4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• Solt
    Az annyira jó érzés amikor életre kell... én amikor kijött, napokig csak ezen élvezkedtem! :)))
  • macleody
    Tegnap este gyakoroltam egy kicsit a kézzel indítást, kb. 20-adjára sikerült. De már legalább tudom ezt is. És hol van még az Abris kezelése, a navigációs panel meg a többi ketyere :)
  • DummyBoy
    Annyira szerintem senki ... De mond, mi a kérdés ...
  • macleody
    Na igen, ez már az x-aktákba tartozik :)
  • Solt
    Ez az UFO!!! :D
  • macleody
    Szeva. Én nem kenem vágom de mit szeretnél tudni?
  • Vipon
    Sziasztok! Kéne nekem egy kis segítség... Ki az aki keni vágja ezt a game-t REAL módban..? Előre is kössz!
  • macleody
    De jó, beszart ez a tetű, nem indul el.
  • LeonSilver
    Az a baj Dummy, hogy a RoF mellett alig jut ideje az embernek másra.
    A Teve ( is ) oylan háklis, hogy néhány nap kihagyás és kezdheti az ember előröl az idomítását.
  • DummyBoy
    Használd egészséggel!

Kicsit felgyúrom magam, aztán majd lehet egyszer-kétszer én is csatlakozom hozzátok :)
  • csolee
    este team reppenés...
    gyertek minél többen!
    dummyboy! sikerült a free tracket beüzemelnem - KÖSZI!
  • DummyBoy
    Neeem ... még nem győzött meg annyira ...

Jelenleg maximálisan boldog vagyok a Saitek cuccaimmal ...

Talán majd egyszer :)
  • Solt
    Az én vóóótam bátyó... :))

@pollux: Foglald már össze a lényeget emberi nyelven is!
  • LeonSilver
    Most nem azt mondod, hogy vettél valami FFB-s csodát!?
  • macleody
    Na most legalább már tudom miről van szó :)

Még 10 kör az F1-ből, de van szerver ha valaki repülni akar:
    ramboroby_sgteam_hungary
    pass: sg.hu
  • DummyBoy
    Engem kiakasztott, de szokni kell ... Én is bekapcsoltam, aztán megszokásból akartam trimmelni, erre semmire nem reagál ... Elfelejtettem középre visszaengedni a joy-t :)

Szokni kell még :) Ezért kérdeztem :)
  • polluxware
    a lényeg:

"control input is disabled until the player returns the controls to their neutral position. This allows the player to re-center his controls smoothly, minimizing unwanted control input.
    "
  • polluxware
    NEW TRIMMER IMPLEMENTATION

In addition to the original trimmer implementation, in which control input is disabled for 1 second to allow the player to quickly re-center his controls, a new method is included in version 1.0.1, using a different re-centering logic. In the new method, control input is disabled until the player returns the controls to their neutral position. This allows the player to re-center his controls smoothly, minimizing unwanted control input.

The new trimmer logic is optional and is selected ON by default upon installation of the patch. Selection of the trimmer implementation is available in the GAMEPLAY menu of the game options.

The Yaw (heading) autopilot channel functionality has also been redesigned. If the yaw rate is under 3 deg/sec. when the trimmer button is released, the autopilot will stabilize the helicopter heading. If the yaw rate is greater than 3 deg/sec., the autopilot will stabilize the yaw rate to maintain the turn.

The control deadzone for the new trimmer implementation can be adjusted in the following configuration file:
    ...Scripts\Aircrafts\_Common\FMOoptions.lua

The relevant variables are:

HelicopterTrimmerMethod - trimmer implementation option: 1 - original, 2 - new (selected by default).

The default neutral positions (deadzone) to which the player must return his controls to reactivate control input (in % of half of the controls' full motion!)
    HelicopterTrimmerZonePitch = 0.05 (5% in pitch)
    HelicopterTrimmerZoneRoll = 0.05 (5% in roll)
    HelicopterTrimmerZoneRudder = 0.1 (10% in yaw)

HelicopterTrimmerTauInverse = 7.0 - time factor for the period given the player to re-center his controls when using the original trimmer implementation.

IMPORTANT! All of the above values are recorded for track playback. Any alterations of these values may result in incorrect track playback. Do not use the Windows® Notepad to edit LUA files. A text editor with full UTF-8 compatibility is required when editing the configuration files.
  • LeonSilver
    Central Position Trimmer Mode

Nekem be van jelölve és a nevéből adódóan én úgy gondolom, hogy FFB-s joynál kell kikapcsolni lévén az FFB-s a trimmelési pozícióban marad míg a mezei joy mindig közélállásba kerül.
  • macleody
    Ja értem, az nekem be van pipálva. Nem is próbáltam még pipa nélkül azt hiszem.
  • DummyBoy
    2 fajta trimm van, van a default, ami az alapban is bennevan, meg van egy új ... Ha az újat akarod használni, akkor be kell pipálni a setupban ...

Nem emléxem a pontos névre, valami Central Position Trim Method ... vagy mi ...
  • macleody
  • macleody
    89.134.255.99
  • Negwar
    jah a patch :)
  • Negwar
    Nálam csak az IP címek látszanak:S
  • macleody
    Ja én bent vagyok most is, csak egy sima repkedős szerver, semmi ellenfél.
    ramboroby_sgteam_hungary
    pass: sg.hu
  • Negwar
    Van most magyar server? Repültök valahol ma is?
  • macleody
    Hogy érted, hogy melyik trimm módszert?
  • DummyBoy
    Még nem tudom, de megtaláltam itt is és a hivatalos fórumon is az aktivációs pontokat ... elivleg VGA-hoz nem ír semmit ...

Mindenesetre jobb mint az 1.0 volt :) Sokkal gyorsabban betöltődnek a mission-ök ... és mintha maga a játék is sokkal jobban futna ...

Bár a Sound Bug még mindig megvan ...

Apropó, Ti melyik trim módszert használjátok nem FFB-s joy-hoz?

@csolee: ok, bocs, kicsit havaztam, de mindjárt válaszolok!
  • macleody
    Hello Dummy. Na és kellett aktiválni?

Most töltögettem le cuccokat a lockonfilesről, mindjárt ki is próbálom őket.
  • DummyBoy
    Na, közben megtaláltam xD
  • DummyBoy
    Üdv Urak!

Végre én is a klubban xD

Kérdés: VGA cserénél kell újra aktiválni a stuffot?
  • macleody
    Az a TrackIR de jó lenne, csakhát annyi pénzem sincs, hogy tankoljak a kocsiba.
  • LeonSilver
    Sziasztok!

Eladó 1db teljesen új bontatlan Logitech Flight System G940 számlával,kisker garanciával:65000ft.-
    http://www.simhq.com/_technology2/technology_155a.html

Valamint 1db használt Track IR3-Pro,dobozos minden tartozékával,hibátlan,
    upgrade 6dof-ra:18000ft.-
    http://www.hoc.hu/index.php?p=news&cid=1&y=6502

Ha érdekel valakit
    itt érdeklődjön!
  • macleody
    Én szinte minden nap repülök, tegnap csoleeval meg a VML-es srácokkal gyakoroltunk egy kicsit.
  • Solt
    Köszönjük, de a telefonszámot én a helyedben tuti nem írtam volna... Leon szerintem töröld az úr érdekében...

Azt javaslom PH-n hirdesd meg...
  • Negwar
    Egyszer megdumálhatunk egy időpontot, bár mostanában én is RoF-zok:)
  • csolee
    Dummyboy!

privátba küldtem neked emailt - remélem megkaptad...
    (free track 2.2 beüzemeléssel kapcsolatosan kérdeznék)

üdv Mindenkinek!
  • macleody
    Na ma is repültem vagy 3 órát. Érdekes vaksötétben repülni, még jó hogy van NGV.

Szembe jön a böszme.

Azt mondták a 12.-en egy meztelen csaj áll az ablakban de nem láttam senkit.

• macleody
    Amerre tart az ország lassan nem jön ide senki.

Szerver indul.