182
A Sony Ericsson új közép-kategóriás Walkman mobilja
-
#142 aham, értem. már kezdtem megijedni h elkezdek kocogni a margit-szigeten, aztán 2 másodpercenként számot vált..:S
szted 40 sok ezért a telóért? -
#141 csak ha lenyomod a vókmengombot, akkor vált rázásra számot, szóval mehetsz vele nyugodtan futni:) -
#140 a shake contol mennyire működik jól? ha futni megyek speciel, akkor ugye állandóan rázkódik..:S -
#139 Hétfőn végre megkaparintottam a telefont, nagyon szuper! A shake control és a SensMe is nagyon hasznos dolog, de amúgy 10/10 a telefon teljes egészében is:) -
#138 nekem eddigis sony ericssonom volt, w380i, az is irtó szuper, ugye külső érintő billentyű meg minden, renegeteg zene fér rá, de ez a a W595, még ennél is jobb lehet. hm, talán le kellene cserélnem.. a dupla fülhallgató is tuti jól jönne, a csajom mindig otthon hagyja a sajátját.. aztán buszon, metrón nem nagyon lehet beszélgetni.. -
Accera #137 Az nagyon helyes!! Várjuk a tapasztalatokat! -
KeepTheRules #136 Ez nekem is tetszik, egyre szimpatikusabb ez a teló. Mindenesetre nagyon köszi a segítséget, majd ha veszek ilyet, leírom a tapasztalataimat:) Na csáó! -
Accera #135 Elméletileg, a zene ütemei alapján besorolja őket stílusokba. És ezek alapján lehet listákat létrehozni. Elég ötletes szerintem. -
KeepTheRules #134 Nah az tökkkéletes:) Ja és még erről a SensME extráról tudnál nekem valamit mondani?:D -
Accera #133 Megkérdetem, semmi ilyen hibája nincs. Mükszik rendesen.. -
KeepTheRules #132 Nah ez jó hír, köszi a segítséget!! Ha lesz valami fejlemény a zsebben számváltós dologra, mindenképpen érdekelne, mert akkor valszeg ezt fogom venni:) -
Accera #131 Ha nagyon izgat majd megkérdetem ezt neked. A kamerája 3 Megapixel, azért az már nem rossz. Memory Stick Micro van benne, ha jól tudom eleve 2GB-ossal adják. De persze bővíthető is...
Árat szerintem magad döntsd el. Nekem tuti megérné. -
KeepTheRules #130 Hát ezt a zsebes dolgot akkor még ellenőriznem kéne, mert eléggé idegesítene, ha pl lépcsőzés vagy futás közben számot váltana... A Nokia-k meg ilyen sz*rok?:S Ja és a kamera felbontás, meg a tárhely jó az árhoz képest a Sony-nál? -
Accera #129 Jaja, egyik haveromnak van. Egy gombbal előtte aktiválni kell, ás csak utána reagál rázásra. Zsebben nem tudom, hogy viselkedik.
Nokiám, meg áhhh.
Állandó szinkronizációs problémák, lefagyások. Idióta zenelejátszó....
Már szervizben is járt, az is nagy macera volt. Meg sem csináltak mindent. -
KeepTheRules #128 Uhh kipróbáltad már? Azért engem érdekelne egy-két dolog, mert utánaolvastam, és nemtom, pl ez a shake control, nem fog a zsebemben számot váltani? Meg a SenseME cucc az jól válogatja a hangulatnak megfelelően a számokat vagy csak kamu? Ez a 2 fülhallgatós dolog mondjuk tetszik. És mi nem jó a Nokia-ban? -
Accera #127 Nekem sokáig Sony Ericsson-om volt, jelenleg, Nokiám van, de nagyon megbántam, hogy váltottam. Amint lehetőségem van újból visszatérek. Nagyon megbízhatóak, aksijaik nagyon kitartóak :)
W595 -öst volt szerencsém megtapizni, szerintem jó választás. Ha lenne módom cserére, amellett döntenék. -
KeepTheRules #126 Hali! Most fogok telefont kapni nemsokára, és nemtom megéri e ezt a Sony Ericsson W595-öt választani. Valakinek vélemény, tapasztalat? -
Accera #125 Ez a töltési módszer nem károsítja az aksit? -
nagyadam77 #124 Most kerestem ki a leírásból, a beszélgetési ideje ~9 óra úgy hogy gondolom kb annyit simán visz muzsikával is. -
nagyadam77 #123 Nekem minden este töltőn van aksitól függetlenül szóval nem tudom pontosan de egy 7-10 órát szerintem simán bír. -
patkomar #122 és jól is bírja, mennyi idő alatt merül le ha rádiozól vagy zenét hallgatsz? -
nagyadam77 #121 Szerintem nagyon jó az fm rádiója. Eddig reggel/este utazás közben használtam és mindig jól jött a jel...legalábbis azon a 2-3 adón amit én hallgatok. -
#120 először trackID-t autórádióban láttam, jópofa h már telókban is van.
amúgy jól fogja az adókat?? Mert a régi telómat kb a fejem fölé kellett tartani h érezze a jelet xD -
patkomar #119 biztos akad azert kivetel, de ne legyen igazam :D -
nagyadam77 #118 Hát igen ennek a tempófelismerésnek is az egyetlen problémája hogy akár egy kalap alá vehet egy klasszikust mondjuk egy metallal :) Viszont a TrackID az eszméletlen jó, eddig 3-szor próbáltam ki rádióban szóló számmal mindháromszor kiírta pontosan hogy mi az :) Eddig azt hittem hogy ilyen csak az iPhoneban van, egy régi videójában láttam ezt a funkciót. -
#117 Áhh, sensme-nél neked kell beállítani a stílust számonként külön.., nem ismeri fel magától, annyira azért nem okos.. max a basszusból a tempót, de még fejlődnie kell az MI-nek.. majd 10-20év múlva.. :) -
nagyadam77 #116 Utánaolvastam és rengetegen dicsérik a HPM75-öt hozzá. Ez is SE, határesetnek tűnik a normál és az "agybadugós" (:D)-ok között.
A SensMe funkcióról mi a véleményetek? Az ötlet maga nem rossz bár kár hogy csak az eredeti Sony szoftverrel működik. -
patkomar #115 pedig azt mondjak ez jobb mert bedugod akkor nem kell akkora hangerővel hallgatni füllkimélőbb -
#114 ilyenre gondolok, de szóljatok ha tévedek..
nekem az ilyen füles a halálom :) mondjuk lehet jobban hallod a mély-magas hangokat... -
#113 én sennheiser párti vagyok.... asszem a sony vmi agybadugósat ad hozzá alapból... -
nagyadam77 #112 Pénteken vettem meg a w595-ömet és kezdek egyre jobban beleszeretni :) Iszonyat sok funkciót raktak bele a zenehallgatáshoz. Mondjuk az előző ericcsonommal nem volt valami jó tapasztalatom de nagyon örülök hogy végül megvettem ezt.
Kérdés: akinek van, az milyen fülest használ hozzá? -
patkomar #111 Azt gondolom, főleg hogy ott van lejjebb az a link :), de attól még nem lehet rossz barátnőddel mondjuk az uton vagy nem is tudomm... :) -
#110 ahhoz nem kell ilyen teló. elgurulsz szigetre, és kapsz egy nagy fülest majd a fejedre az egyik sátorban.. -
patkomar #109 Uhh ez tényleg ilyen? :D mármimnt a silent disco? nagyon jóóóó Mennyiért adnak egy ilyen mobilt? -
#108 Kár hogy nálunk sem engedték:P, de vannak szórakozó helyek ahol csak így lehet elviselni a zenét! -
Tomika24 #107 a sulinkban az órákon működött a silent disco...
Szabadalmaztatnom kellett volna. :D -
#106 Hát az! DE telefonnal vagy mp3-mal se lenne utolsó ötlet:D -
Tomika24 #105 Mindig azt hittem, hogy csak egy szám megy, amire mindenki táncol, de így sokkal érdekesebb.
-
#104 Ja a videón a fülhallgató az a telefon miatt van! De jó elképzelés egy szórakozóhelyre! -
#103 Megy a zene több DJ nyomja és választhatsz hogy melyiket hallgasd! Állati jó sose mondhatod azt hogy szar a zene!