4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• Solt
    Urak! Adtak hozzá egy kézi könyvet! Senki nem olvassa? :((
  • kontar
    Szia! Én úgy tudom oprendszer újratelepítésnél mindenféle képpen elveszik egy aktiválás. Üdv!
  • LeonSilver
    Simán telepíted és el is fog indulni.Csak -1 aktiváció.
  • macleody
    Hali. Volna egy kis gondom. Újra kell telepíteni a gépet, deaktiválnom kellene a játékot gondolom de nincs net, mert lejárt az RC Windows és letiltotta a hálókártyát. Ilyenkor mi van? Simán újratelepítem majd és elindul, vagy új kulcsot kell kérnem?
  • Solt
    Előtte a Lock-On topikban voltam, és azt hittem ott olvasom a kérdésed... szóval ezért kérdeztem rá, az egyébként teljesen egyértelmű történetre! :))
  • Matthew Baker
    a DCS:Black Shark de már megválaszolták és thenksz
  • Solt
    Tárgytalan... ma már nem iszom többet! :D
  • Solt
    Mármint mi?
  • macleody
    Na megy már havernál is, úgy néz ki a rendszergazda téma segített. Létezik olyan multiban, hogy én pl. real-ben játszok, haver meg game módban? Vagy együtt a kettő nem működik? Jó lenne ha menne, mert neki még nincs joystickja.
  • Sanyo
    Külön.
  • Matthew Baker
    Ez egy különálló játék vagy a LO:MAC kiegje?
  • macleody
    Rendben, felőlem mehet a téma. Majd csinálok pályát ahol nem lesz ellen, úgyis kell havernak is gyakorolnia. Nektek nem lesz fegyveretek csak nekem, szóval majd menekülhettek :)

LeonSilver: pár perc és kiderül hová telepítette fel.

Egy haveromnak van egy eladó K-26-os műszerfala, nem kell valakinek? Meg keresek eladó X52-t.
  • LeonSilver
    99.1%, hogy a C meghajtó Program Files (x86) mappájába telepítette.
    Telepítésnél szól is, hogy abba a mappába ne telepítsük a játékot mert ne m fog működni.
  • csolee
    macleody!

megszületett az elhatározás!
    nem nylok fegyverhez, amíg nemtok biztosan repülni - téboly, hogy mennyit szerencsétlenkedem a függeszkedéssel
    megköszönöm, ha együtt nyomjuk tovább...
    pl: kedd este
  • DummyBoy
    A Win7 és a Vista szeret hisztizni ha a C meghajtón akarsz garázdálkodni és nem rendszergazda vagy ...

Csak akkor nem nyüsszög, ha rendszergazdaként indítasz, vagy ki van kapcsolva az UAC ...

Mondjuk én régóta nem telepítek semmit C-re ... de pont emiatt :)
  • macleody
    Sanyo: nem tudom hová telepítette, este megkérdezem.

DummyBoy: megnézzük, bár nálam nem rendszergazdaként fut és nincs vele gond.

Köszi az ötleteket.
  • csolee
    én is a windows-hoz kötném a problémát, de nem egyszerüen a win7-hez (nekem minden probléma, külön állítás nékül megy),
    talán kiegészítő elemek, driverek, ...passz de ne adjátok fel!!!

további szép napot!
  • DummyBoy
    Vagy pl.: rendszergazdaként kellene indítani ... Esetlag UAC-ot kikapcsolni ...
  • Sanyo
    Hova telepítette? A Vista és a Win7 nem szeret a Program Files-ből futtatni semmit. Próbálja meg máshova (pl: D:\gamez\), ha úgy sem megy, tovább okoskodunk. :)
  • macleody
    Nincs valakinek ötlete a következő problémára? Haver megvette a játékot, fel is telepítette de az opciókban semmit nem tud állítani, mert hibát ír ki a gép.

• macleody
    Bocs a nagy képért, elcsesztem a linket.
  • macleody
    Úton a csapat. 24 gép felszálláskor olyan diavetítést produkált, hogy öröm volt nézni.

Tudom, tudom, jól elvagyok magamban :)
  • macleody
    A fotóriporter halált megvető bátorsággal állt a félelmetes tűzerő útjába, hogy elkészíthesse a pulitzer díjas képet :)

• macleody
    Hóeséses küldi, időjárás átállítva nyárra, 1.1-es, 1.2-es heliket választva 3-3 plusz wingman amiknek parancsokat osztogathatsz. Tehát ha ketten nyomjuk a pályát 8 madárral támadhatjuk az ellent.

Letöltés.
  • macleody
    Ja, elég sok az enemy a pályán, na de sebaj, repkedni jó :)
    Jó lenne 4-5 ember, akkor már lehetne aprítani. Ma találkoztam egy haverommal, mondtam neki, hogy áttértem F1-ről Kamovra, erre azt mondja, hogy ő is ezzel játszik. Csak sajnos nincs internete otthon.
  • csolee
    ezt megismerem! én vagyok ... farok nélkül
    hát igen - két gép kevés ca. 30-40 db ellen leküzdésére
  • macleody
    Jöhettél volna vaze, elvesztettük a repteret :)

• Kenny85
    datalink próbálgatás meg "szemezés"
  • macleody
    Singleben az enyém sem mert unlimitedre van állítva :)
  • csolee
    kenny: 2010. feb. 12. 14:20 | galéria | válasz erre | #3035
    made in kaposvár,
    az biztos hogy az én tankom még nem fogyott ki sosem ...
    ... hamarabb vágom haza magam vagy vki más
  • macleody
    Ok, akkor ma este bevetés. Előtte még tartok egy kis gyakorló repülést bemelegítésnek. Nem tudom ki Kenny de jöhetne ő is. Beszélek a szerelőkkel, túl sokat fogyaszt a gépmadár :)
  • csolee
    macleody!
    arra a missionra gondoltam, amelyben a "folyóparton" a városnál küzdöttünk még hároman.
    te visszamentél tankolni...
    van benne nyílt terület, dombok, város, mindenféle ellenség
    tanulhatunk rajta, de nem aláznak le bennünket közben
  • macleody
    Melyik missionre gondolsz? Az uccsóra, amelyikben apachok is vannak?
  • Solt
    Neeem... sajna nem... :( Nincs időm, bár jó lenne... pl a kampány lejátszása multiban jó ötlet...
  • macleody
    Arra gondoltam, hogy megcsinálom a kampányt többjátékosra és végigtolhatnánk majd azt is. A mission packot meg köszi, majd lefordítom google translatorral, hátha megértem mit ír :)
    Solt, nem te voltál tegnap bent a szerón?
  • csolee
    aki legközelebb mikrofon nélkül jön azt
    sirály volt - ezt a missiont válasszuk legközelebb is
  • macleody
    Na jó volt ma is :)
    Kenny gyere máskor is.
    Kiírta az EKRAN, hogy forward tank 110 mittoménmi. Mondom mivan, tank van előttem vagy mi? Aztán rájöttem, hogy fogy a nafta :)
  • csolee
    indítom a hajtómüveket:
    91.82.221.215
    10308
    heli
  • macleody
    Na én megmondom a frankót. Nem tudom :) Más játékokban úgy szok vanni, hogy ha megcsináltad a küldiket vagy a kampányt, akkor azok bekerülnek az instant cuccok közé.
  • csolee
    üdv!
    korábban kérdeztem, de nem jött rá válasz... ezért újra próbálkozom:
    miért adja ugyanazt az instant action???
    (kiírja hogy 100% comlete)
    mindenféle rádiózás nélkül letettem a heli a bázison