182
A Sony Ericsson új közép-kategóriás Walkman mobilja
-
Tomika24 #102 Vegyített?
Nem tudok sehol. De megpróbálom a google-ön.
Állati poén. Alapban is megy valami zene, vagy csak a fülhallgatón?
A videón mi az a fülhallgató? -
#101 Nem, kicsit másképp néz ki. Ott nem a telefonon kellett hallgatni a zenét hanem kaptunk egy fülest és azon keresztül ment a zene! De a hangulat hasonlóan jó volt! Igaz nem volt ennyire vegyített a társaság! -
#100 és olyan volt, mint a videón ? -
#99 Nagyon nagy élmény! Én külföldön voltam csak még ilyenben, de az egy maradandó élmény marad! Olyan mintha nem is ott lennél:D -
#98 Nem sajnos még nem. Pedig szeretnék egyszer egy ilyenbe eljutni. -
#97 Hidd el nekem is tetszett! Te voltál már ilyen buliban? -
#96 a videó eleje nagyon megfogott :) -
#95 Asszem volt! De nálunk az ilyen fajta bulik nem igazán elterjedtek! Valahol nem tudsz ilyen bulit? -
Tomika24 #94 Ja, a videó állat. A szigeten volt ilyen, nem? -
Tomika24 #93 Mondjuk szimplán a tempó alapján könnyen lehet, hogy egy blokkba kerül egy Brahms akadémiai ünnepi nyitány egy Stones-sal, de azért kva jó ötlet.
Csak az ütemet nézi? Kipróbálnám. -
daggatt #92 Jók a csajok a videóban, igazi hot dance :P -
daggatt #91 Ha a jack-et osztod ketté, akkor két mono jel lesz belőle (előfordulhat, hogy egyik fülesben a jobb, a másikban a bal fog szólni, vagy egyik se).
Ennél, máshogy megy, mindkét füles megkapja a teljes jelet így nem romlik a minősége. -
#90 Szerintem béna voltam (vagyok). Na most:
Ha mégse jönne össze:
http://www.youtube.com/watch?v=b5an88_NTeM -
#89 Volt már amúgy? Ha igen, bocs!
Szóval ezt próbálják nyomatni újabban:
Bluetooth-val nem lehet amúgy így ketté osztani? Vagy akkor nagyon ratyi lenne a hangminőség? Ezeket a nem vezetékes dolgokat nem annyira vágom, haha. -
#88 De ezzel a jel romlik amúgy, nem? Bár ha ratyi az mp3, akkor annak úgy is mindegy az ilyen -
dartpal #87 Utánanéztem, és annyira nem nagy varázslat, SE szoftverrel kell feltenni a zenéket, amiben megadod a stílusát (így már nem nehéz behatárolni :))
A progi arra képes, hogy megnézi a zene tempóját, összehasonlítja a hasonló számokkal és ezáltal sorolja be hangulat szerint. -
#86 De mi alapján működik? -
#85 Bizta nem hülyék találták ki -
#84 Ez már az én Sonymban is van, és tényleg jól működik. Nem tudom mit nézhet a zenékben, de mindig eltalálja a stílusokat. -
dartpal #83 Azért az poén, emlékszem, anno mi mindig úgy csináltuk, hogy a discman fülesét osztottuk meg és össze voltunk kötve a vezetékkel, mint két sziámi iker :D
Így lényegesen kényelmesebb -
#82 Persze hogy lehet!Ez már csak anyagi kérdés...:) -
dartpal #81 És lehet rá kapcsolni 2 bluetooth-os fülest? -
#80 Így azért már van értelme.Nem is kevés...Gondolom ez egyedi csatlakozó lehet...Vagy tévedek? -
#79 Ja akkor csak van vmi értelme :) Én most iphone-omat akarom lecserélni, mert az bazinagy, nem fér a zsebembe.
Kérdezd már meg jól működik-e a SensMe funkciója a telónak(?) Gondolom a beethovent meg tudja különböztetni a dnb-től, de amúgy..?? -
#78 Igen, ez pontosan így van. De most ezzel az SE-s elosztós dologgal nem két mono-ra, hanem két sztereó-ra bontja fel a hangot, Így mind2 fülesben élvezhető lesz a muzsika ami éppen szól. Nekem is csak haverom mesélte, ő December óta birtokol egy ilyen készüléket. -
dartpal #77 Ilyennel duplán szól, de csak mono-ban -
MrJampec #76 Gondolom ha elosztóval nyomnád, akkor fele akkora a jel erőssége (impedancia, amper, ohm, blabla :D nem figyeltem eleget fizika órán..) -
#75 Erre én is nagyon kíváncsi lennék ...;) -
ilyesmi kütyüvel is megoldható ha 2 fülest akarsz rádugni vmire.. vagy ha alapból képes rá a teló, akkor jobban szólnak a fülesek? vagy mi értelme? -
ribot #73 ennyi....én sem értem mit vitázunk rajt! :)
aki nem akarja nem használja...a lényeg, h megtehetné! :D -
#72 Nem kell szerintem sokat vitázni a Shake Controlon.Ez egy jól kitalált funkció,ami annyira nem fontos,de kellemes plusz és jó,ha van:) -
ribot #71 ...nem! Akkor belépsz a playlistbe beütöd h 49 és odaugrik! -
ribot #70 De ha csak simán next gomb lenne, az a zsebedben is benyomódhatna. -
kirde #69 ...és ha mondjuk van 100db zeném.Az 1esről lépnék a 49-esre?Kézzsibbadásig rázom a telót?:D -
Redkusz #68 Szerintem ez hasznosabb mint egy Next gomb, mert ehhez nem kell kinyitnod a telefonodat. És gyorsabban tudsz számot váltani vele. -
kirde #67 Hát igen...a next gomb egyszerűbb megoldás lehetett volna...:)De kitudja...lehet beválik.Esetleg valakinek van már tapasztalata róla? -
#66 ...ennyi erővel rányomhattak volna egy next gombot is a külsejére és nem itt rázogatni. -
ribot #65 A Shake Control csak akkor érzékel, ha nyomva tartod a Walkman gombot. (legalábbis W910-nél így működik) Tehát nem tud össze vissza ugrálni. -
kirde #64 ezekbe telefonokba beépítettek egy "shake control" nevű funkciót is.Valakinek van már tapasztalata erről?Szokott hibázni?Nem váltogatja el a zenéket pl :futás közben? -
kirde #63 Így van.nem hiszem hogy sokan mászkálnának vele ketten...:)