182
A Sony Ericsson új közép-kategóriás Walkman mobilja
  • Tomika24
    Vegyített?
    Nem tudok sehol. De megpróbálom a google-ön.
    Állati poén. Alapban is megy valami zene, vagy csak a fülhallgatón?
    A videón mi az a fülhallgató?
  • Rubenvagyok
    Nem, kicsit másképp néz ki. Ott nem a telefonon kellett hallgatni a zenét hanem kaptunk egy fülest és azon keresztül ment a zene! De a hangulat hasonlóan jó volt! Igaz nem volt ennyire vegyített a társaság!
  • hellobello
    és olyan volt, mint a videón ?
  • Rubenvagyok
    Nagyon nagy élmény! Én külföldön voltam csak még ilyenben, de az egy maradandó élmény marad! Olyan mintha nem is ott lennél:D
  • hellobello
    Nem sajnos még nem. Pedig szeretnék egyszer egy ilyenbe eljutni.
  • Rubenvagyok
    Hidd el nekem is tetszett! Te voltál már ilyen buliban?
  • hellobello
    a videó eleje nagyon megfogott :)
  • Rubenvagyok
    Asszem volt! De nálunk az ilyen fajta bulik nem igazán elterjedtek! Valahol nem tudsz ilyen bulit?
  • Tomika24
    Ja, a videó állat. A szigeten volt ilyen, nem?
  • Tomika24
    Mondjuk szimplán a tempó alapján könnyen lehet, hogy egy blokkba kerül egy Brahms akadémiai ünnepi nyitány egy Stones-sal, de azért kva jó ötlet.
    Csak az ütemet nézi? Kipróbálnám.
  • daggatt
    Jók a csajok a videóban, igazi hot dance :P
  • daggatt
    Ha a jack-et osztod ketté, akkor két mono jel lesz belőle (előfordulhat, hogy egyik fülesben a jobb, a másikban a bal fog szólni, vagy egyik se).
    Ennél, máshogy megy, mindkét füles megkapja a teljes jelet így nem romlik a minősége.
  • mocskapok
    Szerintem béna voltam (vagyok). Na most:

Ha mégse jönne össze:
    http://www.youtube.com/watch?v=b5an88_NTeM
  • mocskapok
    Volt már amúgy? Ha igen, bocs!
    Szóval ezt próbálják nyomatni újabban:

Bluetooth-val nem lehet amúgy így ketté osztani? Vagy akkor nagyon ratyi lenne a hangminőség? Ezeket a nem vezetékes dolgokat nem annyira vágom, haha.
  • mocskapok
    De ezzel a jel romlik amúgy, nem? Bár ha ratyi az mp3, akkor annak úgy is mindegy az ilyen
  • dartpal
    Utánanéztem, és annyira nem nagy varázslat, SE szoftverrel kell feltenni a zenéket, amiben megadod a stílusát (így már nem nehéz behatárolni :))
    A progi arra képes, hogy megnézi a zene tempóját, összehasonlítja a hasonló számokkal és ezáltal sorolja be hangulat szerint.
  • joki5
    De mi alapján működik?
  • STomika
    Bizta nem hülyék találták ki
  • joki5
    Ez már az én Sonymban is van, és tényleg jól működik. Nem tudom mit nézhet a zenékben, de mindig eltalálja a stílusokat.
  • dartpal
    Azért az poén, emlékszem, anno mi mindig úgy csináltuk, hogy a discman fülesét osztottuk meg és össze voltunk kötve a vezetékkel, mint két sziámi iker :D
    Így lényegesen kényelmesebb
  • Thaison
    Persze hogy lehet!Ez már csak anyagi kérdés...:)
  • dartpal
    És lehet rá kapcsolni 2 bluetooth-os fülest?
  • Thaison
    Így azért már van értelme.Nem is kevés...Gondolom ez egyedi csatlakozó lehet...Vagy tévedek?
  • STomika
    Ja akkor csak van vmi értelme :) Én most iphone-omat akarom lecserélni, mert az bazinagy, nem fér a zsebembe.

Kérdezd már meg jól működik-e a SensMe funkciója a telónak(?) Gondolom a beethovent meg tudja különböztetni a dnb-től, de amúgy..??
  • joki5
    Igen, ez pontosan így van. De most ezzel az SE-s elosztós dologgal nem két mono-ra, hanem két sztereó-ra bontja fel a hangot, Így mind2 fülesben élvezhető lesz a muzsika ami éppen szól. Nekem is csak haverom mesélte, ő December óta birtokol egy ilyen készüléket.
  • dartpal
    Ilyennel duplán szól, de csak mono-ban
  • MrJampec
    Gondolom ha elosztóval nyomnád, akkor fele akkora a jel erőssége (impedancia, amper, ohm, blabla :D nem figyeltem eleget fizika órán..)
  • Thaison
    Erre én is nagyon kíváncsi lennék ...;)
  • STomika

ilyesmi kütyüvel is megoldható ha 2 fülest akarsz rádugni vmire.. vagy ha alapból képes rá a teló, akkor jobban szólnak a fülesek? vagy mi értelme?
  • ribot
    ennyi....én sem értem mit vitázunk rajt! :)
    aki nem akarja nem használja...a lényeg, h megtehetné! :D
  • Coldplayer
    Nem kell szerintem sokat vitázni a Shake Controlon.Ez egy jól kitalált funkció,ami annyira nem fontos,de kellemes plusz és jó,ha van:)
  • ribot
    ...nem! Akkor belépsz a playlistbe beütöd h 49 és odaugrik!
  • ribot
    De ha csak simán next gomb lenne, az a zsebedben is benyomódhatna.
  • kirde
    ...és ha mondjuk van 100db zeném.Az 1esről lépnék a 49-esre?Kézzsibbadásig rázom a telót?:D
  • Redkusz
    Szerintem ez hasznosabb mint egy Next gomb, mert ehhez nem kell kinyitnod a telefonodat. És gyorsabban tudsz számot váltani vele.
  • kirde
    Hát igen...a next gomb egyszerűbb megoldás lehetett volna...:)De kitudja...lehet beválik.Esetleg valakinek van már tapasztalata róla?
  • Powalik
    ...ennyi erővel rányomhattak volna egy next gombot is a külsejére és nem itt rázogatni.
  • ribot
    A Shake Control csak akkor érzékel, ha nyomva tartod a Walkman gombot. (legalábbis W910-nél így működik) Tehát nem tud össze vissza ugrálni.
  • kirde
    ezekbe telefonokba beépítettek egy "shake control" nevű funkciót is.Valakinek van már tapasztalata erről?Szokott hibázni?Nem váltogatja el a zenéket pl :futás közben?
  • kirde
    Így van.nem hiszem hogy sokan mászkálnának vele ketten...:)