4747
-
#3024 32 bit alatt még talán lehet életet lehelni a game-portba, de 64 bithez már gameport-usb átalakító kell ...
Viszont a SW-e nélkül nemtom működne-e ... De nem rossz kis ufó sisak :) -
#3023 Igazából én sem tudom. Kb. 10 éve vettem a Tescoban a Moto Racer játékhoz de nem működött vele. Tulajdonképpen olyan mint egy TrackIR, fejhallgatóval, mikrofonnal meg egy vezetékes "távirányítós-egeres" izével. A gond az, hogy game port-os és nincs meg hozzá a driver. De valószínűleg nem is lenne kompatibilis a win7 64bittel. -
#3022 ezt már láttam régebben valahol de nem jöttem rá hogy mit tud ?Mondasz rola pár részletet? -
#3021 Van egy ilyen sisakom, valahogy be kéne üzemelnem win7 alatt :)
-
#3020 A #536 hszben volt de már nincs fent sajnos a data.hu-n -
#3019 Bal Win + Home -
#3018 Én egyszer már csináltam egy rampstart leírást.Ha visszaolvasol biztos meg is találod. -
#3017 Éppen lehet, de csak szöveges, mert most alaplapi videokártyával nyomom. Még filmet nézni és épphogycsak... -
#3016 Én is köszönöm az ismertetőt :)
Kipróbáltam a tutorialt /flyonline/, úgy leszedtek mint a huzat :) Kb. fél órát lopakodtam a cél felé, aztán szépen elkapkodtam. -
#3015 Én is köszönöm, nagyon hasznos :-) Még várható valamilyen leírás, nagyon örülnék egy felszállási (illetve beindítási) leírásnál, mert bár nagyon jó ez a win + home, azért jó lenne rendesen megtanulni beindítani :D A repülés már úgyahogy megy, mostmár célozni is tudok, bár mire sikerül stabilan függeszkedni, meg megtalálni és becélozni az ellenséget... :D (azon is van mit gyakorolni). -
#3014 Kijavítottam 1-2 benne maradt elírást és egy kicsit javítottam a fogalmazáson is. :) Kösz mindenkinek. -
Solt #3013 WOW!!! :D Köszönjük Uram! -
#3012 Hát Sanyo mit is lehet erre mondani?A tőled már megszokott igényes munka!
Köszönjük szépen!!Jövünk Neked eggyel ( megint ). -
#3011 Elkészültem: DCS: Ka-50 Harceljárások és taktikák. Ha hibát találtok, szóljatok. :) -
Solt #3010 Nézzétek csak MIT találtam! :)) Itt aztán van minden finomság... :)) -
Solt #3009 Akkor passz... -
Erdogan2 #3008 Igen meg természetesen -
Solt #3007 Tudom, hogy gyárilag arra van állítva, de a billentyűzeten megvan az a gomb?
Pause / Break -
Erdogan2 #3006 Arra volt gyárilag állítva... Meg próbáltam a P-t meg az Fn-t is sajna semmi... -
Solt #3005 Van egy olyan gomb a billentyűzeteden, hogy Pause Break... azt keresd meg, és nyomd le! ;) -
Erdogan2 #3004 Szép napot mindenkinek. Elnézést, h megint egy kérdéssel koszolom a fórumot. De van egy olyan gondom, h mikor már a fülkében vagyok a pasuse break feliratnál akármire állítom ezt a gombot nem oldja fel :S
Nem tudja valaki esetleg mit csinálok rsszúl már sok mindent próbáltam Segítsetek légyszives köszönöm előre is. -
Solt #3003 Hogy merészelsz pihenni? Felháborító! :D :D
Köszönjük az erőfeszítéseket... ;) -
#3002 Ahh, már csak egy fél oldal hiányzik a Tactical Primerből... :) Képtelen vagyok ma befejezni, elfáradtam. -
#3001 Persze a létszükségletet idézőjelben értem, természetesen csak nagyon hasznosként kell értelmezni. -
#3000 A létszükségletet főleg az xvid -es videókra (vagy akár youtuberól töltött videókra, kisebb felbontásu videókra) értem, azokra ráférnek a képjavító alkalmazások. Némelyik agyontömörített DVD-re is. A hang nálam analogon megy ki (3 jack), és ha halkabb jelszintü (pl. csak stereo) akkor a hangfal erősítője több zajt tesz rá, mintha gépen teszek rá egy kis + erősítést. A mátrix-ot zenei dvd/hd -hez használom, az 5.1 -et 4.1 -be mátrixozom, de a .1 -et nem a hangsávon lévőről, hanem a bal+jobb csatornáról, sokkal élvezhetőbb. Meg még sok máshoz is kell, nem szeretném tovább részletezni :D -
#2999 hát nem tudom , dee ha az aláirásodban szereplö konfigra érted ezeket akkor nem értema létszügségletet.Nekem semmi ilyesmire nincs szügségem pedig én 32"oson nyomom a videokat és optikai kábelen megy ki a hang az erösitö felé.Semmji mahinálásra nincs szügség hogy jol müködjön az alap dolgokkal . -
#2998 Lehet, hogy a patchben javítottak valamennyit (én "technikai okok miatt" nem rakhatom fel :*) ), az alap verzió Win7 -en is szétszaggatja magát DCS Max nélkül, ennek hiányában már 2x is lemondtam a játékról, hogy úgy nem lehet vele játszani (a 2. az win 7-en volt), aztán ismét kipróbáltuk, mert rátaláltam erre, és ezzel már perfektül megy. - De ezekszerint a patchben volt valami változtatás.
A kodek azért nem egy haszontalan dolog, FFDShow -al (főleg nagyobb kijelző esetén) vannak jó képjavító opciók, a hanghoz meg az AC3Filter hasznos (+ erősítés, mátrixállítás, mélyhangkezelés, stb.), persze igény dönti, nekem 5.1 -hez és hdtv -hez ezek létszükségek :D
Win7 -hez van egy shark007 kodekcsomag, mindent felrak és be lehet állítani hogy mihez melyiket használja (folyamatosan frissítik, nem volt még azzal se hiba). ^^ -
#2997 Magadat szopattad 2 hónapig, nem engem... -
#2996 Sokat lévén az xp nem kezeli normálisan a két magot.
Sőt ha jól emlékszem xp alatt a dcs csak az egyik magot használja alap esetben. -
Solt #2995 Ha jól emlékszem igen, ott sokat számít... ;) -
Richtofen #2994 XP alatt sokat hoz a teljesítményen a DCS Max Core 2 Duo-n? -
Erdogan2 #2993 2991 Elnézést a figyelmetlenségemért remélem nem idegesítettelek fel -
Solt #2992 Ne állíts semmit sehova! Telepítsd, és játssz! :) Win7 mellé DCS max sem kell... ;) -
#2991 Másfél hónapja [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1224783578&no=2479]#2479-ben[/URL] már ezt ugattam -
Erdogan2 #2990 Hmmm így beugrik a menü is szal " most " műkszik... Köszönöm SZÉPEN :)
Am ha Win 7 es rendszerem van ,akkor a launcher és a DCS.exe kompatibilitást érdemes átállítani gyári XP sp3 ról Vista Sp2 re ? -
#2989 Elvből semmilyen codec pack-et nem szabad felrakni a gépre ... Nekem egy xvid codec van fent, mert azt felrakja az FC meg KMplayer és kész ... -
Solt #2988 Ja ja... ez a zene szól, kép nincs tipikus codec gond... :)
Nálam csak a VLC van, és semmi gond! :) -
#2987 Sőt biztos az FC meg a lockon sem szerette.
Mondjuk azt sem értem hogy mi értelme van ezeknek a kodec packoknak, nálam nincs fenn semmi ilyen mégis minden médiát le tudok játszani.
(kmplayer, vlcplayer, winamp) ennyi van fenn semmi codec a HD filmektöl a lossless zenéig minden megy . -
Solt #2986 Baszod! :D Ha valami gond van bármilyen program elindításával, akkor először mindig szűz winfoson próbálkozunk, hogy a szoftver oldal kizárható legyen...
Szedd le, hátha. Ha utána is rossz, akkor tegyél fel egy szűz winfost, majd arra csak directx és vga driver, és úgy próbáld... -
Erdogan2 #2985 De van az ace mega codecs pack... Lehet, hogy ez baszakszik velem ?