Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd egyszer ki kéne próbálni multin emberek. <#nyes>#nyes>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
De szerintem ha kevesen veszik a kereskedelmi, köznép által elérhetõ dolgaikat akkor aztán magasról fognak beleszarni az egészbe (és ugye azért a Viper-ig jó lenne ha kitartanának <#nyes>#nyes>)
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Képzeld, pontosan azért szeretnék játszani vele, mert az elõdjét is jól ismerem, és nagyon kedveltem.
angol az editor, a campaign editor is... ráadásul ugyanaz mint ami az FC ben van, csak a style más😊
Egyébként nem fura hogy relatíve ilyen könnyen angolosítható... matt wagner irogat be a fórumba ahonnan töltik lefelé...
ilyen könnyen feltörhetõ az SF... FC-vel hónapokig szenvedtek, és a mai napig nem futtatható eredeti lemez nélkül (kivéve néhánynak😊)
Sztem ez egy totális ingyen reklám a proginak.. úgyhogy nem kell félteni õket😊
De amúgy megoldható, hogy a menü és a tooltipek englishek legyenek, ráadásul a lemezhez mellékelik az angol producer's note*-okat (megjegyzem rendkívûl alt-tab barát a progi), s a fórumukról leszedheted az angol bill kiosztást, így tök kényelmesen meg lehet tanulni a gépet...
*-ezt fel lehet fogni lustaságnak is, de én inkább úgy mondanám nem hagyták kárba veszni a már meglévõ dolgokat (s gondolom a nyugati vásárlóknak is van odarakva)
A galériádat nézegetve nem neked való ez a progi,
a fejlesztõk oroszok,és nyilván saját nyelven fogják elõször kiadni,
ehhez nem pofa kell hanem az,hogy szeretik amit csinálnak.
Még vmi???
Az meg külön szánalmas, hogy van pofájuk angol helyett orosz nyelven kiadni. Mintha manapság már nem kizárólag csak az beszélne oroszul, akinek muszáj.
Reinstall lesz belõle az tuti de plz valaki legyen oly kedves írja le a telepítés után mit is csinált pontosan és a starforceban mit nyomott mi után hátha elindul végre ez a szerencsétlen játék!
Elõre is köszönöm!
verzióba.A tört,és az eredeti FC is mûködõképes marad.
(Olvastam vhol...)
Olvastam vhol,nem saját tapasztalat!!!...
**--**
Mit gondoltok?Az eredeti FC mellé fellehet ezt tenni valahogy??Mert ugye az is szarforszos.Viszont a szarforszt ugye lekell szedni, hogy ez menjen.
Meg azthiszem a trekkir ( mondjuk jólenne ha a freetrekket meghegeszténk, hogy menjen ) mellé bekell szerezni egy pedált.Hiába van ugye a joyon, szerintem sokkal könnyebb lenne pedállal az élet.
apropó repidõ: azért meg kell hagyni zabál ám a madárka.. ésszel kell ám repkedni hogy ne fogyjon el a nafta azért mert sokat van egyhelyben az ember alacsonyan fél gáz felett...
+ Van angolosított kézikönyv amibõl megintcsak lehet tanulgatni!
Config mappában lévõ cfg-ket érdemes végignézni ugyanis sokmindenre megoldást nyújthatnak ami a játéknak az options menüjében nincs benne.
Példul én igencsak hiányolom azt a panelt ami az FC-ben volt és amivel a joy-t lehetett igen részletesen beállítani...
Mission editorral olyan pályát heggesztessz amilyet akarsz, ABRIS angol, úgyhogy picit silabizálni kell a fordítgatott-kézikönyvet, ésakkor úgy egészen könnyen megy😊
CSak realistikon van értelme ennek a játéknak, a tanulás meg kezdõdjön a RAMP start-al, repüléssel (alap), manõverezgetés trimmelés elsajátítása, HOVER mód, majd csak utána próbálkozzon az ember lövöldözni. Ha nem így csinálod csak belekavarodsz, és vészhelyzetben nemtod mit hogy kell...
szóval csak lépcsõzetesen😊 nem vérpistiknek való ez a játék hanem türelmes tanuló lantlény egyedeknek<#eljen>#eljen>
A bill kiosztásos pdf szerint az "O - jobb shift".
Nem tudnád nekem megnézni légyszíves hol lehet config fájlokban bekalibrálni a Joy-om gázkarját (Slider1) a kollektív szabályozására? (tököm kivan hogy nem lehet a menüben lévõ beállításokat egy egyszerû érzékelõs módszerrel megoldani)<#conf>#conf>
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
This delay means that when it is made available, it will be as the International (English) not the Russian localized version.
The price to be charged will be about US$ 65 in Europe for the DVD version.
We also will have to wait to release our FC Install Mod , as there is no point in making it available yet.
Annyire kiszeretném már fizetni nekik azt a qrva 65$-t ....
Vista 32bit
www.smart-bus.hu
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
www.smart-bus.hu