Digital Combat Simulator : Black Shark

← ElőzőOldal 95 / 95

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gundark 1 1
Igen. Adjuk meg a tiszteletet a Fekete Cápának. :)
L Viper
Jó lesz ez.
Molnibalage
Azért ki kéne írni a bannerba, ha tetszik vedd meg! Támogasd a fejlesztõket!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Buren
Meggyõzött a lantkisugárzásod. :)

Akkor ez lesz jó?:
"Digital Combat Simulator - Black Shark"

Ha jó akkor megyek a moderátor fórumba... (ma már 2x-ra <#hehe>)

A véleménycsere az, amikor bemész a fõnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Gundark 1 1
Szerintem kéne a Blekk sárk is nem? Most csak ez van, ha meg család lesz akkor megoldjuk másként :)
Buren
Hú az biztos a bónusz pályán van! A francba én csak az Arrow-t lõttem ki a Vikhr-el. <#schmoll2><#idiota>

Jó lesz listás címnek a Digital Combat Simulator ugye? (remélhetõleg fenn maradunk a következõ modulokig <#vigyor>)

A véleménycsere az, amikor bemész a fõnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

L Viper
Mééér, láttad már a DCS végét ? A Boss egy jó kövér Lantlény. Azt kell kilõni atommal <#alien><#alien2><#vigyor>
Scottt
Gyerekek oké, hogy a Falcon topikban még belefér,ott csak mi látjuk.De sztem ne itt játszunk Lant lényeset,mert rossz fényt vet a FF játékosokra:P

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Gundark 1 1
Mi lenne? Összeesküvés <#alien><#alien2><#beka2><#vigyor4> Ez is annak a jele :)
Buren
Az Avro Arrow-t!? Áhh az még úgyse menne. <#eplus2>
Jó majd meggyõzöm a lantmoderátorlényeket. (<-eztse huzza alá a hibajavító! mi van itt?!)<#wow3>

Gundark 1 1
Buren, picit puritán a cim. A lantlények elégedetlenek veled :) Szerintem ki kéne irni teljesen a szép nevét, hátha akkor könnyebben lehet legyõzni a fõellenséget.
LeonSilver
Nekem is ezt csinálta.Eccer csak elindult.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

polluxware
pont ugyanígy jártam én is.. aztán a legfrisebb daemon tools, meg egy újraindítás után ment is rögtön. Többet nem kért lemezt...

config mappában vannak cfg fájlok.. érdemes õket állítgatni ugyanis hasonló jótékony hatásuk van a teljesítményre:)

példul van olyan a graphics.cfg-ben hogy Fogquality=1 amit ha 0-ra vettem a sûrûbb helyeken +10fps dobott, gondlom az advanced haze-t redukálja.

Egyébként az volt a BS-el az eredeti gondolat hogy a mig, és su-27 modelleket kiszedem belõle.. Sajna tök ugyanazok a modellek vannak benne mint Fc-ben:)

a végtelen lõszer,és élet cheat-et ide írná valaki?meg azt is,hogy lehet azt a rengeteg mûszert eltüntetni,amik csak zavarnak a kilátásban mindenkit?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Buren
Nem, de a fõboss elõtti mentést már igen. <#zavart1><#mf1><#crazya><#buck>

a végigjátszását már le lehet tölteni valahonnan?<#zavart1><#vigyor2><#zavart2><#wave>

nos,én bármit csinálok,lemezt akar ellenõrizni,és nem indúl.végig csináltam a telepítést Buren mester útmutatásai alapján,amit ezúton köszönök is neki,de nekem nem indúl.beírom azt a kódot is,amit kér lemezellenõrzéskor,de mindíg visszatesz a menübe.nem tölti be a játékot.

Buren
Köszönjük de ezt már tudjuk. <#vigyor0>

@#24
Nem éppen...

Kicsikiraly
ezen a helikopteren default ez a hülye matrica az oldalán? (minden képen rajta van :O)

DFTBA &#3232;_&#3232;

Scottt
Jó,bár az én szemem szúrja a navi..Az nem olyan harcias^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Evin
Állítólag ha átnevezed a ru mappát, átvált angol nyelvre.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Buren
A moderátor leszólta, ezért rendeltem a bannermûhelyes topikban egyet az eredeti loading screen alapján. (a DCS és Eagle Dynamics logot hozzárendeltem) <#buck>

Molnibalage
Majd csinálok én is, ha fent lesz kb. 1 hét múlva...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
örülök hogy akkorát nem ugrott a grafix.. legalább fut a gépemen:)

polluxware
Banner jöhet! szép:)

Buren
Lesz új 3d-s engine a jövõben... (szerintem volt munka bõven a géppel :)

Buren
Ez egy teljesen új hardcore, katonai kiképzõprogram szintû szimulátor sorozat.

Az elsõ kiadás a Ka-50-es orosz együléses harci helikopterrel foglalkozik, majd háromnegyed évenként adnak ki újabb gépekkel foglalkozó modulokat. A beígért gépek között lesz az AH-64 Apache, A-10, F-16, Su-27 és az Mi-24 Hind.

Jelenleg csak az orosz verzió beszerezhetõ de ez nem riasztja el a fanatikusokat. :)

Az angol kiadás 2009 januárjában lesz elérhetõ.

Egy ezeréves fejlesztõi videó ami a beindítási procedúrát mutatja be:
Part 1
Part 2

A játéknak van egy Arcade/Game fokozata is, ami kb. Battlefield 2/Armed Assault szintre butítja le a kezelést, irányítást.
De ugye ez olyan mintha egy Ferrarival csak vásárolni járnál ahelyett, hogy 300-al repesztenél az utakon. <#smile>

LeonSilver
Még jó, hogy elcserélted a Csodalámpás laptopot, mert azon ez sem futna.

Egyébként külön játék és egyelõre orosz.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nyugodtan olvasd el az elsõ bejegyezést... nem korhatáros, tehát 14 év alatt is szabad, nem kell Anci engedélye!

www.smart-bus.hu

L Viper
Egy negatívum az én szememben:
A játék grafikájában nincs akkora ugrás a Lock On-hoz képest. A textúrák nagyobb felbontásúak, a felhõk szebbek valamivel, de tisztára olyan, mintha az ember a Lock Onban helikopterezne.
Anno a Flanker2 és a Lock On grafikája közt azért nagy volt a külömbség.
Tökéletes!

www.smart-bus.hu

mama 2
Ez egy külön játék, vagy valamijen gamenak a kiegészítõje?

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

Buren
Tisztelt barátaim!

Eme 2 perces alkotásom jó lesz bannernek amíg valami photoshop maestro nem alkot valami Van Goghot is elszégyenítõ mûremeket?

<#circling>

Üdvözlet Urak!

Hát ezt is megéltük! :)

Ha esetleg valaki hal megoldást a Vista 64 bites problémára, akkor azt örömmel fogadnám... :)

Addig marad az irigykedést... :))

www.smart-bus.hu

polluxware
ki milyen beállításokkal nyomja?

Scottt
Baszóggyámeg én akartam megnyitni:)

Buren
Ááá, csak lusta megnyomni a szép kék betûket és körbenézni egy szerintem tisztességes oldalon. <#nyes>

42nd Intruder
Alábbi (#1) linken szerintem elég infó van róla, bár lehet csak én vagyok túl informált...

LeonSilver
Shotok vannak a lentebb említett topikokban.

Milyen infora lennél kíváncsi?

LeonSilver
Valaki összedobhatna egy igazán jó bannert! ;)

SimaSuna
némi infó, szkrínshotok, leírás jól jönne -.-
Buren
Ide jöhetnek a screenshotok, észrevételek, praktikák illetve egyéb, a játékhoz kapcsolódó dolgok. Ne szennyezzük a Lock On és Falcon topikokat.
<#vigyor0>

Új embereknek ajánlom ezt az oldalt.

<#eljen>

← ElőzőOldal 95 / 95