Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
ráéééér<#smile> egyem a husod

LeonSilver
Egy pinanyalat ... öööö akarom mondani pillanat 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

polluxware
megtennéd azt hogy csinálsz egy fiktív mission-t és berakod ai gépnek csak a SU-25 és külsõ kameranézetben ránézel (asszem így alapból eleve azt mutatja)

ha a régi ósdi su-25 van akkor cumi

viszont ha SU-25Thez hasonló modellt látol akkor szólj!

LeonSilver
1. Nemtudom de szerintem nem.

2.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

polluxware
két dolgot szeretnék kérdezni:

1. az 1.01el peccselt játékkal mûkszik e a gamecopyworld féle 1.00 krákk?
valamiféle tapasznyalat ezügyben..

2. aki felrakta az 1.01et megnézné hogy a SU-25A-nak esetleg benne van e már az új modellje
Tehát SU-25A!!

köszönöm

<#integet2>

LeonSilver
Igen.7 vagy 8

Papa01
Az jó vétel volt!
Én még 50 dodóért vettem a letöltõset... 😊
A DVD-nél van aktiválási limit?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Igen, azt vettem meg.
44.12$ volt szállítással együtt.

Papa01
Leon, neked a DVD verzió van meg BS-bõl?
Mennyi volt?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Sztárforsz
Letöltõs verzió meg valóban nincs.

Heló skacok!
Egy help kéne mégpedig hogy az angol verziójú DCS-ben mûködik e a starforce driver?próbáltam ahogy kell de eddig semmi.az orosz verziót meg nem engedi leszedni ráadás olyanokat hallok meg olvasok h betíltották a letöltését.<#help>ha meg tudtok mûködõ torrentet az orosz verzióról akk linkeljétek be lécci.köszönöm
Sziasztok!

Megkérdem tõletek is, ugyanis a hivatalos fórumban le se szarnak... szóval nálam az új cockpit clickelõs kombinált módnál az egérkurzor és a képernyõ is mozog, amikor nekem természetesen sokkal jobban esne ha a kurzor a képernyõ közepén maradna nézelõdés közben.
Most abba se vagyok biztos hogy ez másnál is így van e, vagy csak nálam valami rendellenesség, illetve ha ez teljesen általános jelenség, lehet e valahogy módosítani, hogy a kurzor középre ragadjon.
Mellékletkén nálam így mûködik jelenleg:
leonforce
Azert erzi a srac a gepet...
(van itt valaki aki vezetett mar helikoptert es BS-t is..? mennyire van a BS-nek jol modellezve a repulotulajdonsaga..?

Seven-Four-Seven--Heavy

Frankó. Akkor most már csak marad a tû meg az ülés. :-)
LeonSilver
Ájer posta.De semmi gáz nincs vele.Nekem legalább is normálisan, sérülés nélkül megjött.

Hali,

valamilyen csomagküldõ szolgálattal küldik vagy sima mezei postával (ajánlottként?)?
LeonSilver
Na.Elsõ nekifutásra ( kb. 2 perc játék után ) mintha a trimm sokkal jobb lenne.Bele is került ehy ilyen.Azt hiszem ez régen nem volt.Vagy legalább is nem emlékszem, hogy lett volna.

polluxware
ha benne van az új Su-25A akkor az jöhet ám !

LeonSilver
Megy róla a duma az ötvenkilencesek fórumán.Írtam, hogy ilyen

nincs a BS-ben.
Erre írta Ducky a következõt : "Ha minden igaz ez a model már az 1.0.1-ben elérhetõ. Istentelen sok új, javított modelt pumpáltak bele a Patchbe."

LeonSilver
Állítólag akad jócskán de még mindig nem tettem fel.
Winfost kellene telepítenem mert ez a mostani csak béta.
Ha most erre feltenném akkor a véglegesnél újra kellene aktiválnom a cuccot.
Ha jól emlékszem 12 pontig nem kell és a windóz az 13 pont..

( minnyá lefotózom a BS-t, nehogy valaki aszigyge meg sincs <#idiota> )

polluxware
peccs 1.01-ben van valami látványos javulás?

polluxware
akkor már AV-8B..

Tornado-val ugyanaz lesz a gond, mint majd az apaccsal😊 ez a duplakabin dolog csak több kapkodás meg bosszankodás

leonforce
nem hangzik rosszul..
foleg ha pilota,operator konbinacioban lehetne veluk nyomni on-line(neha csarelgetni a poziciokat)
a harriernek szinten orulnek.. <#law>

Seven-Four-Seven--Heavy

LeonSilver
Hát ha kívánságmûsor lenne akkor én egy Tornado Gr.1 vagy Gr.4-nek, esetleg egy Harrier-nek örültem volna igazán 😉

leonforce
fincsi...
bar en is jobban orultem volna a solyomnak... 😞
(hasonloan polluxhoz)

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
en ugy szoktam h ketszer rabokok az Esc billre..
(az elsore megjelenik a kilepomenu, a masodikra eltunik ez a menu es visszalep a jatekba szabad egernezetben..vigyazz! mert barmilyen nezetvaltaskor inaktivalodik,tehat ujra kell csinalni a dolgot ha ujbol igy akarsz nezelodni..)
ha sikerul ertesits lecci ugyanis asszem nem ez a szabvany modja es kivancsi vagyok mukszik e altalaban..
nalam igen..

Seven-Four-Seven--Heavy

polluxware
normális gépig mennyit kell még várni...

most beraktak volna egy mezei F-16A-t vagy korai C-t, azzal meddig el lenne az ember...

õk tudják😊

LeonSilver
Ja.Ezt mondtam ( majdnem ) én is az ötvenkilencesek oldalán.
Azért reméljük a legjobbakat.

DummyBoy
Szép ... ezzel csak az a baj, hogy ismerve ED-ék és a határidõsdi kapcsolatát, a két 0 helyére elvileg bármilyen természetes számot beilleszthetünk 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver
http://www.simhq.com/_air13/air_425a.html

Állítólag 2010 április ... Meglássuk.

Papa01
Sziasztok!

A BS-ben van a Flaming Cliffs-ben található savekeys.exe -hez hasonló programocska?

Köszönöm a válaszokat!

Papa01

LeonSilver
DCS-t én az off oldalon vettem, de Rise of Flightot többen is a flyonlineon vettek.

Sziasztok egy kérdést szeretnék feltenni mert a közeljövõben vásárlásra adom a fejem.Innen http://www.flyonline.hu/dcs/dcs-bs-ujdvdmegj.html
Valamelyikõtök vásárolt már? A válaszokat elõre is köszönöm.
sure
Lock-Onban CTRL+F11 volt, BS most nincs fenn. Nézz kicsit alaposabban körül az Optionsban a billentyûzet-kiosztásban, ha van ilyen nézet a BS-ben, ott lesz az.

Isten nem bottal, hanem VMware.

Nem tudjátok véletlenül, hogy az szabad egérnézetet mivel lehet aktíválni? Sehogy sem akar sikerülni... Köszi!
LeonSilver
DVD író és a vinyók.
Lap, cpu, vga, monitor,RAM cserélve.
Persze az egyéb cucc (joy, pedál, trekkir,egér, bill. maradt )

Üdv Ezüstsörényû vitéz😊
Lgealább áruld el,mi az az 1%,amit bennehagysz a gépedben...egy csavar,kábel,vagy mi?Egy fél órája ezen esz a fene😊

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

LeonSilver
Hot Fix 1.0.1 to 1.0.1a

This hotfix is intended for install over 1.0.1 version, updates it to 1.0.1a and contains changes that allow to run English Black Shark version with no depending on your country and regional settings. Unpack files from archive to \bin\stable folder.

LeonSilver
Nemtudom.Még nem tettem fel mert a héten ( holnap vagy holnapután ) a gépem 99%-a cserélve lesz.Nem akarok feleslegesen az aktiválással baszakodni.

Remek. Köszi a gyors választ.

(Javult a játék a .1 patch-el?)
LeonSilver
3 vagy 4 nap alatt jött meg és teljesen rendben volt minden.

Van itt aki a hivatalos DCS weblapról rendelte meg a játékot? (Dobozos változatra gondolok.) Minden rendben volt a rendeléssel? Mennyi idõ alatt érkezett meg?
LeonSilver

Duma ITT

leonforce
alma2
megneztem, nem kell befejezni ahhoz a kuldetest, hogy el engedje menteni, barmikor kilepve is el a lehetoseg. Ha lesz lelkierom, idom akkor csinalok egy videot./par het is lehet 😊/

szerintem

alma2
Koszi kiprobalom, ha oszinte akarok lenni szerintem max 1 kuldetest csinaltam meg, inkabb csak megyek jobbra balra lovok ezt-azt, nezelodok, aztan kilepek, mert hirtelen mas dolgom akad. Este megnezem, hogy felbemaradt kuldetest el lehet-e menteni, vagyis visszanezni.
Most kicsit rakptam az il-2-re, illetve emlekeimet felfrissitve megneztem az enemy engaged 1-2-t, szerintem annak valami borzaszto a repulesi fizikaja, persze el lehet vele jatszani szo se rola.
Az ee-re felpakoltam a community patchet, igy nem is ertem minek a remenyeben adtak ki a masodik reszt, mert az a kozelebe se er az elsonek 😊

szerintem

LeonSilver
Már akartam írni a múltkor de kiment a fejembõl és most, hogy néztem valamit jutott eszembe.

Szóval ha valamit fel akarsz venni akkor ha lerepülted a feladatot akkor mentsd el és a visszajátszásban csinálj videót a frapsel!Így nem fog szaggatni!

DummyBoy
Hivatalos fórumról letölthetõ valahonnan egy módosított newinput.dll ...

Arra természetesen megint le kell futtatni majd a trekirfiksz-et, de utánna elvileg jónak kell lennie ...

Itt a link a topikhoz ahonnan letölthetõ az X-52 fix ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

alma2
fenti ket pelda

szerintem