Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AZ érdekesség ebben a kiadásban az, hogy különbözõ nénik képével lehet díszíteni a fülkét.
A mod valamint a hozzá tartozó kiegészítõk letölthetõek innen.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
**--**
Persze de azért más egy A-10 vagy Su-25 a földközelben és más egy kopter 😉
Én egyébként nagyon sokat marhulok a géppel.Most megy fel egy videó ( még 10 perc + a feldolgozás ), majd lehet látni benne néhány hibát de az ember az ilyenekbõl tanul.Én legszívesebben azt mondanám a kezdõknek, hogy ilyeneket csináljanak sokat.
Egyrészt itt lehet nyugodtan mert lényegében "örökélete" van az embernek másrészt meg elõbb biztosan kell tudni repülni, megzabolázni a madárkát és a fegyverek ráérnek utána.
jelszó nélküli,
szerver cím: 87.229.73.49
port: 8888
a müködését még tanulnom kell
<#law>#law>
Egyébként ha megszokod akkor csak egy kicsit kell odafigyelni.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Az orosz pilóták szerint a KA-50-es vibrációja jóval kisebb, a megerõsített hátsórész és a kereszt szárnyak manõverezhetõbbé, és kevésbé sérülékennyé teszik. Más, egy rotoros helikopterekhez viszonyítva. A helikopter képes még 220 km/h-s sebességnél is szûk vízszintes fordulók végrehajtására, az emelkedési sebessége 14, 4 m/s szemben a Mi-24 Hind-E 9, 4 m/s-os emelkedési sebességével.
Érdekes, hogy az automatizálás és az idézett szöveg ellenére sem váltotta be a hozzá fûzött reményeket és a Mi-28-as lett a nyerõ... Valószínûleg, még így is le volt terhelve nagyon a pilóta.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Trimmelni kell...
www.smart-bus.hu
Ja a fegyverekrõl tudnom kéne, mert eddig csak repkedtem. Pontosabban próbáltam a levegõben maradni 😊
(server esetében a proci a lényeg, ha mindenigaz)
részemrõl: 2x2.93 GHz
3G RAM
nem értem még teljesen - ha vki tud segíteni írjon lécci!
vhogy kéne értekezni közben... ha nem is sokat, de keveset biztosan
vmi másik pályát kipróbálunk majd?
<#violent>#violent>
ja és a fegyverekrõl elmondjam amit én tudok ezeddig?
A sebesség rekordom 293 vízszintes repülésben, amit nem tudom hogy sikerült összehozni. Máskor már 250 fölött összeakadt a rotor. Ja egyébként én repkedtem veled - már amikor láttalak - ramboroby néven 😊
<#taps>#taps>
www.smart-bus.hu
Kár lenne privátban, más is tanulhat abból, ami problémát okoz. Szóval csak nyugodtan. 😊
www.pcpilot.hu
ip:
91.82.221.223
port:
10308
max: 4 player
Most kezdenék játszani a Black Shark-al, van néhány gondom igy kezdetenek. Ha van valaki aki elég jártasnak érzi magát a játékban és kedve/ideje lenne nekem segiteni a irjon egy mailt az ([email protected]) mert itt fórumon kicsit hosszadalmas lenne.
Köszi mindenkinek
**--**
www.pcpilot.hu
www.smart-bus.hu
este 9-10 körül nézzem a forumot, hogy megtaláljalak?
@Leon: Uram, a hasznos linkek közé dobd fel légy szíves Sanyo munkáit is... szerintem ott a helye! 😉 Esetleg mehet a hivatalos oldal is... 1-2 külföldi fórum...
DCS-re szabva valami link gyûjteményre gondolok... 😊
www.smart-bus.hu
<#circling>#circling>
nemrég meglett a válasz, hogy függeszkedés közben miért zuhan egyszercsak..., de mitõl van, hogy felfelé indulok el, mintha rakétával löttek volna ki?
küzdök a harctéren...(magamban <#vigyor2>#vigyor2>
ja és a gépen irányítani sztem sokkal könnyebb egy traning átvétele után, pedig látszólag ugyanazok a beállítások...?
<#integet2>#integet2>
Viszont sokszor járok úgy, hogy a helit nem tudom pontosan egyenesen tartani valamilyen irányban "oldalasan is elmozog"... (bocsi, ha kissé értelmetlenül fogalmazom 😊 )
Ezt hogyan lehet jól korrigálni?
Látom, kitetted a linket, örülök, hogy tetszik! 😊
Hogy ne kelljen resetelni, ezért szoktam folyamatosan nyomni amikor irányt váltok... majd elengedem amikor arra megyek, amerre "kell"! 😊
www.smart-bus.hu
Papa, nekem is eleinte gondot okozott, hogy " nem arra ment a gép" amerre akartam.A megoldás a reset trimm volt.Amikor kitrimmeled a gépet láthatod, hogy az iránytûn egy iylen bizbasz irányra áll a gép bizonyos keretek között próbálja azt tartani.Én az elején nem reseteltem a trimmet és fordulónál nem értettem, hogy miért akarja az orrát visszavinni az elõzõ irányba.AZtán rájöttem, hogy ha a forduló elõtt resetelek, akkor nincs ilyen gond.
A repülés is így történik... nyomod a trimmet folyamatosan, majd, ha arra repül amerre akarod, akkor elengeded. Eleinte próbáld így...
A bill kombinációkat nem vágom, tehát nevezzük nevén a gyermeket... így ahogy leírtad semmit nem mond a dolog! 😊
A trimm reset minden beállítást alaphelyzetbe nullázz! Én akkor használom, amikor lebegni készülök... nullázom a trimmelt állapotot, ezzel emelkedik az eleje, szinten tartom, és így szépen lehet lassulni emelkedés nélkül... majd amikor kellõ sebességre lassult, megint folyamatos trimm, aztán jöhet a lebegés...
Lebegés, tehát az auto hover attól függõen rögzíti a gépet, hogy milyen autopilot funkciók vannak bekapcsolva...
Ha fordulni akarsz lebegés közben, akkor auto hover ki, gyors folyamatos trimm, beléped oldalra, majd amikor arra néz amerre akarod, megint auto hover... én így csinálom...
Autopilot:
T – Pitch dampener - Pitch hold. Enables pitch autopilot channel.
2. K – Bank dampener - Bank hold. Enables bank autopilot channel.
3. H – Lateral dampener - Heading/course hold. Enables lateral autopilot channel.
4. B – Altitude hold. Enables altitude hold. The altitude source depends on the position of the “БАР - РВ” (Baro – Radar altitude) switch.
5. “ДИР УПР” – Flight director mode button. Disengages autopilot automatic angular stabilization (except for dampener function) and enables flight director mode on the HUD.
Én az 1,2,3-t használom... arra figyelj, hogy lebegéshez az 5-s semmiképpen ne legyen bekapcsolva...
www.smart-bus.hu