182
A Sony Ericsson új közép-kategóriás Walkman mobilja
  • ribot
    Többi telefonhoz olyat adnak, amibe csak egy fülest tudsz dugni. Ebbe kettőt... ha buszon vagy vonaton utazol barátnőddel, akkor jól jöhet...utcán meg nem kell hallgatni! :)
  • penbutter
    Biztos drágább lenne, de azért nem hiszem, hogy olyan sokkal, ettől függetlenül biztos jóval kevesebben vennék. A gyári fülhallgatókat úgyse nagyon szokták szeretni, bármilyen készülékről is legyen szó, így legalább mindenki tud hozzá venni olyat, ami megfelel neki.
  • kirde
    Ha bluutoothos headsettel adnák akkor az ára sem ennyi lenne,hanemsokkal drágább.
  • ideoda
    De ebben a w595-ben alapból nem a bluetoothos headset van hanem egy átalakító amibe két normál fülest dughatsz, amúgy meg bármelyik kékfogas cucc jó hozzá.
  • Thaison
    máris elképzeltem,hogy sétálok az utcán pl a barátnőmmel...Zenét hallgatunk és az elénk kerülő,lassú öreg nénit magunkkal rántjuk :D
  • penbutter
    szerintem pont az lenne benne a poén:D
  • Thaison
    hát igen...Kicsit féltem hogy nem lehet.Köszi a választ!gondolj bele ha két ember,két kábeles headsettel mászkálna ,vagy utazna a buszon vele.Kicsit az már póráz style lenne...:D
  • Voronyinko
    Persze,hogy lehet hozzá kapni kékfogas fülest.
    Azért azzal már inkább walkmenősebb lesz :)
  • ribot
    Nem mondom, hogy nem hibázik, de általában eltalálja a dolgokat!
  • Thaison
    én inkább arra lennék igazából kiváncsi,hogy milyen fajta füllhalgatóval árulják?Lehet hozzá kapni bluethoot-os headsetet?
  • ideoda
    Hát erre azért kíváncsi lennék...
  • Tomika24
    Biztos a BPM-et nézi (Beats Per Minute – percenkénti leütésszám)és e szerint osztályozza a zenéket,hogy gyors-e a zene,vagy nem.De még ez így sem túl meggyőző....
  • ribot
    Jelenleg egy W910 tulaja vagyok és ezek a dolgok tökéletesen működnek, bár én nem nagyon használom (SensMe™).
  • ideoda
    De most lassú számokban is lehet szomorú és vidám is, és gyorsabb ritmusú számokban is vannak szomorú dalok...
  • penbutter
    Hát nyilván működik valamilyen szinten, másképp nem emelnék ki ennyire ezt a tulajdonságot. Ha meg nem működik jól, max csinálsz magadnak egy vidám, egy depis, stb playlistet, és meg van oldva:D
  • Bogyo5
    Ezt én sem értettem, h ritmus alapján rakja rendbe a zenéimet. Ezt ő honnan tudja, h melyik a vidám és melyik nem az?
  • Boromello
    A kérdés az hogy most meyyik a vidám stílus?Ha Mozartot hallgatok,vagy ha techno-t...:P:) Komolyra fordítva a szót:a dupla füllhalgató használat,jól hangzik,de nem biztos ,hogy sokan szeretnék használni is.Én például,nem lennék oda érte...
  • johngoku
    én is egy ilyesmi telón töröm most a fejem. Ami mindenképp mellette szól: sztereó hangszóró, trackID, ezek mondjuk elvárható dolgok, ezen kívül van valami olyasmi munkció, hogy a számokat ritmus alapján kategorizálja, és kiválaszthatod, hogy milyen hangulatú számokat akarsz hallgatni. Ilyenről még nem hallottam másik telefonnál, mindenesetre elég jól hangzik:)

Amire én lennék kiváncsi: milyen ez a dupla fülhallgatós megoldás? békávén nem jönne rosszul néha, ha mással együtt lehetne hallgatni a zenéket.
  • kalop
    Sziasztok!Telefon vásárlás előtt állok és érdeklődnék,hogy tud e nekem valaki hasznos információt adni a Sony Ericsson W595-ről?A választ előre is köszönöm.
  • Bogyo5
    Szerintetek mennyibe kerülhet most ez a telefon itthon?
  • Goruck
    haverom vett 17ért vmi Sony-t adtak hozzá övrecsatolós dobozt meg mindent de nincs olyan hangja mint a KOSSnak...
  • Goruck
    na az nemis vészes
  • kuci06
    7-8k körül van
    persze ki lehet fogni olcsóbban is ;)
  • Goruck
    miért, mennyi?
  • kuci06
    ott a pont :)
    ennél jobb fülest ilyen árban nem nagyon lehet találni..
  • Goruck
    tényleg nagyoon jó, csak tönkretettem és elhagytam a gumikat, de vettem a SE-ben hozzá gumikat :D épp egy P1-et vitt melletem valaki vissza mert elromlott neki
  • gabo91
    Ezt nem ismerem. De a lényeg, hogy gumis legyen ne az ezeréves bóvli vacak ami nyomja a füled, kényelmetlen kiesik stb.
    (nokia gumis fülese is jó, se koppintás)
  • REPS0L
    cx 300 rulz :l
  • Goruck
    ahaaaa, akkor ő tudja mi a jó :D
  • Pepsi Twist
    ugyan ilyen fülese van az asszonynak :D és állandóan gyurmázik a gumi (vagy milyen anyag) részével :D
  • Goruck
    akkor még nem volt a füledbe KOSS

én és a bátyám is évek óta ilyet használunk és messze nem találtuk idáig a párját ennyi pénzért, ez speciel 5000 Ft örökgaranciával !!!
    a hanghatás meg magáért beszél, új szintre emeli a zenehallgatást!!!
  • gabo91
    aha szép meg jó amit írnak... az 50k-s ár (kezdésnek ) még jó is.
    De miért divat újabban a ratyi headsett...?
    az hogy a w200 hoz meg a nem Walkman telókhoz bóvlit adnak egy dolog... hpm70 (és társai) nál nincs nincs jobb...
  • [HUN]FaTaL
    K800i & v640i owner :)

K800i best(!) ;)
  • BB7
    Vegyél is! NEM FOGOD MEGBÁNNI!

OFF: Üdv a SROban! :D
  • dragon11
    Egyetértek, ha lesz pénzem Én is K800i-t veszek, 100%:)
  • N o N a m e
    teljes mértékben igazad van

[K800i owner]
  • Goruck
    oké leállok a témával még egy utosó Kockazone barátunknak: miért lenne má' fos több majdnem 1 éve van 5700 XpressMusic-om, személyes tapasztalatod van a fosh-ságáról?
  • Kockazone
    fosch
  • BB7
    Elején leszögezem h. SE párti vagyok és idáig 90%ban SE mobilom volt (Jelenleg egy nem mai darabot de sztem máig is a legjobb mobilt koptatom: K800i) imádom! Nem mellesleg a 3,2MP-eles CyberShot AutoFokuszos Xenon vakus kamerájáért! [A legújabb SE se tudják alázni! Kicsit mozog a kezed és hopplá! Mégis csak hiányzik az a Xenon vaku! :D)
    De ebből ez ,megint hiányzik ez! Tehát a hátán a nagy "3,2MP" felirat parasztvakítás! Viszont zeneileg Walkman szoftwert kapott ami a legjobbnak számít (most) sztem!
    Így a végén nem kezdeném el szídni a Nokiját! Mert flém vihart indítanék és úgyis átmenne OFFba! De ami biztos:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bármely (ABBAN AZ IDŐBEN GYÁRTOTT) Nokia elbújhat a K800i-m mögött! És bármely "XPress Zenélős" Nokia elbújhat a mai SE Walkman-ek mögött!
  • Máté94
    XpressMUSIC!