4747
-
#2784 Köszi, így már tényleg bejön, tényleg hasznos volt.
Azt le tudnátok esetleg írni röviden, hogy mit kell végigzongorázni a rakéta kilövéséhez? Egyszer már összejött teljesen, de most már csak gépfegyverrel sikerült lőnöm. Földi mozgó célpont bekapcsolva, O -t megnyomva becélzom a célpontot, ENTER (rajta is marad), kiválasztom az NC rakétát, lövés, megnyomom a C -t, és átvált cannonra (gépágyuval kezdi el lőni), ha nem nyomom meg akkor nem lő semmivel. :| Mi az amit kihagyhatok így?
/sajnos angol tutorialból sajnos nehezen sikerül megérteni a dolgokat, főleg a fegyverhasználat az ami problémát okoz/ -
Solt #2783 Ehhez a géphez szerintem tegyél fel egy XP sp3-t, és próbáld meg azzal...
-
#2782 De meg lehet nézni .Ha a képre kattintva beadja a listát onnan válaszd ki a KA50cockpitet majd a feljövö ablakba a belépés vendégként opciot választva már tölti is be a traininget
nálam ezen a linken -
#2781 Ez nekem nagyon jól jönne, de sehol se találom a regisztrációt az oldalon, belépés nélkül meg nem lehet megnézni :-( -
Erdogan2 #2780 Op.rendszer = Windows7
CPU = AMD Athlon X2 2,7 GHz
RAM = KINGMAX DDR2 800MHz 2Gb
VGA = GeForce 8600 GT 512Mb -
#2779 Nem kell az.Csak nagyjából annyi, hogy proc, ram, vga, oprencer. -
Erdogan2 #2778 Köszi a választ Leon. Milyen konfigra gondolsz konkrétan ? Dxdiag ? Vagy valami más ? Bocsi a trivialitásomért... -
#2777 Az, hogy minden más megy egy dolog.Írd le légyszíves a konfogodat.
Meg néha használhatnál írásjeleket ;) Nem basztatásként mondom, csak úgy könnyebb egy kicsit elolvasni amit írsz :) -
Erdogan2 #2776 Üdv mindenkinek nem tud valaki valamit , h miért szarik be állandóan ez a sz@r egy hete nem repültem mire oda jutnék megint 3 perc alatt jut el a menüig utánna mikor indítok egy missiont vagy traininget a DCS.exe nem válaszol állapotban indul ha valakinek van vmi tippje mit csináljak azt kérem szépen ossza meg velem mert már csak 4 aktiválásom van bár minden más műkszik a gépemen vagy az original lemez is egy sz@r vagy a gépem nem tudom de kezd elmenni az kedvem ettől a had ne mondjam mitől.
Válaszokat és a türelmet előre is köszönöm szépen ! -
#2775 Urak, igaz angolul, de van egy qrva jó kis flash script, a cockpit-el való ismerkedéshez ...
http://www.flyonline.hu/dcs/dcsbscockpittrainer.html
Ha még nem ismernétek :) -
Solt #2774 Isten hozta Uram! :)
Én az első hetekben hozzá sem nyúltam a tűzgombhoz... csak örömrepkedés fülig érő szájjal... ja igen, és a rampstart bemagolása... na az oda... :D
Rampstart éjszaka... :))) -
Richtofen #2773 Nos, ma kezdtem el ismerkedni a játékkal (maximális simulation beállításokkal). Megvolt az első leszállásom :D . Kibírta a madár, bár az orrfutó becsuklott, a rotorok szerencsére nem értek földet.
Nagyon komoly, és nagyon jól néz ki. A kabint még tanulgatnom kell és a fegyverezethez még hozzá sem szagoltam. ;) -
Solt #2772 Nincs mit! Mi köszönjük a megértést... -
#2771 Értem! Kösz. -
Solt #2770 Váci út, Tesco... ott van a polcon 2db angolos verzió, csak ma, csak önnek, csak tőlünk, csupán 3990.-Ft! ;) -
#2769 Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni. Elindítom a játékot és oroszul van minden. Mivel én nem tanultam oroszt, ezért nem értem. Tudok valahonnan angolosítást, esetleg magyarosítást letölteni? Köszönöm -
Solt #2768
Melyik üzlet vagytok ti, ha nem titok? -
Richtofen #2767 "Úgyhogy aki még szeretne az a Váci úti tecsóban még talál 3 db-ot"
Én is rárepültem, úgyhogy 2 maradt még a polcon :) -
#2766 Ha esetleg valakit érdekel ma kaptunk sima X52-t és pro-t is 5-8 db-ot, privin érdeklődhet akit érdekel. Természetesen üzletből vihető számlástól-garanciástól. -
#2765 Hát így egy nap után azt mondom a C64-es GUNSHIP óta nem tátottam így el a számat és a HIND óta nem láttam ennyire élvezetes helikopter szimulátort (a többi nem fogott meg vagy valami full árkád vacak volt)...több szót nem is fecsérlek erre mert itt már mindenki elmondta a véleményét. Viszont amikor egy rosszul sikerült manőver után a nyitott kerekekkel "súroltam" a talajt és megláttam, hogy a gumi lerongyolódott a kerék pedig össze-vissza horpadva-törve pörgött.....hát mondom bázzze ilyen nincs!
-
#2764 Én még el sem kezdtem, szóval meglelőztél. -
#2763 Sokat tökörésztem vele, de a DCS: Ka-50 alapok végre pdf formátumban is elérhető.
Dolgozom a Tactics Primer és datalink cikkeken... -
Solt #2762 Kifejezett öröm, hogy így fogy, de én erre a "nemválaszolós", "nemreagálós" dologra gondolok... a sevenm egyszer már velem is eljátszotta ezt! :( -
#2761 Valószínűleg nem számítottak ekkora érdeklődésre. :) -
Solt #2760 Érdekes hozzáállás... aztán meg sírnak, hogy nincs forgalom... -
#2759 SevenM...az meg ugye alapból átirányította a pc-dome-felé, tehát lényegében a pc-dome-tól. Bár az igaz, hogy elsőre valószínűleg nem is látszott a rendelésem mert nem jött visszaigazolás, meg semmi de másodszorra már bekerült a rendszerbe és akkor már itt figyelt a visszaigazoló mail...Aztán volt egy mail-es érdeklődésem, hogy mikorra várhatnám a motyót amire nem volt válasz...aztán a továbbiakban már telefonon érdeklődtem és ma délután kaptam végre azt a választ emailban (egy délelőtti telefonra), hogy februárban fog érkezni. Mondjuk gondolom nem 2db volt rakin a forgalmazónál, azért meglepő, hogy valószínűleg sokat eladhattak belőle mivel ez a program azért nem a vérpistikék kikapcsolódását célzó szoftver. -
Solt #2758 Hmmm... honnan rendelted? Pontosabban honnan akartad rendelni? -
#2757 Ha jól sejtem ő az: DCS-BS_Patch_1.0.1c_EN.exe Már 1 jó 2 hete itt csücsül a gépen, mert azt gondoltam ha egy online áruházból megrendelek valamit futárszolgálattal amit raktáron jelez a rendszer akkor azt másnap vagy harmadnap már kézhez kapom, de ha esetleg nem akkor legalább valaki visszabüfizik emailban, vagy telefonon, hogy ne várd koma. A Flaming Cliffs (Bucser jóvoltából) ha jól emlékszem volt vagy 3-4 nap......csak éppen russiából. -
Solt #2756 Sok sikert Uram... ( azért a pöcst ne feledd telepíteni... ;) ) -
#2755 Így is tettem, és bár nem fűztem hozzá nagy reményeket de volt belőle:-)
Úgyhogy aki még szeretne az a Váci úti tecsóban még talál 3 db-ot. Köszi a segítséget! Na lépek telepíteni, mert így is rövid lesz ez az este úgyérzem :-P -
Solt #2754 Vele szembe ott a tesco, előbb azt nézd meg...
@Sanyo: így már vili... :D -
#2753 Köszi a választ mindenkinek. Éppen most néztem a mailjeimet, hát sajnos PC-DOME-ban majd februárban lesz legközelebb, úgyhogy azthiszem első körben este elnézek a Duna Plaza-i Saturnba :-) -
#2752 Úgy értem, hogy külföldisztánból származó angol verzió. :) -
Solt #2751 Nagyobb tesco-k... pl budaörsi... 3990.-Ft...
@Sanyo: Hogy érted, hogy angolt? Az is angol amit nálunk forgalmaznak... :) -
Richtofen #2750 Budapesten Saturn áruházakban láttam 1-2 darabot 4900,- ért a múlt héten. -
#2749 Szia! Lehet, hogy én nem tudok valamit jól de az angol az teljesen okés lenne, mert ha jól tudom orosz és angol verzió létezik. Vagy valamilyen okból kifolyólag az angol nem annyira jó választás? -
#2748 Sajnos nálam sincs, angolt tudok szerezni max. -
#2747 Sziasztok! Van valakinek valami tippje, hogy hol lehetne itthon beszerezni a Black Sharkot? 576, SevenM, PC-DOME-ot már végigjártam, sehol sincs raktáron :-( -
#2746 Oké. -
#2745 Ameddig addig eljutok, azt átküldöm, max. átírod. ;)