4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• csolee
    aha!
    pont így!

csak én nem használok kormányt meg sebváltot a heli irányításához
  • macleody
    Úgy :)
  • Kenny85
    így?
  • csolee
    üdv Mindenkinek!
    sikerült megcsinálni,hogy 2 db 17"os monitoron fusson a bs.
    -fő képernyő
    -abris+shkval
    fotókat holnap (ma) felteszem majd...
    ha tudok segíteni vkinek hasonló ügyben... írjon bátran
  • tata21
    nem konfiguráltam át. Sőt igaz ugyan, hogy próbáltam másik bill. átrakni, elfogadta a beállításokat, de azzal sem hagyta indítani.
  • Cirrus79
    Sziasztok! Most vettem meg a progi angol változatát és eléggé idegesít, hogy a "rita" angolul dumál orosz akcentussal... A beállításoknál csak a kabin feliratokat tudtam átállítani oroszra, a rádiózást és a ritát nem...
    Van valami ötletetek, azon kívül, hogy vegyem meg az orosz verziót? :)
  • macleody
    Nem konfigoltad át véletlenül a pause billt valami másra?
  • tata21
    Vaki járt már úgy, hogy játék indításakor bejön a Pause/Brake fekirat de nem reagál a Pause-ra. Win7 64 bit. Az Esc-re kapcsol de másra nem. Így nem tudom elindítani. Mi lehet probléma. köszi a segítséget
  • csolee
    hungarojet!
    ma lenne FC2 is!
    ez neked is jó lehet vipon!
  • Vipon
    Szevasztok! Megvettem a GAME-t eredetiben és szeretnék én is beszállni némi csetepatéba. Hogy és mikor szoktatok játszani milyen TS t használtok és kéne pár MSN-cím is ,hogy kivel vegyem fel a kapcsolatot.
    Előre is köszönöm a segítséget. Jah és van némi fogalmam a játékról szóval nem egy amatőr oktatása lesz a játék. :)
  • HungaroJET
    22:20 után MP teszt: =MW= Mod World :)
  • HungaroJET
    Talán ma este lesz megint online teszt.
    Kicsit behavazódtam. Megint belecsaptam a lecsóba azaz a Ka-50-en kívüli többi helikopter játék közbeni újrafegyverezésével foglalatoskodom.
    Most ott tart a dolog, hogy vagy csak a játékba belépett fegyverekkel lehet újra fegyverezni a megfelelő pilonokon, vagy ha új fegyvereket pakol fel az ember akkor azokat a gép "hasába" a 0.0.0 koordinátákra pakolja a program.
    Másik visszatérő témám a növényzet: grrrr.
    Utálom, hogy az AI keresztül lát/lő a fákon.
    Nos, ez talán most megoldódik. Nem fog átlátni növényzeten és épületeken sem. Eddig átlátott az épületeken/tereptárgyakon is, de a lövedékek, rakéták az épületbe csapódtak, ha pl. egy ház mögé húzódtam.
    A növényzeten keresztül repült minden.
    Jó esetben ütközésesek lesznek a fák, erdők is, nem csak átláthatatlanok az AI számára.
    Némi FPS csökkenésre és számításokat igénylő CPU lassulásra azért számítani lehet :(
  • csolee
    hungarojet!
    mikor lesz proba újra?
    multkor bs-el nem tapasztaltunk semmi rendellenest...
    vagy ez nem is kérdéses...?
    üdv
  • HungaroJET
    Longbow Air2Air teszt most indul.
    Raktam pár "moderátor" gépet is a misszióba a 6ökrök elűzésére :D
  • macleody
    Ja és nem lesz publikus a téma?
  • macleody
    Nekem nincs meg az FC2 szóval DCS-vel megyek.
  • Solt
    És ilyenkor nincs normális netem... kiakadok menten... :S
  • HungaroJET
    Az az igazság, hogy már 1 éve kész van. Csak hát ugye FC2 eddig nem volt, hogy leteszteljük.
    Hozzátenném, hogy már kb. 3 éve megcsináltam az FC1-hez a Client helikoptereket, de akkor még nem volt DCS.
    Aztán mikor kijött a DCS és mindenkit átbaxtak azzal, hogy nem az FC-hez adták hozzá, hanem új kóddal és MultiPlayer opciókkal hozakodtak elő, akkor borult az egész :(
    Most megnézem a Doktor House-t, de 22:30-tól már jöhettek =MW= serverre tesztelni :)
    Ha nem tudtok FC2-vel belépni, akkor javallom a belépést DCS-vel.
    IP-t és portot megnézni, majd manuálisan beírni ezen adatokat FC2 multiba. Ozt, hadd szóljon :D
    Lehet, hogy AH-1 Cobra-val leszek és Sidewinderrel a szárnyakon :D
  • macleody
    Na ácsi. Csak nem azt mondod, hogy összehoztad a Black Sharkot meg az FC2-t? Mert akkor beszarok :D
  • HungaroJET
    Nem szeretem a kötöttségeket :D
  • Solt
    Ez kész! :D Minek ide DCS pecs... ED-ék felvehetnének... :D
  • csolee
    ma este még lehet hogy nem, de holnap este tutti repülés multiban :o)
    várunk Mindenkit!

további szép napot!
  • HungaroJET
    Hát ez az !
    Ahhoz, hogy repülni tudj A-10-vel, azt kell elérni, hogy Client vagy Player legyen a gép :)
  • kokos
    Jaja én is ezt látom!

Meg már sikerűlt berakni egy A10-t,csak azt nem tudom hogy lehet bele ülni(vezetni).Nincs player lehetőség.
  • HungaroJET
    Naja, de ha küldesz egy Apache fülkét beteszem neked a játékba :)
    Az is jó lesz ami a EECH-ban van :) csak .lom-ban legyen.
    Elég időt rabló a repmodellek helyre igazgatása is, most azokon ügyküdöm.
    Inercia, tömegközéppontok, talaj érintési pontok egyéb nyalánkságok :(
    és a legtöbb idő a teszteléssel és a hibákon való agyalással megy el.
    Kezdem érteni az ED-t, miért is lesz a 9 hónapokból 18 :(
    JA, + pl. írtam még az ED-nek, hogy a Kamov és általában a többi helikopter is vízszintes forgássíkú rotorral lebegnek a valóságban mert a DCS-ben nem ezt látom. Nem javították ki. Szóval megcsináltam magam. Azzal jó sok időt elszórakoztam grrr :(
    A DCS+FC2 meg itt van. Most lehet jönni tesztelni MP-re :)
    Jelszó nincs, =MW= Mod World a server neve.
    Ha lehet inkább FC2-vel gyertek, kíváncsi vagyok a többi gépre is. Raktam a mission-be Client F-14, F-16 és SU-30-at is a "gyári" gépeken kívül. :D
  • DummyBoy
    Jaja, ez így nem ér, te nem játszhatsz!
  • LeonSilver
    Jó, hát azt tudjuk ( legalábbis a legtöbben ), hogy Te vagy a nagy machinátor ;) Szóval a HunagroJET nem ér ;)
  • macleody
    Jól néz ki az Apach Kamov műszerfallal :)
  • Solt
    Nem lepne meg, ha Te már az FC2-t összebuheráltad volna DCS-l... vallj színt!!! :D
  • HungaroJET
    Azért ez ÍGY, ebben a formában, nem teljesen igaz :)

http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=861375&postcount=18
    http://forums.eagle.ru/showthread.php?p=861385#post861385
  • macleody
    Nem.
  • kokos
    Hali!

Valahogy át lehet rakni repülőket ebbe a játékba?A-10,SU-25...persze ami vezethető is!
  • DummyBoy
    Üdv Urak ... FC2 keresgélés közben erre akadtam, aki sprehhen zi angol, annak jól jöhet:

DCS Tweak guide
  • LeonSilver
    Egyrészt az a heli nem álló volt másrészt meg gyakorolj.
    Vedd nagyobbra a markert és úgy könnyebb befogni.
  • macleody
    Ilyen egyszerű lenne? Az álló helit én is le tudom lőni, de amelyik kerget és lő rám mint az állat azt nem :)
  • LeonSilver
  • LeonSilver
    Holnap majd felteszem a BS-t és csinálok egy videót.
  • macleody
    Na ja, a helik ellen mi is tehetetlenek vagyunk.
  • SgtChris
    Lehet, hogy telhetetlen vagyok, meg értetlen is, de hol van valami tutorial a lég célok leküzdéséről??? A tankokkal már elbánok, de az air to air harcokba 100%ban legyűrnek...
  • csolee
    naja - majd, amikor fejjel lefele reppenek veled formában...

és ugy aprítom az ellent...