Egyetemi-főiskolai ösztöndíjak

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trisztin
pedig tudhatnád,hogy mindig a diákok a hibásak...
...azt általában képtelenség belátni,hogy egyesek nem alkalmasak arra,hogy tanítsanak...

Eddigi tapasztalatim:
3 félév alatt (~40tárgy)
2 tanárnak való és
1 ember aki elõadni is tud...

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

n3whous3
Hát ha az átlag annyi, akkor jó hogy nem a diákok a hibásak, valami a tanítással van...

púúúúú

BlackShadow
az egész ösztöndíj rendszer ugye arra alapul, h mennyire "tûnsz ki" az átlagból a saját eredményeiddel. Ha 150 emberbõl 130 megbukik akkor az eléggé leviszi az átlagokat..
bmf-en elsõ-második évfolyamban az évfolyam átlag alulról súrolja általában az 1,00 -t.. és nem azért, mert sík hülyék járnak oda

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

n3whous3
22k, 3,58-ra

kezdek kételkedni, hogy Szeged Magyarországon van.

Csak itt ilyen 2szar" az ösztöndíj? Mert azt hittem ez még fasza...

púúúúú

n3whous3
És azért én megszenvedek, mint az állat.

púúúúú

n3whous3
OMG nekem súlyozott átlagra 4,7 esetén 29,5k, 30 kredittel osztós számítással 5,1 az átlag. Nem tudom ti hol tanultok, de grat 😄

púúúúú

n3whous3
Ez is mi a retek

púúúúú

n3whous3
Mi a faszom ez, hogy 2,47-re te annyit kapsz? :-w

púúúúú

BlackShadow
ösztöndíj index volt amit írtam. de egyszerû volt kaszálni mikor évfolyam átlag <0.8 😄 most h kibasztak már a startoló 300ból sztem 220at így kicsit megemelkedett ez 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Bandee1987
Nálunk bmf-niken évfolyamátlag 1,52 volt 2007 õszi félévében, tavasszal havi 24 ezret kaptam a 2,47-es átlagomra. Most nem kapok lóvét, mert iszonyat lett az átlagom, de haveromék a kettõ egész valahányas átlagra kapnak havi 30 ezreket, szal itt iszonyat jól fizetnek, de átlag is elég szar.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

sz4bolcs
Betartatják a pátimokhhát:

"A szerzetes lakhelye a fa töve. Így kell élnetek egész életetekben. Minden további csak engedmény." :SD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

autoszimulator
40e per hó? lol...

gondolom az átlag amit irtál, az már a súlyozott volt ugye? Mert én általában ott bukom el a dolgokat, hogy van pár tárgy, amit az istenért nem bírok megcsinálni, és mindig lehúzza az átlagom... És igy mindig kicsúszok az öszöndíjas kategóriából :\

.: mobilize.hu :.

nálunk 1.8tól (gépész)!😊

BlackShadow
hát igen 😊 elõzõ félévben bmf-kgk -n 42e-t kaptam 3.5re (harmadik félévre.. ami után kibasszák a sok selejtet 😄).. most (to 4 prez) az információközlés hiányában csak 17et kapok 3-ra 😊 de köv félévben már bepróbálom ezt a szoctám dolgot.. eddig mindig ellustultam 😄

autoszimulator
azért látszik, hogy a mûszaki szakokon már a kettõ feles átlagot is jutalmazzák elég szépen, máshol meg van, ahol 4 körül kezdõdik ez 😄 Szóval azért ennek fényében is kell nézni, az az átlag és az a kis kettes mit is ér valójában 😊

kraawz
Én is g&m-re készülök DE-re 😊
Bár lehet, hogy halasztok elõtte egy évet és csak úgy megyek (jól jön a pénz meg akk bnõ is uakkor kezdi 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

minigirl
Hátööö... Részemrõl csak külföldi (azon belül is ázsiai) ösztöndíjakat tudnék hozni, ráadásul nyelvi témában, hisz ilyen suliba járok.
Szerintem ilyenre pedig nem sok ember tud jelentkezni, de ha gondoljátok, hozhatok azt is. Meg, persze, aki tud valamilyen izgalmas kis ösztöndíj pályázatról, szóljon. 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

LES FORZA INTER
emelt szintût is lehet 5ösre letenni, alig tanulással, középsuliban megtanulsz lógni, egyetemen meg tanulni + lógni.

egyb. orvosin a 2es a legjobb jegy, de ösztöndíjat csak 4.0 felett kapsz, és 5.0ra kapsz vmi 10-15ezret, 4.ra meg vmi 2-4 ezret :S ha jól emlékszem.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Falconer
A középsuliban baromira nem lehet megtanulni tanulni.
Na jó, talán uccsó két évben fakton ha vmi komolyabb helyre jársz. Meg emelt szintû érettségire ha készülsz.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

John Cena
középsulinkba is lehet ilyen ösztöndíjra pályázni csak nálunk úgy van hogy elõzõ év végi eredményed ha több mint 3,3 (nekem 3,5-6 volt) és még rá is kell szorulnod magyarán az összes barnabõrû megkapta sulinkból... (3-4gyerek szülõ egyedül neveli tartósan beteg stb.)

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Trisztin
mit is csinálsz te??? Ilyen munkakört akarok én is 😊

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

joebacsi
a középsuli csak azért van, hogy megtanulj tanulni 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

nálunk 3,51-tõl van ösztöndíj, direkt úgy számoltam ki hogy azt még épp elérjem de feleslegesen ne fárasszam magam így lett 3,58... xD
Egyébként reálnál ( gazdálkodási és menedzsment szak) a 3,5-ös átlag és afölötti eredmények igenis jónak számítanak...

stp4trick
én meg '95-ben 2000-ért jártam be ultizni <#nyes><#eplus2>

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

BaliBoy
35 kreditet vettem fel tavaly. De ugyebár az osztás csak 30-cal történik. Vannak olyanok az évfolyamon akiknek tavaly 6 feletti átlaga volt, hogy rohadnának meg. Ennek köszönhetõen 4,6 alatt már nem is kap senki pénzt.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy
Az még sok is. Elsõ félévem után 1,97-re kaptam közel 20-at. És ezzel az átlaggal a jobbak között voltam. Ilyen ez a Kandó. 😊)

szucsy89
kettestõl már van ösztöndíj
QuippeR
ugyanmár kérem, én emlékszem elsõ vagy második félévben nálunk 0.91 volt az évfolyamátlag. 😄

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

solo
Bazz, nekem is ez szúrta ki a szemem elõször XD

OFF/
Monnyuk, én még csak közép sulis vagyok, de az az atlag nem is olyan rossz: D
Sosevolt annál sokkal jobb átlagom XD
Dajó, 8. végén 3,7 voltam-.-"(mégis gundelbe járok: D)

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Sir Quno Jedi
Én bármit és bárkit lenézek, ez a munkám! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nem is nagyon voltál Te diák fõsulin, ha lenézed a 3.58-at.

- Bundesliga Fan

lang14
nálunk Korrigált kredit index, de nem jutott eszembe a neve ezért csak írtam valamit, de az elv volt a lényeg..

...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...

Sir Quno Jedi
3.58-ra ösztöndíj?!?!?? Hú de kúva régen voltam én gyiák vaszki...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

lang14
részletkérdés..

Én 22.000 Ft tanulmányi ösztöndíjat kapok 3,58 átlagra, 6.000 Ft lakhatási támogatást kapok az albérletre, és 18.000 Ft szociális ösztöndíjat kapok a sulitól... az annyi mint 46.000 Ft havonta! 😊
Egyébként én sem láttam még eddig semmit a pénzbõl, novembertõl utalják majd visszamenõleg...

autoszimulator
vagy szimplán tárgyelfogadtatás

Sadist
Pont hogy a súlyozottban osztanak annyival, amennyit felvettél. A kreditindexnél osztanak fix 30-al.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

stp4trick
mondom, még tanulhat az ember, hogy mik nem vannak...

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Igen, ezek nekem is újak voltak. 😊 A többtantárgyas dolgot lehet én is kipróbálom második félévben. A TKBF-re pedig nem emlékeztem az oktatási tájékoztatóból, mert szerintem nincs is benne. De elvileg ez lenne: A Tan Kapuja Buddhista Fõiskola

- Bundesliga Fan

Sir Quno Jedi
google vaze

lang14
Lehet, Kecskeméten a Gamf-on nekem is volt ilyen.
38 kredittel (a súlyozottba csak 30-cal számolnak és bár nem volt mindenem 4-es 5-ös a 38 nagyon felhúzta)..

de szép is volt 😊

stp4trick
miket nem tanul az ember tanult létére:
-TKBF? (mipöcs ez?)
-5,04? milyen átlag ez?

kraawz
Havonta 32,000 forint? Mennyi kreditet vállalsz be azért az 5,04ért ? Egyáltalán lehet ilyet ?<#confused><#vigyor5>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

BaliBoy
Én már lassan a 3. havit fogom kapni. 😊 (5,04re 32e ft - BMF)

Ne foglalkozzatok vele, egy mondatában nem találtok valós tényt..

- Bundesliga Fan

Sadist
Mivel csúsztatott rendszerben utalják az ösztöndíjat, és minden szociális támogatást, ezért a félév utolsó hónapja utánra esõ utalás csak következõ félév elsõ hónapjában történik.
Azért jó, hogy úgy megy a fikázódás, hogy az illetõnek gõze nincs a dologról.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sir Quno Jedi
akkó jó.

minigirl
Tudom én, hogy konkrétan mire gondolsz? 😊
De szerintem igen... elvégre csak egyrõl tudok. 😊

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

zmeor
Hívd fel a providentet, és ahogy leteszed a telefont már meg is jelenik a pénzszállító az ajtóban.

viccet félretéve: <#wilting><#szomoru1>

leszarom a konfigod...

Sir Quno Jedi
Ez az a TKBF?

Oldal 1 / 2Következő →