Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezzel a módszerrel a nem eredeti FC-t is mûködésre lehet bírni?
Egyfajta merged install lesz, mint anno a sturmoviknál, ha felrakod az Fc mellé a BS-t?

Ha megfigyelted senkinek se a gép oldalán látható csillaggal volt a gondja, mert az a hitelesség miatt kell. Azzal volt a gond hogy egyesek szerettek volna mégegy bazinagy vörös csillagot a helikopter mellé, a bannerba. Az IL-2 topic bannerjében pedig nincsen vörös csillag. Az IL-2 játék logója van benne a topic bannerjében. Sajnos a hülye orosz fejlesztõk szükségét érezték, hogy a játék logójába belecsempésszék a vörös csillagot. Marhára nem ugyanaz mint kirakni egyet külön, jól láthatóan.

LeonSilver
#434 & #436

Itt a bûnös ni -->

( M270 MLRS )

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

persze a starforce védelem miatti procedúrát végig kell csinálni,de mûködik.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

ma arra jöttem rá,hogy nem kell a FC a játékhoz.windows újratelepítés után elõször a BS-t tettem fel,és elfelejtettem elõtte a FC-et feltenni.simán elindúlt a játék,és megy is szépen.

Molnibalage
Csinált már valaki orsót vagy bukfencet a játékban?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Tüzérségi vagy rakétatámadás?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Buren
Cseréld ki a bal alsó Hokumot a Kamov-os és az ED-s logóval és jó lesz szerintem.<#vigyor0>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Scottt
Füzér bomba avaty arty-nak köszönheted ezt a remek kis ébresztõt?Gépnek nem lett semmi baja?😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Hypo

DonZorro
Na ebben van az igazság!!! <#vigyor><#duhos2><#action>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

HungaroJET
JA Bucsi, mivel az egész kép sárgás árnyalatú, ezért sz.v.sz az sárgás keret jobb lenne. Csak tegyetek mér pontot az ÜGY végére.

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET
Szerintem is fárasztó már ez az egész. Így jó ahogy van. Akinek nem tetszik csukja be a szemét és ne járjon Árpád sávos lobogós Weboldalra sem ha csípi a szemét vagy a "Magyarságát" a sok "jelkép". Ez Mind a Magyarok Történelemének része, tetszik vagy sem.

Hypo JÓ lesz így,de ha még mindig habozol akkor tegyél egy olyan képet ahol oldalról látszik a Kamov a csillaggal. Ozt tegyed be a Bannert, ozt slussz-passz.

HAVE A BANDIT DAY !

egy viccbõl ekkora vitát kreálni,az nem semmi.szerintem legyen egy olyan kép a géprõl a bannaerban,amin oldalról látszik,és akkor látszik az oldalán a csillag is.és ne legyen benne különálló motívumként,mint az az IL2 bannerban is látszik.ezen már ne vitázzunk,mert ez nem az a topic,ahol egymásnak kellene ugrania bárkinek is,egy vörös csillag miatt.

Bucser
kérdés vörös csillaghoz fehér keretben vagy vörös csillaghoz sárga keretben?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ha fele annyira mûvelt lennél, mint amekkora a szád, tudnád hogy az árpádsávos zászló a középkorban majd ötszáz évig volt az ország címerében. Tudod ez akkor volt, amikor még magyarország valamirevaló ország volt, és nem mások, törökök/osztrákok/szovjetek szolgája. Ez még sokkal azelõtt volt, mielõtt a rohadt nyilasok kisajátították volna maguknak ezt a jelképet.

És azt is tudnád hogy a vörös csillaghoz, mint a kommunizmus jelképéhez hozzávetõlegesen 90 millió ember halála köthetõ. Ennyi az össztermése sztálinnak, maonak, pol potnak, castronak meg a többi vörös idiótának.
Úgyhogy nem véletlenül van betiltva minden valamiravaló országban.

És ennek megfelelõen azt hiszem teljesen érthetõ, hogy sokan nem akarják ezt a szart a topic bannerjában látni.

De gondolom te pont az a fajta emberek egyike vagy, akik tudatlanságukban és ostobaságukban Che Gevarás pólóban grasszálnak. <#levele>

HungaroJET
Mindenki ideírhatná, hogy mikor óhajt Multizni. Talán sikerülne népes társaságot összeszedve csapatban küzdeni 😊 Mission Description-ba legyen odaírva, hogy SG-Multi, ide pedig a fórumba a jelszó 😄

HAVE A BANDIT DAY !

LeonSilver
Ja.De átkell dolgozni mert így béna a heli, hogy nem látszik a felsõ rotor.

**--**

Zajlott az élet rendesen 😊 Még éppen idõben léptem a távozás kiba***** mezejére 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DonZorro
Szavazzunk... <#nezze>

Hypo
ezt tudom hogy ez lesz, nem akartam en semmi vitat gerjeszteni csak lattam hgy epp banneren godnolkodtok.
Amugy olyan ami mindenkinek tetszik olyan nincs😊 talan mindegyiket kene hasznalni es valtakozik😊)) igy mindenki orulhet.

kár hogy nem lehet benne a repülõgépekkel repülni.biztos hangulatos lenne,ha pl.SU25T-kel lehetne támogatni a helikopteres támadásokat.vagy ha A10-esek próbálnának leszedni,miközben támad az ember.

polluxware
... jóó ...

akkor.....

legyen piros dávidcsillag! <#zavart1>

Ez így teljesen korrekt! <#eljen>

www.smart-bus.hu

Buren
Szerintem ezt itt és most kéne abbahagyni.
Igaz, hogy többek között én kezdtem el, de nem mondtam komolyan... (igaz csúnya dolog azzal viccelõdni ami millióknak csak a szenvedést és a rossz emlékeket idézi fel szerte a világon)
Nem fogunk kirakatni olyan fejlécet amin bárminemû jelkép külön kiemelten/külön szerepel. (ha jó, ha nem jó)
Mindenkinek a magánügye, hogy milyen politikai nézetei vannak illetve, hogyan ítéli meg ezeket az önkényuralmi jelképeket.
Bárminemû problémát tessék privátban megbeszélni ha van.

Akkor most már kanyarodjunk vissza magához a szimulátorhoz.
Köszönöm.

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Mi az, hogy ki mondta? Ne már...

Hol látsz Te az IL-2 bannerjében külön álló vörös csillagot, illetve sarló kalapácsos címert?

A játékról szól a topik és nem a fátyolos kommunista emlékek hangsúlyozásáról...

A "ha nem tetszik el lehet menni", pedig pont az általam sérelmezett önkényuralmi jelkép tisztelõjének a szájából hangzott el... ha ezt a mentalitást idézed ide, akkor nem csodálom, hogy téged nem zavar...

www.smart-bus.hu

DonZorro
Figyu? Ki mondta neked hogy tiltott??? <#conf>
És akkor az ITT lévõket miért nem zavarja??? <#kerdes>
Nincs ezzel semmi baj, kicsit túllihegik a srácok! Ez a topic errõl szól és kész! Ha nem tetszik, nem kell ide jönni és kész... <#hawaii>

Bucser
Szerintem meg tök 8.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Pont a morális megkérdõjelezhetõsége miatt nincs helye a bannerban! A játékban más, mint ezt már említettem volt...

www.smart-bus.hu

Bucser
Az orosz légierõ a mai napig használja az adott jelzést. A szim orosz helikopterrõl készült melyet csak az oroszok használnak.

Egyébként az oroszok fehér kerettel használják a vörös csillagot a repülõkön, helikoptereken a mai napig.

Szóval a fehér keretes vöröscsillagos jelkép annyira sértõ mint a nyilak nélküli árpádsáv. törvényileg semennyire morálisan megkérdõjelezhetõ.

Az egész vita meg nem éri meg azt amit idefröcsögtetek.

De ezt megint miért nekem? Úgy érzed, hogy én csinálok belõle ügyet? Normális dolog a bannerba egy tiltott önkényuralmi jelképet "követelni"?

www.smart-bus.hu

Bucser
Szerintem meg rohadtul túl van lihegve az egész...

Buren
"nekem meg az árpádsávos zászlóval van ki a faszom mostanság"

Sok magyarmagyar eh? <#nyes><#szomoru2>

Legyen a sima fejléc de nem lehetne felcserélni a logót a Blackshark felirattal, vagy kivilágosítani a bal oldalt pls? Tökmindegy, mit csinálsz de szerintem lehetne egy kicsit kiegyensúlyozottabb a kép. (nekem elég erõsen balra dõl) <#worship><#vigyor3>

Hogy jön ide az Árpád sávos zászló? De, ha már szóba hoztad, ahhoz nem lehet emberek millióinak a halálát kötni...

Ha annyira nézegetni akarod a szíved csücskét, akkor ragaszd tele vele a szobád falát, és énekelgess mozgalmi dalokat... a Te dolgod... csak nekünk ne kelljen már, ha nem muszáj...

www.smart-bus.hu

Senki nem akart amerikai zászlót rá... A Heineken sokkal elõbb használta a vörös csillagot, mint a tömeggyilkos kommunisták, ergo aki ezért pereli õket, az enyhén agyhalott!

#406: A KA-50 oldalán semmi gond vele... valóban hozzátartozik a játékhoz, de ettõl még nem hiszem, hogy a bannerban ezt annyira hangsúlyozni kéne, lásd #382. A #370-ben szereplõ banner szerintem korrekt...

www.smart-bus.hu

polluxware
Tökéletesen egyetértek... Orosz heli, orosz felségjellel...

nekem meg az árpádsávos zászlóval van ki a faszom mostanság

és kell a bannerba azazorosz csinnyag és kész!

Igazad van, a gépen ott a helye, mert úgy hiteles. De külön betenni a bannerba tök felesleges.

Buren
Az Orosz légierõ felségjele még mindig a vörös csillag. Én *itt* úgy tekintenék rá, nem mint önkényuralmi jelképre.<#rolleyes>

senki sem rajong a vörös csillagért.de hülyén nézne ki az amerikai zászló egy KA50-es oldalán.a játékban is van a helikopteren vörös csillag,ez hozzá tarozik a játékélményhez,és semmi köze ahhoz,hogy mi volt itt 40 évig.szerintem nem kellene arra szintre jutnunk,ahol azok vannak,akik a Heineken gyárat beperelték,mert ugye önkényuralmi jelkép van a sörös üvegeiken.
amúgy meg ma nekem is újra kérte a kódot.de simán elindítottam megint.

Én se rajongok a vörös csillagért. Elég volt negyven évig a címerünkben megtûrni a rohadékot. <#levele>

Scottt
Kell a repedt veres csillag.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Már akinek... nekem konkrétan hányingerem van tõle... Még viccbõl sem bírom elviselni... [ elég stresszes a játékban is elviselni ] <#kuss><#shakehead>

www.smart-bus.hu

polluxware
kérdés!

Gépeden hogy fut a BS ,milyen beállításokon? Vidkarid cpu-d miatt kérdezem (egyik nagyon jó a másik<#zavart1>, nem annyira)

szóval a kérdés az hogy a vidkari kihúzza egy csávából a procit

polluxware
Igen is kell a vörös csillag! <#duma><#schmoll2>

LeonSilver
Ja.Az fasza.Most már csak bekellene rakatni vagy valami.

Mi van veletek? Mi ez a vörös csillag mánia? Ne már... 😞(

#370-ben linkelt banner a legjobb eddig...

www.smart-bus.hu

Kösz a segítséget, én voltam a vak, a képekrõl jöttem rá mi a gond, nem álítottam arra hogy Axis Command, hanem az All-on volt úgy nem engedte hogy álítsak, de az Axis Command-nál már sikerült.

SgtChris
Ja, amúgy ma fogta magát a gameés ismét sírt, hogy adjam meg a serialt...és elleõrizni akarta a CD-t. Ez miért van? Semmit nem változtattam a konfigon.

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

SgtChris
Egy gombkiosztást erre a joyra tudnál küldeni? Nekem is ilyen van, de nem sikerült megtalálnom az ideális beállítást...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

sure
Én mindhárom tengelyre ezt a görbét használom egyelõre, csak a gáztekerentyûé lineáris. (Logitech Extreme 3D Pro, sikerült pont kitakarni <#idiota> )

Isten nem bottal, hanem VMware.

LeonSilver