Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DummyBoy
2 fajta trimm van, van a default, ami az alapban is bennevan, meg van egy új ... Ha az újat akarod használni, akkor be kell pipálni a setupban ...

Nem emléxem a pontos névre, valami Central Position Trim Method ... vagy mi ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

macleody
macleody
89.134.255.99
Negwar
jah a patch 😊

\"This is a good day to die!\"

Negwar
Nálam csak az IP címek látszanak:S

macleody
Ja én bent vagyok most is, csak egy sima repkedõs szerver, semmi ellenfél.
ramboroby_sgteam_hungary
pass: sg.hu
Negwar
Van most magyar server? Repültök valahol ma is?

macleody
Hogy érted, hogy melyik trimm módszert?
DummyBoy
Még nem tudom, de megtaláltam itt is és a hivatalos fórumon is az aktivációs pontokat ... elivleg VGA-hoz nem ír semmit ...

Mindenesetre jobb mint az 1.0 volt 😊 Sokkal gyorsabban betöltõdnek a mission-ök ... és mintha maga a játék is sokkal jobban futna ...

Bár a Sound Bug még mindig megvan ...

Apropó, Ti melyik trim módszert használjátok nem FFB-s joy-hoz?

@csolee: ok, bocs, kicsit havaztam, de mindjárt válaszolok!

macleody
Hello Dummy. Na és kellett aktiválni?

Most töltögettem le cuccokat a lockonfilesrõl, mindjárt ki is próbálom õket.
DummyBoy
Na, közben megtaláltam xD

DummyBoy
Üdv Urak!

Végre én is a klubban xD

Kérdés: VGA cserénél kell újra aktiválni a stuffot?

macleody
Az a TrackIR de jó lenne, csakhát annyi pénzem sincs, hogy tankoljak a kocsiba.
LeonSilver
Sziasztok!

Eladó 1db teljesen új bontatlan Logitech Flight System G940 számlával,kisker garanciával:65000ft.-
http://www.simhq.com/_technology2/technology_155a.html

Valamint 1db használt Track IR3-Pro,dobozos minden tartozékával,hibátlan,
upgrade 6dof-ra:18000ft.-
http://www.hoc.hu/index.php?p=news&cid=1&y=6502

Ha érdekel valakit
itt érdeklõdjön!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

macleody
Én szinte minden nap repülök, tegnap csoleeval meg a VML-es srácokkal gyakoroltunk egy kicsit.
Köszönjük, de a telefonszámot én a helyedben tuti nem írtam volna... Leon szerintem töröld az úr érdekében...

Azt javaslom PH-n hirdesd meg...

www.smart-bus.hu

Negwar
Egyszer megdumálhatunk egy idõpontot, bár mostanában én is RoF-zok😊

Dummyboy!

privátba küldtem neked emailt - remélem megkaptad...
(free track 2.2 beüzemeléssel kapcsolatosan kérdeznék)

üdv Mindenkinek!

macleody
Na ma is repültem vagy 3 órát. Érdekes vaksötétben repülni, még jó hogy van NGV.

Szembe jön a böszme.

Azt mondták a 12.-en egy meztelen csaj áll az ablakban de nem láttam senkit.

macleody
Amerre tart az ország lassan nem jön ide senki.

Szerver indul.
Én idegenforgalomban dolgozom, lassan kezdõdik a szezon, és így sajna egyre kevesebb idõm van repkedni... ha mégis van, akkor mostanában én is RoF-al próbálkozom...

Ha egyszer pont úgy érek rá, hogy pont reppentek, szívesen csatlakozom... lassan én tanulhatok majd tõletek... még a G940-t sem tudtam rendesen letesztelni DCS-l... 😞

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Látogassatok el ide.Biztos lesznek olyanok akik szívesen repülnek veletek.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

macleody
Pedig jó lenne 4-5 gépet a levegõben látni, legalább lenne aki leckét ad repülésbõl 😊
LeonSilver
Én nem.Ha van idõm vagy kedvem akkor RoF-ot nyomom online.

üdv Mindenkinek!
Solt & LeonSilver!

Ti multiban nem nyomjátok a gamest?
vagy ez bizalmas infó?

további szép napot! <#circling>

macleody
Ha valaki késztetést érez egy kis repüléshez jöhet.
macleody
Így elsõre elég viccesnek tûnik. Kb. az 1000 éves Apach játék hangulatát idézi. Különösen vicces volt ahogy felszállás közben a rotor végei lefelé lógtak, mintha a földön állt volna a heli. Meglátjuk mi lesz belõle.
LeonSilver
http://www.flyonline.hu/szimulatorok/longbow-combat-helo.html

macleody
Ne tolongjatok annyira 😊 Csolee el vagy tûnve.
macleody
Este lesz szerver, ha van kedvetek gyertek. Kezdésnek csak repkedés, ellenfelek nélkül.
ramboroby_sg_team_hungary
pass: sg.hu
SgtChris
Na meglesem estére én is ezt a beállítást, sajna nekem nincs ilyen Saitek csodám, csak egy Logitech Wingman Extreme 3D-m, de tökéletesen elég nekem ez is, de mûködõ trimmel jobban viselném a nehézségeket. :-)

Amúgy nekem is Win7 Ultimate x64 van fent...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Kenny85
áhh köszi. én is keresgettem fájlokban, hogy minél akadhat össze a kormánnyal, de ezen átsiklottam. Átírtam most megy a trimm ha kormány be van dugva. Végre nem kell tekergetnem 😄

macleody
Megvan a megoldás. A játék mappájában, a config\producer.cfg fájlban a ForceFeedbackEnabled sort átírtam false-ra. Így minden oké.

Nekem Momo kormányom van, gondolom Saitek pedállal nem lett volna ez a szívás.
LeonSilver
Mióta "megjelent" win7 64b oprenncccert használok ( elõször RC majd a végleges ).Semmi bajom a trimmel vagy bármi mással.Tökéletesen mûködik az x52, saitek pedál ( elõtte egy kormány/pedál kombó pedálját használtam ), trekkir.

macleody
Csak a win7 lehet a ludas a dologban, legalábbis nálam. 7100 RC-n tökéletesen mûködött minden. Elképzelni nem tudom mi lehet a baja. A pedálok után nem sok kedvem van a joyt tekergetni.
SgtChris
A trim nálam se mûxik....ha bekapcsolom, a gép jobbra fordul és sûllyedni kezd, a trimet kioldani se tudom, így marad a biztos halálspirál a földig.... így nem használom, csak az autopilot módokat.

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

macleody
Na jó feladom, ebbõl uninstall lesz meg lemeztördelés.
macleody
Azért nem értem, mert újratelepítés elõtt is a kormány pedáljaival fordultam és semmi gond nem volt.
Kenny85
ismerõs
nekem pl a kormány miatt nem ment, kihúzom akkor megy a trimm.

macleody
Én nem tudom mi van ezzel a tetû játékkal, de nem megy a trimm. Rudderrel fordulva visszaáll az eredeti irányba, meg bal oldalon a mûszer is beáll középre, de hátra bukfencezik a gép ha elengedem a joyt. Az automatika be van kapcsolva.
macleody
Csak gondolom te nem a weboldalon keresztül deaktiváltad. Nálam ott lehetett valami bibi.
😊))))

Én úgy csináltam ahogy a füzet írja, és nekem sikerült... már 2x eljátszottam... 😊

Egyébként meg ha minden aktiválást elcseszünk akkor sincs gond... biztos, hogy adnak új kódot... letöltõs FC-nél is ez volt... sokan kértek, és kaptak is új kódot... 😉

www.smart-bus.hu

macleody
Köszi, én is szeretlek 😊
Lehet, fel volt írva a hardver kód, azt másoltam be, aztán deaktiválás után csak annyit írt, hogy megtörtént meg 9 maradt. Na de sebaj egy darabig kihúzom a maradékkal, gépfejlesztés úgysem lesz, a win meg remélem kitart 1-2 évig 😊
Szerintem te szúrtad el... 😊)

www.smart-bus.hu

macleody
A helyzet az, hogy tegnap deaktiváltam a játékot azon az oldalon amit a füzet említ. Ki is írta, hogy 9 deaktiválási lehetõségem maradt még, viszont nem adott kódot, így a játék újratelepítése után ismét aktiválnom kellett. Így a tegnapi termés win reinstall után -1 deaktiválás és -1 aktiválás. Nem mondom, hogy nem én szúrtam el de elég érdekes.
Így van! 😊 A #3186-ban Leon bemásolta, hogy mi a feltétele ennek...

www.smart-bus.hu

Papa01
Urak, ha jól értem, deaktiválni akkor kell, ha ugyanarra a gépre és oprendszerre akarom újratelepíteni a BS-t? Uninstall elõtt deaktiválás, majd telepítés után reaktiválás? 😊
És ez esetben nincs -1 aktiválási lehetõségem?

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Lock-On ba is ennek a terrain file-jait használom szépen megcsinálták.
Nem tudtam hogy xp-n szaggat utánaolvastam hogy win7 sokkal jobban megy csak 2napig szenvedtem vele xp-n. Elõbb is tájékozódhattam volna hogy eleve ne rakjam xp-re. Ha win7-et ujratelepítésnél win7-re cserélem és mûködik a deaktiváció akkor nincs gond egy pár évig.
Igen megpróbáltam kézi reaktiválást is mindig hibaüzenet dobott hogy aktiváljam és a végén le is vonta.