4747
-
csolee #3345 aha!
pont így!
csak én nem használok kormányt meg sebváltot a heli irányításához
-
#3344 Úgy :) -
#3343 így?
-
csolee #3342 üdv Mindenkinek!
sikerült megcsinálni,hogy 2 db 17"os monitoron fusson a bs.
-fő képernyő
-abris+shkval
fotókat holnap (ma) felteszem majd...
ha tudok segíteni vkinek hasonló ügyben... írjon bátran
-
tata21 #3341 nem konfiguráltam át. Sőt igaz ugyan, hogy próbáltam másik bill. átrakni, elfogadta a beállításokat, de azzal sem hagyta indítani. -
Cirrus79 #3340 Sziasztok! Most vettem meg a progi angol változatát és eléggé idegesít, hogy a "rita" angolul dumál orosz akcentussal... A beállításoknál csak a kabin feliratokat tudtam átállítani oroszra, a rádiózást és a ritát nem...
Van valami ötletetek, azon kívül, hogy vegyem meg az orosz verziót? :) -
#3339 Nem konfigoltad át véletlenül a pause billt valami másra? -
tata21 #3338 Vaki járt már úgy, hogy játék indításakor bejön a Pause/Brake fekirat de nem reagál a Pause-ra. Win7 64 bit. Az Esc-re kapcsol de másra nem. Így nem tudom elindítani. Mi lehet probléma. köszi a segítséget -
csolee #3337 hungarojet!
ma lenne FC2 is!
ez neked is jó lehet vipon!
-
Vipon #3336 Szevasztok! Megvettem a GAME-t eredetiben és szeretnék én is beszállni némi csetepatéba. Hogy és mikor szoktatok játszani milyen TS t használtok és kéne pár MSN-cím is ,hogy kivel vegyem fel a kapcsolatot.
Előre is köszönöm a segítséget. Jah és van némi fogalmam a játékról szóval nem egy amatőr oktatása lesz a játék. :) -
#3335 22:20 után MP teszt: =MW= Mod World :) -
#3334 Talán ma este lesz megint online teszt.
Kicsit behavazódtam. Megint belecsaptam a lecsóba azaz a Ka-50-en kívüli többi helikopter játék közbeni újrafegyverezésével foglalatoskodom.
Most ott tart a dolog, hogy vagy csak a játékba belépett fegyverekkel lehet újra fegyverezni a megfelelő pilonokon, vagy ha új fegyvereket pakol fel az ember akkor azokat a gép "hasába" a 0.0.0 koordinátákra pakolja a program.
Másik visszatérő témám a növényzet: grrrr.
Utálom, hogy az AI keresztül lát/lő a fákon.
Nos, ez talán most megoldódik. Nem fog átlátni növényzeten és épületeken sem. Eddig átlátott az épületeken/tereptárgyakon is, de a lövedékek, rakéták az épületbe csapódtak, ha pl. egy ház mögé húzódtam.
A növényzeten keresztül repült minden.
Jó esetben ütközésesek lesznek a fák, erdők is, nem csak átláthatatlanok az AI számára.
Némi FPS csökkenésre és számításokat igénylő CPU lassulásra azért számítani lehet :( -
csolee #3333 hungarojet!
mikor lesz proba újra?
multkor bs-el nem tapasztaltunk semmi rendellenest...
vagy ez nem is kérdéses...?
üdv -
#3332 Longbow Air2Air teszt most indul.
Raktam pár "moderátor" gépet is a misszióba a 6ökrök elűzésére :D -
#3331 Ja és nem lesz publikus a téma? -
#3330 Nekem nincs meg az FC2 szóval DCS-vel megyek. -
Solt #3329 És ilyenkor nincs normális netem... kiakadok menten... :S -
#3328 Az az igazság, hogy már 1 éve kész van. Csak hát ugye FC2 eddig nem volt, hogy leteszteljük.
Hozzátenném, hogy már kb. 3 éve megcsináltam az FC1-hez a Client helikoptereket, de akkor még nem volt DCS.
Aztán mikor kijött a DCS és mindenkit átbaxtak azzal, hogy nem az FC-hez adták hozzá, hanem új kóddal és MultiPlayer opciókkal hozakodtak elő, akkor borult az egész :(
Most megnézem a Doktor House-t, de 22:30-tól már jöhettek =MW= serverre tesztelni :)
Ha nem tudtok FC2-vel belépni, akkor javallom a belépést DCS-vel.
IP-t és portot megnézni, majd manuálisan beírni ezen adatokat FC2 multiba. Ozt, hadd szóljon :D
Lehet, hogy AH-1 Cobra-val leszek és Sidewinderrel a szárnyakon :D
-
#3327 Na ácsi. Csak nem azt mondod, hogy összehoztad a Black Sharkot meg az FC2-t? Mert akkor beszarok :D -
#3326 Nem szeretem a kötöttségeket :D -
Solt #3325 Ez kész! :D Minek ide DCS pecs... ED-ék felvehetnének... :D -
csolee #3324 ma este még lehet hogy nem, de holnap este tutti repülés multiban :o)
várunk Mindenkit!
további szép napot! -
#3323 Hát ez az !
Ahhoz, hogy repülni tudj A-10-vel, azt kell elérni, hogy Client vagy Player legyen a gép :) -
kokos #3322 Jaja én is ezt látom!
Meg már sikerűlt berakni egy A10-t,csak azt nem tudom hogy lehet bele ülni(vezetni).Nincs player lehetőség. -
#3321 Naja, de ha küldesz egy Apache fülkét beteszem neked a játékba :)
Az is jó lesz ami a EECH-ban van :) csak .lom-ban legyen.
Elég időt rabló a repmodellek helyre igazgatása is, most azokon ügyküdöm.
Inercia, tömegközéppontok, talaj érintési pontok egyéb nyalánkságok :(
és a legtöbb idő a teszteléssel és a hibákon való agyalással megy el.
Kezdem érteni az ED-t, miért is lesz a 9 hónapokból 18 :(
JA, + pl. írtam még az ED-nek, hogy a Kamov és általában a többi helikopter is vízszintes forgássíkú rotorral lebegnek a valóságban mert a DCS-ben nem ezt látom. Nem javították ki. Szóval megcsináltam magam. Azzal jó sok időt elszórakoztam grrr :(
A DCS+FC2 meg itt van. Most lehet jönni tesztelni MP-re :)
Jelszó nincs, =MW= Mod World a server neve.
Ha lehet inkább FC2-vel gyertek, kíváncsi vagyok a többi gépre is. Raktam a mission-be Client F-14, F-16 és SU-30-at is a "gyári" gépeken kívül. :D -
#3320 Jaja, ez így nem ér, te nem játszhatsz! -
#3319 Jó, hát azt tudjuk ( legalábbis a legtöbben ), hogy Te vagy a nagy machinátor ;) Szóval a HunagroJET nem ér ;) -
#3318 Jól néz ki az Apach Kamov műszerfallal :) -
Solt #3317 Nem lepne meg, ha Te már az FC2-t összebuheráltad volna DCS-l... vallj színt!!! :D -
#3316 Azért ez ÍGY, ebben a formában, nem teljesen igaz :)
http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=861375&postcount=18
http://forums.eagle.ru/showthread.php?p=861385#post861385 -
#3315 Nem. -
kokos #3314 Hali!
Valahogy át lehet rakni repülőket ebbe a játékba?A-10,SU-25...persze ami vezethető is! -
#3313 Üdv Urak ... FC2 keresgélés közben erre akadtam, aki sprehhen zi angol, annak jól jöhet:
DCS Tweak guide -
#3312 Egyrészt az a heli nem álló volt másrészt meg gyakorolj.
Vedd nagyobbra a markert és úgy könnyebb befogni. -
#3311 Ilyen egyszerű lenne? Az álló helit én is le tudom lőni, de amelyik kerget és lő rám mint az állat azt nem :) -
#3310 -
#3309 Holnap majd felteszem a BS-t és csinálok egy videót. -
#3308 Na ja, a helik ellen mi is tehetetlenek vagyunk. -
#3307 Lehet, hogy telhetetlen vagyok, meg értetlen is, de hol van valami tutorial a lég célok leküzdéséről??? A tankokkal már elbánok, de az air to air harcokba 100%ban legyűrnek... -
csolee #3306 naja - majd, amikor fejjel lefele reppenek veled formában...
és ugy aprítom az ellent...