Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A motorhoz meg annyit, hogy beláthatod, négy év alatt simán lehetett volna új motort írni(kellett is volna, mert a játékiparban nem szokás fél évtizedig ugyanazzal a motorral dolgozni), ha szükségét érezték volna.
A másis dologhoz meg csak annyit, hogy én nem szimulátorfejlesztésbõl élek, következésképpen nem várható el tõlem hogy összerakjak egy 3D modellt vagy elkészítsek egy igényes helikopterszimulátort. Õket ellenben ezért fizetjük, esetükben a kiadó kiiktatásával egyenesen nekik küldjük a pénzt amikor játékot rendelünk tõlük. Tehát tõlük igenis elvárható lenne hogy színvonalas cuccot tegyenek le az asztalra, pláne négy év fejlesztési idõ után.
Az BS kacspán egyszerûen nagyon rosszul becsültek a scrácok. Valszeg elég porblémás volt egy jet gépekre írt motor egy heli alá rakni.
Az FF 5.0 is csúszik rendesen. Nem egyszerû dolog a szim fejlesztés. Egyszer próbáljál meg csak egy 3D modellt összerakni egy szimhez. Vért izzadsz. Én csak a Falcon egyes részeit csinálom és toolal vagy txt editálással és még így sem egyszerû.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mondjuk én vagyok akkora barom, hogy megveszem ha megjelenik.Még akkor is ha ( egyelõre ) ilyen marad.Én szeretek vele röpködni.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nem az olyan fejlesztõgárdákat becsüljük, akik jóminõségû játékokat készítenek? Talán nem azért tartjuk mindannyian nagyra például a Blizzardot mert õk az egyetlenek, akiknek a játékában még sohasem kellett csalódnunk, és mert tudjuk, hogy a Starcraft2 és a Diablo3 is igazi minõségi alkotás lesz?
Miért kellene nagyra tartanom egy olyan fejlesztõgárdát, aki a 2004-es játékát apró módosításokkal 2008-ban akarja újra eladni, full áron?
Miközben semmit se optimalizát rajta(sõt, nagyon megnõtt a gépigény), és alig vannak újdonságok? Aki mindíg a legújabb tetû starforceot teszi a programjára, nehogy elessen akár egy fillértõl is? Aki évek óta nem tartja be az ígéreteit? Aki bannolja a fórumáról azokat akik kényes kérdéseket tesznek fel?
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem ez a hozzáállás a készítõk részérõl nagyon nem tetszik.
Options/Controls---> Category:Axis Commands.
Kijelölöd az Axist,alul akvívvá válik a Axis Tune regiszterfül.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Eltelt négy év a lock on 1.02 óta. A gépigény több mint a duplájára nõtt, miközben a heli külsejét és néhány földi objektumot leszámítva nem történt változás a grafikában. Láttam egy Mi-8ast a repülésem során és F2 nézetben és tökugyanaz a modellje, mint a Lock on-ban 2004-ben.
Egyszerûen nem látok semmit a programban, ami indokolná a négy évnyi fejlesztési idõt és a duplájára nõtt gépigényt. Ennyi idõ eltelt és a progi még mindíg halál optimalizálatlan.
A FC kijötele óta is jónéhány év eltelt már, és a BSben repülési modellen és a kamov grafiáján kívül nemnagyon van más, ami abban ne lett volna már benne. Szóval én erre nem fokok megint kiadni X ezer forintot, mert ezek az emberek semmit se csináltak az eltelt idõ alatt.
máma ghostoltam vissza az xp-t és nekem így indította 2x-ra... (megvolt közben kikapcs is, ez FC-nél is segített)
ÉS mégegyszer!!! daemon neuvóóó verzióval megy csak!!! (+RPMS ON)
Én továbbra is váro bárkinek a segítségét akinek sikerült a joy AXISTune panelját behozni valhogy.. (sens, deadzone..)
jót tesz a kekeckedés a harci szellemnek😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Isten nem bottal, hanem VMware.
Hogy pusztulnának meg az orosz fejlesztõk a starforceukkal együtt. <#levele>#levele>
Mellesleg én csak 4.30.1-es daemont találtam a neten. Ez azonos a futtatáshoz elõírt 4.3.1-el?
Nyilván te semmit se felejtesz el az évek múlásával, mi? <#csodalk>#csodalk>
😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Megtaláltam hozzá az angol fórumon a leírást, de hiába van középfokú nyelvvizsgám, nem értem az olyan szófodulatokat, mint a "shape of a key on it" meg hasonlók. <#confused>#confused><#conf>#conf>
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Viszont ettõl a fajta mûszerfaltól egész jól ki lehet látni.<#vigyor3>#vigyor3>
Vajon az irányítástól nagyon megfájdult a két hüvelykujja?
A zene viszont jó volt, ezért végig is néztem.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Az a sok pöcök bosszantó, meg a junyoszty tévén senincsen XXX adó beállítva. 😊)) De a táj kárpótolhatja a Vér vonalat 😊))
Apropó.
Én is kaptam egy plecsnit. Azt nem tudom miért, mivel hõsi halált haltam a hadszintéren. (lekötött a DunaTV) -Purple Heart az poszt humusz? Lehet h. az volt.... Nem túl adakozóak Raszputyinék ezen a téren?
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Asszem be fogok regelni a cég oldalára (DCS-be be vagyok remélem az jó lesz).
Egyébként, hova kellet volna írnia? 😊)
www.smart-bus.hu
balázs minek ide írta az adatbázishibát??
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Addig is íme valami, ami talán még realisztikusabbá teheti jövõbeli A-10-es kiképzésünket. (már akinek szüksége van rá 😊
www.smart-bus.hu
Egyes viszonylag kevéssé ismert gépek zavarótöltet mennyisége stimmel eddig ismereteimmel és több forrásból is ugyanaz jött le. Ilyen pl. az F-5E.
Az viszont mélyütés a javából, hogy a Szu-27 családból szinte egynek sem stimmel szerintem. 192 db a Szu-27 gépen? Azt mégis hogyan? Még a Szu-25 gépen sincs annyi. Egy orosz tag szerint (volt Falcon fejlesztõ) és orosz pilóta barátai szerint az összes Su-27/30/33 gépen még mindig 3x32 van. Ha még a moderzinált gépeken lenne ilyen sok az megérteném, na de az alap Szu-27 gépen? Esküszöm nem értem, hogy ez hogyan lehetséges... Az F-15C is hibás. 8x30 töltet van rajta, stb. Az A-10 sem stimmel amennyire láttam. Azt kell hogy mondjam elég sok gép pontatlan ebbõl a szempontból, de végre szabadon konfigurálható. Ez nagyon hiányzott eddig mindenhonnan! Ja és végre kulturált a kezelõfelület.
Labels ??Én így szoktam meg.4-5 mérföldrõl én képtelen vagyok megmondani 1 - 1.5 pixelrõl, hogy az mégis micsoda 😊
Azért holnap kipróbálom labelZ nélkül .