Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Isten nem bottal, hanem VMware.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
😉
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
http://www.digitalcombatsimulator.com/img/products/large/787a9319f724f17546d26ffee769e87e.jpg
A képen látható összes géppel tudunk menni?
Na azóta is veszem xD
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ez van, várok... bár tuti akkor lesz megint, amikor nem lesz rá lóvém! 😄
www.smart-bus.hu
A G940-est karácsony elõtt kellett volna megvenni, sok helyen 60 alatt lehetett kapni 😊
Lenne egy olyan kérdésem, hogy találkozott-e már valaki olyannal, hogy nem lehet kitrimmelni a gépet? Mûszer, aminek nemtudom mi a neve, de ott van a távolság a fordulópontig is. Szóval ha trimmel az ember akkor mûszer mutatója 12 óra fele fordul, de botkormány nem akar a helyén maradni. Bekapcsolom joystick tengelyes ki ablakot ott se marad meg azon a helyen. Meg az is érdekes, hogy a patch nincs fent de beállításokban a mirror meg a "ezt használja minden küldetéshez" opciók között ki van hagyva neki a hely. Csak nem a 64bites win7 a baja vagy az, hogy rávan dugva egy saitek evo joy meg egy g25 kormány.
www.smart-bus.hu
Más:
Rászántam magam a G940-re, erre sehol nem lehet kapni! 😄 70ezer felett meg nem adok érte...
www.smart-bus.hu
Isten nem bottal, hanem VMware.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
bajom van!
kezdenék repülni, de nem megy - már ott megakadok hogy függeszkedés.
alig bírom megtartani a madarat, mert nagyon dõl hátra (jó elõrre nyomom a joyt, akkor kb elérem a "0"...
a joy beállításainál mindenhol középen van minden - vmit kihagyok?
HELP
köszönettel<#worship>#worship>
www.smart-bus.hu
Használt X52-t akartam venni, de papi eltûnt, idegenektõl meg nem szívesen...
Új X52 nem igazán van. Mindenhonnan rendelni kéne, és heteket várni. Ahol van, ott meg 30ezer felett. Egy X52-ért ez már rengeteg...
Force szenzoros tuti nem kell... a gondolatától is ráz a hideg! 😄
Szóval azt hiszem, ha valahol látok jó áron ( 60 körül ) G940-t, akkor rászánom magam... a logi úgy is 2-3 év garanciát ad, azért ez egy picit megnyugtató...
www.smart-bus.hu
- bárki bármit mond, a lövés pontosságát nem befolyásolja az ffb, mert nem rángatja olyan nagy erõvel. Határozottan, de diszkréten. Az ember amúgy is a botot meg a tûzgombot markolja, nem rángat olyan erõvel, hogy hatással lenne a pontosságra.
www.pcpilot.hu
- X52 botnál nehezebb (hiszen benne vannak az ffb motorok), nagyon kényelmes és hosszabb repülés után sem izzad rá a kezem. X52-nél ez gond volt. Az anyaga nagyon jó, nem csúszik.
- Idõnként még rácsodálkozok, hogy van ffb, mert évekig X52-t használtam. 😊 A gombokat Il-2ben ugyanúgy konfigoltam be, egyedül a trim kerekekkel nem vagyok kibékülve. Nagyon rossz helyen vannak, a trimmelést a gázkar egyik HAT switchére raktam, így nem kell elengednem a botot vagy a gázkart, ha tekerni akarok rajta.
- a joynak van egy minimális lötyögése, egy kicsit lehet rajta javítani a profilerbõl, de akkor is megmarad. Az X52-nél már megszoktam, engem nem zavar.
- szeptember óta nincs új driver, szerencsére az 5.08-ban javították a kezdeti hibákat, nem szabad a gyári cdrõl felrakni. 😊
Ha nagyon venni akarsz egyet, szerintem nyugodtan. A Saitek X65F force szenzoros lesz, Falcon vagy ilyesmihez tökéletes, de máshol fura lesz, hogy nem mozog a bot. A TM A-10C HOTAS pedig még valószínûleg messze van és még drágább lesz.
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
Látom a G940 teszt még nincs kész teljesen... neked az van? Lehet, hogy beruházok egyre, de jó lenne valami infó róla valami hiteles emberkétõl...
HEEEEEELP! 😄
www.smart-bus.hu
Lenne egy kerdesem. Gyakorlaton mar egesz jol megy a repules es a loves, de miert van az, hogy a missiokban vagy a campaign modban nem tudok felszallni. A gyakorlasnal a + - gombokkal tudok emelkedni vagy sullyedni, ezek miert nem mennek a missiokban? Ja es a 0 gomb van nekem beteve a gyakorlaton, hogy azzal tudom novelni a motor teljesitmenyet(dupla sarga kar a gepben bal oldalt) de az sem mukodik ugy a missiokban. Miert van ott mas beallitas es hol tudom megnezni, hogy mire van allitva az emelkedes es a sullyedes? Milyen neven keressem oket a beallitasoknal? Marha sok gomb van ott... Elore is koszi a valaszokat.
www.smart-bus.hu
Mondjuk ez nem csak warez ... ha telepíted az eredetit és nem pakolja kia a parancsikonokat, akkor tud meglepetést okozni ... xD
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Mostmár csak angolosítás új mûszerfalmod és indulás 😊
A cél: x:\yy\Ka-50\bin\stable\Launcher.exe --console
Az indítás helye pedig: x:\yy\Ka-50
Értelemszerûen ahova telepítetted az az x:\yy\
Lenne egy kis problémám!Fennt van a blackshark+Gamecopyworld crackje a verzió stimmel orosz 1.0. Amikor elindítom a dcs.exe-t egy ideig homokóra aztán mintha semmi sem történt volna. Gondoltam azért lehet, mert nem az eredeti helyre raktam hanem másik meghajtóra, de a c: re nem engedi felrakni amikor elindul az install kiír valamit de nemtudom, hogy mit.9 éve szimulátorozok és ki akarom próbálni a blacksharkot vétel elõtt de így nem megy!!
Van aki tudna saegíteni??? Köszönöm elõre is!!
Tudja valaki hogyan lehetne a joystick-on lévõ kis karra beállítani az emelkedést/süllyedés ? Mert hiába próbáltam beállítani nem sikerült.
Tudna valaki segíteni abban hogyan oldjam fel a Pause-t, mert rátettem a CapsLock-ra de hiába nyomkodom nem mûködik. Olvastam a kézikönyvben hogy ha megy valami New View a játék közben akkor lehet ilyen gond, de az nem tudom hogy mi. 😄
Esetleg tud valaki segíteni ?
másrészrõl amit a végefelé írtál, kb. az amire gondoltam
mociblokk egyebek csak példák voltak
Hódmezõn láttam Gvodzikát😊 (ha az az volt:/) Szabadszálláson meg egy rakat Michael Jackson féle zoxigénsátoros BTR-t kb. ennyi
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Egyébként nekem sincs fingom a motorblokk mûködésérõl de nem is nagyon érdekel 😛
Mondjuk én is kédezhetek tõled olyant, hogy férfiember létedre vezettél e ilyeneket, hogy BMP, BTR, PSzH, T-55, Gyógyika ( gy.k.122-es önjáró tarack ).Indítottál e Maljutka-t ? Esetleg résztvettél viziátkelésen ? Ezred éleslövészeten ? Szedtél e össze fel nem robbant kézigránátot ?
Lõttél ki tisztítóvesszõt AMD-bõl, PKM-bõl vaktölténnyel? Bebebeeeee 😄
Szóval biztosan van amit Te sem csináltál ill. amihez még Te sem értesz de ( szerintem ) ez így is van rendben.Nem érthet mindenki mindenhez.
Persze nekem sem tetszenek ezek a TBC reklám kiscsávók akinek a 90%-a alkalmatlan lenne ha még lenne ...
Azért azt is tegyük hozzá, hogy ma is vannak fasza fiatalemberek akik nem iylen paprikajancsik.