4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• LeonSilver
    Ez a tervem.A faanyag már meg van hozzá, csak össze kell gondolni & rakni.Valamint kell, hogy legyen egy kis szabadideje a vőmnek mert én az ilyesmihez hótthülye vagyok.Ha esetleg elkészül majd dobok róla képet :)
  • Solt
    Trimm reset után is így áll?

@repvez: :D

• macleody
    Mondjátok már meg, hogy miért áll ígya rotor? Szinte mindig így van, aminek az a vége, hogy összeakad és elkenődök a földön.
  • repvez
    DE gagyi :D
    (irigy)
  • Sanyo
    Az első repülésem egy Mi-2 fedélzetén esett meg, egy életreszóló élmény volt. A pilóta pár évvel később sajnos odaverte magát a géppel (és utasaival) együtt.
  • Balumann
    Ja vagy "oldalra" is jó :-)
  • Sanyo
    A híres TrackIR merev nyakú repülés. :)
  • Solt
    A saját súlya lehúzza szerintem...
  • repvez
    Esetleg meg lehetne probálni a gázkar részt a karfára "logatva " felszerelni hogy fel-le lehessen mozgatni igy még reálisabb és talán könnyebben szokhato is .
  • Solt
    Gondolom "irányba" akart lenni nem "oldalon"... :)

@Leon: Dettó! :D

Ezt a kollektív "fordítást" kipróbálom... a G940-l is van még mit tanulnom... egész más az irányítás így... első hotas-om, szokni kell... :)
  • LeonSilver
    Jé, tényleg.Kicsit öreg sam és nem mindent látok már :D
  • Balumann
    Hogy dönti meg a rotorlapátokat csak az egyik oldalon?
  • Solt
    Ezeket én is tudom Uram! :) Nem véletlenül van idézőjelben a "gázkar"! ;)
  • LeonSilver
    Én is "fordítva" használom a kollektív kart ( NEM! gázkar!!! ;) ).
    Azt hittem Ti is úgy használjátok mert így hasonlít kicsit az igazira.

"A helikopter irányítására a pedálokon kívül három vezérlőrendszer szolgál. A kollektív kar (collective pitch control lever), ami az összes rotorlapát állásszögét egyszerre változtatja (az emelkedést szabályozva).

A sebességvezérlő szabályozza a hajtómű fordulatszámát. Ez általában egy forgó markolat az előbb említett karon. A helikopterek rotorjait egy adott fordulatszámra tervezik, és ettől csupán néhány százalékkal szabad eltérni. Ezt a folyamatot általában a pilótának kell szemmel tartania, de egyes helikoptereken ezt egy szervo-visszacsatolású automatika elvégzi a pilóta helyett.

A ciklikus (cyclic) vezérlő segítségével lehet a rotorlapátokat az egyik oldalon megdönteni és a helikoptert ezzel a vízszintes síkban mozgásba hozni. Ez a vezérlő általában a pilóta előtti botkormány."

link
  • macleody
    Bazz, én meg örülök ha épségben le tudok szállni :D
  • Solt
    Aztakurva! :D Nem semmi... van még mit gyakorolnom azt hiszem! :D

Egyébként, hogy a viharba nem akad neki össze a lapát? Érdekes, hogy alig trimmel, és, hogy fordítva használja a "gázkart"...

Egyébként az pubi buksija helyett inkább megnéztem volna, hogy milyen autopilot beállításokkal megy! :)
  • LeonSilver
  • macleody
    Köszi. Hát, nem egyszerű. A repkedéssel is meggyűlik a bajom, és akkor még hol van az hogy le is lőjjek valamit. :)
  • Solt
    c:\Program Files (x86)\Eagle Dynamics\Ka-50\Config\Input\Aircrafts\ka-50\joystick\

Ebben a mappában csak a default.lua van? Ha nem akkor a többit töröld ki...

Egyébként a profiler ( elvileg ) megtartja a beállításokat, de csak akkor, ha a játékon belül nem babrálsz... ( 5.08 )
  • SgtChris
    Üdv! Hogy tudnám resetelni, az alapra visszaállítani a joy beállításokat??? Próbálgattam pár gombot átállítani, a játékon belül, és a Logitech profilerrel is, de a Profiler nem tartotta meg a beállításokat, a játék beállításai nem sikerültek túl jól.

Esetleg használható profil egy Logitech Extreme 3D Pro USB-hez???
  • Solt
    Kis kedvcsináló...
  • Solt
    Tulajdonképpen amekkorát akarok! 150%-ig állíthatók az erőhatások, nekem most minden 75%-n van. Maximumon szinte force sens joyként működik... egyszerűen nem bírom megmozdítani! :D
  • repvez
    mekkora erö van a botba ha ellentart?
  • Solt
    Én is így gondolom... így tűnik logikusnak!

Egész más így repkedni... ( iszonyat élvezem! :D )
  • repvez
    Sztem ott marad ahol trimmelted, mert ha visszaállna középre akkor ujra ki tudnád tériteni max állásig a botot ami ugy már a max+ az elötte trimmelt kitérités, ami meg lehetetlen.Vagy rosszul gondolom ?
  • Solt
    Köszönöm...

Csodálkoztam is, hogy azonnal visszaugrik, ha elengedem, de így már érthető. Komoly... egyre jobban tetszik ez a G940! :)

Már csak azt kéne tudni, hogy ez eredetileg, hogy működik a cápában... ott marad a bot a trimmelt helyen, vagy visszaugrik középre...
  • repvez
    A lényege az neki hogy van egy érzékelö ami azt érzékeli hogy rajt van e a kezed a boton .Ha nincs akkor visszaáll középállásba a trimm ha rajta van akkor megmarad a jo pozicioba és ezt ugy oldotta meg hogy rakott egy matricát az érzékelöre igy akkor is megmarad a jo pozicioba ha leveszi a kezét a botrol
  • Solt
    Urak!

A legalsó hsz-t ( #6 ) lefordítaná nekem értelmesen valaki? Nekem nem sikerül kibogoznom... :S

ffb gondok
  • DummyBoy
    Az nem a profilokban van, hanem a DCS saját beállításai között ...

Én sem értem miért oda teszi alapból xD

Menj be a Settings - Input részbe és válaszd ki az Axis Commands részt ...

Ott lőjj be mindent olyanra, ahogy szeretnéd és akkor nem Slideren lesz a Collective :)
  • macleody
    Köszi, találtam 2-3 profilt, bár nem értem miért a csúszkára tették az emelkedést. Majd átállítom. Próbálok repkedni, több-kevesebb sikerrel. A fegyvereket meg a többi kismillió "bizbaszt" egyelőre hanyagolom :)
  • Erdogan2
    A BIOS defaulton van de még mindig nem jó... Most elmegyek a vinyóért. Pár óra múlva jelentkezem a a hírekkel. Addig is mindenkinek SZÉP NAPOT :)
  • LeonSilver
    Valóban.Ez a plugin csinálja ;)

• DummyBoy
    Ez valami plugin lesz fater... nekem sincs ilyenem ...
  • Erdogan2
    Okés tartok egy kis technikai szüntet azt folyt.köv.
  • Solt
    Nekem ilyen nincs, pedig nekem is új FF van... szerintem ez valami plusz dolog...
  • LeonSilver
    Nem kell BIOS-t frissíteni főleg így, hogy még nem is csináltad.
    Állítsd defaultra a BIOS-t és nézd meg úgy az Everestel.Linkeld is be!

@ #2890 Solt

Én ha kijelölöm azt amit belinkelt a kolléga úr akkor jobb klikkre kapok egy menüt amivel ( többek között ) meg is tudom nyitni.Lehet ez az új fájerfoksznek köszönhető mert régebben nem volt ilyen.

• Solt
    Ne gondolkozz húzáson. Szinte kizárt, hogy 3 modullal, amik nem egy szériából valók menne a tuning...
  • Solt
    Hááát... nekem a szoftveresen nem volt még gondom velük soha! Látod, most sem az ati driver miatt nem volt vsync-em...

Az utolsó valamire való NV kártya a 8800GT volt... azóta csak az átnevezés megy... 0 fejlesztés, és csillagászati árak. Hányinger az NV utolsó 2 éve!
  • Erdogan2
    Tehát gyárit... Most zongoráztam be saját configra :S. Akkor megpróbálom defaulton jó-e, ha nem akkor visszaállítom a régire. Egyébként " Ez az AMD Live !" funkció nem tudjátok mire van ? Illetve hogyan tudnám feljebb húzni a gépet stabilan ? CPU Órajel, RAM időzítés, VGA. Illetve gondolkodom a BIOS frissítésen de még sosem csináltam. Please help me
  • DummyBoy
    Szerintem az hogy a proci 1000MHz-en megy 2700MHz helyett, az okozza a gondokat ... csak ki kellene deríteni, hogy ezt mi okozza ...