Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
te még nem is hallottál a Leon dinyasztiáról?? <#zavart1>

Azért ez sem jó ha nagyon belebukik a gyermek ebbe a témába..

hátulütök vannak minden sarkon, egyébként néha az eszem megáll ezektõl pubi frizurás modern stiliszta-giliszta finyataloktól😊 férfi ember létükre egy csavart nem tudnak behajtani, vagy féngjuk sincs hogy mûkszik egy motorblokk

csak az
<#pias>

LeonSilver
<#idiota> Az lehet látod.Mekkdonáccba nemjárok, moziban meg vagy 25-30 éve voltam utoljára.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
Nos igen 😊
500 HUF-os mozijegy, meg bigmac az egy nagyon utópisztikus becslés xD

1 szofi vagy 2 sör ... Ez 500 forint 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver
Te?Miért bántottál volna meg ?Éppenhogy a kolléga úrnak ment a mondandóm mert teljesen egyetértek Veled.
Nem tudom az árakat mert nem járok mekdonáccba de kb. egy ilyen bigmac kerülhet 500 pénzbe.Vagy mondjuk egy mozijegy.Ennyit szerintem bõven megér, hogy jó társaságban az ember gyereke kikapcsolódik és hasznosan tölti a szabadidejét.Mert véleményem szerint egy ilyen szimulátor hasznos, sok mindenre megtanítja ill. hozzászoktatja az embert és itt most nem feltétlenül arra gondolok, hogy megtanulsz ( virtuálisan ) helikoptert, kávédarálót, Boeinget vezetni.

Szómiszó és mint szülõ ( és papi 😉 ) 100%, hogy nem neheztelnék a gyermekemre aki erre (is) költi a zsebpénzét.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Jézus Leon te ilyen vén vagy? xD

Humor volt remélem nem bántottalak meg! 😉

Ati810:

Szerintem is meg tudnád dumálni 500Ft nem tétel és ha látja hogy szereted nem lehet gond.. Esetleg mutasd meg neki a játékot hogy mennyire tuti hátha!
Ati810
Tudja és azt is tudja hogy nem is fogok venni. 😄
Sanyo
Persze, de ezt õ még nem tudja. 😊

www.pcpilot.hu

Ati810
Még jó hogy nem olyan hülyeségekre költöm (sör cigi meg a több baromság). 😛
Sanyo
Beszélj az öregeddel, biztosan rá tudod beszélni ha azt mondod, hogy nem sörre költöd. 😄

www.pcpilot.hu

Ati810
500 de attól hogy te megengednéd a fiaidnak attól még nekem nem engedik...
LeonSilver
Három gyermek és három unoka után nyugodtan mondhatom, hogy ez qrva szar kifogás.Én biztos, hogy nem feddtem volna meg a fiam ha teszem azt a BigMac helyett ilyesmire költi a zsebpénzét.Egyébként mennyit kell csengetni / hó ?

Ati810
Nem az a gond hogy nincs pénzem mert van és szívesen adnák is de mivel 15 vok nem hiszem hogy a szüleim annyira örülnének hogy ilyenekre költöm.
Könyörgöm hogyan várhatod el egy társaságtól hogy ingyen és bérmetnve aládtoljon egy szervert amit használsz amikor csak akarsz? Õk fizetik a bérleti díjat a sávszélt a hardware upgrade -t, te pedig mindezt jól támogatva repülsz rajta...

Kicsit irreális hozzáállásnak tartom! (szvsz)

Az meg hogy nincs rá pénzed nem kifogás... Nem kell dohányozni vagy egy sörrel kevesebb egy hónapban vagy tudomisén nem veszel holnap burágót.

Sry ez most kijött belõlem...

ON
Ati810
Én is abba akartam belépni de ott is kell fizetni<#vigyor2>
Az angol annyira nem okoz gondot csak van olyan gond a treningekkel, hogy nem minden mozzanatnal mondja el a ferfi, hogy milyen gombot nyomott le. Es nincs is mindig minden kiirva sajnos. Aztan az is lehet, hogy csak en nem vettem eszre az egyes dolgokat pedig mar parszor megneztem egyik masikat. Azert kosz a segitseget😊 Megnezem a linket amit adtal.
DummyBoy
Gratula!

Ezt mindenképpen olvasd végig: DCS kezdõknek

Valamint ha nem gond az angol, akkor nézd végig a Tutorialokat ...

Mivel többféle módja van a Skhval használatának, ezért érdemes elõször ezeket a tréningeket, alapdolgokat megtanulni mielõtt belevág az ember 😊

Ja es meg egy egyszeru kerdes, melyik gombbal/okkal lehet egy helybe megfordulni. Eddig csak ugy tudtam megfordulni, hogy dontottem a helikoptert, de gondolom lehet vele egy helyben is forogni nem?
Vegre sikerult megvenni a jatekot es mukodik is szepen😄 Egy olyan egyszeru kerdesem lenne, hogy melyik gombbal lehet a kozepso tv szerusegen beallitani, hogy lehessen celozni vele az ellenfelekre? A raketa kiloves es a golyozapor mar megy viszont celozni nem tudok hozzajuk😞
LeonSilver
Vitéz Máthé László Virtuális Repülõbázis szokott toborozni BS pilótákat.

Ati810
Ezt én is tudom de azért megkérdeztem hátha van.
DummyBoy
Nem igazán vannak magyar szerverek ... Meg olyan klánt sem nagyon tudok, ahol nem kell fizetni a szerverért ...

De tudsz saját netes missziót indítani, és a többiek rád tudnak csatlakozni, csak jó net kell hozzá (Csak a feltöltési sebesség számít ...)

Valamit tudsz keresni a neten is szervert ha kell ...

Ati810
Hello.
Ismer valaki egy magyar klánt vagy hasonlót ahol együtt lehetne repkedni meg ilyesmik és nem kell semmit fizetni érte hogy tag lehessek (ez alatt azt értem hogy pl van szerverük és az üzemeltetési költségét a tagoknak kell állnia).
Elõre is kösz.
LeonSilver
Kicsit olvass vissza.Többször is le lett írva itt a fórumon.

Üdvözeletem nem tudja valaki, h hol találom azt a leírást, ami leírja mennyire lehet módosítani a játékot mert ha jól tudom akkor ez pontokba megy és X pont után veszik az aktiválás nekem még öt van és most nem rég miután felraktam a BF 1942 Desertcombat õsi maradványait minden rendszerbe lépéskor ez a " rundll32.exe " nem indul el és ez miatt kilépked a DCS bõl. Na most ha a telepítõrõl nyomok egy winfos javítása lehetõséget gondolom ED " néni " lemélytorkozik egy újabb aktiválást vagy tévedek ? Köszi elõre is 😊

repvez
sztem a cdgalaxis is szálit külföldre is , de nem biztos, de az igen hogy van nekik .
Hmmm... én pár napja vettem meg a budaörsi tescoban. Legalább 20db volt belõle...

Ha Sanyo nem tud segíteni, írj a sevenm-nek, talán õk kiküldik. Igaz nekem nem válaszoltak, de lehet, hogy ez az ünnepek miatt volt...:S

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Hát eléggé rétegjáték mert nem elég, hogy szimulátor, ráadásul helikopter és az csak hab a tortán, hogy egyszemélyes. <#idiota>

Mar keso, voltam a tescoban es termeszetesen nem volt nekik😞 Ugyhogy felvettem a kapcsolatot a flyonline.hu-val, most varom a valaszukat, hogy kuldenek e kulfoldre avagy sem. Ha elkuldik akkor inkabb onnan veszek mint hogy elmenjek Tatabanyaig. Amugy ez hihetetlen, hogy szinte sehol nem lehet kapni ezt a jatekot.
DummyBoy
Ne gyere át Komáromba, itt tuti nincs a Tesco-ban, sem a Tataiban ... talán Tatabányán találsz, de ott van a "plázában" 576kb shop is ... szerintem ott is lehet kapni, csak oda még nem jutottam el 😊

Mert nagyon jó áron meg lehet már kapni az eredeti verziót. Így is nagyon kevés értelmes szimulátor készül, ezért mindenképpen szeretnénk támogatni a fejlesztõket azzal, hogy megvesszük, és a warezt nem támogatjuk. 😊

www.smart-bus.hu

Kosz a tippet, de eloszor megnezem a tescot, ha nincs akkor megprobalom amit irtal 😊
Egyebkent miert irtad, hogy Warezban most mar tuti nem segitunk? 😊
LeonSilver
Pontosan.
Esetleg vedd fel a kapcsolatot Sanyo kollégával a flyonline.hu -n és ha megdumálod lehet õ küld neked külfõdre is.

Amit linkeltel azzal is az a baj, hogy iranyitoszamnak csak 4 jegyut enged, nalunk meg 5 jegyuek vannak. A tescora viszont meg nem gondoltam, asszem atugrok Magyarba es korul is nezek most rogton😊 Remelem a komaromi tescoban talalok. Ha nem akkor nemtom mit fogok tenni :-(
Tesco-ban 3990.-Ft, vagy INNEN meg tudod rendelni. Warezban most már tuti, hogy nem segítünk. 😉

www.smart-bus.hu

Általában valaki indít egy szervert, és ott. Remélem a jövõhéten meglesz az x52-m, és akkor szervezhetünk valamit..

www.smart-bus.hu

Sziasztok! A netrol toltottem le a jatekot, az angol verziot, de csak odaig jutottam, hogy Menu...utana mar nem ment tovabb a ajtek a serial miatt. Namost eddig meg csak black listed serialt talaltam, gondolom normalisat mar soha nem fogok talalni. Valaki mondta, hogy ad hozza cracket, szerinte azzal menni fog. Letoltottem azt is, a bin/stable konyvtarban es a script konyvtarban atirodtak a fajlok, de utana mar el sem indult a jatek. Tudna valaki megoldast a problemamra, hogy hogyan tudnek jatszani a jatekkal?
Gondolkodtam rajta, hogy megveszem, de nem talaltam meg sehol sem a neten, hogy honnet tudnam megvenni. Egyetlen egy magyar oldalon talaltam ra, de sajnos ok csak magyarorszagra szallitanak es en nem itt lakom sajnos😞 a sajat orszagomban meg minden online shopban azt irjak, hogy jelenleg nincs a raktaron. Szoval a vasarlas is ugrott😞 Tudna nekem valaki segiteni az elinditasban? Vagy hogy mit es honnan szedjek le hozza? Irhattok privatban is.
SgtChris
Melyik szerveren szoktatok repülni? Még csak 1 hete van meg, nagy tapasztalatom nincs, de jó lenne kipróbálni a multit is...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

LeonSilver
Öööööö... melyik õsszel 😉

Buren
Õsszel jönnek az inflight videók. 😊

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Sanyo
Még mindíg legalább 9 hónapra vagyunk az A-10C-tõl, aminek már majdnem ennyi ideje meg kellett volna jelennie. Hogy mi jön utána, a fejlesztõkön kívül még senki sem tudja. Találgatni lehet, de szerintem nem érdemes. 😊

Én az AH-64-nek örülnék a legjobban... A Longbow radar még sokáig titkos marad, szóval egy "A" is bõven megtenné. 😊

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Neked is BUÉK.

Szóval ha igaz ( bár EDnél semmi sem az csak ami már elmúlt ) akkor az AH-64 ( nem tudom melyik "verzió" de az tuti, hogy nem a Longbow ).
Azt, hogy mikor még a jóisten sem tudja, nem hogy az ED vagy mi, pórnépek.
Már az A-10C-nek is kint kellene lennie ( az ED "igérete" szerint ) de jó, ha év vége felé meglesz.

Üdvözlet uraim boldog újévet mindenkinek ! Azt szeretném kérdezni melyik helikopter jön az A10 es után és körülbelül mikor várható elõre is köszönöm !

Sanyo
Így van. 😊

www.pcpilot.hu

DummyBoy
BUÉK Mindenkinek! <#integet2>

repvez
Akkor ha a BS megjelenés és az A-10 kiadása köztti eltelt idöt megnézzük akkor megkapjuk hogy az ED-nél milyen idöszámitást használnak.Igy kiderül hogy 9 ED honap az mennyi emberi évnek felel meg.
Ebbõl ami reális, az a tavasz meg az õsz... de, hogy melyik évben! 😄 😄

www.smart-bus.hu

Sanyo
Flaming Cliffs 2.0 és DCS: A-10C Warthog várható megjelenési idõpontja.

www.pcpilot.hu

Köszönöm Urak a megerõsítést, tegnap picit elbizonytalanodtam! 😊

www.smart-bus.hu

Sanyo

www.pcpilot.hu