4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• Kferro
    Sziasztok!

Most próbálom megszerezni a BS-t, s arra kérlek, nyugtassatok meg, hogy nem csak a C:-re lehet telepíteni a programot, mert már hallottam ilyet.
  • gsg16
    üdv!hol lehet dobozos BS-ot venni?a lock on oldalról mentem át a dcs oldalára,de ott csak letölteni lehet.
  • ronnydown
    Abban tudnátok segíteni, hogy Vista újratelepítés előtt miket kell lementenem (BS, Lock-on), hogy újratelepítés után ne keljen aktiválnom a programokat? Már kevés aktiválási lehetőségem van hátra.

Köszönöm
  • Solt
    Hát bezony ez eléggé rendben van! :))
  • DonZorro
    Ugye-ugye??? Milyen kircsi lett??? Ugyes ez a Tango srác...
  • Buren
    A SharkPit 2.0 csak egy pöppet fotórealisztikus.
  • DonZorro
    Black Shark új COCKPIT 2.0

Még egy Black Shark COCKPIT 2.2
  • ronnydown
    Azt meg tudnátok mondani, hogy a SHKVAL "raket" mivel indul? Nem találom a billkiosztáson.

Köszi
  • prien21
    fordult:)
  • prien21
    Helló! Bocs, hogy megint install kérdés, de nagyon tetszik a játék csak nem tudok vele rendesen játszani, mert hol elindul, hol pedig cd kulcsos képig jutok akármit nyomok. Mindent a leírt módon csináltam. Ha valaki tudja, vagy nála is előfördult, segítsen ha tud!
    Előre is köszi!
  • ronnydown
    Köszi, már csak a gombokat kell beüzemelni...
  • LeonSilver
    A gombokat oda tedd ahol NEKED kézre esik.

• ronnydown
    Hy!

Végre beújítottam egy Saitek Evo Force-ra. Segítségeteket kérném, hogy a gombokat, hova célszerű konfigurálni, illetve nem találom, hogyan tudom a Collectíve-t rátenni a joy Throtte karjára. Enélkül ölég mókás az emelkedés (+;-)

Köszönöm a segítséget!
  • LeonSilver
    igen
    ( #2049 )
  • DummyBoy
    Van, csak online rendelős jelenleg ...
  • Molnibalage
    Sakcok, régen nem járatm erre. Van már DVD-s verzió?
  • DummyBoy
    Nos a Force-osat nem ismerem, de sajna a mai játékok nem a legjobban kezelik a FFB-t ...

Ellenben a BS-ben a trimmelés állítólag valósághűbb FFB-s joy-al ...

Gugliban keress rá ... lesz rivjú sz@rásig szerintem ...

De ha kicsit komolyabban akarsz repkedni akkor szerintem gyűjtögess még egy kicsit és a Force helyett vegyél egy X-52-est ... (Akár használtan ...)

Az nem FFB-s, de ég és föld a sima joyokhoz képest egy HOTAS!
  • ronnydown
    Sziasztok!

Segítsetek lécci... Két joy között vacillálok, nem tudtok valami jó kis tesztleírást róluk?

Saitek Evo vagy ennek a force változata...

A force-osból ki lehet venni a force-t teljesen, ha nem kell? Azért kérdezem, mert a mostani Logi Wingman Force 3D-m olyan, hogy ha ki is veszem a force-t, akkoris rángatja a joy-t középállásban egy picit... Nehezen lehet tartani vele a középállást...stb... egyszóval a BS-al nincsenek jó viszonyban sajnos.

Bocsánat, de kövezettek meg a kérdésért.

Köszönöm!
  • DummyBoy
    JA, meg lassan illene valami házigizdát keríteni aki kilövi a szpemmereket ...
  • LeonSilver
    Ösmétülés a tudás izéje .... ;)

Valamit kellene kezdeni a néhai bannerral is.Nem ?
  • Scottt
    2#-szel előtte már linkelted^^
  • jetikee
    Aki szeretne BlackSharkkal online repülni, az nézze meg a következő oldalt: http://feketecapa.atw.huhttp://feketecapa.atw.hu
  • DonZorro
    http://www.saitek.com/uk/prod/st290pro.htm
    http://www.saitek.com/uk/prod/evowireless.htm

Ennél gyengébbet sztem ne vegyél...
  • krisztian005
    Hello, szeretnék venni egy joystikot de nem tudom mijet érdemes, nincs nagy tapasztalatom joystickok terén, volt egy genius joy kölcsön nálam, más repszimekkel elég jól ment, bár kicsit elvolt már kopva de jobb volt mint billről játszani. Most hogy elkezdtem a Black Shark-al játszani szeretnék venni egy saját joyt kifejezetten a BS-hoz, ami kölcsön volt genius azzal képtelenségvolt repülni, kicsit kopott is volt nem volt rajta se gáz re rudder. Nem állok túl jól anyagilag ezért ne a legdrágábbat mondjátok de olyan érdekelne ami a legjobb a BS-hoz, nem túl drága, tartós, és ha esetleg megjelennek újjabb repülők a DCS-hoz akkor azokhoz is legyen azért jó.
    Ha jól tudom a DCS-hez A-10-es repülő és AH–64-helikopter fog megjelenni leghamarabb, legalábbis pár külföldi fórumon így irták, de a DCS hivatalos oldalán én nem találtam semmit erről, ti nem tudtok valami hivatalos infót, tényleg ezek lesznek, hol tart a fejlesztés, mikor fogják kiadni, vagy képek jelentek már meg róluk? Az is érdekelne még hogy ha esetleg lehet tudni hogy DCS-nél terveznek készíteni olyan repgépek vagy helikopterek közül bármilyet amijen a magyar légierőnek van, tetszik nekem a Ka50 de azért mégis szivesebben repülnék olyannal amin magyar felségjelzés van.
  • jetikee
    Aki szeretne BlackSharkkal online repülni, az nézze meg a következő oldalt: http://feketecapa.atw.hu
  • jetikee
    Aki szeretne BlackSharkkal online repülni, az nézze meg a következő oldalt: http://feketecapa.atw.hu
  • franko2
    Hello, főleg fs2004el repültem eddig de nagyon tetszik a BSban hogy itt is klikkelhető 3D fülke van és majdnem szinte minden müxik. Most ismerkedek komolyabban a géppel, és a navigációnál kicsit elakadtam, a BSben van gps-es térkép meg minden, de én jobban szeretem a hagyományos módszereket. Vor navigációs rendszert nem találtam csak ADF rendszert, de ehez nem tudom honnan lehet megnézni a frekiket, nincs valami nyomtatható térkép ahol fel vannak tüntetve a frekik.
  • DummyBoy
    Volt itt egy régebbi post a radarról, és az ő hiányáról ...

Keressetek rá ...

Valamint ha okosan csinálod akkor nem kell szemmel kibogaászni, ott az ABRIS ... és utánna a Skhval ...
  • mcsaba
    Ha jól tudom az Apache-nál csak a későbbi változatoknál lett radar. Az F16-os az repülő, radar nélkül nem sok esélye volna megtalálni a földi célpontokat olyan gyors. A Ka-50-esbe is azaz pontosan a továbbfejlesztett kétüléses Ka-52-ben már van radar, de az is lehet hogy a modernebb együléses Ka-50-ben is van már radar, de annak már főleg kijelzők vannak müszerek helyett, a szimulátorban meg müszeres fülke van, ezért biztos hogy nem a legmodernebb gépet modellezték le, ezért nincs benne radar. Ha esetleg valamiben tévedtem volna javítson ki aki jobban ért a haditechnikához.
  • Blondy
    Hi!

Csak nekem hiányzik ebből a madárkából egy igazi kereső radar? Apache-nak ,F16-osnak stb, mind van kereső radarja. Több funkciós, állítható miegymás. Ezzel megtanultam repkedni meg minden, kezdenék belemelegedni a campányba erre valami csak hiányzik. Na persze a radar! Tényleg miden egyes célt szabad szemmel kell kibogarásznom a tv képernyőjével?
  • SzKrisztian
    Sziasztok, most olvasom a Black Shark manualját de mivel alig tudok angolul rengeteg mindent nem értek, ezért is gondoltam arra hogy jó lenne egy magyar fordítás. Ti mit szólnátok hozzá, lenne kedvetek fordítani? Én mivel nem igazán tudok angolul, nem nagyon tudnék fordítani, de bármi másban, szerkesztés, ellenörzés, stb. szivesen segítenék.
  • mcsaba
    Szeretnék egy olyan képet a Ka-50-ről kinyomtatni ahol minden müszerhez meg kapcsolóhoz odatudnám irni hogy mi micsoda, ehez kéne egy kép, olyan lenne a legjobb ami fekete fehérbe a müszereket meg a fontosabb vonalakat mutatják csak nem tudom pontosan hogy nevezik ezt, de valami ilyesmire gondolok, persze jó felbontásba hogy minden apró bigyuszt lehessen látni. Ha valaki tud ilyet kérem linkelje be, én sehol nem találtam.
  • Vogel
    Hát nekem 4 éves konfiggal feltűnően hamar betölt (10 sec a sétáló bácsiig és onnan rögtön tölt), első verziós crackkel van ellátva (hozzáadott SF driveres), és még a heti CD bekérést sem erőlteti, sőt eddig nem is volt :)
  • DummyBoy
    1 perc? Az gyors ...
  • moho
    Sziasztok!

Nektek is baromi lassú a töltés? Vagyis, hogy kiválasztom mondjuk a campaign-t aztan még mielőtt bejönne a kis kép a helikopterrel és a felé sétáló manussal addig eltelik vagy 1 perc, és cak onnan kezd el tölteni. Ez nálatok is igy van?
  • franko2
    Ha jól tudom a magyar légierőnek nincs Ka-50-ese, de ettől fügetlenül valaki nem csinált egy jó magyaros festést? Én szivesebben repülnék vele, még ha igazából nem is létezik.
  • moho
    storno. Megoldottam
  • bucsher
    OFF: gameportos CH PRO pedált vennék.
    ha esetleg valaki megunná a szenvedést :)
  • moho
    pause/break a kezdetnél és hiába nyomom semmi, átállítottam más billentyú kpmbinációra de ugy sem, joystick egy logitech extreme 3d pro, mitől lehet, hogy nem indul?
  • Yula
    Felszállás előtt a communications-nél vannak lehetőségek, gyanítom lesz az...