4747
-
#2944 Ez a tervem.A faanyag már meg van hozzá, csak össze kell gondolni & rakni.Valamint kell, hogy legyen egy kis szabadideje a vőmnek mert én az ilyesmihez hótthülye vagyok.Ha esetleg elkészül majd dobok róla képet :) -
Solt #2943 Trimm reset után is így áll?
@repvez: :D
-
#2942 Mondjátok már meg, hogy miért áll ígya rotor? Szinte mindig így van, aminek az a vége, hogy összeakad és elkenődök a földön.
-
#2941 DE gagyi :D
(irigy) -
#2940 Az első repülésem egy Mi-2 fedélzetén esett meg, egy életreszóló élmény volt. A pilóta pár évvel később sajnos odaverte magát a géppel (és utasaival) együtt. -
#2939 Ja vagy "oldalra" is jó :-) -
#2938 A híres TrackIR merev nyakú repülés. :) -
Solt #2937 A saját súlya lehúzza szerintem... -
#2936 Esetleg meg lehetne probálni a gázkar részt a karfára "logatva " felszerelni hogy fel-le lehessen mozgatni igy még reálisabb és talán könnyebben szokhato is . -
Solt #2935 Gondolom "irányba" akart lenni nem "oldalon"... :)
@Leon: Dettó! :D
Ezt a kollektív "fordítást" kipróbálom... a G940-l is van még mit tanulnom... egész más az irányítás így... első hotas-om, szokni kell... :) -
#2934 Jé, tényleg.Kicsit öreg sam és nem mindent látok már :D -
#2933 Hogy dönti meg a rotorlapátokat csak az egyik oldalon? -
Solt #2932 Ezeket én is tudom Uram! :) Nem véletlenül van idézőjelben a "gázkar"! ;) -
#2931 Én is "fordítva" használom a kollektív kart ( NEM! gázkar!!! ;) ).
Azt hittem Ti is úgy használjátok mert így hasonlít kicsit az igazira.
"A helikopter irányítására a pedálokon kívül három vezérlőrendszer szolgál. A kollektív kar (collective pitch control lever), ami az összes rotorlapát állásszögét egyszerre változtatja (az emelkedést szabályozva).
A sebességvezérlő szabályozza a hajtómű fordulatszámát. Ez általában egy forgó markolat az előbb említett karon. A helikopterek rotorjait egy adott fordulatszámra tervezik, és ettől csupán néhány százalékkal szabad eltérni. Ezt a folyamatot általában a pilótának kell szemmel tartania, de egyes helikoptereken ezt egy szervo-visszacsatolású automatika elvégzi a pilóta helyett.
A ciklikus (cyclic) vezérlő segítségével lehet a rotorlapátokat az egyik oldalon megdönteni és a helikoptert ezzel a vízszintes síkban mozgásba hozni. Ez a vezérlő általában a pilóta előtti botkormány."
link -
#2930 Bazz, én meg örülök ha épségben le tudok szállni :D -
Solt #2929 Aztakurva! :D Nem semmi... van még mit gyakorolnom azt hiszem! :D
Egyébként, hogy a viharba nem akad neki össze a lapát? Érdekes, hogy alig trimmel, és, hogy fordítva használja a "gázkart"...
Egyébként az pubi buksija helyett inkább megnéztem volna, hogy milyen autopilot beállításokkal megy! :) -
#2928 -
#2927 Köszi. Hát, nem egyszerű. A repkedéssel is meggyűlik a bajom, és akkor még hol van az hogy le is lőjjek valamit. :) -
Solt #2926 c:\Program Files (x86)\Eagle Dynamics\Ka-50\Config\Input\Aircrafts\ka-50\joystick\
Ebben a mappában csak a default.lua van? Ha nem akkor a többit töröld ki...
Egyébként a profiler ( elvileg ) megtartja a beállításokat, de csak akkor, ha a játékon belül nem babrálsz... ( 5.08 ) -
#2925 Üdv! Hogy tudnám resetelni, az alapra visszaállítani a joy beállításokat??? Próbálgattam pár gombot átállítani, a játékon belül, és a Logitech profilerrel is, de a Profiler nem tartotta meg a beállításokat, a játék beállításai nem sikerültek túl jól.
Esetleg használható profil egy Logitech Extreme 3D Pro USB-hez??? -
Solt #2924 Kis kedvcsináló... -
Solt #2923 Tulajdonképpen amekkorát akarok! 150%-ig állíthatók az erőhatások, nekem most minden 75%-n van. Maximumon szinte force sens joyként működik... egyszerűen nem bírom megmozdítani! :D -
#2922 mekkora erö van a botba ha ellentart? -
Solt #2921 Én is így gondolom... így tűnik logikusnak!
Egész más így repkedni... ( iszonyat élvezem! :D ) -
#2920 Sztem ott marad ahol trimmelted, mert ha visszaállna középre akkor ujra ki tudnád tériteni max állásig a botot ami ugy már a max+ az elötte trimmelt kitérités, ami meg lehetetlen.Vagy rosszul gondolom ? -
Solt #2919 Köszönöm...
Csodálkoztam is, hogy azonnal visszaugrik, ha elengedem, de így már érthető. Komoly... egyre jobban tetszik ez a G940! :)
Már csak azt kéne tudni, hogy ez eredetileg, hogy működik a cápában... ott marad a bot a trimmelt helyen, vagy visszaugrik középre... -
#2918 A lényege az neki hogy van egy érzékelö ami azt érzékeli hogy rajt van e a kezed a boton .Ha nincs akkor visszaáll középállásba a trimm ha rajta van akkor megmarad a jo pozicioba és ezt ugy oldotta meg hogy rakott egy matricát az érzékelöre igy akkor is megmarad a jo pozicioba ha leveszi a kezét a botrol
-
Solt #2917 Urak!
A legalsó hsz-t ( #6 ) lefordítaná nekem értelmesen valaki? Nekem nem sikerül kibogoznom... :S
ffb gondok -
#2916 Az nem a profilokban van, hanem a DCS saját beállításai között ...
Én sem értem miért oda teszi alapból xD
Menj be a Settings - Input részbe és válaszd ki az Axis Commands részt ...
Ott lőjj be mindent olyanra, ahogy szeretnéd és akkor nem Slideren lesz a Collective :) -
#2915 Köszi, találtam 2-3 profilt, bár nem értem miért a csúszkára tették az emelkedést. Majd átállítom. Próbálok repkedni, több-kevesebb sikerrel. A fegyvereket meg a többi kismillió "bizbaszt" egyelőre hanyagolom :) -
Erdogan2 #2914 A BIOS defaulton van de még mindig nem jó... Most elmegyek a vinyóért. Pár óra múlva jelentkezem a a hírekkel. Addig is mindenkinek SZÉP NAPOT :) -
#2913 Valóban.Ez a plugin csinálja ;)
-
#2912 Ez valami plugin lesz fater... nekem sincs ilyenem ... -
Erdogan2 #2911 Okés tartok egy kis technikai szüntet azt folyt.köv. -
Solt #2910 Nekem ilyen nincs, pedig nekem is új FF van... szerintem ez valami plusz dolog... -
#2909 Nem kell BIOS-t frissíteni főleg így, hogy még nem is csináltad.
Állítsd defaultra a BIOS-t és nézd meg úgy az Everestel.Linkeld is be!
@ #2890 Solt
Én ha kijelölöm azt amit belinkelt a kolléga úr akkor jobb klikkre kapok egy menüt amivel ( többek között ) meg is tudom nyitni.Lehet ez az új fájerfoksznek köszönhető mert régebben nem volt ilyen.
-
Solt #2908 Ne gondolkozz húzáson. Szinte kizárt, hogy 3 modullal, amik nem egy szériából valók menne a tuning... -
Solt #2907 Hááát... nekem a szoftveresen nem volt még gondom velük soha! Látod, most sem az ati driver miatt nem volt vsync-em...
Az utolsó valamire való NV kártya a 8800GT volt... azóta csak az átnevezés megy... 0 fejlesztés, és csillagászati árak. Hányinger az NV utolsó 2 éve! -
Erdogan2 #2906 Tehát gyárit... Most zongoráztam be saját configra :S. Akkor megpróbálom defaulton jó-e, ha nem akkor visszaállítom a régire. Egyébként " Ez az AMD Live !" funkció nem tudjátok mire van ? Illetve hogyan tudnám feljebb húzni a gépet stabilan ? CPU Órajel, RAM időzítés, VGA. Illetve gondolkodom a BIOS frissítésen de még sosem csináltam. Please help me -
#2905 Szerintem az hogy a proci 1000MHz-en megy 2700MHz helyett, az okozza a gondokat ... csak ki kellene deríteni, hogy ezt mi okozza ...