Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Emiatt csak egyszer kell beállítani, melyik progit hány maggal akarod futtatni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Azt a nyomorék freetrekket is meghegeszthetnék a BS-hoz.Qrvára hiányzik..
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A klasszikus elrendezésû Havoc lesz majd az "igazi" csatahelikopter russzijában.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Meg hát ne felejtsd el, hogy ez az orosz "publikus béta". <#vigyor>#vigyor>
De legalább ezzel könnyebb várni az FF5-re. <#zavart1>#zavart1>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Nem véletlen, hogy az amerikaiaknak eszébe sem jut letérni a WSO/PILOT jól bevált gyakorlatról a harci helikopterek terén. A rengeteg feladat megoszlik a két ember között.
Egyetértek a véleményeddel az EECH-val kapcsolatban is. A a repmodell hiába gyengébb valamivel, de lényegesen játszhatóbb és a dinamikus kampány és a kis gépigény, a sok repülhetõ heli és a közösség fejlesztései a játékosok számára kézreállóvá tették.
Nem annyira szenvedõs.
A Black Shark hibái ellenére kiemelkedõ szimulátor, igazi hadcore progi. Remélem még javul és tényleg jönnek a beígért gépek is.
tudom hogy az alapelv ugyanaz de azért ezután az infó után én skeptikus vagyok mit tehet ez egy core2dou meg xp-vel
graphics.cfg-ben a már elõzõekben említett fogqualiy=0-ra állításával javul a teljesítmény, valamint a LO:FC-ben lévõ LODdistance értékek bõven felére vehetõk ugyanis Vihkr rakétya 8km-re visz, a célzást meg max 12-15km-rõl kezdi az ember, nem 40! km-rõl.
éjszaki repkedés a realisztikus NVG-vel eszement jó móka igazi chalenge, de mivel a SHKval nem lát sötétben így csak maszatolni van értelme a blokkrakétákkal (ez így realisztikus!)
az alap beépített missziók totál játszhatatlanok sztem.. túl sok rajtuk a mozgó dolog, iszonyat nagy a káosz, nem közepes gépekre szabott.
Másrészrõl azthiszem elérték a fejlesztõk azt a határt ahol egy billentyûvel meg valmi közepes joy-al, meg lehet azt oldani amit a valóságban kézreálló gyári (kamov) eszközökkel meg lehet oldani. SZTEM... a Falcon 4.0 és elfajzott leszármazottainál ez még megoldható, de ebben a helivel ilyen repmodell mellett...
Azért nem érdekes hogy az amiknál ott van az egyszerûsített fasza kompúter, +két pilóta van!
Sokkal jobban jár az ember ha saját missiót, avagy SAJÁT kampányt heggeszt magának.
Ennyi játék után azt mondom hogy igazából ez egy LO:FC repülhetõ helivel, javított realizmussal, és igazából nem nyújtja azt amit a Falcon sorozat tud..
Nem azt mondom hogy nem tetszik, mert szép, stabil, csakhát igazából semmi újítás nincs benne a repülhetõ technikán kívül az alap progihoz képest.
Azt kell mondjam hogy kategóriát tekintve az EECH jobb !folyamatos! játékélmény tekintetében.
ezegyvéleményvolt 3napi játszadozás után
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Az FC-nél már régóta használom ezt a CPU control progit.
Én így indítom be a 2. magot:
1. indítsd a játékot, majd ugorj ki a windowsba alttabbal
2. indítsd el a cpu controlt
3. jobbra fent a programnál Manual - CPU1-re állítani
4. bal oldalon látni fogjátok a futó folyamatokat
5. jobbklikk az indított játék exe-jére
5a. 2 magosnál All CPU, majd 2 CPUs, majd "1+2", majd minimalizáld (jobbalsó sarokban ott fog maradni)
6b: négymagosnál jobb alul opciókra klikkelj, és pipáld be a négymagost... majd minden CPU, 4 CPU, majd "1+2+3+4",majd minimalizáld (ebben az esetben is maradjon bent jobbalsó sarokban).
A probléma az, hogy ezt minden indításkor el kell játszani, viszont pár kattintásért cserébe némi gyorsulás mindig jól jön (+15-20Fps - gépfüggõ.
Bekapcs után felül Update.
Rányomsz a "Check for Game Updates..."-re.
Vmit kiír,ok,utána mûködnie kell.
A 6DOF kiváló...😊
www.smart-bus.hu

www.smart-bus.hu
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
www.smart-bus.hu
Feltelepít, elindít, utánna game elindít, Alt+TAB, Cpu kontroll megnyit, alkalmazás kiválaszt, és megadni neki hogy melyik CPU-kat használja ... olyasmi mint a Feladatkezelõben az affinitás csak ez meg is csinálja ...
Nem 100% hogy menni fog, de pl nekem Stalkernél +15 FPS-t hozott ... Ott mûködött ...
Ki kell próbálni itt is ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
"F" betûvel szabályzott fogantyú ami gázkaron van, az pontosan mire jó egy helikopternél?
valami kuplung féleség vagy vibráció ellen van a kézikönyv szerint, de hátha tud valaki egy korrektebb választ erre.
www.smart-bus.hu
Kipróbáltam a cuccot és feltettem a gyári FC mellé.
Simán megy és a szarforsz nem ugatott!Érdekes ...
Ha leér, asszem le is tesztelem 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Azér ezt már ideje volna, mert így hiába van 4magos Q6600-ad ha egy mezei celeron is jobban tolja ami 3gigára van húzva.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Háttõ elsõ élmény: Ezzel k**va nehéz repülni ba****meg! 😄DDDD
Most azt próbálnám meg megoldani hogy a két monditoromon normálisan full screenben tudjak dolgozni mert jelenleg ha full screent kiválasztom akkor a jobb oldali fekete képernyõn kell kattintani mert a menü a bal oldalon jelenik meg... Kissé zavaros cserébe xar..
Másik a TrackIr sem akar beüzemelõdni pedig frissítettem updateltem és no effect...
**--**
A banner mikor kerül be?
Ha zavarni fog, akkor át lehet majd egy kattintással varázsolni a ruszkira...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Viszont elõbb lesz angol demó. Valamikor az ünnepek elõtt. (szerintem a teljesen angol fülke textúrák és a pár lefordított tréning küldiért érdemes lehet leszedni)
A többi a fórummal kapcsolatos dolgok amik minket annyira nem érint.
Miért nem tudják megoldani, hogy +10$-ért hardverkulcsot adnak és ahhoz jöhet az online eredetiség ellenõrzés? Steel Beast Pro-t nem törte fel senki se...
Nekem õszintén szólva nincs semmi bajom ezzel nyolc lakatos védelemmel ameddig nem fog bezavarni valamilyen övön aluli ütéssel)
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

ami picit markánsabb,fõleg távolról.ITT
Régi,és az új------>

Akkor használható ha eredeti lemezed van, vagy ha éppen nem 600 ember próbálta volna már felhasználi azt a kulcsot.
Ha az UI után maga a GAME nem jut el a kabinig akkor tökmind1 mit csinálsz.. daemon tools legújabb, +A-SF ennyi.
FC nekem nem ment ha én voltam a szerver, viszont Vippire tudtam kapcsolódni.
Viper! szedd le, telepísd fel nyugodtan, menni fog a gépeden tökéletesen hidd el.