Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Végre valahára lejött a game és a mappában van egy Antistarforce driver és nem igazán tudom hogy mire is kell ez! A mappában van 2db fájl 1-FStarForce.sys és 1-dev000.inf! Esetleg vki tudja hogy mit is kell vele tennem?
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
Kibaszott jó ez a wiimote.... vissza kellene már vinnem az unokámnak 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Bekapcsolom, ránézek a becélozandó valamire, vagy a környékére, megnyomom a O-t (Vagyis a megfelelõjét a joyon ...), majd a Shkval gombjaival finomítok és Lock ...
Vagy mire gondolsz?
EECH-ban fasza de itt valahogy nemtudok rájönni a nyitjára.
Egyébként a "The Deployment" kamány elsõ missionja iszonyat milyen hangulatos. Egy MI-24 -el kell géppárban repülni egy jó nagyot. Szerintem 5-600 km biztosan van. Teljesen harcmentes de közben folyamatosan motyog mindenfélét. Az összes faluról, hegyrõl, helyi nevezetességrõl mesél valami sztorit, nagyooon nagy! 😊)
Ka-50
Technical Service Officer
Elküldve: 2009.04.07, 17:26 Hozzászólás témája: Re: Orosz Technika
--------------------------------------------------------------------------------
Többen szeretnék a DCS-hez az angolosító motyót.
Javaslom belekukcsizni a www.vmh59.hu oldalon a LETÖLTÉSEK-ben
a MOD's almenübe. Talán segít...
www.smart-bus.hu
Nagyon megköszönném!
Ha valami van majd szólok!
www.smart-bus.hu
#1143-hozzászólásban lévõ link nem mûködik esetleg megvolna vkinek a tartalma?
Elõre is köszönöm!
Elmentetted a régit vagy csak felülírtad?
Próbáld meg visszarakni a régit, és letölteni a sima orosz newinput.dll-t ... HA X52-esed van akkor meg a joxfix-eset szedd le ... és próbáld ki úgy is ...
Ha kell a régi, otthon asszem megvan, este el tudom küldeni ...
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Megtennépm én is de 470 megát nemállok neki feltölteni a szaros dls-el.
Ka-50
Meg nem is mindig csinálja.
olyan problémám van,hogy gondolt egyet a Black Shar a gépemen,és nem indúl el single módban,csak multiban.a "launcher exe hibát észlel".volt már ilyen valakivel?
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Én bízva abban, hogy hasonló a Lock-on hoz a küldetés szerkesztõje azon alapon vau-vauztam bele. Ott ugyebár lerakod a waypointot, hogy merre menjen a jármû(minden ami mozog adhatsz annak asszem lehet waypointot adni,sõt..)és ki lehet választani, hogy annál a waypointnál mit tegyen.Pl:támadjon-megadod mivel támadjon,és mire-,repüljön-milyen magasan,sebességgel-leszálljon-hova-gondolom van olyan lehetõség is, hogy lebegjen ha jól tévedek a lock onban volt ilyen lehetõség.
Azt viszont szerintem nem lehet beállítani, hogy egybõl függõleges emelkedéssel kezdjék a repülést^^
De mondom életemben nem játszottam vele😄
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Csak a hidak alatt otthagytam a komplett Kamov gyártás többszörösét 😊
És akkor még nem is néztem azt mikor a légvédelmis srácok reflexeit és skilljeit tesztelgettem xD
asszem amúgy is csak 5db van hadrendben ebbõl a helóból.. namost abból 2-3 már training misszioknál összetörtél, szóval totál reális a stukstúra<#idiota>#idiota>
ugyi?<#zavart1>#zavart1> + jobban megy... nem eszi a gépet annyira
2)állni a helikopterek meg maximum a földön tudnak
3)Szerintem az amire te gondolsz az a lebegés,a waypontnál lehet beállítani, hogy annál a waypointnál mit csináljon.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Mellesleg a TRIM-re van alternatíva az ED fórumon, ráadásul állítólag a peccsben jön egy új method ...
Elég vegyesek a tapasztalataim egyébként... A Mission Editor hatalmas visszafejlõdés szerintem. Kivették a birkák a Satellite nézetet, nem látom a skineket csak ha már betöltött a játék, és szerintem elb@szták az útvonalszerkesztést az objectek lerakását és a már lerakott objectek kiválasztását is... Aki a Trimet kitalálta azt meg még a mentõben is ütni kéne!! Amikor a SU-25T-nél elvették a lehetõségét, hogy a HOTAS ( x52 gázkar tetején ) forgó potmétere helyett GOMBOKKAL ( ???? ) kellejen trimmelni már akkor kivert a víz de ez az egy gombos izé...hát elég vicces szerintem... Egyébként jó lett az új engine! De hol van ? Mert nem a játékban az tuti. Lehet, hogy az APU teherautó kapott új enginet vagy nemtudom... Ha már itt tartunk a szabvány téglalap Ikarust is kicserélhették volna valami szebbre! 😊 Kedvenc objectem a játékban!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
- angol településnevek a térképen
- angol nyelvû hangfájlok (rádióforgalmazás)
- egy-két hibajavítás modellekben, textúrákban, grafikai effectekben.