4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• sakkay
    Most erre mit mondjak...viszont egyre jár az agyunk, a rise of flight-ot most rendeltem meg ugyanis (máshol ugyan) de az is elfogyott..két szék közt a fa alá..na mindegy bódog karit mindenkinek..
  • SgtChris
    Az egyik a sok *****-ból itt áll előtted :-) Az én Jesszuskám fogja hozni az én dobozos példányomat. :-D Pár napig tépelődtem a Rise of Flight és a Blackshark között...végüs a DCS győzött...
  • DummyBoy
    Van ez így ... én sem találok sehol a környéken ... max megrendelem postán ...
  • sakkay
    Addig tököltem míg elfogyott..basszus biztos a sok ****** megvette - helikopteresjátékjólesszagyereknekannyjuk..
  • Erdogan2
    Végülis konkrétan azt történt, h alt+tab al kiléptem az asztalra és kb 10 percel késöbb vissza ültem a gép elé akkor már le volt fagyva nyomogattam a num lockot és nem villogott tehát totál kifagyott miközben kivolt léptetve a game ez után resettel újra indítottam és ez után jött elő a dolog. A játékot újra telepítettem még a regisrtyből is kitöröltem a cuccát de ennek ellenére a launcher.exe-nek véres a torka.
    Amúgy ha elfogy az aktiváció kihez kell majd fordulnom újakért vagy egy újért ? Köszi előre is.
  • LeonSilver
    Hát komám azzal a géppel ott valami bibi lehet.Amióta kijött a BS azóta használom de még csak hasonló izéket sem csinált nekem soha.
    Ha nem vagy pr0 a számtekkben nem ártana valakivel ( esetleg egy szaGüzletben ) átnézetni azt a hóbelevancot.Egyébként így, messziről úgy, hogy az ember nem látja a gépet nem igazán lehet mit mondani rá.
  • sakkay
    Hi. Azt hiszem most veszem meg a DCS. Eddig a tört verziókat használtam, de most már tényleg alacsony az ára. Viszont eléggé zavar ez az aktiválókódok limitelt száma(ha jól értem). Megveszem a boltban és x felrakás után könyörögnöm kell?! Csak stratégiákat használok , és szimeket. Használok Steamot is ott is mindig ellenőrzik a felhasználót minden telepítéskor, de ezt nem igazán értem\2537\.
  • Erdogan2
    Üdvözletem... Nem tudja valaki mi lehet a bibi mert egy lefagyás óta a
    " launcher.exe " nem válaszol és nem indul ez a ... már megint újra telepítettem de továbbra sem hajlandó indulni nem most megint rakjam újra winfosostól ? Már a harmadik aktivációm fog kirepülni be kéne állnomspórolósba :S

Valaki valamit ?
  • DummyBoy
    Húúúú ... akkor ezt benéztem ... Teljesen igazad van :)
    Tegnap este Lockonoztam, és akkor amikor újranéztem a SKHVAL tréninget, akkor olvastam a Mercury-s dolgot ...

Ma meg benéztem a topikot xD

Bocs :)
  • polluxware
    Ka-50a van csak lemodellezve :(

N változatban van az orrán infrapod

mercury pod meg Su-25T-hez van.... ha jól tudom
  • polluxware
    ramp-nál beszólsz a maintance-nek hogy NVG-t kérsz a HMS helyett

(nyitott ajtó, parking brake)
  • DummyBoy
    Nájtvizsön? Ha a SKHVAL-hoz kell éjjeli üzemmód, akkor asszem kell felrakni egy Mercury Pod-ot ...
  • leonforce
    meg 1 kerdes..
    hogy tudok NVG-hez jutni az ejszakai operaciohoz..?
    pls !!!
  • LeonSilver
    100%
  • polluxware
    még az ős falcon 4.0-ban is értelmesebben reagálnak az ilyesmire (elindulnak hegyen-völgyön át cikk-cakkban)

egyébként felraktam az 1.01c-t de az editorban fegyverezve séééhunn a KH-25ML rakétya

feladat-> nothing (itt berak minden választható fegyvert)
    az illumination rockets-et, meg az új S-80HE-t beteszi de a 25ML az nuku

biztos hogy nem a rack.lua-t irogattátok át?
  • leonforce
    koszi..vhogy igy probalom en is..vegre sikerult a tenger fenekere kuldeni egy naszadot...
    persze..elsodlegesen nem mozgo celpontok ellen, de azert 1 hajot(ami akkora mint 1 haz) illik vele eltalalni(20kts-sal megy)3km-rol...
    csak erre(probaltam)hasznaltam eddig..
    (az mas kerdes h tobbnyire lelovi a hajo legvedelme 10-bol 7-szer..nem azt mondom h ez nem lehetseges,de joval kisebb az eselye mint ez az arany..)
    a legjobban viszont az "faj" h ha pl.tamodok 1 jarmukonvojt, elkezdem kilovoldozgetni a jarmuveket(bitonsagos tavbol,ATGM-mel),NYUGODTAN folytatjak az utjukat(semmi szetbontakozas,fedezek kereses,harci pozicio felvetele,stb)es hagyjak lemeszarolni magukat..
    azert ezt nem kellett volna igy hagyni a keszitoknek..!!

• LeonSilver
    Igazán nincs mit.
  • polluxware
    köszi
  • LeonSilver
    Mehet rá simán.
  • polluxware
    1.01c az rögtön mehet a dcs 1.00-ra vagy kell előtte az "a" esetleg "b" ?
  • LeonSilver
    Peccsileg van jelen a trimm meg szerintem sokkal jobb lett.
  • polluxware
    Kh-25ML az új peccsben vagyon vagy kézzel lett hozzáadva az arnament-hez?

1.01ben az új trimmer implementáció hasznos? jobb mint az 1.00 levő volt?
  • LeonSilver
    Szóval valahogy így.

• LeonSilver
    Ja.ÉS szerintem ez nem mozgó célok leküzdésére való.Bár ez korántsem biztos
  • LeonSilver
    A Kh-25ML-re gondolsz ?Egyszerű.
    Ha befogod a célt akkor megkell várni, hogy a rakéta befogja és a villogó célzó átváltson folyamatosra.Megy fel egy vidijó a nyúltyúbra, azon egyértelmű lesz.Remélem :D
  • leonforce
    szevasztok..!
    valaki magyarazza el lecci hogy tudok eredmenyesn celba juttatni H-25ML-t..!?
    egyszeruen nem mukszik..se SHKVAL-al,semmivel..iranyitatlan raketakent mukodik
    pls
  • Erdogan2
    Kamov 50 ről youtubon van fenn de oroszúl " legalábbis én ezt találtam "
    Nem nagyon reklámozzák az oroszok a kincsüket ÉN ELÉG NAGY HELIKOPTER BUZI VAGYOK IMMÁR 13 ÉVE !!! A harci helik többsége páncélos földi egységek likvidálására lett szánva de ezzel szemben a ka50 " helikopter vadászatra is " Köszönhetően a koaxális rotornak, ami miatt olyan manőverkre képes, amire egyetlen más gép sem leszámítva a KAMOV-okat
    Ha van kérdésed szívesen válaszolok de a tudásom nekem is véges :)

ÜDV ERDOGAN !
  • mcsaba
    Nemtudjátok a Ka-50-ről készült dokumentumfilm? Esetleg más orosz repülőkről vagy helikopterekről tudtok dokfilmeket?
  • Zsolt7411
    Értem köszi a választ.
  • DummyBoy
    Nem kiegészítő, a DCS sorozat első tagja ...

Külön kell telepíteni, külön játék ...

Be van igérve a Flaming Cliffs 2.0, ami online kompatibilssé teszi majd a 2 játékot, de addig a BS csak egy továbbfejlesztett, feltúpírozott Lockon amiben csak helit lehet vezetni.
  • LeonSilver
    http://www.digitalcombatsimulator.com/index.php
  • Zsolt7411
    Sziasztok

a Black shark nevü játék az a lock on kiegészitője?
    Ha igen röviden eltudnátok mondani hogyan kell fell rakni vagy a lock on mappájába kell installálni?
    kezdő vagyok bocs ha hülyeséget kérdezek.
  • LeonSilver
    SG Freetrack tápig

Nagyszerű leírás a flyonline.hu-n DummyBoy kolléga "tollásból".

**--**

@ #2510

lol
    Béta szoftverrel és MS driverrel "tesztelte"?? Ez egy idióta barom :)
    Látod és ezért nem hiszek el semmi ilyen szart amit különböző helyeken írkálna mindenféle egyének.Inkább amit tudok kipróbálom, a saját tapasztalatnál semmi sem ér többet.
    Most például ha találok valahol egy 64-es vistát kipróbálom ezt az fps mizériát.Van itthon az ilyen dolgokra rendszeresített, amúgy használaton kívüli 40-es vinyó ami kitűnően alkalma erre a feladatra.
  • Erdogan2
    Bocsánat, h nem ide illő témával koszolom szeretett szimulátorom fórumát de nem tudja valaki hogyan kell házilag TrackIR-t csinálni ? Vagy valamit, ami ugyan ezt a feladatot látja el természetesen DCS hez kéne

A válaszokat előre is köszönöm és elnézést !
  • polluxware
    félre érted...

csak azért linkeltem mert eszerint olyan ESZEVESZETT difi nincs, másrészről béta win7 volt béta ms driverrel

az hogy vista gyorsabb volt 1fps-el egy optimalizálatlan os-el szemben az nem fair

tehát csak mint érdekesség

#2505 lényegtelen
  • LeonSilver
    Most ha én az ED fórumon postolok egyet, hogy DOS ablakban 215 fps-t megy a DCS akkor majd azt linkeled be?Mint mondtam nem mértem soha de én az gépemen úgy érzem, hogy jobban megy w7 alatt mint vistán.Az, hogy a faszinak esetleg jobban ment vistán az égvilágon semmit sem jelent.
    Felőlem mindenki olyan oprendszert használ amilyent akar, qrvára leszarom.

#2505 Ezt kifejthetnéd bővebben mert nem értem.

• polluxware
    ED fórumról: (csak érdekességképpen, NEM VITA céllal)

" Ok, I had some improved results today. Let me start off by saying that I originally had Win XP Pro 32 and Vista Ultimate 64 compared, and Vista’s FPS with the affinity tool blew XP away. I was anxious to make a comparison between Vista Ultimate 64 and Windows 7 Ultimate Beta 64. So what I have set up is one hard drive / 3 partions, each with their own operating system. I will say that I struggled with the Nvidia drivers in Win 7; some would not even allow me to click on the single player screen (as mentioned above). Those drivers that did work, I found that while in the menus, I would get some screen flickering. Today, I uninstalled the Nvidia driver I had installed, deleted the c:\Nvidia directory, rebooted, let Win 7 load a standard vga driver. Then I did a Microsoft update, and Microsoft offered an Nvidia driver 179.43. Now I hesitated as I had previously tried 181.71/185.20 & 182.47. I wound up letting windows install this 179.43 driver and it turned out great. No problems loading the game or with menu flickering. With that said, ultimately, Vista still came out the winner. The following are the results of my testing. Others may bear different results, and if anyone has an opinion that may improve Windows 7 performance, I would love to test it.
    Conditions were:
    - BlackSharkTutorial01.miz map loaded (this can be downloaded as it is not a default map)
    - Track IR = Off
    - Cougar HOTAS= Disconnected
    - Nvidia control settings were set equally on all Operating systems.
    - Game options were set equally on all Operating systems
    - Game graphic settings were ALL maxed out.
    - Game resolution set at 2560 x 1600
    - Windows XP Pro Nvidia driver = 178.24
    - Windows Vista Nvidia driver = 182.08
    - Windows 7 Nvidia driver = 179.43
    - Note Forcing Vsync on or off showed no FPS differences in my testing
    - FPS read from cockpit view and external (F2) view at time of 300.000

FPS as follows:

Win XP: Cockpit = 16 / External = 25

Windows Vista no affinity tool: Cockpit = 21 / External = 38
    Windows Vista with affinity tool: Cockpit = 32 / External = 58

Windows 7 no affinity tool: Cockpit = 21 / External = 35
    Windows 7 with affinity tool: Cockpit = 31 / External = 49

System Specs:
    Tower = LIAN LI PC-61
    Mobo = GIGABYTE GA-X38-DQ6 LGA 775 Intel X38 ATX Ultra Durable 2(BIOS F7)
    Power Supply = Thermaltake Purepower TWV 500W
    CPU = Intel Core 2 Q6600 GO Stepping (Over Clocked to 3.6)
    CPU Heat Sync = Thermalright Ultra-120 Extreme CPU Cooler Model U-120E
    CPU Heat Sync Fan = Scythe S-FLEX 120mm Case Fan, 1600 RPM Model SFF21F
    CPU Heat Sync Thermal Paste = Arctic Silver 5 Thermal Compound
    Memory = Crucial Ballistix 4 GB DDR2 SDRAM 800 (PC2 6400) (4-4-4-12 @ 2.2v)
    Hard Drive = Western Digital WD1600YS SATA 2 Triple Boot(Windows XP Pro 32, Vista Ultimate 64, Windows 7 Ultimate 64 Beta build 704
    GPU = EVGA GeForce 8800GTS (G92) 512MB 256bit GDDR3 PCI Express 2.0
    DVD/CD Burner = Asus DVD Burner DRW-2014L1T SATA 2
    Sound Card = Razer Barracuda AC-1 Gaming Sound Card
    Monitor = Gateway XHD3000 30" Widescreen (2560 x 1600 resolution)

Fantom G-Force GF500EU 500GB 7200 RPM 16MB Cache USB 2.0 / eSATA External Hard Drive

Cougar HOTAS & Rudders

TrackIR 4 Pro "
  • polluxware
    jut eszembe!

annó valki itten tett rá utalást hogy a paccsot fellehet tenni a "nem hivatalos csunyamiska" verzsönre..

privátban szívesen venném a tippeket, csak hogy a tisztavérűeket se sértsem érzéseikben
  • polluxware
    helizni kéne már egyszer... olyan rég röffentettem be a kávédarálót:) teljesen elszoktam az ilyesmiktől a piper cub, 737 mellett
  • polluxware
    most erre mit mondjak? :)

#2502 ha felrakod az új paccsot, ahhoz már nem kell a dcs max mert alapból aktíválja a két magot (vagy többet)