4747
-
veghcs #3425 Üdv a rakéta fegyverzetet,hogyan lehet bekapcsolni nekem csak 240 db lőszerkészlet jelenik meg a kijelzőn semmi mást nem tudok használni csak a gépágyut -
#3424 Üdv!
Ha kicsit tudsz angolul, akkor van egy nagyon jó tweaking guide DCS - Black Shark-hoz ...
DCS Black Shark Tweak Guide alpha
Ez alapján sokat lehet javítani rajta ...
A legnagyobb gond a "talajvíz szimuláció" meg a látótávolság ...
Nézegesd át ezt a guide-ot és tuti nyersz vele egy rakás FPS-t :) -
veghcs #3423 Üdv tud valaki segiteni abban,hogyan lehet gyengébb gépen a játék futását optimalizálni rájöttem,hogy a probléma fő forrása a szaggatás! -
Amery #3422 Kösz, Isten vagy :)
Nyomva tart enter és közben elmozdítom a kamerát. -
#3421 Nyomva tartod az entert, vagy amivel befogod a célt és elmozdítod róla a célzót. De azt hiszem az "O" megnyomásával is lehet. -
Amery #3420 Sziasztok.
Ezért a pakkért a 40 ropi tényleg nem sok.
Kérdés: hogy a rákba tudok törölni egy már befogott célt.
Pl. 1 M1 re elküldtem 2 raksit, ki még nem pukkant, de látom, hogy mozgásképtelen, több rakétát nem pazarolnék, amig fel nemm robban és automatikusan törlődik. Szóval keresném a többi célt.
Kerestem unlock vagy vmi hasonlót a beállításokban, de nem találtam. Lehet csak túlsiklottam felette, ennyi kütyü közt?
-
majonur #3419 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0029M6VKA/ref=s9_simh_gw_p63_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=1JP5ZFRWYC659KKJF8WR&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467198433&pf_rd_i=468294
az amazonrol jon vegul is, ez tunt innen a legegyszerubbnek es leggyorsabbnak (angliaban lakok), £139 az kb. 40.000 Ft, ez a TrackIR 5 with Track Clip Pro Bundle and Vector Clip csomag -
#3418 Jaja, legjobban Jutyubos - szimes videóknál járok így ... fordítom a fejem, de a gép nem reagál ... Deménem? Ekkor esik le ... jaaaaa :)
@manjour: Ha gondolod előtte próbáld ki a FreeTrack-et ... Sokkal olcsóbban kijön, egyszerűbben hozzájutsz (Mondjuk egy kis házimunka van vele ...) és akkor el tudod dönteni, van-e szükséged TIR-re :)
Én 2 év FT után vettem TrackIR-t, és azt mondom, hogy megérte, mert én olcsón jutottam hozzá, de eredeti áron tuti nem vettem volna meg ...
Az tény, hogy jobb a TIR, meg kényelmesebb ... de hála istennek van olcsóbb alternatívája ... -
#3417 Én annyira megszoktam, hogy ha egy videót nézek akkor sokszor oldalra akarok nézni és hirtelen nem esik le, hogy miért nem fordul a nézet :D -
#3416 Pár hét gyakorlás és már merev nyakkal döntöd magadba a sört repülés közben.
Egy kis mozgolódás nem probléma, de amúgy saját magadnak állíthatod be a deadzone-t. Nagyon jól finomhangolható szoftvere van. -
veghcs #3415 Üdv tud valaki segiteni hogyan lehet ezzel célozni még lebegésben is táncol,lehetetlen célozni! -
csolee #3414 hello!
mi áron sikerül hozzá jutni a TrackIR5-höz?
csak annyit tudok hozzá füzni a korábbihoz hogy nagyon gyorsan meg lehet szokni a "nézelődést"
pedig én csak free tracket használok
további szép napot! -
majonur #3413 Remek! Megrendeltem. Nagyon elegem van mar a POV- stick bol, meg az egerrel nezelodesbol. -
#3412 Nekem van és el sem tudom már képzelni a repülést nélküle.Sőt!
Nem értem, hogy amíg nem volt, hogyan bírtam nélküle !? ;) -
majonur #3411 Sziasztok!
Nagyon gondolkozok egy TrackIr 5 beszerzesen. Mi a velemenyetek rola, megeri az arat, akinek van az hasznalja rendszeresen, vagy csak eleinte amig az ujdonsag varazsa megmarad? Rengeteget mozgolodok repules kozben, nem birok nyugodtan egy helyben ulni, ez nem lesz zavaro? (ok, tudom, hogy ki lehet jeleoni az uj kozeppontot ilyenkor) -
majonur #3410 Hover on/off: Lalt+T, es a trimmer, trimmer reset is jo ha a kezed ugyebe van.
itt egy jo leiras:
http://www.flyonline.hu/dcs/dcs-ka-50-kezdoknek-az-alapok.html
-
veghcs #3409 Üdv még egy kerdésem lenne az autopilot,hogyan müködik nem tart semm magasságot sem irányt,és hogyan lehet autómatikusan megtartani egy pont felett lebegésben! -
majonur #3408 en ugy csinalom, hogy mission editorba berakok egy gepet barmelyik repterre, majd az elso waypoint type : takeoff from ramp.
Ilyenkor allo motorral es aramtalanitott allapotban van, nyitott fulke ajtova.(de en meg nagyon uj vagyok itt, helikopteres temaba) -
veghcs #3407 Üdv még egy kérdésem van hogyan lehet beálittani,hogy a játék a helikoptert cool and dark formácioban töltse be vagyis teljesen kikapcsolt állapotban! -
#3406 -
veghcs #3405 Üdv Tudna valaki abban segiteni,hogy a játékon belül,hogyan lehet bolintás,bedöntés,az oldalkormány érzékenységét állitani most ugy repül,hogy a joystick legkisseb érintésére táncol az egész helikopter
előre is köszönöm
Üdv -
majonur #3404 Aha, igy mar mindjart mas, koszonom.
(nagyon jo a video) -
#3403 Emeld meg a kopter orrát.Lejebb van egy vidó ( #3390 ), ott kicsit látni, hogy hogyan. -
majonur #3402 Nem tul regota probalgatom ezt a szimulatort, de nagyon tetszik.
Mar kezdek belejonni. Volna egy kerdesem
csak ilyen egyszeru sajat kuldetesbe probalgattam a fegyvereket (este 9, tehat egesz sotet volt a palyan)es amikor a S80M vilagito raketakat lottem ki, valamiert
nem mukodik. Pedig az enciklopedia szerint 2 millo lux :) -
#3401 Nő a Kamov pilóták tábora :) -
#3400 Sziasztok, üdv a klubban mindenkit :)
Aktiváció-deaktiváció:
Ha visszakerestek akkor találtok egy csomó post-ot arról, hogy milyen esetekben kell újraaktiválni a játékot.
VGA csere esetén pl nem kell ... De CPU csere esetén viszont igen ...
A deaktiváció az más ... Ha valami okból újra kell telepítened a Windowst, akkor előtte kell deaktiválni a játékot, és utána csak újraaktiválod és kész, erre sokkal több lehetőséged van mint a sima aktiválásra! -
Solt #3399 Üdv Uram!
Mezei aktiválás, semmi extra! A deaktiválás arra van, hogy amikor leszeded, majd újra telepíted, akkor ne vesszen el egy aktiválásod... Egy aktiválást ha jól emlékszem kilencszer lehet deaktiválni, majd újra aktiválni...
A G25 pedáljai megoldhatóak rudderként. Az első lépés, hogy a driverben állítsd be, hogy egy tengelynek kezelje... -
Yula #3398 Szia
Ugyan nem vagyok a legautentikusabb a válaszadásra, mert a héten vettem meg én is a játékot, de feltelepítés nem különbözött, az eddigi játékoktól. Csak akkor bonyolultabb, ha nincs internetet. Deaktiválásról nincs fogalmam nekem sem...
G25-m van és a ruddert rá lehet kalibrálni a gáz/fék-re csak az invert-et be kell pipálni, mert fordítva működik. -
#3397 Sziasztok!
Megvettem DCS-t MediaMarkt-ban. A leírásban valami olyasmi van, hogy kell aktiválni, meg néha deaktiválni, stb...
Még nem kezdtem el felrakni mert meghalt a videokártyám és most csak egy ideiglenes megoldás van a gépben ezzel meg nem akarok szenvedni. Szóval a kérdésem annyi, hogy pontosan hogyan kell aktiválni? Felinstallálom és aktiválom vagy ennél bonyolultabb?
A Másik kérdésem pedig az irányítás. Van Saitek Cyborg X-em meg egy G25 kormány. Megleht oldani, hogy a kormány pedáljai legyenek az oldal kormányok, mert a joy tekergetése eléggé béna.
-
crossfighter #3396 Hello!
Nagyon szívesen segítek, de max msn-en, skype-ot nem használok, a gyenge internet sebességem miatt.
Szükséges cuccok: Photoshop, nem kötelező, de az alap fileok ilyen formátumban vannak. Aztán Modman 7.x, ez gondolom fenntvan a gépen,
alap skinek:
http://www.digitalcombatsimulator.com/files/Ka-50_Templates.rar
Skin tutorial:
http://www.lockonfiles.com/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=1418#dl
cdds studio:
http://www.simmerspaintshop.com/forums/file107.html&act=down
A tutorial elég komoly, ha kicsit érted az angolt, akkor nem egy bonyolult feladat.
msn:crossfighterkukacfreemailponthu
Üdv! -
csolee #3395 hello crossfighter!
ez a félnapos skinezés tapasztalását át tudod adni vmikor?
pl: skype, valamelyik este?
ügyi vagy! tetszik
további szép napot! -
#3394 Leírás a KA-50-ről.
Itt is vannak modok. -
#3393 Regisztrálni kell és innen lelehet tölteni a cuccokat. -
Yula #3392 Köszi!
Ezeket az addonokat a dcs hivatalos fórum oldalán fel lehet lelni és le lehet tölteni? Vagy van ennél jobb fórum? -
crossfighter #3391 Sziasztok!
Ma próbálkoztam a skinezéssel, fél nap rááldozásával már megy a dolog:-)
-
#3390 -
#3389 Ja.És kikapcsolt ikonokkal esély sincs megtalálni a célt!
Itt az iccaka az iccaka és nem félhomály mint az FC1-ben. -
#3388 Ez így van, ezért is írtam, hogy "Ez a cápa nappali cápa".Viszont kipróbáltam és ha az S-8OM-el megvilágítod a célterületet akkor belehet fogni a célt és tüzelni is lehet rá.Az is igaz, hogy egyrészt gyorsnak kell elnni mert nem világítanak fél órát a fáklyák másrészt meg tapasztalat illetve mák is kell, hogy pont azt a területet világítsa meg az ember ami kell.Ha meg légvédelem is van akkor kész öngyi. -
Caterpillar #3387 Nem akarok belevauzni de a manual elején valahol mintha írná hogy a Ka-50 éjszaka csak áttelepülésre alkalmas harci alkalmazása nem megoldott az inkompatibilis műszerezettség miatt (hud+shkval)... Ugyan ez igaz a Su-25T -re is abban az esetben ha nincs rá függesztve LLTV enélkül ugyanis az sem lát semmit.
Aztán lehet csak én vagyok a hülye... -
Wampa #3386 Üdv
Ez az,valamiért az analóg műszereket sokkal nehezebben olvasom le,lehet hogy azért,mert az első órám egy zenélős karcóra:)volt?