Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
Nos akkor neked kell beállítani õket ... kiválasztod az oszlopok közül a Black widow-t majd a sorok között rámész, és ADD-al beállítod, utánna pedig Axis tune-al lehet finomhangolni ...

Legalább addig van idõd olvasgatni a manualt ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

A jojstick egy (SL-6640 Black Widow) némileg módosítva

http://img707.imageshack.us/i/newpicture002.jpg/

LINK A KÉPHEZ

EZT CSINÁLJA !!!

LeonSilver
Mecsoda jojstück az?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Igen sajnos úgy látom én is nem érzékeli a joj-t axis commands on belül mint ha ott se lenne PEDIG OTT VAN ÉS 100 % ig mûködik ez biztos meg a mentésemet sem találom ( Erdogan.lua) Ennek a Blackshark mappában kéne lennie és mit tesz isten nyomát sem látom<#falbav>

LeonSilver
Az isten nem bottal hanem ED-vel ver ? 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Elnézést, hogy megint zavarok de úgy érzem engem vfer az Isten

LeonSilver
Hát fater mérni sohasem mértem.Érezni viszont érzem a különbséget.
Valószínûleg a vista sem rossz már szervízpakkokkal ( annak idején az xp is egy szarkupac szintjén volt és a elsõ ill. a második szervizpakk után lett egy nagyon jó oprenccer ) csak az a baj, hogy már eleve szarul rajtolt.Ezt belátta a májkroszoft is és ezért lépett ahelyett, hogy a vistát erõltette volna.Abba csak buktázott volna így meg viszonylag jól kijött a mutatványból.

Egyébként vista alatt kellett valami procimag izélgetõ szar is, hogy normálisan menjen a két ( vagy több ) mag.W7 alatt ez sem kell 😉

polluxware
#2478 természetesen BS viszonylatban értem a kérdést

Köszönöm szépen kell felrakni pecset vagy mennek a skinek, hangok az 1.0 val is ?

LeonSilver
Feltelepíted a ModMan-t, elindítod,kiválasztod, hogy melyik játékhoz akarod használni ( DCS series ), létrehoz egy mappát ( xyz:\ModMan\addons_fc\ ) ide bemásolod a használni kívánt fájlt ( nem kell kicsomagolni!!!), rányomsz a MOD installer gombra.Amit fel akarsz telepíteni azt kipipálod és Install.

Na ez már triplázás elnézést kérek a moderátortól felraktam a win 7 et !
2 perc sem kellett és a pilótafülkében landoltam <#ravasz1><#hawaii>
Még annyit had kérjek tõletek kérlek, h mondja el valaki hogyan kell használni a ModMan-t mert szeretném betenni az eredeti hangját a gépnek és a feljavított pilótafülkét ELÕRE IS KÖSZÖNÖM SZÉPEN ÉS AZ EDDIGI SOK SEGÍTSÉGET ÉS TÜRELMET IS<#wave>

Bocsánat újabb alkalmatlankodásomért de tudja esetleg valaki, hogy ha már egyszer regeltem a szimet és azóta új rtendszert kapott " WIN 7 "
Akkor ugyan úgy aktiválom ahogy elõször valaki segítsen mert nem szeretném elcsszerinteni a maradék 7 aktiválást köszönöm szépen.

Üdv mindenkinek felraktam a win 7 et megnézem ezen mûködik e sajna -1 aktiválás de valamit valamiért meg drivereket is frissítettem na most meglátom milesz...

sure
------------
DxDiag Notes
------------
DirectX Files Tab: The file directx.cpl is a debug version, which will run slower than the retail version.

Ennek SZVSZ itt ugyanúgy "No problems found"-nak kéne lennie, mint az alatta levõ soroknak (nálam legalábbis az - igaz, ez egy laptop f0stalicska integrált videóvezérlõvel, nem használom játékra).

Kézzel töltötted le a legfrissebb directx9-et, vagy ez az, ami a Windows XP SP3 telepítés utáni állapota a directx-nek?

Egyáltalán, az XP egy hagyományos, eredeti (vagy avval teljesen megegyezõ tartalmú "biztonsági másolat") telepítõcédé, vagy ilyen mindeféle segédprogrammal, codeccel, driverrel stb. elõre megtûzdelt lemez?

Amúgy meg igen, a 2007. májusi videovezérlõt tényleg érdemes volna újabbra cserélni 😊

Isten nem bottal, hanem VMware.

sure
Mintha azt írtad volna, hogy friss Windows telepítés, ehhez képest elég sok video codec van, azt tudom, hogy a Lock-Ont képes volt némely kedves codec pack kiakasztani (talán az ACE nevû), lehet, hogy nálad is itt a probléma gyökere.

Az nem lehet, hogy tûzfal/antivírus foglalatoskodik ilyenkor vele? Én már nem emlékszem, akart-e annó defaultbõl netre kimenni. Próbáld meg kikapcsolt víruskergetõvel+tûzfallal indítani (esetleg húzd le addig a gépet a netrõl)

polluxware
nem erõsködök.. legyen 4, úgyis ocsó

egyébként mennyivel gyorsabb w7en vistához képest?

tudol esetleg konkrét értékeket mondni? (komolyan érdekelne)

Köszike itt a DxDiag fájlom http://www.mediafire.com/?bmyomttzhwo
Amúgy a hivatalos fórumon a srácok szerint a drivereim öregebbek mint anglia királynõje 😄

LeonSilver
http://www.mediafire.com

http://data.hu

Tud valaki adni egy linket hova töltsem fel ? Felrakom és akkor aki ért hozzá megnézhetné mi a bibi komolyan ez a játék hülyét csinál belölem 😄:S

LeonSilver
A dxdiag egy eléggé átfogó képet ad a géprõl és elsõsorban nem a directx problémák kiküszöbölése miatt kellene mivel a dxnek és a töltési idõnek vajmi kevés köze van egymáshoz.Viszont meglehet belõle tudni, hogy hány és milyen meghajtó van a gépben, stb ..

sure
Amikor "tölt", kapar a vinyó, vagy van valami CPU aktivitás, vagy a Starforce check tököl esetleg? Nincs másik optikai meghajtód kipróbálni? (nekem Flaming Cliffsel csinálta haldokló DVD író az extrém hosszú SF checket - bár közel sem 30 vagy 45 percet, igaz, az FC az CD, a BS meg már DVD...). Ha amúgy mennek a 3D alkalmazások rendesen, szerintem a DXDiag sokat nem fog segíteni (amúgy nem egy nagy ördöngösség, Start menü - Futtatás, beírod hogy dxdiag, a display meg a sound füleket érdemes csekkolni nagyjából), meglepõdnék, ha ez a jelenség video-driver vagy directX probléma lenne

LeonSilver
Akkor ott valami kifejezetten szar, bár gondolom erre magadtól is rájöttél 😉
Tényleg lefuttathatnád a dxdiagot és az eredmény ( mentsd el, valahova töltsd fel és a linket tedd be ide ).

Hát srácok még mindig meg vagyok lõve 45 perc alatrt tölt be a kicsike
a hivatalos oldalon már mondták, h futtassam ezt az ominózus DxDiag-ot
Szerintem ma felrakom a win 7 et meglátjuk mit produkál remélem végre jó lesz mert egyetlen játék körül nem kavartam még ekkora felhajtást😄😄

köszönöm<#vigyor2>
Megveszed feltelepíted és a megadott módon regisztrálod emailen vagy web oldalon keresztül a kapott kulcsot használod és már mehet is a buli 😊

Tescoban 3990ft kapható!
Kérdés:kell hozzá valami kiegészitõ vagy telepités után mehet a helizés?
A Lock On meg van.
Köszi srácok elõre is a választ.
Meglesz 😉 akkor majd mindenbõl a legújabbat sztem holnap majd felrakom a win7 et meg a másik +2gb ramot ha úgy sem lesz jó hát töltsön félóráig nem fog zavarni egészségére lényeg, h eredeti és mûködik 😄

repvez
ott a baj, hogy amit a gyári cdn addnak azok általában már elavult progik, nézz szét a gyártonál a legujabb driverek után mindenhez, alaplap, vga, hang stb...
Köszönöm szépen kolléga urak !

Az alaplapi cd-rõl INSTALL ALL DRIVER szal azzal nincs baj az eszközkezelõben sincs hibajelzés a RAM-ot már régóta bõvíteni szeretném szal az mindenképp meglesz ártani nem árthat egy kis plussz 😊

sure
Szerintem csak emiatt ne rohanj 2 guriga RAM-ot venni, míg ki nem derül, mi okozza a hosszú töltést, mert az egész éccakán (sõt, a félórán) át tartó betöltõdés nem normális. Nekem (májusig) egymagos AthlonXP 3200+ -on, 512MB-os Radeon HD3850-essel, 2 giga RAM-mal, sima ATA-s vinyóval sem tartott 2-3 percnél tovább egy-egy küldetés betöltése XP alatt, pedig nem is eredeti változat volt. CSerébe persze sz@rul is futott, gyenge volt hozzá az a proci nagyon. Ami neked van, azon szépen kéne fusson, elfogadható betöltési idõvel... Az újrarakott Windowsból nem hiányzik valami driver esetleg? (alaplapi, vagy periféri a vezérlõ - nézd meg, nem sárgul-e valami az eszközkezelõben)

LeonSilver
Igy van, egy aktiválást elvisz az ördög.Van egy táblázat ( itt a fórumon is megvan a linkje ) amiben benne van, hogy milyen változtatás hány pont.12 pontig nem veszik el az aktiválás, windóz csere viszont 13 pont.Szóval -1 ..

A modokhoz a ModMan kell, itt megtalálod.

Kösz a hasznos infókat akkor meglesz a 4 giga meg win 7...
De ha újra telepítem a rendszert akkor elveszik az aktiválás ugye bár akkor ugyan úgy aktiválom újra mint elõször nem de ?

Meg még annyit segítsetek van ez a sharkpit 2.0 kicsit élethûbb pfülke meg a gép eredeti hangja RAR. fájlokban van tudja valaki hogyan tudom mûködésre bírni köszi szépen 😊

Papa01
Újra kapható a BS 4500ft-ért!

Link

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

LeonSilver
Ezentúl majd ha valaki az üzletben 4GB RAM-ot szeretne vásárolni, elhajtom a halál véres faszára mondva "Pullux kolléga nem javasolja" 😛

**--**

Igen, a C kell hozzá és a legjobb a w7 a DCS-hez.Nem kell hozzá külön szoftver ( még vistához is kell ), hogy rendesen használja a kettõ ( vagy több ) magot.

DummyBoy
Azt neked kell eldönteni, de az ED fórumon van errõl külön topik, ami szerint a BS legjobban azon futott ... gondolom a fejletteb szálkezelés miatt 😊

Bocsika a a duplázásért de akkor javasoljátok a win 7 et xp helyett ?

Köszönöm szépen a tippeket tehát akkor kap a kicsike még 2 giga RAM-ot
Illetõen a patch-ot. A peccsrõl jut eszembe meg van az összes amit létezik hozzá 1.0.1, 1.0.1a, 1.0.1b és az 1.0.1c...

Tehát akkor az 1.0.1c patch kell hozzá ?
Valamit ha kap még memóriát akkor újra kell aktiválni vagy csak bevágom a két egy gigást a slotjába és már mehet is ?

DummyBoy
Ez sajnos ebben a formában nem igaz ...

Elvileg a 2 Giga elég, csak az a baj, hogy azt minden használja ...

4 giga azért sokkal jobb, mert ha a játék lefoglal 2 GB memet, attól még marad hely windows kernelnek meg mindenek mellette ...

Erre ott van példának a Rise of flight ... Ott úgy van megírva a játék, hogy max 2GB-ot foglaljon, és az gyorsan meg is telik, ha 8-10 különbözõ gép repül, különbözõ skinekkel egy elég szépen telezsúfolt MAP-on, és akkor jönnek a szép kis "out of memory" errorok ...

@Erdogan2: Ha szeretnél 2 magot használni: mint írtad eredeti játékod van, annál az új peccs úgy tudom megoldja ezt a problémát, de elõtte voltak erre külön applikációk (pl.: DCSMAX ...) ami "rákényszerítette" a win-t az applikációk többmagos használatára ...

De ami a legfontosabb és DCS szempontból tesztelve is lett: az operációs rendszerek a többmagos felhasználás szempontjából.

A DCS-t tesztelték és ugyanazon HW környezetben lényegesen jobban ment Vista-n mint XP-n ... majd mikor kijött a Win7, akkor kiderült, hogy azon fut a legszebben ...

A DCS erõsen prociigényes program, és ebbõl a szempontból meghálálja, ha az oprendszer ki tudja használni a több mag elõnyét ... Én emiatt váltottam anno vista-ra, majd win7-re ... Egyszeûen jobban ment alattuk a DCS mint XP alatt ... Lehet más lassaban fut az új oprendszereken, de mivel én lényegében csak ezzel repültem anno, ezért bõven megérte a váltást 😊

polluxware
😊 még ramot még ramot...

2giga bõven elég ha nem akar 64bit-es wint sztem

LeonSilver
Ha 30 perc alatt tölt be akkor nyugodtan megijedhetsz.A nem tört nálam ~1 perc alatt betölt.Némi RAm nem ártana még és valami jóféle oprenccer.Hiába 2 magos a procid, az xp nem kezeli normálisan.

Tehát ne ijedjek meg, ha 30 perc alatt tölt be ugye ?
Nem zavar engem csak mûködjön végre könyörgöm mert nem csak a virtuális helikopterek állnak közel a szívemhez hanem a valósak is immár 13 éve ezért ez a szim nagyon sokat jelent számomra 😊

DummyBoy
Na a töltési idõ az qrva sok, erre fel kell készülni ...

XP sp3 at használok
Ez a sim hülyét csinál belölem komolyan 😄:S

Op.Rendszer : Windows XP SP3
CPU : AMD Athlon X2 5200+ 2,7GHz
RAM : 2048 MB/800MHz
VGA : GeForce 8600GT 512 MB
ALAPLAP : ASUS M2A-VM

A dobozos verzió is szûz XP-t kapott elindítottam éjjel és csodák csodájára reggelre a pilóta fülkében találtam magam viszont érdekes hogy rengeteg idõ kell a betöltéshez nem tudom , hogy a teljesítménnyel van e gond.

sure
A #2439-ben írtad, hogy a krekkelt ment egy darabig rendszer-újratelepítés után; ha a kalózváltozatért képes voltál az operációs rendszeredet újrarakni, SZVSZ megér egy esélyt az eredeti, hátha az nem fekszik meg egy héten belül (vagy nemtudom mennyi ideig "ment futott mindenestõl") . Ha meg a hardveredrõl és mondjuk a használt operációs rendszerrõl (bõvebben, mint hogy Windows) is mesélsz kicsit, lehet, hogy tud valaki tippet adni.

Esetleg virtuális DVD-meghajtó, vagy más Starforce-os program kavarhat még be szerintem.

Megvettem a dobozos verizót, aktiváltam is de ugyan úgy meg áll a gép felé sétáló embernél...:S (dcs.exe nem válaszol) kb 25 percet vártem rá
nem jutott el a pilótafülkéig...

Ha valaki tudna segíteni nagyon szépen megköszönném a kedves fáradtságot.

Óh kérlek, igazad van ez EVIDENS ! Meg lesz véve...Rövidesen !

LeonSilver
Akit ez komolyan érdekel az megvette / megveszi.
Ennyi.

Némi újdonság állítólag igen is van crack az angol verzióhoz meg itt vannak ezek peccsek is és állítólag mûködésre lehet bírni az angol felpeccselt verziót a peccselthez meg van mindenféle pl a gép eredeti hangja meg élethûbb pilótafülke dolgozok ezen a projecten ha sikerült dûlõre jutnom szólni fogok de javasolnám akit ez még érdekel álljon rá a témára<#awink>

LeonSilver
Még az elsõ, orosz verzióhoz készült krekk de azóta nem és az angolhoz sincs.Egyébként sem pénz érte az a 4-5k még akkor sem ha egyesek szerint szar.