Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Az felkínáltakon kívûl tényleg új full konfigokat létrehozni. Viszont FAB-100-ból pl. nem rakhatsz fel négyet, ha éppen az az ingerenciád. Vagy 6 db (asszem lehet 1 db is) vagy semmi. Tehát az adott felfüggeszési pontokból tudsz összerakni egy konfigot, de az adott felfüggesztési pont lehetõségei fixek...

Aztán az is kérdés, hogy a légellenállást hogyan számolja a függesztményeknek. Mert az, hogy egymás mögött vagy mellett vannak valóságban nem mindegy. Ez megintcsak összefügg a pakolható fegyverek számával ami viszont nagyon odaver a hatótávolságnak.

Egyszer valaki lemérhetné, hogy az 1.12-ben milyen hatása van a Szu-27-re ha tisztán repül vagy max. fegyverzettel. Mekkora lesz utazó sebességgel és magasságon a hatótávolság eltérés. Falconban majd csekkolok ilyet.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Szerintem igaza van Balázsnak, ez végülis egy szimulátor nem egy arcade lövöldözõs játék, nem igazán értem ha ilyenekkel nem törõdtek a szim többi része meg nagyjából a korábbi Lock On-ból lett átmentve, akkor azon az egy helikopteren dolgoztak annyit?

A loadouthoz meg annyit, hogy bármelyik géphez lehet custom loadoutot készíteni, és akkor azt raksz rá, és oda, amit és ahova csak akarsz.
Így volt ez már az alap Lock onban is, és így van a BS-nél is.

Szerintem mindannyian örülnénk neki, ha a BS-nek ezek lennének a legnagyobb problémái.

Molnibalage
Szarság? Nem. Miért is?

Mert a mérettõl is függ, hogy mennyi mehet egy gépre. Ha rossz a méret akkor rossz a gépre rakható mennyiség is. Egy gép fegyverzetének reálishoz való közelítése meg legyen talán már alap egy elvileg hardcore repszimnél... A bomba méretének ekkora eltérése (1,6 vs. 2,1 méter!) elég durva. Képzeld el, ha ilyen arányban lenne torz egy repcsi.

Ez elég nagy gond ahhoz képest, hogy egyesek kis antennák nagyságát, pozícióját, helyzetét és a MiG-29 esetén a zsaluzat mozgását hiányolják aminek aerodinamikai hatása szerintem nincs is lemodellezve. Vicc, hogy a Szu-24-re nem enged 6 db 250 kilós bombát tenni. Az is röhejes, hogy mindig minden gépre a max lehetséges bombaszám tehetõ csak. Ennél még a 10 éves szimek nagy része is többet tudott ezen a téren.

Mellesleg kinek mi a fontos. Valakinek ez valakinak az. A te szemedben ez baromás az én szememben meg más. (pl.: Sok Falconos azért sír, hogy a gépen megfelelõ sorrendben villogjanak a fények. Ez mennyben befolyásolja a szimuláicó valóságközeliségét AI-nak vagy nekem harcban? Semennyire. Egy reális loadout? Na az már igen.)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bucser
....

nem érzed mekkora gáz, hogy ilyen szarságokon rágódsz??

értem, hogy az adatbázis a mindened, de ez már baromság kategória amit itt mûvelsz...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
Ja, akkor az lehet a baj, hogy nem deafult könyvtár. A büdös életbe nem telepítek én oda játékot.

1. Legyen ott ahol én akarom.

2. 10 GB-os a rendszervinyó. Ha ez a gát akkor egy ideig én nem repkedes BS-sel...

Pár apróság ami szúrja a szemem.

http://www.military.cz/russia/air/weapons/bombs/fab/fab.htm

Eszerint a FAB-250 az 1589 mm.

A DCS encikloédiája szerint meg 2160 mm. Az átmérõk sem stimmelnek egészen. Azért ez már szánalmas. Senki nem tudja, hogy mekkora egy nyamvadt bomba??

Az RBK-250 hossza a DCS szerint 2120 mm. Tehát kisebb, mint a FAB-250. A fotón meg ott vannak egymás mellett. Az RBK pöttyet nagyobb. Akkor most mi van?

http://www.aeronautics.ru/img001/airsurface.htm

Ez sem nagyon korrelál a DCS-sel.

Azért ez durva...

LeonSilver

<#kuss><#awink>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

sure
Balázs, megy már? Ha nem, itt van képekkel is illusztrálva.

Az a lépés megvolt, hogy a \bin\stable könyvtárban a protect.exe -t elindítva, "remove driver"? Ezután jöhet az anti starforce driver installálása.

Illetve hova telepíted? Ha nem C:-re, próbáld meg még egyszer, a default installt (C:\Program Files\1C).

A #270-esben linkelt kép pedig emlékeim szerint csak akkor jön elõ, ha már átment az "eredetiségvizsgálaton..."

Egyébként a piratebayes kommentek között feszegették a rootkit-malware kérdést (mármint hogy a starforce-t lecserélni egy kétes eredetû másik rootkitre biztos, hogy olyan jó ötlet-e...). Meg hát az EULA-ban a sok kérdõjel valójában lehet, hogy többek között azt takarja: "Egyetértek és engedélyezem, hogy az ED/1C az IP-met és a gépem összes adatát, ami kinyerhetõ, tárolja, elemezze, és adott esetben büntetõjogi per esetén fel is használja..."

Isten nem bottal, hanem VMware.

Manual:ITT
Keykard:ITT

passz.. én most vettem új vinyót, hogy tudjak 32 bites rendszert telepíteni, és játszani... vagyis most küzdök, hogy induljon! 😊

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Le.

A felbontást mire és hol vegyem le? A játékét vagy az asztalét?

Nemrég írtad, hogy nem az utolsó daemon tools van fent... lecserélted?

www.smart-bus.hu

Vedd le a felbontást, nekem is ez volt a baja az asztali gépemen.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

LeonSilver
PM

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

valaki tud linket betenni,ahonnan az angolnyelvû manual,vagy keycard lestzedhetõ?köszi elõre

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Molnibalage
Tudom, hogy hogyan kell felrakni, úgy ahogy hardverek driverét.

LeonSilver
Ez mind - mind lelett már írva.Nem csak itt, a lonci topikban is.

Az sf telepítését hogy oldottad meg?
Én elõször jobb klikk > telepítés.
következmény:
A game nem indul, baromkodás a kérdõjelekkel, KÉK HALÁL.
Hatalmas angol tudásommal(kb 50 szó)a következõket olvastam:
"install the SF driver by these steps, not hard.... go to (Add New Hardware ---> Next ---> Yes, the device is already connected ---> Next ---> Come on in the bottom of the list, and choose the "Add a new device "---> Next ---> Installation of equipment from the list manually ---> Next ---> See all ---> Next ---> Have Disk -> Next ---> Add file dev000.inf."
Aztán megint kérdõjelek, és csodálatos módon mûködik.
( kék halál nuku )
<#integet2>
Molnibalage
Csak most nem tudom feltenni az FC-t.

polluxware
ugyanaz mint ami az FC-ben van... nehogy azt hidd hogy kicserélték, ahhoz még kéne 2év

az a gondom,hogy nekem a pedáljaimat gomboknak érzékeli,nem tengelynek.még megpróbálok valamit,aztán meglátom.

Molnibalage

Most már el kezd tölteni és percek után ezt vágja a képembe.

Asszem majd talán megveszem eredetiben, ha lesz hozzá jet vagy ha nem 65 dollár lesz. Addig cancel. Van más dolgom is...

Valaki berakna egy screent a Kuznyecovról pontosan felülnézetben úgy, hogy az egész hajó benne legyen? Aztán körkörösen jöhet több is. Igen, a Falconhoz kell. 😊

polluxware
légy konstruktívabb, kattingass össze-vissza, hidd el menni fog

Tényleg!

Molnibalage
Ha az alsót válaszolom utána a menukhöz kerülök vissza.

polluxware
agyam elmegy ettõl a searial dologtól...

az amit te be akarsz írni ,és büdös a életbe nem fog elfogadni az nem cd key.

hesssmark 234 hozzászólás

Molnibalage
A serialt nem fogadja el..

grafikus beálításoknál kell kipipálni az Full screen módot.

Molnibalage
Nekem még most sem megy. További érdekesség, hogy nem full screenben hanem ablakban fut...

ezt most kipróbálom.

LeonSilver
Ja

tehát a pedál a kormánnyal együtt van fent,plusz a joystick?

LeonSilver
USB-s ( de van gémport csatija is ) és a kormánnyal együtt van ( csak a pedált sajnos nemlehet rádugni ).

azt is USB-re kell csatlakoztatni,vagy a kormánnyal együtt van fent,a joy melett?

DonZorro
a #10-ben lévõ képet nem dobjátok fel bannernak ide<#confused>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

LeonSilver
Jeeeeee.Sikerült összehozni a kormányhoz tartozó pedált az oldalkormánnyal!!Így nem a joyt kell tekergetni!

L Viper
Majd átadom Balázsnak <#wave>
sure
Úgy látszik, az 1C-nek nincs szerencséje a "helikopteres játékokkal", a Vietnámi Forgószél (AKA Whirlwind of Vietnam) se lehetett akkora kasszasiker (cserébe az is egy optimalizálatlan és befejezetlen tákolmány volt), a BS meg kb. másfél napig hozta a pénzt nekik...

Amúgy honnan az info, hogy az 1C nyomást gyakorolt? (nem tudok róla, hogy publikusan jó elõre be lett volna jelentve, az elsõ híradások az 1C-DCS kombóról néhány héttel a megjelenés elõtt röppentek fel). Ha mégis így van, annak csak egy oka lehet - hogy velük is "lavírozni" próbáltak edéék (beígértek egy X megjelenési idõpontot, amit valószínûleg csúsztatni akartak egy Y idõpontra)

Isten nem bottal, hanem VMware.

DonZorro
Na ebben van valami igazság Bucser! Majd 2év múlva jön a Black Shark "FC"... <#falbav><#fejvakaras><#kuss>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Bucser
HA megnézed, hogy anno milyen állapotban jött ki az UBI nyomására az elsõ Loc-ON és megnézed az FC-t amilyenre akarták és az FC-hez hasonlítod az orosz BS-t akkor rossz logikát követsz szerintem ezt a BS-t az alap lock-onhoz kell..

Az orosz BS az 1C games nyomására jelent meg (mint anno a lonci az ubiéra) és valszeg egy rakás bug kijavítása miatt csúsztatták az international változat megjelenését 2009-re.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Diablo 1-2, Starcraft, Warcaft 3 eredetiben megvan... úgyhogy csak óvatosan...

polluxware
a másik dolog..

blizzardok közül a diablo sorozat tetszett csak, de ettõl függetlenül azért ne húzd már le ennyire Balázs..

Nekem példul az MS stratégia azért nem tetszett mert a nano age-ben még mindig bogyókat gyûjtögettek a kislányok, meg csákányozták a követ, a nép meg ufó jármûveken suhant... ááá haggyuk mááá Ibolykát...

Ennek ellenére nem mondom hogy szar az Ms eE, csak ha nem-et nemolvasod a mondathoz <#idiota>

Valaki eltudná nekem küldeni az angol verzió torrentfájlát?
Elõre is köszi!

polluxware
Lassacskán sikerül beállítani hogy szépen fusson, meg szépen is nézzen ki😊 saját missziói totál felejtõsek egy új gépig (BS-ért én nem fogok fejleszteni...)

Szép új egyszerûbb lopakodós missziókat gyártok hozzá, megtanulom az összes gombot, kapcsolót... ÉSSS asszem nagyon hamar megunom ahogy az FC-ét is...

dúúrva dolgot mondok, de én nem fogom megvenni annak ellenére hogy végülis tetszik..😊

optimalizáció?? azért én beraktam 2db su-25t a kifutóra meg a helimet és külsõ nézetben nem esett 40fps alá.. FC-ben ez emlékszem olyan 22-re ment le.

Ahelyett hogy az UAZ-nak a kerékbarázdáit poligonolták volna úgy, inkább csinálhattak volna új modelleket mig-29,su-27,33 , F-15 -nek..

sok energiát az vesz el a géptõl hogy bonyolult számításokat végez az AI heliknek (pl.. mi-24) meg rettentõen kidolgozottak a földi cuccok amikbõl ha sokat rak az ember az biza eszi a cpu-t...

és itt van igaza annak aki aszondja nem csináltak 4évig semmit... egy rohadt MultiProcessing támogatást miért nem tudtak írni ha már úgyis egy TELJESEN ÚJ PRODUCT LINE-ba kezdtek??

Szóval ezért kell szanaszét húzni mindenknek a prociját ahelyett hogy egy core2 2,4es mindkét magja fullon menne...

Persze hogy egszerûbbek, de nem ez a lényeg itt. Hanem az hogy a starcraft2 esetében még megjelenési dátum sincs, de már most látható az elõzetes shotokon, múvikon, a weboldalon hogy ennél a játéknál az égvilágon mindenre oda fognak figyelni, és a kivételes odafigyelés, a minõség már most érzékelhetõ a játékon. Megtehetnék hogy kiadják holnap félkészen? Vagy úgy hogy a legjobb ötleteiket kihagyják belõle? Meg hát, mivel a Starcraft2-rõl van szó, vennék mint a cukrot. Ehelyett õk több mint egy éve bétateszelik, optimalizálják, bugmentesítik a cuccot, napi szinten tarják a kapcsolatot a rajongótáborral. (eddig legalább öt egységet dolgoztak át teljesen rajongói felszólításra, vagy mert nem találták elég ütõsnek a régi változatot)

Tehát a fejlesztõk hozzáállása nagyon sokat számít. És ez az odaadás, odafigyelés, végül a tökéletesre csiszolt játék váltja ki a rajongók megbecsülését a csapat irányt. Tiszteletet, megbecsülést nem azért érzünk valaki iránt, mer jár neki, hanem mert kiérdemli, kiváltja belõlünk.

Na de itt be is fejezem az offolást. Csak annyit tudok mondani, hogy jobbhíján visszateszem a Lock Ont,(mert repülni azt kell) ezt meg szomorú szívvel, de törölni fogom. Kár érte, sokkal jobb is lehetett volna.

Én is így vagyok... örülök, hogy egyáltalán valaki még fejleszt ilyeneket... 😞

Más: Semmi hír 64 bites antistarforce driverrõl? Vagy valami egyéb megoldás, hogy 64 biten is induljon?

www.smart-bus.hu

L Viper
Azért milyen jó így szidni szegény BS-t, hogy közülünk senki nem adott ki még pénzt érte <#vigyor3>.
Viszont az angol verziót dobozosban megveszem, addig talán sok hibát orvosolnak. Régóta megveszem eredetiben a szimulátorokat, pedig olyan is van amit nem sokáig toltam, vagy meguntam hamarabb.
Molnibalage
Nem lehordom, csak nekem nem jön be. Pedig azok a játékok komplexitásban vicckategórásak egy szimhez képest.

LeonSilver
Elég merész állítás az hogy ( mivel Neked nemjön be egyik játékuk sem ezért ) a Blizz egy vicc.Én például a Diablo II-t a mai napig elõveszem és játszok vele ha olyan kedvem van.Két példányban vettük meg, hogy a gyerekeimmel együtt tudjak játszani.A WoW meg az SC nekem nem tetszik, nem is játszottam vele ( warez, kipróbálás, törlés ) de ezért nem hordanám le a Blizzt.

Elvben igazad van, de gyakorlatban ennek is örülnünk "kell". Felesleges gyûrni egymást miatta, mert teljesen független tõlünk a dolog... Megvesszük, és reménykedünk... addig is élvezzük azt amit nyújt... ha meg nem élvezzük, akkor nem játszunk vele... nem védem õket, mert meg tudnám cibálni a hajukat, de most inkább idéznék tõled:

"Magáról a játékról is írsz majd valamit, vagy csak olyan teljesen érdektelen dolgokról..." ?? 😄

www.smart-bus.hu