Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játékban a felvétel/records hogyan mûködik? El kell indítani (ha igen, hogyan?) vagy veszi, mint az Il2 automatikusan és küldetés végén visszanézhetem? Eddig csak a training missionokban jártam, szeretném visszanézni a bénázásom kívülrõl<#pardon1>#pardon1>
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
Egy kis éjszakai kóválygás...

www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Vagy legalább egy "rákattintós" sort a kép belinkeléséhez ? 😞
HAVE A BANDIT DAY !
http://img.photobucket.com/albums/v249/HungaroJET/ScreenShot_001-1.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v249/HungaroJET/ScreenShot_003-1.jpg
HAVE A BANDIT DAY !
Addig is pihenésképp beleraktam a BS-be a hiányzó Ka-52-t (FC modell) és az új AV-8B modellt (BAE Harrier). A függesztmény az ED xarja, majd azt is át kell gyúrni. Segíthetnétek a valós fegyverzet összerakásában a 2*4 pylonhoz, de majd megnézem a Falconban RV4/5 is mit társít hozzá. MolniBalage ! Vélemény?
Tervezem még a MiG-29K-t, az F-111-t és az új AH-1G modellt is.
HAVE A BANDIT DAY !

www.smart-bus.hu

www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ezt csekkoltátok már ??Valami új maszekmod lesz loncihoz.

Jobban jártak volna ha annó a sima lonci FC-be belerakták volna, meg VÉÉÉÉGRE heggesztenének hozzá valmi enemy engaged, vagy falcon féle hóótt sütõ egyszerû dinamikus kampányt..
unalmas vezetni ezt a helót...........
www.smart-bus.hu
A csávó olyan szépen leütötte, hogy ehajj <#eplus2>#eplus2>.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
www.smart-bus.hu
Bocs, de azért ez egy elég durva beszólás. Te talán nem szeretnél sokat kereseni?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Szarforszal kapcsolatban azt még hozzá teszem, hogy látszólag azzal több embert ijesztenének el mint kalózt. A SimHQ-n és a Frugalson is rengeteg ember csak azért nem szerzi be (akárhogyan) mert ott virít az a bizonyos másolásvédelem, amit ugye most már napok alatt fel lehet törni.
Bezzeg az LP szart bármilyen CP-t tenni az AF-re, mégis sikerült belõle eladni...
Hmm... Hind... <#finom>#finom><#vigyor>#vigyor>
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
HAVE A BANDIT DAY !
Csak engem zavar hogy olyan gépen is alig fut a BS, amin a többi mostani csúcsjáték full dítélen szalad? Vagy szerinted az, hogy a hadjárat pályái játszhatatlanok bármilyen tudású géppel próbálod is, normális dolog egy játéknál?
A négy éves fejlesztési idõ pedig azért zavar, mert az eltelt idõhöz viszonyítva minimális az elõrehaladás. Annyi pluszt, ami a BS-be az FC-hez képest belekerült, más fejlesztõk három hónap alatt hoznak össze.
És ne mond nekem hogy 30-40 fõs baráti társaság. Programokat fejlesztenek megrendelésre, amit pénzért árulnak, és a legdrágább másolásvédelmi rendszert teszik rá. Emlékszünk, hogy a FC-t kiadó nélkül fotgalmazták, hogy az összes profit az övék legyen. Ez egy teljesen(sõt, túlságosan is) profitorientált szoftverfejlesztõcég, nem más. Méghozzá egy nagyon undorító fejlesztõcég, aminek a vásárlóihoz való hozzáállása kritikán aluli.
Most készülök repülhetõvé tenni az Apache-ot és a Hind-ot.
Persze Ka-50 fülkével. Remélhetõleg a hajtómûzaj más lesz.
BTW: aki szépen szeretne repülni a helikofferal az sûrûn nyomkodja a Trimmet (T gomb), persze ne sarokig kifordított botkormánynál. Ne kapcsolj be a lebegést (dob egy hátast a gép) és mindenféle autopilot használatától tartózkodjék. Az egy kalap xar. Tuti halál lesz belõle.
A régi P4-emen 3.5 ghz-vel sokkal szebben, gyorsabban fut a BS mint az FC. Már ezért megérte.
HAVE A BANDIT DAY !
Elõre is köszi!
Azt hozzátenném az elõttem szólalókhoz, hogy ez *még csak* egy harci helikopter szimulátor. Teljesen szükségtelen elvárni, hogy a földi egységeken és az egyéb rotoros kollégák adatain kívül 100%-os pontosság legyen.
Ez egy játék ami folyamatos fejlesztés alatt áll. (modulok, patchek stb)
Majd néhány év múlva nézzük meg újra a rakéták átmérõit, addig is szerintem azért nem fognak bannelni ha valaki segít a fórumukon a valódi adatok ismertetésével.
@bgabor
Nem értem mi a bajod a hosszú fejlesztési idõvel. A galériád alapján vígan elvoltál mással a Lonci óta. Megjegyzem ezt a progit 25-30 fõbõl álló baráti társaság készítette akik csináltak minden mást fejlesztés közben. (katonai megrendelések, egyéb modulokhoz gépeket stb) Én nem vagyok annyira kritikus velük szemben, bár a KGB-fórumról illetve a halott lovon való lovaglásukról (starforce) megvan a véleményem. Az atomerõmûves megjegyzéseddel kapcsolatban csak annyit tudok mondani, hogy bármikor elkezdheted tweakelni a progi (ami már gondolom régen ürítve van), nem kötelezõ maxra felhúzni mindent.<#wave>#wave>
Kövezzetek meg érte de egy bizonyos határon túl én leszarom az adatázis.Szeretek a BS-el ( is ) gépészkedni és számomra csak ez a fontos.Ha jön a "nyugatra" szánt verzió én tuti megveszem és jól fogom érezni magam vele.
pollux: a grafikai beállítás szerver oldal függõ...
No és most az én nyûgöm: Mindent megcsináltam leírás szerint, bejön az indító menü, viszont utána bármit választok, vagy kék halál, vagy egy fekete képernyõ fogad... 😞
Valakinek ötlet?
www.smart-bus.hu
Su-25T légellenállás fegyverzetnél?? persze hogy van, próbálj felrakni az egyik szárnyra Vikhr indító csomagot a másikra meg egy hasonló súlyú bombát.. rögtön lehet trimmelgetni vadul.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Isten nem bottal, hanem VMware.
Akkor idézet:
"Hi all!
Thanks for liking this post. I'm sorry for your trouble with bypassing the SF. Ever since my posting I was looking for some ways to reproduce those dialogs, but as I was able to make it run, I was not able to not make it run as this disk is checked once a week.
But, a friend of mine send me few screenshots and I hope they will help you until my weekly check expires (today or tomorrow) and I make new ones for which I will be 100% sure. This are the scree as best as I remember. I will check the piratbay to see if anybody has better explanation than mine.
Again, CD-key is not necessary. It is used up as this ruskie version is definitely dual-check, online and DVD. Bypass online and choose DVD. Don't forget to follow anti-sf installation by the letter. If it is not working you have to be persistant. You can also go to ka-50/bin/stable and run protect.exe and choose uninstall driver and then repeat anti-sf installation.
There should be one more dialog, but i couldn't capture it. It look like the third one, but has only three buttons. If you see it click on the middle one.
And, if your system crashes with BSOD, that means your on the right path, as far as buttons are concerned. Now you have to be even more persistent. another friend of mine went through three days of BSOD before it started all by itself!
(ha képek nincsenek, fotóbukket link új ablakban mutassa majd)...
Isten nem bottal, hanem VMware.
A Falconban burtálul érzeni a tömeg és légellenállás hatását is. A légellenállás modell javítására tettem egy javaslatot, de ez egyelõre nem napirendi téma sajnos.
Viszont a fegyverzet súlyával számol, fõleg a Su-25 és Su-25T AFM-nél...és nagyon nem mindegy, mert nagyon is érzõdik egy fullon megpakolt Su-25T-nek bõven megnõ a felszálló hossz...a többit meg ismeri mindenki...Kár hogy a DCS-bõl kihagyják ezt a két AFM-el rendelkezõ típust.