Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Felszálláskor, a heli mindig el kezd tolatni... hiába trimmelem orr nehézre a gépet..
Ok, már ez is felbosszant.
Ekkor nyomok egy Ctrl+Entert, bejön az a piros ablak. A felfele nyilall kicsit feljebb viszem azt a kis maszatot, és láss csodát egybõl normálisan elemelkedik? (Kérdés: Ezzel mit állítottam? Valami tömegközéppontot?? Bocsi, ha ez baromság.)
Na, de most jön a problémám!
Kitrimmelem, úgy hogy jó legyen, repülgetek kedvemre.. majd nyomok egy reset trimmet. Ekkor azt a kis "maszatot" megint alaphelyzetbe állítja vissza, nem arra amire én állítottam.
Ez így jó??
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Kipróbáltam az auto hover-t. Próbaképp kicsit beléptem balra. Döbbentem vettem észre, hogy a heli nem marad úgy, hanem az eredeti irányba vissza fordul magától...<#wow1>#wow1>
Pedig hozzá sem nyúltam semmihez!
Ez a robot iránytartása miatt lenne? Amiatt kérdem, mert sok helyen olvastam, hogy úgy érdemes repülni, a robot segítõk be vannak kapcsolva... (A 4 kék lámpa jobb oldalt.)
De így akkor hogy repüljek??? <#nemtudom>#nemtudom>
Találtam errõl egy topic-ot, de sajnos nem nagyon értem..
Link
Bocsika, h értetlenkedem, de nagyon tetszene ez a szimu (is), de képtelen vagyok vele egy normálisat repülni.. 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
De Leon kolléga gyûjti a Black Shark-os anyagokat, és hátha hasznosnak ítéli meg... 😊 (Szerintem a robotpilóta része jónak tûnik... )
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Konkrétan g25rõl van szó és pedálokat rudderhez használnám, de trimm nem mûködik akkor. Ha kihúzom a kormányt megy minden ahogy kell.
Central pistion trimmer mode be van pipálva. G25 oszlopából minden gombot kiszedtem csak rudder tengelyei vannak. Az lehet baj pl, hogy controlsnál g25 oszlopa elõrébb van, mint joystick oszlopa? Viszont azt nemtudom felcseréltetni sehogy sem. Game controllersben elõnyben részesített játékvezérlõnek benyomtam joystickot, de semmi változás.
Ha valaki járt már hasonló cipõben is tudna segíteni hálás lennék 😊
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
http://virtualairbase.hu/viewpage.php?page_id=3
Szép napot!
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
köszöni minden kezdõ pilot!
további szép napot mindenkinek!
Viszont a SW-e nélkül nemtom mûködne-e ... De nem rossz kis ufó sisak 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pcpilot.hu
Kipróbáltam a tutorialt /flyonline/, úgy leszedtek mint a huzat 😊 Kb. fél órát lopakodtam a cél felé, aztán szépen elkapkodtam.
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
Köszönjük szépen!!Jövünk Neked eggyel ( megint ).
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Nem tudja valaki esetleg mit csinálok rsszúl már sok mindent próbáltam Segítsetek légyszives köszönöm elõre is.
Köszönjük az erõfeszítéseket... 😉
www.smart-bus.hu
www.pcpilot.hu
A kodek azért nem egy haszontalan dolog, FFDShow -al (fõleg nagyobb kijelzõ esetén) vannak jó képjavító opciók, a hanghoz meg az AC3Filter hasznos (+ erõsítés, mátrixállítás, mélyhangkezelés, stb.), persze igény dönti, nekem 5.1 -hez és hdtv -hez ezek létszükségek 😄
Win7 -hez van egy shark007 kodekcsomag, mindent felrak és be lehet állítani hogy mihez melyiket használja (folyamatosan frissítik, nem volt még azzal se hiba). ^^
Sõt ha jól emlékszem xp alatt a dcs csak az egyik magot használja alap esetben.
www.smart-bus.hu