4747
-
#1182 Szia!
Köszönni is megtanulhatnál.
Meg valami ilyesmit is használhatsz bátran:
"A segítségeteket előre is köszönöm!"
Bye,
Papa01 -
-
Solt #1180 A Black Shark dobozos verziót áruló boltokban! Ez a bolt pont a mellet a bolt mellett van, ahol a névelőket, a ragokat, és az írásjeleket árulják! -
ladisz70 #1179 Black Shark dobozos verziot hol tudnám megrendelni -
#1178 Jó kis intro!
Egy nagyon picit emlékeztet a LB2-ére, csak itt keleti repülőeszközökkel... -
#1177 De szerettem ezzel játszani anno.Akkor éppen egy Matrox G400-as boldog tulajdonosa voltam ( képminőséget azóta sem tudták überelni! ).E za kártya akkor már nyomta az enviromental bump mappingot és nagyon szép volt vele a gáma! -
#1176 Nem meglepő, mivel a Ka-52 minden tekintetben sokkal jobb a Ka-50-nél. -
#1175 http://www.jetfly.hu/rovatok/jetfly/hirek/leallitjak_a_ka50_gyartasat/
Ezt olvasva nem kerdeses h virtualisan tobben fogjak repulni a tipust mint a valosagban... :( -
gsg16 #1174 az hagyján hogy annyi óra van benne,de a legtöbbnek csak egy mutatója van,és amelyiknek kettő van,azok sem járnak pontosan. -
#1173 Ehhhhh, végigjáccásit??Én kisem látok a sok qrva vekkertől.Csak azt tudnám, hogy minek ennyi óra egy helikápiterbe??Elne aluggyik a pájlot ? -
gsg16 #1172 igen,Steve Blood intézménye,jelensége, ahogy láthatjuk,egyetemes,és örök.sosem fog eltünni.(ja,és még valami!végigjátszást nem tud valaki véletlenűl hozzá?elakadtam az egyik fő-ellenségnél,a negyedik pályán.) -
#1171 Na igen, de hol? -
McKalton #1170 márc 15-én lesz dobozos, már előrendelhető -
#1169 Steve Blood -
Solt #1168 Te azóta azzal próbálkozol amit beírtam? :D Komoly... :D -
#1167 Ha lesz végre demo és dobozos / steam (?) kiadás, akkor itt át lesz majd véve a főtitkári cím és nem lesz több *vérzz* kérdés.
Amúgy tényleg csak vissza kéne olvasni az első 5-7 lapot.... végül is, ha annyira fontos... -
gsg16 #1166 az az igazság,hogy nem is fog azzal működni.a játék beindítását,már számtalanszor leírták ide.olvass vissza,és el fogod tudni indítani. -
gryphus #1165 nem tudnátok még cd-key-t adni? egyik sem működik... -
#1164 Az is biza a KA50, csak egy újabb megoldás... Érdekes... -
#1163 Itt le van írva angolul. -
#1162 4dik képen minek a kabinja van? -
McKalton #1161 oké kösz, ezen a letöltősön most hogy működik az aktiválás? hányszor lehetséges és milyen alkatrészek cserékjekor kell új aktiváció? -
#1160 Sajnos egyelőre még csak letöltős van. (50€)
Itt.
Dobozos kiadás majd valamikor 2009 első negyedében (felében?). -
McKalton #1159 na eldöntöttem hogy megvásárolom eme nemes programot. Dobozos angol verziót lehet netről rendelni vagy még csak a letölthető verzió létezik?
Ha tud valaki linket azt megköszönném. -
#1158 Csak úgy... -
-
wernermolders #1156 Ez tényleg jóó!
Gyerekek vegyetek selejtes amerikai fegyverrendszert, most csak 15$ 45 cent! -
#1155 Off tápig de marhajó!! :D -
#1154 Szerintem meg.Én amikkel játszottam ( baseball például ) azokban is voltak hasonló mozdulatok. -
gsg16 #1153 EZT!
meg lehet csinálni a Wii-vel,így,ahogy itt mutatják?mert akkor nekem vennem kell egy ilyent!!! -
gsg16 #1152 azt írták,hogy bluetooth-on keresztül,valami program segítségével lehet használni -
#1151 Ááááá dehogy.Csak megnézem, hogy egyáltalán milyen a csatlakozója. -
gsg16 #1150 nincs szíved kicsavarni a gyerek kezéből a vezérlőt,igaz?megértelek.de ha felnő,megérti majd,hogy a szent célért fel kell áldozni mindent! -
#1149 Nemtudom.Majd megnézem az unokám Wiijét, hogy milyen. -
gsg16 #1148 működhet a dolog az alapgép nélkül is?csak maga a vezérlő? -
#1147 .... vagy legalább a vezérlő. -
gsg16 #1146 a free-track fórumban egy srác azt írta,hogy a wii vezérlőt bluetooth-on keresztül lehet pc-n is használni.de gondolom ehhez kell egy wii is -
Solt #1145 Pont ezt akartam kérdezni!!!! :D -
#1144 Ducky? -
ED Modder #1143 Üdv mindenkinek.
Itt egy kis telepítőcske azoknak aki szeretnének az orosz BS verzióból fullos angolt készíteni.
http://mh59.mezgaz.hu/DCS/ANGOL/DCS_EN_patch.exe (467,1 MB)
Telepítéskor meg kell adni a BS telepítési könyvtárát, vagy valamilyen kamut ha csak azt szeretnéd megnézni mit is tartalmaz a telepítő.
TARTALMAZZA:
- teljesen angol kabin feliratok
- angol településnevek a térképen
- angol nyelvű hangfájlok (rádióforgalmazás)
- angol nyelvű küldetések, hadjáratok
- egy-két hibajavítás modellekben, textúrákban, grafikai effectekben.
A csomag teljes tartalma az angol DCS:BS-ből van kiemelve semmilyen áltlam végzett módosítást nem tartalmaz
Jó leszállást mindenkinek.