Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legalább addig van idõd olvasgatni a manualt ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
LINK A KÉPHEZ
EZT CSINÁLJA !!!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Valószínûleg a vista sem rossz már szervízpakkokkal ( annak idején az xp is egy szarkupac szintjén volt és a elsõ ill. a második szervizpakk után lett egy nagyon jó oprenccer ) csak az a baj, hogy már eleve szarul rajtolt.Ezt belátta a májkroszoft is és ezért lépett ahelyett, hogy a vistát erõltette volna.Abba csak buktázott volna így meg viszonylag jól kijött a mutatványból.
Egyébként vista alatt kellett valami procimag izélgetõ szar is, hogy normálisan menjen a két ( vagy több ) mag.W7 alatt ez sem kell 😉

2 perc sem kellett és a pilótafülkében landoltam <#ravasz1>#ravasz1><#hawaii>#hawaii>
Még annyit had kérjek tõletek kérlek, h mondja el valaki hogyan kell használni a ModMan-t mert szeretném betenni az eredeti hangját a gépnek és a feljavított pilótafülkét ELÕRE IS KÖSZÖNÖM SZÉPEN ÉS AZ EDDIGI SOK SEGÍTSÉGET ÉS TÜRELMET IS<#wave>#wave>
Akkor ugyan úgy aktiválom ahogy elõször valaki segítsen mert nem szeretném elcsszerinteni a maradék 7 aktiválást köszönöm szépen.
DxDiag Notes
------------
DirectX Files Tab: The file directx.cpl is a debug version, which will run slower than the retail version.
Ennek SZVSZ itt ugyanúgy "No problems found"-nak kéne lennie, mint az alatta levõ soroknak (nálam legalábbis az - igaz, ez egy laptop f0stalicska integrált videóvezérlõvel, nem használom játékra).
Kézzel töltötted le a legfrissebb directx9-et, vagy ez az, ami a Windows XP SP3 telepítés utáni állapota a directx-nek?
Egyáltalán, az XP egy hagyományos, eredeti (vagy avval teljesen megegyezõ tartalmú "biztonsági másolat") telepítõcédé, vagy ilyen mindeféle segédprogrammal, codeccel, driverrel stb. elõre megtûzdelt lemez?
Amúgy meg igen, a 2007. májusi videovezérlõt tényleg érdemes volna újabbra cserélni 😊
Isten nem bottal, hanem VMware.
Az nem lehet, hogy tûzfal/antivírus foglalatoskodik ilyenkor vele? Én már nem emlékszem, akart-e annó defaultbõl netre kimenni. Próbáld meg kikapcsolt víruskergetõvel+tûzfallal indítani (esetleg húzd le addig a gépet a netrõl)
egyébként mennyivel gyorsabb w7en vistához képest?
tudol esetleg konkrét értékeket mondni? (komolyan érdekelne)
Amúgy a hivatalos fórumon a srácok szerint a drivereim öregebbek mint anglia királynõje 😄
http://data.hu
Tényleg lefuttathatnád a dxdiagot és az eredmény ( mentsd el, valahova töltsd fel és a linket tedd be ide ).
a hivatalos oldalon már mondták, h futtassam ezt az ominózus DxDiag-ot
Szerintem ma felrakom a win 7 et meglátjuk mit produkál remélem végre jó lesz mert egyetlen játék körül nem kavartam még ekkora felhajtást😄😄
Kérdés:kell hozzá valami kiegészitõ vagy telepités után mehet a helizés?
A Lock On meg van.
Köszi srácok elõre is a választ.
Az alaplapi cd-rõl INSTALL ALL DRIVER szal azzal nincs baj az eszközkezelõben sincs hibajelzés a RAM-ot már régóta bõvíteni szeretném szal az mindenképp meglesz ártani nem árthat egy kis plussz 😊
A modokhoz a ModMan kell, itt megtalálod.
De ha újra telepítem a rendszert akkor elveszik az aktiválás ugye bár akkor ugyan úgy aktiválom újra mint elõször nem de ?
Meg még annyit segítsetek van ez a sharkpit 2.0 kicsit élethûbb pfülke meg a gép eredeti hangja RAR. fájlokban van tudja valaki hogyan tudom mûködésre bírni köszi szépen 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
**--**
Igen, a C kell hozzá és a legjobb a w7 a DCS-hez.Nem kell hozzá külön szoftver ( még vistához is kell ), hogy rendesen használja a kettõ ( vagy több ) magot.
Illetõen a patch-ot. A peccsrõl jut eszembe meg van az összes amit létezik hozzá 1.0.1, 1.0.1a, 1.0.1b és az 1.0.1c...
Tehát akkor az 1.0.1c patch kell hozzá ?
Valamit ha kap még memóriát akkor újra kell aktiválni vagy csak bevágom a két egy gigást a slotjába és már mehet is ?
Elvileg a 2 Giga elég, csak az a baj, hogy azt minden használja ...
4 giga azért sokkal jobb, mert ha a játék lefoglal 2 GB memet, attól még marad hely windows kernelnek meg mindenek mellette ...
Erre ott van példának a Rise of flight ... Ott úgy van megírva a játék, hogy max 2GB-ot foglaljon, és az gyorsan meg is telik, ha 8-10 különbözõ gép repül, különbözõ skinekkel egy elég szépen telezsúfolt MAP-on, és akkor jönnek a szép kis "out of memory" errorok ...
@Erdogan2: Ha szeretnél 2 magot használni: mint írtad eredeti játékod van, annál az új peccs úgy tudom megoldja ezt a problémát, de elõtte voltak erre külön applikációk (pl.: DCSMAX ...) ami "rákényszerítette" a win-t az applikációk többmagos használatára ...
De ami a legfontosabb és DCS szempontból tesztelve is lett: az operációs rendszerek a többmagos felhasználás szempontjából.
A DCS-t tesztelték és ugyanazon HW környezetben lényegesen jobban ment Vista-n mint XP-n ... majd mikor kijött a Win7, akkor kiderült, hogy azon fut a legszebben ...
A DCS erõsen prociigényes program, és ebbõl a szempontból meghálálja, ha az oprendszer ki tudja használni a több mag elõnyét ... Én emiatt váltottam anno vista-ra, majd win7-re ... Egyszeûen jobban ment alattuk a DCS mint XP alatt ... Lehet más lassaban fut az új oprendszereken, de mivel én lényegében csak ezzel repültem anno, ezért bõven megérte a váltást 😊
Nem zavar engem csak mûködjön végre könyörgöm mert nem csak a virtuális helikopterek állnak közel a szívemhez hanem a valósak is immár 13 éve ezért ez a szim nagyon sokat jelent számomra 😊
Ez a sim hülyét csinál belölem komolyan 😄:S
Op.Rendszer : Windows XP SP3
CPU : AMD Athlon X2 5200+ 2,7GHz
RAM : 2048 MB/800MHz
VGA : GeForce 8600GT 512 MB
ALAPLAP : ASUS M2A-VM
A dobozos verzió is szûz XP-t kapott elindítottam éjjel és csodák csodájára reggelre a pilóta fülkében találtam magam viszont érdekes hogy rengeteg idõ kell a betöltéshez nem tudom , hogy a teljesítménnyel van e gond.
Esetleg virtuális DVD-meghajtó, vagy más Starforce-os program kavarhat még be szerintem.
nem jutott el a pilótafülkéig...
Ha valaki tudna segíteni nagyon szépen megköszönném a kedves fáradtságot.
Ennyi.