4747
-
Solt #4667 JKLY7-KLGT6-77LOP-RTZS9 -
Mikoyan #4666 Valaki mondjon egy pár serial key-t PLS -
#4665 Nos, AI gépből van egy pár, amit most fejből neked nem tudok felsorolni, de vezethetőből csak egy van, a Ka-50. Ezen kívül különböző trükkökkel meglehet oldani, hogy AI által vezetett gépet irányíthass Ka-50 kabinnal. -
Mikoyan #4664 Sziasztok!Milyen helikopterek illetve repülők találhatók ebben a játékban? -
DrBrown #4663 Hehehe, akkor megmarad nekem! :D Egy bambi oda! :D -
#4662 Inkább legyen valami üdítő, az alkoholt nem szeretem. -
DrBrown #4661 Tényleg... köszi! Egy sör oda! :) -
#4660 Fent a kék menüsáv (Főoldal, IT/Tech, Tudomány stb.) felett van egy másik sor. Ott a legelső "fórum" nevű linkre rákattintasz és a bejövő oldalon balra a "Szia DrBrown!" felirat alatt az első menüpont a privát üzenetek. -
DrBrown #4659 Hogy manóba lehet megnézni a privát üzeneteimet ezen az oldalon? -
DrBrown #4658 Vifíl forint? -
#4657 Ámberock. X-52pro eladodó.
Alig használt, ámde kifogástalan állapotban leledzik! -
Leon77 #4656 Kissé késve, de most jutottam el idáig. A fék kiengedése a sima W betűvel működik az eddigi bal shift+W (fék ki/be)helyett. A fék behúzása ugyanúgy bal shift+W. -
gsg16 #4655 én is benne lennék,bár most néhány napig még nem fogok ráérni esténként -
DrBrown #4654 Benne vagyok! Egyeztessünk össze! :) -
csolee #4653 hi All!
van aki egy kampányt végig tolna multiban?
egyeztetett időpontban missionról missionra mehetne lassan végig...
további szép napot! -
DrBrown #4652 Köszi szépen, ránézek! -
gsg16 #4651 INNEN le tudod tölteni eredetibe a World-öt.csak a modulokat kell megvenni majd hozzá,de a SU25T még így is ingyen benne van.ez a gyártó hivatalos honlapja -
DrBrown #4650 Ha van valakinek mission-je szívesen kipróbálnám... :) -
DrBrown #4649 Igen, a dcs world-öt már nézegettem neten, de nem találtam olyan oldalt ahonnan le lehetne tölteni, bár nem is kerestem igazán, mert meg szeretném venni eredetiben. Ez a szimulátor simán megéri a pénzét. Nem beszélve az új fejlesztésről, ahol egy Huey fülkéjébe ülhetünk. Ajánlom mindenki figyelmébe:
Klatty ide
Jövő héten irány a bolt... :) (gondolom a tesco-ban kint van...) -
Leon77 #4648 Ha már mission editor, javaslom a world-öt az új dolgok miatt. -
gsg16 #4647 amíg megtanulod a mission editor használatát,kérj az ide járóktól általuk készített mission-t.nagy valószínűséggel adnak olyan küldetést,amitől nem fogod egyhangúnak találni a játékot. -
DrBrown #4646 Köszi a tippeket, rajta vagyok! :)
Egyébként a mission editor nem is rossz ötlet. Megtanulom a kezelését
és csinálok küldiket. Csak majd ki kell tapasztalni... :) -
beci43 #4645 *ez -
beci43 #4644 Egyébként sz is jó oldal,csak regisztrálnod kell és tölthetsz is le.Katt ide -
beci43 #4643 Hát akkor készíts küldetéseket.Arra való a mission editor. -
Leon77 #4642 Ez jó lesz letöltési helynek? -
DrBrown #4641 Nem tudtok esetleg jó kis MOD-okat BS1-hez? Már majdnem végigtoltam minden kampányt és kicsit egyhangú lett a gáma. A BS2-őt nem találom sehol ahol letölthetném, úgyhogy irány a TESCO. :D
Köszi előre is! :) -
#4640 Nekem csobogsz kis patak? :) -
csolee #4639 "meghúzom a kollektív kart, előrenyomom a joyt, oldom a trim-et"
- mit csinálsz? ezt én nem hiszem el! -
Solt #4638 Nem szól bele valamelyik tengely? Nézd meg, hogy nincs-e ütközés... -
#4637 Ha nagyon gurulni akarok kicsit meghúzom a kollektív kart, előrenyomom a joyt, oldom a trim-et, mert az is befolyásolja a kanyarodást. Vagy kikapcsolom az automatikát. De igazából nem szoktam gurulni, felszállok, leszállok. Nem kell nekem kifutó :) -
gsg16 #4636 ott van a jelenség,indulásnál.ki kapcsolom mindig a féket.de nekem baromi lassan kezd el gurulni.és folyamatosan rázkódik a gurulás megkezdése előtt.a hajtóművet úgy fel kell pörgetnem,hogy elkezdjen "normálisan" gurulni,hogy szinte fel is száll a gép egy helyből.aztán ha lendületbe jött,akkor már gurul,de akkor meg szinte alig lehet kormányozni.a rudderre a BS1-ben,ha jól emlékszem reagált a gép,itt,,gurulás közben,alig. -
#4635 Ha indulásnál van ez akkor be van húzva a "kézifék". W-t nyomd meg akor oldja. Shift+W pedig rögzíti a féket. -
gsg16 #4634 Köszönöm,sikerült összehozni!tényleg be kellet oda rakni egy pipát,és már működött is.ja,és igen,logitech kormányom van.lenne még egy kérdésem.BS2-ben,nekem az első kereket nagyon nehezen kormányozza,illetve gurulni is nehezen kezd el nagyon.volt,hogy nem elkezdett gurulni,hanem egyszerűen kitört az első futó.mi lehet a gond? -
Solt #4633 Ha logitech kormány, akkor a driverben van egy olyan opció, hogy "combined pedals". Na ezt kell kipipálni, vagy kivenni előle a pipát, ha jól emlékszem. Én anno a G25-t használtam így, tehát működik a dolog... -
gsg16 #4632 valaki egyszer itt azt írta,hogy a pc kormányához tartozó pedálokat beállította a BS-ban,a rudder használatára.hogy lehet azt megoldani,mert nekem nem jön össze.két pedállal nem tudom megoldani,csak egy pedált fogad el,úgy,hogy le kellene nyomnom a pedált a mozgási tartományának a feléig,és akkor ha felengedem,akkor egyik irányba fordul,ha lenyomom,akkor a másikba. -
gsg16 #4631 már láttam ezeket a videókat,de az a megfordulás a földek végén,félelmetes. -
Solt #4630 Júúúj... komoly! :) -
Sidewinder #4629 Jólvan nem illesztette be,szóval akkor egyszerűbb csak URL-ként.
itt
itt -
Sidewinder #4628 Egy hosszabb és egy rövidebb videó,a Ka-26 típusról,lehet,hogy már linkeltem korábban,nem tudom.Sebesség 100km/h környékén van,néha nagyobb,a sebességmérőn lehet látni. A táblavégi fordulók meg általában 90 fokos bedöntésűek. Így videón is szép komoly látvány,de a gépben ülve meg aztán főleg.A második videón hallani,hogy némi szél is van. Egyébként hol tanulsz helikopterpilótának,ha nem titok és milyen típuson?