Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Isten nem bottal, hanem VMware.
Am ha Win 7 es rendszerem van ,akkor a launcher és a DCS.exe kompatibilitást érdemes átállítani gyári XP sp3 ról Vista Sp2 re ?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Nálam csak a VLC van, és semmi gond! 😊
www.smart-bus.hu
Mondjuk azt sem értem hogy mi értelme van ezeknek a kodec packoknak, nálam nincs fenn semmi ilyen mégis minden médiát le tudok játszani.
(kmplayer, vlcplayer, winamp) ennyi van fenn semmi codec a HD filmektöl a lossless zenéig minden megy .
Szedd le, hátha. Ha utána is rossz, akkor tegyél fel egy szûz winfost, majd arra csak directx és vga driver, és úgy próbáld...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
"Sikerült" letenni a gépet, miután véletlenül lekapcsoltam a mûszereket. 😊
A mai napig azt sem tudtam, hogy az elsõ missionban ellenség is van 😊
az autopilot angol & (magyar) verzió innen tölthetõ le...
http://www.toldacuccot.hu/letoltes?sid=c0819c480d9595a0d9902ae5cb9332d9&file=AutoPilot_eng_hun.docx
ha vki haladt vele - kérem ossza meg <#heureka>#heureka>
jó repülést!
Folyamatos!, vízszintes! repüléssel nem érhetõ el csak kb. 300 km/h a Kamovval. Hõmérséklet, légnyomás, fegyverzet és Ü.A. (légellenállás+tömeg) függvényében változik. Ezért írtam, hogy "lejtõn" 😊
HAVE A BANDIT DAY !
www.smart-bus.hu
"A rotormeghajtás korlátai
A helikopter legszembetûnõbb hátránya a repülõgépekhez képest alacsonyabb végsebesség. A jelenlegi csúcsot a Westland Lynx tartja 400 km/h-val. Számos oka van annak, hogy egy helikopter miért nem repülhet olyan gyorsan, mint egy repülõ."
Ha ez rossz, akkor végülis mennyi volt a rekord valójában a helikopterre?
A másik kérdés, a játékban lehet valahonnan tudni a szél erõsségét ill irányát?
Megoldás: vagy csökkented a fordulatszámot vagy lassabban repülsz és nem rángatod a botot. Így akár 400-500 km/h-t is elérhetsz a "lejtõn" 😊
Szépen tanulmányozható a folyamat a földön, (be sem indított hajtómûvekkel) DE kikapcsolt rotorfékkel, 50-es szembeszél mellett 😄
Ott már igazi kihívás maga a hajtómû indítás is 😊 Nekem már megy 😄
HAVE A BANDIT DAY !
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
valaki érez magában annyi ingert, hogy egy 5 oldalas leírást (angol) lefordítson?
nekem nem ment... (de nagyon eltudnám képzelni magyarul, hogy megértsem
"Auto Pilot description and operation" <#circling>#circling>
Fele annyit nem csúszik a gép, könnyebb irányba tartani.
Szerintem.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pcpilot.hu
A raketakat be lehet allitani ugy, hogy barmikor lohessek vele? Vagy csak akkor lehet ha befogtam valamilyen celt?
Trim nélkül elég vad dolog a cápa megülése xD
"kihívás", ha szabad így fogalmazni xD
www.smart-bus.hu
Mondjuk valószínûleg többet repült, és gyakorolt eddig mint mi, de ahogy kezeli azt a gépet az nagyon durva...
www.smart-bus.hu
Na én valami ilyesmit akarok csinálni ... De tervem az sok van ... Most átalakítottam a számítógépasztalomat "szimulátor-barátabbá" xD
Utána a szék jön xD
De ha meglesz a DCS, akkor 2 project indul majd be, az egyik a collective mod, a másik pedig a powerglove xD
Egy a gond ... Battlefield BC2 Béta van ... éjjelnappal lövök xD
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Bocs a sok postért, de nagyon izgalmas téma 😊
Többféle megoldás van, de egyszerûbb esteben valahogy így:
- a rotorlapátok állásszöge külön-külön állítható
- minden lapát egy kis emelõkarhoz kapcsolódik amik egy közös, a rotor tengely köré illesztett, nem forgó gyûrûn támaszkodnak, csúsznak (talán ezt hívják swash-plate-nek???)
- enneg a gyûrûnek a függõleges mozgatása ílltja a lapátszögeket, a kollektív kar egyszerre emeli a gyûrû egészét, a botkormány pedig dönti a gyûrût, ha pl elõre nyomod, akkor a gyûrû hátul levõ része emlekedik, elsõ része süllyed, ezért az összes lapátra igaz, hogya mikor elõre ér, akkor lecsökken az állásszöge, amikor hátra ér akkor megnõ, oldasó helyzetben középhelyzetben van, stb. Tehát a lapátok állásszöge minden fordulatnál görbét ír le, gondolom ez az egyik oka, hogy nem lehet a fordulatszámot egy határ fölé emelni, mert az állásszögváltozás nem bírná követni a kívánt ütemet. Természetesen a botkormányt oldalra döntve az oldalsó helyzetekben tér el az állásszög (jobb és bal oldal között), ezért oldalra dõl a gép.
A természeti környezet milyen lett? Ua. mint a Lock-Onban, jobb, sokkal jobb, vagy úvazze' szintû?
Just do it :)
Asszem ott láttam azt is, hogy az MS sidewinder ffb pro joyra ráapplikálták az x52 joy részét.
Addig is pár dolog ötletadónak:
Saitek Collective mod
Collective mod leírás
Bakker, nem találom azt amit keresek 😞
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu