4747
-
Leon77 #4627 BS1-hez készült, igen, részben a fájl neve is mutatja. Ettől függetlenül a beállítások egy része még a world-höz is aktuális (nyerhető plusz fps), a többit pedig a fejlesztés számlájára lehet írni ("hiányzó", ill. keresett fájlok, mint pl az options.lua). -
gsg16 #4626 ez nem BS1-hez készült?én rákerestem az options.lua file-ra a world-ben,és a BS2-ben is,meg is találtam,de nem találtam meg benne azokat a sorokat,amiknek az átírásával a ködöt,vagy a port kikapcsolni lehetne -
Leon77 #4625 DCS Black Shark Tweak Guide (pdf) névre lehet rákeresni. ;) -
Leon77 #4624 Bizony lehet! ;) Van egy pdf fájl (nem emlékszem a nevére és most hirtelen nem találom), amiben leírnak még néhány dolgot a grapics.cfg beállításairól, érdemes utánajárni. -
gsg16 #4623 köszi a választ!oda fogok figyelni.
a #4616 számú hozzászólásban leírtakat lehet a world-ben is, alkalmazni? -
Erdogan2 #4622 Még nem nyomtam a bs 2 vel de amennyit értek a kamov50 hez lévén h a kedvenc gépen és jómagam is pilótának készülök így felvázolnám az okát terhelésnél eleve feljebb hajlanak a lapátok ez ugye evidens főleg ha megvan terhelve fegyverekkel és a kollektív tökig van húzva a felső lapátsor órába forog az alsó ellenkezőleg ugye és repülésközben főleg szembe szélben az alsó sor mivel szembe forog a menetiránynak szaknyelven a belépő oldal így a lapátsor azon az oldalon feljebb hajlik az felső sor meg a kilépő oldalon menetiránnyal egyezően forog így lehajlik ezért ha még gyorsan is mész és bekormányzol egyet akkor ha a gép órra a 12 óra akkor 4 óra irányban a lapátok összebasznak és vége kb erről van szó 2 ismi által megerősítve szintén pilóta tanoncok.
http://www.youtube.com/watch?v=Ug6W7_tafnc
Amikor az egyik fenn a másik lenn akkor ütköznek itt egy videó, a lapát mit csin a rep közben. Remélem segítettem. -
gsg16 #4621 anno a BS1-ben,egész jól ment a repülés.menet közben nem irányított rakétákkal tudtam már mozgó tankokat kilőni.de most a BS2-ben,mintha életemben nem játszottam volna vele.sima útvonalrepülés közben,egy kb 5 fokos iránykorrekciónál,elszállnak a rotorlapátok,és már zuhanok is lefelé.visszanéztem a trk. file-t,és semmi különöst nem láttam.máskor meg,egy 90 fokos, bedöntött, fordulónál,meg semmi baja a gépnek.nem értem én ezt. -
DrBrown #4620 Naa örülök, hogy megoldódott az egér gond. Csak egy kis bíbelődés kell és kész is. :) Majd próbálgatom a beállításokat, löszi a tippet!
Jó repkedést Neked is! :) -
Erdogan2 #4619 Hali nekem is 550 Ti-m van 1 gigás :D egy fx 4100 as procival 4 magos 4.5 GHZ asszem l1 en 4 maga l2-n 8 mega catch-el, gyárilag 3,7 az órajel 4giga memó DDR3 1333 Mhz-en ugye ez evidens az alaplap meeeg őőő asus m5a97 PRO tervezem hogy lesz majd nagyobb táp 2 db videó kari meg az fx 8150 es CPU.
Am nyugodtan beletúrhatsz ezekbe amiket mondottam sokkal jobban fog futni cucc és persze nem sok különbség lesz látványban de teljesítményben annál inkább most már az egér is látszik fullba az egér beállításokkal addig vacakoltam míg megéreztem h na most jó lesz és láss csodát :) KELLEMES REPKEDÉST ! -
DrBrown #4618 Persze:
Van benne egy AMD 64X2 Dual Core proci 4200+ 2.21Ghz (neked gondolom mondanom sem kell, hogy ez két magos) :) Ezt cserélni kell majd lassan.
3GB memória asszem DDR3, de most veszek bele két 4GB-ost mert csak 5000Ft az ára. Nagyon lement, ajánlom mindenkinek!!!
NVidia GeForce GTX550 Ti vidikari 192Bit 1GB DDR5.
A winyóm réginek mondható de nem tudom a sebességét megmondani.
Mindez 64bites win7 alatt fut.
Köszi a leírtakat. Annyira nem akarom lebutítani a grafikát, azért legyen látvány is. Néha akad meg egy kicsit, de lehet, hogy a vírusírtó, vagy az utorrent seedelése okozhatja. Ez most jutott eszembe, majd kipróbálom. :)
-
Erdogan2 #4617 Leírnád miből áll a géped ? 1000THX -
Erdogan2 #4616
Graphics.cfg -> fogquality=1 ->0-ra
nem fog nőni az fps ,viszont sokat dob azon hogy 30fps alá ne menjen!
Game dir\BlackShark\data\scripts\options.lua
["haze"] = 1, -> 0 eltűnik fátyolos ködösítés a tájról -> aki ezt szeretné persze:) +fps
cripts\options.lua
lap alján vannak az érdekes dolgok...
["effects"] = 2,
["lights"] = 3,
["haze"] = 1,
effekts 2=full
1=kikapcsolja a földközben való lebegésnél a porfelhőt
0=kikapcsolja a földközben való lebegésnél a porfelhőt+ kikapcsolja a Flare effektnél a színt, valamint a szétrobbanó roncsok nem égnek füstölve, hanem azonnal kialszik a tűz
lights 3=full
2=megmarad a heli beacon világítása, talajfényszóró is! ,más távoli gépét asszem kikapcsolja
1=megmarad a helyzetvilágítás a beacon is, de nincs hatással a fény a környezetére (ez sokat dob a teljesítményen)
haze= eltűnik a pára, de mivel az FC-vel ellentétben nem együtt van a fény opciókkal így nem sok vizet zavar teljesítményileg.
water=0 ha nem repked az ember a tenger közelében akkor kikapcsolható sztem.. dob a teljesítményen ez is (gondolok itt a talajvíz teljesítmény romboló hatására)
-
#4615 Tessék -
#4614 Lényegében egy winyó. -
Mr Bull #4613 Mi az az SSD? -
DrBrown #4612 Akkor lehet, hogy beruházok egy SSD meghajtóra. Köszi a tippet! :) -
beci43 #4611 Egyébként nem a videókártya miatt akad meg,hanem a játék közbeni pályarész töltögetésnél.Ez nálam is volt,pedig GTX 580-am van.Amióta áttettem SSD-re a játékot,ezek az akadozások megszűntek. -
DrBrown #4610 És abban a fileban miket írsz át? Mert nekem csak mediumon fut és néha úgy is megakad egy kicsit, pedig 1gb-os ddr5-os 192bites vidikarim van és 4200+-os procim. Igaz, hogy a felbontást maxra állítom, de hát csak úgy szép. :) -
Erdogan2 #4609 Bocsika megtaláltam közbe sorry -
Erdogan2 #4608 Van egy másik kérdésem is régen volt egy post ahol scripts options.lua fájlban átlehet írogatni dolgokat hogy gyorsabban fusson a game na most én ezt a filet nem találom ebben az ominózus mappában mi lehet a gond ? Csak patchelve jelenik meg vagy mi a szösz ? -
beci43 #4607 Akkor viszont passzolom a kérdést.Nálam is volt ilyen probléma,de mikor a programban full screenre állítottam a felbontást,megszűnt. -
Erdogan2 #4606 Leszedtem drivert az nvidiáéktól feltettem (tiszta telepítéssel ) de jelentem a probléma továbbra is fennáll. -
#4605 Hát mostanság nem követem a számtech fejlődését, de szerintem a VGA driver valami AMD Catalyst, vagy NVIDIA cuccos kéne legyen...ez a Driver genius 10 inkább valami segédprogram-szerűségnek tűnik első guglizásra, ilyesmi programok avatatlan kézben több kárt tudnak okozni, mint a remélt vagy valós hasznuk.
Szerintem a következő kör az AMD vagy az NVIDIA honlap letöltési részlege legyen, a videokártyád meghajtóprogramjának manuális frissítése szerintem meg fogja oldani a te gondodat is. -
Erdogan2 #4604 Nem de amikor patcheltem is "elvolt tűnve " ráadásul a training missionok sem mennek ha patchelem nekem meg egyenlőre kellenének. -
beci43 #4603 Patchelted a játékot? -
Erdogan2 #4602 Hali megpróbáltam azt is, külső és belső felbontás ugyan az full screen off de nem jelenik meg a kurzor csak ha a belső kisebb, a drivereim a legfrisebbek " Driver genius 10 " -
#4601 A beállításokban a felbontás ugyanaz legyen, mint a desktopod felbontása.
Ha nem segít, próbáld meg nem fullscreenben, de szintén a desktoppal megegyező felbontásban.
Esetleg VGA driver csere (Jolly Joker, de mondjuk #4592-re is az lett a gyógyír...) -
Erdogan2 #4600 Na az a helyzet ha nyomok egy alt + tabot akkor megjelenik fullban is az éppen megnyitott ablakkal együtt, de ahogy a menüre vissza kattintok el is tűnik ismét. 2 éve mikor elkezdtem vele foglalkozni nem csinálta aztán 2 évig szünetelt a dolg most ismét repkednék de nem smakkol csak az segít ha a külső felbontást 1920x1080 ra teszem a belsőt a játékon belül meg egyel kisebbre -
beci43 #4599 Nyomj egy alt+tabot,vagy windows gomb,majd a tálcáról gyere vissza a játékba.Elvileg full screenben nem kéne csinálnia. -
Erdogan2 #4598 Bocsánat a duplázásért a felbontás állítgatásával megszűnt a gondom full screenben csinálja de hogy miért azt nem értem.... -
Erdogan2 #4597 Sziasztok van egy kis gondom nem tudom más is tapasztalt e ilyet belépek a játékba de nem látom az egér kurzort (láthatatlan) ha mozgatom felvillan amire rámutatok de így elég nehéz lenne beállítgatni a dolgokat esetleg tudna valaki segíteni mi lehet problematika nagyon szépen megköszönném ha meg már letett írva akkor bocsánat csak sürgős de terveztem újra átolvasni a komplett topikot lévén h 2 éve nem nyomtam előre is köszönöm ! -
Mr Bull #4596 Megoldódott a vga driver volt a gond. -
beci43 #4595 Akkor mennie kéne,hacsak nem az alapból felkínált helyre telepíted.A c:\program files\DCS\stb..könyvtárat ne használd,helyette inkább más partíciót válassz. -
Mr Bull #4594 Igen. -
beci43 #4593 A játékot újratelepítetted? -
Mr Bull #4592 Sziasztok.
Win7 ultimat-ra tértem át és nem jön be a BS az FC főmenüje. XP-n működött. A játék működik, de így elég gagyi. Mi lehet a baj? -
#4591 Nálam bejön. Lehet várni kell picit amíg tölthető.
Igen van ott még pár skinem és lehet tölteni azt is. Mission editorban bármelyiket lehet állítani az alap skinek megmaradnak. -
Leon77 #4590 Nem találja a megadott fájlt. A lockonfiles-on levő profil oldaladon van hasonló nevű skin, de római kettes nélkül. Nem azt akartad belinkelni? -
#4589 Lehet tölteni:
Ga-Bika KA-50 Continental II skin
-
Leon77 #4588 Gabika6! Nos, az a véleményem, hogy ezzel a festéssel (és évszakban) földközelben igen-igen csúnyán el tud tűnni/bújni a madárka. Gratula! :) A közös reppenésre talán én is vevő lennék. Részemről BS1 (FC2-höz patchelve), BS2, BS2-World közül bármelyik lehet. Mikrofonos fülese akinek nincs, szerezzen be egy működő darabot és TS3 szerveren mehet a fecsej, élőszóban pedig könnyebb segíteni is.