Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solt ! Kivettem a két " nyimnyam " RAM-ot, ami mellesleg ugyan úgy KINGMAX bár nem tom miért így írja ki, de a probléma még a régi.

Egyébként XP-n is ezt a 40 perces töltési idõt csinálta egy idõ után. Most meg win7 alatt is szintén egy idõ után, szerintem valami játékot raktam fel, ami csinált valamit ez irracionális de van egy ilyen " nõi " megérzésem, ez lesz a gondja baja már csak azt kéne tudnom hogyan orvosoljam. Egyébként VGA-ból mit javasolnátok jó az a 9800 Gt 1 Gb ?

LeonSilver
Annak a processzornak nem 5*-ös hanem 13.5* ( 13.5*200 = 2700 ) szorzó kellene fater.Nézzél körül az alaplapi BIOS-ban mert valami nemfasza.
Így egy hangyányit alulhajtott...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

A célbefogást azt hiszem a P vagy az enter gombal lehet. A közelítés távolítást javasolnám konfigold rá a numerikus plusz - minusz gomobokra nagyom megkönnyítené a dolgdat.

Doc mappa, bill kiosztás... 😉

www.smart-bus.hu

Most nézegetem a dolgaidat... addig is kapd ki a 2 "nyimnyam" ramot, és próbáld csak a kingmax-l életre kelteni a DCS-t... 😊

U.i.: Ha legközelebb nem linkbe teszed be a képeket, akkor odaülök melléd az országalmára baszod! 😄

www.smart-bus.hu

üdv Mindenkinek!

nem találom a gombot...<#szomoru1>
mivel lehet a cél befogását (TA) feloldani?

illetve
TV Target frame Increase size = ]
TV Target frame Decrease size = [
milyen billentyûzet kiosztással érhetõ el...?

további szép napot! <#wave>

Na az evereset segítségével ezekkel az infókkal szolgálhatok a táp nem tudom milyen fajta sajnos.

http://kephost.hu/share-20B7_4B620A60.html

http://kephost.hu/share-A84F_4B620A60.html

http://kephost.hu/share-B90A_4B620A60.html

Ez pedig a direcX diagnosztikája...

http://kephost.hu/share-E9AF_4B6210E7.html

http://kephost.hu/share-504D_4B6210E7.html

http://kephost.hu/share-1C64_4B6210E7.html

http://kephost.hu/share-478B_4B6210E7.html

http://kephost.hu/share-4EE2_4B6210E7.html

Mindent ?😄 Okés összeszedegetem, amiket tudok meg felvágom az Everestet azt írom.

IDÕ KÖZBEN MEG ELINDULT A DCS 40 PERC ALATT JUTOTT EL A FÜLKÉIG KOMOLYAN MONDOM LESZOPOM MAGAM AZ ORSZÁGALMA KÖZEPÉN, H EZ HÜLYÉT CSINÁL BELÖLEM<#buck><#idiota><#wilting>

Milyen alaplapod van? Milyen tápod? Írj le nekem mindent... 😉

www.smart-bus.hu

Hát, amit rászánnék még az 50 60 ezer max na most jöhetnek a tippek elõre is köszönöm a segítséget meg a türelmet...
Egyébként visszaraktam az orosz warezos sz@rt de azzal is ugyan azt csinálja mint eddig az a sanda gyanúm, h ennek software szaga van mármint valami a gépemen nem smakkol Holnap az új vinyóval is megpróbálom ha nem jó akkor elküldöm az összes üzenetet a tol z ig amiket kidob ez a ... 😊

Sanyo
Nekem majdnem ugyanez, csak 8800GT és 2 terra vinyó. <#integet2> A vidkártyát most fogom lecserélni, de Win7-el tökéletes volt. Az XP még jó lehet, de én már nem térnék rá vissza, a Vista pedig totál kimaradt. A notebookomról is letoltam és Ubuntu linuxot raktam fel helyette.

www.pcpilot.hu

Na várj! 😊 Írj egy összeget, amit rászánsz, és segítek összeállítani a gépet... ez így nem biztos, hogy kerek! 😊

www.smart-bus.hu

Balumann
Én mindenképpen Win 7-et javaslok, nálam már a jelenlegi gépemen (még x1950 proval) is jelentõsen stabilabb és gyorsabb a Win 7, 4 giga ram és dx10 -es kártyával meg pláne jobb lesz. Használjátok a DCS maxot a black sharkhoz, nálam majdnem duplázta a teljesítményt :I (már 2x is próbálkoztam korábban a játékkal, de úgy akadt mint a fene, az nélkül nálam alapból játszhatatlan).

Márkára ugyan az került bele csak kinézetre más. Amúgy igen a VGA-nak majd egy GeForce 9800 GT 1Gb os kari kerül bele meg majd még egy giga ram meg egy Athlon 6000+ os proci meg holnap az 500 Gigás vinyó bár az teljesítményen nem dob úgy lesz jó a rendszer akkor majd 2 évig megint le lesz a gond. De ez egy újabb kérdést vet fel... Mégpadig ha késza gép
Akkor így fest majd.

VGA Geforce 9800 GT 1 Gb
RAM 4Gb/800MHz
CPU Athlon 6000+ 3GHz, amit majd ha tudok feljebb pöckölök.

Erre már mehet majd a Win7 ? Mit javasolsz ?

A Te gépedhez elég az XP sp3... jobban jársz vele szerintem. Mellesleg nem biztos, hogy az az 1GB ram vétel jó ötlet volt! Arra figyeltél, hogy ugyanolyan legyen mint ami benne van már?

Inkább VGA-t kéne cserélned...

www.smart-bus.hu

Jó estét kívánok lenne egy olyan kérdésem, hogy szerintetek a DCS BS-hez melyik op rendszer lenne a legmegfelelõbb ? Vagy ez teljesítmény függõ ? Csak mert kapott ma kicsika még egy giga memóriát. Szóval szerintetek XP SP3 vagy WIN7 ?

A helpet elõre is köszi 😊

Balumann
Köszi, találtam néhányat.

DummyBoy
www.lockonfiles.com - on találsz párat, vagy pedig a DCS fórumon.

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

FPS-l semmi gáz... annyi volt a megoldás, hogy full screen elõl pipa ki... soha nem hittem volna... a lényeg, hogy most már jó! 😊

www.smart-bus.hu

Balumann
oh, nem refresheltem elküldés elõtt =)

Balumann
Ha felveszed akkor is kevesebb FPS-el is megy, nem? Akkor is ugyan úgy látod az elcsúszást? Egyébként az az érdekes, hogy amióta Nvidiam van, bár én bekapcsolom mindig, nem tapasztaltam én sem elcsúszást. X1950 pro -val meg nagyon sokban. A legdurvább az IL-2 -ben volt, de catalyst vsyncje jó volt rá.
Refresh Lockot végülis próbáltad, az sem segít?

Egy saját kérdés, nemtudjátok lehet valahonnan letölteni COOP missziókat? Fõleg egyszerûbbek lennének jók 😄

DummyBoy
Akkor ott a megjelenítés a bibis 😊 Mennyi FPS-el megy neked a BS? Mikor ez jelentkezik?

Basszus... tudjátok mi volt a gáz?? A "full screen" mellõl kivettem a pipát... így jó! Besz@ behu...

www.smart-bus.hu

Gondoltam csinálok felvételt errõl a képelcsúszásról... felvettem pár másodpercet, visszanézem, erre a videón nem jelentkezik... csak amikor játszom... 😄

www.smart-bus.hu

Hááát... ha nyerek a lottón akkor tuti nem kérdés... ez tény! 😄

@ Leon: Én október 11.! 😊)

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Nekem Pro-m van, az neked nem jó, de ettõl függetlenül el tudom küldeni az enyémet ... Úgyis az a legjobb ha saját "szájízed" szerint állítod be 😊

De itt találsz X-52 profilokat, meg asszem a lockonfiles.com-on is vannak fent.

Saitek fórum - X52 profiles

macleody
Hali. Tud valaki X52-höz kész konfigot? Vagy a játék felismeri és nem nagyon kell állítgatni a fontosabb dolgokat. Csak le akarom tesztelni a joyt mert most hozta a postás 😊
LeonSilver
Én éppen azért nem lettem pilóta ( még ha csak hobby pilóta is ) mert kotonának álltam.Az akkor MHSZ-be mentem volna vitorlázni, a könyvem azóta is megvan, bár már "kicsit" viseltes.

Ha meg foglalkozásszerûen lettem volna vagy lehettem volna pilóta szinte biztos, hogy forgószárnyast választok.Valahogy nekem is jobban bejönnek a kopterek 😉

Az UAC-t én is mindig kikapcsolom és valóban mérleg vagyok 😉 ( október.10 )

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
Jaja, könnyes szemmel álltam a múltkor a zuhogó esõben a kecskeméti repülõnapon, figyelve a Hind-eket, akik felszálltak, hogy az esõben sem unatkozzanak a népek, hogy ha annak idején mégiscsak a barátaimmal megyek a katonasuliba akkor most lehet én is ott repkednék ...

De sajna nem az lett ... talán egy következõ életben ... Bár ha nyerek a lottón akkor nem kérdés 😊

Mi már öregek vagyunk pilótának... ha hamarabb megcsap a szele, én erõsen elgondolkoztam volna rajta... így marad a virtuális légtér! 😊)

Tényleg, Leon is mérleg... wow! 😄

www.smart-bus.hu

Rendszergazdaként indítod a DCS-t? Én kikapcsoltam az UAC-t... ezt még megpróbálom, hátha ez a nyûgje...

Milyen monitorod van?

www.smart-bus.hu

Köszi Leon igazi mérleg vagy a türelem és az önzetlenség jegye ! 😊 Úgy döntöttem kap ma a gép még egy giga ramot megy egy 500 Gigás vinyót a 80 as helyett XD Azt meglátom mit tudok kihozni mert gyakorolni szeretnék mielõtt multizok veletek. Azt árulja még el valaki itt közülünk van olyan, aki rajtam kívül szeretne pilóta lenni vagy esetleg már az valaki ? Amúgy még nyáron egy SA 318 Alouette 2 es gépen megpróbálhattam botkormányozni szinte szemmel nem látható mozdulatokat igényel és az az érzés te jó ég<#ravasz1><#csodalk>

LeonSilver
Elméletileg igen.Gyakorlatilag nemtudom.Ezt az aktiválós/deaktiválós dolgot eddig egyedül a Sacred2-ben oldották meg csont nélkülire.Ott qrva jól mûködik.Annyira szeretnék segíteni de fingom sincs mi lehet nálad a bibi.

*--*

@ Solt

Nem értem én sem.Nálam soha sincs bekapcsolva a vsync.

Komolyan nem érten nálam miért csinálja... 😞

www.smart-bus.hu

Háháháháhá " még az ág is húz ". Bemondtad a frankót Leon de tényleg, am nem használok freetrekket még, a memtestet is megpróbáltam nincs gondja a ramoknak. Próbáltam az orosz exe cserét az sem vált be azzal dobja ki ezt a hülye üzit. Viszont letöröltem a játékot, szal újra fel kell akkor tennem és akkor elküldöm azt az error logot amúgy csak a dátum meg egy hibakód van bennük csatolom a dxdiagot is. Jól olvastam ha deaktiválom a cuccot mielõtt törlöm akkor nem veszik a maradék 3 ?😊

Amúgy õszintén szomorúvá tesz ez a dolog, mert én a valóságban is a helikopterek nagy fanja vagyok és tényleg pilóta szeretnék lenni spec jövõ héten lesz kamov 26 berepülés Budaörsön 😛

LeonSilver
Igen.
Ez ugyan más okból került fel de itt is kicsit rángatom az arcomat, ha megnézed látod, hogy nem csúszik szét a kép.

Hmmm... akkor ez a monitorom hibája? Kb... 10cm-s vízszintes sávokban csúszik szét a kép amikor fordítom a fejem... nem látványos, de zavaró... :S ( gondolom mindketten trackir-l próbáltátok... )

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Én is rángattam a búrámat de egyáltalán nem esett szét a kép.

DummyBoy
Király xD Fizu után megint körbenézek lehet-e ezt a sz@rt valahol kapni a környéken, aztán repülhetnénk majd néha közösen ...

@Solt: Megnéztem ezt a vsync-es dolgot ... AZ FPS számláló alapján nem megy a vsnyc, és mivel 40-60 FPS között mozog a DCS ezért nem is látk anomáliákat ...

Viszont az FC megy rendesen soksok FPS-el, de ott sem látom, hogy gond lenne ... külsõ nézetben megráncigáltam 100-200 FPS között és az FPS szám alapján nem ment a vsync, viszont nem láttam olyan képhibát sem amit a vsync hiánya okoz ... szóval nem tudok neked érdemben segíteni, bocs ...

LeonSilver
Ha megkérhetlek akkor a ??:\Ka-50\Temp\ mappában található error.log fájlt tedd fel valahova, hogy meglehessen nézni!

LeonSilver
Hát basszus komolyan mondom, hogy Téged még az ág is húz 😉
Próbálok rá megoldást találni.Annyit kérdezek, hogy nem freetrekked van és ugye nem cserélted le ezt a NewInput.dll -t ?

Menet közben rátaláltam, hogy miképpen számolja a változást a szarforsz.
Itt megtekinthetõ.

Leon megpróbáltam a másik könyvtárba való telepítést a menü ugyan úgy lassan jön be, szól a háttérben a menü zene és kinn a loading felirat, majd késöbb beugrik a menü is de most ezzel a hiba üzenettel.

http://www.keptarolo.com/show-image.php?id=ea992f1f63f48fb85f963b894d2164f0

Balumann
Köszönöm, így már sikerült, valóban az volt, hogy nem tartottam rajta a célon.

LeonSilver
@ Balu

Szólj ha nemmegy és holnap dobok fel egy vidijó jútyúbra.

@ Sanyo

Egy félisten vagy fater! 😉

Sanyo
Nemsokára további olvasnivalók várnak, mert a hétvégére várhatóan készen lesz a Tactics Primer. 😊

www.pcpilot.hu

Balumann
Ez alapján jutottam el egyáltalán eddig 😄 De ezt tényleg nem figyeltem. Hamarosan megpróbálom még1x, megint végigfutom a leírást (4-jére is), hátha még mindig van valami :S

LeonSilver
Egy Cöbötüt látsz amikor indíthatod a fegyvert.

DummyBoy
Huhh ... ugye arra figyelsz, hogy a Piper-nek (A nagyobbik célkör ... Vikhr Launch Circle) a célon kell lenni mikor lõsz? Különben nem indítja a rakétát! Mint pl: ezen a képen ... itt nem tudsz lõni csak ha a Target LOS Circle-t a Vikhr Launch Circle-n belülre viszed!

Ezt ugye olvastad? DCS Alapok

Balumann
Nah még egy utolsót írok. A monitor csak akkor frissít képet, ha kap új képet, ez 1 másodperc alatt 60x történik meg 60 Hz esetén. A 23,7 képkocka fog megjelenni, csak nem egyenletesen. Erre való a HDTV-ken a 24p megjelenítési mód, ami gyakorlatilag 24Hz -es (vagy ennek szorzata) jelet tud fogadni, és 1 mp alatt megjeleníteni, nem kell bizonyos képeket 3x, másokat csak 2x megjeleníteni (3:2:2 pulldown), vagy gyorsítani (beállítás, vagy lejátszó függõ megoldások, sokféle van, mindegyik komprumisszumokkal jár), egyenletesebb lesz a kép.

Nah csak hogy ne off legyen már, még mindig nem tudom kilõni azt a hülye rakétát 😄
Master arm bekapcsolva, lézer készenléti bennt, kiválasztom a MC rakétát (asszem ez a követõ), kiválasztom valamelyik felfüggesztési módot gombal, o -val becélzok valamit, utána lövök... de még mindig nem hajlandó kilõni bármit is (pedig egyszer már sikerült). A nem zélcó rakétákat már tudom használni.

LeonSilver