Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Press Pause/Break to start ILYENKOR MI A TEENDÕ ?
Fogd már fel, hogy NINCS olyan, hogy különleges erõk számára kifejlesztett helikopter. Alváltozata esetleg. Az AH-64 az szerinted? Az UH-60-nak van olyan spec verziója, de maga az ALAP helikopter az átalános szállíó heliknek készült, az UH-1 váltótípusának.
Mekkora a különleges erõk létszáma? És itt most nem annak csúfoltakra gondolok. Hány SAS/Zöld Sapkás/Seal Team, Specnazos ember van az egyes országokban? Csak nekik szerinted kifejlesztek egy teljesen új harci helikoptert? Legyél már észnél. Igen õket is támogathatja különleges esetekben (ez inkább már a vészhelyzet kategória...), de ez nem azt jelenti, hogy NEKIK lett kifejlesztve.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az Aligátor is elõször optikával a fülke fölött volt látható. A videón szereplõn nem volt optika. (Lehet, hogy rájöttek, hogy egy durvább manõver során a rotorlapátok lecsaphatják a kis "golyócskát") Ozt láttam már olyat is aminek a rotoragy tetjén volt az távcsõ 😊. Olyat is aminek a tetején radar volt, mint a Longbow-nál. Ráadásul olyat a Ka-50-hez is csináltak. Na ezt bogozzátok ki. 😄
"Golyócskás" változat, mégsem Kiowa 😄
http://www.aeronautics.ru/kamov/ka5202.jpg
HAVE A BANDIT DAY !
Isten nem bottal, hanem VMware.
HAVE A BANDIT DAY !
igazad Balázs innen Magyarországról... kinek is hihetnék<#rolleyes>#rolleyes>
de no offense
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
(jó ez a RussiaToday <#idiota>#idiota> Gondolom itt fogják bemutatni a T-95-öst is.. alig várom <#nyes>#nyes>)
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
A Mi-24-el szemben meg nem elhasalt a teszeten, hanem az egyik teszten esetleg, mág ha az esetleg az egyik legfontosabb is. Azért nem mindegy, hogy általánosságban vagy egy konkrét dologban. Túlélõképesség szempontjából pl. biztosan jobb.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Nézz már rá a gépre légyszíves. Milyen brutális fegyverzete van? Szinte AH-64 szintû. Az, hogy speciális csapatok támogatására van célzottan kifejlesztve az egy orbitális baromság. Mondj már egy olyan helyzetet ahol 12 pct. rakéta kell és még mellé más. Ilyet még a világtörténelem nem látott. Ilyen céllal soha nem költene el senki dollármilliárdokat. Igen, annyiba fáj a fejlesztés és rendszeresítés. Nem 10 db-ot terveztek ebbõl (illetve nem is ebbõl, hanem a kétüléses Ka-52-bõl venni)... A speciális csapatok nem menetoszlopok ellen harcolnak. Egy ilyen heli max. evakuáláskor megy fedezi a SAR csapatot.
Mellesleg ennyi erõvel minden a speciális erõk támogatására felhasználható azt akkor arra is tervezék? Joe felszól rádión F-16/F-15/B-52/akárminek, hogy cél itt és itt és bombázd/lõdd már ki nekem. Fentrõl aztán jön az áldás. Eszerint a B-52-õt is terroristák elleni harcre hozták létre? Nem gondolod, hogy egy kicsit állatság ez a szemlélet? Tudod a harci gépe sajátossága, hogy több célra is jók. Elvileg A-10-zel is lehetne hajókra vadászni, csak kevés sikerrel. Nem arra lett tervezve.
Pollux, amikor hülyeséget írsz nem merõ passzióból írom le, hogy hülyeség. Nem hobbim mások szekálása, de azért gondolkozz már egy kicsit. Néha elég vad dolgokat írsz. A speciális erõknek kifejlesztett helikopte olyan, mint a US NAVY igényei szerint megalkotott harckocsi...
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
**--**
Nemtudom tervezik e de meglehetne csinálni multiban, hogy a kétüléses gépeket ketten vigyék.Mekkora királyság lenne már 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Áhh.. Tudjátok ti jobban, francot érdekli annyi ilyen csakéntudomhogyvan-nal találkoztam már hogy ....
na szóval vitatkozik ezen a pöndölöm sarka😊
Én egyébként annyira nem várom az A-10-est.. Ami lonciban van bõven jó (yeniceri modellel)
Tornado-t vagy Su-24-et szívesebben látnék.. Az apache-l meg az a gond hogy ha már annyira realisztikus akkor hogy oldják meg hogy két ülésben vagy egyszerre. Annyi jó dolgot ki lehetne hozni hogy ha nem csak a részletekben merülnének el. Sztem..
Eszméletlen jó sorozat bárkinek csak ajánlani tudom! (A legjobb katonás szerintem)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Generation kill - HBO legújabb sorozata Irak-ról
isohunt-on fent van az egész 1évad (7rész 7x700mega)
Az elsõ részt megnézve úgy gondlom érdemes nézni.. felirat.hu-n hozzá tudjátok mi😊
jó hogy az nem érv, hogy azért 1 fõs a gép, hogy kevesebben tudjanak a rejtett akcióról...
Legalább annyi hihetõsége van a dolognak...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egyébként ha a youtube-n beírod hogy Ka-50, akkor egy pár vidijóban megemlítik hogy speciális erõk-nek szánják a helit... Tudom te nem találtál(találsz) ilyen vidijót.
Spec erõk alatt meg ne csak azt érsd ahol 4-8 kommanós észrevétlen hatol be egy házba, hanem mondjuk egy olyan helirõl van szó ami könnyû, kicsi coaxiális elrendezésnek köszönhetõen halkabb (relatíve) mint más nehezebben manõverezhetõ heli. Szûk kanyonokban való bujkálásra, pontos tûztámogatásra lett ez a cucc tervezve ahol a mi-24 hind, vagy a havoc nagyobb, nehezebben kezelhetõbb.
Mielõtt lecsapnád a labdám, legalább vedd a fáradtságot és picit nézz utána... Aztán mivel úgyis neked van igazad, megnyugodhatol <#eljen>#eljen><#wave>#wave>
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Ja,ja....kivéve mikor nem.Vagy kivéve mikor a nagy rejtve operálás közben már nincsennek rejtve.Mert akkor a szaladjunk ahogy birunk,meg lõjjünk azzal amik van lép életbe.Kivonáskor se egy árva helikopter megy értük.
Itt is éppen nem használnak légi fedezetet.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
A HIND-et meg a HAVOC-ot addig is tudjuk nyúzni az EECH-ban. (igaz elõbbihez befejezhetné már arneh a fülkét <#vigyor>#vigyor>)
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Aki teheti azért vegye meg, mert bõven megéri az árát..
Nekem példul mai napig jobban esik repkedni a 25T-vel mint ezzel a helivel. Használhatóbb fegyverterhelés, és egyebek szempontjából...
Ezt valki írta is már elõttem hogy ez spec force támogató heli, nem csatagép mint példul a mi-24 hind.
Az egyik,amit itthon Polluxware kollegánk publikált sok embernél mûködik.
Már csak ezért is érdemes Vele jóba lenned...😊
www.smart-bus.hu
antistarfoccer se kell hozzá
Nehogy most az ED "megsértõdjön" és eltûnjön a piacról, hogy így felcseszték Õket a tuti biztosnak hitt SF védelem kijátszása miatt.
Nekem eredeti FC-m van. A BS is az lesz, ha kijön a nemzetközi verzió.
2.Elõbb utóbb össze lesz gyúrva a két program. A szebb 3D BS file-k beépíthetõk azonnal az FC-ben. DE mivel a BS tisztán LUA scriptes ez simám, még könnyebben MODolható. Csak idõ kérdése átnézni, megérteni és átírni a dolgokat.
A repülõgépek matekja, repmodellja hiányzik a BS-bõl, de majd megnézem át lehet-e hozni FC-bõl.
Több arra utaló jel is van, hogy már készülnek a következõ addon az A-10 beépítésére a LUA file-k-ben.
Mellesleg az ÖSSZES gyári FC repülõgép benne van a BS-ben mint "human" azaz vezethetõ, de több feltételnek is teljesülnie kell, hogy valóban így legyen.
Jelenleg ott tartok, hogy Harrier GR9 benne a játékban teljes fegyverzettel. Repülhetõ a többi helikopter Ka-50 fülkével. Kissé fárasztó volt az a kb. 10 óra amit próbálkoztam, de úgy tûnik jó lesz. Minden gépnek külön fizikája van tehát pl. majd a Hind-ot kissé lomhábra kell venni. Tömeg, teljesítmény, fordulékonyság, Stb. A valós fülkék kialakítása sem lesz probléma viszont annál idõigényesebb. 😞
HAVE A BANDIT DAY !
a piros és feketecsillagozást meg hagyjuk meg alsótagozatos tanárnéniknek. (akinek van az ismeretségében alsótagozatos tanárnéni kérem ne sértõdjön meg, nem lekommunistázni kívántam).
Telepítésnél a választható opciókról nem tudja valki hogy mi micsoda?
úgyértem az
1. black shark telepítése
2.?
3.?
4.?
5.(acrobat reader asszem)
6.directx9c
Tehát ha a repmodell-t kérded arra nem lehet panasz, kellõen nehéz repkedni vele... példul a vortex ring tökéletesen létrejön hirtelen gáz levételnél gyors lassítás során. Elõször elkezd remegni a gép majd hiába nyomod a gázt már nem lehet visszahozni lebegésbe ugyanis a turbinákat is lefolytja...
Egyébként valki említette hogy nem lehet mással repkedni, én azért ajánlom a figyelmetekben a World\ könyvtár textures részénél a Su-25T, 39 kabinok tömörített textúra csomagjait (cdd).. 20-25 megás dolgok... nem értem miért is vannak benne.
2. nem
gsg1.6 -nak volt ez csak spanyolviasz felfedezése, mióta a projekt nem Black Shark (AKA Lock On 1.2), hanem DCS, azóta sulykolva van, hogy ez egy különálló program.
Szemethunyok a beszólásod felett mert békeszeretõ ember vok, úgyhogy megbocsájtok, és utolsó szó a (sértett jogán) tényleg hagyjuk abba ezt a vitát... Tiszteletben tartom a viszolygásod ettõl a jelképtõl<#worship>#worship>