Egyetemi-főiskolai ösztöndíjak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...azt általában képtelenség belátni,hogy egyesek nem alkalmasak arra,hogy tanítsanak...
Eddigi tapasztalatim:
3 félév alatt (~40tárgy)
2 tanárnak való és
1 ember aki elõadni is tud...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
bmf-en elsõ-második évfolyamban az évfolyam átlag alulról súrolja általában az 1,00 -t.. és nem azért, mert sík hülyék járnak oda
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
kezdek kételkedni, hogy Szeged Magyarországon van.
Csak itt ilyen 2szar" az ösztöndíj? Mert azt hittem ez még fasza...
púúúúú
púúúúú
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
"A szerzetes lakhelye a fa töve. Így kell élnetek egész életetekben. Minden további csak engedmény." :SD
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
gondolom az átlag amit irtál, az már a súlyozott volt ugye? Mert én általában ott bukom el a dolgokat, hogy van pár tárgy, amit az istenért nem bírok megcsinálni, és mindig lehúzza az átlagom... És igy mindig kicsúszok az öszöndíjas kategóriából :\
.: mobilize.hu :.
.: mobilize.hu :.
Bár lehet, hogy halasztok elõtte egy évet és csak úgy megyek (jól jön a pénz meg akk bnõ is uakkor kezdi 😊
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Szerintem ilyenre pedig nem sok ember tud jelentkezni, de ha gondoljátok, hozhatok azt is. Meg, persze, aki tud valamilyen izgalmas kis ösztöndíj pályázatról, szóljon. 😊
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
egyb. orvosin a 2es a legjobb jegy, de ösztöndíjat csak 4.0 felett kapsz, és 5.0ra kapsz vmi 10-15ezret, 4.ra meg vmi 2-4 ezret :S ha jól emlékszem.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Na jó, talán uccsó két évben fakton ha vmi komolyabb helyre jársz. Meg emelt szintû érettségire ha készülsz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Egyébként reálnál ( gazdálkodási és menedzsment szak) a 3,5-ös átlag és afölötti eredmények igenis jónak számítanak...
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
OFF/
Monnyuk, én még csak közép sulis vagyok, de az az atlag nem is olyan rossz: D
Sosevolt annál sokkal jobb átlagom XD
Dajó, 8. végén 3,7 voltam-.-"(mégis gundelbe járok: D)
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- Bundesliga Fan
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyébként én sem láttam még eddig semmit a pénzbõl, novembertõl utalják majd visszamenõleg...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
- Bundesliga Fan
38 kredittel (a súlyozottba csak 30-cal számolnak és bár nem volt mindenem 4-es 5-ös a 38 nagyon felhúzta)..
de szép is volt 😊
...Nyugi!Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezemből...
-TKBF? (mipöcs ez?)
-5,04? milyen átlag ez?
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
- Bundesliga Fan
Azért jó, hogy úgy megy a fikázódás, hogy az illetõnek gõze nincs a dologról.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
De szerintem igen... elvégre csak egyrõl tudok. 😊
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
viccet félretéve: <#wilting>#wilting><#szomoru1>#szomoru1>
leszarom a konfigod...