4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• Molnibalage
    Szerintem tetszetős.
  • Buren
    Ez *csak* egy rajongói kutyulmány...
  • DonZorro
    Érkezik már a DVD borító...
  • Molnibalage
    Mármint a Falconba. :)
  • Molnibalage
    A Szu-25T-n és a sima Szu-25-ön levő mennyiséről is mondanátok valamit. Olyan beállítás kéne ahol a flare fajsúlyosabban van a gépen. Esetleg screen is jöhet, hogy hogyan lövik ki őket, mert akkor azt is beleteszem a játékba.
  • wernermolders
    A MiG-25PD változatra nem enged pakolni, Az RBT-re pedig 64-64 fér
    vagyis összesen 128, csak alapból fele fele a flare és a chaff
  • Molnibalage
    Aha. Ez érdekes. MiG-25-re meg enged ugye? Én így emlékszem. Mert akkor az durva lenne. A MiG-25-ön tudtommal soha nem volt, csak RWR (bár az ODS alatt láttak a szövetséges pilóták MiG-25-öt ami flare-t szórt, de az lehet saját berhelés is), de a MiG-31-en viszont mindig is volt. Zavarókonténer terveztek, de soha nem lett rendszeresítve.
  • wernermolders
    A zavarótöltetet az infracsalikra érted?
    Mert abból nekem egyet sem enged felrakni a 31-esre
  • LeonSilver
    Ez ( vagy hasonló ) de jólenne emberi nyelven :)
  • DonZorro
    Egy kis HELI lélektan...
  • Molnibalage
    Megnézné nekem valaki, hogy a MiG-31 gépen mennyi zavarótöltet van a játékban?
  • L Viper #1091
    Ne is mondd, ismerős a közelharc nálunk is a PC körül.
  • gsg16
    igen,a harc, a kézitusa, szaporulattal a pc különböző alkatrészeiért,nálunk is napi téma.rendre alul maradok
  • LeonSilver
    De azok.Csak hát a kisunokám itt trónolt éppen az ölemben és olyankor elég körülményes a billentyűk csapkodása.
  • gsg16
    nem MH59-esek?csak kérdem
  • Solt
    Igen... jó lenne az "ahhoz" hasonló hsz-t szó nélkül törölni oszt kész...

HM59-n már én is gondolkoztam... hátha kell nekik helikuffer század! :D Egyszer csak játszható lesz egyben...
  • LeonSilver
    A másik megoldás az, hogy testületileg elvonulunk a HM59-es kollégák forumára.
  • LeonSilver
    Azthiszem elértünk arra a pontra amikor kellene egy házigarázdát keresnünk.
  • Solt
    DSK9W-7HGJY-3OPLK-H6G45-KLOMW

Parancsolj, ezzel biztos megy!
  • Bence12233
    Hello mindenkinek!!
    Nekem megvan a játék de nem tudok hozzá CD kulcsot ha valaki tud leirná???
  • gsg16
    szerintem csakúgy mint a lonciban,nem lehet leengedni a földig őket,csak ha valahol a config file-ban átálítasz néhány értéket.
  • wernermolders
    A kameraállásos kérdésem még mindig áll, de az is sokat segítene, ha megmondanátok,h hogy a halálba lehet a kamerát a földig leengedni?
  • Solt
    Itt is van! :D Ctrl + P, vagy jobb Shift + P! :D
  • gsg16
    amúgy nemtudom ki hogy van vele,de szerintem a pilótát nem kelett volna kispórolni a fülkéből.a lonciban legalább a lába látszik neki.
  • PhantomAss
    írja is hogy ez egy wii cucc
  • LeonSilver
    Ezt meglehet csinálni a Wii cuccával.
    Én is linkeltem eccer be ilyen érintőképernyős izét, asszem még a Falcon topokba.
  • Molnibalage
    Valaki (asszem L Viper) mesélt olyan cuccról amit a monitorra kell rögízteni és érintőképernyőshöz hasonló funkciókkal látja egy a monitort. Szerintem fotocellás elven működhet. Ahol az ujjad megszakítja a folyamatosságot annak a koordinátáit mérni a cucc amit veszel. 35k környékén volt az ár. Most már telik rá. :)
  • DonZorro
    Érintőképernyős vagy nem az? EZ itt kell nekem!!!
  • wernermolders
    A lockonfiles.com-on nem találtam semmit
  • wernermolders
    Én nem az alap kameraállásokra gondoltam, hanem olyanokra, mint amilyenek egy csomó videóban vannak pl.: kifutópálya végén kamera, gép kigurul elé, felszáll, kamera nem mozdul!
  • igor85i
    köszönöm
  • sure
    Jah, talán mégse arra gondolsz, hogy a bannerben legyen kint linkként.
  • sure
    Persze, a warez verzió beüzemelésének a leírásával...
  • LeonSilver
    Akkor barátom rosszul olvastál vissza ugyanis levan írva szépen.
    De azért mégeccceeer:

- a játék feltelepítése után elindítod a XYZ:\Eagle Dynamics\Ka-50\bin\stable\protect.exe fájlt és uninstallálod a szarforsz drivert.

- amikor ez megvan akkor :
    - új hardver hozzáadása ( kézi telepítés, haladóknak )
    - minden eszköz megjelenítése
    - saját lemez
    - megadod neki azt ahol ez a két file található
    HA mindent jól csináltál akkor a rendszereszközök között lesz egy FStarForce nevü valami.

Elindítod a játékot és amikor megjelenik egy ablak, csipa kérdőjellel meg felismerhetetlen karakterrel akkor felülről a HARMADIK, kék színü szöveget választod.
    REzután egy hétig nemlesz semmi dolgod a játékon kívül.Egy hét elteltével megint lesz ez aóz ablak.A lényeg akkor is az lesz, hogy a cd kép fájl belegyen mountolva és akkor is ez ta szöveget kell kiválasztani.
  • Molnibalage
    Talán itt is kéne egy FAQ fájl amit legalább el lehet kérni az emberektől...
  • igor85i
    végig rágtam az egész fórumot, más különben nem írtam volna ide (szerinted mit csináltam az elmúlt 2 napban?)

csak az a baj hogy nincs rendesen leírva , mindenhol rövidítések meg fél információk , kipróbáltam mindent már amennyire megértettem, megtaéltam a magyar telepítési útmutatót. azzal sem jutottam semmire.

a letöltött anyagban meg az ASF mappában egy .inf meg egy .sys file-on kívül semmi.

szóval ezért kértem segítséget, nem pedig lekezelést . "hogy olvass vissza"

• Molnibalage
    Ha olyan mint a Lock On (márpedig olyan, akkor recorcd opcióval elindítva onnan nézhető vissza a dolog ahonnan akarod, ha az elmentett tracket megbyitod. Sajnos előre-hátra nem lehet terkerni tudtommal.

• gsg16
    olvass vissza.le van írva,hogy kell beüzemelni
  • wernermolders
    Képzeletben már készül a helikufferes videó
  • wernermolders
    Hali!
    Nem tudtok valami olyan modot, amivel más kameraállásokat is lehet csinálni, mondjuk a rakétaindító sinek végéről, vagy hogy a földön legyen a kamera?