Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
nade péttyu! :-[
www.smart-bus.hu
az összes akadályt sikeresen vettem, csak ez a qrva angolosítás cumiztat. <#szomoru1>#szomoru1>
letöltöttem a 480 megás fájlt, indítottam, másolt, és minden orosz maradt
visszaolvastam a 448-as hsz-ig
persze nem szóról szóra az összeset, mert nem 1 hónap alatt akarok rájönni mitõl lesz angol
ha kérhetlek titeket áruljátok el az angolosítás titkát, mert hülye vagyok hozzája
és lehet vérpistikézni meg stevie blood-ozni mert AZ VAGYOK!!!<#bdead>#bdead>
elõre is kösz
mármint a vérpistikézést <#idiota>#idiota>
is
nade péttyu! :-[
www.smart-bus.hu
Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Az nem teljesen tiszta, hogy az easy avionics mit segít? A konzolos minimapot meg a zöld/piros markereket tudom, de gondolom több is van.
Az autórotáció hajtómû leállásra van, nem lapát letörésre! 😄 Vészjelzés, katapult, anyázás, ebben az esetben ez a helyes sorrend! 😄
www.smart-bus.hu
Sohase menjél (asszem) 330 km/h-nál többel sokáig, és ne csinálj (fõleg harci helyzetben) repnapi produkciókat. A rotor lefog szakadni elõbb-utóbb.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Nem is kellett volna a game-el pöcsölni, ez annyira jó<#vigyor>#vigyor>
Ahogy a barrel rollból kifele jövet beremeg az egész, az hatalmas 😊
Persze még több idõt töltök zuhanással mint a levegõben maradással, de azért a lebegés már megy <#vigyor2>#vigyor2>
Innen le lehet tenni még úgy, hogy ne robbanjon fel? Ha jól értettem, akkor az autorotációs leszállás csak akkor jó, ha még van rotor, de nem mûködik.
Meg egy unit max 4 heli lehet? Olyat akarnék kipróbálni, hogy egy ~20 helis unit, vegyesen ruszki és más helik, és a unit leader én vagyok, a többiek meg követnek <#vigyor>#vigyor>
Most csak úgy sikerült ez, hogy minden négyes unitnak meg kell adnom az én unitom waypointjait is, ez így kicsit macerás sok unitnál. Na meg a nem orosz helik alapból ellenségesek, ezen lehet változtatni?
Az editor manualt sehol sem találom, ahol a többi(gui, flight, keys) van, ott nincs.
elõre is köszi <#kacsint>#kacsint>
TS-en összefuthatnánk, mert csöcsre tesz a telepítés, s szeretném, ha segítenél.
Apache pilots kill mimes
Aztán kicsit berhelni kell az egyik lua fájlt a config/monitorsetup könyvtárban és már megy is <#vigyor>#vigyor>
Valamelyikõtök találkozott esetleg telepítési problémával?
Elõször elindítottam a setup-ot, majd a helihez ballagó pilóta képét félretéve tettem mást, s kb. 5 perc után az egész windowsom, ahogy volt, kifagyott.
Második körben már nem szaroztam, azonnal install, de install közben ismétt lefagyott a dolog, csak a reset segített.
Valaki esetleg?
Tud valami bíztatót mondani a hajrán kívül?
<#nemtudom>#nemtudom>
Apache pilots kill mimes
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Szim módban vigyázz arra a felsõ rotorra, mert ha nincs, irány sincs!<#ravasz1>#ravasz1>
A tengely menti forgás diff fordulattal mûködik koax elrendezésnél.
😊)
Sok sikert!
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Magyarítás vagy Angolosítás nincs a játékhoz(?), mert Oroszul van meg..
Kösz elõre is!
Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.
Ha meg véletlenül kapható lesz osztrákiában bóótban ( inglis ) akkor a võmmel majd hozatok 😛
Game fokozaton egész jól el lehet repkedni billentyûzettel meg
9 gombos egérrel, már a campaing elsõ részét csináltam, a járõr repülést (?) a hinddel, nagyon nagy élmény volt, végig azon szenvedtem, hogy közel menjek a társamhoz és bámuljam a helijét <#finom>#finom>
Ez a hazaúton a felsõ rotoromba került, de a másik elég volt egy döccenõs leszálláshoz <#szeret>#szeret>
A legjobb, hogy folyamatosan küzdeni kell a vassal egy kicsit, hogy azt csinálja, amit akarok, gondolom szim fokozaton ez mégjobb.
Lesz ez nálunk boltban kapható, vagy csak külföldrõl rendelhetõ?
ALig várom, hogy legyen, akkor beizzítok egy joyt meg a szim módot is 😊
Maskim: Sok sikert,kitartást,és jó leszállást^^
www.smart-bus.hu
Ja, interjú Matt Wagnerrel
Beavatásként 15 ramp start csukot szemmel! 😄
www.smart-bus.hu
De tényleg, régóta keresek ilyen játékot, a bf félék túl egyszerûek, a meglévõ heliszimek túl régiek, ez tökéletes 😊
Na meg legroszabb esetben kidobtam a játék árát (~10k?) a joy meg jól fog jönni ofp2-ben is, de ettõl nem félek 😊
Olyan beteges vagyok, hogy szerintem a hind a világ legszebb harci gépe. Most, hogy végre van egy igényes szim, amiben benne lesz, elég sok fogazást bevállalok, hogy vezethessem is 😉
Angolosítás megy, köszi a tippeket. Dobozoshoz meg nem ragaszkodom, jó nekem a (legálisan) letölthetõ is, fõleg mivel március elég messze van.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
És nyálazd át... ( Na! Nem rosszra gondolni! ) a fórumot! 😉
www.smart-bus.hu
A Saitek Cyborg Evo szvsz a legjobb relatíve olcsó (7-10k üzlettõl függõen) botkormány, van benne gázkar illetve forgatható (rudder).
Nagyon tetszik, megpróbálom angolosítani, kicsit még repkedek, aztán megnézem steamen, állítólag ott lesz sf nélkül.
Joyt eddig is venni akartam, de bfhez fölösleges, modern heliszimet meg eddig nem találtam.
Ezért viszont megéri, megyek is bevásárolni hamarosan <#vigyor0>#vigyor0>
Remélem az eredeti változatban lehet angol felirattal hallgatni az összes orosz dumát, sokat adna a hangulathoz.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ha tetszik akkor utána kezdj el belefeccölni zsetonyt.
szvsz
Viszont én helis játékot keresek, nem oktatóprogit, ezért elsõ nekifutásra biztos, hogy a leg "árkádosabb" módban fogom kipróbálni. Ha úgy bejön, akkor nekilátok bevásárolni, meg komolyan foglalkozni vele.
Gépigényt még nem kerestem, de gondolom le lehet annyira butítani a grafikát, hogy egy 3800x2-n meg egy 7900gt-n elmenjen.
Ha meg már joy, akkor mit ajánlotok megvételre egy kezdõnek, aki a heliket imádja, de ez az elsõ szimje?
Köszi a segítséget.