4747
-
-
Zair #3544 A bazinagy radarernyő csak easy módban látszik. Lehet, hogy a Wpn Control system is csak amiatt nem működik, mert árkádra van állítva a e nehézség. A nézelődés/kattintás kérdést passzolom, én szinte nem is használom ezt az egér kattintós opciót, jobbára mindent kiraktam a joyra-billentyűre. -
bgabor #3543 Én hiába nyomtam be a Weapon control systemet, továbbra sem világítanak.
Működnek ilyenkor, csak nem világítanak, vagy nem is működnek?
Nagyon fontos műszerek, jó lenne tudni mikor vannak bekapcsolva. -
bgabor #3542 Sziasztok!
Régi lock onos vagyok, de ezt a játékot csak most kezdtem, és lenne néhány kérdésem:
-Megoldható az, hogy egyszerre tudjak az egérrel nézelődni a kabinban, és kapcsolgatni a gombokat? Az alt+c-s állandó váltogatás nagyon nehézkes.
-ki tudom kapcsolni a képernyő jobb felső részében éptelenkedő túlméretezett radarképernyő kijelzőt? Vagy ez csak a könnyítések(easy flight, avionics) kikapcsolásával tűntethető el? Marha idegesítő, hogy
a képernyő jó részét kitakarja!
Egyenlőre ennyi.
-
Javaslom, hogy legalább két példány legyen "feltelepítve" a gépre.
Egy szűz telepítés <-- amihez mindig vissza lehet nyúlni ha gáz van, és még egy vagy több (szűznek a másolata) ha mókolni ill. modman-ezni kívánsz.
Nekem jelenleg 5 variáns van fent :) Volt már több is :D
Egyébként, ha rendesen használod a Modman-t, akkor szépen vissza lehet "uninstallgatni" :) az egyes modokat, szóval kiszűrhető a bűnös, vagy "visszatörölgetheted" az egészet a szűz-gyári verzióig.
-
Ha ráérsz írj, csinálok szerót és megnézzük be tudsz-e jönni. -
Kb. 10-15 szerót végigpróbáltam, amit talált a gép és nem volt jelszavazva, természetesen... -
Lehet olyan szeróra akartál belépni amin a fogparam át van állítva 0.8-ra. A virtualairbase meg az 59-esek szervere ilyen pl. -
Hát leszedettem a MOdmannel minden MOD-ot, de a probléma fennáll...újratelepíteni meg nem akarom... -
Valamibe belepiszkáltál vagy Te vagy valami mod amit feltettél. -
majonur #3535 Trimm reset es csinalja a helyes szavak ( hulye leszek , ha sok guinnesst iszok) -
majonur #3534 ja, es trim reset, akkor azt csinajla amit te akarsz -
Sziasztok! Olyan gondom van, hogy megvan eredetiben a DCS ár egy ideje, repülök is vele ezerrel single missionokat, de néha kipróbálnám a multit is.
Namost az 1.0.2. patch fent van, de amikor be akarok lépni egy szerverre, kiírja, hogy "Integrity check failed!" Ez mitől lehet??? Idegesít, se magyar, se külföldi szerókra nem tudok csatlakozni... :-( -
parasztbicska #3532 Köszi, megnézem. -
Ja.És Trimm-Trimm-Trimm!! -
Leginkább együtt kell őket használni.
Próbálj minél inkább golyóra repülni.
Itt van némi infó ami alapján el tudsz indulni. -
parasztbicska #3529 Sima saitek x52-esem van, a pedál ténleg nem volna rossz de most nincs rá pénzem, az x52őt is épp csak hogy össze tudtam hozni, de szerintem én azt nem értem mikor kell a botkormánnyal fordulni és mikor a ruderrel, és azt sem értem ha sikerül beálnom egy irányba miért kedz visszafele fordulni arra amerről idefordultam, mostmár egyre gyakrabban sikerül jó irányba fordulnom, igaz utána még kell büvészkedjek hogy ne az oldalán repüljön a gép meg hasonló apró hibák miatt, de arra nem birok ráfele jönni miért kezd mindig visszafele fordulni. Ebben nem tudnátok segiteni? -
Szerintem, ha gombokkal próbálkozol, akkor ott a baj.
Minimum egy twist-es joystick kell a darálók irányításához :), de egy HOTAS a javasolt, pedállal. Tudom nem olcsó, de megéri az utána jövő örömöket :D, <ezeket már csak a TrackIR-rel lehet überelni. -
Ha elég lassan mész és a süllyedés meghaladja az 5 m/s-t akkor elfogy a felhajtóerő. Olyankor döntsd meg a gép orrát lefelé és húzd fel a kollektív kart. Már persze ha elég magasan vagy. Nem tudom hogy fordulsz, ha látod, hogy dől oldalra akkor korrigáld. Jobb oldalon az auto pilot kapcsolók közül /4db kék kapcsoló/ a felső 2 meg a bal alsó legyen bekapcsolva, nagyban megkönnyíti a pilóta életét. -
parasztbicska #3526 Csákány, megvettem a DCS Black Sharkot, ami nagyon pöpec kis szim, elolvastam a DCS: Ka-50 kezdőknek - Harceljárások, taktikák irást meg a DCS: Ka-50 kezdőknek - az alapok irást a www.flyonline.huról egész jók de nekem az a bajom hogy nem tudok manőverezni forogni stb. nem tudok forogni mert az oldalára dől a gép vagy himbálózni kezd vagy pörögni meg ilyenek vagy ha szerencsém van és jól fordulok akkor is van hogy valamiért elfordul a gép orra, általában arrafele amelyik irányból erre fordultam arra kezd visszafordulni (az automata célrafordulás nincs bekapcsolva), ha nagy sebességel repülök nem tudok lelassulni úgy hogy nagyjából tartsam a magasságot mindig nagyon felemelkedek pedig a gázkart lehuzom, néha meg annyira lelasulok hogy hiába tökig nyomom a gázt akkor is lassan lezuhan. Szóval vannak gondjaim, ha tudtok valami irást ami helikopter vezetésről meg az alap manőverekről szól magyarul, mert az angolt nem nagyon vágom annak nagyon örülnék. Esetleg ha nincs ilyen valaki nem irna ezekről is egy kis oktatót vagy legalább röviden de érthetően leirná valaki mit hogy kell. Köszi. -
ronnydown #3525 Kép plz -
Pitti #3524 Sziasztok, hibátlan Saitek X52 eladó 18.000,- -
Nem tudom. Fejlesztgetik a skacok. -
Mi újság a VML oldallal Srácok??? -
Nézz utána, elvileg lehet vásárolni aktivációs kulcsot. Legalábbis úgy rémlik. -
Ráadásul a banner alatt van egy villogó írásocska.
A seven m -nél 5000 pénz csak! -
bettly #3519 Megertettem Kosz
-
Akkor marad a NET-es rendelés... Sajna a tört verzió nem működik rendesen! -
Az már bizony igaz... -
bettly #3516 Koszi de innen Marosvasarhelyrol kicsit igen messze van -
Bármelyik TESCO vagy AUCHAN-ban lehet kapni, 4 ropi körül van... -
bettly #3514 Sziasztok. A nettrol toltottem le ajatekot , semmi esely hogy itt valahol meg is kapjam eredetibe, de nem tudom inditani Black Shark activation meg valami serial numbert ker ,itt elakadtam nem tudom hogyan tovabb. Segitsegeteket kerem mint kezdo,ha van is egyaltalan ra megoldas. koszonom -
majonur #3513 nekem is ez a kedvenc skinem, ott van velem mindig: jo idoben, rossz idoben, csataban es ha csak nyaralni megyek a helikopterrel akkor is. -
Aluszik a topic...
-
Fegyver választásnál több lehetőség van. FC2-nél pl. azt hiszem SU-25-höz alapból 8 kombóból tudsz választani. A moddal viszont 21 fegyverösszeállítás közül válogathatsz. -
Az miaz? -
Nem tudjátok, hogy van-e a BS-hez is Rearm mod mint az FC2-höz? Mert nem találok sehol. -
Hali. A jelentkezés résznél még nincs hozzászólás, írj be valahova a fórumba, segíteni fognak a srácok. Hallom a TS-t már megtaláltad :) -
ladisz70 #3507 Szia
Hol lehet jelntkezni
-
Van. Tegnap lettem tag :)