4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• beci43
    Sikerült!Köszi szépen!
  • LeonSilver
    A C:\Windows\Temp könyvtárba létrehozott egy ( ha jól emlékszem ) Saitek nevü ideiglenes könyvtárat.Abba lépj be és a néhány file közül a ( ha jól emlékszem :D :D :D ) 9-est indítsd el ( software_loc_9.msi ).
  • beci43
    Az a problémám,hogy feltelepítettem (Vista64) az ssd szoftvert,mégsem látja a gép,pedig feltelepült.Nem értem...
  • LeonSilver
    Nekem vista alatt ( és win7 alatt is ) C:\Users\Public\Documents\Saitek SD6 Profiles\
  • LeonSilver
    Nemkell létrehozni.Milyen oprencered van?
  • beci43
    Nincs azon a helyen,ahol írtad.Létre kell hozni?
  • beci43
    Köszi a segítséget!
  • DummyBoy
    Vista alatt:

C:\Users\Public\Documents\Saitek SD6 Profiles\

XP alatt pedig c:\Documents an settings\All users\Documents\Saitek SD6 Profiles\

A lényeg a \Saitek SD6 Profiles\ ...

Értelemszerűen lehet hogy Documents helyett Dokumentumok van ... xD
  • beci43
    Köszi!Már csak egy kérdés.Leszedtem a Saitek oldaláról a Loncihoz a game profilt.Nem tudod azzal mit kell kezdeni,hová kell bemásolni?
  • Jammer
    Sziasztok!
    Tudja valaki melyek a nyelvi fileok és hol vannak a BS mappában?
  • jetikee
    Egy lockonnal foglalkozó jó kis oldal:
    http://lockon.mlap.hu
  • DummyBoy
    Bahh, de felment az ára ... anno én az X52-met 22-ért vettem Pesten , boltban ...

Sok sikert hozzá, ne felejtsd el leszedni hozzá a Beta SW-eket a www.saitekforum.com-ról és a Joy fixet a DCS fórumáról!
  • beci43
    Tegnap vettem egy x52-őt.Naggggyon jó!Nem reklám,egy nagy műszaki áruházláncban (MM).34.990 Ft.Van még belőle,aki esetleg rászánta magát a vételre...
  • DummyBoy
    Üdv!

SLI itt nem sokat számít inkább a procik ... Ahhoz pedig Vista kell és valamilyen Affinity Tool ... DCSMax (DSC fórumáról letölthető ...) vagy Priffinity vagy ilyenek ...
  • Nesu
    Valaki tud valamit mondani mit kell be állítani hogy a DCS kihasználja teljesen a dupla CPU -t és a az SLI be kötött videó kártyákat ?
    Előre is köszönöm a segítséget .
  • DummyBoy
    Nos, nekem a Saitek Cyborg csinált ilyeneket, mikor a POV gombbal nézelődtem, a megoldás nekem az volt hogy meg kellett nyomni mégegyszer ugyanazt az irányt amibe megkergült és akkor megállt :)

Ha a BS-hez is akarod a FreeTrack-et használni akkor le kell tölteni egy fix-et hozzá a FreeTrack fórumról ... Ez tartalmaz egy NewInput.dll-t, amivel felülírod a régit és kész ...

DCS BlackShark fix

Azt kell letölteni amelyik verziód van értelemszerűen ...

A joystick fix-es verzió az X-52 tulajoknak kell csak ...
  • SzKrisztian
    Sziasztok, van egy joystickom Genius MaxFighterF-31U és ezen van egy nyolc állású nézetváltó, gyakran van hogy ha nézetet akarok váltani akkor megkergül és hiába elengedem a gombot csak forog tovább, másnak volt ilyen problémája? van erre valami megoldás? A másik ami érdekelne, hogy van egy házi készítésü sapim FreeTrack-hez, amit eddig MS Flight Simulatorhoz használtam, de szeretném a Black Sharkhoz is használni de régebben valahol úgy olvastam hogy nem müködik vele csak ha egy patch-et is felteszünk. Erről tudna valaki irni, akinek van már tapasztalata.
  • DummyBoy
    Ehh ... tegnap én is örömrepkedtem (Instant Mission), tesztelgettem a pedálokat (Bejönnek nagyon xD) , megnéztem közelről pár Infantry arcot, erre azok lekapták a burkolatot AK-val a gépről xD

De visszatérve a pedálokra, működnek szépen, sokkal precizebben lehet velök irányítani, tetszik nagyon, csak még szokni kell, mert elég szarul van a számítógépasztalom alja kialakítva, nem cockpit-nek lett tervezve, szóval ha kényelmesen akarok pedálozni akkor nem érem el a joy-t xD

Ha meg elérem akkor széjjelverem a sípcsontomat ...
  • Scottt
    Kábrió?
  • LeonSilver
    Ja.AZt elfelejtettem mondani ( nemigen látszik, csak ha jól megnézi az ember ), hogy az első szélvédő teljesen hiányzik.
  • LeonSilver
    Auuuu.. ( véres az oldalsó üveg )

• DummyBoy
    Kipróbálom milyen így, aztán lehet veszek mégis átalakítót ...

Meg lehet a potikra is ráférne egy kis tisztítás, de az már csak részletkérdés, most műxik tökéletesen, de még megpróbálom a GlovePie projektet is és ha az megvan akkor letesztelem :)
  • LeonSilver
    Ugyan a gémSporton nem próbáltam de így az átalakítóval nekem nemkell a kormányt rákötni.Elég csak a pedál.
  • DummyBoy
    Nos, sikerült életet lehelnem a kormányba, de sajna a pedál csak akkor működik ha rá van kötve a kormány is :(

Letesztelem milyen xD
  • DummyBoy
    Erre a hónapra van kiírva hivatalosan, amit azért kétkedve fogadok ...
  • Solt
    Nincs még sajnos, csak a letöltős...
  • Molnibalage
    Ezer éve nem jártam erre. Van már dobozos angol változat?
  • DummyBoy
    Én még adok 2 napot magamnak ... utánna rendelem is meg az átalakítót ...

De ha felhúz a dolog lehet még ma este megrendelem xD
  • LeonSilver
    Na.Közben megoldódott ez a szar.Van az átalakítón egy kapcsoló.
    Na azt kapcsolgattam, kalibrálgattam aztán csak jólett.Lehet ez a nyüves windóz baszkurált valamit mert amikor próbáltam a gémportot életre kelteni összevissza bazirgáltam.Szóval ami a lényeg tökéletes végre!
    Egyébként ( vagy ahogy néhány pr0 mondja : egyéPként ) slideren szokott lenni a pedál.
  • LeonSilver
    Nem.Szétszedtem, megvizuáltam.Ez szerintem az átalakító miatt van.
    Mezei, 32bites XP alatt semmi ilyen nemvolt.Ott ugye nemkell az átalakító mert megy a gémSport rendesen.HA lesz kedvem majd dobok fel egy vinyóra 32-es xpt és megnézem.
  • DummyBoy
    Köszi!

Nem akarok okoskodni, de nem lehet hogy nem tér vissza teljesen végálásba valamelyik poti?

Más: ezek ugye Left és Right Rudderek? Miért nem próbálod meg (Ha még nem tetted ...) hogy nem axis-nak állítod be hanem Slidernek? Hiszen úgyis 0-tól végállásig használod mindkettőt, nem pedig pozitív - negatív kitéréshez mint pl a Joy irányait?

Ugyanis Slider esetén be tudod állítani DeadZone-nak azt a részt ahová nem téri vissza alapértékben ... (Bocs, nem tudom jobban megfogalmazni, de tuti érteni fogod, ha megnézed ...)

Vagy megteheted azokat amiket én ... Szétszeded, kitisztítod, fogaskerekeket átkened, esetleg a potikba egy kis alkoholt belecsepegtetni és párszor mozgatni őket végállástól végállásig? (Egy kis tisztítás tuti ráfér xD )

Engem most nagyon idegel ez a téma, mert most hogy megvan a pedál, széptbasz az ideg ha heteket kell rá várni hogy működjön :(
  • LeonSilver
    A két alsó kép tök véletlenül fellett cserélve
  • LeonSilver
    Simán összedugtam és felismerte a windóz ilyennek.

Viszont most felkell dobnom egy 32-es xp-t amin megy a gémSport mert akárhogyan kalibrálom a pedált ilyen szar ( csak BS alatt, a kalibráláskor semmi baj ) és most nemtudom, hogy az átalakító a ludas vagy mittomén..

Amikor elindítom akkor mint látszik minden pöpec de ha rálépek a pedálra majd felengedem ilyen fos marad.SZétvet az ideg.

• DummyBoy
    Nos, nem tudom, mert XP alatt nem próbáltam ki az FC-t, csak Vista alatt ...

De hozzáteszem, az FC nekem lassabban fut mint a BS ...

@LeonSilver: Mesélj erről az átalakítós mókáról pls! Tegnap megjött a pedálom, szétszedtem, kitisztogattam, újrazsíroztam, jobb mint újkorában, Vista Gameport driver fel, minden oké, de rásakkoztam ugyanis nem találok hozzá normálsi drivert, így nem működik ...

Adok neki pár napot még, de ha nem jön össze, akkor veszek én is átalakítót ...

Az átalakítós móka hogyan megy? Csak összedugom, és a vista automatikusan felismeri 2 irány joy-nak? Vagy kellenek neki driverek? Vagy hogyan műxik ez a dolog?

Előre is köszi!
  • polluxware
    vista alatt nem próbáltam még az FC-t. abban is működik ez a BS féle affinity trükk? úgyértem érezhető a változás?
  • DummyBoy
    Huhh ... pill megkeresem:

Tooltips with keyboard shortcuts

Az első pár sorban ott a link ...
  • mcsaba
    Kösz a segítséget, azt mond meg kérlek milyen mod ami kiirja a bill kombinációt és honnan lehet letölteni?
  • DummyBoy
    Én mostanában nagyon rá vagyok kattanva pedig Frogfoot-ra ...
    A simára és a Tankovy-ra is ... vagy a BS-el repkedek vagy a SU-kkal ... örültem volna egynek a DCS-ben ...

De szerintem az A-10-essel is majd az unokáim repkednek :(

Ja igen, a Te doc verziód is fentvan a lockonfilesen asszem xD
  • LeonSilver
    Igen, erről volt szó bár sokan kételkednek benne ismerve ED-t.
    SU-25t azért nem lesz mert az van az FC-ben.A-10C után ha hinni lehet ED-nek akkor az AH-64yxz jön.Vagy valami hasonló.
  • LeonSilver
    Startup procedúra itt is van linkelve.
    Még én csináltam egyet anno, asszem .doc