Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megnézem jövõhéten hogy bírja a 3mag az új Battlefield multit, ha zsizsikes lesz, kell a 4mag az megint -1 akármit csinálok, na ezt magyarázzátok el Olegéknek. LOL
Kimásoltad a kódot amit adott, és utána visszamásoltad?

www.smart-bus.hu

Majd írok egy emailt nekik ha elfogy, évente legalább 2x újraraktam az xp-t lehet win7-et nem kell.Ha nem aktiválják hát így jártam, többet nem veszek limitált játékot.
Értem de az nem nagyon mûködött, pedig ugyanarra a winyóra raktam online sem láthatott semmilyen hardvercserét, fél éven belül úgyis kipróbálom hogy ugyanarra az oprendszerre teszem (win ujratelepítés) majd kiderül.
Deaktiválás után Reaktiválni kell... nem Aktiválni... ennek a menete benne van a kis füzetben... 😉

www.smart-bus.hu

Én XP 32biten deaktiváltam mert 3maggal 4gb rammal 260gtx-el szaggatott, Új Win7 64bit-re felraktam aktiválnom kellett -1.Ezen legalább nem szaggat. Üdv!
LeonSilver
http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=568704&postcount=3

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Jobban jársz, ha átolvasod otthon... olvasni sem egyszerû, hát még elmagyarázni... 😊

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Tévedés.
Egyébként pedig számtalanszor be lett már postolva :

An activation will be required if the hardware/software changes exceed 12 points as rated below:

CPU ID: 13
Windows PID: 3
Computer Name: 3
Hard drive volume serial number: 3
MAC address: 6
RAM amount: 6

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

macleody
Olvasnám én ha otthon lennék 😊 Úgy emlékszem azt írták, hogy deaktiválni kell és újratelepítésnél reaktiválni. Csak gondolom net nélkül nem lehet deaktiválni. Na mindegy, ha otthon leszek majd megnézem.

Köszi az infókat skacok.
Urak! Adtak hozzá egy kézi könyvet! Senki nem olvassa? 😞(

www.smart-bus.hu

Szia! Én úgy tudom oprendszer újratelepítésnél mindenféle képpen elveszik egy aktiválás. Üdv!
LeonSilver
Simán telepíted és el is fog indulni.Csak -1 aktiváció.

macleody
Hali. Volna egy kis gondom. Újra kell telepíteni a gépet, deaktiválnom kellene a játékot gondolom de nincs net, mert lejárt az RC Windows és letiltotta a hálókártyát. Ilyenkor mi van? Simán újratelepítem majd és elindul, vagy új kulcsot kell kérnem?
Elõtte a Lock-On topikban voltam, és azt hittem ott olvasom a kérdésed... szóval ezért kérdeztem rá, az egyébként teljesen egyértelmû történetre! 😊)

www.smart-bus.hu

Matthew Baker
a DCS:Black Shark de már megválaszolták és thenksz

Új logó by: berczely (Y)

Tárgytalan... ma már nem iszom többet! 😄

www.smart-bus.hu

Mármint mi?

www.smart-bus.hu

macleody
Na megy már havernál is, úgy néz ki a rendszergazda téma segített. Létezik olyan multiban, hogy én pl. real-ben játszok, haver meg game módban? Vagy együtt a kettõ nem mûködik? Jó lenne ha menne, mert neki még nincs joystickja.
Sanyo
Külön.

www.pcpilot.hu

Matthew Baker
Ez egy különálló játék vagy a LO:MAC kiegje?

Új logó by: berczely (Y)

macleody
Rendben, felõlem mehet a téma. Majd csinálok pályát ahol nem lesz ellen, úgyis kell havernak is gyakorolnia. Nektek nem lesz fegyveretek csak nekem, szóval majd menekülhettek 😊

LeonSilver: pár perc és kiderül hová telepítette fel.

Egy haveromnak van egy eladó K-26-os mûszerfala, nem kell valakinek? Meg keresek eladó X52-t.
LeonSilver
99.1%, hogy a C meghajtó Program Files (x86) mappájába telepítette.
Telepítésnél szól is, hogy abba a mappába ne telepítsük a játékot mert ne m fog mûködni.

macleody!

megszületett az elhatározás!
nem nylok fegyverhez, amíg nemtok biztosan repülni - téboly, hogy mennyit szerencsétlenkedem a függeszkedéssel <#csodalk>
megköszönöm, ha együtt nyomjuk tovább... <#worship>
pl: kedd este <#integet2>

DummyBoy
A Win7 és a Vista szeret hisztizni ha a C meghajtón akarsz garázdálkodni és nem rendszergazda vagy ...

Csak akkor nem nyüsszög, ha rendszergazdaként indítasz, vagy ki van kapcsolva az UAC ...

Mondjuk én régóta nem telepítek semmit C-re ... de pont emiatt 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

macleody
Sanyo: nem tudom hová telepítette, este megkérdezem.

DummyBoy: megnézzük, bár nálam nem rendszergazdaként fut és nincs vele gond.

Köszi az ötleteket.
én is a windows-hoz kötném a problémát, de nem egyszerüen a win7-hez (nekem minden probléma, külön állítás nékül megy),
talán kiegészítõ elemek, driverek, ...passz de ne adjátok fel!!!
<#email>
további szép napot!

DummyBoy
Vagy pl.: rendszergazdaként kellene indítani ... Esetlag UAC-ot kikapcsolni ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Sanyo
Hova telepítette? A Vista és a Win7 nem szeret a Program Files-bõl futtatni semmit. Próbálja meg máshova (pl: D:\gamez\), ha úgy sem megy, tovább okoskodunk. 😊

www.pcpilot.hu

macleody
Nincs valakinek ötlete a következõ problémára? Haver megvette a játékot, fel is telepítette de az opciókban semmit nem tud állítani, mert hibát ír ki a gép.

macleody
Bocs a nagy képért, elcsesztem a linket.
macleody
Úton a csapat. 24 gép felszálláskor olyan diavetítést produkált, hogy öröm volt nézni.

Tudom, tudom, jól elvagyok magamban 😊
macleody
A fotóriporter halált megvetõ bátorsággal állt a félelmetes tûzerõ útjába, hogy elkészíthesse a pulitzer díjas képet 😊

macleody
Hóeséses küldi, idõjárás átállítva nyárra, 1.1-es, 1.2-es heliket választva 3-3 plusz wingman amiknek parancsokat osztogathatsz. Tehát ha ketten nyomjuk a pályát 8 madárral támadhatjuk az ellent.

Letöltés.
macleody
Ja, elég sok az enemy a pályán, na de sebaj, repkedni jó 😊
Jó lenne 4-5 ember, akkor már lehetne aprítani. Ma találkoztam egy haverommal, mondtam neki, hogy áttértem F1-rõl Kamovra, erre azt mondja, hogy õ is ezzel játszik. Csak sajnos nincs internete otthon.
ezt megismerem! én vagyok ... farok nélkül <#csodalk>
hát igen - két gép kevés ca. 30-40 db ellen leküzdésére <#gun>
<#nevetes1>

macleody
Jöhettél volna vaze, elvesztettük a repteret 😊

Kenny85
datalink próbálgatás meg "szemezés" <#eplus2>

macleody
Singleben az enyém sem mert unlimitedre van állítva 😊
kenny: 2010. feb. 12. 14:20 | galéria | válasz erre | #3035
made in kaposvár,
az biztos hogy az én tankom még nem fogyott ki sosem ...
... hamarabb vágom haza magam vagy vki más <#circling>

macleody
Ok, akkor ma este bevetés. Elõtte még tartok egy kis gyakorló repülést bemelegítésnek. Nem tudom ki Kenny de jöhetne õ is. Beszélek a szerelõkkel, túl sokat fogyaszt a gépmadár 😊
macleody!
arra a missionra gondoltam, amelyben a "folyóparton" a városnál küzdöttünk még hároman.
te visszamentél tankolni...
van benne nyílt terület, dombok, város, mindenféle ellenség <#hehe>
tanulhatunk rajta, de nem aláznak le bennünket közben <#taps>

macleody
Melyik missionre gondolsz? Az uccsóra, amelyikben apachok is vannak?
Neeem... sajna nem... 😞 Nincs idõm, bár jó lenne... pl a kampány lejátszása multiban jó ötlet...

www.smart-bus.hu

macleody
Arra gondoltam, hogy megcsinálom a kampányt többjátékosra és végigtolhatnánk majd azt is. A mission packot meg köszi, majd lefordítom google translatorral, hátha megértem mit ír 😊
Solt, nem te voltál tegnap bent a szerón?
aki legközelebb mikrofon nélkül jön azt <#gun>
sirály volt - ezt a missiont válasszuk legközelebb is
<#finom>

macleody
Na jó volt ma is 😊
Kenny gyere máskor is.
Kiírta az EKRAN, hogy forward tank 110 mittoménmi. Mondom mivan, tank van elõttem vagy mi? Aztán rájöttem, hogy fogy a nafta 😊
indítom a hajtómüveket:
91.82.221.215
10308
heli
<#law>

macleody
Na én megmondom a frankót. Nem tudom 😊 Más játékokban úgy szok vanni, hogy ha megcsináltad a küldiket vagy a kampányt, akkor azok bekerülnek az instant cuccok közé.
üdv!
korábban kérdeztem, de nem jött rá válasz... ezért újra próbálkozom:
miért adja ugyanazt az instant action???
(kiírja hogy 100% comlete)
mindenféle rádiózás nélkül letettem a heli a bázison
<#finom>