Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
Ka-50
C:\Users\Public\Documents\Saitek SD6 Profiles\
XP alatt pedig c:\Documents an settings\All users\Documents\Saitek SD6 Profiles\
A lényeg a \Saitek SD6 Profiles\ ...
Értelemszerûen lehet hogy Documents helyett Dokumentumok van ... xD
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ka-50
Tudja valaki melyek a nyelvi fileok és hol vannak a BS mappában?
http://lockon.mlap.hu
Sok sikert hozzá, ne felejtsd el leszedni hozzá a Beta SW-eket a www.saitekforum.com-ról és a Joy fixet a DCS fórumáról!
Ka-50
SLI itt nem sokat számít inkább a procik ... Ahhoz pedig Vista kell és valamilyen Affinity Tool ... DCSMax (DSC fórumáról letölthetõ ...) vagy Priffinity vagy ilyenek ...
Elõre is köszönöm a segítséget .
Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]
Ha a BS-hez is akarod a FreeTrack-et használni akkor le kell tölteni egy fix-et hozzá a FreeTrack fórumról ... Ez tartalmaz egy NewInput.dll-t, amivel felülírod a régit és kész ...
DCS BlackShark fix
Azt kell letölteni amelyik verziód van értelemszerûen ...
A joystick fix-es verzió az X-52 tulajoknak kell csak ...
De visszatérve a pedálokra, mûködnek szépen, sokkal precizebben lehet velök irányítani, tetszik nagyon, csak még szokni kell, mert elég szarul van a számítógépasztalom alja kialakítva, nem cockpit-nek lett tervezve, szóval ha kényelmesen akarok pedálozni akkor nem érem el a joy-t xD
Ha meg elérem akkor széjjelverem a sípcsontomat ...
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Meg lehet a potikra is ráférne egy kis tisztítás, de az már csak részletkérdés, most mûxik tökéletesen, de még megpróbálom a GlovePie projektet is és ha az megvan akkor letesztelem 😊
Letesztelem milyen xD
www.smart-bus.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De ha felhúz a dolog lehet még ma este megrendelem xD
Na azt kapcsolgattam, kalibrálgattam aztán csak jólett.Lehet ez a nyüves windóz baszkurált valamit mert amikor próbáltam a gémportot életre kelteni összevissza bazirgáltam.Szóval ami a lényeg tökéletes végre!
Egyébként ( vagy ahogy néhány pr0 mondja : egyéPként <#idiota>#idiota> ) slideren szokott lenni a pedál.
Mezei, 32bites XP alatt semmi ilyen nemvolt.Ott ugye nemkell az átalakító mert megy a gémSport rendesen.HA lesz kedvem majd dobok fel egy vinyóra 32-es xpt és megnézem.
Nem akarok okoskodni, de nem lehet hogy nem tér vissza teljesen végálásba valamelyik poti?
Más: ezek ugye Left és Right Rudderek? Miért nem próbálod meg (Ha még nem tetted ...) hogy nem axis-nak állítod be hanem Slidernek? Hiszen úgyis 0-tól végállásig használod mindkettõt, nem pedig pozitív - negatív kitéréshez mint pl a Joy irányait?
Ugyanis Slider esetén be tudod állítani DeadZone-nak azt a részt ahová nem téri vissza alapértékben ... (Bocs, nem tudom jobban megfogalmazni, de tuti érteni fogod, ha megnézed ...)
Vagy megteheted azokat amiket én ... Szétszeded, kitisztítod, fogaskerekeket átkened, esetleg a potikba egy kis alkoholt belecsepegtetni és párszor mozgatni õket végállástól végállásig? (Egy kis tisztítás tuti ráfér xD )
Engem most nagyon idegel ez a téma, mert most hogy megvan a pedál, széptbasz az ideg ha heteket kell rá várni hogy mûködjön 😞
Viszont most felkell dobnom egy 32-es xp-t amin megy a gémSport mert akárhogyan kalibrálom a pedált ilyen szar ( csak BS alatt, a kalibráláskor semmi baj ) és most nemtudom, hogy az átalakító a ludas vagy mittomén..
Amikor elindítom akkor mint látszik minden pöpec de ha rálépek a pedálra majd felengedem ilyen fos marad.SZétvet az ideg.
De hozzáteszem, az FC nekem lassabban fut mint a BS ...
@LeonSilver: Mesélj errõl az átalakítós mókáról pls! Tegnap megjött a pedálom, szétszedtem, kitisztogattam, újrazsíroztam, jobb mint újkorában, Vista Gameport driver fel, minden oké, de rásakkoztam ugyanis nem találok hozzá normálsi drivert, így nem mûködik ...
Adok neki pár napot még, de ha nem jön össze, akkor veszek én is átalakítót ...
Az átalakítós móka hogyan megy? Csak összedugom, és a vista automatikusan felismeri 2 irány joy-nak? Vagy kellenek neki driverek? Vagy hogyan mûxik ez a dolog?
Elõre is köszi!
A simára és a Tankovy-ra is ... vagy a BS-el repkedek vagy a SU-kkal ... örültem volna egynek a DCS-ben ...
De szerintem az A-10-essel is majd az unokáim repkednek 😞
Ja igen, a Te doc verziód is fentvan a lockonfilesen asszem xD
SU-25t azért nem lesz mert az van az FC-ben.A-10C után ha hinni lehet ED-nek akkor az AH-64yxz jön.Vagy valami hasonló.
Még én csináltam egyet anno, asszem .doc
A startup-ra van leírás PDF-ben a lockonfiles.com-on, ott le van írva mit milyen sorrendben kell kapcsolgatni, abban is bennevan hogy mi micsoda ...
Aztán érdemes megnézni a Producer Notes-t is, abban is sokmindent elmondanak, letölthetõek a DCS oldaláról, de fent vannak youtube-on is ...
Valójában nem kell mindent fejben tartani, ami meg kell azt gyorsan meg lehet jegyezni ...
Nos, az ED állítása szerint 9 havonta (ezt a részt kétlem ...) jönnek új modulok (külön megvásárolható részek elvileg ...) a DCS-hez...
A következõ egy repülõgép az A10-es lesz (Bár én jobban örültem volna egy Su-25T-nek mondjuk ... Mindegy, ez is jó lesz ...), utánna meg ki tudja ...
A másik ami érdekel hogy mit lehet tudni a DCS jövõjérõl, én úgy halottam hogy jönnek újjabb gépek, de az hivatalos oldalon nem sok infót találtam errõl, az érdekelne pontosan milyen gépek lesznek, milyen sorrendbe jönnek ki kb mikorra várható az elsõ, lesznek még más addonnok vagy csak repgépek, esetleg a helyszin fog bõvülni?
Driverek jók amik vannak a vistához de például ATi csinált már kifejezetten w7 drivert.Erre már tényleg érdemes lesz lecserélni az XP-t, bár megjegyzem nekem a vistával sincs bajom.
Pedál mûködik de bekellett szerezni hozzá egy gameport2usb átalakítót.
Ha látható marad a HUD nállam és nem esik nagyot az FPS, akkor lehet fent is hagyom ...
Most a Dynamic Trim-et akarom mûködésre bírni, kiváncsi vagyok rá hogy mûködik, de idegesít hogy az a hülye GloivePie negyedére veszi a FreeTrack sebességét 😊
Mûködik a pedál? XD
www.smart-bus.hu
Windows7 ( 64bit ),4GB RAM,Sapphire HD4850 ( 512 ), 4000+ Athlon X2 ( ez nagyon szar már, lassan beszerzek egy 6000+-os CPU-t ).
Mennyit esett az FPS? Játszható maradt még?
Megkérdezhetem milyen gépen ment? (CPU VGA ...)
Lehet este én is kipróbálom ...
Kipróbáltam úgy is, hogy felkapcsoltam ezt a szart a HUD elõtt de nem az igazi szerintem.
Én a Dinamic Trim update-et akartam letesztelni, de az is bukott, ugyanis ha elidítom a GlovePie-t ami kell hozzá, akkor a FreeTrackemet lelassítja 20-25 FPS-re, ami qrvára zavar ...
Viszont úgynézki sikerült pedálokat szereznem: Szimmetrikusak, analóg cucc, külön Gameport a pedálokhoz, szóval ELVILEG nem kell rákötni a kormányon keresztül, elég a pedálokat 😊 És nem is volt nagy összeg 😊
Abban bízom, hogy sikerül életre keltenem a Gameportot Vista alatt és tényleg mûködni fog ... ma vagy holnap kell elvileg kézhez kapnom 😊