4747
-
Solt #3224 Én idegenforgalomban dolgozom, lassan kezdődik a szezon, és így sajna egyre kevesebb időm van repkedni... ha mégis van, akkor mostanában én is RoF-al próbálkozom...
Ha egyszer pont úgy érek rá, hogy pont reppentek, szívesen csatlakozom... lassan én tanulhatok majd tőletek... még a G940-t sem tudtam rendesen letesztelni DCS-l... :( -
#3223 Látogassatok el ide.Biztos lesznek olyanok akik szívesen repülnek veletek. -
#3222 Pedig jó lenne 4-5 gépet a levegőben látni, legalább lenne aki leckét ad repülésből :) -
#3221 Én nem.Ha van időm vagy kedvem akkor RoF-ot nyomom online. -
csolee #3220 üdv Mindenkinek!
Solt & LeonSilver!
Ti multiban nem nyomjátok a gamest?
vagy ez bizalmas infó?
további szép napot! -
#3219 Ha valaki késztetést érez egy kis repüléshez jöhet. -
#3218 Így elsőre elég viccesnek tűnik. Kb. az 1000 éves Apach játék hangulatát idézi. Különösen vicces volt ahogy felszállás közben a rotor végei lefelé lógtak, mintha a földön állt volna a heli. Meglátjuk mi lesz belőle. -
#3217 http://www.flyonline.hu/szimulatorok/longbow-combat-helo.html -
#3216 Ne tolongjatok annyira :) Csolee el vagy tűnve. -
#3215 Este lesz szerver, ha van kedvetek gyertek. Kezdésnek csak repkedés, ellenfelek nélkül.
ramboroby_sg_team_hungary
pass: sg.hu -
#3214 Na meglesem estére én is ezt a beállítást, sajna nekem nincs ilyen Saitek csodám, csak egy Logitech Wingman Extreme 3D-m, de tökéletesen elég nekem ez is, de működő trimmel jobban viselném a nehézségeket. :-)
Amúgy nekem is Win7 Ultimate x64 van fent... -
#3213 áhh köszi. én is keresgettem fájlokban, hogy minél akadhat össze a kormánnyal, de ezen átsiklottam. Átírtam most megy a trimm ha kormány be van dugva. Végre nem kell tekergetnem :D -
#3212 Megvan a megoldás. A játék mappájában, a config\producer.cfg fájlban a ForceFeedbackEnabled sort átírtam false-ra. Így minden oké.
Nekem Momo kormányom van, gondolom Saitek pedállal nem lett volna ez a szívás. -
#3211 Mióta "megjelent" win7 64b oprenncccert használok ( először RC majd a végleges ).Semmi bajom a trimmel vagy bármi mással.Tökéletesen működik az x52, saitek pedál ( előtte egy kormány/pedál kombó pedálját használtam ), trekkir. -
#3210 Csak a win7 lehet a ludas a dologban, legalábbis nálam. 7100 RC-n tökéletesen működött minden. Elképzelni nem tudom mi lehet a baja. A pedálok után nem sok kedvem van a joyt tekergetni. -
#3209 A trim nálam se műxik....ha bekapcsolom, a gép jobbra fordul és sűllyedni kezd, a trimet kioldani se tudom, így marad a biztos halálspirál a földig.... így nem használom, csak az autopilot módokat. -
#3208 Na jó feladom, ebből uninstall lesz meg lemeztördelés. -
#3207 Azért nem értem, mert újratelepítés előtt is a kormány pedáljaival fordultam és semmi gond nem volt. -
#3206 ismerős
nekem pl a kormány miatt nem ment, kihúzom akkor megy a trimm. -
#3205 Én nem tudom mi van ezzel a tetű játékkal, de nem megy a trimm. Rudderrel fordulva visszaáll az eredeti irányba, meg bal oldalon a műszer is beáll középre, de hátra bukfencezik a gép ha elengedem a joyt. Az automatika be van kapcsolva. -
#3204 Csak gondolom te nem a weboldalon keresztül deaktiváltad. Nálam ott lehetett valami bibi. -
Solt #3203 :)))))
Én úgy csináltam ahogy a füzet írja, és nekem sikerült... már 2x eljátszottam... :)
Egyébként meg ha minden aktiválást elcseszünk akkor sincs gond... biztos, hogy adnak új kódot... letöltős FC-nél is ez volt... sokan kértek, és kaptak is új kódot... ;) -
#3202 Köszi, én is szeretlek :)
Lehet, fel volt írva a hardver kód, azt másoltam be, aztán deaktiválás után csak annyit írt, hogy megtörtént meg 9 maradt. Na de sebaj egy darabig kihúzom a maradékkal, gépfejlesztés úgysem lesz, a win meg remélem kitart 1-2 évig :) -
Solt #3201 Szerintem te szúrtad el... :)) -
#3200 A helyzet az, hogy tegnap deaktiváltam a játékot azon az oldalon amit a füzet említ. Ki is írta, hogy 9 deaktiválási lehetőségem maradt még, viszont nem adott kódot, így a játék újratelepítése után ismét aktiválnom kellett. Így a tegnapi termés win reinstall után -1 deaktiválás és -1 aktiválás. Nem mondom, hogy nem én szúrtam el de elég érdekes. -
Solt #3199 Így van! :) A #3186-ban Leon bemásolta, hogy mi a feltétele ennek...
-
#3198 Urak, ha jól értem, deaktiválni akkor kell, ha ugyanarra a gépre és oprendszerre akarom újratelepíteni a BS-t? Uninstall előtt deaktiválás, majd telepítés után reaktiválás? :)
És ez esetben nincs -1 aktiválási lehetőségem? -
kontar #3197 Lock-On ba is ennek a terrain file-jait használom szépen megcsinálták. -
kontar #3196 Nem tudtam hogy xp-n szaggat utánaolvastam hogy win7 sokkal jobban megy csak 2napig szenvedtem vele xp-n. Előbb is tájékozódhattam volna hogy eleve ne rakjam xp-re. Ha win7-et ujratelepítésnél win7-re cserélem és működik a deaktiváció akkor nincs gond egy pár évig. -
kontar #3195 Igen megpróbáltam kézi reaktiválást is mindig hibaüzenet dobott hogy aktiváljam és a végén le is vonta. -
kontar #3194 Megnézem jövőhéten hogy bírja a 3mag az új Battlefield multit, ha zsizsikes lesz, kell a 4mag az megint -1 akármit csinálok, na ezt magyarázzátok el Olegéknek. LOL -
Solt #3193 Kimásoltad a kódot amit adott, és utána visszamásoltad? -
kontar #3192 Majd írok egy emailt nekik ha elfogy, évente legalább 2x újraraktam az xp-t lehet win7-et nem kell.Ha nem aktiválják hát így jártam, többet nem veszek limitált játékot. -
kontar #3191 Értem de az nem nagyon működött, pedig ugyanarra a winyóra raktam online sem láthatott semmilyen hardvercserét, fél éven belül úgyis kipróbálom hogy ugyanarra az oprendszerre teszem (win ujratelepítés) majd kiderül. -
Solt #3190 Deaktiválás után Reaktiválni kell... nem Aktiválni... ennek a menete benne van a kis füzetben... ;) -
kontar #3189 Én XP 32biten deaktiváltam mert 3maggal 4gb rammal 260gtx-el szaggatott, Új Win7 64bit-re felraktam aktiválnom kellett -1.Ezen legalább nem szaggat. Üdv! -
#3188 http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=568704&postcount=3 -
Solt #3187 Jobban jársz, ha átolvasod otthon... olvasni sem egyszerű, hát még elmagyarázni... :) -
#3186 Tévedés.
Egyébként pedig számtalanszor be lett már postolva :
An activation will be required if the hardware/software changes exceed 12 points as rated below:
CPU ID: 13
Windows PID: 3
Computer Name: 3
Hard drive volume serial number: 3
MAC address: 6
RAM amount: 6 -
#3185 Olvasnám én ha otthon lennék :) Úgy emlékszem azt írták, hogy deaktiválni kell és újratelepítésnél reaktiválni. Csak gondolom net nélkül nem lehet deaktiválni. Na mindegy, ha otthon leszek majd megnézem.
Köszi az infókat skacok.