4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• macleody
    Ugyanmár, fostalicska X52 Pro-d van, nem nagy szám
  • csolee
    üdv Mindenkinek!
    aki nincs saitek joystickkal megáldva, annak mondanám hogy gyorsan szerezzen be 1et
    ez nagyon szuper a genius-f31 után - gyengén fogalmaztam,
    ÉG és FÖLD
  • macleody
    Ááááááááá pass: 123
  • csolee
    macleody pass kéne MOST!
  • macleody
    Csolee koma mióta megjött az X52-d el vagy tűnve. Repültünk ma a csapattal.
  • Solt
    Hááát... én biztos nem adnék érte annyit, bár ez is szubjektív vélemény... :)

Egyben egyetértünk, tényleg szebb... hülyén hangzik, de ez nálam is indok lehet! :))
  • macleody
    A végén még visszamegyek az rFactor ligába, hogy történjen is valami :)
  • DummyBoy
    Sajna kevés időm van repülni, akkor is inkább ROF, abban nem vagyok olyan béna ... De lehet valamikor csatlakozok hozzátok :)
  • macleody
    Mikor lesz már egy összejövetel a szerveren? Megbeszélhetnénk egy időpontot és röppenhetne egy kicsit a banda.
  • DummyBoy
    Dede, 9k-val megér többet ...

Érzékenyebb, pontosabb (dupla Hall szenzorok, dupla rugós center cucc ...), strapabíróbb (Fém tányér, kicsit erősebb mechanika ...), programozható a kijezője (Mondjuk ez szó szerint értendő, tényleg programozónak kell leni hozzá ...De még a LED-ek szinét is lehet váltogatni ...)

És szebb is xD Bár ez szubjektív ...
  • csolee
    én indítottam - nem jön senki?
    sg.hu
  • Solt
    22ezer a sima X52... szerintem 9ezerrel nem ér többet a pró, bár tény, hogy jól lement az ára...

• DummyBoy
    Az qrva jó ár érte ...
  • macleody
    Most értem haza melóból, friss vagyok és üde. Éjjel 3 órát aludtam, most meg 12-t melóztam. Nem fordítva kéne ennek lennie? :)
  • csolee
    x52pro = 31 eFt
  • Vipon
    Balaton közelben nem lakik senki?
  • Solt
    X52pro? Biztos ez? Mennyiért veszed?
  • DummyBoy
    Az tuti xD
  • macleody
    Bal oldalon van egy rádió kapcsoló ami alapból VHF2-n áll. Azt kell átkapcsolni Groundra. A javítást úgy vettem észre elvégzi ha fegyvert vagy üzemanyagot kérsz, de csak ott ahol van szerelő műhely. Az a nyitott hangár amibe berepültünk. Csináltam egy másik pályát, ez is csak repkedős, gyakorlós. 8 heli van, 4 felszállásra kész, fegyverekkel, 4 álló motorral, fegyverek nélkül. Majd csinálok olyan pályát is ahol minden reptéren lesznek gépek, ki lehet választani honnan szeretnél felszállni. Sőt dobok a hegyekbe is farp-ot személyzettel, hogy lehessen tankolni meg fegyverkezni. Aztán a következő meg egy globális háború lesz brutális csatákkal :D Á nem ezt majd Arma2-ben csinálom meg :D
    Na ha meglesz az X52 akkor megint tanulhatsz repülni :D
  • csolee
    macleody!
    na azt így a közösön is elmondhatnád...
    mit csináltunk rosszul eddig, hogy nem csinálta meg?
    az általános javítás ügyében jutottál vmire?
    ma éjjel gOgO!
    még az is lehet, hogy du. meglesz az x52próóóóóóóóóóó
  • macleody
    Onlányozni szeretünk :) Most állítottam le a szerómat.
    Végre rájöttem, hogy nem kell leállítani a gépet ha tankolni vagy fegyverkezni akarok.
  • Vipon
    Senki nem akar LAN-ozni!? :D:D
  • Balumann
    Pedig ezt mintha próbáltuk volna :S de lehet, hogy rosszul néztem akkor. Köszi!
  • LeonSilver
    A +1 azt jelenti rövidítve, hogy szinténzenész.
    Azaz igen, olyan mint a bicaj - nem lehet igazán elfelejteni és ha sokáig nem játszok akkor én is kicsit gondolkodok a rampstarton.
  • Kenny85
    +1 micsoda? :D
  • macleody
  • LeonSilver
    +1
  • Kenny85
    én ezt a kézzel indítást mikor megjelent a játék és meglett, akkor majdhogynem egyből betanultam. Egy Youtube-os videó alapján kb egy délelőtt alatt bemagoltam. De mikor már én is unom akkor marad a win+home.
    Nyáron kb kimaradt 3-4 hónap dcs, aztán volt, hogy megtorpantam 1 pillanatra, hogy mit kellene. De kb mint a biciklizés, ha 1x megtanulod nem nagyon felejtes el.
    Mondjuk ilyen tesztelés gombokat meg ilyeneket nem nyomogatok végig. :D
  • Sanyo
    thx
  • LeonSilver
    oki
  • Sanyo
    LeonSilver, kérlek javítsd ki a Ka 50 harceljárások/taktikák linkjét erre. Igyekszem rendet tenni a flyhun, a "kezdőknek"-ből a rendszer az "ő"-t teljesen kivette, így lett "kezdknek" a link. Ronda és olvashatatlan. :) Köszönöm!
  • Caterpillar
    Ha jól rémlik a jobb hátsó panelen van collision light néven.. Nem tudom pontosan melyik de ott van.
  • Balumann
    Jah még 1, a helikopter alján van egy forgó lámpa, és azt bekapcsolja a win+home -al való indításkor. Azt hol a fenébe lehet kikapcsolni, vagyis melyik lámpa? :/ Már végig kapcsolgattuk az összes fénnyel kapcsolatos kapcsolót, fölül is, a képernyő alatt is, jobboldalt is, és nem tudjuk kikapcsolni :@
  • Balumann
    Tegnap coopoztam haverommal, hát igen érdekes menetek voltak. Letöltöttünk egy coop missziót még korábban, igensok ellenség van rajta, és mindjárt az első harc apache-k ellen kezdődik. Hát elképesztő, még kis pixelnek látszanak, de olyan lazán kilőttek... Pedig már én is céloztam volna be őket, csak nem találtam meg a fejcélzóval. Aztán azok elmentek, sorban kilőttük a páncélosokat - én bemérős nc-vel, haverom a gépágyúval. A völgyben meglepetésszerűen elszórtak még néhány ellenséget, az elsőt időben észrevettem, egy rakétát kilőtt rám, azt valahogy sikerült elkerülnöm, aztán kilőttem a nem célzós rakétákkal, a következőnél is elkerültem egy rakétát, de nem sikerült kilőni, úgyhogy a következővel már el is talált. Haverom még kilőtte, és kibírta a következő ellenségig :D

Egyre inkább megszeretem a játékot, remélem meg fogom tudni venni én is egyszer a játékot, és tudok majd veletek is, neten is játszani :-(

A felszállással nekem még vannak gondjaim, általában sikerül mindent látszólag bekapcsolnom, de aztán elkezd panaszkodni, hogy a battery-ről megy az áram vagy mi. Aztán bekapcsoltam 2-3 dolgot (valami left meg right ac), akkor eltűnt, de repülés közben egyszercsak kikapcsolt minden, és próbált visszakapcsolni de akkor már lezuhantam nem tudom miért :I
    Mindenesetre ha hosszabb távra replünk, missziókba akkor még a win+home megoldást használjuk :S :D
  • Vipon
    Igazából sok kérdésem lenne! Ezért aki segítene nekem azzal akár telon is felvenném a kapcsolatot mert mire itt leírom megőszülök. Jah és nem lakik valaki Balaton közelben. Lehet Rendeznék egy LAN-t is. ;)
  • macleody
    :)
    Én élvezem, hogy kézzel indítok. Volt olyan multiban, hogy nem indult a masina valamiért és olyankor már nem tudtam mit csinálni, ki kellett lépnem meg vissza, mert hiába állítottam le win+end-el és indítottam újra, nem röffent be. Így meg pöcc-röff :)
  • DummyBoy
    Én is elkezdtem, de aztán maradt a kétgombos ... Hiába, no ... lusta disznó vagyok :)
  • macleody
    Ja, tegnap este vagy ötvenszer beindítottam. Ma kajaidőben is, nehogy berozsdáljon a kicsike :D Röffentem is mindjárt és repkedek kicsit.
  • Solt
    Jaja... :)) Bohóckodjunk már egyet valamelyik este multiban... már lassan felszállni sem tudok vele... :((
  • LeonSilver
    Én addig nem is csináltam mást amíg nem ment a ramp ;)