4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• Nesu
    Nagyon Köszönöm !!!
  • macleody
    Én egy 2600xt-vel játszok 1360x768-ban, driverből élsimítással, igaz nem full beállításokkal de élvezhetően megy..
  • LeonSilver
    Szerintem az a 8800-as a kevés.Amikor még az Ati 4850 512-t használtam nekem is voltak sebesség gondjaim.Mióta a 4870 1GB van azóta megy mint az atomcsapás.
  • Nesu
    Köszönöm a választ !!
    Elnézést az OP rendszer lemaradt Win7 x64
  • LeonSilver
    Én ezeket használom.Ami át van húzva az nincs fent. Még a BattlefieldFx+HiFi -t szoktam feltenni de azt egyrészt kézzel, másrészt a Sound.cfg -t utána módosítani kell kézzel.

• Yula
    Sziasztok, tegnap beszereztem a játékot (tavaly már kipróbáltam). Ugyan vissza olvastam 14 oldal kb az új patch kiadásáig,de az lenne a kérdésem, hogy vannak-e olyan modok/küldetések/látvány javítók, amit mindenképp érdemes letölteni és nem ütközik az új patchel.
    Köszi
  • macleody
    Ott a sebmérő bal oldalt nézegesd azt :)
  • Wampa
    Üdv Leon
    Akkor ne keressem az infra rendszereket?:)
    Ne tudd meg meddig nyomkodtam össze-vissza,közben szentségeltem,hogy le ne essek:))
    Legalább egy AH-1 et betehettek volna:(Olyan hülye helyzet,hogy a szimulátor imádnivaló, de utálom a gépet.
    Amugy köszi:P egy órát kerestem mi az a S-8OM,irhattál volna világitó rakétát.Azt hittem van valami pod :))
    Különben amitől még nekimegyek a falnak,hová tűnik nekem a HUDról a sebesség kijelzés,mikor a fegyvereket hasznnálom?
  • LeonSilver
    Esetleg azt megpróbálhatod, hogy S-8OM-el megvilágítod a célterületet.Hátha ..
  • DummyBoy
    Helló!

Namost ez nemtom mennyire normális :) De itt az enyém ... tanulmányozgasd és szerkeszd át olyanra, ahogy neked kézreesik :)

DCS Blackshark X-52 Pro profil ...

Bár asszem én is úgy töltöttem ezt le anno valahonnan, és utána kicsit átszabtam :)

TIR-hez van belőve, így a fejmozgatás és a padlock az nincs benne ...
  • majonur
    Jaja, tudom en, csak most meg annyira latinul vannak a control beallitasok.
    Eddig csak il2, ez az elso helikopter sim :)
  • majonur
    koszi szepen
  • macleody
    X52 profiles.
  • LeonSilver
    A VGA lesz ott a szűk, bár azért ezen mennie kellene.Az a proci nagyon ott van a szeren ;) Már csak az a kérdés, hogy milyen az oprendszer.

**--**

@ majonur

Talán Dummy-nak van itt proja ( nekem sika x52 ) de igazából az a fasza profil amit Te csinálsz magadnak.
  • majonur
    Sziasztok!
    Most kezdtem el foglalkozni a Black Shark szimulatorral. Esetleg valaki tudna linkelni egy normalis profilt X52 Pro hoz, az egesz neten nem birok osszeszedni egy mukodot se. Elore is koszi!
  • Nesu
    Phenom II 940 ,4GB DDR2 ,8800GT ,ASUS M3N HT Delux
  • LeonSilver
    Igazából jó lenne tudni, hogy milyen oprendszer alatt és miylen hardverrel használod.Nekem a peccs után csak jobb lett mint előtte!
  • LeonSilver
    Ez a cápa nappali cápa.Nem alkalmas az éjszakai garázdálkodásra. :cry:
  • Wampa
    Tiszteletem Uraim

Kevés tudással ,ám ájult tisztelettel viseltetve eme technikai csoda iránt,kérdezném,milyen lehetőségeim valának éjszaka a cél befogására,rögzitésére és leküzdésére?
    Azonkivül,hogy a géppuskát rögzitett üzemmódba helyezem és bekapcsolom az éjellátót,aztán sűrű kutyapicsázásokkal tisztelgek az insurgentek
    lövésztudománya előtt,mert még a tenger felett bőven is a s.ggem lövik
    a puskáikkal?
    Miközben mindezt a kitrimmelve is rázkódó helikopterem különféle búgásokkal,visitásokkal kommentálja
  • Nesu
    Sziasztok !
    Kérdésem van ,remélem tudtok segíteni .
    Amióta felraktam az 1.0.1c -t azóta hatalmasakat akad a játék amikor a heli elektronikáját áram alá helyezem vagy ,ha az ABRIS -t kapcsolgatom vagy még amikor katapultálok pl. ebből nem látok semmit mert meg áll a kép és a kereket amikor ki -be engedem .
    Ez eddig nem volt 1.0 alatt .
    Valaki tud valami megoldást ?
    Előre is köszönöm
  • LeonSilver
    Feltéve ha X52pro joyod van ;)
    A sima x52-n gyakorlatilag szart sem ér.Max annyira jó, hogy ha elfelejted, hogy melyik gombhoz mi tartozik akkor meg tudod nézni.
  • DummyBoy
    Hali!

Gyakorlatilag mindent ...

Meg tudod csinálni, hogy a kijelzőn megjelenítse a legfontosabb repülési adatokat, hibaüzeneteket, stb ...

A Ledeket is lehet programozni, hogy pl: ha befog egy radar, akkor villogjon valamelyik led, stb ...

A probléma: hogy ehhez programozónak kell lenni ...

Én gondolkodom rajta, hogy nekiesek, nem vagyok programozó, de van pár munkatársam akik nagy guruk ... Pár dolgot még ki kell próbálni, és ha műxik, akkor lehet nekiállok majd, mert ha itt sikerül, akkor Lockon alatt is mennie kell ...

Eredetileg van egy ilyen alap script a DCS-ben, de nem működik sajna :(
  • csolee
    én is Dummyboy-hoz hasonlóan használom a kütyüt...
    viszont hamár említettük a MFD-t... azzal mit is lehet csinálni?
    mit lehet programozni rajta???
    szépen világít, de most már lassan használi is kéne vmire
  • DummyBoy
    Hmmm ... Nekem a driver 6.2.2.4 (X52 Pro) az SST pedig 9.9.9.9 ...

Sem BS sem FC2 alatt nincs gondom ... és a 16 karakternél hosszabb szövegeket is simán lekezeli ...

Én azért preferálom az SST-t a játékkal szemben, mert így az MFD kiírja, melyik gomb mit csinál ... És ha valamivel régen játszottam, vagy nem jut eszembe, akkor csak végignyomkodom a gombokat és kész ...
  • crossfighter
    Köszönöm mindenkinek a segítséget, megoldódott a probléma. Rossz volt az SST szoftver. Leszedtem egy régebbit, újrakalibráltam, és ezzel már megy hibátlanul.
    Végre énis tudom mostmár használni a játékot.
    Üdv!
  • macleody
    Legalábbis a control panel szerint.
  • macleody
    Software nekem 9.9.9.9. Alt+Tab nálam menüben nem működik, játék közben igen.
  • crossfighter
    At+Tab megoldás nem műxik. Úgynézem a "modify" billentyűk nem mennek. (Alt,Shift,Win,Ctrl) Azok a beállítások ahol szerepelnek modify billek, ott csak a sima billentyűre reagál.
    Egyébként verziószámok:
    driver: 6.0.4.1
    software: 6.6.0.38
  • LeonSilver
    Valamelyik korábbi, talán még béta 64 bites szoftverrel voltak gondok.Még a telepítésnél is trükközni kellett.Azóta meg lusta voltam profilt csinálni neki.
  • DonZorro
    Nekem gond nélkül megy WIN7 alatt az X52 profájl...
  • Solt
    Én logitech profilert használok, de hátha működik nálad is a dolog... Szóval alt+tab mikor már ott csücsülsz a heliben, és a profilerben tesztelsz pár gombot... ez után vissza, és működik... nálam... :)

• LeonSilver
    Én nem is használok profilt BS alatt mert valami nem fasza vele.A játékban állítom be a cuccot és nekem így semmi gondom vele.Sima x52 vagy pro ?
  • crossfighter
    Újabb segítség kellene. Csináltam profilt a joy-hoz, de a játékban még csak véletlenül sem úgy működik, mint ahogy be van programozva. Leszedtem azt a fixet az x52-őhöz, ami ide volt belinkelve régebben. Mostmár annyit elértem ezzel, hogy a kamera nem hülyül meg, mint előtte.
    Kitöröltem a játékon belül a joy-ra vonatkozó beállításokat, csak a tengelyek vannak beállítva. A beprogramozott gombok viszont nem, vagy rossz funkciót kapcsolnak.
    Van ennek valami trükkje?
  • crossfighter
    Nehezen, de kiderült mi okozza a fagyást. Egy éjszaka alatt sikerült megoldást találni rá. Leírom ide is, hátha beleütközik még valaki ebbe a hibába.
    Az mfd progija fagy meg, méghozzá azért, mert 16 karakternél többet nem tud megjeleníteni egy sorban. Ha 16-nál hosszabb a szöveg, akkor behal az egész. Ami azért is röhejes, mert a szerkesztő progiban az egér ugye "right mouse button"-ként szerepel gyárilag, ami eleve 18 karakter.
    Átírkáltam a hosszú sorokat, mostmár hiba nélkül megy.
  • csolee
    hello crossfighter!

én nem tudok ilyen problémáról beszámolni :o)
    win 7alatt használom én is, minden gond nélkül
    de még ötletem sincs rá, hogy mit csinálj vele...
  • crossfighter
    Sziasztok!
    Vettem egy Saitek X52-es joy-t, de probléma van vele. Win7 oprendszerem van, a saitek honlapjáról leszedett legújabb driver és SST szoftverrel.
    A probléma: pár gombnyomás után, megfagy az egész SST szoftver. Van hogy 3 gombnyomás után, de volt hogy 10-ig bírta. Teljesen merevre fagy, semmi gombra nem reagál. Kihúzom, utána visszadugom, akkor megint megy egy darabig. Ám volt olyan is, hogy USB-ből való kihúzáskor, kékhalált okozott a win-ben. (Ami nekem még nem sikerült Win7 alatt)
    A kérdésem: valaki találkozott már ilyen hibával? Vagy hardweres hiba lehet.
    Ja, egyébként próbáltam másik Win7-es gépen is, ott is ugyanez a probléma jött elő.
    Remélem tud valaki segíteni!
    Köszönöm!
  • repvez
    óccó BS-t tessék minden darab 10 euro :)
  • csolee
    de - gyere
    indítok
    pass: sg.hu
  • Vipon
    Ma se lesz nyomatás... :(
  • macleody
    Jó tudjuk, hogy neked drótok állnak ki a fejedből és gondolatátvitellel manőverezel :) Köbüki, kapcs ford.