4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• LeonSilver
    Árkád mód
  • DummyBoy
    Jéééé ... hol van ilyen radar a DCS-ben?
  • 4D
    Üdv emberz! Jó a progi, végre nem csak az Arma2 vel repked az ember.
    Persze 2 külön világ, de a repülés feeling az a lényeg.
    Mindenesetre kicsit le raidoltam Siófokot.

Legalább is igen hasonló ez a partrész.
  • macleody
    Na ma is jót repkedtünk, kár hogy nem jött senki.
  • csolee
    91.82.221.185
    10308
    heli
  • LeonSilver
    Nemtudom.Szerintem semennyire.Én már az első verzió óta használom.
  • macleody
    Mennyire eszi az fps-t ez a Sharkpit?
  • csolee
    akinek van kedve:
    ip: 91.82.221.126
    port: 10308
    jelszó: heli
  • csolee
    örülnék neki, de nemtudom megigérni...
    több mindentől is függ ez, DE holnap este TUTTI
    (aki hamarabb indít az írja meg az IP-t)

kérdés vki tapasztalt pilotnak:
    instant actionban miért mindig ugyanaz a pálya van?

jó repkedést Mindenkinek!
  • macleody
    Este egy kis szállingózás?
  • LeonSilver
    Dragon2781 kolléga elkészítette újabb, 4-es verziójú Sharkpit névre hallgató modját.

AZ érdekesség ebben a kiadásban az, hogy különböző nénik képével lehet díszíteni a fülkét.

A mod valamint a hozzá tartozó kiegészítők letölthetőek innen.

• LeonSilver
  • LeonSilver
    Ezt ha lehet intézzétek már MSN-en srácok.

**--**

Persze de azért más egy A-10 vagy Su-25 a földközelben és más egy kopter ;)

Én egyébként nagyon sokat marhulok a géppel.Most megy fel egy videó ( még 10 perc + a feldolgozás ), majd lehet látni benne néhány hibát de az ember az ilyenekből tanul.Én legszívesebben azt mondanám a kezdőknek, hogy ilyeneket csináljanak sokat.
    Egyrészt itt lehet nyugodtan mert lényegében "örökélete" van az embernek másrészt meg előbb biztosan kell tudni repülni, megzabolázni a madárkát és a fegyverek ráérnek utána.
  • macleody
    És itt az ezer szoba közül hol? :)
  • Sanyo
    Ez valahol minden repülőeszközre érvényes, főleg kis magasságú repülés közben. :)
  • csolee
    létrehoztam egy team speak 3 szobát,
    jelszó nélküli,
    szerver cím: 87.229.73.49
    port: 8888
    a müködését még tanulnom kell
  • LeonSilver
    Hát valahol olvastam ( talán éppen abban amit Sanyo fordított ), hogy az ember egyik szeme a műszereken van.Nekem is.Csak ahogy Solt is írja a #3046 hszben az 1-2-3.
    Egyébként ha megszokod akkor csak egy kicsit kell odafigyelni.
  • Papa01 #3087
    Ilyenkor mennyire kell odafigyelni a vezetésre? Vagy robot van bekapcsolva?
  • Papa01 #3086
    Tényleg jó cikk!!

Az orosz pilóták szerint a KA-50-es vibrációja jóval kisebb, a megerősített hátsórész és a kereszt szárnyak manőverezhetőbbé, és kevésbé sérülékennyé teszik. Más, egy rotoros helikopterekhez viszonyítva. A helikopter képes még 220 km/h-s sebességnél is szűk vízszintes fordulók végrehajtására, az emelkedési sebessége 14, 4 m/s szemben a Mi-24 Hind-E 9, 4 m/s-os emelkedési sebességével.

Érdekes, hogy az automatizálás és az idézett szöveg ellenére sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket és a Mi-28-as lett a nyerő... Valószínűleg, még így is le volt terhelve nagyon a pilóta.
  • LeonSilver
  • LeonSilver
    Ez jó kis cikk
  • Balumann
    Ha gépágyuval tudsz tüzelni, akkor megnyomtad a C-t, átváltottál géppityura :P Nyomd ki, és másodlagos tüzeléssel lövöd ki a rakétát :D
  • Sanyo
    Akkor a "Hasznos linkek" neked való. :)
  • macleody
    Valamit nagyon nem jól csinálok mert nem tudom kilőni a rakétákat. Csak gépágyúval tudok aprítani. Tudom, olvasgassam az ismertetőket de sajnos egy kukkot se tudok angolul.

• LeonSilver
    Valamint vannak ragyogó videók ( linkek a DCS hivatalos oldalán ill. a DVD-n is ) a trimmeléstől elkezdve az alap repülésen keresztül a fegyverrendszerek kezeléséig minden.Tessék megnézni őket, olvasgatni és ha még mindig nem tiszta valami akkor kérdezni.
  • Solt
    Nem! Nem szeretnék gonosznak tűnni, de tessék az alapokat elolvasni...

Trimmelni kell...
  • Joe154
    Oké, nyúljak hozzá, ezzel semmi gond, viszont igy mindig ellen kell tartani neki, plusz ha elvileg ha nem nyúlok hozzá akkor nem egy helyben kéne lebegni vagy csak simán emelkedni ... :D
  • csolee
    fegyverek kezeléséről vagy telefonon vagy team speak (majd egyszer) vagy DCS-bs_flight_manual_eng.pdf 319. oldaltól...
  • macleody
    Ez a TS3 cucc érdekes. A 2-es verzióval csináltam már szervert de ez nekem magas. Viszont ha elindítod a klienst a publikus szerveren találsz egy szobát BlackShark néven, sg.hu a jelszó.
  • macleody
    AMD 6000+ X2 /3.1GHz/, 4GB RAM, szóval majdnem ugyanaz.
    Ja a fegyverekről tudnom kéne, mert eddig csak repkedtem. Pontosabban próbáltam a levegőben maradni :)
  • csolee
    milyen géppel bírsz?
    (server esetében a proci a lényeg, ha mindenigaz)
    részemről: 2x2.93 GHz
    3G RAM
  • csolee
    nézem a team speak 3at, de a szerverekkel gondom van...
    nem értem még teljesen - ha vki tud segíteni írjon lécci!
    vhogy kéne értekezni közben... ha nem is sokat, de keveset biztosan
    vmi másik pályát kipróbálunk majd?

ja és a fegyverekről elmondjam amit én tudok ezeddig?
  • macleody
    Jaja, nem vagyok én denevér, hogy sötétben is tudjak tájékozódni :)
    A sebesség rekordom 293 vízszintes repülésben, amit nem tudom hogy sikerült összehozni. Máskor már 250 fölött összeakadt a rotor. Ja egyébként én repkedtem veled - már amikor láttalak - ramboroby néven :)
  • csolee
    ilyen amikor két amatör találkozik : 1 óra után fejeztük be a repülést (ránksötétedett)
  • macleody
    Hát nyúlj a joyhoz :) Trimmelni kell, de ezt a mesterek majd elmondják én még csak most tanulgatom a dolgokat.
  • Joe154
    Hát akkor :) kezdetnek :P sima trainingben elinditom a gépet, felszállok és anélkül, hogy hozzányúlnék a joystickhez a gép orra felemelkedik elkezd hátrafelé menni és lezuhanna... ezt nem csinálja ha csak simán elinditok egy játékot. Lehet, hogy elfelejtek valamit bekapcsolni ? :S
  • Solt
    Legközelebb benézek én is... de most ArmA2 csata lesz valami spanyol brigád ellen! :))
  • Sanyo
    Üdv a fórumon!

Kár lenne privátban, más is tanulhat abból, ami problémát okoz. Szóval csak nyugodtan. :)
  • csolee
    egy spanyol srác bár bent van
  • csolee
    nem hiszem hogy a 2magos procim és a netem elég lenne, de próbaképpen elindítottam egy pályát...
    ip:
    91.82.221.223
    port:
    10308
    max: 4 player