182
A Sony Ericsson új közép-kategóriás Walkman mobilja
-
ribot #62 Többi telefonhoz olyat adnak, amibe csak egy fülest tudsz dugni. Ebbe kettőt... ha buszon vagy vonaton utazol barátnőddel, akkor jól jöhet...utcán meg nem kell hallgatni! :) -
penbutter #61 Biztos drágább lenne, de azért nem hiszem, hogy olyan sokkal, ettől függetlenül biztos jóval kevesebben vennék. A gyári fülhallgatókat úgyse nagyon szokták szeretni, bármilyen készülékről is legyen szó, így legalább mindenki tud hozzá venni olyat, ami megfelel neki. -
kirde #60 Ha bluutoothos headsettel adnák akkor az ára sem ennyi lenne,hanemsokkal drágább. -
ideoda #59 De ebben a w595-ben alapból nem a bluetoothos headset van hanem egy átalakító amibe két normál fülest dughatsz, amúgy meg bármelyik kékfogas cucc jó hozzá. -
#58 máris elképzeltem,hogy sétálok az utcán pl a barátnőmmel...Zenét hallgatunk és az elénk kerülő,lassú öreg nénit magunkkal rántjuk :D -
penbutter #57 szerintem pont az lenne benne a poén:D -
#56 hát igen...Kicsit féltem hogy nem lehet.Köszi a választ!gondolj bele ha két ember,két kábeles headsettel mászkálna ,vagy utazna a buszon vele.Kicsit az már póráz style lenne...:D -
Voronyinko #55 Persze,hogy lehet hozzá kapni kékfogas fülest.
Azért azzal már inkább walkmenősebb lesz :) -
ribot #54 Nem mondom, hogy nem hibázik, de általában eltalálja a dolgokat! -
#53 én inkább arra lennék igazából kiváncsi,hogy milyen fajta füllhalgatóval árulják?Lehet hozzá kapni bluethoot-os headsetet? -
ideoda #52 Hát erre azért kíváncsi lennék... -
Tomika24 #51 Biztos a BPM-et nézi (Beats Per Minute – percenkénti leütésszám)és e szerint osztályozza a zenéket,hogy gyors-e a zene,vagy nem.De még ez így sem túl meggyőző....
-
ribot #50 Jelenleg egy W910 tulaja vagyok és ezek a dolgok tökéletesen működnek, bár én nem nagyon használom (SensMe™). -
ideoda #49 De most lassú számokban is lehet szomorú és vidám is, és gyorsabb ritmusú számokban is vannak szomorú dalok... -
penbutter #48 Hát nyilván működik valamilyen szinten, másképp nem emelnék ki ennyire ezt a tulajdonságot. Ha meg nem működik jól, max csinálsz magadnak egy vidám, egy depis, stb playlistet, és meg van oldva:D -
#47 Ezt én sem értettem, h ritmus alapján rakja rendbe a zenéimet. Ezt ő honnan tudja, h melyik a vidám és melyik nem az? -
Boromello #46 A kérdés az hogy most meyyik a vidám stílus?Ha Mozartot hallgatok,vagy ha techno-t...:P:) Komolyra fordítva a szót:a dupla füllhalgató használat,jól hangzik,de nem biztos ,hogy sokan szeretnék használni is.Én például,nem lennék oda érte... -
#45 én is egy ilyesmi telón töröm most a fejem. Ami mindenképp mellette szól: sztereó hangszóró, trackID, ezek mondjuk elvárható dolgok, ezen kívül van valami olyasmi munkció, hogy a számokat ritmus alapján kategorizálja, és kiválaszthatod, hogy milyen hangulatú számokat akarsz hallgatni. Ilyenről még nem hallottam másik telefonnál, mindenesetre elég jól hangzik:)
Amire én lennék kiváncsi: milyen ez a dupla fülhallgatós megoldás? békávén nem jönne rosszul néha, ha mással együtt lehetne hallgatni a zenéket. -
kalop #44 Sziasztok!Telefon vásárlás előtt állok és érdeklődnék,hogy tud e nekem valaki hasznos információt adni a Sony Ericsson W595-ről?A választ előre is köszönöm. -
#43 Szerintetek mennyibe kerülhet most ez a telefon itthon? -
#42 haverom vett 17ért vmi Sony-t adtak hozzá övrecsatolós dobozt meg mindent de nincs olyan hangja mint a KOSSnak... -
#41 na az nemis vészes -
#40 7-8k körül van
persze ki lehet fogni olcsóbban is ;) -
#39 miért, mennyi? -
#38 ott a pont :)
ennél jobb fülest ilyen árban nem nagyon lehet találni.. -
#37 tényleg nagyoon jó, csak tönkretettem és elhagytam a gumikat, de vettem a SE-ben hozzá gumikat :D épp egy P1-et vitt melletem valaki vissza mert elromlott neki -
#36 Ezt nem ismerem. De a lényeg, hogy gumis legyen ne az ezeréves bóvli vacak ami nyomja a füled, kényelmetlen kiesik stb.
(nokia gumis fülese is jó, se koppintás) -
#35 cx 300 rulz :l -
#34 ahaaaa, akkor ő tudja mi a jó :D -
#33 ugyan ilyen fülese van az asszonynak :D és állandóan gyurmázik a gumi (vagy milyen anyag) részével :D -
#32 akkor még nem volt a füledbe KOSS
én és a bátyám is évek óta ilyet használunk és messze nem találtuk idáig a párját ennyi pénzért, ez speciel 5000 Ft örökgaranciával !!!
a hanghatás meg magáért beszél, új szintre emeli a zenehallgatást!!! -
#31 aha szép meg jó amit írnak... az 50k-s ár (kezdésnek ) még jó is.
De miért divat újabban a ratyi headsett...?
az hogy a w200 hoz meg a nem Walkman telókhoz bóvlit adnak egy dolog... hpm70 (és társai) nál nincs nincs jobb... -
#30 K800i & v640i owner :)
K800i best(!) ;) -
#29 Vegyél is! NEM FOGOD MEGBÁNNI!
OFF: Üdv a SROban! :D -
#28 Egyetértek, ha lesz pénzem Én is K800i-t veszek, 100%:) -
#27 teljes mértékben igazad van
[K800i owner] -
#26 oké leállok a témával még egy utosó Kockazone barátunknak: miért lenne má' fos több majdnem 1 éve van 5700 XpressMusic-om, személyes tapasztalatod van a fosh-ságáról? -
#25 fosch -
#24 Elején leszögezem h. SE párti vagyok és idáig 90%ban SE mobilom volt (Jelenleg egy nem mai darabot de sztem máig is a legjobb mobilt koptatom: K800i) imádom! Nem mellesleg a 3,2MP-eles CyberShot AutoFokuszos Xenon vakus kamerájáért! [A legújabb SE se tudják alázni! Kicsit mozog a kezed és hopplá! Mégis csak hiányzik az a Xenon vaku! :D)
De ebből ez ,megint hiányzik ez! Tehát a hátán a nagy "3,2MP" felirat parasztvakítás! Viszont zeneileg Walkman szoftwert kapott ami a legjobbnak számít (most) sztem!
Így a végén nem kezdeném el szídni a Nokiját! Mert flém vihart indítanék és úgyis átmenne OFFba! De ami biztos:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bármely (ABBAN AZ IDŐBEN GYÁRTOTT) Nokia elbújhat a K800i-m mögött! És bármely "XPress Zenélős" Nokia elbújhat a mai SE Walkman-ek mögött! -
#23 XpressMUSIC!