4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• Papa01 #1182
    Szia!

Köszönni is megtanulhatnál.
    Meg valami ilyesmit is használhatsz bátran:

"A segítségeteket előre is köszönöm!"

Bye,
    Papa01
  • LeonSilver

• Solt
    A Black Shark dobozos verziót áruló boltokban! Ez a bolt pont a mellet a bolt mellett van, ahol a névelőket, a ragokat, és az írásjeleket árulják!
  • ladisz70
    Black Shark dobozos verziot hol tudnám megrendelni
  • Buren
    Jó kis intro!

Egy nagyon picit emlékeztet a LB2-ére, csak itt keleti repülőeszközökkel...
  • LeonSilver
    De szerettem ezzel játszani anno.Akkor éppen egy Matrox G400-as boldog tulajdonosa voltam ( képminőséget azóta sem tudták überelni! ).E za kártya akkor már nyomta az enviromental bump mappingot és nagyon szép volt vele a gáma!
  • Buren
    Nem meglepő, mivel a Ka-52 minden tekintetben sokkal jobb a Ka-50-nél.
  • leonforce
    http://www.jetfly.hu/rovatok/jetfly/hirek/leallitjak_a_ka50_gyartasat/
    Ezt olvasva nem kerdeses h virtualisan tobben fogjak repulni a tipust mint a valosagban... :(
  • gsg16
    az hagyján hogy annyi óra van benne,de a legtöbbnek csak egy mutatója van,és amelyiknek kettő van,azok sem járnak pontosan.
  • LeonSilver
    Ehhhhh, végigjáccásit??Én kisem látok a sok qrva vekkertől.Csak azt tudnám, hogy minek ennyi óra egy helikápiterbe??Elne aluggyik a pájlot ?
  • gsg16
    igen,Steve Blood intézménye,jelensége, ahogy láthatjuk,egyetemes,és örök.sosem fog eltünni.(ja,és még valami!végigjátszást nem tud valaki véletlenűl hozzá?elakadtam az egyik fő-ellenségnél,a negyedik pályán.)
  • DonZorro
    Na igen, de hol?
  • McKalton
    márc 15-én lesz dobozos, már előrendelhető
  • LeonSilver
    Steve Blood
  • Solt
    Te azóta azzal próbálkozol amit beírtam? :D Komoly... :D
  • Buren
    Ha lesz végre demo és dobozos / steam (?) kiadás, akkor itt át lesz majd véve a főtitkári cím és nem lesz több *vérzz* kérdés.

Amúgy tényleg csak vissza kéne olvasni az első 5-7 lapot.... végül is, ha annyira fontos...
  • gsg16
    az az igazság,hogy nem is fog azzal működni.a játék beindítását,már számtalanszor leírták ide.olvass vissza,és el fogod tudni indítani.
  • gryphus
    nem tudnátok még cd-key-t adni? egyik sem működik...
  • DonZorro
    Az is biza a KA50, csak egy újabb megoldás... Érdekes...
  • Buren
    Itt le van írva angolul.
  • Scottt
    4dik képen minek a kabinja van?
  • McKalton
    oké kösz, ezen a letöltősön most hogy működik az aktiválás? hányszor lehetséges és milyen alkatrészek cserékjekor kell új aktiváció?
  • Buren
    Sajnos egyelőre még csak letöltős van. (50€)
    Itt.

Dobozos kiadás majd valamikor 2009 első negyedében (felében?).
  • McKalton
    na eldöntöttem hogy megvásárolom eme nemes programot. Dobozos angol verziót lehet netről rendelni vagy még csak a letölthető verzió létezik?
    Ha tud valaki linket azt megköszönném.
  • DonZorro
    Csak úgy...
  • DonZorro

• wernermolders
    Ez tényleg jóó!
    Gyerekek vegyetek selejtes amerikai fegyverrendszert, most csak 15$ 45 cent!
  • LeonSilver
    Off tápig de marhajó!! :D
  • LeonSilver
    Szerintem meg.Én amikkel játszottam ( baseball például ) azokban is voltak hasonló mozdulatok.
  • gsg16
    EZT!
    meg lehet csinálni a Wii-vel,így,ahogy itt mutatják?mert akkor nekem vennem kell egy ilyent!!!
  • gsg16
    azt írták,hogy bluetooth-on keresztül,valami program segítségével lehet használni
  • LeonSilver
    Ááááá dehogy.Csak megnézem, hogy egyáltalán milyen a csatlakozója.
  • gsg16
    nincs szíved kicsavarni a gyerek kezéből a vezérlőt,igaz?megértelek.de ha felnő,megérti majd,hogy a szent célért fel kell áldozni mindent!
  • LeonSilver
    Nemtudom.Majd megnézem az unokám Wiijét, hogy milyen.
  • gsg16
    működhet a dolog az alapgép nélkül is?csak maga a vezérlő?
  • LeonSilver
    .... vagy legalább a vezérlő.
  • gsg16
    a free-track fórumban egy srác azt írta,hogy a wii vezérlőt bluetooth-on keresztül lehet pc-n is használni.de gondolom ehhez kell egy wii is
  • Solt
    Pont ezt akartam kérdezni!!!! :D
  • LeonSilver
    Ducky?
  • ED Modder
    Üdv mindenkinek.

Itt egy kis telepítőcske azoknak aki szeretnének az orosz BS verzióból fullos angolt készíteni.

http://mh59.mezgaz.hu/DCS/ANGOL/DCS_EN_patch.exe (467,1 MB)

Telepítéskor meg kell adni a BS telepítési könyvtárát, vagy valamilyen kamut ha csak azt szeretnéd megnézni mit is tartalmaz a telepítő.

TARTALMAZZA:
    - teljesen angol kabin feliratok
    - angol településnevek a térképen
    - angol nyelvű hangfájlok (rádióforgalmazás)
    - angol nyelvű küldetések, hadjáratok
    - egy-két hibajavítás modellekben, textúrákban, grafikai effectekben.

A csomag teljes tartalma az angol DCS:BS-ből van kiemelve semmilyen áltlam végzett módosítást nem tartalmaz

Jó leszállást mindenkinek.