4747
-
#982 háá jaa..
vágjunk mi ezetetetet -
#981 Ahogy én leszűröm, arról ír, hogy a korlátozás egy közhely, csak akkor von le az aktiválások számából ha a hardver/oprendszer változást észlel az SF, és akkor nem vesz le az aktiválásokból ha a hardver/oprendszer változás előtt deaktiváltad a játékot.
Szóval én úgy értelmezem, hogy van "A" gép és van "B" gép.
Felrakod az "A"-ra, -1 aktiválás. Ha felrakod a "B" gépre akkor is -1.
Marad 6 aktiválás. Ha "A" gépbe veszel mondjuk új videó kártyát és előtte nem deaktiváltad akkor újabb -1 aktiválás. DE ha a változás előtt deaktiváltad a productot és aztán újraelindítod akkor a deaktiválás előtti aktiválást őőő... aktiválod.
.... -
#980 MOst akkó mi a rák van?Mit beszél ez a EvilBivol-1 csávó? -
#979 Vicc az, hogy korlátozzák az aktívációk számát. Akkor nem megvételről van itt szó, hanem szoftver bérlésről. Szórakozzanak a jó k. anyjukkal.
10 ropiért nem veszem még meg főleg ilyen körülmények között.. -
#978 Ha a dvd-s verzió is ilyen lesz akkor azthiszem nemfogom megvenni. :( -
#977 A qrva élet f@száért ( elnézést ) kell az embereket korlátozni??
Miért nemlehet megcsinálni úgy mint a qrva Sacred2-ben??
Nem csalni akarok, sőt.Fizetni szeretnék ezért a kib**** szoftverért.De azt szeretném én eldönteni, hogy hányszor telepítem a szaros gépemre.
Ehhhh... tök ideg vagyok most. -
#976 klikk
"Q: A few questions on distribution and copy protection. During our review testing, SimHQ encountered no problems or issues with the installation or un-installation of our reviewer’s version which arrived with the latest StarForce. When the English version first arrives, has there been a decision yet about the copy protection to be used?
A: The English version will use the same projection as the Russian version. However, unlike the Russian version, consumers of the English version will have 8 activations and 10 deactivations… considerably more than the Russian version."
^^^^^^
Hűha... -
szvdzs #975 hello!segitséget kérnék.telepités közben megáll a folyamat.meg tudná valaki mondani hogy miért?előre is köszi
-
gsg16 #974 talán a cd-s verziót meg fogom venni majd.de amíg nincs egy X52-es joy-om,addig tuti nem.a mostani saitek 3Dgold-om így is kb 5 évet öregedett,mióta kínozom a BS-al. -
#973 Engem igazából az érdekel, hogy ezt a letöltős sz@rt hányszor lehet telepíteni.Ha olyan mint az FC letöltős verziója ( 5* lehetett telepíteni utána meg kérni kellett új kulcsot ) akkor ez így engem nemérdekel.De ha például olyan mint a Sacred2 ( telepíted, aktiválod.ha mondjuk a win szar és újrakell telepíteni akkor visszalehet vonni az aktiválást.Ezután újra lehet rakni és aktiválni, akárhányszor ) akkor vevő lennék rá.
-
#972 "For those that have the English version, can you check the affinity FPS workaround? I set the affinity to CPU 0 and 1 and taskmgr is showing that CPU 1 is maxed out at 100% while CPU 0 is almost idle when the affinity is set to both processors.
I am on the English version 1.0 on Vista 32bit. This worked fine on the Russian version."
cumi -
#971 No, mindjárt nézem...az a 2.18 Gb - biztos a Producer's Note videók hiánya miatt lett kisebb mint az Orosz változat.
Sure a missiont azért töltöttem fel, hogy más által is látható legyen a többi daráló. Kíváncsi lennék a véleményre, hogy rendben valóban működnek/látszanak-e a dolgok.
Viszont most jó pár dolgot átállítottam a Hálózati Kapcsolatok Tulajdonságain, szóval lehet, hogy most már működni fog a server.
Már csak azért is vagyok ily optimista, mert a(z) FC-n gond nélkül indít(tottam) játékot.
Most ugrik a majom a vízbe.
Aki tud jöjjön (márha műxik) - éjfélig OTT leszek: HJ's Playground :) -
#970 tölthető az english változat a DCS honlapjáról (2.18Gb) az ára csak most csak nektek!!! 50dolcsi :)
-
#969 Az hol fáj nekik, hogy milyen plusz eszközöket használsz hozzá? Jó hogy nem szabják meg, milyen márkájú joy meg pedál kell, mer ugye ő a főcpondzor... Ehh, ezek télleg elmebetegek... Egyre jobban érik az elhatározás, hogy eladom a p|cs@ba a gépet. Ha upgradelnék, az csak a BS miatt lenne, de ahogy látom, nem biztos, hogy érdemes. -
#968 Oké így világos, csak ez esetben teljesen felesleges volt pusztán a küldetés fájlt megosztani... Ettől függetlenül respect! a belefektetett időért és melóért!
-
#967 A frítrekkel is megcsinálták.Valamelyik dll-t kell lecserélni, hogy menjen a frítrekk és már most közölték, hogy védve lesz a dll ... -
#966 okxi,vettem :) csodálkoztam volna :) szóval jó pár új könyvtárat meg lua file-t kellett létrehoznom - úgyhogy nem fog menni csak nálam...egyelőre.
Az online teszt lényege az lenne, hogy pl. valóban Apache-ot láttok-e, a hozzátartozó fegyverzettel, az jó helyen látszik-e a megfelelő pilon alatt, a fegyverek pl. hellfire úgy repül-e (ahogy nálam: indítás után kb. 10 fokban felfele repül), látod-e ahogy eltalálja a célt (nálam igen), a futómű rendesen a talajra kerül-e, világítanak-e a fények a megfelelő helyen, forog-e a rotor, a gépágyú és a pilóta feje...+ egyéb apróságok :)...mert ugyebár ha csak a 3D file-kval kombináltam volna akkor csak én egyedül láttam volna a megfelelő gépet - mindenki más a Kamovot látná (Apache fegyverzettel)
Ozt majd megosztom veletek is. Legszívesebben tenném már most is..DE:
1. még nem tökéletes (sosem lesz az amíg nem lesz saját FM+műszerfal és pl. a Mi-24 nem "ül" a betonon rendesen, mert most kb. a "raktér" ablakokig "bemerül". Nem borul fel, de a legszebb leszállásnál is csörög minden mintha találatot kapnál és jön egy csomó meghibásodás jelzés. Az összes darálónál (kivéve Ka-50 a masina felett "indulnak" az infracsapdák - de lehet, hogy ezt ti pont jó helyről a gépről indítva látjátok majd)
2. igazából nem hiszem, hogy az ED örülne, hogy így beletúrtam és lelövöm a fele poént előre, hogy a 'csak' jövőre tervezett Apache már megy online. (persze saját avionikával és műszerekkel lesz az igazi.)
Szóval jó lenne az Angol változat után "kiadni" a MOD-ot, mert félek hogyha előtte teszem bepipulnak és lekódólják sztárfossal az egész lua cuccost is, ahogy tették az FC-vel.
De van még meló. Addig lehet kijön a nemzetközi változat is. :) -
#965 Mondom NEM működik a Win+Home, és NINCS műszerfal...
Ezért kérdeztem, kell-e máshol is beletúrni, vagy ha te futtatod a szervert, akkor a klienseknél is irányíthatóak lesznek a gépek? -
#964 Ja, bele kellett túrnom rendesen, hogy legyen kabin, kapcsolgatható műszerfal, billentyűzet és joystick vezérlés.
Sure, érdekes lenne, ha más kopterrel is működne a Win+Home leütésed. ??? -
#963 Na igen. kb. 200 helyen nyúltam már bele a különböző .lua filek-ba és másba.
Apache és Chinook pl. rendesen működik. Viszont pl. a Mi-28 és a Ka-52 félig belemerül a talajba a leszállásnál és oldalra borul. Ugyanígy tesznek Rampstartnál is. A különbség csak az, hogy amíg meg nem nyomom a Pause gombot addig szépen a betonon ülnek, majd Pause leüt után jön a merülés + borulás. Repülni viszont szépen repennek. Fegyverzet is működik (Hellfire is) a gépágyút kivéve: az össze-vissza ugrál és persze szanaszéjjel lövöldözik. (gondolom ez már a 2 játékos irányítás "előszele", lehet, hogy csak 1 másik játékos tudna pontosan lőni) Viszont pl. a Chinook-on szépen nyitható a hátsó rámpa ajtó is. Szóval van még megoldandó problema. Meg kell keresnem az egyes helikopterek magassági adatait hol érintik a talajt már amelyik nem stimmel a Ka-50-vel.
A "merülés" ill. beton feletti "lebegés" v.mi olyasmi lesz mint a Lonci-ban volt, ha 3D file-t cserélt az ember. -
#962 Működik a MOD odáig, hogy a player slotban ki lehet választani a többi gépet is, de a repcsik csak AI-ként mennek, nem lehet őket irányítani, a helikoptereknek meg nincs kabin, és nem lehet indítani sem (kabin hiányában csak a Win+Home-ot tudtam próbálni...)
Van valami egyéb is, amit tenni kell? (meinit hack stb) -
#961 Direct IP-vel csatlakozást ki lehetne próbálni (de én ma este 10-ig melózok, ~11 körül leszek "partiképes" itthon) -
#960 Skacok ! Kész a Ka-52, Mi-24, Mi-28, AH-1W, AH-64A, AH-64D ! Le kellene tesztelni online. Viszont még mindig nem tudok Servert indítani.
Addig is amíg valaki nem tud valami megoldással besegíteni a Servert illetően...szóval addig is bevállalná valaki egy próba mission indítását ?
Felrakom yousendit-re ! :Flyable Gunships & Planes.miz
1 hétig itt lesz:
http://www.yousendit.com/download/TTZrT2pBT01RWUtGa1E9PQ
-
blackshark #959 Én leszálltam billentyűzettel egy olajfúró tetejére. -
Solt #958 A mozgó vonat a cél... ami azon a videón is van! :D -
#957 Ha leszállást akarsz gyakorolni akkor leszállhatsz a Kuzi vagy a Vinson tetejére a radar mellé. De a mozgó vonaton landolás sem kutya :) -
#956 50-es szél az már komoly: 180 km/h ! DE mindig lehet úgyis startolni, csak MINDIG szél irányába kell nyomni a botot. Akkor nem akadnak össze a rotorlapátok. Normál fordulatszám elérésénél botot visszaveheted középre. Akkor már a centrifugális erők hatására úgyis vízszintesen forognak majd a lapátok. Viszont a kísérők meg sem kísérlik az indítást. -
Solt #955 Dettó! :)) Csináltam egy mission-t, rampstart, és csak a környéken repkedek! Megpróbálok minél idétlenebb helyekre leszállni, és minél idétlenebb helyeken bujkálni! :)) Ha már nagyon remeg az ujjam a ravaszon, akkor lepusztítom a saját repterem, vagy kergetem a "volán" buszt! :D -
#954 Igen-igen!!!!Qrva nagy !!!Én mostanában csak repkedni szoktam és próbálom, hogy milyen manővereket hogyan tudok megcsinálni és egyelőre abszolut nemhiányzik a csihipuhi.Max ha nagyon ingerenciám támad szétdurrantok egy-két épületet.Amit például kifejezetten élevzek az a híd alatti repülés.Sokkal izgalmasabb mint merevszárnyúval .. :)
-
#953 Hehe, a nüansznyi különbségek a rotor brake és a rotor break között...
Max. szél mellett (50 m/s) nem lehet rampstartot csinálni, mert összeakadnak a rotorlapátok, mielőtt elérnék az optimális fordulatszámot. -
#952 Na ez igen! Ezt ki kell próbálnom... -
Solt #951 No igen Uraim, tessék a beidegződéseket elfelejteni! :D
Zorro próbáld meg, hogy collective le nullára, orra fel, amikor 120 körül van, akkor kis gáz, orra vissza, beléped oldalra, orra le, és nagy gáz! :D -
gsg16 #950 ezt már én is tapasztaltam,hogy össze akadnak a rotorlapátok,amikor hirtelen fordulok.de nekem a Flaming Cliff-ben is sikerült már hirtelen fordulással Su25T-ről leszaggatni a szárnyakat.bár akkor mondjuk lőttek is rám mint az állat. -
#949 Ez is igaz lehet, de ott csak 1 rotor van... -
#948 Aham. Úgy értem mint a repcsiknél... Sajnos rossz beidegződés... (102.VO)
Szóval ezt a szitakötőt ne tépjem úgy??? -
Solt #947 Jogos, lent van oldva, rosszul írtam!
Azért hibáztam, hogy neked is lehessen egy kis igazad! :D -
#946 Ezt én is tapasztaltam többször... Nagyon mondogatják hogy a vilégon a legjobban manőverezhető 1személyes heli, de nagyon tudni kell vele hirtelen manővereket csinálni.
Sokszor találkozik az alsó, meg a felső rotor egy hirtelen rántásnál...
Apache-nál ilyen gikszer nemnagyonvagyon, legalábbis amit vidijókban láttam róla. -
#945 ja..
rotor brake csak arra szolgál hogy erős keresztszél esetén a parkírozó helót ne tolja le a fűre, vagy döntse fel...
amúgy lent van oldva, nem fordítva -
Solt #944 Hogy érted? Oldalra fordítod, és hasra húzod a botot? -
#943 Már csak mert megyek előre, bedöntöm a gépet, húzok rajta, sípol mint állat és törik a rotorlapát...
Ennyi a gép tudása és ne erőltessem tovább?
Vagy van rá megoldás?