4747
-
#1022 64 bitesen nem próbáltam, de akkor ezt jó tudni. Majd megveszem. Egyszer. Először meg kell csináltatnom a dombornyomott kártyát hozzá.
Kéretm én segítséget még akkor mikor próbálkoztam vele. A főmenüig elzakatolt, de a 3D-s világot azt már nem volt hajlandó betölteni. Nem érdekes. Van most épp elég dolgom. :) -
#1021 természetesen a többi játéknál müködik -
#1020 XP 32 bit, minden check megvolt updated list ablakkal. .36os verzió zöld led ég mint ahogy kell, fejmozgás trackir szoftverben müxik, játékot kijelzi hogy black shark de igy sem megy. Kaptam vmi fixet freetrackhez, hátha megjavul de azzal sem ment :( -
#1019 De Balázs.Te nem az a Vér Istbán vagy aki ha segícccsssséget kér akkor izé...
Mond el, hogy mi a gond és segítünk megoldani.XP-n, 32-es vistán simán megy a cuccos. -
Solt #1018 64 bites op rendszeren nem megy a warez verzió! Ha van két vinyód, vagy meg tudod osztani a vinyót, akkor tegyél fel egy XP-t, és próbáld ki, azon simán megy. Utána el tudod dönteni, hogy kell-e majd a dobozos, vagy nem. Ennyi. -
#1017 A gond az, hogy előzőleg sem tudtam beüzemelni az orosz verziót. Most sem foga akkor sikerülni szerintem... -
sindelnet #1016 TrackIr verzió:4.1.36
Update regiszterfülnél katt a Check for Game Updates-re.
Vmi ablak kijön,OK.
XP-nél így működik... -
wernermolders #1015 Még 1 dologra lenne szükség!
A pilótafülkében a tooltipeket valahogy át lehet variálni angolra?
Elkezdtem egy rampstartot, de a végére eltévedtem! -
Solt #1014 Csak ennél, vagy más programmal sem? XP, vagy Vista? Ha Vista, és rendszergazdaként indítod a játékot, akkor a TrackIr-t is úgy kell.
Világít valamelyik led játék közben? -
#1013 Nem megy a TrackIR még a legfrissebb driverrel sem. Tudok segíteni hogy mi lehet a baj? -
wernermolders #1012 Köszi már tárgytalan :-)
(tényleg nem olvastam vissza eleget) -
wernermolders #1011 Sziasztok!
Visszaolvasgattam (lehet nem eleget), és nem tudom, hogyan lehet a ruszki verzióból angolt csinálni! Nem kell hogy a gyakorlás is angol legyen, csak a menü meg a beállítások kellenének!
Köszi előre is! -
#1010 Kell hozzá frissítés és mennifog.
Balázs.Felőlem arra költöd a pénzed amire akarod.Ha megakarod nézni töltsd le vagy hagyd a francba.A te dolgod.Ennyi. -
Solt #1009 Kicsit bővebben?
Mással megy? Kis zöld kontroll led világít? Milyen op rendszer? stb... -
ToMy_ #1008 Az mitől lehet, hogy a TrackIR-em meg se nyikkan ebben? Valahol még be kell állítani, hogy használja? -
#1007 De előbb én kipróbálnám. Nem adok ki 50$ olyasmire ami aztán a polc tetéj pihen. Annyira jól még nekem sem megy. Erre kiadok, mert van belőle korlátozás nélüli trial és amúgy is tudom, hogy mire számíthatok. A gond ez. A BS-nél sajnos sejtem, hogy mire számíthatok... -
#1006 Ne szenvedj ( monjuk nemértem mit is kellene vele szenvedni ), 50$-ért magadévá teheted. -
#1005 Szóval töltsem le az oroszt is? Már ez elvette e kedvem. Akar a halál szenvedni vele. Ezért venném meg eredetiben, ha a demo alapján megéri. Megveszed azt tolod. Nincs időm ilyen játszadozásra, hogy menjen valami.. -
gsg16 #1004 amennyire én tudom,volt igéret a demóra.meg sok minden másra is! -
#1003 fájlok összehasonlítgatása után a válaszom a következő:
nincs jelentősebb difi az RU és ENG változat között, csak annyi hogy angol nyelvű a jenciklopédia, angol nyelvű az a kb. 22db tutorial track, +4kapmány, angol missziók
nincs difi..
ráadásul vannak kisebb bugok az angol fordított változatban állítólag...
BS RU felrak, RU mappa kitöröl vagy átnvez, plussz az angol missziókat kell bemásolgatni oszt ennyi.
csak olyan szedje le a játékot akinek normális pontos !forgatható karú! joya van, vagy más kiegészító lábkormányhoz.
-
#1002 Akkor nem is érdemes leszedni? Ém még az orosz verziót sem tudtam leszedni. Nem igaz, hogy nem tudnak egy demót kiadni... Látatlanban én nem adok ki érte pénzt. -
#1001 nekem 8-10kb-tel jön....siralmas -
wernermolders #1000 Juhéé!!! már csak 10 óra és lent van!
Énis kezdhtem nyúzni a Cyborg evo-mat -
#999 Valaki tolna egy nem módosított graphics.cfg -t valahova??Megköszönném ;)
**--**
-
#998 Ka-50 standard nyúú
alap Ka-50 festés, koszálosok nélkül, azaz javarészt brendnyúú hatású a heli. Valamint pár árnyalattal sötétebb puha nyári gumikat is kapott
cdds fájl World könyvtárba+ graphics.cfg-ben a textúra paraméterezőnél lehetőleg legelőre beírni a worldte...cdds elé
úgy mint lonciban... tudjátok na..
az első standard festést cseréli, és éppen annyira koszolt a cucc hogy azért volt már a levegőben hatást kelt. -
#997 linkeltem az angol letöltős változat címét, azonban az sajna nem műkszik..
viszont kiszedhető belőle az angol ciklopéédia, meg az angol tréning, és kampány missziók
kb. 160mega, ha valkinek van jó uplódja az esetleg felrakhati
amúgy 99%-ban meggyeznek a telepített fájlok...
nemtom ki hogy van vele, de engem az angol feliatos kabin nem izgat...
ami cirill, az legyen cirill
nem?? bár én amúgyis egy kommunista kutya vok -
#996 Teljesen különálló, szóval nem kell a Lonci.
Vas??Hát elég jó gép kell hozzá.
Nekem a procit kellene még tolnom de egyelőre nincs rá keret.
x2 4000+,4GB RAM,Sapphire HD 4850.Amíg kevese nvannak szépen fut de amikor tobzódik az ellen, akkor bizony "kicsit" röcög az egész hóbelevanc.Persze a proci az elég karcsú ehez a kártyához de egyelőre ez van.Egy 6000+-os tervezek majd beleaplikálni és akkor reményeim szerint már jó lesz.
HA majd meglesz az eredeti gém akkor 64-es Vista lesz alatta.Most csak egy 32-es mert az anti sztárforsz nemmegy 64-es vindózon.De így is +10 - 20 fps az xp-hez képes. -
gryphus #995 Előre is bocsánat tudatlanságomért,de van pár dolog ami nem világos...Kell hozzá a Lock on, vagy teljesen önálló játék lett?Olvastam a minimum gépigényét a hivatalos honlapon, de kb. milyen gép kell hozzá, hogy részletes grafikán szépen fusson? -
bucsher #994 ez mind szép és jó csak én megvettem a félkész szarjukat teljes áron, úgyhogy vagy ideadják ezt ingyen, vagy kuss nekik. -
#993 Szkínpakk az lokkonyfájlszon. -
#992 Igazat szólt Pollion elvtárs,megy a IV fokozatú Aranykánya rend:) -
#991 csak egy két dolog amit sokan nem tudnak..
1. lock on első változata azért lett olyan amilyen mert az ubisoft sürgette az annó Ed tímet hogy adják már ki -> lonci 1.0 = bugos kaksi
2. FC kiadását az akkori csapatból kivált ED team kezdeményezte egyfajta = "mi eredetileg ilyennek képzeltük el a játékot" gondolatmenettel..
3. saját költségeikre kezdték el terjeszteni a cuccot
4. további gépeket is elképzeltek a SU-25T után ,de ezek integrálása az alap lonciba jogi okok (ubi) miatt nem volt lehetséges.
5. a BS lényege a szimuláció, erre is mentek rá javarészt plussz amit a sim-mod team csinált táj textúrákat integrálták még...
6. a BS azért késett annyit mert ők is pénzből élnek és az amcsi seregtől kapott A-10C szim fejlesztése későbbi anyagi bázist jelentett a csapatnak hogy folytassa a majd !1! évre félrerakott BS projektet.
sokan szídják a BS-t hogy a földi egységek rettenetesen buták, és noha új triggerelt editor van az akkor is csak egy előre legyártott esemény sorozat..
az eredeti Flanker 1.0 is ilyen volt, annak az editorját használja a mai napig a progi, ezzel behatárja azt is hogy mit várhat az ember és mit nem... tehát Falcon 4.0, EECH közösség az valhol joggal mosolyog ezen a "szupernek" titulált progin, ami igazából egy szimuláció progi, nem játék..
sok korlátja van az enginnek, a mission editornak.. ezeket el kell fogadni
és az hogy mit igértek, és mit nem az egy másik dolog
nagyon elvitte őket a közösség fórumozóinak kívánság listája pl: gyalogos egységek.. miegymás
egy biztos.. lehet szídni őket,de amióta nyúzom a BS-t pár hete azóta egyszer sem volt vele gikszer
szépen be kell állítani aztán úgy "játszani" vele mint mondjuk a MS FS szimmel, + lehet lőni
aztán el ne kezdjen velem itt bárki is perlekedni, csak olvasd el és ennyi, oszt vagy elhiszed vagy nem -
bucsher #990 szerencsére nem követtem az igéreteiket, így most kevesebb okom van mérgelődni :) másrész már az első lock-onnal elvesztették nálam a hitelüket :( -
#989 BS englishe
lehet mixelni azorosz verzióval, comment-nél írja hogyan... -
gsg16 #988 nézd meg mit adtak ki BS néven,az ígéreteikkel ellentétben.örülni kell ennek is.a demo az megmarad a városi legenda szinten. -
A lockonfiles.com -on leledzik a mod. -
bucsher #986 és hol a beigért demo? :( -
#985 mit vársz tőlük?, ruszkik....
minden hülyeséget starforce véd náluk, még a tartós tejet is... -
#984 Én őket vágnám,nagy szamuráj karddal annyi darabra ahány poligonból áll egy Cápa:) -
#983 Q: What form of copy protection does the product utilize?
A: The English release of DCS: Black Shark utilizes StarForce copy protection technology. The product requires online or phone activation. If StarForce detects changes to your computer hardware/software as described below, an activation will be required. The English version includes 8 (eight) activations and 10 (ten) deactivations. It's important to note that deactivations are utilized to save your activations when altering your PC hardware/software. Before conducting a PC upgrade/OS re-install, you can deactivate the product and when complete, reactivate without a loss of activations.
An activation will be required if the hardware/software changes exceed 12 points as rated below:
CPU ID: 13
Windows PID: 3
Computer Name: 3
Hard drive volume serial number: 3
MAC address: 6
RAM amount: 6
If you just uninstall Black Shark and then reinstall it again on the same PC without reinstalling your operating system or changing hardware, you do not need to use a deactivation.
For further details on the copy protection system, please see the StarForce FAQ:
http://www.star-force.com/support/users/group2.php
In addition, a step-by-step (de)activation guide is available below and will also be included in the product documentation:
http://www.star-force.com/support/users/group4.php#6
StarForce provides an option for manual online activation. For those using the Russian version of the release, a quick guide for manual activation can be found here:
http://forums.eagle.ru/showpost.php?...8&postcount=14
We are evaluating the possibility of providing an additional version of the western release, utilizing Steam technologies.
Ez így első olvasatra nemtűnik rossznak.