Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ka-50
Ka-50
Win7 ultimat-ra tértem át és nem jön be a BS az FC fõmenüje. XP-n mûködött. A játék mûködik, de így elég gagyi. Mi lehet a baj?
Igen van ott még pár skinem és lehet tölteni azt is. Mission editorban bármelyiket lehet állítani az alap skinek megmaradnak. <#integet2>#integet2>
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nekem egyenlõre BS1?
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Csináltam 1 skin-t és érdekelnének a vélemények. Kiprószálja valaki? Akkor megosztom és kéne valami közös repülés is! Majd írjatok bátran...

Ka-50
Esetleg ha Te vágod a datalinket, néhány infót ha megosztanál velem. 😊
Kösze!
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A vikhr érdemes a légvédelemre és a nehézpáncélosokra adagolni szépen okosan. A többinek elég a cannon, ami igen brutál fegyver a kamovon. majdnem 4 kilcsi, azért elég durva, persze közelebbrõl erõsebb, jobban hat de ha belegondolsz az a 4 km mekkora lõtávolság. A csapattárs irányításától ne remélj sokat, mert akkor õ megcsinálná neked a pályát míg lebegsz.
Befogsz 1 célt és kéred adjon neki, erre õ azt az egy jármûvet támadja valszeg indít 1 vikhrt és visszaáll hozzád alakzatba. Ez sztem teljesen normális is ,mivel ez a játék nem a rambo vagy commanche4 hogy egyedül szétlövök mindenkit azt jólvan...
Ésszel és kicsi folyosót nyitva elõre!!! <#wave>#wave>
Olvastam egy angol fórumon, hogy talán azért van, mert nem tudja befogni a célját a sötétség miatt és próbáljunk meg minél több épületet kilõni, hogy világítsanak. Viszont akkor meg pláne nem marad tûzerõ semmire, ráadásul így is könnyen kilõnek ha közel mész.
Ha valaki emlékszik erre a küldire és sikerült neki megcsinálni, megoszthatná a nagy titkot velem is. 😊
Köszi!
Ka-50
Ka-50
Hehe, na mindegy, gyakorlok tovább... 😊
Elég jól belejöttem a harcba, nyomom sorra a küldetéseket. Nagyon ott van ez a game! 😊
Viszont elég bosszantó számomra, hogy ha van egy jó kis csata, befogom a célt a kismonitoron (mondjuk egy kamazt 😊 ), nem tudom pontosan, hogy a saját csapatomba tartozik-e. Nincs valami rendszer, ami jelzi ha barátot lövök? Sajnos elõfordult már. Gondoltam arra a négy nagy kék, egy piros és egy zöld kockára a gép jobb felsõ részén. Nem tudom mi az és hogy mûködik. A küldetéseket elolvasom elõtte, de gyenge angol tudásom sokszor cserben hagy.
Hátha tudok segíteni és még élménydúsabbá tenni ezt a játékot számomra.
Köszi elõre is és bocs a nyaggatásért! 😊
Rossz helyen kerestem... 😊
Tehát valóban a 4.tengelyre gondolok ami a Z tengely, de nem a joy-on értettem "gáz karra" hanem a kopterben. A pilótafülkében ezzel a tengellyel tudom állítani a helikopter gázkarját. (Kicsi két sárga karocska bal lent) Erre tökéletesen beállítható. De ha a kollektív karra szeretném állítani (nagy korocska baloldalon amivel emelkedik és süllyed a repcsi) arra nem reagál a beállításoknál. Nem értem miért.
Valóban, egyenlõre két gombra állítottam be a kollektív kart, de így nem tökéletes. Érdekes, hogy ezen kar beállításánál a joy gombjaira reagál, de a tengelyekre nem. No mindegy kitalálok valamit. 😊
Köszi Leon neked is a választ!
Ha a POV hat switched szeretnéd programozni, azz a gombok közt keresd, az nem tengely.
Isten nem bottal, hanem VMware.
A collective up és down karra (tehát amivel emelkedik és süllyed a kopter) szeretném beállítani a joystick Z tengelyét, tehát azt a kis
le fel mozgatható kart. Sajnos a beállításoknál nincs lehetõség rá, mert hiába mozgatom nem reagál rá. Más gombokra igen. Érdekes, mert a gázkarra viszont beállítható. Nem értem miért. Egyébként Saitek Cyborg EVO joystick és fel van telepítve a legfrissebb driver.
Esetleg ha van ötlet, köszönet járna érte... 😊
Most jöhet a landolási procedúra, aztán pár nap múlva bevetem magam élesben is. 😊
Köszi még1x!