4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• LeonSilver
  • Solt
    Persze... nem is érdekelne, ha egyszerű lenne! ;)
  • LeonSilver
    Hát mondjuk nemhiába tanulnak annyit a helikuffer pilóták.
    Nehezebb és összetettebb vezetni mint egy merevszárnyast.Viszont ettől izgalmasabb is.
  • Solt
    Ha a belépésnél belibeg, akkor az azért van, mert túl gyorsan léped be, vagy mert nagy a sebességed.

Egyébként nehogy azt hidd, hogy nekem olyan jól megy vele a repülés, mint amilyen jól leírom, hogy mit kéne csinálni! :D

Igen dxdiagra gondoltam, de bővebben ehhez nem értek, nekem még nem kellett babrálnom! :)
  • igor85i
    valaki tudna segíteni?
    mert már lehúztam torrentről de 2 daram file van az antistarforce mappában és nem csinál semmit, csak ki írja hogy program futtatási hiba és csá.
  • DonZorro
    Meg EZT...
  • DonZorro
    EZT Nektek...
  • DonZorro
    Na igen, ezzel nincs is baj, felteszem a ModMan-t és bele it teszi szépen, mükszik is! De nekem igy kellene.

Elég sok játékhoz használok egy JSGME nevű kis progit ami bemásol és kimásol részeket a mappákból. Namost ha ezzel teszem bele, akkor a műszereknek nincs mutatója. Valamit kihagy, amit a ModMan megcsinál.

Ötlet valakinek ???
  • Papa01 #1054
    Sziasztok, Vogel ás Solt! :)

Köszönöm a válaszokat!
    Érdekes, többször jártam úgy hogy a kollektív kart koppig toltam, vagy húztam, a helikopter hirtelen balra kezdett orsózás szerű mozgásba...

Egyébként, nekem az is nehéz, hogy szépen pontosan tudjam belépni, összevissza libeg a gép.. :) (Bár nekem az is kihívás,hogy a Szu-25-tel sebességet, magasságot tartsak, akár forduló közben is.)

Solt, a hardveres gyorsítás alatt azt érted, hogy futtassam a dxdiagot, és vegyem le a a hw gyorsítást?

Köszönöm a válaszokat! :)

Papa01
  • HungaroJET
    Jöhettek játszani/tesztelni Multiba: SWAC Test
  • wernermolders
    /Black Shark Russian to English Pit Conversion/
    Ez a neve!
  • wernermolders
    A http://www.lockonfiles.com-on van 1 mod amit le tudsz tölteni, cak elötte regelni kell
  • DonZorro
    Hali Skacok!

Valakinek van ötlete hogyan tudnám a fülkét átállítani angolra? Sajna az orosz maradt valamiért...
  • Solt
    Óóó... remélem a repmodelje is jó lesz...
  • LeonSilver
    NA kérem.Lesz itt mit kapcsolgatni csak győzze az ember.
  • Buren
    klikk
  • Buren
    Pár szép kép a következő "irodaasztalról"!

• Solt
    Boldog Karácsonyt! :)

Ha nagy sebességről lassulsz, akkor nyugodtan mehet koppanásig a collective, és a nóziját meg felhúzod amennyire csak tudod... szinte hassal előre lehet nagyot lassulni...

Alacsony sebességnél nagy magasságból én úgy jövök le, hogy letolom az orrát, hagyom, hogy begyorsuljon, leveszem a gázt, és spirál alakba jövök lefelé... ha nagyon begyorsulna akkor lásd fentebb! :D

A fix pont körüli forgáshoz jól ki kell trimmelni, és fullra belépni valamelyik irányba, majd megindítani oldalra... ez nekem is nehezen megy... pedál nélkül nem egyszerű... :S

A szaggatás lehet hang miatt... hardveres gyorsítás...
  • Bucser
    De jó a fiataloknak:)

valamint::

Sok Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
  • Vogel
    1:
    kollektív csökkent, orr húz. Összhang kell hogy ne emeljen annyit.

2. természetesen van pedál hogy ne csússzon a gép és arra menjen amerre az orra mutat. Körülkeringés: gyakorlás és sok lábmunka.

3. Nekem Il-2ben van ilyen max grafon, hiába 45 fps néha gyors, néha lassu húzás van, nem is tudom van e rá fogalom.
  • Vogel
    Havernak is elindult trackIR a newinput dll csereberével :)

Egyébként nemekm nincs dombornyomott kártyám, sima netbankot megigényeltem junior mellé és linkeltem paypalre. Már vásároltam vele. Nincs díja mert 23 alatt vagyok.
  • Papa01 #1041
    Sziasztok!

Boldog Karácsonyt!! :)

Lenne pár kérdésem a BS-el kapcsolatban... :)
    1. Ti hogyan oldjátok meg pl, leszálláskor a felesleges sebesség elkoptatását? A kollektív kart hiába tolom előre (nem max-ig), nem igazán hatékony.
    Próbáltam úgy is hogy a botot húzva magam felé koptattam a sebességet.. Ekkor viszont emelkedett is eléggé.. :( (Még akkor is ha a kollektív kar előre toltam.. )

2. Ti fordulóban mennyire lépitek be a pedálokat? Nekem úgy tűnik simán a bottal is jól fordul, de pl, vajon azt hogy kell megcsinálni, hogy a helikopter az orrát egy pont felé tartva körözzön a pont körül? (Remélem nem túl érthetetlen a kérdésem, a kecsekméti repnapon láttam ilye,t Hind-ok csinálták.)

3. Néha repülés közben úgy tűnik mintha szaggatna.. diashow szerűen.. miközben az FPS 25 és 40 között van. Szerintetek miért?

A válaszokat előre is köszönöm!

Papa01
  • LeonSilver
    Szintén mindenkinek minden jót!

• wernermolders
    Boldog Karácsonyt minden jostickgyilkolónak!
  • gsg16
    Boldog és Békés Karácsonyt Mindenkinek!
  • Bucser
    Dombornyomottal paypalról kell vásárolni és nincs vele gond.

Egyébként a Mastercard az saját számlát baszkurál, ha lakosságis számlára teszed.

De kérsz hozzá netcsomagot és akkor és úgy állítod a vásárlási és KP fevételi limitet ahogy akarod...

BudapestBank szintén jó. Ott a netes számlakezelés még jobb ugyanis megkapod sms-ben a jelszót ami 5 percig él és be tudsz lépni vele. ha nem sikerült akkor újat kell igényelni minden belépéshez.

OTP drága. csak nem akarok megint kártyára várni meg átcipelni a dolgaimat meg előfizetéseimet egy kedvezményes citi-s számlára..
  • Molnibalage
    "Hmmm, a 3600 nem rossz ár nekem anno 5 -ért akartak,és egy ismerősömnek a postaládájába(!!!) volt bevágva, amikor ilyen kártyát igényelt..."

Az új bankkártyámat is úgy hozták. Persze előtte aktíválni kell a kártyát amit viszont csak én tudok megcsinálni. No, majd meglátjuk.
  • Papa01 #1035
    Hmmm, a 3600 nem rossz ár nekem anno 5 -ért akartak,és egy ismerősömnek a postaládájába(!!!) volt bevágva, amikor ilyen kártyát igényelt...

De én azt mondom, ez biztonságosabb (Nem a valós számládon garázdálkodnak.. :) ), és otthonról telefonon állítom be a limitet, sőt amikor vásárolok a bankos operátor már a telefonálás közben mondja, hogy rendben zárolták az összeget, és állítja a limitet vissza 0ft-ra.. :)

Szóval kényelmes.

Üdv: Papa01
  • Molnibalage
    OTP-nél a webkártya évi 12 ezer volt mikor utoljára kérdeztem. Rögöhtem egyet és sarkon fordultam.

Bucser, a dombornyomottal lehet olyan műveletet csinálni, mint amit Papa01 írt? Mert jövőre csinálnék ilyen dombornyomottat.
  • Bucser
    Drága?? 3600/év és kalap semmi többet nem kell fizetni...
  • LeonSilver
    +1
    Ez a lehető legjobb és legbiztonságosabb megoldás!
  • Solt
    Próbára tett az élet! :D A lényeg, hogy megy... ;)
  • Papa01 #1030
    Szia!
    Nem muszáj dombornyomott kártya internetes vásárláshoz (alapból elég drága szerintem.), nekem sincs.

Sok banknak van olyan szolgáltatása, hogy "virtuális bankkártya".
    Az éves díja csak 600ft kb.
    Biztonságosabb is mert nem a teljes számládhoz férnek hozza, csak ahhoz az összeghez amit megadsz. A biztonságot növeli a beállítható időkorlát, és az , hogy ez a "virtuális bankkártya" is külön bankszámlaszámmal rendelkezik, "elfedi" a valódi kártyádat.

Üdvözöl:
    Papa01
  • Vogel
    Namármost basz fel az ideg:

Felülírtam Newinput.dll-t vmi fixel. Igy sem megy. Aztán visszatettem a régit és most megy. Ezt magyarázzátok meg!!
  • LeonSilver
    http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=35275&highlight=TrackIR

http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=35045&highlight=TrackIR

Próbálkozz ezekkel.

• Vogel
    Van az a sor és true. Századtársnak se megy sehogy a trackIR. Uninstall lesz belőle, pedig érdekelt a játék :(
  • LeonSilver
    +1
  • Solt
    Ha rászánod magad szólj, és életre keltjük mindenáron, mennie kell! :) Hidd el megéri, szinte csak repkedésre is élmény... hát még nulláról indulni... egy próba mindenképpen jár neki... ha pedig tetszik, akkor csakis DVD verzió... (szerintem)
  • Solt
    Producer.cfg-t nézd meg ahogy sindelnet írta... ezenkívül én jártam már úgy, hogy az F9-el tiltottam a TrackIr működést, és lestem, hogy miért nem megy... több ötletem nekem sincs sajna! :(
  • sindelnet
    Config mappában van egy Producer cfg. fájl.
    Ha nincs benne ez a sor,írd be.
    ForceTrackIR3ProZoomAxisToXAxis = true;
    Több ötletem nincs....