4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• MaskimXul
    esetleg yippiáyé motherfucker -t lehetne
  • FlashFWD
    Nekem olyat csinálj, hogy a "most megszoptad!" legyen a rakétaindítás.
  • MaskimXul
    Black Shark profil VAC-hoz

Persze nincs még kész, azt tettem bele, ami nekem fontos volt, vagy bonyolult kézzel elérni. Ha módosítjátok a hangokat, arra figyeljetek, hogy minél több szóból áll a phrase, annál könyebben tudja a progi azonosítani. Ja, és a jó angolosoknak a trainingek közül ajánlom Poe-t, ha abba nem törik bele a nyelved, akkor semmibe
  • MaskimXul
    De, lehet olyat, hogy felmondod a hangmintát, ami akarsz, de mivel angol nyelvre készítették, ezért amit magyarul mondasz, azt angolul próbálja értelmezni. Pl lebegés = Lebanese shin, öcsisajt=nature shot

Próbál olyan szót keresni, ami fonetikusan hasonlít az általad bemondotthoz. Ha angol szót mondasz, és előtte felolvastál pár "training session"-t, akkor nagy valószínűséggel megérti.
    Gondolom lehetne direkt olyan akcentussal felolvasni a gyakorlatokat, hogy a végén megértse a dupla mássalhangzókat (cs, ny, gy, stb) meg az ékezetes betűket, de ehhez ismerni kéne a microsoftos hangfelismerő engine működését.

Pár éve volt egyébként az eltén egy project, magyar nyelvű hangfelismerő szoftver. Nem tudom mi lett vele, de arra emlékszem, hogy azt írták, nagyon nehéz a magyar nyelv ilyen szempontból.

• LeonSilver
    Szerintem felteheted a profilt, akinek kell az letölti és megköszöni akinek meg nem az nem. ;)
  • Vogel
    Nem lehet neki definiálni hogy egy általam felvett hanghoz milyen parancsot adjon? Ugy értelmeztem a kommentedet, hogy csak az általa megadott parancsokat lehet használni.
  • repvez
    Shoot ez a progi is hangvezérlésre van kitalálva van pár elérhetö kész profil is hozzá
  • MaskimXul
    Sajnos nem tud magyarul, de van egy oktató rész, ahol felolvastad veled angol szövegeket, így "tanulja" meg a hangodat. Ahogy észrevettem, egyszerű magyar szavakat tud értelmezni, pl auto hover = "lebeg" , de "lebegés" már nem jó az ékezet miatt.

Nem számít, mennyire helyes az angol kiejtésed, ha eleget oktatod, akkor megszokja.
    Ha kell a BS profilom, szóljatok, már elég sok dolog kész van.

Én is CADezek, bár archi, de majd kipróbálom vele a progit, jó ötletnek tűnik.
  • repvez
    Régebben én is probálgattam, de valahogy nem beszéltünk egy nyelvet igy nem mindig azt csinálta amit kellett, nem lehet rávenni hogy a magyar szavakra is reagáljon?Tehát ha azt mondom tüz akkor ö fire-nek fogja fel?
  • Vogel
    Lehet felveszem veled a kapcsolatot, mert elsőre nehéznek tűnik a szoftver. Sok játékban, akár autoCADban is hasznos lesz ez a progi
  • Vogel
    Ezt a hangvezérlést kipróbáljuk il2ben is :D X-winget lehet csinálni. "Kakaót!!" és bekapcsol a methanol befecskendezés:D
  • MaskimXul
    ez nagyon fasza, csak ülök ölbe tett kézzel és pofázok
  • LeonSilver
    DCS: Black Shark FreeTrack Fix
  • FlashFWD
    Köszi, megnézem otthon a verziószámot, bár most töltöttem le szombaton a progit a saját site-járól.
  • LeonSilver
    Volt a freetrekk fórumán egy külön .dll amivel lekellett cserélni a BS hasonló dlljét.Itt a fórumon is volt már róla szó.
  • repvez
    melyik verziot használod, mert ha jol tudom a 2.2-esben uj dll van ami támogatja a BS-t vagy van hozzá külön valahol nézd meg a forumában
  • FlashFWD
    Nekem meg a tracker sikerült.
    Tegnap éjjel sikerült egy bicajlámpából a ledeket egy bézbólsapi siltjére kivarázsolni, a free tracker tökéletesen működik, viszont a játék nem érzékeli a mozgást.
    Settings-nél megjelent ugyan egy oszlop, de nem tudom, hogy hogyan kellene aktiválnom.

Esetleg valaki?
    Tapasztalat?
  • MaskimXul
    Ittegy ingyenes hangfelismerő progi, kifejezetten játékokhoz. El is kezdtem csinálni egy profilt, a datalink már megy kizárólag hangvezérléssel, de a kedvencem amikor beszólok, hogy "fire" és már indul is a vikhr

A rádió menüt is hasznos lesz, most csak kimondom, hogy "request landing" és már kapom is az engedélyt.

Viszonylag egyszerű profilt csinálni, de kell hozzá a Microsoft Speech 5.1 vagy 6.1, ha jól tudom ez vistában alapból benne van.
    A linkelt verzió béta, pár héten belül lesz 2.2, de a régebbiek nem mennek a BS-el.

• FlashFWD
    Na még egyszer... de ha most sem... soha többet. :)
    Ez egyébként elvileg ugyanaz a heli, csak a fülkémből...

• bootsector
    Köszönöm, megpróbálom!
  • MaskimXul
    A kék ikont indítsd el, az a multi. Ott meg vagy client, source-> internet és refresh, vagy server, és létrehozol egy szervert interneten vagy lanon, állítasz hozzá missiont és ennyi. Persze megfelelő portokat tűzfalon/routeren ki kell engedni.
  • bootsector
    Sziasztok! Bocs a láma kérdésért, de Black Shark-al miféleképp multiztok? A saját programjával? És ha igen, ott hogyan találjátok meg egymást? Előre is köszi!
  • MaskimXul
    Ja meg mondtam, hogy odaadom a 2 oldalas startup pdf-et, itt van.
  • MaskimXul

jó volt, miután rájöttünk a datalink helyes működtetésére, egész könnyen ment.

Kicsit buheráltam a mission-ön(Near Gundelen - coop 2), letöltés :
    -helik beindítva kezdésnél
    -max combat weight-re töltve, atgm + kisebb fajta rakéták
    -minden kliensnek +1 ai wingman, hogy legyen kit csicskáztatni :)
    -célterület és előtte lévő waypoint között elszórva 10 t55-ös és egy sam
    -célterületen +4 t55 és egy shilka
    -összes friendly törölve, csak a 4 ka-50-es maradt

Majd muitán kipróbáltuk, lehet, hogy adok az egyik ai wingmannek bombákat, aztán ellessük tőle, hogy kell vele osztani a puha célokat :)

• FlashFWD
    [IMG][url=http://screenshots.flashfwd.fotoalbum2.hu/viewpicture/pictureid/5474930][/url][/IMG]
  • FlashFWD
    De lehet, hogy nem...

• FlashFWD
    Talán képet is sikerül feltöltenem...

[IMG][url=http://screenshots.flashfwd.fotoalbum2.hu/galleryview][/url][/IMG]
  • FlashFWD
    Ez megvolt és kurvajó volt.

Jelentem csökönyös alásan, a helikopterek közötti adatkommunikáció elsajátítva. (tudom, ocsmány szenvedő szerkezet... de most ez van)
  • MaskimXul
    Nem jössz fel tsre? Mehetnénk kicsit multizni, datalinket gyakorolni kéne :)
  • FlashFWD
    Sikerült.
    Sok-sok bogarászástól kíméltetek volna meg, ha benyögitek, hogy L.Alt+T
    Most már faszán levitálok, kezd összeállni, mint a gecis bugyi.

Két hét és nyomom a mission-öket vagy hogy polluxware barátomnak is kedvében járjak, a misszjá-kat.
  • polluxware
    előtte keresd meg ezt az átalakító leírást, mert addíg úgyfest az oprendszer telepítés után mint valmi win2000 directx nélkül!

de XPsíthető! garantálom
  • JoeDestroy
    Lehet h. megnézen, végül is van még egy 30 GB-os part oprendszernek :)
  • sure
    uccsó OFF, no flame, písz, láv, hepinessz (menjünk kulturháltan a Lonci vs Flakon tápigba inkább csevegni)

Amit igazándiból nem értek, hogy aki elsősorban játékra használja a gépet, és nem kifejezetten Directx10-esek miatt, az miért sz@patja magát 64 bites (vagy egyáltalán, illetve főleg 32 bites) Vistával? Nem tudom elképzelni, hogy van az a DirectX9-es vagy régebbi játék, aminek ne lenne elég a 3.5 giga RAM meg egy 512+ megás VGA, valamilyen -akármilyen - duálkór procival, hacsak nem sokezer x sokezerszeres projektoron akarja csapatn, + a Windows XP. Nyakunkon a Windows7, addig meg XP-n elmennek a dolgok, az szépen ki van forrva, nem kell bétákkal sz*rakodni (LSD Saitek Profiler).

Én innentől, ha Re: erre a vasaláss tttttémmájára, akkor a Lonci vs Falcon tápigban teszem, idézve link formájában az eredeti HSZ-t itt.

@polluxware: #1296: mekkora dzsangabokor ott a háttérben...
  • polluxware
    +van még egy angol oldal ahol pontról pontra leírja egy fazon mit és hogy kell állítgatni

vmi: How turn win2003 to gaming/workstation...

vmi ilyesmi címmel
  • polluxware
    win2003 standard

aktívátor win2003-hoz

• Molnibalage
    Nem, inkább úgy, mint aki előbb kérdez, utána meg úgyis ő tudja jobban mégiscsak, a kísérletezés és utánaolvasás helyett (ahol kiderülne, hogy nem arról van szó, hogy mindenki más hülye és csak te vagy helikopter).

Kísérleteztem és utána is olvastam. A bátyám meg programozó úgyhogy elhiheted, hogy tudja mi a probléma. A kék halál üzenetből fejtette vissza, hogy mi a gebesz. Ki és be is raktuk a RAM-ot. Kivettük akkor ment, visszatettük elszállt. Érdekes korreláció nem? Sebaj. Érdekes, hogy az XP 64 telepítése meg megoldotta. Nahát... Az fel sem merül bennetek, hogy az én hardevermnél ez van nálatok meg nem. Ugyanis gyanítom, hogy az enyém újabb, mint a tiétek.

A Flakon nem megy a gépeden rendesen - másoknál hasonló konfigon hasít.

Tévedés. Az OF nem megy és nem én vagyok az egyetlen. Ne keverjük a szezonz a fazonnal. Ha utánaolvasnál maguk az OF készítői is elismerik, hogy egyes hardverekkel baj van. Sebaj... Az FF4 ,AF és FF5.0 beta hasít mint állat. Gondolom azt sem vetted észer, hogy az utóbbi két videóm full AA és AF mellett let felvéve és nem 1024x768-ban.

BS-t be sem tudtad üzemelni (pedig nem egy diplomát igénylő feladat) - finoman szeretném én is felhívni a figyelmet a topik címére, ami nem "Molnibalage lúzerkedése az űberbrutál gépével" címet viseli. Előre is HTX.

1. Rászántam 10 percet. Nem sikerült. Pontról pontra az tettem amit írt valaki. Mégsem sikerült. Nem én vagyok az egyetlen. Annyira meg nem is érdekelt. Az eset után vettem az új gépet és azóta XP64-em van. Azon meg nem megy. (Mellesleg hol is a no warez amit eddig húúúúú, de követtetek a Loncinál?).

2. Akkor meg minek szólsz bele abba amiben nem nagyon vagy otthon? Azért Falcon témában tényleg kicsit vicces, hogy engem akarsz leoltani. Kicsit hazai az nekem pálya nem? Szerintem kicsit több Falcon verziót nyúztam, mint te és tudom, hogy mi megy és mi nem és nagyjából azt is, hogy miért.

Uff.
  • polluxware
    hagyjátok már ezt.. faszér kell vérig sérteni a másikat?

ez maradjon Balázs privilégiuma:)

ő tapasztalt valamit, vhol +a sajátján is!! ergó nem lép kétszer ugyanabba a szarba.

EGYÉBKÉNT!!! win64 csak angol verzióban van tehát az nem zavar

VAN Win2003 Standard 32-bit PAE támogatással! megy minden 32bites progi, stabil server kernelje van, és találtam egy oldalt annó ahol leírják lépésről lépésre hogy lehet Játék/workstain-ra átalakítani (letiltogatni dolgokat benne

egy megoldás...
  • sure
    OFF, flame ON

Nem, inkább úgy, mint aki előbb kérdez, utána meg úgyis ő tudja jobban mégiscsak, a kísérletezés és utánaolvasás helyett (ahol kiderülne, hogy nem arról van szó, hogy mindenki más hülye és csak te vagy helikopter).

A Flakon nem megy a gépeden rendesen - másoknál hasonló konfigon hasít. BS-t be sem tudtad üzemelni (pedig nem egy diplomát igénylő feladat) - finoman szeretném én is felhívni a figyelmet a topik címére, ami nem "Molnibalage lúzerkedése az űberbrutál gépével" címet viseli. Előre is HTX.

ON, flame OFF
  • JoeDestroy
    Csatlakozom. Nálam is minden gépben 4 GB ram van már vagy 3 éve (xpsp1 óta biztos). A WinXP-nek jutó rész az a VGA ramtól függik, merthogy a tetű PAE csak a 2003 32 bit szerverek kiváltsága winfoséknál. Mezei dolgozó meg kapja be, ha sok ramot akar. Ja és semmi hiba se nem volt ramilag ezen idő alatt az XP-vel. Pedig nálam az AutoCad meg az Inventor napi használatú (Azok szeretik a ramot enni) a gamekkal együtt.
  • LeonSilver
    Nembaj Balázs.
    A 32 bites rencerek 4 GB memóriát tudnak megcímezni.Ebbe a 4 GB-ba bele foglaltatik a rendszer memóriájától kezdve a szaros VGA kártya RAMjáig minden.Ezért nem lát ill. nem tud kezelni többet.Ennyi a történet.
    Nekem cirka 4 éve van a gépemben 4 GB ram és a boltban is összeraktam ill. szervizeltem néhány gépet.Soha egyiknél nem okozott semmiféle gondot ( és főleg nem fagyást ) az, hogy 4GB volt a gépben és 32-es XP volt az oprencer.
    Én sem próbálom megmagyarázni Neked, hogy gépészmérnökként mifán-miterem, kérlek Te se tedd.Kössz.