Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
@repvez: 😄
www.smart-bus.hu

www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
@Leon: Dettó! 😄
Ezt a kollektív "fordítást" kipróbálom... a G940-l is van még mit tanulnom... egész más az irányítás így... elsõ hotas-om, szokni kell... 😊
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Azt hittem Ti is úgy használjátok mert így hasonlít kicsit az igazira.
"A helikopter irányítására a pedálokon kívül három vezérlõrendszer szolgál. A kollektív kar (collective pitch control lever), ami az összes rotorlapát állásszögét egyszerre változtatja (az emelkedést szabályozva).
A sebességvezérlõ szabályozza a hajtómû fordulatszámát. Ez általában egy forgó markolat az elõbb említett karon. A helikopterek rotorjait egy adott fordulatszámra tervezik, és ettõl csupán néhány százalékkal szabad eltérni. Ezt a folyamatot általában a pilótának kell szemmel tartania, de egyes helikoptereken ezt egy szervo-visszacsatolású automatika elvégzi a pilóta helyett.
A ciklikus (cyclic) vezérlõ segítségével lehet a rotorlapátokat az egyik oldalon megdönteni és a helikoptert ezzel a vízszintes síkban mozgásba hozni. Ez a vezérlõ általában a pilóta elõtti botkormány."
link
Egyébként, hogy a viharba nem akad neki össze a lapát? Érdekes, hogy alig trimmel, és, hogy fordítva használja a "gázkart"...
Egyébként az pubi buksija helyett inkább megnéztem volna, hogy milyen autopilot beállításokkal megy! 😊
www.smart-bus.hu
Ebben a mappában csak a default.lua van? Ha nem akkor a többit töröld ki...
Egyébként a profiler ( elvileg ) megtartja a beállításokat, de csak akkor, ha a játékon belül nem babrálsz... ( 5.08 )
www.smart-bus.hu
Esetleg használható profil egy Logitech Extreme 3D Pro USB-hez???
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Egész más így repkedni... ( iszonyat élvezem! 😄 )
www.smart-bus.hu
Csodálkoztam is, hogy azonnal visszaugrik, ha elengedem, de így már érthetõ. Komoly... egyre jobban tetszik ez a G940! 😊
Már csak azt kéne tudni, hogy ez eredetileg, hogy mûködik a cápában... ott marad a bot a trimmelt helyen, vagy visszaugrik középre... <#fejvakaras>#fejvakaras>
www.smart-bus.hu
A legalsó hsz-t ( #6 ) lefordítaná nekem értelmesen valaki? Nekem nem sikerül kibogoznom... :S
ffb gondok
www.smart-bus.hu
Én sem értem miért oda teszi alapból xD
Menj be a Settings - Input részbe és válaszd ki az Axis Commands részt ...
Ott lõjj be mindent olyanra, ahogy szeretnéd és akkor nem Slideren lesz a Collective 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

www.smart-bus.hu
Állítsd defaultra a BIOS-t és nézd meg úgy az Everestel.Linkeld is be!
@ #2890 Solt
Én ha kijelölöm azt amit belinkelt a kolléga úr akkor jobb klikkre kapok egy menüt amivel ( többek között ) meg is tudom nyitni.Lehet ez az új fájerfoksznek köszönhetõ mert régebben nem volt ilyen.

www.smart-bus.hu
Az utolsó valamire való NV kártya a 8800GT volt... azóta csak az átnevezés megy... 0 fejlesztés, és csillagászati árak. Hányinger az NV utolsó 2 éve!
www.smart-bus.hu
Nekem 4870-esem van, visszasírom az nVidia kártyámat ... HW-esen fasza ugyan az Ati, de driver téren hihetetlen bénák ...
Bár most olvasgattam, hogy a win7-es Forceware-ek sem valami jók, de legalább van hozzájuk nHancer.
www.smart-bus.hu
**--**
@ Erdogan2
Azért kevés neki mert valószínûleg BIOS frissítés kell a lapnak, ugyan is az 5200-as CPU-hoz 1301-es BIOS kell ( ITT tudod megnézni a CPU support list alatt )
www.smart-bus.hu
Alaplap 17 ezer
4 magos 3.2GHZ-s cpu 35 ezer
Ez idáig ugye 52 ezer. A mostani alaplapod, vga-d, és cpu-d, ha eladod, 20-25 ezret biztos kapsz. Mondjuk durván marad 30-35 ezred vga-ra. Itt több lehetõség is van. Én nem ragaszkodnék új vga-hoz, mert a HD5xxx-s széria hiszti miatt rengeteg HD4870 került eladó sorba. 25-30 ezer körül 1 éves, még bõven garanciás HD4870-t kapsz... az pedig szerintem kiváló választás ennyi pénzért.
www.smart-bus.hu
@Erdogan2: BIOS-ban C'n'Q be van kapcsolva? Mert akkor kapcsold ki (Legyen Disabled ...) Cool and Quiet, alaplaptól és BIOS-tól függõen ...
Valamint a Win-ben valahol az energiagazdálkodásnál van egy olyan rész, ahol be lehet állítani az energiagazdálkodási dolgokat, azt át kell állítani "Maximális teljesítmény"-re!
Ezek ugyanis eljáttszák azt néha hogy ha nincs 100%-ban terhelve a proci, akkor leveszik a szorzót, fõleg többmagos rendszereken ...
Nézd meg ezeket, és utána teszteld le a DCS-t!