4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• polluxware
    háá jaa..

vágjunk mi ezetetetet
  • Buren
    Ahogy én leszűröm, arról ír, hogy a korlátozás egy közhely, csak akkor von le az aktiválások számából ha a hardver/oprendszer változást észlel az SF, és akkor nem vesz le az aktiválásokból ha a hardver/oprendszer változás előtt deaktiváltad a játékot.

Szóval én úgy értelmezem, hogy van "A" gép és van "B" gép.
    Felrakod az "A"-ra, -1 aktiválás. Ha felrakod a "B" gépre akkor is -1.
    Marad 6 aktiválás. Ha "A" gépbe veszel mondjuk új videó kártyát és előtte nem deaktiváltad akkor újabb -1 aktiválás. DE ha a változás előtt deaktiváltad a productot és aztán újraelindítod akkor a deaktiválás előtti aktiválást őőő... aktiválod.

....
  • LeonSilver
    MOst akkó mi a rák van?Mit beszél ez a EvilBivol-1 csávó?
  • Molnibalage
    Vicc az, hogy korlátozzák az aktívációk számát. Akkor nem megvételről van itt szó, hanem szoftver bérlésről. Szórakozzanak a jó k. anyjukkal.

10 ropiért nem veszem még meg főleg ilyen körülmények között..
  • LeonSilver
    Ha a dvd-s verzió is ilyen lesz akkor azthiszem nemfogom megvenni. :(
  • LeonSilver
    A qrva élet f@száért ( elnézést ) kell az embereket korlátozni??
    Miért nemlehet megcsinálni úgy mint a qrva Sacred2-ben??
    Nem csalni akarok, sőt.Fizetni szeretnék ezért a kib**** szoftverért.De azt szeretném én eldönteni, hogy hányszor telepítem a szaros gépemre.
    Ehhhh... tök ideg vagyok most.
  • Buren
    klikk
    "Q: A few questions on distribution and copy protection. During our review testing, SimHQ encountered no problems or issues with the installation or un-installation of our reviewer’s version which arrived with the latest StarForce. When the English version first arrives, has there been a decision yet about the copy protection to be used?

A: The English version will use the same projection as the Russian version. However, unlike the Russian version, consumers of the English version will have 8 activations and 10 deactivations… considerably more than the Russian version."

^^^^^^
    Hűha...
  • szvdzs
    hello!segitséget kérnék.telepités közben megáll a folyamat.meg tudná valaki mondani hogy miért?előre is köszi
  • gsg16
    talán a cd-s verziót meg fogom venni majd.de amíg nincs egy X52-es joy-om,addig tuti nem.a mostani saitek 3Dgold-om így is kb 5 évet öregedett,mióta kínozom a BS-al.
  • LeonSilver
    Engem igazából az érdekel, hogy ezt a letöltős sz@rt hányszor lehet telepíteni.Ha olyan mint az FC letöltős verziója ( 5* lehetett telepíteni utána meg kérni kellett új kulcsot ) akkor ez így engem nemérdekel.De ha például olyan mint a Sacred2 ( telepíted, aktiválod.ha mondjuk a win szar és újrakell telepíteni akkor visszalehet vonni az aktiválást.Ezután újra lehet rakni és aktiválni, akárhányszor ) akkor vevő lennék rá.

• polluxware
    "For those that have the English version, can you check the affinity FPS workaround? I set the affinity to CPU 0 and 1 and taskmgr is showing that CPU 1 is maxed out at 100% while CPU 0 is almost idle when the affinity is set to both processors.

I am on the English version 1.0 on Vista 32bit. This worked fine on the Russian version."

cumi
  • HungaroJET
    No, mindjárt nézem...az a 2.18 Gb - biztos a Producer's Note videók hiánya miatt lett kisebb mint az Orosz változat.

Sure a missiont azért töltöttem fel, hogy más által is látható legyen a többi daráló. Kíváncsi lennék a véleményre, hogy rendben valóban működnek/látszanak-e a dolgok.

Viszont most jó pár dolgot átállítottam a Hálózati Kapcsolatok Tulajdonságain, szóval lehet, hogy most már működni fog a server.
    Már csak azért is vagyok ily optimista, mert a(z) FC-n gond nélkül indít(tottam) játékot.
    Most ugrik a majom a vízbe.
    Aki tud jöjjön (márha műxik) - éjfélig OTT leszek: HJ's Playground :)
  • polluxware
    tölthető az english változat a DCS honlapjáról (2.18Gb) az ára csak most csak nektek!!! 50dolcsi :)

• sure
    Az hol fáj nekik, hogy milyen plusz eszközöket használsz hozzá? Jó hogy nem szabják meg, milyen márkájú joy meg pedál kell, mer ugye ő a főcpondzor... Ehh, ezek télleg elmebetegek... Egyre jobban érik az elhatározás, hogy eladom a p|cs@ba a gépet. Ha upgradelnék, az csak a BS miatt lenne, de ahogy látom, nem biztos, hogy érdemes.
  • sure
    Oké így világos, csak ez esetben teljesen felesleges volt pusztán a küldetés fájlt megosztani... Ettől függetlenül respect! a belefektetett időért és melóért!
  • LeonSilver
    A frítrekkel is megcsinálták.Valamelyik dll-t kell lecserélni, hogy menjen a frítrekk és már most közölték, hogy védve lesz a dll ...
  • HungaroJET
    okxi,vettem :) csodálkoztam volna :) szóval jó pár új könyvtárat meg lua file-t kellett létrehoznom - úgyhogy nem fog menni csak nálam...egyelőre.

Az online teszt lényege az lenne, hogy pl. valóban Apache-ot láttok-e, a hozzátartozó fegyverzettel, az jó helyen látszik-e a megfelelő pilon alatt, a fegyverek pl. hellfire úgy repül-e (ahogy nálam: indítás után kb. 10 fokban felfele repül), látod-e ahogy eltalálja a célt (nálam igen), a futómű rendesen a talajra kerül-e, világítanak-e a fények a megfelelő helyen, forog-e a rotor, a gépágyú és a pilóta feje...+ egyéb apróságok :)...mert ugyebár ha csak a 3D file-kval kombináltam volna akkor csak én egyedül láttam volna a megfelelő gépet - mindenki más a Kamovot látná (Apache fegyverzettel)

Ozt majd megosztom veletek is. Legszívesebben tenném már most is..DE:
    1. még nem tökéletes (sosem lesz az amíg nem lesz saját FM+műszerfal és pl. a Mi-24 nem "ül" a betonon rendesen, mert most kb. a "raktér" ablakokig "bemerül". Nem borul fel, de a legszebb leszállásnál is csörög minden mintha találatot kapnál és jön egy csomó meghibásodás jelzés. Az összes darálónál (kivéve Ka-50 a masina felett "indulnak" az infracsapdák - de lehet, hogy ezt ti pont jó helyről a gépről indítva látjátok majd)
    2. igazából nem hiszem, hogy az ED örülne, hogy így beletúrtam és lelövöm a fele poént előre, hogy a 'csak' jövőre tervezett Apache már megy online. (persze saját avionikával és műszerekkel lesz az igazi.)
    Szóval jó lenne az Angol változat után "kiadni" a MOD-ot, mert félek hogyha előtte teszem bepipulnak és lekódólják sztárfossal az egész lua cuccost is, ahogy tették az FC-vel.
    De van még meló. Addig lehet kijön a nemzetközi változat is. :)
  • sure
    Mondom NEM működik a Win+Home, és NINCS műszerfal...
    Ezért kérdeztem, kell-e máshol is beletúrni, vagy ha te futtatod a szervert, akkor a klienseknél is irányíthatóak lesznek a gépek?
  • HungaroJET
    Ja, bele kellett túrnom rendesen, hogy legyen kabin, kapcsolgatható műszerfal, billentyűzet és joystick vezérlés.
    Sure, érdekes lenne, ha más kopterrel is működne a Win+Home leütésed. ???
  • HungaroJET
    Na igen. kb. 200 helyen nyúltam már bele a különböző .lua filek-ba és másba.

Apache és Chinook pl. rendesen működik. Viszont pl. a Mi-28 és a Ka-52 félig belemerül a talajba a leszállásnál és oldalra borul. Ugyanígy tesznek Rampstartnál is. A különbség csak az, hogy amíg meg nem nyomom a Pause gombot addig szépen a betonon ülnek, majd Pause leüt után jön a merülés + borulás. Repülni viszont szépen repennek. Fegyverzet is működik (Hellfire is) a gépágyút kivéve: az össze-vissza ugrál és persze szanaszéjjel lövöldözik. (gondolom ez már a 2 játékos irányítás "előszele", lehet, hogy csak 1 másik játékos tudna pontosan lőni) Viszont pl. a Chinook-on szépen nyitható a hátsó rámpa ajtó is. Szóval van még megoldandó problema. Meg kell keresnem az egyes helikopterek magassági adatait hol érintik a talajt már amelyik nem stimmel a Ka-50-vel.
    A "merülés" ill. beton feletti "lebegés" v.mi olyasmi lesz mint a Lonci-ban volt, ha 3D file-t cserélt az ember.
  • sure
    Működik a MOD odáig, hogy a player slotban ki lehet választani a többi gépet is, de a repcsik csak AI-ként mennek, nem lehet őket irányítani, a helikoptereknek meg nincs kabin, és nem lehet indítani sem (kabin hiányában csak a Win+Home-ot tudtam próbálni...)

Van valami egyéb is, amit tenni kell? (meinit hack stb)
  • sure
    Direct IP-vel csatlakozást ki lehetne próbálni (de én ma este 10-ig melózok, ~11 körül leszek "partiképes" itthon)
  • HungaroJET
    Skacok ! Kész a Ka-52, Mi-24, Mi-28, AH-1W, AH-64A, AH-64D ! Le kellene tesztelni online. Viszont még mindig nem tudok Servert indítani.
    Addig is amíg valaki nem tud valami megoldással besegíteni a Servert illetően...szóval addig is bevállalná valaki egy próba mission indítását ?

Felrakom yousendit-re ! :Flyable Gunships & Planes.miz
    1 hétig itt lesz:

http://www.yousendit.com/download/TTZrT2pBT01RWUtGa1E9PQ

• blackshark
    Én leszálltam billentyűzettel egy olajfúró tetejére.
  • Solt
    A mozgó vonat a cél... ami azon a videón is van! :D
  • HungaroJET
    Ha leszállást akarsz gyakorolni akkor leszállhatsz a Kuzi vagy a Vinson tetejére a radar mellé. De a mozgó vonaton landolás sem kutya :)
  • HungaroJET
    50-es szél az már komoly: 180 km/h ! DE mindig lehet úgyis startolni, csak MINDIG szél irányába kell nyomni a botot. Akkor nem akadnak össze a rotorlapátok. Normál fordulatszám elérésénél botot visszaveheted középre. Akkor már a centrifugális erők hatására úgyis vízszintesen forognak majd a lapátok. Viszont a kísérők meg sem kísérlik az indítást.
  • Solt
    Dettó! :)) Csináltam egy mission-t, rampstart, és csak a környéken repkedek! Megpróbálok minél idétlenebb helyekre leszállni, és minél idétlenebb helyeken bujkálni! :)) Ha már nagyon remeg az ujjam a ravaszon, akkor lepusztítom a saját repterem, vagy kergetem a "volán" buszt! :D
  • LeonSilver
    Igen-igen!!!!Qrva nagy !!!Én mostanában csak repkedni szoktam és próbálom, hogy milyen manővereket hogyan tudok megcsinálni és egyelőre abszolut nemhiányzik a csihipuhi.Max ha nagyon ingerenciám támad szétdurrantok egy-két épületet.Amit például kifejezetten élevzek az a híd alatti repülés.Sokkal izgalmasabb mint merevszárnyúval .. :)

• sure
    Hehe, a nüansznyi különbségek a rotor brake és a rotor break között...

Max. szél mellett (50 m/s) nem lehet rampstartot csinálni, mert összeakadnak a rotorlapátok, mielőtt elérnék az optimális fordulatszámot.
  • DonZorro
    Na ez igen! Ezt ki kell próbálnom...
  • Solt
    No igen Uraim, tessék a beidegződéseket elfelejteni! :D

Zorro próbáld meg, hogy collective le nullára, orra fel, amikor 120 körül van, akkor kis gáz, orra vissza, beléped oldalra, orra le, és nagy gáz! :D
  • gsg16
    ezt már én is tapasztaltam,hogy össze akadnak a rotorlapátok,amikor hirtelen fordulok.de nekem a Flaming Cliff-ben is sikerült már hirtelen fordulással Su25T-ről leszaggatni a szárnyakat.bár akkor mondjuk lőttek is rám mint az állat.
  • DonZorro
    Ez is igaz lehet, de ott csak 1 rotor van...
  • DonZorro
    Aham. Úgy értem mint a repcsiknél... Sajnos rossz beidegződés... (102.VO)
    Szóval ezt a szitakötőt ne tépjem úgy???
  • Solt
    Jogos, lent van oldva, rosszul írtam!

Azért hibáztam, hogy neked is lehessen egy kis igazad! :D
  • polluxware
    Ezt én is tapasztaltam többször... Nagyon mondogatják hogy a vilégon a legjobban manőverezhető 1személyes heli, de nagyon tudni kell vele hirtelen manővereket csinálni.

Sokszor találkozik az alsó, meg a felső rotor egy hirtelen rántásnál...

Apache-nál ilyen gikszer nemnagyonvagyon, legalábbis amit vidijókban láttam róla.
  • polluxware
    ja..

rotor brake csak arra szolgál hogy erős keresztszél esetén a parkírozó helót ne tolja le a fűre, vagy döntse fel...

amúgy lent van oldva, nem fordítva
  • Solt
    Hogy érted? Oldalra fordítod, és hasra húzod a botot?
  • DonZorro
    Már csak mert megyek előre, bedöntöm a gépet, húzok rajta, sípol mint állat és törik a rotorlapát...
    Ennyi a gép tudása és ne erőltessem tovább?
    Vagy van rá megoldás?