4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• csolee
    üdv Mindenkinek!
    majdnem minden nap repülünk... vki nem száll be?
    további szép napot!
  • LeonSilver
    Elég.
  • VMERCI
    Hello mindenkinek!
    Lenne egy kérdésem: megvan az eredeti BS és kérdezném, hogy elég a DCS_BS_Patch_1.0.2_EN.exe-t felrakni vagy kell előtte korábbi patch-et is telepíteni?

Köszönöm
  • DummyBoy
    xD
  • Papa01 #3581
    Jaja, a w7 miatt újraraktam, örültem is, hogy na csak ügyesedem, de később kiderült hogy be VOLT kapcsolva a GAME FLIGHT MODE.
  • DummyBoy
    Papa, nyomod a BS-t? Tegnap végre nekem is volt egy kis időm repkedni, én is elővettem :)
  • Papa01 #3579
    És mire jutottál??? :) Szerintem nem lenne rossz összegyűjteni a fontosabb dolgokat, akár egy sima weboldalon is..
  • LeonSilver
    De Papa, gondolkodni gondolkodtam rajta :)
  • Papa01 #3577
    Köszi Urak a segítséget! :)
    Nagy kár, mert a gyakorló küldiken szoktam szerencsétlenkedni... :)
    Leon, a FAQ-n nem gondolkodtál? :)
  • LeonSilver
    Nem mondtam még, hogy nem Emil rulez hanem ED rulez ? ( emil rulez Hajós zenekara volt, hátha valaki nem ismeri )
  • GaBika6
    Nincs training, de ha törlöd a patch-t akkor újra van...
    Tehát nem kell újrarakni a jatékot.
  • Papa01 #3574
    Az 1.02 után ha training-re kattintok ezt az ablakot kapom:

Ez nálatok is így megy?
  • LeonSilver
    Sajnos ED szokásához híven semmit sem közöl a peccsről.Legalábbis én semmit sem találtam arról, hogy mit javít.
  • Papa01 #3572
    Oks, Urak, köszi szépen, felteszem az 1.02-es javítást..
    Az csak a közös multit teszi lehetővé semmilyen egyéb javítást nem eszközöltek benn?
  • LeonSilver
    Elég de ennyi erővel nyugodtan felteheted az 1.0.2 peccset.Semmi galiba nincs vele.
  • GaBika6
    Elég, de akkor csak helikkel repülsz multiban. Ha felpatcheled, akkor aki fc2.0-at indít, veled repülhet.
  • Papa01 #3569
    Urak, elég ha csak a DCS-BS_Patch_1.0.1c_EN patch-et teszem fel?
  • sakkay
  • macleody
    Szarnak ezek ránk. Még a hibákat se javították ki, nemhogy új helit raknának a patchbe. Majd esetleg pénzért megvehetjük mint az A-10-et.
  • sakkay
    Jaj bocsi fogalmazhattam volna pontosabban is, úgy értettem célegyenesben van, dátummal..és hát az a 9 hónaponkénti új gép hátha innen indul...tudom naiv vagyok, de hátha.
  • Papa01 #3565
    Pár ötlet még:
    -Joy kezelés
    -DCS Max
  • Papa01 #3564
    Leon Mester! :)

Nem akarsz valami kis FAQ-t, vagy valami hasonlót készíteni? :)
    Pl
    - install
    - patch-elés
    - beállítások
    - aktivációs okosságok
    - multipalyer
  • Solt
    Oké Urak, köszönöm az infókat! ;)
  • GaBika6
    THX!

KA-50
  • DummyBoy
    Na igen, picit informatívabb is lehetett volna az első Hsz, elég sok minden kintvan már, szóval pár mondatoban írtam róla ...

És ilyen interjúkat meg ilyeneket ki is hagytam ... SimHQ-n és pcpilot.hu-n van már kint pár hír róla ...

Jó kis év lesz szimes szemszögból ...
  • Zair #3560
    Hát úgy valahogy, szerintem hosszabb távon pont ezekkel a be nem tartott ígéretekkel rontják sokkal jobban saját maguk bizniszét, mintha egy teljesíthető határidőt mondanának a potenciális vevőknek.
  • GaBika6
    Azért indítottam neki topicot, mert hamarosan jönnie kell...

DCS-A10C Warthog
  • LeonSilver
    Azért lófasz ám a seggükbe.Ígéret szerint a Ka-50 után ha jól emlékszem kilenc hónappal kellett volna jönnie.Az is igaz, hogy ED-nek azt sem kell elhinni amit kérdez.
  • LeonSilver
    Még nemigazán van kész ( tehát semmi info a megjelenésről vagy valami ) ;) Egyelőre egy producer notes number one-t láthattunk.
  • GaBika6
    Szerintem elolvashattál valamit, mert tudomásom szerint őszre ígérik...

Addig is...
  • Solt
    Mobil netem van most csak, így komolyabb oldalt nem tudok megnézni! :(

MI IS TÖRTÉNT, TÉNYLEG KÉSZ AZ A-10C?
  • macleody
    Hol az A10?
  • sakkay
    Látom kész az A-10c...az Apachról vannak hírek, vagy bármilyen helikopterről??
  • Zair #3552
    Jó kis game, én most tolom single-ben, a grafika is szép. (Leszámítva néhány kocka kerekű Hummert) Lassabb mint általában a hasonló fps-ek, mert itt lopakodni, kúszni-mászni kell a sznájperrel, bár nekem épp ez tetszik a legjobban.
  • macleody
    Valamelyik nap láttalak a VML szerón. Csak nem tudtam átmenni a belépő szobába mert épp mission közben voltunk.
  • bgabor
    Nade azért egy startup precedure-t csak nem tudsz lerendezni joystick-gombokkal. :D
  • macleody
    Azt látom, hogy nincs köze a BS-hez, de jó lenne ha a környezet ilyen lenne :)
  • GaBika6
    Bocs a link:
    Sniper Ghost Warrior
  • GaBika6
    KÉP!
    Amúgy csak a két kamov miatt tettem be... Köze nincs a DCS-hez tehát off...

• macleody
    Ezmiezez?