Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok, sajnos nem a legjobb a joystikom egyenes állásban nincs mindig középen, hol jöbra hol balra van egy kis eltésrés, ez nagyon zavaró mert emiatt borzasztó nehéz irányítani a helikoptert. A control panelben ezen nem tudok állítani, a sima Lock On-ban volt valami death zone amivel nagyon jól lehetett ezt korrigálni, de a BS-nál semmi ilyesmit nem találok, a másik hogy túl érzékeny is a joy amit Lock On-ban szintén jól lehetett állítani de ennél ezt sem tudom, az irányok még elviselhetõk, de a ruuder pedál az használhatatlan, egy hajszálnyit elmozdítom és pörög az egész gép(nincs külön pedálom a joyon van egy tekertyü). Valami ötlet hogy hogy tudnék ezen állítani, esetleg ha config vagy hasonló fájlokban lehet valamit állítani az a megoldás is érdekel, csak én annyira nem értek hozzá így nem is tudom mit kéne keressek.

DonZorro
Ez még jobb lett! Valaki feltenné? <#taps>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

LeonSilver
Az FF simán akarja az igazságot.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Kenny85
ok most nekem is sikerült. valamiért ff nemakarja az igazságot, de ie-be lejött

BS_MANUAL_KEYCARD
jó a link,mert már vagy 20-an leszedték

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Proview
Collective mûködik JOY-Z-re, köszi<#wave>
Az "összes küldetésnél alkalmazza" be van jelölve, de a training küldetésre nem hat.

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

Buren
Controls-ban az Axis Commands-ot válaszd ki a listából (szép zöld) és ott a collective-nél a JOY_Z-re állítsd be.

Utóbbit meg azt hiszem úgy megoldhatod, hogy be pipálod az optionsnél, hogy minden küldinél használja az általad beállított dolgokat (köztük a zangol fülkét)

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Proview
Saitek Cyborg Evo joynál:
A Collective Up/down hogyan állítható a "gázgarra"?
A Hatswitch beállítható alaphelyzetbe visszatérésre? (ne rögzüljön, csak akkor forduljon el, ha nyomom a 8irányú kapcsoló vmelyik irányát)

Training küldetésnél még mindig orosz a kapcsolók/kezelõszervek "tippje", küldetésben már "NATO" angol <#zavart2>

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

polluxware
Lehet menteni játékot?????????? mint FC-ben?

Buren
<#nevetes1><#eljen>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Hypo

Kenny85
másnak se jön le?

Scottt
Zsír de egy rohadt vöröcsillagot igazán odabiggyeszhettél volna<#wink>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Buren
Nagyon ott lett.<#wow1><#eljen>

Két dolog nem kóser számomra;

1. Hiányzik a felsõ rotor és emiatt olyan fura a Hokum. (legalább a lapátja látszódjék ha lehetne javasolni)<#vigyor2>

2. Hol az a kuvva vörös csillag? <#vigyor>

L Viper
Nagyon szép lett <#eljen>. Csak már látnám fönt.
http://data.hu/get/801621/BS_manual_and_keycard.rar ezen a linken el lehet érni a manualt,és a billentyûkiosztást angolul.azért tettem be így,hogy be lehessen tenni valahová a banner alá-fölé,ne keljen mindenkinek kersgélni.

LeonSilver
Ja.Fasza ez a kép ( bár már mintha láttam volna valahol ) csak bekellene már rakatni.

**--**

Érdekes ez a trekk felvevõ izé a BS-ben is.Ha az ember elment majd visszanéz egy eksönt nem mindig az történik aminek történnie kellene..

de azért valahová nem lehet legalább egy aprócska vörös csillagot betenni?<#taps>

DonZorro
EZT AKAROM... <#nezze><#worship><#taps>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

ez a legjobb kép az eddigiek közül!

Bucser
Battlefield 2... Annál még z ArmA helikopterkezelése is sokkal reálisabb...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hypo

LeonSilver
Kiengeded a féket?

egyszer mûködõ hajtómûvekkel kellene megtanúlnom defekt,és futómûtörés nélkül letenni.nemtudom,de a Battlefield 2-ben sosem törtem ki futómûvet a helikopteren,és sosem kaptam defektet.<#zavart2><#nemtudom>

LeonSilver
ED fórumon azt írták, hogy mennie kell(ene?).Ha jól emlékszem.

Próbált már valaki leálított hajtómüvekkel leszállni? Én már párszor próbáltam de eddig még nem jött össze. Azért érdekelne hogy ez rendesen levan szimulálva a progiba vagy nincs, hogy ne gyakoroljam ha nincs.

HungaroJET
RGR...THX...na ezt nem tudtam :o

HAVE A BANDIT DAY !

Bucser
imageshack photobucket már rég blacklistelte az SG-re továbbítást.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

polluxware
hááát buren ez ott van 😊))

nem tudja valki véletlen hogy lehet-e játék közben állást menteni? mint FC-ben lehetett

HungaroJET
Csak így megy. Csak ITT az sg-n vannak ilyen gondjaim. "Kép beszúrása" xart sem ér.

http://img.photobucket.com/albums/v249/HungaroJET/ScreenShot_004.jpg

http://img.photobucket.com/albums/v249/HungaroJET/ScreenShot_005.jpg

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET

HAVE A BANDIT DAY !

LeonSilver

L Viper
Nagyon jó <#eljen>.
LeonSilver

sure
FYKI a DCS feloldása immáron Digital Combat Series (lsd töltõképernyõ)

Isten nem bottal, hanem VMware.

Buren
Vörös csillagot a bannerbe!

akkor lehetne mindjárt valami tárhelyre feltenni a manualt,és a keycardot is,hogy odakattintva letölthetõek legyenek.vagy nem?

Bucser
Nekem a Hypoé jobban tetszik.😊

L Viper
A "Digital Combat Simulator"-t a Te karaktereiddel rá lehetne tenni kicsiben. Viszont az alakja az maradjon lapos, ahogy Hypo csinálta. Jobban passzolna az SG sémába.
Hypo
voros csillagot megse akartam😊))

LeonSilver
Az enyém nekem jobban tetszik de azthiszem ez természetes 😛
Ez sem lenne rossz, a betü ( milyen font ez? ) még fasza is de jobb oldalon az a japo beütéses napsugár szerintem nemvaló oda.

**--**

Ez a buzi AI nem belémjött ma leszállás közben..??Azthittem a guta megüt... <#falbav>

Hypo
😊<#worship>

L Viper
Tetszik és ennyi elég is.
Bucser
Ez jó😊

Hypo

Bucser
Meg hogy ne ilyen kibaszott magas legyen...1920*1080-ban netezek cégnél és még így is 3-ad képernyõ magas...

banner max magassága 200 képpont legyen szerintem...

LeonSilver
1)

2)

Scottt
Jó csak szvsz más betütípus kéne,valami "millitarysabb" nem?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

LeonSilver
Imádom!!!ED, szeretnék érte fizetni!!Mihamarabb...

Ehhez mitszóltok??