Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Asszem FC-ben a MIG-nél is így van, de itt nem ... Itt "csak" segítség XD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Béla9248
Sziasztok!

Végre valahára lejött a game és a mappában van egy Antistarforce driver és nem igazán tudom hogy mire is kell ez! A mappában van 2db fájl 1-FStarForce.sys és 1-dev000.inf! Esetleg vki tudja hogy mit is kell vele tennem?

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

LeonSilver
JA.ENnyit én is kiókumláltam de azt hittem én bénázok el valamit mert ( ha jól emlékszem, már régen játszottam vele ) EECH-ban ha a cél bekerül a célzókörbe akkor be is fogja a célt.

Kibaszott jó ez a wiimote.... vissza kellene már vinnem az unokámnak 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Jaja ennyi a lényeg. Fõleg nagy távolságnál nagyon hasznos amikor egy élet munkája ráigazítani a Shkvalt a célre. Itt oda nézel ahova célzol, és folyamatosan nyomod az O-t amíg teljesen rá nem fordul az optika. Utána már a slew gombokkal lehet finomítani. Egyébként akkor is jó, amikor valami nagyon közel van mert olyankor már a legkisebb nagyítás is nagy és soha nem tudom hol járok a keresõvel, és ilyenkor mivel közel van pont rá tudsz nézni a célobjektumra és egybõl rá lehet tenni a célra az optikát. Lehet van valami másféle felhasználási módja is, de eddig nem jöttem rá. Légi céloknál lehet még hasznos de eddig még olyat nem igen lõttem...

DummyBoy
Nem hinném, hogy én profi módon kezelem, de nincs vele bajom ...

Bekapcsolom, ránézek a becélozandó valamire, vagy a környékére, megnyomom a O-t (Vagyis a megfelelõjét a joyon ...), majd a Shkval gombjaival finomítok és Lock ...

Vagy mire gondolsz?

LeonSilver
VAn valaki aki profi módon kezeli a sisakcélzót??Elárulhatná a trükköt.
EECH-ban fasza de itt valahogy nemtudok rájönni a nyitjára.

Béla9248
Nagy köszönet érte!

Hmmm nekem úgy tûnik, hogy amikor new mission kezdek akkor be lehet állítani de utána már nem lehet elõhozni az ablakot semmiképpen sem. Ez elég értelmetlen szerintem. Vagy van rá gomb, csak én nem látom? 😊

Egyébként a "The Deployment" kamány elsõ missionja iszonyat milyen hangulatos. Egy MI-24 -el kell géppárban repülni egy jó nagyot. Szerintem 5-600 km biztosan van. Teljesen harcmentes de közben folyamatosan motyog mindenfélét. Az összes faluról, hegyrõl, helyi nevezetességrõl mesél valami sztorit, nagyooon nagy! 😊)

a New menüpont alatt találod.Kissé érdekes,nem úgy mint a Lock-onban,ott azonnal azt adja be,de itt le kell "hívni".

Ka-50

Hálás vagyok a közbenjárásért! Hibátlanul mûködik... 😊 Megyek megcsinálom a traininget. Nincs Coalitions menü az Editorban! 😊 Sehol nem találom.

HUAF_Ducky
Technical Service Officer
Elküldve: 2009.04.07, 17:26 Hozzászólás témája: Re: Orosz Technika

--------------------------------------------------------------------------------

Többen szeretnék a DCS-hez az angolosító motyót.

Javaslom belekukcsizni a www.vmh59.hu oldalon a LETÖLTÉSEK-ben
a MOD's almenübe. Talán segít...

Ezt írta a VMH fórumra.
Szép napot!
No igen... de legalább a szándék megvan bennünk! 😊

www.smart-bus.hu

LeonSilver
A legtöbbünkével az fater.Én sem állok neki dsl-el feltölteni a czirka 470 megát.

Az én netemmel esélytelen sajna... 😞

www.smart-bus.hu

Béla9248
Sajna ott nem találom esetleg akinek megvan nem töltené fel vhová?
Nagyon megköszönném!

Én is tegnap! 😊

LeonSilver
Írtam PM-et Ducky-nak, hogy ha tudja valahova dobja már fel ezt a fájlt.
Ha valami van majd szólok!

Ehhe! 😊 Én is ez után nyomozok de nekem a Trainig és az Encyclopedia is bõven elég lenne... Vagy ha tudnám mely fileok tartalmazzák... 😊

Béla9248
Sziasztok!

#1143-hozzászólásban lévõ link nem mûködik esetleg megvolna vkinek a tartalma?

Elõre is köszönöm!

DummyBoy
Melyik verziód van meg? Gondolom az orosz ... Azt a newinputot töltötted le ami ahhoz kell?

Elmentetted a régit vagy csak felülírtad?

Próbáld meg visszarakni a régit, és letölteni a sima orosz newinput.dll-t ... HA X52-esed van akkor meg a joxfix-eset szedd le ... és próbáld ki úgy is ...

Ha kell a régi, otthon asszem megvan, este el tudom küldeni ...

Áááá! Valaki világosítson már föl légyszives, hogy merre található az Editorban a Coalitions ablak?

Üdv!újratelepítettem a black sharkot,majd bemásoltam azt a "new input" filet,ami ahhoz kell,hogy mûködjön benne a freetrack,erre indításnál kidob egy hibaüzenetet,hogy valami dll file nincs meg,és utánna teszi zárójelben,hogy "new input".eddig mûködött,most az újratelepítésnél meg ezt csinálja.van valakinek ötlete?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Tök jó opciót találtam egy esti repkedés alkalmából. Ctrl+F1 és naon állat lesz a nézõmód ha nem használsz freetrack-et,de lehet h közben lehet is azt még nem próbáltam.Sok szerencsét. 😛
Értettem, köszönöm az infot! 😊

LeonSilver
Regelj az MH59-es nbépek fórumán, keresd meg Ducky-t aki a csomagot csinálta és kérd meg, hogy tegye fel valahova neked.
Megtennépm én is de 470 megát nemállok neki feltölteni a szaros dls-el.

Senki nem tud valami tippet adni a #1945 hszre ?

Frissítsd a videókártya driveredet,nálam bevált.(ATi)

Ka-50

LeonSilver
Háj!Valami hasonló szokott lenni nekem is ( mióta a krekket használom, w7 alatt még nincs daemon sajnos ) de 1-2-3 próbálkozás után elszokott indulni.
Meg nem is mindig csinálja.

Üdv Urak!
olyan problémám van,hogy gondolt egyet a Black Shar a gépemen,és nem indúl el single módban,csak multiban.a "launcher exe hibát észlel".volt már ilyen valakivel?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Scottt
Bazze sose játszottam ezzel a játékkal ne rám nézzetek.😄

Én bízva abban, hogy hasonló a Lock-on hoz a küldetés szerkesztõje azon alapon vau-vauztam bele. Ott ugyebár lerakod a waypointot, hogy merre menjen a jármû(minden ami mozog adhatsz annak asszem lehet waypointot adni,sõt..)és ki lehet választani, hogy annál a waypointnál mit tegyen.Pl:támadjon-megadod mivel támadjon,és mire-,repüljön-milyen magasan,sebességgel-leszálljon-hova-gondolom van olyan lehetõség is, hogy lebegjen ha jól tévedek a lock onban volt ilyen lehetõség.

Azt viszont szerintem nem lehet beállítani, hogy egybõl függõleges emelkedéssel kezdjék a repülést^^

De mondom életemben nem játszottam vele😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Ez az AI lebegtetése engem is érdekel, az nyilvánvaló hogy a waypontoknál kell beállítani de ott mit mert én nem jövök ráfele, és arra sem jövök rá hogy lehet azt beálítani hogy az AI gépek ne taxizás és kifutópályát használva száljon fel mint egy repülõ hanem helybõl. Ha valaki tudja irja már le pontosan hogy lehet ezek beállítani.

DummyBoy
2-3-at?

Csak a hidak alatt otthagytam a komplett Kamov gyártás többszörösét 😊

És akkor még nem is néztem azt mikor a légvédelmis srácok reflexeit és skilljeit tesztelgettem xD

polluxware
áhhh.. ki kell törlni a gusba az AI wingmanokat meg a sallangokat osztán egyedül lehet trükközni, hazamenni, újra tankolni, újra trükközni..

asszem amúgy is csak 5db van hadrendben ebbõl a helóból.. namost abból 2-3 már training misszioknál összetörtél, szóval totál reális a stukstúra<#idiota>

ugyi?<#zavart1> + jobban megy... nem eszi a gépet annyira

Scottt
1)álni-nem tud semmi
2)állni a helikopterek meg maximum a földön tudnak
3)Szerintem az amire te gondolsz az a lebegés,a waypontnál lehet beállítani, hogy annál a waypointnál mit csináljon.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

http://www.freeforum.hu/vmlvrb
Az megoldható valahogy a küldetésszerkezstõben hogy az AI gépek ne csak lerepüljenek egy elõre beállított utvonalat hanem bizonyos pontokon ne repüljenek hanem csak áljanak a levegõbe?

Az AI-nak annyira nem vág az esze... Ami még ugye hagyján de hülye és vak is! Kicsivel a runway elõtt lebegtem olyan 35-50 méter magasan a tresholdtól kicsit visszább pont a finalon és vígan kapcsolgatok a fülkében amikor a leszálló SZU-39 vígan leviszi a fölsõ rotor egy részét... 😊 Hááát nem tudom, hogy eddig is ilyen volt-e mert eddig ezt nem nagyon tudtam csinálni ( függeszkedni ugyebár nehéz volt merevszárnyúval hacsak nem szembeszélben de az meg inkább vitorlázás 😄 ) de azért ezen meglepõdtem. Viszont amúgy meg jó kis meglepi mert szép nagyot csattan ám! 😊

DummyBoy
FC-ben a SU-25-ös trimmelése is csak azért nem megy a rotary-kkal, csak gombokkal, mert az eredetiben is így mûködik ...

Mellesleg a TRIM-re van alternatíva az ED fórumon, ráadásul állítólag a peccsben jön egy új method ...

Amúgy szerintem NAGYON pozitív változás, hogy most már a reptereken és FARP-on van rearm/refuel opció menübõl kiválasztva a fölszerelni/betölteni kívánt dolgokat. Nem csak odamegyek addig nyomom a CTRL+R-t amíg meg nem telik... Nem is értem ez eddig hol volt. Nem nagy dolog szerintem megcsinálni ilyesmit.

Hát ennek most egy kicsit utánaolvastam és a TRIM dolgot visszavonom. Úgy tûnik, hogy ott ez a normális ezt eddig nem tudtam. Ettõl függetlenül nekem a rotaryn jobban esne... 😊

Hihi! 😊

Elég vegyesek a tapasztalataim egyébként... A Mission Editor hatalmas visszafejlõdés szerintem. Kivették a birkák a Satellite nézetet, nem látom a skineket csak ha már betöltött a játék, és szerintem elb@szták az útvonalszerkesztést az objectek lerakását és a már lerakott objectek kiválasztását is... Aki a Trimet kitalálta azt meg még a mentõben is ütni kéne!! Amikor a SU-25T-nél elvették a lehetõségét, hogy a HOTAS ( x52 gázkar tetején ) forgó potmétere helyett GOMBOKKAL ( ???? ) kellejen trimmelni már akkor kivert a víz de ez az egy gombos izé...hát elég vicces szerintem... Egyébként jó lett az új engine! De hol van ? Mert nem a játékban az tuti. Lehet, hogy az APU teherautó kapott új enginet vagy nemtudom... Ha már itt tartunk a szabvány téglalap Ikarust is kicserélhették volna valami szebbre! 😊 Kedvenc objectem a játékban!

Molnibalage
Egyszer csak az hallod, túúúúúúúúú, túúúúúúúúúú, azt elcsap az esti gyors. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ehhe gyakoroltam a cápa irányítását és a finom mozdulatokat meg az alap manõvereket. Hát egyáltalán nem egyszerû ez tény bár nekem ezzel semmi bajom nincs! Azért szimulátor, hogy legyen mire ráérezni, legyen mit megtanulni hozzá...

Remélem jól linkelem...

Innen tiszta Microsoft Train Simulator! 😊

DummyBoy
Meg az angol verzió is megjelent régen, de csak letöltõs formában ...

Lockonfilesen a cockpit addonok közt ott van!

Sziasztok, láttam a neten több képet is amit a Ka 50 es fülkéjébe a feliratok, nem a tooltippek, angolul voltak, megjelent már az angol verzió vagy ez csak valami addon féle?

Vagy ha valaki tudja mit hová kellene tennem az angol verzióból azt is megköszönném... Fõleg a training és az encyclopedia érdekelne.

Nem tudná nekem valaki földobni a #1143 hsz-ben linkelt csomagot földobni valahová ? Van benne jópár dolog ami nagyon érdekelne!

- angol településnevek a térképen
- angol nyelvû hangfájlok (rádióforgalmazás)
- egy-két hibajavítás modellekben, textúrákban, grafikai effectekben.