4747
-
#2184 Hú ez nekem is probléma volt anno.
Az optionsben ott a listán a zöld sort kell kiválasztani és ott kell nézelődni... (sry de halovány emlékképek vannak a fejemben a gépen meg nincs fenn a progi) -
#2183 Skacok a kollektívot hogy a jó istenbe lehet a gázkarra tenni? Nem akar összejöni. A throttle-re rátettem, de az mást vezértelt a kabiban és a collective up/down esetén nem tudok tengelyeket definiálni csak gombokat.
Nagyon agyament logikája van a proginak egyelőre a szememben. -
#2182 Csak van egy kis bibi. Videó kódoláshoz kell codecpack, mert anélkül nem megy...
Egyébként az ACE volt a hibája. Soha semmilyen program nem akadt össze vele az DCS és FC kivételével.
Nem akarom leszólni őket, de talán nem ártana az ilyen dolgokat megoldani. -
#2181 ne használj soha codec packeket.Ami videot nem lehet lejátszani a kmplayerrel vagy vlcplayerrel az meg is érdemli hogy ne nézzék meg :)
sok bosszuságtol és felesleges dolgoktol kiméled meg magad ha nem telepitesz ilyen dolgokat. -
#2180 Skacok a DCS-t is zavarja az ACE codecpack? Kiválasztottam egy training missiont, de percek alatt sem töltött be semmit. Non respondig state volt. Lelőttem az task magagerben a folyatatot és visszajött a főmenü.
Most akkor mi a jó isten van? -
#2179 Kis helyzetjelentés. -
#2178 francnak szedvedtek ezzel anticuccal.. fél éve van crack exe -
dwbman #2177 Há' végre elindult! Igaz is a mondás: segíts magadon, isten is megsegít.
Na, süvítek...és minden cápavezérnek jó vadászatot kívánok! -
dwbman #2176 Anti starforce Telepités:
1. Vezérlőpult -> Hardver hozzáadása -> tobább -> Igen, már csatlakoztattam a hardvert -> tovább -> legalján: Új hardvereszköz hozzáadása -> tovább -> Telepítse a hardvereszközt, amit a listából választok ki -> tovább -> Minden eszköz megjelenítése -> tovább -> Saját lemez... tallózás, megkeresni a dev000.inf file-t (rarban van mellékelve) -> ok/tovább, meg kell jelennie egy új eszköznek: fstarforce -> ok/befejezés Szóval így kell. Alakul, alakul... -
dwbman #2175 Na, ez a protect konzol végre azt mutatja amit kell: leszedni letudom a sf-t, de telepíteni nem tom, mert előjön egy ablak tele kérdőjelel meg jobb oldalt oroszul egy igennel + nemmel. -
dwbman #2174 Üdv! Tudom, a játék feltörésével kapcsolatos kommentek száma eget verő, de nekem van ami nagyon nem tiszta! Problémám amivel fordulok hozzátok a következő: leszedtem az orosz verziót, amihez azt írtátok legalább daemon 4.3.1-es verzió kell. Na, én 4.3.04-nél újabbat nem találok, honnan tölthetem le?
A másik n(agy) bajom a star force. Melléadtak a cd képnek egy anti star force 5.50.9-est, de nem tudok vele mit kezdeni, van benne egy 9 kb-es rendszerfájl. Azt írjátok, hogy indítsam a protect exét, aztán szedjem le a starforce-t. De hol van ez? hogy szedjem le?
Ezután telepíteni kellene az anti starforce-t, ami gondolom az a 9 kb-es rendszerfájl lenne. De hogy, vagy mivel telepítsem fel?
Kösz a segítséget! -
#2173 Köszi, megkaptam az üzenetet. -
#2172 Jövő héten érkezik az első transzport, utána követi a többi. :) -
dwbman #2171 12 rongy?! Mikor még ki se próbálhattam, hogy egyáltalán bejön e a cucc?! Az összes tiszteletem a fejlesztők kitartó, verejtékes munkájáé, de inkább lekaparom illegálba a ruszki verziót és törés után angolosítom. Ha tényleg tetszik és jól leköt, na, aztán lehet szó a KP-és megoldásról, mert akkor megérdemlik! -
#2170 itt meg tudod venni magyar pénzért is utánvéttel -
dwbman #2169 Hali! Segítsen nekem valaki: a black shark elindul a menüig, aztán ha valamilyen akciót akarok kezdeni előjön egy aktiváló ablak. Akárhány serialt írtam be, egyik se volt jó neki, honnan szüljem elő a megfelelőt? -
#2168 Skacok, lenne olyan jószándékű ember aki megrendelni nekem a DCS-t? Még mindig nincs paypalos kártyám. (Halottam olyan mendemondákat, hogy a sima OTP-s Visa Electron kártya is jó vásárlásra. Ez igaz?) -
Solt #2167 Jaj ne viccelj, nem sürgetés... csak a klasszikus "2 hét múlva" ijesztő... :) -
#2166 Sorry, nem megy olyan könnyen. :) -
Solt #2165 Jaj... ettől a "2 hét múlva" kifejezéstől gyomorgörcsöm lesz! :D -
SzKrisztian #2164 Sziasztok, kaptam egy moniitort így most két monitorom van és arra gondoltam beállítom hogy az eggyik monitoron a pilótafülke a másikon Shkval kijelzője látszódjon, találtam is ilyen opciót, de hiába beállítottam csak az egyik monitort használta kettéosztva, a másik monitoron a wallpapert mutatta. Ati Radeon 3870 x2-es videókártyám van. Ha valakinek van valami ötlete hogyan lehetne megoldani hogy mindkét monitort használja kérem segítsen. -
beci43 #2163 Hello!Engem is érdekelne,privátban megbeszélhetjük!Előre is köszi! -
#2162 Ha minden jól megy, kb. 2-3 hét. -
#2161 azám:) av8b az nekem is bejön noha elég gyengusz a fegyverzete..
F-16 jó lenne..
-
Solt #2160 Ebben az esetben tőled rendelem az első VH-s daráló szimmel együtt! :D Kb mikortól vagy zaklatható a ez ügyben? :) -
#2159 Ettől félek én is.Szerintem az egyik legnagyobb baklövés a dinamikus kampány hiánya.Akárki akármit mond, ezt lehetetlen pótolni holmi kézzel gyártott küldetésekkel.Meg hát én nembírok napirendre térni a talaj alatt hullámzó tengeren.Ekkora kreténséget..
Mondjuk azért a leendő ( ha megérjük ) A-10C másabb mint a mezei de én szívesebben láttam volna egy faszán leprogramozott AV-8B-t például. -
#2158 Normális gépre példul az F-16ra meg társaira éveket kell várni..
Ki a francnak kell A-10-es?? lonciban is volt már.. max ramp startolhatok vele, egyébként semmi new.
szépen ki van dolgozva a BS ,de gyakorlatilag egy totál érdektelen kávédaráló sajnos.
Az apache viszont érdekelne..
szerintem 6x csődbe megy EDE mielőtt eljutnának az 2. kiegészítőig -
#2157 Én néha előszedem de igaz ami igaz nem annyit nyomom mint "régen" és ahogy nézem a lelkesedés ED fórumon is mintha kicsit esett volna.
Azért ha összetolom rá a zsetont akkor megveszem, ez tuti.
Ez konkrétan kit-mit takar? Mikor - hol - mennyiért ? -
#2156 még játszik valki ezzel a progival egyáltalán? -
#2155 Sőt, hamarosan itthon is lehet majd kapni. Én volnék a forgalmazója. :) -
Solt #2154 Na már a hivatalos oldalról is rendelhető az angol DVD változat... hajrá... :)) -
#2153 A cockpitről hamarabb voltak képek az ED fórumon mint a külsejéről ...
ÁLLÍTÓLAG lesz benne egy csomó plusz, de hiszem ha látom ...
És mivel modul lesz, valami olyasmit olvastam, hogy külön is megy és együtt is a BS-el ... -
#2152 Az, hogy az A-10 lesz a következő megjelenő stuff 100%.
Viszont az összes többi a homályba vész és még ha lennének konkrét időpontok az sem jelentene semmit ED-nél. -
mcsaba #2151 Hú ezek a képek az A-10-ről nagyon jól néznek ki. Akkor már 100százalék hogy az A-10-es lessz az első addon repülő? A képeken kívül van más hír is, pl mikor jelenik meg, milyen fázisban vannak, már kész a model, a fülkével mi a helyzet, na meg úgy általában hol tartanak? Aról volt már szó hogy hogy fog müködni ez az egész addon dolog? mikor megjelenik egy gép az csak a gépet fogja tartalmazni meg néhány küldetést hozzá? vagy esetleg minden géphez lessz valami újítás is pl új helyszinek vagy új AI gépek esetleg grafikai tuningolások, eggyeltalán a Black Sharkra fog települni vagy külön is fog müködni. -
#2150 Nos mivel az edes fiúk sajnos sokszor keverik a kifejezéseket az idővel kapcsolatban, én első körben behelyettesíteném a hónap helyett az évet ...
így remélem pozitívan fogok csalódni ...
Mellesleg ED fórumon volt pár olyan fotó amitől leszakadt a pofám és "állítólag" az A-10-essel jönnek majd ... (pl: növényzet ...)
Szóval tuti csúszni fog ...
Piccsör
Piccsör tápig -
#2149 mikor adták ki a BS-t? a 9 honap lassan lejár amit igértek hogy addigra jon a kiegészités. -
Solt #2148 Nagyon finom... -
#2147 újabb A-10 képek a DCS Warthogból. -
Kferro #2146 Igen. Köszönöm!
Egyszer már felraktam a BS-t, de akkor nem akart összejönni. Most adok neki még egy esélyt. -
#2145 Nekem nem a windowsos partíción van ha erre vagy kíváncsi.