Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Medálból van má nékem 3. <#zavart1>#zavart1>
@#187
Én alapból 0-ra rakom a vizet nekem jó az a kék papírlap is.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
játék GUI beállító panelja
Textures: High (512mega vidram, bár okos beállításokkal 256megás kártya is megbírkózik vele)
Scenes:Medium-Low (adott látótávolságon belül a házak sûrûsége -> nehéz városi körülmények között viszont akkor is jól jön a low settings mert könnyebb célózni Shkval rendszerrel)
Civ traffic: teljesítménycsökkentõ hatása nincs, kinek mi tetszik...
Water: közepes gépeknél medium avagy! scripts\options.lua fájlban a ["water"] = 2, érdemes 1-re állítani, sokat dob a teljesítményen és nincs difi egyáltalán kinézetre! hegyi patakocska is megmarad így😊
Visib range: én LOW-ra szoktam rakni mert nemnagyon megyek 500m felé soha.. ergó nincs is akkora távolságot belátni, viszont rettentõen fogja a procit
Heat blur: csak Hover állapotában látszódik a hatása, repülés közben nem.. kinek mi tetszik
Shadows: active,all-planar közepes gépeknél
felbontás: monitor függõ😊 17-19'tft-nél egyértelmû
Res of. cockpit displays: nagyon fontos! Shkval, ABRIS felbontását állítgatja, és rettentõen tudja fogni a gépet egy városi tûzharc közben, én 256-ra rakom mert az a junoszt tv valóságban sem élesebb sztem..
Game play options-nál
az editor icon type: HATO=Nato a másik oroszt jelent
config\graphics.cfg
az elõzõekben mondottam a fogquality=1 -> semmilyen hatása nincs, kár bántani, sorry😊
LODdistances-t lehet állítgatni kinek milyen távolság okés..
scripts\options.lua
lap alján vannak az érdekes dolgok...
["effects"] = 2,
["lights"] = 3,
["haze"] = 1,
effekts 2=full
1=kikapcsolja a földközben való lebegésnél a porfelhõt
0=kikapcsolja a földközben való lebegésnél a porfelhõt+ kikapcsolja a Flare effektnél a színt, valamint a szétrobbanó roncsok nem égnek füstölve, hanem azonnal kialszik a tûz
lights 3=full
2=megmarad a heli beacon világítása, talajfényszóró is! ,más távoli gépét asszem kikapcsolja
1=megmarad a helyzetvilágítás a beacon is, de nincs hatással a fény a környezetére (ez sokat dob a teljesítményen)
haze= eltûnik a pára, de mivel az FC-vel ellentétben nem együtt van a fény opciókkal így nem sok vizet zavar teljesítményileg.
water=0 ha nem repked az ember a tenger közelében akkor kikapcsolható sztem.. dob a teljesítményen ez is (gondolok itt a talajvíz teljesítmény romboló hatására)
Megvan az elsõ izé :

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
4.10 Pro-m van, nem akarom igazán lecserélni ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
["haze"] = 1, -> 0 eltûnik fátyolos ködösítés a tájról -> aki ezt szeretné persze😊 +fps
a graphics.cfg-ben egy csomó opció nem mûkszik, kiéve asszem a lod distances értékek
Sounds\sounds.cfg MODE3d= true részeknél False és eltûnik a 3ds hang, nekem példul FC-ben nem jött be ott se kapcsoltam be.
szóval lehet még mit faragni hogy szépen fusson a cucc...
most a joy kalibrációs dolgokban ások még😊
tele van az egész progi loncis maradványokkal amit totál nem használ a progi... ezt nevezik egy teljesen új sorozatnak???

Pedig csípte volna a májam 😊
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Van benne munka rengeteg.
Azt új engine majd az AH-64 után esetleg...
sajátmagamnak gyártok pályákat ahol szupertitkosan kell lavírozni, és mire indítom a játékot, megpróbálom elfelejteni mit hova raktam, hogy megtudjak lepõdni majd...
SZÓÓÓval a falcon4.0 az valahol !picit! jobb ilyen tekintetben.
Viszont találtam KA-50hez psd paintkitet szóval csinálok egy szép camót aztán asszem ennyi.
Ennyi ideig fejleszteni vmit amit szinte 3 nap alatt meguntam :/
Ezzel csak azt akarom mondni hogy nekem nem jött át úgy mint amennyire vártam.
S' kétlem hogy a sok vadászgéppítyus vérpistikék is hasonlóan lesznek majd vele. Sokkkkkkkkal jobban jártak volna ha az lett volna a címe hogy Lock On: Black Shark 1.2
néhány feljavított tájtextúra, meg az pár modell bemásolgatásával elintézhették volna a dolgot.
Ajánlom figyelmetekbe world könyvtárban lévõ dolgokat...
su-25cockpits.cdds, 25mega , su-39cockpits.tga,bmp megintcsak kábé ilyen méretekkel... sztem annyi dolog lapul itten a felszin alatt.
Maga a telepítõ is olyan mint valmi hirtelen becsomagolt teszt verzió
Kételkedni a nagy Szovjetu.. akarom mondani EAGLE DYNAMICS mindent felülmúló, már már messianisztikus tevékenységében... ejnye na! <#ejnye1>#ejnye1><#lookaround>#lookaround><#idiota>#idiota>
ezt kibacott homályosító AdvancedHaze-t ki tudnám kapcsolni vhogy...
Tényleg! Ha valkinek fent az FC ,nem nézné meg hogy a graphics.cfg-ben milyen néven van ez beírva? tuti hogy van egy ilyen sor is valhol benne 'advancedhaze=?"
Hát még mire megírom a makrót hozzá. Földhöz csapkodom a darálót egy párszor mire jó lesz a konfig. A rudder tengelye melyik lehet? Külön pedálom van, és elég sok elbaszott tengelynév. A nélkül elég érdekesen fordulok 😊)
Ja beklikkeltem egy missionba, minden égett körülöttem, a kezdõ fps kb 15-20 volt, de hamar felment 45-60 körülire és ott is maradt, még nem basztattam a konfigot.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Ettõl olyan szép, olyan orosz <#vigyor3>#vigyor3><#nyes>#nyes>.
Reméljük mire az angol kijön tényleg javítva lesz sok minden. Ettõl jobb béta teszt nem is létezik, mint ahogy ez történt.
www.smart-bus.hu
azt kell mondjam hogy kezdeti öröm után azért igencsak le kellett venni mindenbõl a beállítások panelnél..
graphics.cfg-ben 15km-re vagy alá vettem mindent, medium a texture, low a scenery és egyebek, ugyan még így is szép..
és mindehhez elég egy 2,4es core2, 2gb, x1950 256megás kártya
Szóval akinek ettõl gyengébb van az vagy csak sétarepülget, vagy diát néz.