4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• Scottt
    Pogó,FLÉM ÜSSED ne kiméld.
    Aki beszúrja a 3dik verziót azt saját kezűleg rugom úgy seggbe, hogy még eléri a 2000-ás Szibériába induló vonatot
    Uff Én beszéltem!
  • Buren
    Ejnye. Ezek után kemény pártdiktatúra lesz.
  • Solt
    Én jelen esetben egy aljas uszító voltam, egy provokátor! :D
  • polluxware
    ha maximalista akarsz lenni akkor egészísd ki!

ne csak dumálj:)
  • Solt
    Mi van veled pollux???? :D Remélem a másik verziót kihagyod... :D
  • polluxware
    Szegény Black Shárk topity...

Gyóónnom kell...
  • Solt
    Kirekesztő vagy! :D Mi van, ha van köztünk heteroszexuális Nő, vagy homoszexuális Férfi? :D Nem vagy korrekt politikailag! :D :D
  • polluxware
    JÓÓÓVAN kussolok

• Solt
    Ajaj... Apa kezdődik! :D
  • polluxware
    Azééé... nemistom mikor volt utoljára kettős honpolgárság egyhazában

fasza egy ország:)

sztem legyen új kódneve a két félnek:

TUSZI <-> HUTU

ki mi akar lenni?

sztán okosan dönteni!
  • Solt
    Emberek tíz ezreinek van 32bites oprendszere 4gb rammal, akiknek hibátlanul működik! Ez factum, önmagában az, hogy 32 bites rendszert használsz 4gb rammal NEM okozhat kék halált! Más volt a hiba! A kérdés az, hogy ezt tudomásul veszed, vagy azt hajtogatod, hogy nálad kék halál volt.

Ha tudomásul vetted, és úgy döntesz, hogy kipróbálod megint, szívesen segítek, ha nem, akkor téma lezárva! :)
  • polluxware
    illetve nemElvtársak is:)
  • polluxware
    MMMMMMM....

Nem

Ha nálad is ez a tapasznyalat akkor értelek, eddig csak a bátyád gépéről volt szó hogy ilyet csinált...

Ugorjunk Elvtársak!
  • Molnibalage
    Komolyan mondom nem értelek titeket. Ez TÉNY! Nálam is ez volt! Új gép 1,5 óra alatt kétszer szállt el kék halállal. Pont. XP 64 van fent = 0 kék halál. Ismerlek titeket, de most az eszem megáll rajtatok. Úgy ismertek engem, mint aki vicbből ír le hardver és egyéb gondokat?
  • polluxware
    Néha amúgy black Shárkról is eshet szó:)

Rettentően ellentmodásos egy szimu, már ami a fogadtatást és fórumvéleményeket illeti.
  • polluxware
    Hallottátok! Kuss legyen tudatlan népség!

Mindenki hisz valamiben... Balázs példul a bátyja gépének rigojáira építi számítástechnikai tudását

én is családban bízok

önnyi

• Solt
    Senki nem vitatta mi történt Veled! Nem értetek hozzá, ennyi... megsértődsz, vagy nem, ez a gondolat már régóta formálódik bennem! :D
  • Molnibalage
    Ne húzzatok már fel ti is. Ez nem álom. Ez történt. Pont. Nehéz a felfogásotok nektek is? Gondolod viccből írtam le, hogy mi történt?
  • Solt
    Megvolt a driver csere? Ha nem írj privátot, leírom én, hogy szoktam! :)
  • Scottt
    2dik mondat Nagyon tény
  • Solt
    1. mondat: Tény, bár szinte mind alul feszeli a mostani ramokat.

2. mondat: Tény! :))

3. mondat: Tény! :))
  • polluxware
    alaplap és alaplap között szoktak különbségek lenni :/

de sztem kár vitázni:) úgyse tudjátok meggyőzni

believe me..
  • LeonSilver
    Neharagudj Balázs de ezt a baromállaccságot mikor álmodtad?
  • Solt
    Nem kötelező venni, én ezt tettem, nekem szimpatikusabb!

NEM KELL KIVENNI! :) Nálatok komoly gondok lehetnek hardver ügyben... alap dolog, hogy a 4GB-nak kapásból több feszültség kell például! Az alap bios beállítás sokszor nem jó 4GB esetén! :)

A Te dolgod Balázs, hogy mit csinálsz, én csak szóltam, hogy memória címzési probléma kizárt a 4GB miatt! Simán, hibátlanul fut nálam az XP úgy, hogy 2x2GB-s modul van benne... ráadásul még tuningolva is van!! ;)
  • Molnibalage
    Minek vagyek másikat? Van egy 80GB-os megy egy 600GB-os. A 600-ason még 200GB sincs összesen. A partícionálás meg egyben adatvédelem. Ha elszáll a filerendszer, nem 600GB megy a kukába...

De ki kell venni. A bátyus gépe is mindig kékhaláll szállt el. Nekem véletlenül került a gépbe 4GB RAM (azt hittem, hogy kettő van benne mikor megvettem, mert olyan áron adták a RAM-ot) és kékhalál után csekkoltam, hogy akkor mi is történt. Akkor vettem észer, hogy 4GB. 20 perc után megint kék halál. Váltás XP 64-re. Azóta 0 kék halál. Szerinted?
  • Solt
    A particionálást én rühellem! Ezért vettem másik vinyót, nem nagy költség...

Van egy 64 bites Vistám a 4GB miatt, és egy sima XP a DCS miatt! Nem kell kivenni ramot, ez butaság! :) Gyönyörűen működik az xp, semmi gond nincs vele! Annyi a történet, hogy nem használja ki a 4gb memóriát, csak 3,5-t... ennyi... semmiféle rossz memória címzés nincs!
  • Molnibalage
    Miért is? Nem értem. Mehetne sima XP külön parctícióra, de akkor meg RAM-ot kell kivennem a gépből. 4GB-tal elszállnak az alkalmazások egy idő után rossz memóriacímzés miatt.
  • Solt
    Ezért kő venni a várakozás idejére még egy vinyót! :D
  • Molnibalage
    Ezért kő nekem eredetiben.
  • Solt
    dettó...
  • LeonSilver
    Sajnos 64-es windózon nemmegy az antiszarforsz.
    Csak és kizárólag ezért használok 32-es windózt.
  • polluxware
    Nincs időd hackelni? egy drivert kell felrakni, meg a legújabb daemon-t aztán elindítod és fut...

,de tény hogy kényelmesebb a gyári lemez, bár valmi olyat olvastam hogy még a gyári angol lemezen is lesz valmi olyan védelem ami miatt neten kell még matatni az aktiválást.

jut eszembe, 64-bites win-el nem megy a antistráfosz

így már okés a kifogás

Sokan emlegetik hogy ilyen olyan manővereket nem tudnak megcsinálni, mert állandóan letörnek a rotorlapátok..

Ugyan valóságos a szimuláció amennyire csak lehet, de biza a játékban inkább hasonlítanak nádpálcára a rotorlapátok dinamikai viselkedése, mint ami valójában lenne..

ergó sok manőver harci körülmények között felesleges és veszélyes

+adott sebesség korlát a lényeg valmint az sem mindegy hogy balra avagy jobbra fordulásnál akarod végrehajtani a rázósabb dolgokat

röpködjetek ésszel, és nem raboljátok az időtöket azzal hogy ki-be lépegettek:)

SZ.TEM

• Solt
    Mindketten elhagytátok már 18. életéveteket... pici buksitok nem azért van a nyakatokon, hogy a belsőtök ne ázzon el! :D Tessék rendeltetés szerűen használni! :D
  • MaskimXul
    Detto, de a wav fájl megy, én azt hallgattam és közben csináltam a dolgokat.
  • Kenny85
    sikerült valakinek elindítania?
    én töltésem megáll egy loading képernyőnél és semmi más
  • LeonSilver
    Egyelőre itt
  • ladisz70
    Szevasztok.
    Most jött el az idő, hogy bevásároljak Lock On-ból és hát szeretnék segítséget kérni.
    Megvenném a a Black Shark Cd-s verzióját.De hol lehet
  • FlashFWD
    Jó ne menjünk bele.
    Már csak azért sem, mert elég nekünk a magyar... hamár a belemegy szót egybe írjuk.

Kérdésem lesz, kereslek majd.
    előre köszi
  • Molnibalage
    Mert nincs időm sem türelmem hackelgetni. Berakom az menjen úgy, ahogy én akarom.
  • polluxware
    nos..

ez az orosz nyelv utálat ez vhogy... nem akarok bele menni:)

ha megfelelő modosításokat elvégzi az ember, max a kabinban maradnak orosz feliratok az meg totál kibírható, és autentikus...
    tooltips úgyis van

másfelöl egy idő után fejből vágod mindennek a helyét felirat nélkül is

training missziókat alá lehet tenni angolul

megtanultam kezelni, csináltam magamnak néhány missiont, és mivel az alap kampányok annyira játszhatatlanok egy átlagos géppel, így fogtam és röpke pár nap alatt ráuntam...

FC-ben a su-25T jobban lekötött

ennyi

ha kérdésed van tedd fel, hátha tudom a választ