Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jólértem tehát hogy az RTS-t, mint mûfajt egy viccnek tartod, és '98 óta a blizzard összes RTS-e nem jött be neked? Micsoda véletlen egybeesés. <#smile>

A motorhoz meg annyit, hogy beláthatod, négy év alatt simán lehetett volna új motort írni(kellett is volna, mert a játékiparban nem szokás fél évtizedig ugyanazzal a motorral dolgozni), ha szükségét érezték volna.

A másis dologhoz meg csak annyit, hogy én nem szimulátorfejlesztésbõl élek, következésképpen nem várható el tõlem hogy összerakjak egy 3D modellt vagy elkészítsek egy igényes helikopterszimulátort. Õket ellenben ezért fizetjük, esetükben a kiadó kiiktatásával egyenesen nekik küldjük a pénzt amikor játékot rendelünk tõlük. Tehát tõlük igenis elvárható lenne hogy színvonalas cuccot tegyenek le az asztalra, pláne négy év fejlesztési idõ után.

Molnibalage
Na, a Blizzard az én szemeben egy vicc. A Diablo csak addig kötött le amíg rá nem jöttem mekkora szar és unalmas. A Strarcraft anno nem tetszett A Warcraft 3 meg az én szemeben játszhatatlan. Nekem a Blizzard kis túlzással semmit sem jelent. A Warcraft I és II egész tûrhetõ volt. Szép átvezetõ filmjei voltak a War III-nek. Ennyi.Az én szememben RTS = vicc. (egyet kivéve az Empitre Earth-ot, mert abban van 20-szoros idõlassítás. Ott még lehet taktikázni.

Az BS kacspán egyszerûen nagyon rosszul becsültek a scrácok. Valszeg elég porblémás volt egy jet gépekre írt motor egy heli alá rakni.

Az FF 5.0 is csúszik rendesen. Nem egyszerû dolog a szim fejlesztés. Egyszer próbáljál meg csak egy 3D modellt összerakni egy szimhez. Vért izzadsz. Én csak a Falcon egyes részeit csinálom és toolal vagy txt editálással és még így sem egyszerû.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
A hozzáállás nekem sem.De ( sajnos ) nemigen van alternatíva és ezt õk is jól tudják.Nézegettem ma a fórumot és Товарищ Путин ( lonci tápigból ) is feszegette ez a garf témát.Ott valami olyasmit válaszoltak neki, hogy lesz új motor a gámának.Tényleg olybá tûnik, hogy ez nem véletlenül szivárgott ki a fejlesztõktõl.Szerintem ez egyfajta pofabefogo / ingyentesztelõ példány.
Mondjuk én vagyok akkora barom, hogy megveszem ha megjelenik.Még akkor is ha ( egyelõre ) ilyen marad.Én szeretek vele röpködni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Lehet, hogy nem szép, de miért is kellene becsülnöm õket?

Nem az olyan fejlesztõgárdákat becsüljük, akik jóminõségû játékokat készítenek? Talán nem azért tartjuk mindannyian nagyra például a Blizzardot mert õk az egyetlenek, akiknek a játékában még sohasem kellett csalódnunk, és mert tudjuk, hogy a Starcraft2 és a Diablo3 is igazi minõségi alkotás lesz?

Miért kellene nagyra tartanom egy olyan fejlesztõgárdát, aki a 2004-es játékát apró módosításokkal 2008-ban akarja újra eladni, full áron?
Miközben semmit se optimalizát rajta(sõt, nagyon megnõtt a gépigény), és alig vannak újdonságok? Aki mindíg a legújabb tetû starforceot teszi a programjára, nehogy elessen akár egy fillértõl is? Aki évek óta nem tartja be az ígéreteit? Aki bannolja a fórumáról azokat akik kényes kérdéseket tesznek fel?

Nem tudom ki hogy van vele, de nekem ez a hozzáállás a készítõk részérõl nagyon nem tetszik.

Options/Controls---> Category:Axis Commands.
Kijelölöd az Axist,alul akvívvá válik a Axis Tune regiszterfül.

Molnibalage
Azért nagyon lekicsinylõen beszélsz róluk.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nekem megy, én is megtaláltam a kérdõjeleket, csak másokat világosítottam fel ezügyben.

Egyébként így elsõ ránézésre számomra nagy csalódás a program. Nemtudom ki hogy van vele, de én többet vártam így négy év fejlesztés után.

Eltelt négy év a lock on 1.02 óta. A gépigény több mint a duplájára nõtt, miközben a heli külsejét és néhány földi objektumot leszámítva nem történt változás a grafikában. Láttam egy Mi-8ast a repülésem során és F2 nézetben és tökugyanaz a modellje, mint a Lock on-ban 2004-ben.
Egyszerûen nem látok semmit a programban, ami indokolná a négy évnyi fejlesztési idõt és a duplájára nõtt gépigényt. Ennyi idõ eltelt és a progi még mindíg halál optimalizálatlan.

A FC kijötele óta is jónéhány év eltelt már, és a BSben repülési modellen és a kamov grafiáján kívül nemnagyon van más, ami abban ne lett volna már benne. Szóval én erre nem fokok megint kiadni X ezer forintot, mert ezek az emberek semmit se csináltak az eltelt idõ alatt.

polluxware
amikor kódot kér ne írjatok be semmit hanem válasszátok a "no"-t aaszem alsó, és a 3. kék kérdõjelsort a következõ ablakban, elkezdi nézni az iso-t oszt elvileg futni kéne..

máma ghostoltam vissza az xp-t és nekem így indította 2x-ra... (megvolt közben kikapcs is, ez FC-nél is segített)

ÉS mégegyszer!!! daemon neuvóóó verzióval megy csak!!! (+RPMS ON)

Nem megy neked se ha nem enged repülni. Ebben a verzióban a repülés elindítása után ellenõrzi a lemezt.

polluxware
GUI nem kér lemezt... csak a legújabb daemon-nal megy a játék

Én továbbra is váro bárkinek a segítségét akinek sikerült a joy AXISTune panelját behozni valhogy.. (sens, deadzone..)

Molnibalage
A fõmenü és egybek mennek, de ha repkedni akarok kódot kér. Ami a txt-ben van az nem jó neki.

Molnibalage
Én vagy 1 éves deamon tools használok és azzal is megy.

Molnibalage
Az még odébb van sajna. 😞

Közben a kérdõjelnyomogatástól nekem is elindult. Fene érti ezt.

Bucser
esetleg ha megnéznéd a smiley-t az alján😊

jót tesz a kekeckedés a harci szellemnek😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

sure
Próbáld meg a default könyvtárba telepítést (c:\program files\1c), nálam is csak így indult el, amíg d:-re tettem, hiába volt minden starf*ckozás.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Hát én hiába csinálok mindent pontosan úgy, ahogy kell, serialt kér, és nem enged repülni.

Hogy pusztulnának meg az orosz fejlesztõk a starforceukkal együtt. <#levele>

Mellesleg én csak 4.30.1-es daemont találtam a neten. Ez azonos a futtatáshoz elõírt 4.3.1-el?

Nem, ez téged amiért ilyen szemét megjegyzéseket teszel.

Nyilván te semmit se felejtesz el az évek múlásával, mi? <#csodalk>

Jöhet, megbámulom. <#wow1>
Leon jól írta,de a végén,alulról a második kék kiemelt szövegrész a "nyerõ"

Molnibalage
Erre a zenére én is tervezek egy Falcon videóklippet. 😊

Bucser
most ez az angol nyelvtudásodat kéne, hogy minõsítse vagy azt aki átengedett a nyelvvizsgán?

😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ez a profi video
Üdv srácok !
Köszi.

LeonSilver
Lokkon tápig

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nem írná le valaki, pontosan hogyan kell beüzemlni a torrentes verziót?

Megtaláltam hozzá az angol fórumon a leírást, de hiába van középfokú nyelvvizsgám, nem értem az olyan szófodulatokat, mint a "shape of a key on it" meg hasonlók. <#confused><#conf>

mintha csak az igazit látná az ember.van még hova fejlõdnünk

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

L Viper
Huuu. Vérvonal, ez jó <#hehe>.
Viszont ettõl a fajta mûszerfaltól egész jól ki lehet látni.<#vigyor3>
Vajon az irányítástól nagyon megfájdult a két hüvelykujja?
A zene viszont jó volt, ezért végig is néztem.
Buren
A KGB fórumra más reg kell mint a progi lapjára...

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Buren
A gyerek bosszankodva letörölné a játékot mert nem értené miért nem tud oldalkormányozni 250 km/h-val. <#idiota>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

LeonSilver
Ez de loál!Megnézném szívesen István mit alkotna a BS-ben <#eplus2><#eplus2>

Molnibalage
A bíbor szív az sebesülésért szokták adni. A halál is az, csak súlyosabb fajta...

JoeDestroy
Nem tudom mit szarakodunk itt minden kütyüvel. Vér István kollégánk videóját nézzétek, s okuljatok!!!!
Az a sok pöcök bosszantó, meg a junyoszty tévén senincsen XXX adó beállítva. 😊)) De a táj kárpótolhatja a Vér vonalat 😊))
Apropó.
Én is kaptam egy plecsnit. Azt nem tudom miért, mivel hõsi halált haltam a hadszintéren. (lekötött a DunaTV) -Purple Heart az poszt humusz? Lehet h. az volt.... Nem túl adakozóak Raszputyinék ezen a téren?

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Az apróságokat könnyebb és gyorsabb javítani. Várjon az ember 3 évet egy apró fixre csak azért, mert kódot heggesztenek?

Molnibalage
A konfigomat látva nem fog ez futni. Viccesen hangozhat, de csak az adatbázisa miatt raktam fel. Az is elõfordulhat, hogy én tévedek csak az a helyzet, hogy ami a DCS adatbázisában van azzal sehol sem találkoztam. Ellenben több eldgott oldalon, az orosz srác szerint is és Cifu szerint is a Szu-27 családra a 3x32 a jellemzõ. A Szu-24 a legdurvább. Eddig 2x24-rõl tudtam. Ebben 8x24 van (persze lehet, hogy ez már a modernizált verzió...). Érdekes módon a Szu-17 stimmel. Mondom, nagy a kavarodás. Nálam a jó szimulátor ott kezdõdik, hogy az adatbázisa jó legyen. Szerintem igenis lényeges a zavarótöltetek száma. Mert nagyon nem mindegy, hogy summa 96 vagy 192 van!

Asszem be fogok regelni a cég oldalára (DCS-be be vagyok remélem az jó lesz).

LeonSilver
Az emberek mi mindenre képesek... Az eszem megáll.... 😊

Rossz napod volt? 😊 Nem volt kérdésem! Tényként közöltem, hogy számomra érdekes, és fontos infó volt amit Balázs beírt. Például az, hogy szabadon konfigurálható...

Egyébként, hova kellet volna írnia? 😊)

www.smart-bus.hu

Bucser
mert a te kérdésedre válaszoltam??
balázs minek ide írta az adatbázishibát??

Csak azt nem értem, hogy ezt miért nekem mondod...

www.smart-bus.hu

Bucser
Inkább azt hogy nem azzal kell foglalkozni elõbb.

És akkor ez azt jelenti, hogy az "apróságokkal" nem is kell foglalkozni?

www.smart-bus.hu

Buren
Például egy iszonyú szar 3D-s engine?

Bucser
Szerintem a lock on sorozatnak sokkal nagyobb problémái vannak a szimuláció terén mint a "zavarótöltetek száma".

Buren
Talán ki lesz javítva mire elérkezünk a vadászokhoz.. (de azért nem vennék rá mérget)

Addig is íme valami, ami talán még realisztikusabbá teheti jövõbeli A-10-es kiképzésünket. (már akinek szüksége van rá 😊

Már akinek érdektelen... én például szívesen veszem, hogy mennyire áll közel a valósághoz! Lehet ezért szimulátor...

www.smart-bus.hu

Magáról a játékról is írsz majd valamit, vagy csak olyan teljesen érdektelen dolgokról, mint a zavarótöltetek száma és az adatbázisok? <#nyes>

Molnibalage
Na hát én is feltettem. Persze egybõl a játék adatbázisát kezdtem megnézni. Háát... Finoman szólva érdekes dolgok vannak benne.

Egyes viszonylag kevéssé ismert gépek zavarótöltet mennyisége stimmel eddig ismereteimmel és több forrásból is ugyanaz jött le. Ilyen pl. az F-5E.

Az viszont mélyütés a javából, hogy a Szu-27 családból szinte egynek sem stimmel szerintem. 192 db a Szu-27 gépen? Azt mégis hogyan? Még a Szu-25 gépen sincs annyi. Egy orosz tag szerint (volt Falcon fejlesztõ) és orosz pilóta barátai szerint az összes Su-27/30/33 gépen még mindig 3x32 van. Ha még a moderzinált gépeken lenne ilyen sok az megérteném, na de az alap Szu-27 gépen? Esküszöm nem értem, hogy ez hogyan lehetséges... Az F-15C is hibás. 8x30 töltet van rajta, stb. Az A-10 sem stimmel amennyire láttam. Azt kell hogy mondjam elég sok gép pontatlan ebbõl a szempontból, de végre szabadon konfigurálható. Ez nagyon hiányzott eddig mindenhonnan! Ja és végre kulturált a kezelõfelület.

polluxware
Valakinek sikerült elõcsalni azt a panelt ahol joy deadzone, senzitivity dolgokat lehet állíthatni???

LeonSilver
Tükröt majd akkor ha lesz egy jobb procim meg egy jobb vga karim.
Labels ??Én így szoktam meg.4-5 mérföldrõl én képtelen vagyok megmondani 1 - 1.5 pixelrõl, hogy az mégis micsoda 😊
Azért holnap kipróbálom labelZ nélkül .