Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért ez sem jó ha nagyon belebukik a gyermek ebbe a témába..
hátulütök vannak minden sarkon, egyébként néha az eszem megáll ezektõl pubi frizurás modern stiliszta-giliszta finyataloktól😊 férfi ember létükre egy csavart nem tudnak behajtani, vagy féngjuk sincs hogy mûkszik egy motorblokk
csak az
<#pias>#pias>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
500 HUF-os mozijegy, meg bigmac az egy nagyon utópisztikus becslés xD
1 szofi vagy 2 sör ... Ez 500 forint 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Nem tudom az árakat mert nem járok mekdonáccba de kb. egy ilyen bigmac kerülhet 500 pénzbe.Vagy mondjuk egy mozijegy.Ennyit szerintem bõven megér, hogy jó társaságban az ember gyereke kikapcsolódik és hasznosan tölti a szabadidejét.Mert véleményem szerint egy ilyen szimulátor hasznos, sok mindenre megtanítja ill. hozzászoktatja az embert és itt most nem feltétlenül arra gondolok, hogy megtanulsz ( virtuálisan ) helikoptert, kávédarálót, Boeinget vezetni.
Szómiszó és mint szülõ ( és papi 😉 ) 100%, hogy nem neheztelnék a gyermekemre aki erre (is) költi a zsebpénzét.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Humor volt remélem nem bántottalak meg! 😉
Ati810:
Szerintem is meg tudnád dumálni 500Ft nem tétel és ha látja hogy szereted nem lehet gond.. Esetleg mutasd meg neki a játékot hogy mennyire tuti hátha!
www.pcpilot.hu
Kicsit irreális hozzáállásnak tartom! (szvsz)
Az meg hogy nincs rá pénzed nem kifogás... Nem kell dohányozni vagy egy sörrel kevesebb egy hónapban vagy tudomisén nem veszel holnap burágót.
Sry ez most kijött belõlem...
ON
Ezt mindenképpen olvasd végig: DCS kezdõknek
Valamint ha nem gond az angol, akkor nézd végig a Tutorialokat ...
Mivel többféle módja van a Skhval használatának, ezért érdemes elõször ezeket a tréningeket, alapdolgokat megtanulni mielõtt belevág az ember 😊
De tudsz saját netes missziót indítani, és a többiek rád tudnak csatlakozni, csak jó net kell hozzá (Csak a feltöltési sebesség számít ...)
Valamit tudsz keresni a neten is szervert ha kell ...
Ismer valaki egy magyar klánt vagy hasonlót ahol együtt lehetne repkedni meg ilyesmik és nem kell semmit fizetni érte hogy tag lehessek (ez alatt azt értem hogy pl van szerverük és az üzemeltetési költségét a tagoknak kell állnia).
Elõre is kösz.
Ha Sanyo nem tud segíteni, írj a sevenm-nek, talán õk kiküldik. Igaz nekem nem válaszoltak, de lehet, hogy ez az ünnepek miatt volt...:S
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Esetleg vedd fel a kapcsolatot Sanyo kollégával a flyonline.hu -n és ha megdumálod lehet õ küld neked külfõdre is.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Gondolkodtam rajta, hogy megveszem, de nem talaltam meg sehol sem a neten, hogy honnet tudnam megvenni. Egyetlen egy magyar oldalon talaltam ra, de sajnos ok csak magyarorszagra szallitanak es en nem itt lakom sajnos😞 a sajat orszagomban meg minden online shopban azt irjak, hogy jelenleg nincs a raktaron. Szoval a vasarlas is ugrott😞 Tudna nekem valaki segiteni az elinditasban? Vagy hogy mit es honnan szedjek le hozza? Irhattok privatban is.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Én az AH-64-nek örülnék a legjobban... A Longbow radar még sokáig titkos marad, szóval egy "A" is bõven megtenné. 😊
www.pcpilot.hu
Szóval ha igaz ( bár EDnél semmi sem az csak ami már elmúlt ) akkor az AH-64 ( nem tudom melyik "verzió" de az tuti, hogy nem a Longbow ).
Azt, hogy mikor még a jóisten sem tudja, nem hogy az ED vagy mi, pórnépek.
Már az A-10C-nek is kint kellene lennie ( az ED "igérete" szerint ) de jó, ha év vége felé meglesz.
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu