Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macleody
Majd meglátjuk, mondjuk én nem ismerem a küldiket, tegnap pontgyûjtés gyanánt lelövöldöztem a 8 apachot. Bár nem is én szedtem le mindet, volt amelyiket a wingman-ekre bíztam. 41 repült órám van és captain vagyok. Nem mintha ettõl tudnék repülni 😊
Üdv!
Errõl nem is tudtam ... a saját kiszolgáló személyzet likvidálásáért is kapunk kitüntetést?
<#buck>
Ma este (be)szállok!
Hogy kinél, azt majd meglátjuk ki indít hamarabbbb...
<#gun>

macleody
Azt hiszem a rotorra írta, be is kapcsoltam az anti-ice bizbaszt. Végülis mindegy, majd kinyírom a szerelõket 😊
Jegesedést nem ír ki? 2000 méter felett már szokott ugatni... lehet azért hal be... 😊

www.smart-bus.hu

macleody
Este csinálok szerót macleody néven, jelszó heli. Vagy csolee koma csinál.
macleody
Editorban szórakoztam, északról indultam, át akartam jönni a hegyek fölött de nem tudtam megbírkózni a csúccsal. 4085m-nél nem tudtam feljebb menni pedig nem sok kellett volna. Késõbb eszembe jutott, hogy ha lekapcsolom a rakétákat akkor feljebb tudtam volna talán emelkedni. Aztán kerestem egy alacsonyabb részt, ott mentem át, de úgy látszik megviselte a gépet a sok erõlködés mert kipurcant a motor 😊
Az indítási procedúra meg nálam egyelõre "WIN+HOME" 😊
3000 méter? 😄 Mit keresel ott, ez nem mûhold!!! 😄 Olyan magasan már jegesedik bõven, arra is kell figyelni...

Ekran "nullázás", Indítási procedúra 7. lépése: "Master caution push-light" megnyomod, és nézd meg, hogy repülés közben kiírja-e újra...

www.smart-bus.hu

macleody
Ja, hogy az EKRAN-t nullázni is lehet 😊 Melyik gombbal? Egyébként egész repülés alatt ott virított a felirat. Ha jól emlékszem tegnap is ez volt, 3000 méter felett kiírta és le is zuhantam.
Átnéztem de itt csak maga a bs telepíti , vagy törli teljesen. Na sebaj majd nyitok egy wint csak a bsnek..
Ott van amit linkeltem! 😊 Olvasd el a fórum elejét... ( egy próbát megér )

www.smart-bus.hu

ok pánik lefujva... Csak gondoltam hátha létezik megoldás.
Indítás után? Szerintem addig írja, amíg nem pörög fel rendesen... nullázd az ekrant, és figyeld, hogy repülés közben újra írja-e...

www.smart-bus.hu

8 aktiválási ( ha jól emlékszem ) van, amit egyenként 9x lehet deaktiválni, majd újra aktiválni. ( ha jól értelmeztem a kézikönyvet ) Szorozd be! 😄

E mellett kizártnak tartom, hogy a kiadó ne adna másik kulcsot, ha eljátszod az összes lehetõséged... tehát nyugi, és tessék elolvasni a dobozban található magyar nyelvû kézikönyvet a pánik elõtt... tele van hasznos információval! 😉

www.smart-bus.hu

Ez tény, de ha valaki szeret mindenfélével próbálkozni, mint pl Én, annak évente legalább 3-4x ( bizonyos esetekben ez nem is sok ) ujra kell húznia a gépet mert a windows hamar feladja...Ebben az esetben meg igen hamar lemegy a 9... És bár valakinek 5000 nem nagy pénz nekem az. Nem is értem ez mire volt jó a gyártónak. Tulajdonképpen limitálták a játék használhatóságí idejét.
Itt nézz körül...

Egyébként, ha jól vettem ki a kézikönyvben leírtakat, akkor egy aktiválást 9x lehet deaktiválni, és újra aktiválni... elvileg ez jó ideig elég... 😊

www.smart-bus.hu

macleody
Miért írja az EKRAN, hogy right transm oil press? Valami gond van a géppel? Persze lehet, hogy eddig is írta csak nem figyeltem.
Szeretném ujratelepíteni a bst mert új windowst kap a gép. Szeretném elkerülni ezt a deaktíválásos dolgot. Van olyan módszer amivel ez elkerülhetõ és csak simán ujratelepítem és megy? Vagy csak ez az egyetlen megoldás deaktíválni, majd install után ujra aktíválni ezt a kódot?
macleody
Itt van az apach-os pálya ha esetleg ki akarod próbálni.
szeretjük a pörgést, csak ne helivel pörögjünk <#csodalk>
micsoda természetfotó <#taps>
ma gOgO!?!?

macleody
Ma annyit repültem, hogy bekrepált a motor 😊

macleody
Senki nem akar repkedni? Azt hittem nagyobb itt a pörgés 😊
DummyBoy
Fut az ... Gyere át FreeTrack topikba és kiderítjük mi a gond ...

SG.hu - FreeTrack topik

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

freetrack v2.2 nem hajlandó menni win7 64biten. a trackirt csak megpróbáltam

Sanyo
A Freetrack és a TrackIR két különbözõ dolog, csak a funkciójuk azonos.

www.pcpilot.hu

Jó reggelt mindenkinek. Még mindíg ez a trackir-en fáradozom. Megvan a freeverzója a 2.2 es a problémám az , hogy nem fut win7 64bit alatt... Valakinek volna ötlete mit tehetnék?
sure
LOOOL, tényleg tiszta Aranypart 😊

Isten nem bottal, hanem VMware.

okés igen ez az..köszi mindenkinek
DummyBoy
A gyárinak?

Trackir a neve (Ez a kamerarész ...), TrackClip a fényvisszaverõ cucc amit a bézbólsapkára raknak és TrackClip Pro amit a fejhallgatóra lehet csíptetni ...

Ha a házilag elkészíthetõ érdekel, akkor olvasd el a leírást, ott minden benne van xD

amivel amerre fordítom a fejem arra nézek a kabinban. sok ilyet láttam már más szimulátorokon is. azt keresem
Én magára az eszközre gondoltam. Nem a programra. Magára a kütyüre.
köszi
Sanyo

www.pcpilot.hu

Sanyo
Szia, Freetrack neve, DummyBoy az írás szerzõje.

www.pcpilot.hu

Sanyo
Itt is fent van, ha ez ugyanaz, mindjárt kirakom a letöltések közé.

www.pcpilot.hu

Sziasztok. Érdeklõdnék, mi az a kütyü amit sok profi basebal sapkára tesz, és így tudja a nézelõdést használni. Érdekelne mi a neve, honnan lehet beszerezni , vagy leírás az elkészítéséhez.
Elõre is köszönöm a segítségetek
macleody
Köszi, megpróbálom letölteni, csak mostanában szarakodik a rapid.
Letölthetõ Black Shark Cockpit trainert
BS Cockpit trainer
Kezdõknek hasznos lehet.

macleody
Teljesen másképp viselkedik a gép ha átkapcsolsz realisztikus módra. Én kb. 10 percet repültem árkádban de nem láttam értelmét. 30 órát repültem eddig, általában csak ide-oda szállingózok, gyakorlom a le és felszállást. Bár csolee-vel már elkezdtük a küldetéseket is. Tegnap a DLINK használatát gyakoroltuk, sikerült leszednem egy apach-ot is. Most meg editorban betettem 3 gépet, küldözgetem õket célpontokra.
Noná, hogy arcade az elején, a gombnyomogatósdi, majd ha az alapok jól mennek. Inkább, mint azonnai kudarchalmazok miatt sutba dobjam.
üdv!

ki tudja megmondani mi a szösz:
data link panel jobb felsõ gombja (házikó forma) - DLINK Initial point.
<#lookaround>

LeonSilver
Árkád mód

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

DummyBoy
Jéééé ... hol van ilyen radar a DCS-ben? <#zavart1> <#idiota> <#hehe>

Üdv emberz! Jó a progi, végre nem csak az Arma2 vel repked az ember.
Persze 2 külön világ, de a repülés feeling az a lényeg.
Mindenesetre kicsit le raidoltam Siófokot.

Legalább is igen hasonló ez a partrész.
macleody
Na ma is jót repkedtünk, kár hogy nem jött senki.
91.82.221.185
10308
heli<#law>

LeonSilver
Nemtudom.Szerintem semennyire.Én már az elsõ verzió óta használom.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

macleody
Mennyire eszi az fps-t ez a Sharkpit?
akinek van kedve: <#guluszem1>
ip: 91.82.221.126
port: 10308
jelszó: heli

örülnék neki, de nemtudom megigérni...
több mindentõl is függ ez, DE holnap este TUTTI
(aki hamarabb indít az írja meg az IP-t)
<#buck>

kérdés vki tapasztalt pilotnak:
instant actionban miért mindig ugyanaz a pálya van?
<#nemtudom>

jó repkedést Mindenkinek!

macleody
Este egy kis szállingózás?