Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Egyébként a mission editor nem is rossz ötlet. Megtanulom a kezelését
és csinálok küldiket. Csak majd ki kell tapasztalni... 😊
Ka-50
Ka-50
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
Köszi elõre is! 😊
- mit csinálsz? <#idiota>#idiota> ezt én nem hiszem el!
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
a #4616 számú hozzászólásban leírtakat lehet a world-ben is, alkalmazni?
http://www.youtube.com/watch?v=Ug6W7_tafnc
Amikor az egyik fenn a másik lenn akkor ütköznek itt egy videó, a lapát mit csin a rep közben. Remélem segítettem.
Jó repkedést Neked is! 😊
Am nyugodtan beletúrhatsz ezekbe amiket mondottam sokkal jobban fog futni cucc és persze nem sok különbség lesz látványban de teljesítményben annál inkább most már az egér is látszik fullba az egér beállításokkal addig vacakoltam míg megéreztem h na most jó lesz és láss csodát 😊 KELLEMES REPKEDÉST !
Van benne egy AMD 64X2 Dual Core proci 4200+ 2.21Ghz (neked gondolom mondanom sem kell, hogy ez két magos) 😊 Ezt cserélni kell majd lassan.
3GB memória asszem DDR3, de most veszek bele két 4GB-ost mert csak 5000Ft az ára. Nagyon lement, ajánlom mindenkinek!!!
NVidia GeForce GTX550 Ti vidikari 192Bit 1GB DDR5.
A winyóm réginek mondható de nem tudom a sebességét megmondani.
Mindez 64bites win7 alatt fut.
Köszi a leírtakat. Annyira nem akarom lebutítani a grafikát, azért legyen látvány is. Néha akad meg egy kicsit, de lehet, hogy a vírusírtó, vagy az utorrent seedelése okozhatja. Ez most jutott eszembe, majd kipróbálom. 😊
Graphics.cfg -> fogquality=1 ->0-ra
nem fog nõni az fps ,viszont sokat dob azon hogy 30fps alá ne menjen!
Game dir\BlackShark\data\scripts\options.lua
["haze"] = 1, -> 0 eltûnik fátyolos ködösítés a tájról -> aki ezt szeretné persze😊 +fps
cripts\options.lua
lap alján vannak az érdekes dolgok...
["effects"] = 2,
["lights"] = 3,
["haze"] = 1,
effekts 2=full
1=kikapcsolja a földközben való lebegésnél a porfelhõt
0=kikapcsolja a földközben való lebegésnél a porfelhõt+ kikapcsolja a Flare effektnél a színt, valamint a szétrobbanó roncsok nem égnek füstölve, hanem azonnal kialszik a tûz
lights 3=full
2=megmarad a heli beacon világítása, talajfényszóró is! ,más távoli gépét asszem kikapcsolja
1=megmarad a helyzetvilágítás a beacon is, de nincs hatással a fény a környezetére (ez sokat dob a teljesítményen)
haze= eltûnik a pára, de mivel az FC-vel ellentétben nem együtt van a fény opciókkal így nem sok vizet zavar teljesítményileg.
water=0 ha nem repked az ember a tenger közelében akkor kikapcsolható sztem.. dob a teljesítményen ez is (gondolok itt a talajvíz teljesítmény romboló hatására)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
Ka-50
Szerintem a következõ kör az AMD vagy az NVIDIA honlap letöltési részlege legyen, a videokártyád meghajtóprogramjának manuális frissítése szerintem meg fogja oldani a te gondodat is.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Ka-50
Ha nem segít, próbáld meg nem fullscreenben, de szintén a desktoppal megegyezõ felbontásban.
Esetleg VGA driver csere (Jolly Joker, de mondjuk #4592-re is az lett a gyógyír...)
Isten nem bottal, hanem VMware.
Ka-50