4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• Balumann
    Az LCD monitorok 75 Hz-esek, a hdtv-k 60 :-)
  • Solt
    A doc mappában van egy olyan billentyűzet kiosztás ami a game módhoz jó.. azon nézd meg az irányítást...

• Solt
    A vsync az a függőleges szinkronizálás... nézd meg légy szíves, hogy nálad működik-e! Középső csúszka legyen jobbra húzva...

Ha működik, akkor a max fps-t, a monitorod frissítési frekvenciájára korlátozza... ( gondolom ez nálad is 60 )
  • macleody
    Igen, ezt én is láttam csak nem működik. Hiába kapcsolom be a billentyűzet kiosztás sem az ami be van állítva árkádhoz. Azt írja a Q-fel, A-le és a kurzor billentyűkkel lehet billenteni a gépet előre, hátra, oldalra. Mégis a "+", "-" gombokkal emelkedik és süllyed, a nyilakkal meg nem reagál semmire. Ezért nem értem.
  • DummyBoy
    2 ... A sima X-52 fekete ezüst, kék ledekkel ... a Az X-52 Pro pedig teljesen fekete ...

Bájdövéj, a Pro "picit" drágább ...

Sima:

Pro:

• macleody
    Köszi a választ. Füzetben nem találtam a game módot, lehet átsiklottam felette. Ebből az X52-ből többféle verzió is létezik? Mintha több, különböző külsejű joyt láttam volna X52 néven.
  • LeonSilver
    Itt lehet bekapcsolni az árkád módot.

Én W7 64b és ATi 4870 VGA pároson tolom.
    Működik e a vsync ?Háááát mittudomén ;) Gondolom igen..
  • Solt
    Van "game" mód, az a butított verzió. Nem tudom, hogy kell életre kelteni, de a kis füzetben amit adtak hozzá tuti benne van.

A joy érdekes téma. Mi neked az olcsó? Ha egy picit komolyan gondolod, akkor az alább linkelt X52 tökéletes ennyi pénzért. Ha csak maszatolni akarsz, akkor saitek cyborg evo...
  • Solt
    Valaki használ win7 + ati párost? Működik a vsync?
  • DummyBoy
    Na ha valaki most akar X-52-est venni akkor ajánlom neki xD

• ezsolt
    Sziasztok!
    Lenne egy eladó x52. Az alábbi linken megtalálhatjátok. Ha valakit érdekel, ha kérdésetek van a joy-al kapcsolatban akkor azt privátban a prohardveren keresztül tegyétek fel legyetek szívesek.

http://hardverapro.hu/apro/saitek_x52_es_saitek_pro_flight_rudder_pedals_elad/hsz_1-50.html
  • macleody
    Sziasztok.
    Tegnap olvasgattam a fórumot és elkezdett furdalni a kíváncsiság, hogy milyen is ez a játék. Ki is mentem éjfél körül a Tescoba és megvettem a dvd-t.
    Két kérdésem lenne. Hol lehet bekapcsolni a "hülyegyerek módot" /nincs még joystickom/ mert nem találtam. A másik pedig, hogy melyik az az olcsónak nevezhető joy amivel el lehet repkedni ezzel a géppel.
    Előre is köszönöm.
  • LeonSilver
    Az biztos, hogy a dcs.exe nem válaszol nem a DVD hibája.
    Mint említettem javaslok egy memtesztet futtatni.A #2785 hszben ott a link meg az, hogy hogyan - miképpen.Első nekifutásra ha a másik meppába telepítés nem oldja meg a gondot akkor menjen a memteszt.
  • Erdogan2
    2808
    SAJNOS nincs másik megpróbálok mégegyszer pár trükköt azt ha nem jön össze, akkor a gép alkatrészeinek nagyrésze cserére kerül Pl a winyo meg, amit mondasz DVD író/olvasó hátha az megoldja bár most üres a zsebem sajna.
  • Solt
    Jut eszembe... ha ilyen lelkes vagy... DCS manual fordítás? Csak 500+ oldal! :D :D
  • Solt
    Megoldódott, de inkább el sem mondom mi volt... nem égetem magam!
  • sure
    Nem lehet, hogy a DVD-olvasó (író) miatt elhasal a betöltés a Starforce Checken? Nincs esetleg egy másik kéznél/kölcsönbe kizárni ezt?
  • Solt
    És nem emlékszel, hogy volt? Ahhh... :( Működött rendesen?

• Sanyo
    Most éppen sehogy, gépcsere közepén vagyok és most csak egy alaplapi videokártyával szerelt gépem van.
  • Solt
    Sanyoooooooooooo heeeeelp! :D Neked, hogy van beállítva a gázkar? Bármit csinálok, felfelé egyszerűen fél távig nem hajlandó érzékelni... megőrülök! :D
  • Balumann
    Hát, nem tudom. Lehet hogy nem :S
  • LeonSilver
    Az a "baj", hogy nem scak egy exe-t kell kicserélni.Lehet az angollal nem megy a krekk.

Én azt javaslom, hogy próbáld meg.A dcs.exe hibáról van shotod.Ha elfogy az aktiváció akkor majd kell egy emilt dobni EDéknek és szerintem adni fognak még.Nekem is amikor elfogyott a letöltős FC aktivációja egy emilbe került és kaptam újra 5 darabot.CSak meg kell indokolni, hogy miért kell és hát az elég jó indok, hogy szarakodott a cucc.
  • Erdogan2
    Az orosz 1.0 exe jó az angol 1.0 hoz ?
  • Balumann
    Van egy olyan javaslatom, hogy próbáld ki először aktiválás nélkül (crackeld meg), ha működik utána visszarakod az eredeti indítófájlt és aktiválod.
  • Erdogan2
    Szal próbáljam meg újra rakni egy másik mappába ? És ha az se jó ?:S Akkor megint - egy aktiválás és marad 3 :(
  • LeonSilver
    Az ED fórumon akinek ilyen gondja volt annak az volt a bibi, hogy a proram által felajánlott C:\Program Files\blablamappába telepítették a szoftvert.
    Ha van több meghajtós ( D: , E: , stb ..) akkor ezek közül valamelyikre telepítsd.Ha "csak" C van akkor mondjuk a c:\Games\blabla mappába.

( Thanks Guys

I reinstalled to a newfolder outside of program files and it works fine.
    Very high quality product you've made, Woth the pain of trying to install it" )
  • Erdogan2
    Leon ! Gyári könyvtárban van telepítve. Próbáltam felraktam újra a c patchet is de az se segített.

ITT A KÉP LINKJE

http://www.keptarolo.com/show-image.php?id=a774233a01671868126289491ce944ff
  • LeonSilver
    Hova van telepítve a DCS ? ( nem a C:\Program Files\ akármibe ? )
  • LeonSilver
    Csinálj légyszíves egy shotot erről a dcs.exe nem válaszol-ról.
  • Erdogan2
    Bocsánat a duplázásért de ez a " gond " nagyon a buksimban van, ezért azt szeretném megtudni esetleg ha tudja valaki, hogy mi okozhatja az ilyes féle problémát, akkor legyen kedves ecsetelje mit csinálhattam rosszúl, ami ezt eredményezte mert csak letöltöttem pár filmet meg 2 régebbi játékot felraktam azon kívül semmi. Szal mi okozhat ilyen dolgot valaki valamit esetleg ? Előre is köszönöm szépen ismételten :)
  • Erdogan2
    Köszönöm a válaszokat de az XP-n kezdődtek a gondok. Egyszerűen nem tudom megérteni miért csinálja ezt egyszer jó, egyszer nem jó kicsit uncsi de lehet ez a project egyenlőre lefog állni részemről mert ha elfogynak az aktiválások nem tudom milesz nem óhajtok újabb pénzt kiadni :S
  • Sanyo
    5 oldalból még csak az elsőn, menni fog. :)
  • LeonSilver
    A Gunship Academy fordítása Petko kolléga jóvoltából elkezdődött.
    Ahogyan ideje engedi halad a munkával, egyelőre az első fejezetnél tart.
    Ezúton is szeretném megköszönni a munkáját!
  • Molnibalage
    Hol tartasz vele? Beszálljak?
  • CodeRed
    Aki esetleg használ virtual panelt annak van valami infója arra vonatkozólag, hogy mitől kezd el a játék erősen lagolni ha fut a VP? A LockOn-ban tökéletesen működik.
  • LeonSilver
    I Weapon selection inward stations
    Y Weapon selection outward stations
  • Balumann
    Javaslom, hogy próbáld meg a DCSMAX -ot, bár nekem is sokat kell várni sajna, vagyis a single menü az egyből bejön, misszió indításkor meg megjelenik az asztal, és majdnem egy percig nem történik semmi, utána rendesen elindul. A DCS max előtt megjelent egy dosos ablak, az meg hibajelentéssel leállt ,de aztán ugyanúgy elindult 1 perc szünet után a játék.
    Ráadásul előtte szétakadta magát a játék, most meg teljesen simán megy ezzel. :-)
  • Balumann
    A lézeres célmegjelölő az a laser standby, a fegyverzetnél egy kapcsoló ugye? Mert azt akkor föl.

Melyik felfüggesztésről, az melyik (vagyis hogy van angolul)? :S
  • Sanyo
    Nálam Win7-en (64bit) tökéletesen megy. Mielőtt újratelepíted, szerintem dobd rá a legutolsó patchet megint, hátha megsérült egy fájl.
  • LeonSilver
    @ Erdogan2 Bár talán ellépegetne ezen a konfigon a DCS de mint ahogyan a kolléga úr is javasolta próbáld meg XP-vel.Nekem elég régóta megvan a DCS ugye de ilyen exe hibám sohasem volt.Az is lehet, hogy valamelyik RAM szarakszik.Javaslok egy intenzív memtest86 futtatást.

@ Balu

A lézeres célmegjelölőt felkapcsolod ? A "C"-t csak akkor nyomd meg ha az ágyúval akarsz puffogtatni!
    Kiválasztod azt, hogy melyik felfüggesztésről szándékozol indtani ( balső / külső ) ?