4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• LeonSilver
    Ezek vistához vannak fater.w7 alá semmi ilyen nem kell.
    Először is ne a launcher.exe-t nézd.Amikor fut már a DCS ( ingame ) akkor nézd meg.
    Én semmit nem állítgattam rajta és használja faszán a két magot.

• DummyBoy
    Üdv!

Van erre pár applikáció, CPU Controll, Prifinnity, de direkt a Black Shark-hoz is írtak ilyet, az a neve hogy DCS MAX ... keress rá!
  • parasztbicska
    Feltettem a Win 7-et mert úgy olvastam csak ezzel használja ki a BS a több magos procit, a task managarben az affinitás beállításnál a Launcher.exe-nél mind a két mag be volt jelölve de a DCS.exe nél csak az első, bejelöltem a másodikat és jobban is müködött de legközelebbi inditásnál megint csak az első mag volt bejelölve, megoldható valahogy hogy ne keljen minden inditásnál bejelölni, sokször el is felejtkezek róla csak akkor jut eszembe mikor valami akció közbe elkezd akadozni.
  • Erdogan2
    Ó elnézést a duplázásért de a másik gond, h nem találom a mentésemet, aminek a Blackshark mappában kéne lennie ( Erdogan.lua ) Ha azt kitörlöm ugyebár a mentett beállítások törlődnek csak hogy nincs a mappában a játékon belül mikor elmentem úgy látja mappán belül nem.

Azt hiszem ebből nem lesz repkedés egy darabig
  • Erdogan2
    Nem sajnos nem engedi! Látja a jojt de axis commandson belül belül csak a neve van ott de az oszlopai olyanok mint ha ott se lenne az előző hozzászólásaimban hagytam egy linket ott láthatod miről beszélek.
  • LeonSilver
    Én is szoktam úgy röppenni, hogy szól közben a Kossuth :)
  • repvez
    milyen hangmodot használsz? vagy a torony politizált ahelyett hogy a te bajoddal foglalkozott volna ?
  • leonforce
    egy kis baleset utan ...
    eskuszom konnyebb volt vezetni mint "normalisan"... :)
  • DummyBoy
    Mármint üres és nem is enged hozzáadni?

Mert én pl: mindig kitörlöm őket ... És utána újraállítom magamnak ...
  • Erdogan2
    Igen így kéne, ahogy mondod te tegnap óta nem engedi teljesen üres az az oszlop mint ha nem lenne csatlakoztatva a joj legalábbis axis tune opciónál nem látja nem kitöltetlen az oszlop, hanem mint ha be se lenne dugva a joj fogalmam sincs mi lehet vele de már bajlódok ezzel a simmel egy ideje jó lenne végre gond nélkül repkedni:S
  • DummyBoy
    Nos akkor neked kell beállítani őket ... kiválasztod az oszlopok közül a Black widow-t majd a sorok között rámész, és ADD-al beállítod, utánna pedig Axis tune-al lehet finomhangolni ...

Legalább addig van időd olvasgatni a manualt ...
  • Erdogan2
    A jojstick egy (SL-6640 Black Widow) némileg módosítva
  • Erdogan2
    http://img707.imageshack.us/i/newpicture002.jpg/

LINK A KÉPHEZ

EZT CSINÁLJA !!!
  • LeonSilver
    Mecsoda jojstück az?
  • Erdogan2
    Igen sajnos úgy látom én is nem érzékeli a joj-t axis commands on belül mint ha ott se lenne PEDIG OTT VAN ÉS 100 % ig működik ez biztos meg a mentésemet sem találom ( Erdogan.lua) Ennek a Blackshark mappában kéne lennie és mit tesz isten nyomát sem látom
  • LeonSilver
    Az isten nem bottal hanem ED-vel ver ? ;)
  • Erdogan2
    Elnézést, hogy megint zavarok de úgy érzem engem vfer az Isten
  • LeonSilver
    Hát fater mérni sohasem mértem.Érezni viszont érzem a különbséget.
    Valószínűleg a vista sem rossz már szervízpakkokkal ( annak idején az xp is egy szarkupac szintjén volt és a első ill. a második szervizpakk után lett egy nagyon jó oprenccer ) csak az a baj, hogy már eleve szarul rajtolt.Ezt belátta a májkroszoft is és ezért lépett ahelyett, hogy a vistát erőltette volna.Abba csak buktázott volna így meg viszonylag jól kijött a mutatványból.

Egyébként vista alatt kellett valami procimag izélgető szar is, hogy normálisan menjen a két ( vagy több ) mag.W7 alatt ez sem kell ;)
  • polluxware
    #2478 természetesen BS viszonylatban értem a kérdést
  • Erdogan2
    Köszönöm szépen kell felrakni pecset vagy mennek a skinek, hangok az 1.0 val is ?
  • LeonSilver
    Feltelepíted a ModMan-t, elindítod,kiválasztod, hogy melyik játékhoz akarod használni ( DCS series ), létrehoz egy mappát ( xyz:\ModMan\addons_fc\ ) ide bemásolod a használni kívánt fájlt ( nem kell kicsomagolni!!!), rányomsz a MOD installer gombra.Amit fel akarsz telepíteni azt kipipálod és Install.

• Erdogan2
    Na ez már triplázás elnézést kérek a moderátortól felraktam a win 7 et !
    2 perc sem kellett és a pilótafülkében landoltam
    Még annyit had kérjek tőletek kérlek, h mondja el valaki hogyan kell használni a ModMan-t mert szeretném betenni az eredeti hangját a gépnek és a feljavított pilótafülkét ELŐRE IS KÖSZÖNÖM SZÉPEN ÉS AZ EDDIGI SOK SEGÍTSÉGET ÉS TÜRELMET IS
  • Erdogan2
    Bocsánat újabb alkalmatlankodásomért de tudja esetleg valaki, hogy ha már egyszer regeltem a szimet és azóta új rtendszert kapott " WIN 7 "
    Akkor ugyan úgy aktiválom ahogy először valaki segítsen mert nem szeretném elcsszerinteni a maradék 7 aktiválást köszönöm szépen.
  • Erdogan2
    Üdv mindenkinek felraktam a win 7 et megnézem ezen működik e sajna -1 aktiválás de valamit valamiért meg drivereket is frissítettem na most meglátom milesz...
  • sure
    ------------
    DxDiag Notes
    ------------
    DirectX Files Tab: The file directx.cpl is a debug version, which will run slower than the retail version.

Ennek SZVSZ itt ugyanúgy "No problems found"-nak kéne lennie, mint az alatta levő soroknak (nálam legalábbis az - igaz, ez egy laptop f0stalicska integrált videóvezérlővel, nem használom játékra).

Kézzel töltötted le a legfrissebb directx9-et, vagy ez az, ami a Windows XP SP3 telepítés utáni állapota a directx-nek?

Egyáltalán, az XP egy hagyományos, eredeti (vagy avval teljesen megegyező tartalmú "biztonsági másolat") telepítőcédé, vagy ilyen mindeféle segédprogrammal, codeccel, driverrel stb. előre megtűzdelt lemez?

Amúgy meg igen, a 2007. májusi videovezérlőt tényleg érdemes volna újabbra cserélni :)
  • sure
    Mintha azt írtad volna, hogy friss Windows telepítés, ehhez képest elég sok video codec van, azt tudom, hogy a Lock-Ont képes volt némely kedves codec pack kiakasztani (talán az ACE nevű), lehet, hogy nálad is itt a probléma gyökere.

Az nem lehet, hogy tűzfal/antivírus foglalatoskodik ilyenkor vele? Én már nem emlékszem, akart-e annó defaultből netre kimenni. Próbáld meg kikapcsolt víruskergetővel+tűzfallal indítani (esetleg húzd le addig a gépet a netről)
  • polluxware
    nem erősködök.. legyen 4, úgyis ocsó

egyébként mennyivel gyorsabb w7en vistához képest?

tudol esetleg konkrét értékeket mondni? (komolyan érdekelne)
  • Erdogan2
    Köszike itt a DxDiag fájlom http://www.mediafire.com/?bmyomttzhwo
    Amúgy a hivatalos fórumon a srácok szerint a drivereim öregebbek mint anglia királynője :D
  • LeonSilver
    http://www.mediafire.com

http://data.hu
  • Erdogan2
    Tud valaki adni egy linket hova töltsem fel ? Felrakom és akkor aki ért hozzá megnézhetné mi a bibi komolyan ez a játék hülyét csinál belölem :D:S
  • LeonSilver
    A dxdiag egy eléggé átfogó képet ad a gépről és elsősorban nem a directx problémák kiküszöbölése miatt kellene mivel a dxnek és a töltési időnek vajmi kevés köze van egymáshoz.Viszont meglehet belőle tudni, hogy hány és milyen meghajtó van a gépben, stb ..
  • sure
    Amikor "tölt", kapar a vinyó, vagy van valami CPU aktivitás, vagy a Starforce check tököl esetleg? Nincs másik optikai meghajtód kipróbálni? (nekem Flaming Cliffsel csinálta haldokló DVD író az extrém hosszú SF checket - bár közel sem 30 vagy 45 percet, igaz, az FC az CD, a BS meg már DVD...). Ha amúgy mennek a 3D alkalmazások rendesen, szerintem a DXDiag sokat nem fog segíteni (amúgy nem egy nagy ördöngösség, Start menü - Futtatás, beírod hogy dxdiag, a display meg a sound füleket érdemes csekkolni nagyjából), meglepődnék, ha ez a jelenség video-driver vagy directX probléma lenne
  • LeonSilver
    Akkor ott valami kifejezetten szar, bár gondolom erre magadtól is rájöttél ;)
    Tényleg lefuttathatnád a dxdiagot és az eredmény ( mentsd el, valahova töltsd fel és a linket tedd be ide ).
  • Erdogan2
    Hát srácok még mindig meg vagyok lőve 45 perc alatrt tölt be a kicsike
    a hivatalos oldalon már mondták, h futtassam ezt az ominózus DxDiag-ot
    Szerintem ma felrakom a win 7 et meglátjuk mit produkál remélem végre jó lesz mert egyetlen játék körül nem kavartam még ekkora felhajtást:D:D
  • Feró Flex
    köszönöm
  • Erdogan2
    Megveszed feltelepíted és a megadott módon regisztrálod emailen vagy web oldalon keresztül a kapott kulcsot használod és már mehet is a buli :)
  • Feró Flex
    Tescoban 3990ft kapható!
    Kérdés:kell hozzá valami kiegészitő vagy telepités után mehet a helizés?
    A Lock On meg van.
    Köszi srácok előre is a választ.
  • Erdogan2
    Meglesz ;) akkor majd mindenből a legújabbat sztem holnap majd felrakom a win7 et meg a másik +2gb ramot ha úgy sem lesz jó hát töltsön félóráig nem fog zavarni egészségére lényeg, h eredeti és működik :D
  • repvez
    ott a baj, hogy amit a gyári cdn addnak azok általában már elavult progik, nézz szét a gyártonál a legujabb driverek után mindenhez, alaplap, vga, hang stb...
  • Erdogan2
    Köszönöm szépen kolléga urak !

Az alaplapi cd-ről INSTALL ALL DRIVER szal azzal nincs baj az eszközkezelőben sincs hibajelzés a RAM-ot már régóta bővíteni szeretném szal az mindenképp meglesz ártani nem árthat egy kis plussz :)