Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanyo
A hétvégén akarok nekiállni, ha addig nem kezdesz bele, akkor már ne tedd. 😊 Én azért kezdeném ezzel, mert a többi jóval húzósabb, de így legalább lendületet veszek.

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Kössz Balázs!Minden segítség jól jön.
Jó a fordítás a fotókra vagy esetleg mehetne alá is.
Az a helyzet, hogy én azért ennyire nem értem az angolt.A fiam segített volna de qrvára be van táblázva.Februárban középfokú nyelvvizsgája lesz meg hát ugye az éreccccsssségi + készülés egyetemre.Szóval nemigen ér most rá.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Bár én nem repülök a játékkal a fordítással esetleg megpróbálkozhatok fordítással Viszont elõbb befejezek valami mást, a Falcon kézikönyv és oktatófilm projektet.

Ezt viszonylag gyorsan lefordíthatom, de elõfodulhat, hogy kicsit magyartalan lesz, vagy kevésbé szakmai.

A fotókra írt szövegekkel mi legyen a terv? Magyar fordítás a fotókra megfelel?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

vettem, este majd csinálgatom
LeonSilver
Kössz ! Az lenne a legjob szerintem ha az elsõ fejezetnek állnál neki.
Nem kell kapkodni, tényleg ahogy ráérsz úgy csináld.

**--**

#2738 @ Sanyo

Hát igen, szép terjedelmes anyag de ha elkészül sokaknak szerzünk vele kellemes perceket 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ahhh... nem semmi! Drukkolok Urak, és epekedve várakozok! 😄

www.smart-bus.hu

Sanyo
Jézus, hogy mennyi meló lesz... 😊

www.pcpilot.hu

Sanyo
A Tactical Primert bevállalom elejétõl a végéig.

www.pcpilot.hu

ok, nemgond... ossz ki nekem egy részt (egyenlõre csak néhány ezer szónyit vállalok) és csinálgatom ahogy idõm engedi
LeonSilver
Én simán lementem (Margit) hídba mikor megnézetem 😉

Sanyo
Uhh, jó anyag. 😊

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Ott van fent a link.Nézed meg õket fater!

@ Petko

Kössz szépen.Ott a link, nézd meg.

Vélemény ?

Sanyo
Küld át légyszíves és megnézem.

www.pcpilot.hu

nemtudom mennyirõl van szó, de néhány oldal erejéig szívesen segítek
LeonSilver
Huhuuu srácok!Oylan anyagot kaptam, hogy az eszem megáll!
Találtam egyoldalt ahol egy nagyon jó leírás van DCS Black Shark Tactics Primer címmel.A publikálónak írtam egy emilt amiben engedélyt kértem, hogy lefordítsuk és közzétegyük a cuccot.Most válaszolt, az engedélyt természetesen megkaptuk és tõle kaptam még két linket.
Ebbõl az egyik egy nagyon komoly munka ( Gunship Academy ) ami ugyan az Apache-ra épül de kiválóan alkalmazható a többi, hasonló gépre is.

Ez viszont akkora terjedelmû, hogy most keresnem kell segítséget.
Szóval aki keni az inglisht és van ideje & kedve az kérem jelezze.

Sanyo gondolom bennelenne de jólenne ha többen is tudnának segíteni.

polluxware
<#wink>

LeonSilver
Nem arra gondoltam, hogy Te magyarázod meg hanem éppen EDék.Te is tudod, hogy megmagyarázni az ED tud a legjobban 😉

polluxware
"olvastam"

LeonSilver
Hát megmagyarázni és is megtudom.
Annyit kellene csinálni, hogy alapból egy peccs után az említett két értéket átírja.Én csak így repkedek és még semmit sem vettem észre, hogy emiatt lenne szar.

polluxware
én errõl annyit tudok hogy nem kifejezetten bug, hanem az adott jelenlegi engine velejárója, amit azért nem módosítanak javítanak, mert valmi már hibát eredményez.

olvastam edééknél.....

DonZorro
<#eljen><#eplus2><#nyes><#smile><#wink><#taps><#awink><#nevetes1><#papakacsint>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

sure
Az eredeti játékban az ALT+F4 oldja fel a Pause-t. Próbáld ki, hátha nálad is megy - ha nem, sajnos nincs mit tenni...

Isten nem bottal, hanem VMware.

LeonSilver
Már volt korábban de hátha valaki azóta elfelejtette 😉

Elõfordul egy bug miatt, hogy ilyen vagy ehhez hasonló grafikai hibával találkozik a jóember.

A megoldás igen egyszerû, nem is értem a peccsben ez miért nincs benn.
Annyi a teendõ, hogy a Config mappában található graphics.cfg -t kell átírni a következõ módon.
Meg kell keresni ezt a bejegyzést :

near_clip = 0.2;
middle_clip = 4;

Ha minden igaz három helyen szerepel.Az értékeket kell átírni a következõre :

near_clip = 0.1;
middle_clip = 1;

Ennyi.

Sanyo
Billentyûzeten, a kurzorgombok felett van. 😊 Ha már most ilyen apróságokon elakadsz, hogy fog menni a gép felélesztése, az elsõ felszállás, ésatöbbi?

www.pcpilot.hu

Sziasztok.
Már megint itt vagyok.😄
Már jó a geme(szerintem) be is lép meg minden de amikor ki adja a repülõt akkor ki airja azt hogy pause... nem tom még hogy mit.
Melyik gomb a pause?
Vagy mit kell nyomni?
Köszi a segítséget.

DonZorro
Ilyen képet igaz, hogy a letöltött játék ad ki, de az sajnos lopott... Az eredeti játék nem ilyen!!! Az bizony szín tiszta angol és kész!!! <#duhos2>

DummyBoy
Offkorz nincs xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Részemrõl nincs, sõõõt... akarom mondani sört! 😄

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Akkor még egyszer, nincs kifogás ha házigarázda leszek ( ha leszek )?

Igen nem jó a kód😄😄

DummyBoy
Azt tudom miért csak kérdõjelek vannak ...

Ugyanis a lokalizált Win nem tudja lekezelni az orosz kódlapokat és emiatt nem tudja megjeleníteni a cirill karaktereket ...

Ha lenne kódlap, meg cirill karakterkészlet akkor már nem kérdõjelek lennének ...

Hanem egy rakás ismeretlen cirill karakter aminek a jelentése nagyjából annyi lehet szabadfordításban hogy:

Nem jó kód ... xD

Meg van le szedtem ..
Sztem az egész játék.
Csak ki ír valamit.
Csak kérdõjelek vannak.
És azt meg sztem senki se tudja ki olvasni.
De most valaki igencsak segít😄

Segíts magadon, Isten is megsegít. 😉

warez nincs, és nem is lesz... ha megvan az eredeti, akkor alap dolgokban szívesen segítünk...

www.smart-bus.hu

Ja oké
Csak gondoltam majd valaki segít.

Mi a gyík az a Hannah Montana??? 😄

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Ehhh ... ezt a gémet nem tudod "megcsinálni" ... nem olyan tipus ...

xdxd.😄😄
Tesómé.
De az nem számít.
Én gamet akarom meg csinálni.😄😄
Léci valaki vegyen föl MSN-re és segítsen.
MSn:[email protected]

DonZorro
Nem látod, hogy itt a WAREZ nem megengedett Srác??? <#duhos2>
Vedd meg ha kell!!! <#banplz>

Bár ahogy látom, nem sokat tudnál kezdeni vele... <#eplus2>

Hannah Montana és Mario, nomeg kombájn... <#guluszem1>

Le töltöttem.
De adott hozzá kódot is de ez se jó hiába írom be nem fogadja el.
Ezt írja ki.:

Majd tolmácsolom az elégedettséget! 😉

Az szuper lenne... ártani biztos nem árt... 😊

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Ezt látod nem tudtam.A soundpakk egyébként (szerintem) nagyon jó!

**--**

Találtam egy egészen jó kis taktikai leírást, ha sikerül lefordíttatnom kiteszem majd ide.A fiam most készül a középfokú inglisre ( meg éreccségire ) így nem tudom, hogy lesz e ideje rá.Ha nem majd keresek valakit 😉

És ez bizony magyar érdekeltségû... 😊 tpM kolléga hegeszti a hangokat ACE-hez... 😊

www.smart-bus.hu

L Viper
Páros lábbal rúgtak volna seggbe a tanáraim, ha egy ilyen rövid szövegben ennyi hibával írok. Fájdalmas olvasni is! <#merges2>
LeonSilver
Igen, már rájöttem én is.Majd javítom 😉

sure
Épp akartam írni, hogy ugye tudod, mi maradt ki a bannerbõl... "Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni, az ilyen jellegû hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek."

LeonSilver
DRAGONs ArmA2-Sounds

Link

Ezeken a linkeken megnézhetõ ill. hallgathatóak a hangok:

Weapon'z

Engine & Rotor'z

Tank, machinegun,explosion'z

SAM launch

=======================
DRAGON's added ArmA2-ACE-Sounds
=======================
(All sounds by RobertHammer and tpM from Arma 2 Community)

- Bullet hit vehicle
- Bullet hit helicopter
- Bullet hit ground
- Bullet close fly by
- Missile hit ground
- Explosion of vehicle
- Explosion of helo-crash
- 30mm gun fire (in / out / slow / fast)
- MG fire of vehicle
- Missile launch
- Turretrotation of SAM
- Enginesound of tank
- Enginesound of wheel-vehicle
- Enginesound of Ka-50 in cockpit
- Rotorsound of Ka-50
- Rotorsound of Mi-8
- Rotorsound of Mi-24
- Rotorsound of Mi-26
- Rotorsound of Ah-64
- Rotorsound of Ah-1
- Rotorsound of Oh-58
- Rotorsound of Uh-60
- Fire
- Rain
- Thunder
- Ejectseat

=====================
DRAGON's changed original sounds
=====================

- Turend down volume of Engine
- Turend down volume of APU
- Turend down volume of Avionc warning
- Parachute muted
- Normal button sound for trimmer
- Fix of Soundbug

( forrás : ED fórum )

sure
Javaslom inkább korrepetálás kérését a magyar nyelv és irodalom tanárnénivel a suliból elõször.

Ha meg azt sem sikerült megállapítani a hibaüzenetrõl, hogy milyen nyelven van (kriksz-kraksz betûk = orosz, egyéb = valószínûleg angol), tényleg nem bántásból mondom, de attól tartok, nem sok örömed lelnéd ebben a játékban amúgy sem.

LeonSilver
Megvásároltad a játékot vagy csak letöltötted??
Gyanítom, hogy ez utóbbi az igaz így azt tudom mondani Neked, hogy a warezban nem segítünk, többek között azért, mert cirka 4000,- HUF-ért megvásárolható a játék.

sure
Bocs én vagyok a <#lama>, nekem a videó közepe után tûnt fel a buborékos duplakabin, és nem tekertem vissza. Amúgy valószínûleg nincs sok különbség a manõverezõképességük között sem. Francba, néha azért hiányzik a PC - fõleg a Lockon meg a DCS miatt... Ha valaha megint veszeg gépet, az sanszos, hogy az elsõ DCS-es vadász miatt lesz (" unokáink sem fogják látni..").

Sziasztok.
Léci segítsetek már nekem.
Le töltöttem a Digital Combat Simulator: Black Shark , és be lép a játékba és ki dob.
Valamit ki ír nem tom milyen nyelven.
Vegyen már fel MSN-re aki tudna segíteni léci.
MSN:[email protected]
Vagy ha nem vesztek föl akkor itt írjátok már le léci.
Kösz.
Üdv:vida