4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• tata21
    Köszi most,ár nekem is megy. A logitech profilkezelő pogramjában kellett átírni a funkciót és azóta megy.Bár olyan mintha nem lenne elég érzékeny, csak a pedálút vége felé olgozik.
    Maj finomítjuk.
    Jó repkedést mindenkinek.
  • LeonSilver
    Nekem semmi problémát nemokozott.Igaz ez csak egy mezei kormány volt aminek a kormányából már csak az elektronika van meg meg a pedál.Maga a kormány rész akkora volt mint egy ház ezért szétbarmoltam és azt ( ugysem használnám ) kidobtam a faxba.

• tata21
    Szaisztok!
    Valaki segíthetne nekem a következő témában:
    Van Wingman Force3d Joyom és Formula force kormány. Ezt a kettőt szeretném összekombinálni, hogy a kormány pedálját tudjam használni az oldalkormányhoz, de nem akarja az igazságot.Csak egy halom Joy bottom-ot ad a setting panel.Egyébként a kormány is működik meg a Joy is csak nem tudom átrakni a kormány pedáljait az oldalkormányhoz.
    Valaki járt már így, esetleg valahogy sikerült megoldani.
  • wernermolders
    Ja látom mekkora hülyeséget írtam, szal úgy értem én szeretném megvenni valakitől vagy valakivel együtt megrendelni!
  • wernermolders
    Akkor viszont a csoportos rendelés marad, ja a Flaming cliffs- et nem tervezi valaki megvenni, vagy eladni, mert jelen pillanatban nem rendelkezem dombornyomott kártyával, szal nem tudom mit tegyek!
  • Solt
    Mire lesz patch, addigra lesz angol DVD változat is...

Szinte biztos, hogy nálunk nem lehet majd kapni, de ez nem akadály... ugyanúgy szépen meg lehet majd rendelni mint az FC-t... ;)
  • wernermolders
    Apropó szerintetek lehet majd kapni "civil" helyeken is (Media Markt, 576)?
  • wernermolders
    Hehe én is megveszem, de addig
  • Solt
    Na na! Az angol DVD-s verzió megjelenése után nyemá warezovucskú!
  • Buren
    Érdekes.
    Talán érdemes lesz majd kipróbálni...
  • Buren
    Igen.
  • tata21
    Szóval, ha jól értettem akkor elég csak az angol verzióból bemásolni a megfelelő fájlokat és működni fog.?
  • wernermolders
    Akkor várhatjuk a következő verziós szarfórszt
    Köszönjük Wagner bácsi
  • repvez
    Ugynéz ki várhato egy nagyobb patch a BS-hez!
    info
  • Molnibalage
    Nem túl régen írta le valaki, hogy hogyan lehet. Max. 1 hete.
  • tata21
    a menü angol, de a játékfeliratok oroszak. Ezeket nem lehet lecserélni angolra. A magyarázó szövegre gondolok a tréningek során.
  • Bucser
    Nem tom volt-e már..

Képek DCS:A-10C Warthog addon
  • LeonSilver
    Neked is BUÉK valamint #22 ...
  • tata21
    Mindenkinek BUÉK!

Többszöri nekifutásra beüzemeltem a Black Shark-ot.
    Működik.
    Csak Orosz.

Üdv mindenkinek.
  • sure
    Neked is buék
  • tata21
    Valaki egy működő torrentet amit ő is fel tudott telepíteni és játszik is tud küldeni?

köszönöm
  • Buren
    Danke!
  • wernermolders
    Köszönöm! Mostmár kedvemre gyilkolhatok
  • LeonSilver
    Annyival egészíteném ki, hogy 64-es vistával nemmegy az a dztárforsz hekk.Sajnos ..
  • Caterpillar
    Kinek tűnt fel hogy a képeken a chaff-flare control panel pont nem ott van ahol a játékban?
    Gondolom nem újdonság hogy a BS -be betett "LWR" helyett egy normális "RWR" van a helin csak épp azt nem voltak hajlandóak Ivánék közkézre adni... Ha jól sejtem ez lehet kicenzúrázva a képeken is...
  • gsg16
    nem másolni kell,hanem új hardver elemként feltelepíteni.start menü-beálítások-vezérlőpult-új hardver hozzáadása-(első ablakban)tovább-(2.ablakban)"igen,már csatlakoztattam"-(3.ablak)lista legalján "új hardvereszköz hozzáadása",és tovább-(4.ablak)"telepítse a harvereszközt listából",tovább-(5.ablak)"minden eszköz megjelenítése",tovább-ekkor keresgélni fog,majd előjön egy ablak,ahol is a "saját lemez"-re kattintva keresd meg az "anti starforce" mappát,benne az .inf kiterjesztésű file-t.azt jelölöd ki,és okézd le a telepítéshez.ezután telepítve lesz.
  • Molnibalage
    Akkor felejtsd el. Azalatt nem működik egy crack sem.
  • PhantomAss
    azér a játékban valósághűbb :O)
  • szvdzs
    help!!valahova másolni kell az anti starforce drivert?
  • tata21
    Ja és Vista 64 bit az op.rendszer.
  • tata21
    Sziasztok
    Tudna vki küldeni angol Black Shark cd kép torrentet!?
    Amit leszedtem az nem cd kép volt hanem egy exe+valami. Feltelepült de cd kulcsot kért és ami mellé volt téve azzal nem működött.
    Köszönöm előre is.
    [email protected]
  • DonZorro
    Szép kis KÉP gyűjtemény...
  • LeonSilver
    KEY bizbasz.
  • LeonSilver
    I Weapon selection inward stations
    Y (Z) Weapon selection outward stations
    U Weapon selection all stations
  • wernermolders
    Sziasztok!
    1 kérdés:
    láttam hogy leírtátok a fegyverzet kezelését, de azt nem találtam meg hogyan választom ki az egyes(páros) pilonokat a helin?
    most jutottam el addig, hogy már vadászni is szeretném a gaz ellent nem csak repkedni
  • LeonSilver

Link
  • Scottt
    Buren jó a lokód(y)
  • Buren
    De, természetesen jól néz ki!!! Tetszetősebb mint néhány *profi* borító!!!
  • L Viper #1104
    Nagyon jó
  • DonZorro
    Attól még jól néz ki nem???