4747
-
#1262 Lehet, hogy azért, mert útálom az orosz nyelvet, mint a sz@rt?
Ebből fakadóan nem is beszélem, noha öt évig tanították.
Míg várunk, kérdezni szabad tőled?
Mert ha már túl vagy az uninstallon is, biztos, hogy te tudod a legtöbbet közülünk.
Szánd meg a söpredéket, ereszkedj alá hozzájuk. -
#1261 Orosz verzsön nemtom miért nem jó egyeseknek...
angol pályák + training már letölthető
de azért várjatok:) hátha addigra az A-10 is kijön mellé
ideje lenne már felrakni nekem is újra:/ -
#1260 Szerintetek ez milyen lenne?
link -
#1259 Volt tegnap egy "learning session" a simhq-n. Sajnos nem voltam, de itt letölthető a kezdő és haladó rész mission formájában. -
Solt #1258 Előfordul, hogy elfogy, de igyekszünk! :) -
#1257 Majd március 24-én Srácok! Addig türelem... -
#1256 Van hozzá 22Mb-os pdf... már 40 oldalt kinyomtattam. Lefekvéskor segít elaludni.
Majd elalvás után az ilyen leírások okoznak rámálmokat:
"СЕРИЯ" button. Pressing this button cycles through the number of flare sequences options. The number of sequences is equal to the number of times the program will be run (except for 5 when the number of sequences is 12 and for 7 when the number of sequences is 15). When the value is set to 0, flares will be dispensed continuously.
"ИНТЕРВАЛ" (interval) button. Pressing this button cycles between the time-delay between flare release settings. The delay is in seconds and is equal to the displayed number except for the cases of 7, 9 and 0, for which the intervals are 0.25, 0.5 and 0.125 seconds respectively.
Ha valaki el tudja nekem mondani, hogy milyen logikát láttak az oroszok abban, hogy a szekvenciáknál az 5-ös és a 7-es számot, az intervallumnál a 7-es a 9-es és a 0-ás számot programozták fel más értékre, azt egy esős szombat délután, a Blahán dobpergés közepette lecidázom. -
Solt #1255 Azt is be lehet állítani, hogy mozgó célnak automatikusan elé célozzon! :)
Tényleg jöhetne már a dobozos... :) -
#1254 Na ezt jó tudni! Ehhez a vashoz én nem értek. Csak lenne már dobozos verzió... -
#1253 o “ППУ” (Moving canon – automatic weapons mode) allows the cannon to be slaved to the Shkval line of sight. The ATGMs launchers will adjust their vertical angle automatically. This is the primary automatic mode and all functions are calculated using a full set of weapon data for employment.
o “НПУ” (Fixed cannon) fixes the cannon boresight along the zero sight line of the aircraft fuselage. This is generally used in case of a cannon-drive malfunction. -
#1252 Szerintem nem az:
- van egy kapcsoló bal oldalt a fegyverzet panelen... ott lehet állítani, hogy fixen kívánod-é, hogy a cső rendelkezésedre álljék vagy sem...
- illetve az oktatás során átvettem a hatalmat a fülembe csilingelő pacsirtától (fegyverzet oktatása) kiválasztottam a célt, külső nézet, pedálba beletapos, s a fegyó kimozdult... asszem 30 fokot képes ilyesmire, de csak jobbra.
Aztán ha nem, akkor majd jön Zorro elvtárs és jól megmondja, hogy lerről fel, vagy felről le. -
#1251 A heliben fix ágyú van nem? Mert akkor az elég nehezen kivitelezhető... -
#1250 Gyakorolj még Padavan!
Úgy megül a "LÁNY" a levegőben mint annak a rendje! -
#1249 A hétvégét követő 8-10 óra gyak után konstatálom... hiába szeretném az egész kabint nézetből vezérelni, muszáj lesz pár billentyűkiosztást is igénybe venni.
Lebegés közben folyamatosan csúszik a gépem hátra... hiába trimmelem.
Mi pöcs van szerintetek?
Találtam egy pofás pályaudvart, s gondoltam szétvágom a vagonokat a 30 milissel, de elég szarul sikerült. Pár vagon eltört ugyan, de az a klasszikus, egy helyben levitálok s csak kaszálom őket... ez nem sikerült. -
#1248 Na ezt meg hogy csinálta?
Mondjuk az sem tiszta, mitől tört le a rotor. Ha jól látom, 300-nál lasabban megy, egyenesen. Talán ilyen hibát is lehet állítani az editorban?
-
Vér Istvánka #1247 mellé....
engem kinyírhacc, de a nevem örökké fennmarad fórumok százain, topikok ezreinek sorai közt az idők végezetéig
-
Solt #1246 Már lényegtelen... lőttem... -
Vér Istvánka #1245 pusztakézzel szétütöm a zatomot
szerinted kell segéd? -
Solt #1244 Kik a segédeid Pityuka? Fegyvertelen emberre nem lövök... -
Vér Istvánka #1243 menitenx -
#1242 Nevezd át a "Black Shark\l10n\ru" mappát "Black Shark\l10n\ru1"-re... -
Vér Istvánka #1241 és hová kell bemásolni ezt a fehér kesztyűt, hogy végre egy kurva angol nyelvű beállítások menüvel találkozzak ebben a játékben???? -
Solt #1240 Neked is fehér kesztyűt dobtam az arcodba... nevezd meg a segédeid!!! -
Vér Istvánka #1239 hájmindenki
az összes akadályt sikeresen vettem, csak ez a qrva angolosítás cumiztat.
letöltöttem a 480 megás fájlt, indítottam, másolt, és minden orosz maradt
visszaolvastam a 448-as hsz-ig
persze nem szóról szóra az összeset, mert nem 1 hónap alatt akarok rájönni mitől lesz angol
ha kérhetlek titeket áruljátok el az angolosítás titkát, mert hülye vagyok hozzája
és lehet vérpistikézni meg stevie blood-ozni mert AZ VAGYOK!!!
előre is kösz
mármint a vérpistikézést
is -
#1238 Köszi!
-
#1237 köszi!
-
Solt #1236 Nevezd meg a segédeid!!! Most!!! -
#1235 Vicces ez a sim mod. Kattintgatnom kell mint a hülye harc közben.... -
#1234 Akkor én is. -
#1233 Én megvárom a tavaszt.Akkor jön a dvd. -
#1232 Asszem lassan megveszem. Örömrepkedésre jó lesz. -
#1231 Még igen. -
#1230 Angolból ugye letöltős verzió van? -
Solt #1229 Na igen... vagy legalábbis párhuzamosan! :D -
#1228 Ha feleolyan ideges tipus vagy mint én,a vészjelzés előtt is lehet kezdeni anyázni:D -
#1227 Harci helyzet még nagyon messze van, most gép határait tesztelgetem. Nagyon jó a replay opció, így derítettem ki, hogy nagy sebességnél jobra fordulva összeérhet a két rotor. Aztán utánaolvastam egy kis mögöttes aerodinamikát is, most azt emésztem
Az nem teljesen tiszta, hogy az easy avionics mit segít? A konzolos minimapot meg a zöld/piros markereket tudom, de gondolom több is van. -
Solt #1226 Magasságtól függően már 300km/h környékén is lehetnek gondok...
Az autórotáció hajtómű leállásra van, nem lapát letörésre! :D Vészjelzés, katapult, anyázás, ebben az esetben ez a helyes sorrend! :D
-
#1225 Ilyenkor már csak a katapult marad.
Sohase menjél (asszem) 330 km/h-nál többel sokáig, és ne csinálj (főleg harci helyzetben) repnapi produkciókat. A rotor lefog szakadni előbb-utóbb. -
#1224 Nem bírtam várni, csak kipróbáltam szim módban..
Nem is kellett volna a game-el pöcsölni, ez annyira jó
Ahogy a barrel rollból kifele jövet beremeg az egész, az hatalmas :)
Persze még több időt töltök zuhanással mint a levegőben maradással, de azért a lebegés már megy
Innen le lehet tenni még úgy, hogy ne robbanjon fel? Ha jól értettem, akkor az autorotációs leszállás csak akkor jó, ha még van rotor, de nem működik.
-
#1223 Most néztem.Hát ez qrva nagy baromság.Tényleg nemlehet vegyes a csapat.