4747
-
#3144 Majd meglátjuk, mondjuk én nem ismerem a küldiket, tegnap pontgyűjtés gyanánt lelövöldöztem a 8 apachot. Bár nem is én szedtem le mindet, volt amelyiket a wingman-ekre bíztam. 41 repült órám van és captain vagyok. Nem mintha ettől tudnék repülni :) -
csolee #3143 Üdv!
Erről nem is tudtam ... a saját kiszolgáló személyzet likvidálásáért is kapunk kitüntetést?
Ma este (be)szállok!
Hogy kinél, azt majd meglátjuk ki indít hamarabbbb...
-
#3142 Azt hiszem a rotorra írta, be is kapcsoltam az anti-ice bizbaszt. Végülis mindegy, majd kinyírom a szerelőket :) -
Solt #3141 Jegesedést nem ír ki? 2000 méter felett már szokott ugatni... lehet azért hal be... :) -
#3140 Este csinálok szerót macleody néven, jelszó heli. Vagy csolee koma csinál. -
#3139 Editorban szórakoztam, északról indultam, át akartam jönni a hegyek fölött de nem tudtam megbírkózni a csúccsal. 4085m-nél nem tudtam feljebb menni pedig nem sok kellett volna. Később eszembe jutott, hogy ha lekapcsolom a rakétákat akkor feljebb tudtam volna talán emelkedni. Aztán kerestem egy alacsonyabb részt, ott mentem át, de úgy látszik megviselte a gépet a sok erőlködés mert kipurcant a motor :)
Az indítási procedúra meg nálam egyelőre "WIN+HOME" :) -
Solt #3138 3000 méter? :D Mit keresel ott, ez nem műhold!!! :D Olyan magasan már jegesedik bőven, arra is kell figyelni...
Ekran "nullázás", Indítási procedúra 7. lépése: "Master caution push-light" megnyomod, és nézd meg, hogy repülés közben kiírja-e újra...
-
#3137 Ja, hogy az EKRAN-t nullázni is lehet :) Melyik gombbal? Egyébként egész repülés alatt ott virított a felirat. Ha jól emlékszem tegnap is ez volt, 3000 méter felett kiírta és le is zuhantam. -
Gabhess #3136 Átnéztem de itt csak maga a bs telepíti , vagy törli teljesen. Na sebaj majd nyitok egy wint csak a bsnek..
-
Solt #3135 Ott van amit linkeltem! :) Olvasd el a fórum elejét... ( egy próbát megér ) -
Gabhess #3134 ok pánik lefujva... Csak gondoltam hátha létezik megoldás. -
Solt #3133 Indítás után? Szerintem addig írja, amíg nem pörög fel rendesen... nullázd az ekrant, és figyeld, hogy repülés közben újra írja-e... -
Solt #3132 8 aktiválási ( ha jól emlékszem ) van, amit egyenként 9x lehet deaktiválni, majd újra aktiválni. ( ha jól értelmeztem a kézikönyvet ) Szorozd be! :D
E mellett kizártnak tartom, hogy a kiadó ne adna másik kulcsot, ha eljátszod az összes lehetőséged... tehát nyugi, és tessék elolvasni a dobozban található magyar nyelvű kézikönyvet a pánik előtt... tele van hasznos információval! ;) -
Gabhess #3131
Ez tény, de ha valaki szeret mindenfélével próbálkozni, mint pl Én, annak évente legalább 3-4x ( bizonyos esetekben ez nem is sok ) ujra kell húznia a gépet mert a windows hamar feladja...Ebben az esetben meg igen hamar lemegy a 9... És bár valakinek 5000 nem nagy pénz nekem az. Nem is értem ez mire volt jó a gyártónak. Tulajdonképpen limitálták a játék használhatóságí idejét. -
Solt #3130 Itt nézz körül...
Egyébként, ha jól vettem ki a kézikönyvben leírtakat, akkor egy aktiválást 9x lehet deaktiválni, és újra aktiválni... elvileg ez jó ideig elég... :) -
#3129 Miért írja az EKRAN, hogy right transm oil press? Valami gond van a géppel? Persze lehet, hogy eddig is írta csak nem figyeltem. -
Gabhess #3128 Szeretném ujratelepíteni a bst mert új windowst kap a gép. Szeretném elkerülni ezt a deaktíválásos dolgot. Van olyan módszer amivel ez elkerülhető és csak simán ujratelepítem és megy? Vagy csak ez az egyetlen megoldás deaktíválni, majd install után ujra aktíválni ezt a kódot? -
#3127 Itt van az apach-os pálya ha esetleg ki akarod próbálni. -
csolee #3126 szeretjük a pörgést, csak ne helivel pörögjünk
micsoda természetfotó
ma gOgO!?!?
-
#3125 Ma annyit repültem, hogy bekrepált a motor :)
-
#3124 Senki nem akar repkedni? Azt hittem nagyobb itt a pörgés :) -
#3123 Fut az ... Gyere át FreeTrack topikba és kiderítjük mi a gond ...
SG.hu - FreeTrack topik -
Gabhess #3122 freetrack v2.2 nem hajlandó menni win7 64biten. a trackirt csak megpróbáltam
-
#3121 A Freetrack és a TrackIR két különböző dolog, csak a funkciójuk azonos. -
Gabhess #3120 Jó reggelt mindenkinek. Még mindíg ez a trackir-en fáradozom. Megvan a freeverzója a 2.2 es a problémám az , hogy nem fut win7 64bit alatt... Valakinek volna ötlete mit tehetnék? -
#3119 LOOOL, tényleg tiszta Aranypart :) -
Gabhess #3118 okés igen ez az..köszi mindenkinek
-
#3117 A gyárinak?
Trackir a neve (Ez a kamerarész ...), TrackClip a fényvisszaverő cucc amit a bézbólsapkára raknak és TrackClip Pro amit a fejhallgatóra lehet csíptetni ...
Ha a házilag elkészíthető érdekel, akkor olvasd el a leírást, ott minden benne van xD -
Gabhess #3116 amivel amerre fordítom a fejem arra nézek a kabinban. sok ilyet láttam már más szimulátorokon is. azt keresem
-
Gabhess #3115 Én magára az eszközre gondoltam. Nem a programra. Magára a kütyüre. -
Gabhess #3114 köszi
-
#3113 Ki is raktam. :) -
#3112 Szia, Freetrack neve, DummyBoy az írás szerzője. -
#3111 Itt is fent van, ha ez ugyanaz, mindjárt kirakom a letöltések közé. -
Gabhess #3110 Sziasztok. Érdeklődnék, mi az a kütyü amit sok profi basebal sapkára tesz, és így tudja a nézelődést használni. Érdekelne mi a neve, honnan lehet beszerezni , vagy leírás az elkészítéséhez.
Előre is köszönöm a segítségetek -
#3109 Köszi, megpróbálom letölteni, csak mostanában szarakodik a rapid. -
SzKrisztian #3108 Letölthető Black Shark Cockpit trainert
BS Cockpit trainer
Kezdőknek hasznos lehet. -
#3107 Teljesen másképp viselkedik a gép ha átkapcsolsz realisztikus módra. Én kb. 10 percet repültem árkádban de nem láttam értelmét. 30 órát repültem eddig, általában csak ide-oda szállingózok, gyakorlom a le és felszállást. Bár csolee-vel már elkezdtük a küldetéseket is. Tegnap a DLINK használatát gyakoroltuk, sikerült leszednem egy apach-ot is. Most meg editorban betettem 3 gépet, küldözgetem őket célpontokra. -
4D #3106 Noná, hogy arcade az elején, a gombnyomogatósdi, majd ha az alapok jól mennek. Inkább, mint azonnai kudarchalmazok miatt sutba dobjam. -
csolee #3105 üdv!
ki tudja megmondani mi a szösz:
data link panel jobb felső gombja (házikó forma) - DLINK Initial point.