4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• Buren
    Hú ez nekem is probléma volt anno.

Az optionsben ott a listán a zöld sort kell kiválasztani és ott kell nézelődni... (sry de halovány emlékképek vannak a fejemben a gépen meg nincs fenn a progi)
  • Molnibalage
    Skacok a kollektívot hogy a jó istenbe lehet a gázkarra tenni? Nem akar összejöni. A throttle-re rátettem, de az mást vezértelt a kabiban és a collective up/down esetén nem tudok tengelyeket definiálni csak gombokat.

Nagyon agyament logikája van a proginak egyelőre a szememben.
  • Molnibalage
    Csak van egy kis bibi. Videó kódoláshoz kell codecpack, mert anélkül nem megy...

Egyébként az ACE volt a hibája. Soha semmilyen program nem akadt össze vele az DCS és FC kivételével.

Nem akarom leszólni őket, de talán nem ártana az ilyen dolgokat megoldani.
  • repvez
    ne használj soha codec packeket.Ami videot nem lehet lejátszani a kmplayerrel vagy vlcplayerrel az meg is érdemli hogy ne nézzék meg :)
    sok bosszuságtol és felesleges dolgoktol kiméled meg magad ha nem telepitesz ilyen dolgokat.
  • Molnibalage
    Skacok a DCS-t is zavarja az ACE codecpack? Kiválasztottam egy training missiont, de percek alatt sem töltött be semmit. Non respondig state volt. Lelőttem az task magagerben a folyatatot és visszajött a főmenü.

Most akkor mi a jó isten van?
  • Buren
    Kis helyzetjelentés.
  • polluxware
    francnak szedvedtek ezzel anticuccal.. fél éve van crack exe
  • dwbman
    Há' végre elindult! Igaz is a mondás: segíts magadon, isten is megsegít.
    Na, süvítek...és minden cápavezérnek jó vadászatot kívánok!
  • dwbman
    Anti starforce Telepités:
    1. Vezérlőpult -> Hardver hozzáadása -> tobább -> Igen, már csatlakoztattam a hardvert -> tovább -> legalján: Új hardvereszköz hozzáadása -> tovább -> Telepítse a hardvereszközt, amit a listából választok ki -> tovább -> Minden eszköz megjelenítése -> tovább -> Saját lemez... tallózás, megkeresni a dev000.inf file-t (rarban van mellékelve) -> ok/tovább, meg kell jelennie egy új eszköznek: fstarforce -> ok/befejezés Szóval így kell. Alakul, alakul...
  • dwbman
    Na, ez a protect konzol végre azt mutatja amit kell: leszedni letudom a sf-t, de telepíteni nem tom, mert előjön egy ablak tele kérdőjelel meg jobb oldalt oroszul egy igennel + nemmel.
  • dwbman
    Üdv! Tudom, a játék feltörésével kapcsolatos kommentek száma eget verő, de nekem van ami nagyon nem tiszta! Problémám amivel fordulok hozzátok a következő: leszedtem az orosz verziót, amihez azt írtátok legalább daemon 4.3.1-es verzió kell. Na, én 4.3.04-nél újabbat nem találok, honnan tölthetem le?
    A másik n(agy) bajom a star force. Melléadtak a cd képnek egy anti star force 5.50.9-est, de nem tudok vele mit kezdeni, van benne egy 9 kb-es rendszerfájl. Azt írjátok, hogy indítsam a protect exét, aztán szedjem le a starforce-t. De hol van ez? hogy szedjem le?
    Ezután telepíteni kellene az anti starforce-t, ami gondolom az a 9 kb-es rendszerfájl lenne. De hogy, vagy mivel telepítsem fel?
    Kösz a segítséget!
  • Molnibalage
    Köszi, megkaptam az üzenetet.
  • Sanyo
    Jövő héten érkezik az első transzport, utána követi a többi. :)
  • dwbman
    12 rongy?! Mikor még ki se próbálhattam, hogy egyáltalán bejön e a cucc?! Az összes tiszteletem a fejlesztők kitartó, verejtékes munkájáé, de inkább lekaparom illegálba a ruszki verziót és törés után angolosítom. Ha tényleg tetszik és jól leköt, na, aztán lehet szó a KP-és megoldásról, mert akkor megérdemlik!
  • repvez
    itt meg tudod venni magyar pénzért is utánvéttel
  • dwbman
    Hali! Segítsen nekem valaki: a black shark elindul a menüig, aztán ha valamilyen akciót akarok kezdeni előjön egy aktiváló ablak. Akárhány serialt írtam be, egyik se volt jó neki, honnan szüljem elő a megfelelőt?
  • Molnibalage
    Skacok, lenne olyan jószándékű ember aki megrendelni nekem a DCS-t? Még mindig nincs paypalos kártyám. (Halottam olyan mendemondákat, hogy a sima OTP-s Visa Electron kártya is jó vásárlásra. Ez igaz?)
  • Solt
    Jaj ne viccelj, nem sürgetés... csak a klasszikus "2 hét múlva" ijesztő... :)
  • Sanyo
    Sorry, nem megy olyan könnyen. :)
  • Solt
    Jaj... ettől a "2 hét múlva" kifejezéstől gyomorgörcsöm lesz! :D
  • SzKrisztian
    Sziasztok, kaptam egy moniitort így most két monitorom van és arra gondoltam beállítom hogy az eggyik monitoron a pilótafülke a másikon Shkval kijelzője látszódjon, találtam is ilyen opciót, de hiába beállítottam csak az egyik monitort használta kettéosztva, a másik monitoron a wallpapert mutatta. Ati Radeon 3870 x2-es videókártyám van. Ha valakinek van valami ötlete hogyan lehetne megoldani hogy mindkét monitort használja kérem segítsen.
  • beci43
    Hello!Engem is érdekelne,privátban megbeszélhetjük!Előre is köszi!
  • Sanyo
    Ha minden jól megy, kb. 2-3 hét.
  • polluxware
    azám:) av8b az nekem is bejön noha elég gyengusz a fegyverzete..

F-16 jó lenne..

• Solt
    Ebben az esetben tőled rendelem az első VH-s daráló szimmel együtt! :D Kb mikortól vagy zaklatható a ez ügyben? :)
  • LeonSilver
    Ettől félek én is.Szerintem az egyik legnagyobb baklövés a dinamikus kampány hiánya.Akárki akármit mond, ezt lehetetlen pótolni holmi kézzel gyártott küldetésekkel.Meg hát én nembírok napirendre térni a talaj alatt hullámzó tengeren.Ekkora kreténséget..
    Mondjuk azért a leendő ( ha megérjük ) A-10C másabb mint a mezei de én szívesebben láttam volna egy faszán leprogramozott AV-8B-t például.
  • polluxware
    Normális gépre példul az F-16ra meg társaira éveket kell várni..

Ki a francnak kell A-10-es?? lonciban is volt már.. max ramp startolhatok vele, egyébként semmi new.

szépen ki van dolgozva a BS ,de gyakorlatilag egy totál érdektelen kávédaráló sajnos.

Az apache viszont érdekelne..

szerintem 6x csődbe megy EDE mielőtt eljutnának az 2. kiegészítőig
  • LeonSilver
    Én néha előszedem de igaz ami igaz nem annyit nyomom mint "régen" és ahogy nézem a lelkesedés ED fórumon is mintha kicsit esett volna.
    Azért ha összetolom rá a zsetont akkor megveszem, ez tuti.

Ez konkrétan kit-mit takar? Mikor - hol - mennyiért ?
  • polluxware
    még játszik valki ezzel a progival egyáltalán?
  • Sanyo
    Sőt, hamarosan itthon is lehet majd kapni. Én volnék a forgalmazója. :)
  • Solt
    Na már a hivatalos oldalról is rendelhető az angol DVD változat... hajrá... :))
  • DummyBoy
    A cockpitről hamarabb voltak képek az ED fórumon mint a külsejéről ...

ÁLLÍTÓLAG lesz benne egy csomó plusz, de hiszem ha látom ...

És mivel modul lesz, valami olyasmit olvastam, hogy külön is megy és együtt is a BS-el ...
  • LeonSilver
    Az, hogy az A-10 lesz a következő megjelenő stuff 100%.
    Viszont az összes többi a homályba vész és még ha lennének konkrét időpontok az sem jelentene semmit ED-nél.
  • mcsaba
    Hú ezek a képek az A-10-ről nagyon jól néznek ki. Akkor már 100százalék hogy az A-10-es lessz az első addon repülő? A képeken kívül van más hír is, pl mikor jelenik meg, milyen fázisban vannak, már kész a model, a fülkével mi a helyzet, na meg úgy általában hol tartanak? Aról volt már szó hogy hogy fog müködni ez az egész addon dolog? mikor megjelenik egy gép az csak a gépet fogja tartalmazni meg néhány küldetést hozzá? vagy esetleg minden géphez lessz valami újítás is pl új helyszinek vagy új AI gépek esetleg grafikai tuningolások, eggyeltalán a Black Sharkra fog települni vagy külön is fog müködni.
  • DummyBoy
    Nos mivel az edes fiúk sajnos sokszor keverik a kifejezéseket az idővel kapcsolatban, én első körben behelyettesíteném a hónap helyett az évet ...

így remélem pozitívan fogok csalódni ...

Mellesleg ED fórumon volt pár olyan fotó amitől leszakadt a pofám és "állítólag" az A-10-essel jönnek majd ... (pl: növényzet ...)

Szóval tuti csúszni fog ...

Piccsör

Piccsör tápig
  • repvez
    mikor adták ki a BS-t? a 9 honap lassan lejár amit igértek hogy addigra jon a kiegészités.
  • Solt
    Nagyon finom...
  • Bucser
    újabb A-10 képek a DCS Warthogból.
  • Kferro
    Igen. Köszönöm!
    Egyszer már felraktam a BS-t, de akkor nem akart összejönni. Most adok neki még egy esélyt.
  • Vogel
    Nekem nem a windowsos partíción van ha erre vagy kíváncsi.