4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• Solt
    JKLY7-KLGT6-77LOP-RTZS9
  • Mikoyan
    Valaki mondjon egy pár serial key-t PLS
  • Ati810
    Nos, AI gépből van egy pár, amit most fejből neked nem tudok felsorolni, de vezethetőből csak egy van, a Ka-50. Ezen kívül különböző trükkökkel meglehet oldani, hogy AI által vezetett gépet irányíthass Ka-50 kabinnal.
  • Mikoyan
    Sziasztok!Milyen helikopterek illetve repülők találhatók ebben a játékban?
  • DrBrown
    Hehehe, akkor megmarad nekem! :D Egy bambi oda! :D
  • Ati810
    Inkább legyen valami üdítő, az alkoholt nem szeretem.
  • DrBrown
    Tényleg... köszi! Egy sör oda! :)
  • Ati810
    Fent a kék menüsáv (Főoldal, IT/Tech, Tudomány stb.) felett van egy másik sor. Ott a legelső "fórum" nevű linkre rákattintasz és a bejövő oldalon balra a "Szia DrBrown!" felirat alatt az első menüpont a privát üzenetek.
  • DrBrown
    Hogy manóba lehet megnézni a privát üzeneteimet ezen az oldalon?
  • DrBrown
    Vifíl forint?
  • LeonSilver
    Ámberock. X-52pro eladodó.
    Alig használt, ámde kifogástalan állapotban leledzik!
  • Leon77
    Kissé késve, de most jutottam el idáig. A fék kiengedése a sima W betűvel működik az eddigi bal shift+W (fék ki/be)helyett. A fék behúzása ugyanúgy bal shift+W.
  • gsg16
    én is benne lennék,bár most néhány napig még nem fogok ráérni esténként
  • DrBrown
    Benne vagyok! Egyeztessünk össze! :)
  • csolee
    hi All!
    van aki egy kampányt végig tolna multiban?
    egyeztetett időpontban missionról missionra mehetne lassan végig...
    további szép napot!
  • DrBrown
    Köszi szépen, ránézek!
  • gsg16
    INNEN le tudod tölteni eredetibe a World-öt.csak a modulokat kell megvenni majd hozzá,de a SU25T még így is ingyen benne van.ez a gyártó hivatalos honlapja
  • DrBrown
    Ha van valakinek mission-je szívesen kipróbálnám... :)
  • DrBrown
    Igen, a dcs world-öt már nézegettem neten, de nem találtam olyan oldalt ahonnan le lehetne tölteni, bár nem is kerestem igazán, mert meg szeretném venni eredetiben. Ez a szimulátor simán megéri a pénzét. Nem beszélve az új fejlesztésről, ahol egy Huey fülkéjébe ülhetünk. Ajánlom mindenki figyelmébe:
    Klatty ide

Jövő héten irány a bolt... :) (gondolom a tesco-ban kint van...)
  • Leon77
    Ha már mission editor, javaslom a world-öt az új dolgok miatt.
  • gsg16
    amíg megtanulod a mission editor használatát,kérj az ide járóktól általuk készített mission-t.nagy valószínűséggel adnak olyan küldetést,amitől nem fogod egyhangúnak találni a játékot.
  • DrBrown
    Köszi a tippeket, rajta vagyok! :)
    Egyébként a mission editor nem is rossz ötlet. Megtanulom a kezelését
    és csinálok küldiket. Csak majd ki kell tapasztalni... :)
  • beci43
    *ez
  • beci43
    Egyébként sz is jó oldal,csak regisztrálnod kell és tölthetsz is le.Katt ide
  • beci43
    Hát akkor készíts küldetéseket.Arra való a mission editor.
  • Leon77
    Ez jó lesz letöltési helynek?
  • DrBrown
    Nem tudtok esetleg jó kis MOD-okat BS1-hez? Már majdnem végigtoltam minden kampányt és kicsit egyhangú lett a gáma. A BS2-őt nem találom sehol ahol letölthetném, úgyhogy irány a TESCO. :D
    Köszi előre is! :)
  • macleody
    Nekem csobogsz kis patak? :)
  • csolee
    "meghúzom a kollektív kart, előrenyomom a joyt, oldom a trim-et"
    - mit csinálsz? ezt én nem hiszem el!
  • Solt
    Nem szól bele valamelyik tengely? Nézd meg, hogy nincs-e ütközés...
  • macleody
    Ha nagyon gurulni akarok kicsit meghúzom a kollektív kart, előrenyomom a joyt, oldom a trim-et, mert az is befolyásolja a kanyarodást. Vagy kikapcsolom az automatikát. De igazából nem szoktam gurulni, felszállok, leszállok. Nem kell nekem kifutó :)
  • gsg16
    ott van a jelenség,indulásnál.ki kapcsolom mindig a féket.de nekem baromi lassan kezd el gurulni.és folyamatosan rázkódik a gurulás megkezdése előtt.a hajtóművet úgy fel kell pörgetnem,hogy elkezdjen "normálisan" gurulni,hogy szinte fel is száll a gép egy helyből.aztán ha lendületbe jött,akkor már gurul,de akkor meg szinte alig lehet kormányozni.a rudderre a BS1-ben,ha jól emlékszem reagált a gép,itt,,gurulás közben,alig.
  • macleody
    Ha indulásnál van ez akkor be van húzva a "kézifék". W-t nyomd meg akor oldja. Shift+W pedig rögzíti a féket.
  • gsg16
    Köszönöm,sikerült összehozni!tényleg be kellet oda rakni egy pipát,és már működött is.ja,és igen,logitech kormányom van.lenne még egy kérdésem.BS2-ben,nekem az első kereket nagyon nehezen kormányozza,illetve gurulni is nehezen kezd el nagyon.volt,hogy nem elkezdett gurulni,hanem egyszerűen kitört az első futó.mi lehet a gond?
  • Solt
    Ha logitech kormány, akkor a driverben van egy olyan opció, hogy "combined pedals". Na ezt kell kipipálni, vagy kivenni előle a pipát, ha jól emlékszem. Én anno a G25-t használtam így, tehát működik a dolog...
  • gsg16
    valaki egyszer itt azt írta,hogy a pc kormányához tartozó pedálokat beállította a BS-ban,a rudder használatára.hogy lehet azt megoldani,mert nekem nem jön össze.két pedállal nem tudom megoldani,csak egy pedált fogad el,úgy,hogy le kellene nyomnom a pedált a mozgási tartományának a feléig,és akkor ha felengedem,akkor egyik irányba fordul,ha lenyomom,akkor a másikba.
  • gsg16
    már láttam ezeket a videókat,de az a megfordulás a földek végén,félelmetes.
  • Solt
    Júúúj... komoly! :)
  • Sidewinder
    Jólvan nem illesztette be,szóval akkor egyszerűbb csak URL-ként.
    itt

itt
  • Sidewinder
    Egy hosszabb és egy rövidebb videó,a Ka-26 típusról,lehet,hogy már linkeltem korábban,nem tudom.Sebesség 100km/h környékén van,néha nagyobb,a sebességmérőn lehet látni. A táblavégi fordulók meg általában 90 fokos bedöntésűek. Így videón is szép komoly látvány,de a gépben ülve meg aztán főleg.A második videón hallani,hogy némi szél is van. Egyébként hol tanulsz helikopterpilótának,ha nem titok és milyen típuson?