4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• MaskimXul
    Mission editorban meg lehet azt csinálni, hogy egy unithoz több féle heli tartozzon? Mondjuk egy Ka-50, player, és két Hind, ai. Mert ha csinálok egy unitot, akkor ha az egyik helit átállítom nem Ka-50-re, akkor a többi is elállítódik ugyanarra.
    Meg egy unit max 4 heli lehet? Olyat akarnék kipróbálni, hogy egy ~20 helis unit, vegyesen ruszki és más helik, és a unit leader én vagyok, a többiek meg követnek

Most csak úgy sikerült ez, hogy minden négyes unitnak meg kell adnom az én unitom waypointjait is, ez így kicsit macerás sok unitnál. Na meg a nem orosz helik alapból ellenségesek, ezen lehet változtatni?
    Az editor manualt sehol sem találom, ahol a többi(gui, flight, keys) van, ott nincs.

előre is köszi
  • MaskimXul
    Persze, xfire-n szólj ha menjek tsre
  • FlashFWD
    Ráérsz esetleg ma este valamikor?
    TS-en összefuthatnánk, mert csöcsre tesz a telepítés, s szeretném, ha segítenél.
  • FlashFWD
    Nem vagy gyenge.

• MaskimXul
    Jah, egy 19-es lcd, meg egy ősrégi 19-es crt. Kicsit hülyén kezeli a játék a több monitort, be kell állítani a vgat, hogy egy asztalként használja vízszintesen elnyújtva, aztán a játékban akkora felbontást kell választani, amekkora a két monitor összesen.
    Aztán kicsit berhelni kell az egyik lua fájlt a config/monitorsetup könyvtárban és már megy is
  • FlashFWD
    Bufi vaze, az a saját két monitorod?
  • FlashFWD
    Sziasztok!
    Valamelyikőtök találkozott esetleg telepítési problémával?
    Először elindítottam a setup-ot, majd a helihez ballagó pilóta képét félretéve tettem mást, s kb. 5 perc után az egész windowsom, ahogy volt, kifagyott.
    Második körben már nem szaroztam, azonnal install, de install közben ismétt lefagyott a dolog, csak a reset segített.
    Valaki esetleg?
    Tud valami bíztatót mondani a hajrán kívül?
  • Scottt
    Van,olvass vissza,meg az 59esek oldalán is fennt van az angolosítás:)
  • JoeDestroy
    :)
    Szim módban vigyázz arra a felső rotorra, mert ha nincs, irány sincs!
    A tengely menti forgás diff fordulattal működik koax elrendezésnél.
    :))
    Sok sikert!
  • kamaszaki
    Sziasztok!
    Magyarítás vagy Angolosítás nincs a játékhoz(?), mert Oroszul van meg..
    Kösz előre is!
  • MaskimXul
    Egyre jobban tetszik, kéne még pár monitor

• LeonSilver
    Hát szerintem itthon nemlesz kapható de nem gázos a külhoni megrendelés sem.Nekem az FC is olyan 4 nap alatt megjött.
    Ha meg véletlenül kapható lesz osztrákiában bóótban ( inglis ) akkor a vőmmel majd hozatok :P
  • MaskimXul
    Köszi :)
    Game fokozaton egész jól el lehet repkedni billentyűzettel meg
    9 gombos egérrel, már a campaing első részét csináltam, a járőr repülést (?) a hinddel, nagyon nagy élmény volt, végig azon szenvedtem, hogy közel menjek a társamhoz és bámuljam a helijét
    Ez a hazaúton a felső rotoromba került, de a másik elég volt egy döccenős leszálláshoz
    A legjobb, hogy folyamatosan küzdeni kell a vassal egy kicsit, hogy azt csinálja, amit akarok, gondolom szim fokozaton ez mégjobb.

Lesz ez nálunk boltban kapható, vagy csak külföldről rendelhető?
    ALig várom, hogy legyen, akkor beizzítok egy joyt meg a szim módot is :)
  • Scottt
    Solt: Ne ámítsd a kölyköt, tudjuk, hogy ez a világ leggonoszabb hölgyeménye^^:)
    Maskim: Sok sikert,kitartást,és jó leszállást^^
  • Solt
    A ramp start az, amikor fejből tudod a cafat minden kívánságát és az összes évfordulót, neves dátumot... ugyanúgy mint a csajoknál... ebben az esetben kezesen viselkedik! :D
  • MaskimXul
    Nyálazás megvolt, majd ha lesz kinyomtatott manualom meg joyom, és tudom, mi az a ramp start, jelentkezem

Ja, interjú Matt Wagnerrel

• Solt
    Hááát... sok sikert a kis ribanchoz! :D

Beavatásként 15 ramp start csukot szemmel! :D
  • MaskimXul
    Jah, szerelem első látásra :D

De tényleg, régóta keresek ilyen játékot, a bf félék túl egyszerűek, a meglévő heliszimek túl régiek, ez tökéletes :)
    Na meg legroszabb esetben kidobtam a játék árát (~10k?) a joy meg jól fog jönni ofp2-ben is, de ettől nem félek :)

Olyan beteges vagyok, hogy szerintem a hind a világ legszebb harci gépe. Most, hogy végre van egy igényes szim, amiben benne lesz, elég sok fogazást bevállalok, hogy vezethessem is ;)

Angolosítás megy, köszi a tippeket. Dobozoshoz meg nem ragaszkodom, jó nekem a (legálisan) letölthető is, főleg mivel március elég messze van.
  • Buren
    A bemountolt dvd-t érdemes megnézni hátha van ott angol kiképző videó ;)
  • Solt
    Nők kezét is megszoktad kérni az első szex után? Ráadásul csak ilyen kis maszatolás után? :D Vigyázz... mi van, ha fogazik? :D Ez ám egy hárpia, egy kegyetlen boszorkány... azt javaslom ízlelgesd még, mielőtt bundát és jegygyűrűt veszel neki! ;)

És nyálazd át... ( Na! Nem rosszra gondolni! ) a fórumot! ;)
  • LeonSilver
    Az angol, dobozos ooylan március körül jelenik meg.De azért már van hozzá most is "angolosítás" az 59-esek oldalán.

• Buren
    Nem igazán lehet a bill.-el irányítani a helikoptert még 'árkád' módban sem.

A Saitek Cyborg Evo szvsz a legjobb relatíve olcsó (7-10k üzlettől függően) botkormány, van benne gázkar illetve forgatható (rudder).
  • LeonSilver
    Kipróbálni, hogy egyáltalán tetszik e neki szerintem elég valami futottak még kategóriás joy.Aztán ha tetszik a játék lehet továbblépni.
  • MaskimXul
    Sikerült elindítanom és ki is próbáltam. Egész ügyesen mentem egyenesen előre, hamar megtaláltam a fegyverválasztó gombot és lelkesen lőttem a piros kis négyzeteket a távolban. Persze elég hamar leszedtek. Aztán két hindre váltott a kamera, viszont belső nézetet nem engedett, gondolom ezek még nem vezethetőek.

Nagyon tetszik, megpróbálom angolosítani, kicsit még repkedek, aztán megnézem steamen, állítólag ott lesz sf nélkül.
    Joyt eddig is venni akartam, de bfhez fölösleges, modern heliszimet meg eddig nem találtam.
    Ezért viszont megéri, megyek is bevásárolni hamarosan

Remélem az eredeti változatban lehet angol felirattal hallgatni az összes orosz dumát, sokat adna a hangulathoz.
  • Molnibalage
    Track IR-t ne vegyél egyből. Egy Cyobrg Evo már 10 körüli összegből kijön.
  • DonZorro
    Az irányítása billentyűvel egészen lehetetlen...
  • gsg16
    annyira nem is...
  • LeonSilver
    Vegyél 2000 forintért valami gagyi joyt és próbáld ki.
    Ha tetszik akkor utána kezdj el belefeccölni zsetonyt.
    szvsz
  • MaskimXul
    Az élvezhetőség egy dolog, én csak arra gondoltam, hogy egyáltalán lehetséges-e joy nélkül irányítani a helit a játékban? Mivel igazi szimmel még nem játszottam, ezért inkább kipróbálnám, mielőtt pár tízezerért joyt meg trackirt veszek. A realista kezelés nem zavar, sem a millió gomb, meg a 20 perces szöszölés felszállás előtt, ez mind jól hangzik.
    Viszont én helis játékot keresek, nem oktatóprogit, ezért első nekifutásra biztos, hogy a leg "árkádosabb" módban fogom kipróbálni. Ha úgy bejön, akkor nekilátok bevásárolni, meg komolyan foglalkozni vele.

Gépigényt még nem kerestem, de gondolom le lehet annyira butítani a grafikát, hogy egy 3800x2-n meg egy 7900gt-n elmenjen.

Ha meg már joy, akkor mit ajánlotok megvételre egy kezdőnek, aki a heliket imádja, de ez az első szimje?

Köszi a segítséget.
  • Molnibalage
    Szerintem nem. Nincs olyan repszim ami gázkaros joy nélkül élvezhető lenne.
  • MaskimXul
    Sziasztok

Az egyik gamer oldalon olvastam erről a játékról és nagyon megtetszett a leírás alapján. Bármit szeretek, ami repül és lő is egyszerre, viszont szimulátort még nem próbáltam, legdurvább nekem az arma volt.

A kérdésem az, hogy ha ki akarom próbálni a BS-t, nem szimulátor, hanem "game" (?) módban, ahhoz is kell joystick? Eddig főleg bf2-ben repkedtem, egérrel (de nem, nem vagyok vérpistike), de egy ideje már szemezek a profi repszimekkel. Persze előbb megnézném, mi ez az egész, aztán ha tetszik, akkor szerzek joyt meg trackirt. Pedálom van, legalább is remélem, hogy egy logitech kormányhoz való pedál használható itt is.

Szóval érdemes joy nélkül kipróbálni, vagy ilyen hozzáállással eleve húzzak innen?
  • Caterpillar
    És ezzel hol a gond ez eddig is köztudott volt!
  • sure
    OFF

Hm, akkor illemtanóra befejezve, én vagyok a zsírparaszt

ON
  • Papa01 #1189
    Szia gsg16!

OFF:
    Igen, ezért nem értettem én sem, hogy jött ide V.P. :)
    És szerintem is illemféle, hisz a szabad idejéből áldoz az én problémámra...

Üdv:
    Papa01
  • gsg16
    én is meg szoktam előre köszönni a segítséget.a Steve Blood-ok általában olyanokkal jönnek,hogy végigjátszás,és hogy zavarja a sok óra a kilátásban,meg hogy ők 2 napja nyomják,de bárkit lelőnek az égről,mint ahogy azt más szimekben már megtették,szintén 2 nap alatt.
  • Gyöször
    OFF
    Soha nem játszok lövődözőős játékokat de mindig hozzáteszem, hogy előre is köszönöm, ha valamit kérek. Olyan illemféle. Nem?
  • Buren
    DVD status <- hivatalos cucc
  • DonZorro
    BlackShark DVD
  • Papa01 #1184
    Szia Sure!

1. Jogos, elméláztam.. :)
    2. Nem értem ezzel mi a gond, szerintem alap, én mindig odateszem. Ez a Vér Pistikés megjegyzés nem is értem hogy jön ide. :) Bár engem bosszant picit, hogy sok HSZ-ben nyomatják, szerintem gagyi poén...

Bocsi az OFF-ért.

Üdv:
    Papa01

• sure
    Hát a "Válasz erre" gomb mire való, Papa?

AZ "Előre is HTX" meg az igazi Bloodysteve HSZ-ek ismertetője...