Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Értem! Köszönöm a válaszokat!
Remélhetõleg nem fog elfogyni ez a lehetõség 😊.

Éppen ebbõl kifolyólag lenne egy kérdésem, létezik crack a játékhoz?
LeonSilver
Ez csak részben igaz fater 😉

Jelen esetben a deaktiválás egy kalap szart ér ( nem úgy mint a sacred2-nél ahol korrektül mûködik!) és a fórumon azt írta az ED, hogy mérlegelik a körülményeket és úgy döntenek, hogy kapsz e még aktivációs lehetõséget vagy nem. ( nc )

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
Nem tudom a deaktiváció az mire jó, de azt tudom, hogy az aktiváció mire jó ... És az úgy mûködik, hogy akkor kell újraaktiválni ha jelentõs HW csere volt a gépedben ...

Viszont ha ez elfogy és tudod igazolni hogy megvetted az eredetit, akkor kapsz még aktivációs lehetõséget ...

Én így tudom 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Én úgy gondolom megvetted x összegért és ha elfogytak a lehetõségek meg kell újra venned ez lehetséges !

Üdv!

Érdeklõdni szeretnék, hogy tud-e valaki ebben a témában egy kis információt adni nekem.

És pedig az, hogy ezt a deaktivációt ezt milyen esetben kell használni? Mert látom, hogy a száma véges és nem tudom, hogy milyen esetben kell használni ezt. A magyar nyelvû leírás nem írta le, hogy mikor kell csak a folyamatát.
Illetve, mi van akkor, ha elfogy ezeknek a aktiváció, deaktiváció, reaktivácó lehetõségeknek a száma?

Elõre is köszönöm a válaszokat!
Üdv srácok lenne egy elég nagy problémám a játék fut mûködik mindenestõl viszont mostanában azt csinálja, h megáll a töltés a helikopter felé sétáló faszinál ( DCS.exe - nem válaszol ) és meg sem moccan tovább hiába telepítem újra akkor sem csak ha a windowst is újra telepítem nos akinek van esetleg valami tippje vagy hasonló élménye segítsen legyen szives mert nem akarom windows-ostól újra rakogatni naponta :S

Üdv. nemtudjótok honnan lehet valósághü checklist-et letölteni a Ka-50-hez, fõleg olyan érdekelne ami tartalmazza a rampstart, shutdown és emergency checklistet is. Én próbáltam keresni, ramp start checklistet találtam is töbfélét de mindeggyikben volt pár apró eltérés a többihez képest, ezért nem tudom melyik a legvalósághübb a sok közül, de shutdown és emergency checklistet eggyeltalán nem találtam.

HungaroJET
Azért ott volt a Sparrow és a Skyflash is. Az angoloknál meg elég tisztességes elfogóvadász volt a Tornado abban az idõben.
No meg a sok jenki gép a németeknél. Szóval nyugati oldalon is akadt BVR A2AM bõven.

HAVE A BANDIT DAY !

Molnibalage
Lehet, bár az MLD-n volt R-73, még ha sisakcélzó nélkül is. Volt már rajta flare és még tovább volt finomítva a fordulóharchoz. Mennyiségre meg volt belõle jó sok. Iagázából '80-as éveken van a hangsúly, az igazi típuskavalkádon.

A legjobb az, hogy a NATO és USA haverjainak légerejében nem is volt olyan combos rakétafegyverzet, mint a jenkiknek. Az AIM-9M-et asszem csak az angolok kapták meg, de nekik nem volt hozzá tisztességes vadászgépük igazán. A többiek AIM-9S-t vagy P-t kaptak. ---> Még, még több dofight a limitált indítási zóna és képességek miatt! 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

DummyBoy
Köszi az infót, várjuk már 😊

HungaroJET
Szerintem egy Falcon/A-nak nem igazán ellenfél egy Flogger, (sem BVR-ban sem Dogfightban) akkor már inkább egy Fulcrum - csak hogy kiegyenlítettebb legyen a harc 😊

Ja, és most - november 25-én szerdán - jelenik meg a DCS:BS a 7M-nél.
http://www.cdv-sevenm.hu/preview.php
...és ez itt most nem a reklám helye, DE:
Aki online is szeretne játszani annak mindenféleképp meg kell vennie a szimet, ugyanis csak az alap 1.0 játszható online a 'zúzással". A javított 1.0.1 már másképp fut és sem online sem offline nem jut el az ember a fülkéig. Mellesleg az 1.0 "szobában" már nincs értelmes online mission sem.
Arról nem is beszélve, hogy a további javítások és újabb repülõeszközök (A-10 is) csak valódi, megvásárolt progival fog csak mûködni.

HAVE A BANDIT DAY !

Molnibalage
Igazából nekem pont ellentétes vágyaim vannak. Soha nem értem, hogy miért a legfrissebb technikát akarják modellezeni. A '70-es évek vége '80-as évek közepe sokkal nyerõbb.

Nincs AMRAAM. Dogfigh esélye jóval nagyobb. Ez egy jet szim savar borsa szerinem.

Sokkal színesebb környezet az akkori típusok miatt.

Az akkor dokumentumok egy része nem is titkos, könnyebb modellezni.

Nem minden csilivili elektronika, meg MFD, stb.

Méltatlanul hanyagolt kor szerintem. Ott kezdõik, hogy mikor volt olyan repszim, ahol normálisan lehetett volna repülni MiG-21bisz, MiG-23ML(D) vagy más régebbi gépekkel? Talán a Janes IAF, de az finoman szólva nem mai darab. Sokkal nagyobb fantáziát látok egy F-4E vs. MiG-21bisz, vagy F-16A Block 15 vs. MiG-23 MLD párharcban és régebbi környezetben. A DCS és Lonciban megszûnik az élet radaros légvédelem terén a Kub alatt. Se Nyeva se Volhov.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

A VRS F-18E Superbug-ot én is nagyon szeretem, az eggyik legjobb FS kiegészítõ, de ezeket a gépeket fõleg lövöldözésre tervezték ezért nekem nem elég az FS-ben való repkedés, én lövöldözni, bombázni is akarok vele. A Black Shark Ka-50-t nagyon jól megcsinálták, az eddigi legjobb szimulátor amit láttam de sajnos én nem rajongok a helikopterekért, alig várom már hogy repülõk is legyenek benne, úgy lenne csak igazán jó, amit meg még hianyolok a szimbõl hogy nincsenek animált embrek, igy olyan kihalt mersterséges az egész pl a fegyvert is mikor cseréltetjük csak eltünik majd megjelenik az új fegyver, olyan nagy dolog lenne egy szépen animált földi személyzetet, marsallert megcsinálni, azt hiszem ez az Ace Combat 6-os, hát nem egy élmény lenne így felszállni egy szimulátorban is nem csak arcade játékokban.
video

DonZorro

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

polluxware
ha ilyen jellegû gépekre vágyol akkor ajánlom az FSX-es, vagy késõi Fs9-es kiegészítõket.. tudom nem lehet lõõni, viszont némelyik olyan részletesen le van modellezve hogy csak úgy önmagában élvezet vezetni.

pl. VRS F-18E superbug, Captain C-130, AS F-16, németh design Mi-8,24

mire kiadnának egy normális vadászgépes kiegeket addigra már rég kihullik az ifjonti fürtjeim nagyrésze😊

azapacsra meg valmi olyat olvastam hogy tervbe van véve de mai napig nem erõsítették meg.. hiába vannak kabin fotók.. elég a Su-25K, Su-27 modellre gondolni ami valhogy csak úgy eltünt, pedig készek voltak és betehették volna õket. sok a homályos pont azért itten

polluxware
mi-24 az passz hogy tudja e... de a többi újabb glasscockpitos ketyerénél a kávéfõzõ mellett ezek már alapkövetelmények

PhantomAss
hello
a hoover mód a valóságban is létezik? úgy értem, a mai helikoptereken tényleg tudja a robotpilóta egy helyben lebegtetni a gépet?
modjuk a mi24 is tudja ezt?

GOOBY, pls

42nd Intruder
Mivel semmi új infó azon kívül az A-10-el kapcsolatban, hogy egyáltalán elkezdték, szerintem felesleges várni karácsonyra, de még 2010 elsõ negyedévére is. BS-rõl anó videók, képek stb tömkelege zakatolt a neten (sõt gondolom még van aki emlékszik arra, amikor pár HL szerveren volt aki 1.2 alatt BS-ezhetett), de még akkor is mennyit kellett rá várni. Igazság szerint ha nagyon jó lesz mind, akkor megéri várni, bár így is mikorra lesz MiG-29-esünk? Azt meg se kérdezem, hogy hol vannak a mai slágergépek: Su-30, F-18F, F-15E, MiG-35 stb. amikket meghajkurászna az ember... És itt ki is térnék arra, hogy az AH-64 is érdekes lesz ha megcsinálják 2 ülésesre, mivel mint tudjuk a Flanker széria eleddig 1 hajtómûves és 2 üléses gépeket nem tudott lekezelni. Én bizakodok, csak utálok várni 😄

Megértelek. Azt azért bárki elismerheti viszont , hogy a forgó szárnyúakat sokkal jobban elhanyagolták a szim. készítõk. Szerintem pedig a tudás, és hirtelen (ösztönös döntés) alapú taktikai harcot a 2.vh harcai után (és Korea)a helik. képviselik és nem a merev szárnyúak. Ez azért nem olyan éles állítás mint esetleg tûnik , de (szerintem) a technika a repülõknél már nem sok idõt hagy az embernek.. A földközel az más..

HungaroJET
A-10? Állítólag 2010 elsõ negyedév 😞
Ha csoda történik, akkor most karácsony elõtt - fõleg akkor költi a pízt a jónép 😊

HAVE A BANDIT DAY !

Én jobban örülnék egy F-16-osnak F18-asnak, Mig-29-esnek, Su-27-nek vagy egy Gripen-nek, de már az is jóvolna ha az A-10-es megjelenne. Lehet tudni valamit a megjelenés idõpontjáról vagy hogy hol tart a fejlesztés, láttam pár képet róla de annyi, vannak újabb képek vagy esetleg videó, én semmi újat nem találtam mostanában.

Komoly?!!! Mármint az a-10 után?

LeonSilver
HA hinni lehet a verebeknek akkor a 64-es lesz ( lenne ?? ) a következõ.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

köszönöm, és ha jól tudom az a-10 az elsõ várományos.. a folytatás? Vagy a távoli jövõbe vesz...ah-64 és a mil széria érdekel..gond. nem vagyok egyedül.

DummyBoy
Elvileg 9 havonta mint LeonSilver is írta ... csak az a gáz, hogy azon a bolygón ahol az Ed-ék élnek, ott 150 napos egy hónap 😞

LeonSilver
Semmi konkrét.
Eredetileg arról volt szó, hogy 9 havonta jönnek az új kiegek.
ED-et ismerve ezt elég erõsen megmosolygom..

Srácok van esetleg infó , hogy mikor jön ki a többi verzió?..(heli) az a-10 nem hoz lázba..

LeonSilver
Olvass vissza vagy vedd meg az angolt.

Köszi a segítségeket de azt még mindig homályos hogy angolositsam nincs kedvem újra leszedni elég tetün jött le van egy 2gb angol verzi annak meg a kódja nem jó.Naggyából vágom a dolgokat rájöttem már a sisakra is meg a fegyver váltásra is de a cél befogása nem megy pedig probáltam azokat csinálni amiket oroszul kibogarásztam a tutorial filmbõl.kisképernyõn egyszerûen nem találja a célt és mire észbe kapok már lángol a gép.
Szal ha kicsit egy két dolgot szájbarágósan leírná valaki azt megköszönném.
Üdv Roli
DummyBoy
Tudod angolosítani, valamint létezik belõle angol változat is ...

Nem reklám, de a sevenm-nél elvileg lehet majd kapni 5k-ért.

Ez egy "picit" hardcore-abb sim mint a Vietnam MedEvac ... itt elég sokat kell tanulgatni fõleg a fegyverrendszerrõl és az automata pilóta rendszerrõl ...

A gépfegyveren kívül fel tudsz pakolni egy valag cuccost a gépre, irányítatlan és irányított rakétákat is ... az Irányítatlannál csak át kell váltani egy másik felfüggesztési pontra és kész ...

Irányítottnál már használni kell a Vikhr rendszert, esetleg a sisakcélzót is ...

Az egy helyben lebegésre a legegyszerûbb ha megállsz a levegõben, megpróbálsz lebegni, majd aktiválod a Hover módot ( Erre emléxem: H betû ...) és akkor az automata pilóta egyhelyben tarja a gépet ...

Nézd végig a tutorialokat és olvasgasd a manualt ... Anélkül és egy jó joy nélkül (Amin van gázkar és minimum egy csavargatós oldalkormány ...) nem is nagyon érdemes nekikezdeni!

Sziasztok!
Most töltöttem le a gamet torrentrõl.Elsõre nagyon tetszik de mielõtt megvásárolnám jó lenne tudni hogy lehet az oroszból angolt kreálni plusz írányitással is gondjaim vannak.Nem tom befogni a célt plusz csak géppityuval tok lõni.Utoljára a vietnam med evac helis játékkal játszottam de ez is nagyon megtetszett.Meg az egy helyben lebegés is kínai oroszul.Ha egy két infóval megdobnátok megköszönném.Köszi.
DummyBoy
Üdv!

Köszönjük szépen az információt, az külön öröm, hogy itt is informáljátok a leendõ vásárlókat!

Csak így tovább XD

vandyke
Sziasztok!

Talán már ti is látjátok, de ebben a hónapban úgy fest nem tudjuk kiadni a játékot. Ennek több oka is van, de leginkább partnerünk kényelme, a master és lokalizációs anyagok késõi átvétele az oka. A jó hír, hogy ez nem azt jelenti, hogy nem fog megjelenni, hanem hogy novemberre közepére kellett áttenni a kiadás dátumát. Elnézést a kellemetlenségért!

üdv,

sevenm team

Játékaink: Driver San Francisco, R.U.S.E., ARMA OA, Sniper GW, Torchlight stb. http://www.cdv-sevenm.hu/index.php

sure
Arcade mód + végtelen lõszer = shoot'em'up gém

Isten nem bottal, hanem VMware.

polluxware
pillanatig sem mondottam hogy rossz... csak ahhozképest amennyire várták annó (vártuk)

ez amolyan hárdkór szituációs szim, nem kifejezetten csak gém

A-10 Cuba! -ra emlékeztet

LeonSilver
Ez qrvajó!

Buren

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

DummyBoy
Jó cucc ez, én a sevenm-re várok, de én is elrepkedek vele, bár ROF miatt nagyon ritkán 😊

LeonSilver
Én szinte minden nap repülök vele, hol többet hol kevesebbet.
Nem olyan rossz ez a kis gém mint amilyennek sokan gondolják.

LeonSilver
Mivel a link a DCS: Black Shark 1.0.1c patch (English) alatt található én arra gondolok, hogy kiegészítették a sima, 1.0.1-es listát a 1.0.1c-vel.Ha meg van Neked a mezei 1.0.1 leírása, hogy abban mit javítottak akkor összekellene hasonlítani a két txt-t.Hátha..

polluxware
népszerû ez a gém😊

Sanyo
Úgy értem, az 1.01c változásai... 😊

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Igen 😊

http://www.digitalcombatsimulator.com/ReadMe1.0.1_EN.txt

Sanyo
Itt is van. A javítások listáját csak én nem találom?

www.pcpilot.hu

LeonSilver
AZ jó lesz mert marha lassan jön ( jött ).Nekem csak az egyik ruszki ftp szerverrõl sikerült lehúzni.

Sanyo
Már szedem is le, köszi. Még ma felteszem a flyhura.

www.pcpilot.hu

LeonSilver
DCS: Black Shark 1.0.1c patch (English)

https://www.digitalcombatsimulator.com/index.php?end_pos=2364&scr=products&lang=en

DummyBoy
Nos, elvileg bármilyen olyan joy jó választás lehet amin van házkar és twist rudder, de a mai árak mellett, ha komolyabban és élvezetesen akarsz repkedni akkor tényleg az X-52 a minimum ... Fõleg a rengeteg bilentyû miatt is ...

Viszont ehhez a játékhoz fokozottan ajánlott az hogy egy jó joy és TrackIR (Freetrack ...) mellett kell pedál is ... (Bármilyen olcsó kormáyn pedáljai is tökéletesek, nem muszály 30 ronygos profi ...)

Lényegesen megkönnyítik a célzást!

LeonSilver
A minimum az x52