4747
-
#1102 Szerintem tetszetős. -
#1101 Ez *csak* egy rajongói kutyulmány... -
#1100 Érkezik már a DVD borító... -
#1099 Mármint a Falconba. :) -
#1098 A Szu-25T-n és a sima Szu-25-ön levő mennyiséről is mondanátok valamit. Olyan beállítás kéne ahol a flare fajsúlyosabban van a gépen. Esetleg screen is jöhet, hogy hogyan lövik ki őket, mert akkor azt is beleteszem a játékba. -
wernermolders #1097 A MiG-25PD változatra nem enged pakolni, Az RBT-re pedig 64-64 fér
vagyis összesen 128, csak alapból fele fele a flare és a chaff -
#1096 Aha. Ez érdekes. MiG-25-re meg enged ugye? Én így emlékszem. Mert akkor az durva lenne. A MiG-25-ön tudtommal soha nem volt, csak RWR (bár az ODS alatt láttak a szövetséges pilóták MiG-25-öt ami flare-t szórt, de az lehet saját berhelés is), de a MiG-31-en viszont mindig is volt. Zavarókonténer terveztek, de soha nem lett rendszeresítve. -
wernermolders #1095 A zavarótöltetet az infracsalikra érted?
Mert abból nekem egyet sem enged felrakni a 31-esre -
#1094 Ez ( vagy hasonló ) de jólenne emberi nyelven :) -
#1093 Egy kis HELI lélektan... -
#1092 Megnézné nekem valaki, hogy a MiG-31 gépen mennyi zavarótöltet van a játékban? -
#1091 Ne is mondd, ismerős a közelharc nálunk is a PC körül. -
gsg16 #1090 igen,a harc, a kézitusa, szaporulattal a pc különböző alkatrészeiért,nálunk is napi téma.rendre alul maradok -
#1089 De azok.Csak hát a kisunokám itt trónolt éppen az ölemben és olyankor elég körülményes a billentyűk csapkodása. -
gsg16 #1088 nem MH59-esek?csak kérdem -
Solt #1087 Igen... jó lenne az "ahhoz" hasonló hsz-t szó nélkül törölni oszt kész...
HM59-n már én is gondolkoztam... hátha kell nekik helikuffer század! :D Egyszer csak játszható lesz egyben... -
#1086 A másik megoldás az, hogy testületileg elvonulunk a HM59-es kollégák forumára. -
#1085 Azthiszem elértünk arra a pontra amikor kellene egy házigarázdát keresnünk. -
Solt #1084 DSK9W-7HGJY-3OPLK-H6G45-KLOMW
Parancsolj, ezzel biztos megy! -
Bence12233 #1083 Hello mindenkinek!!
Nekem megvan a játék de nem tudok hozzá CD kulcsot ha valaki tud leirná??? -
gsg16 #1082 szerintem csakúgy mint a lonciban,nem lehet leengedni a földig őket,csak ha valahol a config file-ban átálítasz néhány értéket. -
wernermolders #1081 A kameraállásos kérdésem még mindig áll, de az is sokat segítene, ha megmondanátok,h hogy a halálba lehet a kamerát a földig leengedni? -
Solt #1080 Itt is van! :D Ctrl + P, vagy jobb Shift + P! :D -
gsg16 #1079 amúgy nemtudom ki hogy van vele,de szerintem a pilótát nem kelett volna kispórolni a fülkéből.a lonciban legalább a lába látszik neki. -
#1078 írja is hogy ez egy wii cucc -
#1077 Ezt meglehet csinálni a Wii cuccával.
Én is linkeltem eccer be ilyen érintőképernyős izét, asszem még a Falcon topokba. -
#1076 Valaki (asszem L Viper) mesélt olyan cuccról amit a monitorra kell rögízteni és érintőképernyőshöz hasonló funkciókkal látja egy a monitort. Szerintem fotocellás elven működhet. Ahol az ujjad megszakítja a folyamatosságot annak a koordinátáit mérni a cucc amit veszel. 35k környékén volt az ár. Most már telik rá. :) -
#1075 Érintőképernyős vagy nem az? EZ itt kell nekem!!! -
wernermolders #1074 A lockonfiles.com-on nem találtam semmit -
wernermolders #1073 Én nem az alap kameraállásokra gondoltam, hanem olyanokra, mint amilyenek egy csomó videóban vannak pl.: kifutópálya végén kamera, gép kigurul elé, felszáll, kamera nem mozdul! -
igor85i #1072 köszönöm -
#1071 Jah, talán mégse arra gondolsz, hogy a bannerben legyen kint linkként. -
#1070 Persze, a warez verzió beüzemelésének a leírásával... -
#1069 Akkor barátom rosszul olvastál vissza ugyanis levan írva szépen.
De azért mégeccceeer:
- a játék feltelepítése után elindítod a XYZ:\Eagle Dynamics\Ka-50\bin\stable\protect.exe fájlt és uninstallálod a szarforsz drivert.
- amikor ez megvan akkor :
- új hardver hozzáadása ( kézi telepítés, haladóknak )
- minden eszköz megjelenítése
- saját lemez
- megadod neki azt ahol ez a két file található
HA mindent jól csináltál akkor a rendszereszközök között lesz egy FStarForce nevü valami.
Elindítod a játékot és amikor megjelenik egy ablak, csipa kérdőjellel meg felismerhetetlen karakterrel akkor felülről a HARMADIK, kék színü szöveget választod.
REzután egy hétig nemlesz semmi dolgod a játékon kívül.Egy hét elteltével megint lesz ez aóz ablak.A lényeg akkor is az lesz, hogy a cd kép fájl belegyen mountolva és akkor is ez ta szöveget kell kiválasztani.
-
#1068 Talán itt is kéne egy FAQ fájl amit legalább el lehet kérni az emberektől... -
igor85i #1067 végig rágtam az egész fórumot, más különben nem írtam volna ide (szerinted mit csináltam az elmúlt 2 napban?)
csak az a baj hogy nincs rendesen leírva , mindenhol rövidítések meg fél információk , kipróbáltam mindent már amennyire megértettem, megtaéltam a magyar telepítési útmutatót. azzal sem jutottam semmire.
a letöltött anyagban meg az ASF mappában egy .inf meg egy .sys file-on kívül semmi.
szóval ezért kértem segítséget, nem pedig lekezelést . "hogy olvass vissza"
-
#1066 Ha olyan mint a Lock On (márpedig olyan, akkor recorcd opcióval elindítva onnan nézhető vissza a dolog ahonnan akarod, ha az elmentett tracket megbyitod. Sajnos előre-hátra nem lehet terkerni tudtommal.
-
gsg16 #1065 olvass vissza.le van írva,hogy kell beüzemelni
-
wernermolders #1064 Képzeletben már készül a helikufferes videó -
wernermolders #1063 Hali!
Nem tudtok valami olyan modot, amivel más kameraállásokat is lehet csinálni, mondjuk a rakétaindító sinek végéről, vagy hogy a földön legyen a kamera?