4747
-
Solt #3184 Urak! Adtak hozzá egy kézi könyvet! Senki nem olvassa? :(( -
kontar #3183 Szia! Én úgy tudom oprendszer újratelepítésnél mindenféle képpen elveszik egy aktiválás. Üdv! -
#3182 Simán telepíted és el is fog indulni.Csak -1 aktiváció. -
#3181 Hali. Volna egy kis gondom. Újra kell telepíteni a gépet, deaktiválnom kellene a játékot gondolom de nincs net, mert lejárt az RC Windows és letiltotta a hálókártyát. Ilyenkor mi van? Simán újratelepítem majd és elindul, vagy új kulcsot kell kérnem? -
Solt #3180 Előtte a Lock-On topikban voltam, és azt hittem ott olvasom a kérdésed... szóval ezért kérdeztem rá, az egyébként teljesen egyértelmű történetre! :)) -
#3179 a DCS:Black Shark de már megválaszolták és thenksz -
Solt #3178 Tárgytalan... ma már nem iszom többet! :D -
Solt #3177 Mármint mi? -
#3176 Na megy már havernál is, úgy néz ki a rendszergazda téma segített. Létezik olyan multiban, hogy én pl. real-ben játszok, haver meg game módban? Vagy együtt a kettő nem működik? Jó lenne ha menne, mert neki még nincs joystickja. -
#3175 Külön. -
#3174 Ez egy különálló játék vagy a LO:MAC kiegje? -
#3173 Rendben, felőlem mehet a téma. Majd csinálok pályát ahol nem lesz ellen, úgyis kell havernak is gyakorolnia. Nektek nem lesz fegyveretek csak nekem, szóval majd menekülhettek :)
LeonSilver: pár perc és kiderül hová telepítette fel.
Egy haveromnak van egy eladó K-26-os műszerfala, nem kell valakinek? Meg keresek eladó X52-t. -
#3172 99.1%, hogy a C meghajtó Program Files (x86) mappájába telepítette.
Telepítésnél szól is, hogy abba a mappába ne telepítsük a játékot mert ne m fog működni. -
csolee #3171 macleody!
megszületett az elhatározás!
nem nylok fegyverhez, amíg nemtok biztosan repülni - téboly, hogy mennyit szerencsétlenkedem a függeszkedéssel
megköszönöm, ha együtt nyomjuk tovább...
pl: kedd este -
#3170 A Win7 és a Vista szeret hisztizni ha a C meghajtón akarsz garázdálkodni és nem rendszergazda vagy ...
Csak akkor nem nyüsszög, ha rendszergazdaként indítasz, vagy ki van kapcsolva az UAC ...
Mondjuk én régóta nem telepítek semmit C-re ... de pont emiatt :) -
#3169 Sanyo: nem tudom hová telepítette, este megkérdezem.
DummyBoy: megnézzük, bár nálam nem rendszergazdaként fut és nincs vele gond.
Köszi az ötleteket. -
csolee #3168 én is a windows-hoz kötném a problémát, de nem egyszerüen a win7-hez (nekem minden probléma, külön állítás nékül megy),
talán kiegészítő elemek, driverek, ...passz de ne adjátok fel!!!
további szép napot! -
#3167 Vagy pl.: rendszergazdaként kellene indítani ... Esetlag UAC-ot kikapcsolni ... -
#3166 Hova telepítette? A Vista és a Win7 nem szeret a Program Files-ből futtatni semmit. Próbálja meg máshova (pl: D:\gamez\), ha úgy sem megy, tovább okoskodunk. :) -
#3165 Nincs valakinek ötlete a következő problémára? Haver megvette a játékot, fel is telepítette de az opciókban semmit nem tud állítani, mert hibát ír ki a gép.
-
#3164 Bocs a nagy képért, elcsesztem a linket. -
#3163 Úton a csapat. 24 gép felszálláskor olyan diavetítést produkált, hogy öröm volt nézni.
Tudom, tudom, jól elvagyok magamban :) -
#3162 A fotóriporter halált megvető bátorsággal állt a félelmetes tűzerő útjába, hogy elkészíthesse a pulitzer díjas képet :)
-
#3161 Hóeséses küldi, időjárás átállítva nyárra, 1.1-es, 1.2-es heliket választva 3-3 plusz wingman amiknek parancsokat osztogathatsz. Tehát ha ketten nyomjuk a pályát 8 madárral támadhatjuk az ellent.
Letöltés. -
#3160 Ja, elég sok az enemy a pályán, na de sebaj, repkedni jó :)
Jó lenne 4-5 ember, akkor már lehetne aprítani. Ma találkoztam egy haverommal, mondtam neki, hogy áttértem F1-ről Kamovra, erre azt mondja, hogy ő is ezzel játszik. Csak sajnos nincs internete otthon. -
csolee #3159 ezt megismerem! én vagyok ... farok nélkül
hát igen - két gép kevés ca. 30-40 db ellen leküzdésére
-
#3158 Jöhettél volna vaze, elvesztettük a repteret :)
-
#3157 datalink próbálgatás meg "szemezés"
-
#3156 Singleben az enyém sem mert unlimitedre van állítva :) -
csolee #3155 kenny: 2010. feb. 12. 14:20 | galéria | válasz erre | #3035
made in kaposvár,
az biztos hogy az én tankom még nem fogyott ki sosem ...
... hamarabb vágom haza magam vagy vki más -
#3154 Ok, akkor ma este bevetés. Előtte még tartok egy kis gyakorló repülést bemelegítésnek. Nem tudom ki Kenny de jöhetne ő is. Beszélek a szerelőkkel, túl sokat fogyaszt a gépmadár :) -
csolee #3153 macleody!
arra a missionra gondoltam, amelyben a "folyóparton" a városnál küzdöttünk még hároman.
te visszamentél tankolni...
van benne nyílt terület, dombok, város, mindenféle ellenség
tanulhatunk rajta, de nem aláznak le bennünket közben -
#3152 Melyik missionre gondolsz? Az uccsóra, amelyikben apachok is vannak? -
Solt #3151 Neeem... sajna nem... :( Nincs időm, bár jó lenne... pl a kampány lejátszása multiban jó ötlet... -
#3150 Arra gondoltam, hogy megcsinálom a kampányt többjátékosra és végigtolhatnánk majd azt is. A mission packot meg köszi, majd lefordítom google translatorral, hátha megértem mit ír :)
Solt, nem te voltál tegnap bent a szerón? -
csolee #3149 aki legközelebb mikrofon nélkül jön azt
sirály volt - ezt a missiont válasszuk legközelebb is
-
#3148 Na jó volt ma is :)
Kenny gyere máskor is.
Kiírta az EKRAN, hogy forward tank 110 mittoménmi. Mondom mivan, tank van előttem vagy mi? Aztán rájöttem, hogy fogy a nafta :) -
csolee #3147 indítom a hajtómüveket:
91.82.221.215
10308
heli
-
#3146 Na én megmondom a frankót. Nem tudom :) Más játékokban úgy szok vanni, hogy ha megcsináltad a küldiket vagy a kampányt, akkor azok bekerülnek az instant cuccok közé. -
csolee #3145 üdv!
korábban kérdeztem, de nem jött rá válasz... ezért újra próbálkozom:
miért adja ugyanazt az instant action???
(kiírja hogy 100% comlete)
mindenféle rádiózás nélkül letettem a heli a bázison