4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• macleody
    Majd meglátjuk, mondjuk én nem ismerem a küldiket, tegnap pontgyűjtés gyanánt lelövöldöztem a 8 apachot. Bár nem is én szedtem le mindet, volt amelyiket a wingman-ekre bíztam. 41 repült órám van és captain vagyok. Nem mintha ettől tudnék repülni :)
  • csolee
    Üdv!
    Erről nem is tudtam ... a saját kiszolgáló személyzet likvidálásáért is kapunk kitüntetést?

Ma este (be)szállok!
    Hogy kinél, azt majd meglátjuk ki indít hamarabbbb...
  • macleody
    Azt hiszem a rotorra írta, be is kapcsoltam az anti-ice bizbaszt. Végülis mindegy, majd kinyírom a szerelőket :)
  • Solt
    Jegesedést nem ír ki? 2000 méter felett már szokott ugatni... lehet azért hal be... :)
  • macleody
    Este csinálok szerót macleody néven, jelszó heli. Vagy csolee koma csinál.
  • macleody
    Editorban szórakoztam, északról indultam, át akartam jönni a hegyek fölött de nem tudtam megbírkózni a csúccsal. 4085m-nél nem tudtam feljebb menni pedig nem sok kellett volna. Később eszembe jutott, hogy ha lekapcsolom a rakétákat akkor feljebb tudtam volna talán emelkedni. Aztán kerestem egy alacsonyabb részt, ott mentem át, de úgy látszik megviselte a gépet a sok erőlködés mert kipurcant a motor :)
    Az indítási procedúra meg nálam egyelőre "WIN+HOME" :)
  • Solt
    3000 méter? :D Mit keresel ott, ez nem műhold!!! :D Olyan magasan már jegesedik bőven, arra is kell figyelni...

Ekran "nullázás", Indítási procedúra 7. lépése: "Master caution push-light" megnyomod, és nézd meg, hogy repülés közben kiírja-e újra...
  • macleody
    Ja, hogy az EKRAN-t nullázni is lehet :) Melyik gombbal? Egyébként egész repülés alatt ott virított a felirat. Ha jól emlékszem tegnap is ez volt, 3000 méter felett kiírta és le is zuhantam.
  • Gabhess
    Átnéztem de itt csak maga a bs telepíti , vagy törli teljesen. Na sebaj majd nyitok egy wint csak a bsnek..
  • Solt
    Ott van amit linkeltem! :) Olvasd el a fórum elejét... ( egy próbát megér )
  • Gabhess
    ok pánik lefujva... Csak gondoltam hátha létezik megoldás.
  • Solt
    Indítás után? Szerintem addig írja, amíg nem pörög fel rendesen... nullázd az ekrant, és figyeld, hogy repülés közben újra írja-e...
  • Solt
    8 aktiválási ( ha jól emlékszem ) van, amit egyenként 9x lehet deaktiválni, majd újra aktiválni. ( ha jól értelmeztem a kézikönyvet ) Szorozd be! :D

E mellett kizártnak tartom, hogy a kiadó ne adna másik kulcsot, ha eljátszod az összes lehetőséged... tehát nyugi, és tessék elolvasni a dobozban található magyar nyelvű kézikönyvet a pánik előtt... tele van hasznos információval! ;)
  • Gabhess

Ez tény, de ha valaki szeret mindenfélével próbálkozni, mint pl Én, annak évente legalább 3-4x ( bizonyos esetekben ez nem is sok ) ujra kell húznia a gépet mert a windows hamar feladja...Ebben az esetben meg igen hamar lemegy a 9... És bár valakinek 5000 nem nagy pénz nekem az. Nem is értem ez mire volt jó a gyártónak. Tulajdonképpen limitálták a játék használhatóságí idejét.
  • Solt
    Itt nézz körül...

Egyébként, ha jól vettem ki a kézikönyvben leírtakat, akkor egy aktiválást 9x lehet deaktiválni, és újra aktiválni... elvileg ez jó ideig elég... :)
  • macleody
    Miért írja az EKRAN, hogy right transm oil press? Valami gond van a géppel? Persze lehet, hogy eddig is írta csak nem figyeltem.
  • Gabhess
    Szeretném ujratelepíteni a bst mert új windowst kap a gép. Szeretném elkerülni ezt a deaktíválásos dolgot. Van olyan módszer amivel ez elkerülhető és csak simán ujratelepítem és megy? Vagy csak ez az egyetlen megoldás deaktíválni, majd install után ujra aktíválni ezt a kódot?
  • macleody
    Itt van az apach-os pálya ha esetleg ki akarod próbálni.
  • csolee
    szeretjük a pörgést, csak ne helivel pörögjünk
    micsoda természetfotó
    ma gOgO!?!?
  • macleody
    Ma annyit repültem, hogy bekrepált a motor :)

• macleody
    Senki nem akar repkedni? Azt hittem nagyobb itt a pörgés :)
  • DummyBoy
    Fut az ... Gyere át FreeTrack topikba és kiderítjük mi a gond ...

SG.hu - FreeTrack topik
  • Gabhess
    freetrack v2.2 nem hajlandó menni win7 64biten. a trackirt csak megpróbáltam

• Sanyo
    A Freetrack és a TrackIR két különböző dolog, csak a funkciójuk azonos.
  • Gabhess
    Jó reggelt mindenkinek. Még mindíg ez a trackir-en fáradozom. Megvan a freeverzója a 2.2 es a problémám az , hogy nem fut win7 64bit alatt... Valakinek volna ötlete mit tehetnék?
  • sure
    LOOOL, tényleg tiszta Aranypart :)
  • Gabhess
    okés igen ez az..köszi mindenkinek
  • DummyBoy
    A gyárinak?

Trackir a neve (Ez a kamerarész ...), TrackClip a fényvisszaverő cucc amit a bézbólsapkára raknak és TrackClip Pro amit a fejhallgatóra lehet csíptetni ...

Ha a házilag elkészíthető érdekel, akkor olvasd el a leírást, ott minden benne van xD
  • Gabhess
    amivel amerre fordítom a fejem arra nézek a kabinban. sok ilyet láttam már más szimulátorokon is. azt keresem
  • Gabhess
    Én magára az eszközre gondoltam. Nem a programra. Magára a kütyüre.
  • Gabhess
    köszi
  • Sanyo
    Ki is raktam. :)
  • Sanyo
    Szia, Freetrack neve, DummyBoy az írás szerzője.
  • Sanyo
    Itt is fent van, ha ez ugyanaz, mindjárt kirakom a letöltések közé.
  • Gabhess
    Sziasztok. Érdeklődnék, mi az a kütyü amit sok profi basebal sapkára tesz, és így tudja a nézelődést használni. Érdekelne mi a neve, honnan lehet beszerezni , vagy leírás az elkészítéséhez.
    Előre is köszönöm a segítségetek
  • macleody
    Köszi, megpróbálom letölteni, csak mostanában szarakodik a rapid.
  • SzKrisztian
    Letölthető Black Shark Cockpit trainert
    BS Cockpit trainer
    Kezdőknek hasznos lehet.
  • macleody
    Teljesen másképp viselkedik a gép ha átkapcsolsz realisztikus módra. Én kb. 10 percet repültem árkádban de nem láttam értelmét. 30 órát repültem eddig, általában csak ide-oda szállingózok, gyakorlom a le és felszállást. Bár csolee-vel már elkezdtük a küldetéseket is. Tegnap a DLINK használatát gyakoroltuk, sikerült leszednem egy apach-ot is. Most meg editorban betettem 3 gépet, küldözgetem őket célpontokra.
  • 4D
    Noná, hogy arcade az elején, a gombnyomogatósdi, majd ha az alapok jól mennek. Inkább, mint azonnai kudarchalmazok miatt sutba dobjam.
  • csolee
    üdv!

ki tudja megmondani mi a szösz:
    data link panel jobb felső gombja (házikó forma) - DLINK Initial point.