Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonZorro
Nevezd át a "Black Shark\l10n\ru" mappát "Black Shark\l10n\ru1"-re... <#idiota>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

és hová kell bemásolni ezt a fehér kesztyût, hogy végre egy kurva angol nyelvû beállítások menüvel találkozzak ebben a játékben????<#ticking>

nade péttyu! :-[

Neked is fehér kesztyût dobtam az arcodba... nevezd meg a segédeid!!!

www.smart-bus.hu

hájmindenki

az összes akadályt sikeresen vettem, csak ez a qrva angolosítás cumiztat. <#szomoru1>
letöltöttem a 480 megás fájlt, indítottam, másolt, és minden orosz maradt
visszaolvastam a 448-as hsz-ig
persze nem szóról szóra az összeset, mert nem 1 hónap alatt akarok rájönni mitõl lesz angol
ha kérhetlek titeket áruljátok el az angolosítás titkát, mert hülye vagyok hozzája
és lehet vérpistikézni meg stevie blood-ozni mert AZ VAGYOK!!!<#bdead>
elõre is kösz

mármint a vérpistikézést <#idiota>

is

nade péttyu! :-[

FlashFWD
Köszi!
<#eljen>

Apache pilots kill mimes

FlashFWD
köszi!
<#eljen>

Apache pilots kill mimes

Nevezd meg a segédeid!!! Most!!!

www.smart-bus.hu

kamaszaki
Vicces ez a sim mod. Kattintgatnom kell mint a hülye harc közben....

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

Molnibalage
Akkor én is.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
Én megvárom a tavaszt.Akkor jön a dvd.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Asszem lassan megveszem. Örömrepkedésre jó lesz.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
Még igen.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Angolból ugye letöltõs verzió van?

Na igen... vagy legalábbis párhuzamosan! 😄

www.smart-bus.hu

Scottt
Ha feleolyan ideges tipus vagy mint én,a vészjelzés elõtt is lehet kezdeni anyázni😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

MaskimXul
Harci helyzet még nagyon messze van, most gép határait tesztelgetem. Nagyon jó a replay opció, így derítettem ki, hogy nagy sebességnél jobra fordulva összeérhet a két rotor. Aztán utánaolvastam egy kis mögöttes aerodinamikát is, most azt emésztem <#vigyor0>

Az nem teljesen tiszta, hogy az easy avionics mit segít? A konzolos minimapot meg a zöld/piros markereket tudom, de gondolom több is van.
Magasságtól függõen már 300km/h környékén is lehetnek gondok...

Az autórotáció hajtómû leállásra van, nem lapát letörésre! 😄 Vészjelzés, katapult, anyázás, ebben az esetben ez a helyes sorrend! 😄

www.smart-bus.hu

Buren
Ilyenkor már csak a katapult marad.

Sohase menjél (asszem) 330 km/h-nál többel sokáig, és ne csinálj (fõleg harci helyzetben) repnapi produkciókat. A rotor lefog szakadni elõbb-utóbb.

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

MaskimXul
Nem bírtam várni, csak kipróbáltam szim módban..
Nem is kellett volna a game-el pöcsölni, ez annyira jó<#vigyor>

Ahogy a barrel rollból kifele jövet beremeg az egész, az hatalmas 😊
Persze még több idõt töltök zuhanással mint a levegõben maradással, de azért a lebegés már megy <#vigyor2>

Innen le lehet tenni még úgy, hogy ne robbanjon fel? Ha jól értettem, akkor az autorotációs leszállás csak akkor jó, ha még van rotor, de nem mûködik.

LeonSilver
Most néztem.Hát ez qrva nagy baromság.Tényleg nemlehet vegyes a csapat.

MaskimXul
Mission editorban meg lehet azt csinálni, hogy egy unithoz több féle heli tartozzon? Mondjuk egy Ka-50, player, és két Hind, ai. Mert ha csinálok egy unitot, akkor ha az egyik helit átállítom nem Ka-50-re, akkor a többi is elállítódik ugyanarra.
Meg egy unit max 4 heli lehet? Olyat akarnék kipróbálni, hogy egy ~20 helis unit, vegyesen ruszki és más helik, és a unit leader én vagyok, a többiek meg követnek <#vigyor>

Most csak úgy sikerült ez, hogy minden négyes unitnak meg kell adnom az én unitom waypointjait is, ez így kicsit macerás sok unitnál. Na meg a nem orosz helik alapból ellenségesek, ezen lehet változtatni?
Az editor manualt sehol sem találom, ahol a többi(gui, flight, keys) van, ott nincs.

elõre is köszi <#kacsint>
MaskimXul
Persze, xfire-n szólj ha menjek tsre
FlashFWD
Ráérsz esetleg ma este valamikor?
TS-en összefuthatnánk, mert csöcsre tesz a telepítés, s szeretném, ha segítenél.

Apache pilots kill mimes

FlashFWD
Nem vagy gyenge.
<#taps>

Apache pilots kill mimes

MaskimXul
Jah, egy 19-es lcd, meg egy õsrégi 19-es crt. Kicsit hülyén kezeli a játék a több monitort, be kell állítani a vgat, hogy egy asztalként használja vízszintesen elnyújtva, aztán a játékban akkora felbontást kell választani, amekkora a két monitor összesen.
Aztán kicsit berhelni kell az egyik lua fájlt a config/monitorsetup könyvtárban és már megy is <#vigyor>
FlashFWD
Bufi vaze, az a saját két monitorod?
<#wow1>

Apache pilots kill mimes

FlashFWD
Sziasztok!
Valamelyikõtök találkozott esetleg telepítési problémával?
Elõször elindítottam a setup-ot, majd a helihez ballagó pilóta képét félretéve tettem mást, s kb. 5 perc után az egész windowsom, ahogy volt, kifagyott.
Második körben már nem szaroztam, azonnal install, de install közben ismétt lefagyott a dolog, csak a reset segített.
Valaki esetleg?
Tud valami bíztatót mondani a hajrán kívül?
<#nemtudom>

Apache pilots kill mimes

Scottt
Van,olvass vissza,meg az 59esek oldalán is fennt van az angolosítás😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

JoeDestroy
😊
Szim módban vigyázz arra a felsõ rotorra, mert ha nincs, irány sincs!<#ravasz1>
A tengely menti forgás diff fordulattal mûködik koax elrendezésnél.
😊)
Sok sikert!

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

kamaszaki
Sziasztok!
Magyarítás vagy Angolosítás nincs a játékhoz(?), mert Oroszul van meg..
Kösz elõre is!

Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.

MaskimXul
Egyre jobban tetszik, kéne még pár monitor <#vigyor>

LeonSilver
Hát szerintem itthon nemlesz kapható de nem gázos a külhoni megrendelés sem.Nekem az FC is olyan 4 nap alatt megjött.
Ha meg véletlenül kapható lesz osztrákiában bóótban ( inglis ) akkor a võmmel majd hozatok 😛

MaskimXul
Köszi 😊
Game fokozaton egész jól el lehet repkedni billentyûzettel meg
9 gombos egérrel, már a campaing elsõ részét csináltam, a járõr repülést (?) a hinddel, nagyon nagy élmény volt, végig azon szenvedtem, hogy közel menjek a társamhoz és bámuljam a helijét <#finom>
Ez a hazaúton a felsõ rotoromba került, de a másik elég volt egy döccenõs leszálláshoz <#szeret>
A legjobb, hogy folyamatosan küzdeni kell a vassal egy kicsit, hogy azt csinálja, amit akarok, gondolom szim fokozaton ez mégjobb.

Lesz ez nálunk boltban kapható, vagy csak külföldrõl rendelhetõ?
ALig várom, hogy legyen, akkor beizzítok egy joyt meg a szim módot is 😊
Scottt
Solt: Ne ámítsd a kölyköt, tudjuk, hogy ez a világ leggonoszabb hölgyeménye^^😊
Maskim: Sok sikert,kitartást,és jó leszállást^^

A ramp start az, amikor fejbõl tudod a cafat minden kívánságát és az összes évfordulót, neves dátumot... ugyanúgy mint a csajoknál... ebben az esetben kezesen viselkedik! 😄

www.smart-bus.hu

MaskimXul
Nyálazás megvolt, majd ha lesz kinyomtatott manualom meg joyom, és tudom, mi az a ramp start, jelentkezem <#wave>

Ja, interjú Matt Wagnerrel

Hááát... sok sikert a kis ribanchoz! 😄

Beavatásként 15 ramp start csukot szemmel! 😄

www.smart-bus.hu

MaskimXul
Jah, szerelem elsõ látásra 😄

De tényleg, régóta keresek ilyen játékot, a bf félék túl egyszerûek, a meglévõ heliszimek túl régiek, ez tökéletes 😊
Na meg legroszabb esetben kidobtam a játék árát (~10k?) a joy meg jól fog jönni ofp2-ben is, de ettõl nem félek 😊

Olyan beteges vagyok, hogy szerintem a hind a világ legszebb harci gépe. Most, hogy végre van egy igényes szim, amiben benne lesz, elég sok fogazást bevállalok, hogy vezethessem is 😉

Angolosítás megy, köszi a tippeket. Dobozoshoz meg nem ragaszkodom, jó nekem a (legálisan) letölthetõ is, fõleg mivel március elég messze van.
Buren
A bemountolt dvd-t érdemes megnézni hátha van ott angol kiképzõ videó 😉

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Nõk kezét is megszoktad kérni az elsõ szex után? Ráadásul csak ilyen kis maszatolás után? 😄 Vigyázz... mi van, ha fogazik? 😄 Ez ám egy hárpia, egy kegyetlen boszorkány... azt javaslom ízlelgesd még, mielõtt bundát és jegygyûrût veszel neki! 😉

És nyálazd át... ( Na! Nem rosszra gondolni! ) a fórumot! 😉

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Az angol, dobozos ooylan március körül jelenik meg.De azért már van hozzá most is "angolosítás" az 59-esek oldalán.

Buren
Nem igazán lehet a bill.-el irányítani a helikoptert még 'árkád' módban sem.

A Saitek Cyborg Evo szvsz a legjobb relatíve olcsó (7-10k üzlettõl függõen) botkormány, van benne gázkar illetve forgatható (rudder).

LeonSilver
Kipróbálni, hogy egyáltalán tetszik e neki szerintem elég valami futottak még kategóriás joy.Aztán ha tetszik a játék lehet továbblépni.

MaskimXul
Sikerült elindítanom és ki is próbáltam. Egész ügyesen mentem egyenesen elõre, hamar megtaláltam a fegyverválasztó gombot és lelkesen lõttem a piros kis négyzeteket a távolban. Persze elég hamar leszedtek. Aztán két hindre váltott a kamera, viszont belsõ nézetet nem engedett, gondolom ezek még nem vezethetõek.

Nagyon tetszik, megpróbálom angolosítani, kicsit még repkedek, aztán megnézem steamen, állítólag ott lesz sf nélkül.
Joyt eddig is venni akartam, de bfhez fölösleges, modern heliszimet meg eddig nem találtam.
Ezért viszont megéri, megyek is bevásárolni hamarosan <#vigyor0>

Remélem az eredeti változatban lehet angol felirattal hallgatni az összes orosz dumát, sokat adna a hangulathoz.
Molnibalage
Track IR-t ne vegyél egybõl. Egy Cyobrg Evo már 10 körüli összegbõl kijön.

DonZorro
Az irányítása billentyûvel egészen lehetetlen... <#fejvakaras>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

annyira nem is...

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

LeonSilver
Vegyél 2000 forintért valami gagyi joyt és próbáld ki.
Ha tetszik akkor utána kezdj el belefeccölni zsetonyt.
szvsz

MaskimXul
Az élvezhetõség egy dolog, én csak arra gondoltam, hogy egyáltalán lehetséges-e joy nélkül irányítani a helit a játékban? Mivel igazi szimmel még nem játszottam, ezért inkább kipróbálnám, mielõtt pár tízezerért joyt meg trackirt veszek. A realista kezelés nem zavar, sem a millió gomb, meg a 20 perces szöszölés felszállás elõtt, ez mind jól hangzik.
Viszont én helis játékot keresek, nem oktatóprogit, ezért elsõ nekifutásra biztos, hogy a leg "árkádosabb" módban fogom kipróbálni. Ha úgy bejön, akkor nekilátok bevásárolni, meg komolyan foglalkozni vele.

Gépigényt még nem kerestem, de gondolom le lehet annyira butítani a grafikát, hogy egy 3800x2-n meg egy 7900gt-n elmenjen.

Ha meg már joy, akkor mit ajánlotok megvételre egy kezdõnek, aki a heliket imádja, de ez az elsõ szimje?

Köszi a segítséget.
Molnibalage
Szerintem nem. Nincs olyan repszim ami gázkaros joy nélkül élvezhetõ lenne.