Sony Ericsson W595
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És lehet rá kapcsolni 2 bluetooth-os fülest?
Így azért már van értelme.Nem is kevés...Gondolom ez egyedi csatlakozó lehet...Vagy tévedek?
Ja akkor csak van vmi értelme :) Én most iphone-omat akarom lecserélni, mert az bazinagy, nem fér a zsebembe.
Kérdezd már meg jól mûködik-e a SensMe funkciója a telónak(?) Gondolom a beethovent meg tudja különböztetni a dnb-tõl, de amúgy..??
Kérdezd már meg jól mûködik-e a SensMe funkciója a telónak(?) Gondolom a beethovent meg tudja különböztetni a dnb-tõl, de amúgy..??
Igen, ez pontosan így van. De most ezzel az SE-s elosztós dologgal nem két mono-ra, hanem két sztereó-ra bontja fel a hangot, Így mind2 fülesben élvezhetõ lesz a muzsika ami éppen szól. Nekem is csak haverom mesélte, õ December óta birtokol egy ilyen készüléket.
Ilyennel duplán szól, de csak mono-ban
Gondolom ha elosztóval nyomnád, akkor fele akkora a jel erõssége (impedancia, amper, ohm, blabla :D nem figyeltem eleget fizika órán..)
ilyesmi kütyüvel is megoldható ha 2 fülest akarsz rádugni vmire.. vagy ha alapból képes rá a teló, akkor jobban szólnak a fülesek? vagy mi értelme?
ennyi....én sem értem mit vitázunk rajt! :)
aki nem akarja nem használja...a lényeg, h megtehetné! :D
aki nem akarja nem használja...a lényeg, h megtehetné! :D
Nem kell szerintem sokat vitázni a Shake Controlon.Ez egy jól kitalált funkció,ami annyira nem fontos,de kellemes plusz és jó,ha van:)
Na csá p*cs*k... Én leléptem
...nem! Akkor belépsz a playlistbe beütöd h 49 és odaugrik!
De ha csak simán next gomb lenne, az a zsebedben is benyomódhatna.
...és ha mondjuk van 100db zeném.Az 1esrõl lépnék a 49-esre?Kézzsibbadásig rázom a telót?:D
Szerintem ez hasznosabb mint egy Next gomb, mert ehhez nem kell kinyitnod a telefonodat. És gyorsabban tudsz számot váltani vele.
Hát igen...a next gomb egyszerûbb megoldás lehetett volna...:)De kitudja...lehet beválik.Esetleg valakinek van már tapasztalata róla?
A Shake Control csak akkor érzékel, ha nyomva tartod a Walkman gombot. (legalábbis W910-nél így mûködik) Tehát nem tud össze vissza ugrálni.
ezekbe telefonokba beépítettek egy "shake control" nevû funkciót is.Valakinek van már tapasztalata errõl?Szokott hibázni?Nem váltogatja el a zenéket pl :futás közben?
Így van.nem hiszem hogy sokan mászkálnának vele ketten...:)
Többi telefonhoz olyat adnak, amibe csak egy fülest tudsz dugni. Ebbe kettõt... ha buszon vagy vonaton utazol barátnõddel, akkor jól jöhet...utcán meg nem kell hallgatni! :)
Biztos drágább lenne, de azért nem hiszem, hogy olyan sokkal, ettõl függetlenül biztos jóval kevesebben vennék. A gyári fülhallgatókat úgyse nagyon szokták szeretni, bármilyen készülékrõl is legyen szó, így legalább mindenki tud hozzá venni olyat, ami megfelel neki.
Ha bluutoothos headsettel adnák akkor az ára sem ennyi lenne,hanemsokkal drágább.
De ebben a w595-ben alapból nem a bluetoothos headset van hanem egy átalakító amibe két normál fülest dughatsz, amúgy meg bármelyik kékfogas cucc jó hozzá.
máris elképzeltem,hogy sétálok az utcán pl a barátnõmmel...Zenét hallgatunk és az elénk kerülõ,lassú öreg nénit magunkkal rántjuk :D
szerintem pont az lenne benne a poén:D
hát igen...Kicsit féltem hogy nem lehet.Köszi a választ!gondolj bele ha két ember,két kábeles headsettel mászkálna ,vagy utazna a buszon vele.Kicsit az már póráz style lenne...:D
Persze,hogy lehet hozzá kapni kékfogas fülest.
Azért azzal már inkább walkmenõsebb lesz :)
Azért azzal már inkább walkmenõsebb lesz :)
Nem mondom, hogy nem hibázik, de általában eltalálja a dolgokat!
én inkább arra lennék igazából kiváncsi,hogy milyen fajta füllhalgatóval árulják?Lehet hozzá kapni bluethoot-os headsetet?
Hát erre azért kíváncsi lennék...
Biztos a BPM-et nézi (Beats Per Minute – percenkénti leütésszám)és e szerint osztályozza a zenéket,hogy gyors-e a zene,vagy nem.De még ez így sem túl meggyõzõ....
Jelenleg egy W910 tulaja vagyok és ezek a dolgok tökéletesen mûködnek, bár én nem nagyon használom (SensMe™).
De most lassú számokban is lehet szomorú és vidám is, és gyorsabb ritmusú számokban is vannak szomorú dalok...
Hát nyilván mûködik valamilyen szinten, másképp nem emelnék ki ennyire ezt a tulajdonságot. Ha meg nem mûködik jól, max csinálsz magadnak egy vidám, egy depis, stb playlistet, és meg van oldva:D
Ezt én sem értettem, h ritmus alapján rakja rendbe a zenéimet. Ezt õ honnan tudja, h melyik a vidám és melyik nem az?
A kérdés az hogy most meyyik a vidám stílus?Ha Mozartot hallgatok,vagy ha techno-t...:P:) Komolyra fordítva a szót:a dupla füllhalgató használat,jól hangzik,de nem biztos ,hogy sokan szeretnék használni is.Én például,nem lennék oda érte...
én is egy ilyesmi telón töröm most a fejem. Ami mindenképp mellette szól: sztereó hangszóró, trackID, ezek mondjuk elvárható dolgok, ezen kívül van valami olyasmi munkció, hogy a számokat ritmus alapján kategorizálja, és kiválaszthatod, hogy milyen hangulatú számokat akarsz hallgatni. Ilyenrõl még nem hallottam másik telefonnál, mindenesetre elég jól hangzik:)
Amire én lennék kiváncsi: milyen ez a dupla fülhallgatós megoldás? békávén nem jönne rosszul néha, ha mással együtt lehetne hallgatni a zenéket.
Amire én lennék kiváncsi: milyen ez a dupla fülhallgatós megoldás? békávén nem jönne rosszul néha, ha mással együtt lehetne hallgatni a zenéket.
Sziasztok!Telefon vásárlás elõtt állok és érdeklõdnék,hogy tud e nekem valaki hasznos információt adni a Sony Ericsson W595-rõl?A választ elõre is köszönöm.
haverom vett 17ért vmi Sony-t adtak hozzá övrecsatolós dobozt meg mindent de nincs olyan hangja mint a KOSSnak...
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
7-8k körül van
persze ki lehet fogni olcsóbban is ;)
persze ki lehet fogni olcsóbban is ;)
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
ott a pont :)
ennél jobb fülest ilyen árban nem nagyon lehet találni..
ennél jobb fülest ilyen árban nem nagyon lehet találni..
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
tényleg nagyoon jó, csak tönkretettem és elhagytam a gumikat, de vettem a SE-ben hozzá gumikat :D épp egy P1-et vitt melletem valaki vissza mert elromlott neki
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Ezt nem ismerem. De a lényeg, hogy gumis legyen ne az ezeréves bóvli vacak ami nyomja a füled, kényelmetlen kiesik stb.
(nokia gumis fülese is jó, se koppintás)
(nokia gumis fülese is jó, se koppintás)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
ugyan ilyen fülese van az asszonynak :D és állandóan gyurmázik a gumi (vagy milyen anyag) részével :D
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.