4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• DummyBoy
    32 bit alatt még talán lehet életet lehelni a game-portba, de 64 bithez már gameport-usb átalakító kell ...

Viszont a SW-e nélkül nemtom működne-e ... De nem rossz kis ufó sisak :)
  • macleody
    Igazából én sem tudom. Kb. 10 éve vettem a Tescoban a Moto Racer játékhoz de nem működött vele. Tulajdonképpen olyan mint egy TrackIR, fejhallgatóval, mikrofonnal meg egy vezetékes "távirányítós-egeres" izével. A gond az, hogy game port-os és nincs meg hozzá a driver. De valószínűleg nem is lenne kompatibilis a win7 64bittel.
  • repvez
    ezt már láttam régebben valahol de nem jöttem rá hogy mit tud ?Mondasz rola pár részletet?
  • macleody
    Van egy ilyen sisakom, valahogy be kéne üzemelnem win7 alatt :)

• LeonSilver
    A #536 hszben volt de már nincs fent sajnos a data.hu-n
  • DummyBoy
    Bal Win + Home
  • LeonSilver
    Én egyszer már csináltam egy rampstart leírást.Ha visszaolvasol biztos meg is találod.
  • Sanyo
    Éppen lehet, de csak szöveges, mert most alaplapi videokártyával nyomom. Még filmet nézni és épphogycsak...
  • macleody
    Én is köszönöm az ismertetőt :)

Kipróbáltam a tutorialt /flyonline/, úgy leszedtek mint a huzat :) Kb. fél órát lopakodtam a cél felé, aztán szépen elkapkodtam.
  • Balumann
    Én is köszönöm, nagyon hasznos :-) Még várható valamilyen leírás, nagyon örülnék egy felszállási (illetve beindítási) leírásnál, mert bár nagyon jó ez a win + home, azért jó lenne rendesen megtanulni beindítani :D A repülés már úgyahogy megy, mostmár célozni is tudok, bár mire sikerül stabilan függeszkedni, meg megtalálni és becélozni az ellenséget... :D (azon is van mit gyakorolni).
  • Sanyo
    Kijavítottam 1-2 benne maradt elírást és egy kicsit javítottam a fogalmazáson is. :) Kösz mindenkinek.
  • Solt
    WOW!!! :D Köszönjük Uram!
  • LeonSilver
    Hát Sanyo mit is lehet erre mondani?A tőled már megszokott igényes munka!
    Köszönjük szépen!!Jövünk Neked eggyel ( megint ).
  • Sanyo
    Elkészültem: DCS: Ka-50 Harceljárások és taktikák. Ha hibát találtok, szóljatok. :)
  • Solt
    Nézzétek csak MIT találtam! :)) Itt aztán van minden finomság... :))
  • Solt
    Akkor passz...
  • Erdogan2
    Igen meg természetesen
  • Solt
    Tudom, hogy gyárilag arra van állítva, de a billentyűzeten megvan az a gomb?

Pause / Break
  • Erdogan2
    Arra volt gyárilag állítva... Meg próbáltam a P-t meg az Fn-t is sajna semmi...
  • Solt
    Van egy olyan gomb a billentyűzeteden, hogy Pause Break... azt keresd meg, és nyomd le! ;)
  • Erdogan2
    Szép napot mindenkinek. Elnézést, h megint egy kérdéssel koszolom a fórumot. De van egy olyan gondom, h mikor már a fülkében vagyok a pasuse break feliratnál akármire állítom ezt a gombot nem oldja fel :S
    Nem tudja valaki esetleg mit csinálok rsszúl már sok mindent próbáltam Segítsetek légyszives köszönöm előre is.
  • Solt
    Hogy merészelsz pihenni? Felháborító! :D :D

Köszönjük az erőfeszítéseket... ;)
  • Sanyo
    Ahh, már csak egy fél oldal hiányzik a Tactical Primerből... :) Képtelen vagyok ma befejezni, elfáradtam.
  • Balumann
    Persze a létszükségletet idézőjelben értem, természetesen csak nagyon hasznosként kell értelmezni.
  • Balumann
    A létszükségletet főleg az xvid -es videókra (vagy akár youtuberól töltött videókra, kisebb felbontásu videókra) értem, azokra ráférnek a képjavító alkalmazások. Némelyik agyontömörített DVD-re is. A hang nálam analogon megy ki (3 jack), és ha halkabb jelszintü (pl. csak stereo) akkor a hangfal erősítője több zajt tesz rá, mintha gépen teszek rá egy kis + erősítést. A mátrix-ot zenei dvd/hd -hez használom, az 5.1 -et 4.1 -be mátrixozom, de a .1 -et nem a hangsávon lévőről, hanem a bal+jobb csatornáról, sokkal élvezhetőbb. Meg még sok máshoz is kell, nem szeretném tovább részletezni :D
  • repvez
    hát nem tudom , dee ha az aláirásodban szereplö konfigra érted ezeket akkor nem értema létszügségletet.Nekem semmi ilyesmire nincs szügségem pedig én 32"oson nyomom a videokat és optikai kábelen megy ki a hang az erösitö felé.Semmji mahinálásra nincs szügség hogy jol müködjön az alap dolgokkal .
  • Balumann
    Lehet, hogy a patchben javítottak valamennyit (én "technikai okok miatt" nem rakhatom fel :*) ), az alap verzió Win7 -en is szétszaggatja magát DCS Max nélkül, ennek hiányában már 2x is lemondtam a játékról, hogy úgy nem lehet vele játszani (a 2. az win 7-en volt), aztán ismét kipróbáltuk, mert rátaláltam erre, és ezzel már perfektül megy. - De ezekszerint a patchben volt valami változtatás.

A kodek azért nem egy haszontalan dolog, FFDShow -al (főleg nagyobb kijelző esetén) vannak jó képjavító opciók, a hanghoz meg az AC3Filter hasznos (+ erősítés, mátrixállítás, mélyhangkezelés, stb.), persze igény dönti, nekem 5.1 -hez és hdtv -hez ezek létszükségek :D
    Win7 -hez van egy shark007 kodekcsomag, mindent felrak és be lehet állítani hogy mihez melyiket használja (folyamatosan frissítik, nem volt még azzal se hiba). ^^
  • sure
    Magadat szopattad 2 hónapig, nem engem...
  • LeonSilver
    Sokat lévén az xp nem kezeli normálisan a két magot.
    Sőt ha jól emlékszem xp alatt a dcs csak az egyik magot használja alap esetben.
  • Solt
    Ha jól emlékszem igen, ott sokat számít... ;)
  • Richtofen
    XP alatt sokat hoz a teljesítményen a DCS Max Core 2 Duo-n?
  • Erdogan2
    2991 Elnézést a figyelmetlenségemért remélem nem idegesítettelek fel
  • Solt
    Ne állíts semmit sehova! Telepítsd, és játssz! :) Win7 mellé DCS max sem kell... ;)
  • sure
    Másfél hónapja [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1224783578&no=2479]#2479-ben[/URL] már ezt ugattam
  • Erdogan2
    Hmmm így beugrik a menü is szal " most " műkszik... Köszönöm SZÉPEN :)
    Am ha Win 7 es rendszerem van ,akkor a launcher és a DCS.exe kompatibilitást érdemes átállítani gyári XP sp3 ról Vista Sp2 re ?
  • DummyBoy
    Elvből semmilyen codec pack-et nem szabad felrakni a gépre ... Nekem egy xvid codec van fent, mert azt felrakja az FC meg KMplayer és kész ...
  • Solt
    Ja ja... ez a zene szól, kép nincs tipikus codec gond... :)

Nálam csak a VLC van, és semmi gond! :)
  • repvez
    Sőt biztos az FC meg a lockon sem szerette.
    Mondjuk azt sem értem hogy mi értelme van ezeknek a kodec packoknak, nálam nincs fenn semmi ilyen mégis minden médiát le tudok játszani.
    (kmplayer, vlcplayer, winamp) ennyi van fenn semmi codec a HD filmektöl a lossless zenéig minden megy .
  • Solt
    Baszod! :D Ha valami gond van bármilyen program elindításával, akkor először mindig szűz winfoson próbálkozunk, hogy a szoftver oldal kizárható legyen...

Szedd le, hátha. Ha utána is rossz, akkor tegyél fel egy szűz winfost, majd arra csak directx és vga driver, és úgy próbáld...
  • Erdogan2
    De van az ace mega codecs pack... Lehet, hogy ez baszakszik velem ?