Digital Combat Simulator : Black Shark
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem emléxem a pontos névre, valami Central Position Trim Method ... vagy mi ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
ramboroby_sgteam_hungary
pass: sg.hu
Mindenesetre jobb mint az 1.0 volt 😊 Sokkal gyorsabban betöltõdnek a mission-ök ... és mintha maga a játék is sokkal jobban futna ...
Bár a Sound Bug még mindig megvan ...
Apropó, Ti melyik trim módszert használjátok nem FFB-s joy-hoz?
@csolee: ok, bocs, kicsit havaztam, de mindjárt válaszolok!
Most töltögettem le cuccokat a lockonfilesrõl, mindjárt ki is próbálom õket.
Végre én is a klubban xD
Kérdés: VGA cserénél kell újra aktiválni a stuffot?
Eladó 1db teljesen új bontatlan Logitech Flight System G940 számlával,kisker garanciával:65000ft.-
http://www.simhq.com/_technology2/technology_155a.html
Valamint 1db használt Track IR3-Pro,dobozos minden tartozékával,hibátlan,
upgrade 6dof-ra:18000ft.-
http://www.hoc.hu/index.php?p=news&cid=1&y=6502
Ha érdekel valakit
itt érdeklõdjön!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Azt javaslom PH-n hirdesd meg...
www.smart-bus.hu
\"This is a good day to die!\"
privátba küldtem neked emailt - remélem megkaptad...
(free track 2.2 beüzemeléssel kapcsolatosan kérdeznék)
üdv Mindenkinek!
Ha egyszer pont úgy érek rá, hogy pont reppentek, szívesen csatlakozom... lassan én tanulhatok majd tõletek... még a G940-t sem tudtam rendesen letesztelni DCS-l... 😞
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Solt & LeonSilver!
Ti multiban nem nyomjátok a gamest?
vagy ez bizalmas infó?
további szép napot! <#circling>#circling>
ramboroby_sg_team_hungary
pass: sg.hu
Amúgy nekem is Win7 Ultimate x64 van fent...
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Nekem Momo kormányom van, gondolom Saitek pedállal nem lett volna ez a szívás.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Én úgy csináltam ahogy a füzet írja, és nekem sikerült... már 2x eljátszottam... 😊
Egyébként meg ha minden aktiválást elcseszünk akkor sincs gond... biztos, hogy adnak új kódot... letöltõs FC-nél is ez volt... sokan kértek, és kaptak is új kódot... 😉
www.smart-bus.hu
Lehet, fel volt írva a hardver kód, azt másoltam be, aztán deaktiválás után csak annyit írt, hogy megtörtént meg 9 maradt. Na de sebaj egy darabig kihúzom a maradékkal, gépfejlesztés úgysem lesz, a win meg remélem kitart 1-2 évig 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
És ez esetben nincs -1 aktiválási lehetõségem?
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb