4747
-
#3305 Ugyanmár, fostalicska X52 Pro-d van, nem nagy szám -
csolee #3304 üdv Mindenkinek!
aki nincs saitek joystickkal megáldva, annak mondanám hogy gyorsan szerezzen be 1et
ez nagyon szuper a genius-f31 után - gyengén fogalmaztam,
ÉG és FÖLD
-
#3303 Ááááááááá pass: 123 -
csolee #3302 macleody pass kéne MOST!
-
#3301 Csolee koma mióta megjött az X52-d el vagy tűnve. Repültünk ma a csapattal. -
Solt #3300 Hááát... én biztos nem adnék érte annyit, bár ez is szubjektív vélemény... :)
Egyben egyetértünk, tényleg szebb... hülyén hangzik, de ez nálam is indok lehet! :)) -
#3299 A végén még visszamegyek az rFactor ligába, hogy történjen is valami :) -
#3298 Sajna kevés időm van repülni, akkor is inkább ROF, abban nem vagyok olyan béna ... De lehet valamikor csatlakozok hozzátok :) -
#3297 Mikor lesz már egy összejövetel a szerveren? Megbeszélhetnénk egy időpontot és röppenhetne egy kicsit a banda. -
#3296 Dede, 9k-val megér többet ...
Érzékenyebb, pontosabb (dupla Hall szenzorok, dupla rugós center cucc ...), strapabíróbb (Fém tányér, kicsit erősebb mechanika ...), programozható a kijezője (Mondjuk ez szó szerint értendő, tényleg programozónak kell leni hozzá ...De még a LED-ek szinét is lehet váltogatni ...)
És szebb is xD Bár ez szubjektív ... -
csolee #3295 én indítottam - nem jön senki?
sg.hu -
Solt #3294 22ezer a sima X52... szerintem 9ezerrel nem ér többet a pró, bár tény, hogy jól lement az ára...
-
#3293 Az qrva jó ár érte ... -
#3292 Most értem haza melóból, friss vagyok és üde. Éjjel 3 órát aludtam, most meg 12-t melóztam. Nem fordítva kéne ennek lennie? :) -
csolee #3291 x52pro = 31 eFt -
Vipon #3290 Balaton közelben nem lakik senki? -
Solt #3289 X52pro? Biztos ez? Mennyiért veszed? -
#3288 Az tuti xD -
#3287 Bal oldalon van egy rádió kapcsoló ami alapból VHF2-n áll. Azt kell átkapcsolni Groundra. A javítást úgy vettem észre elvégzi ha fegyvert vagy üzemanyagot kérsz, de csak ott ahol van szerelő műhely. Az a nyitott hangár amibe berepültünk. Csináltam egy másik pályát, ez is csak repkedős, gyakorlós. 8 heli van, 4 felszállásra kész, fegyverekkel, 4 álló motorral, fegyverek nélkül. Majd csinálok olyan pályát is ahol minden reptéren lesznek gépek, ki lehet választani honnan szeretnél felszállni. Sőt dobok a hegyekbe is farp-ot személyzettel, hogy lehessen tankolni meg fegyverkezni. Aztán a következő meg egy globális háború lesz brutális csatákkal :D Á nem ezt majd Arma2-ben csinálom meg :D
Na ha meglesz az X52 akkor megint tanulhatsz repülni :D -
csolee #3286 macleody!
na azt így a közösön is elmondhatnád...
mit csináltunk rosszul eddig, hogy nem csinálta meg?
az általános javítás ügyében jutottál vmire?
ma éjjel gOgO!
még az is lehet, hogy du. meglesz az x52próóóóóóóóóóó
-
#3285 Onlányozni szeretünk :) Most állítottam le a szerómat.
Végre rájöttem, hogy nem kell leállítani a gépet ha tankolni vagy fegyverkezni akarok. -
Vipon #3284 Senki nem akar LAN-ozni!? :D:D -
#3283 Pedig ezt mintha próbáltuk volna :S de lehet, hogy rosszul néztem akkor. Köszi! -
#3282 A +1 azt jelenti rövidítve, hogy szinténzenész.
Azaz igen, olyan mint a bicaj - nem lehet igazán elfelejteni és ha sokáig nem játszok akkor én is kicsit gondolkodok a rampstarton.
-
#3281 +1 micsoda? :D -
#3280 -
#3279 +1 -
#3278 én ezt a kézzel indítást mikor megjelent a játék és meglett, akkor majdhogynem egyből betanultam. Egy Youtube-os videó alapján kb egy délelőtt alatt bemagoltam. De mikor már én is unom akkor marad a win+home.
Nyáron kb kimaradt 3-4 hónap dcs, aztán volt, hogy megtorpantam 1 pillanatra, hogy mit kellene. De kb mint a biciklizés, ha 1x megtanulod nem nagyon felejtes el.
Mondjuk ilyen tesztelés gombokat meg ilyeneket nem nyomogatok végig. :D -
#3277 thx -
#3276 oki -
#3275 LeonSilver, kérlek javítsd ki a Ka 50 harceljárások/taktikák linkjét erre. Igyekszem rendet tenni a flyhun, a "kezdőknek"-ből a rendszer az "ő"-t teljesen kivette, így lett "kezdknek" a link. Ronda és olvashatatlan. :) Köszönöm! -
Caterpillar #3274 Ha jól rémlik a jobb hátsó panelen van collision light néven.. Nem tudom pontosan melyik de ott van. -
#3273 Jah még 1, a helikopter alján van egy forgó lámpa, és azt bekapcsolja a win+home -al való indításkor. Azt hol a fenébe lehet kikapcsolni, vagyis melyik lámpa? :/ Már végig kapcsolgattuk az összes fénnyel kapcsolatos kapcsolót, fölül is, a képernyő alatt is, jobboldalt is, és nem tudjuk kikapcsolni :@ -
#3272 Tegnap coopoztam haverommal, hát igen érdekes menetek voltak. Letöltöttünk egy coop missziót még korábban, igensok ellenség van rajta, és mindjárt az első harc apache-k ellen kezdődik. Hát elképesztő, még kis pixelnek látszanak, de olyan lazán kilőttek... Pedig már én is céloztam volna be őket, csak nem találtam meg a fejcélzóval. Aztán azok elmentek, sorban kilőttük a páncélosokat - én bemérős nc-vel, haverom a gépágyúval. A völgyben meglepetésszerűen elszórtak még néhány ellenséget, az elsőt időben észrevettem, egy rakétát kilőtt rám, azt valahogy sikerült elkerülnöm, aztán kilőttem a nem célzós rakétákkal, a következőnél is elkerültem egy rakétát, de nem sikerült kilőni, úgyhogy a következővel már el is talált. Haverom még kilőtte, és kibírta a következő ellenségig :D
Egyre inkább megszeretem a játékot, remélem meg fogom tudni venni én is egyszer a játékot, és tudok majd veletek is, neten is játszani :-(
A felszállással nekem még vannak gondjaim, általában sikerül mindent látszólag bekapcsolnom, de aztán elkezd panaszkodni, hogy a battery-ről megy az áram vagy mi. Aztán bekapcsoltam 2-3 dolgot (valami left meg right ac), akkor eltűnt, de repülés közben egyszercsak kikapcsolt minden, és próbált visszakapcsolni de akkor már lezuhantam nem tudom miért :I
Mindenesetre ha hosszabb távra replünk, missziókba akkor még a win+home megoldást használjuk :S :D -
Vipon #3271 Igazából sok kérdésem lenne! Ezért aki segítene nekem azzal akár telon is felvenném a kapcsolatot mert mire itt leírom megőszülök. Jah és nem lakik valaki Balaton közelben. Lehet Rendeznék egy LAN-t is. ;) -
#3270 :)
Én élvezem, hogy kézzel indítok. Volt olyan multiban, hogy nem indult a masina valamiért és olyankor már nem tudtam mit csinálni, ki kellett lépnem meg vissza, mert hiába állítottam le win+end-el és indítottam újra, nem röffent be. Így meg pöcc-röff :) -
#3269 Én is elkezdtem, de aztán maradt a kétgombos ... Hiába, no ... lusta disznó vagyok :) -
#3268 Ja, tegnap este vagy ötvenszer beindítottam. Ma kajaidőben is, nehogy berozsdáljon a kicsike :D Röffentem is mindjárt és repkedek kicsit. -
Solt #3267 Jaja... :)) Bohóckodjunk már egyet valamelyik este multiban... már lassan felszállni sem tudok vele... :(( -
#3266 Én addig nem is csináltam mást amíg nem ment a ramp ;)