4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• DummyBoy
    Jáááááá, ilyet ne mondj ...

Nekem 4870-esem van, visszasírom az nVidia kártyámat ... HW-esen fasza ugyan az Ati, de driver téren hihetetlen bénák ...

Bár most olvasgattam, hogy a win7-es Forceware-ek sem valami jók, de legalább van hozzájuk nHancer.
  • Solt
    Vedd meg hozzá Paksot is! :D Akkor már inkább HD5850, vagy 5870... ;)
  • Erdogan2
    Asssssssszta kurva Ati Radeon PCI-e HD4870 X2 2Gb Sapphire ez a VGA egy predátor vazze :D:D:D csak 90 ezer újonnan na majd meglesem használtan van e valahol de ez tényleg brutális
  • LeonSilver
    Most látom, hogy 1301-es a BIOS ami a lapon van.Próbálj meg egy default beállítást a BIOS-ban.
  • LeonSilver
    Bizonyám!A 4870 egy qrva jó kis kártya!!!

**--**

@ Erdogan2

Azért kevés neki mert valószínűleg BIOS frissítés kell a lapnak, ugyan is az 5200-as CPU-hoz 1301-es BIOS kell ( ITT tudod megnézni a CPU support list alatt )
  • Erdogan2
    Köszi a tippeket a Q&C nem volt bekapcsolva. A beállítás már " teljesítménycentrikus " de még mindig " nem válaszol " 40 percig szokás szerint azt egyszer csak elindul. Ennek régebben 2 perc sem kellett. De csakazért is megjavítom
  • Solt
    Ja igen, azt a vga-t, meg önmagában az NV-t jelenleg felejtsd el. Nem vagyok ATI mániás, de jelenleg az NV ár/érték arányban versenyképtelen. És akkor még nem beszéltünk a fogyasztásról, és a technikai hátrányokról... szóval 9800GT felejtő!
  • Solt
    Nos a javaslatom:

Alaplap 17 ezer

4 magos 3.2GHZ-s cpu 35 ezer

Ez idáig ugye 52 ezer. A mostani alaplapod, vga-d, és cpu-d, ha eladod, 20-25 ezret biztos kapsz. Mondjuk durván marad 30-35 ezred vga-ra. Itt több lehetőség is van. Én nem ragaszkodnék új vga-hoz, mert a HD5xxx-s széria hiszti miatt rengeteg HD4870 került eladó sorba. 25-30 ezer körül 1 éves, még bőven garanciás HD4870-t kapsz... az pedig szerintem kiváló választás ennyi pénzért.
  • DummyBoy
    Húúú ... de jó hogy mondod :)

@Erdogan2: BIOS-ban C'n'Q be van kapcsolva? Mert akkor kapcsold ki (Legyen Disabled ...) Cool and Quiet, alaplaptól és BIOS-tól függően ...

Valamint a Win-ben valahol az energiagazdálkodásnál van egy olyan rész, ahol be lehet állítani az energiagazdálkodási dolgokat, azt át kell állítani "Maximális teljesítmény"-re!

Ezek ugyanis eljáttszák azt néha hogy ha nincs 100%-ban terhelve a proci, akkor leveszik a szorzót, főleg többmagos rendszereken ...

Nézd meg ezeket, és utána teszteld le a DCS-t!
  • Erdogan2
    Köszi szépen Leon ! Átállítottam manual szorzóra de ez még mindig kevés.
  • Erdogan2
    Solt ! Kivettem a két " nyimnyam " RAM-ot, ami mellesleg ugyan úgy KINGMAX bár nem tom miért így írja ki, de a probléma még a régi.

Egyébként XP-n is ezt a 40 perces töltési időt csinálta egy idő után. Most meg win7 alatt is szintén egy idő után, szerintem valami játékot raktam fel, ami csinált valamit ez irracionális de van egy ilyen " női " megérzésem, ez lesz a gondja baja már csak azt kéne tudnom hogyan orvosoljam. Egyébként VGA-ból mit javasolnátok jó az a 9800 Gt 1 Gb ?
  • LeonSilver
    Annak a processzornak nem 5*-ös hanem 13.5* ( 13.5*200 = 2700 ) szorzó kellene fater.Nézzél körül az alaplapi BIOS-ban mert valami nemfasza.
    Így egy hangyányit alulhajtott...
  • Erdogan2
    A célbefogást azt hiszem a P vagy az enter gombal lehet. A közelítés távolítást javasolnám konfigold rá a numerikus plusz - minusz gomobokra nagyom megkönnyítené a dolgdat.
  • Solt
    Doc mappa, bill kiosztás... ;)
  • Solt
    Most nézegetem a dolgaidat... addig is kapd ki a 2 "nyimnyam" ramot, és próbáld csak a kingmax-l életre kelteni a DCS-t... :)

U.i.: Ha legközelebb nem linkbe teszed be a képeket, akkor odaülök melléd az országalmára baszod! :D
  • csolee
    üdv Mindenkinek!

nem találom a gombot...
    mivel lehet a cél befogását (TA) feloldani?

illetve
    TV Target frame Increase size = ]
    TV Target frame Decrease size = [
    milyen billentyűzet kiosztással érhető el...?

további szép napot!
  • Erdogan2
    Na az evereset segítségével ezekkel az infókkal szolgálhatok a táp nem tudom milyen fajta sajnos.

http://kephost.hu/share-20B7_4B620A60.html

http://kephost.hu/share-A84F_4B620A60.html

http://kephost.hu/share-B90A_4B620A60.html

Ez pedig a direcX diagnosztikája...

http://kephost.hu/share-E9AF_4B6210E7.html

http://kephost.hu/share-504D_4B6210E7.html

http://kephost.hu/share-1C64_4B6210E7.html

http://kephost.hu/share-478B_4B6210E7.html

http://kephost.hu/share-4EE2_4B6210E7.html
  • Erdogan2
    Mindent ?:D Okés összeszedegetem, amiket tudok meg felvágom az Everestet azt írom.

IDŐ KÖZBEN MEG ELINDULT A DCS 40 PERC ALATT JUTOTT EL A FÜLKÉIG KOMOLYAN MONDOM LESZOPOM MAGAM AZ ORSZÁGALMA KÖZEPÉN, H EZ HÜLYÉT CSINÁL BELÖLEM
  • Solt
    Milyen alaplapod van? Milyen tápod? Írj le nekem mindent... ;)
  • Erdogan2
    Hát, amit rászánnék még az 50 60 ezer max na most jöhetnek a tippek előre is köszönöm a segítséget meg a türelmet...
    Egyébként visszaraktam az orosz warezos sz@rt de azzal is ugyan azt csinálja mint eddig az a sanda gyanúm, h ennek software szaga van mármint valami a gépemen nem smakkol Holnap az új vinyóval is megpróbálom ha nem jó akkor elküldöm az összes üzenetet a tol z ig amiket kidob ez a ... :)
  • Sanyo
    Nekem majdnem ugyanez, csak 8800GT és 2 terra vinyó. A vidkártyát most fogom lecserélni, de Win7-el tökéletes volt. Az XP még jó lehet, de én már nem térnék rá vissza, a Vista pedig totál kimaradt. A notebookomról is letoltam és Ubuntu linuxot raktam fel helyette.
  • Solt
    Na várj! :) Írj egy összeget, amit rászánsz, és segítek összeállítani a gépet... ez így nem biztos, hogy kerek! :)
  • Balumann
    Én mindenképpen Win 7-et javaslok, nálam már a jelenlegi gépemen (még x1950 proval) is jelentősen stabilabb és gyorsabb a Win 7, 4 giga ram és dx10 -es kártyával meg pláne jobb lesz. Használjátok a DCS maxot a black sharkhoz, nálam majdnem duplázta a teljesítményt :I (már 2x is próbálkoztam korábban a játékkal, de úgy akadt mint a fene, az nélkül nálam alapból játszhatatlan).
  • Erdogan2
    Márkára ugyan az került bele csak kinézetre más. Amúgy igen a VGA-nak majd egy GeForce 9800 GT 1Gb os kari kerül bele meg majd még egy giga ram meg egy Athlon 6000+ os proci meg holnap az 500 Gigás vinyó bár az teljesítményen nem dob úgy lesz jó a rendszer akkor majd 2 évig megint le lesz a gond. De ez egy újabb kérdést vet fel... Mégpadig ha késza gép
    Akkor így fest majd.

VGA Geforce 9800 GT 1 Gb
    RAM 4Gb/800MHz
    CPU Athlon 6000+ 3GHz, amit majd ha tudok feljebb pöckölök.

Erre már mehet majd a Win7 ? Mit javasolsz ?
  • Solt
    A Te gépedhez elég az XP sp3... jobban jársz vele szerintem. Mellesleg nem biztos, hogy az az 1GB ram vétel jó ötlet volt! Arra figyeltél, hogy ugyanolyan legyen mint ami benne van már?

Inkább VGA-t kéne cserélned...
  • Erdogan2
    Jó estét kívánok lenne egy olyan kérdésem, hogy szerintetek a DCS BS-hez melyik op rendszer lenne a legmegfelelőbb ? Vagy ez teljesítmény függő ? Csak mert kapott ma kicsika még egy giga memóriát. Szóval szerintetek XP SP3 vagy WIN7 ?

A helpet előre is köszi :)
  • Balumann
    Köszi, találtam néhányat.
  • DummyBoy
    www.lockonfiles.com - on találsz párat, vagy pedig a DCS fórumon.
  • Solt
    FPS-l semmi gáz... annyi volt a megoldás, hogy full screen elől pipa ki... soha nem hittem volna... a lényeg, hogy most már jó! :)
  • Balumann
    oh, nem refresheltem elküldés előtt =)
  • Balumann
    Ha felveszed akkor is kevesebb FPS-el is megy, nem? Akkor is ugyan úgy látod az elcsúszást? Egyébként az az érdekes, hogy amióta Nvidiam van, bár én bekapcsolom mindig, nem tapasztaltam én sem elcsúszást. X1950 pro -val meg nagyon sokban. A legdurvább az IL-2 -ben volt, de catalyst vsyncje jó volt rá.
    Refresh Lockot végülis próbáltad, az sem segít?

Egy saját kérdés, nemtudjátok lehet valahonnan letölteni COOP missziókat? Főleg egyszerűbbek lennének jók :D
  • DummyBoy
    Akkor ott a megjelenítés a bibis :) Mennyi FPS-el megy neked a BS? Mikor ez jelentkezik?
  • Solt
    Basszus... tudjátok mi volt a gáz?? A "full screen" mellől kivettem a pipát... így jó! Besz@ behu...
  • Solt
    Gondoltam csinálok felvételt erről a képelcsúszásról... felvettem pár másodpercet, visszanézem, erre a videón nem jelentkezik... csak amikor játszom... :D
  • Solt
    Hááát... ha nyerek a lottón akkor tuti nem kérdés... ez tény! :D

@ Leon: Én október 11.! :))
  • DummyBoy
    Nekem Pro-m van, az neked nem jó, de ettől függetlenül el tudom küldeni az enyémet ... Úgyis az a legjobb ha saját "szájízed" szerint állítod be :)

De itt találsz X-52 profilokat, meg asszem a lockonfiles.com-on is vannak fent.

Saitek fórum - X52 profiles
  • macleody
    Hali. Tud valaki X52-höz kész konfigot? Vagy a játék felismeri és nem nagyon kell állítgatni a fontosabb dolgokat. Csak le akarom tesztelni a joyt mert most hozta a postás :)
  • LeonSilver
    Én éppen azért nem lettem pilóta ( még ha csak hobby pilóta is ) mert kotonának álltam.Az akkor MHSZ-be mentem volna vitorlázni, a könyvem azóta is megvan, bár már "kicsit" viseltes.

Ha meg foglalkozásszerűen lettem volna vagy lehettem volna pilóta szinte biztos, hogy forgószárnyast választok.Valahogy nekem is jobban bejönnek a kopterek ;)

Az UAC-t én is mindig kikapcsolom és valóban mérleg vagyok ;) ( október.10 )

• DummyBoy
    Jaja, könnyes szemmel álltam a múltkor a zuhogó esőben a kecskeméti repülőnapon, figyelve a Hind-eket, akik felszálltak, hogy az esőben sem unatkozzanak a népek, hogy ha annak idején mégiscsak a barátaimmal megyek a katonasuliba akkor most lehet én is ott repkednék ...

De sajna nem az lett ... talán egy következő életben ... Bár ha nyerek a lottón akkor nem kérdés :)
  • Solt
    Mi már öregek vagyunk pilótának... ha hamarabb megcsap a szele, én erősen elgondolkoztam volna rajta... így marad a virtuális légtér! :))

Tényleg, Leon is mérleg... wow! :D