4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• Solt
    Én idegenforgalomban dolgozom, lassan kezdődik a szezon, és így sajna egyre kevesebb időm van repkedni... ha mégis van, akkor mostanában én is RoF-al próbálkozom...

Ha egyszer pont úgy érek rá, hogy pont reppentek, szívesen csatlakozom... lassan én tanulhatok majd tőletek... még a G940-t sem tudtam rendesen letesztelni DCS-l... :(
  • LeonSilver
    Látogassatok el ide.Biztos lesznek olyanok akik szívesen repülnek veletek.
  • macleody
    Pedig jó lenne 4-5 gépet a levegőben látni, legalább lenne aki leckét ad repülésből :)
  • LeonSilver
    Én nem.Ha van időm vagy kedvem akkor RoF-ot nyomom online.
  • csolee
    üdv Mindenkinek!
    Solt & LeonSilver!

Ti multiban nem nyomjátok a gamest?
    vagy ez bizalmas infó?

további szép napot!
  • macleody
    Ha valaki késztetést érez egy kis repüléshez jöhet.
  • macleody
    Így elsőre elég viccesnek tűnik. Kb. az 1000 éves Apach játék hangulatát idézi. Különösen vicces volt ahogy felszállás közben a rotor végei lefelé lógtak, mintha a földön állt volna a heli. Meglátjuk mi lesz belőle.
  • LeonSilver
    http://www.flyonline.hu/szimulatorok/longbow-combat-helo.html
  • macleody
    Ne tolongjatok annyira :) Csolee el vagy tűnve.
  • macleody
    Este lesz szerver, ha van kedvetek gyertek. Kezdésnek csak repkedés, ellenfelek nélkül.
    ramboroby_sg_team_hungary
    pass: sg.hu
  • SgtChris
    Na meglesem estére én is ezt a beállítást, sajna nekem nincs ilyen Saitek csodám, csak egy Logitech Wingman Extreme 3D-m, de tökéletesen elég nekem ez is, de működő trimmel jobban viselném a nehézségeket. :-)

Amúgy nekem is Win7 Ultimate x64 van fent...
  • Kenny85
    áhh köszi. én is keresgettem fájlokban, hogy minél akadhat össze a kormánnyal, de ezen átsiklottam. Átírtam most megy a trimm ha kormány be van dugva. Végre nem kell tekergetnem :D
  • macleody
    Megvan a megoldás. A játék mappájában, a config\producer.cfg fájlban a ForceFeedbackEnabled sort átírtam false-ra. Így minden oké.

Nekem Momo kormányom van, gondolom Saitek pedállal nem lett volna ez a szívás.
  • LeonSilver
    Mióta "megjelent" win7 64b oprenncccert használok ( először RC majd a végleges ).Semmi bajom a trimmel vagy bármi mással.Tökéletesen működik az x52, saitek pedál ( előtte egy kormány/pedál kombó pedálját használtam ), trekkir.
  • macleody
    Csak a win7 lehet a ludas a dologban, legalábbis nálam. 7100 RC-n tökéletesen működött minden. Elképzelni nem tudom mi lehet a baja. A pedálok után nem sok kedvem van a joyt tekergetni.
  • SgtChris
    A trim nálam se műxik....ha bekapcsolom, a gép jobbra fordul és sűllyedni kezd, a trimet kioldani se tudom, így marad a biztos halálspirál a földig.... így nem használom, csak az autopilot módokat.
  • macleody
    Na jó feladom, ebből uninstall lesz meg lemeztördelés.
  • macleody
    Azért nem értem, mert újratelepítés előtt is a kormány pedáljaival fordultam és semmi gond nem volt.
  • Kenny85
    ismerős
    nekem pl a kormány miatt nem ment, kihúzom akkor megy a trimm.
  • macleody
    Én nem tudom mi van ezzel a tetű játékkal, de nem megy a trimm. Rudderrel fordulva visszaáll az eredeti irányba, meg bal oldalon a műszer is beáll középre, de hátra bukfencezik a gép ha elengedem a joyt. Az automatika be van kapcsolva.
  • macleody
    Csak gondolom te nem a weboldalon keresztül deaktiváltad. Nálam ott lehetett valami bibi.
  • Solt
    :)))))

Én úgy csináltam ahogy a füzet írja, és nekem sikerült... már 2x eljátszottam... :)

Egyébként meg ha minden aktiválást elcseszünk akkor sincs gond... biztos, hogy adnak új kódot... letöltős FC-nél is ez volt... sokan kértek, és kaptak is új kódot... ;)
  • macleody
    Köszi, én is szeretlek :)
    Lehet, fel volt írva a hardver kód, azt másoltam be, aztán deaktiválás után csak annyit írt, hogy megtörtént meg 9 maradt. Na de sebaj egy darabig kihúzom a maradékkal, gépfejlesztés úgysem lesz, a win meg remélem kitart 1-2 évig :)
  • Solt
    Szerintem te szúrtad el... :))
  • macleody
    A helyzet az, hogy tegnap deaktiváltam a játékot azon az oldalon amit a füzet említ. Ki is írta, hogy 9 deaktiválási lehetőségem maradt még, viszont nem adott kódot, így a játék újratelepítése után ismét aktiválnom kellett. Így a tegnapi termés win reinstall után -1 deaktiválás és -1 aktiválás. Nem mondom, hogy nem én szúrtam el de elég érdekes.
  • Solt
    Így van! :) A #3186-ban Leon bemásolta, hogy mi a feltétele ennek...
  • Papa01 #3198
    Urak, ha jól értem, deaktiválni akkor kell, ha ugyanarra a gépre és oprendszerre akarom újratelepíteni a BS-t? Uninstall előtt deaktiválás, majd telepítés után reaktiválás? :)
    És ez esetben nincs -1 aktiválási lehetőségem?
  • kontar
    Lock-On ba is ennek a terrain file-jait használom szépen megcsinálták.
  • kontar
    Nem tudtam hogy xp-n szaggat utánaolvastam hogy win7 sokkal jobban megy csak 2napig szenvedtem vele xp-n. Előbb is tájékozódhattam volna hogy eleve ne rakjam xp-re. Ha win7-et ujratelepítésnél win7-re cserélem és működik a deaktiváció akkor nincs gond egy pár évig.
  • kontar
    Igen megpróbáltam kézi reaktiválást is mindig hibaüzenet dobott hogy aktiváljam és a végén le is vonta.
  • kontar
    Megnézem jövőhéten hogy bírja a 3mag az új Battlefield multit, ha zsizsikes lesz, kell a 4mag az megint -1 akármit csinálok, na ezt magyarázzátok el Olegéknek. LOL
  • Solt
    Kimásoltad a kódot amit adott, és utána visszamásoltad?
  • kontar
    Majd írok egy emailt nekik ha elfogy, évente legalább 2x újraraktam az xp-t lehet win7-et nem kell.Ha nem aktiválják hát így jártam, többet nem veszek limitált játékot.
  • kontar
    Értem de az nem nagyon működött, pedig ugyanarra a winyóra raktam online sem láthatott semmilyen hardvercserét, fél éven belül úgyis kipróbálom hogy ugyanarra az oprendszerre teszem (win ujratelepítés) majd kiderül.
  • Solt
    Deaktiválás után Reaktiválni kell... nem Aktiválni... ennek a menete benne van a kis füzetben... ;)
  • kontar
    Én XP 32biten deaktiváltam mert 3maggal 4gb rammal 260gtx-el szaggatott, Új Win7 64bit-re felraktam aktiválnom kellett -1.Ezen legalább nem szaggat. Üdv!
  • LeonSilver
    http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=568704&postcount=3
  • Solt
    Jobban jársz, ha átolvasod otthon... olvasni sem egyszerű, hát még elmagyarázni... :)
  • LeonSilver
    Tévedés.
    Egyébként pedig számtalanszor be lett már postolva :

An activation will be required if the hardware/software changes exceed 12 points as rated below:

CPU ID: 13
    Windows PID: 3
    Computer Name: 3
    Hard drive volume serial number: 3
    MAC address: 6
    RAM amount: 6
  • macleody
    Olvasnám én ha otthon lennék :) Úgy emlékszem azt írták, hogy deaktiválni kell és újratelepítésnél reaktiválni. Csak gondolom net nélkül nem lehet deaktiválni. Na mindegy, ha otthon leszek majd megnézem.

Köszi az infókat skacok.