Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én indítottam - nem jön senki?
sg.hu

22ezer a sima X52... szerintem 9ezerrel nem ér többet a pró, bár tény, hogy jól lement az ára...

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Az qrva jó ár érte ... <#eljen>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

macleody
Most értem haza melóból, friss vagyok és üde. Éjjel 3 órát aludtam, most meg 12-t melóztam. Nem fordítva kéne ennek lennie? :)
x52pro = 31 eFt

Balaton közelben nem lakik senki?
X52pro? Biztos ez? Mennyiért veszed?

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Az tuti xD

macleody
Bal oldalon van egy rádió kapcsoló ami alapból VHF2-n áll. Azt kell átkapcsolni Groundra. A javítást úgy vettem észre elvégzi ha fegyvert vagy üzemanyagot kérsz, de csak ott ahol van szerelõ mûhely. Az a nyitott hangár amibe berepültünk. Csináltam egy másik pályát, ez is csak repkedõs, gyakorlós. 8 heli van, 4 felszállásra kész, fegyverekkel, 4 álló motorral, fegyverek nélkül. Majd csinálok olyan pályát is ahol minden reptéren lesznek gépek, ki lehet választani honnan szeretnél felszállni. Sõt dobok a hegyekbe is farp-ot személyzettel, hogy lehessen tankolni meg fegyverkezni. Aztán a következõ meg egy globális háború lesz brutális csatákkal :D Á nem ezt majd Arma2-ben csinálom meg :D
Na ha meglesz az X52 akkor megint tanulhatsz repülni :D
macleody!
na azt így a közösön is elmondhatnád...
mit csináltunk rosszul eddig, hogy nem csinálta meg?
az általános javítás ügyében jutottál vmire?
ma éjjel gOgO!
még az is lehet, hogy du. meglesz az x52próóóóóóóóóóó<#violent>

macleody
Onlányozni szeretünk :) Most állítottam le a szerómat.
Végre rájöttem, hogy nem kell leállítani a gépet ha tankolni vagy fegyverkezni akarok.
Senki nem akar LAN-ozni!? :D:D
Balumann
Pedig ezt mintha próbáltuk volna :S de lehet, hogy rosszul néztem akkor. Köszi!

LeonSilver
A +1 azt jelenti rövidítve, hogy szinténzenész.
Azaz igen, olyan mint a bicaj - nem lehet igazán elfelejteni és ha sokáig nem játszok akkor én is kicsit gondolkodok a rampstarton.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Kenny85
+1 micsoda? :D

macleody
LeonSilver
+1

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Kenny85
én ezt a kézzel indítást mikor megjelent a játék és meglett, akkor majdhogynem egybõl betanultam. Egy Youtube-os videó alapján kb egy délelõtt alatt bemagoltam. De mikor már én is unom akkor marad a win+home.
Nyáron kb kimaradt 3-4 hónap dcs, aztán volt, hogy megtorpantam 1 pillanatra, hogy mit kellene. De kb mint a biciklizés, ha 1x megtanulod nem nagyon felejtes el.
Mondjuk ilyen tesztelés gombokat meg ilyeneket nem nyomogatok végig. :D

Sanyo
thx

www.pcpilot.hu

LeonSilver
oki

Sanyo
LeonSilver, kérlek javítsd ki a Ka 50 harceljárások/taktikák linkjét erre. Igyekszem rendet tenni a flyhun, a "kezdõknek"-bõl a rendszer az "õ"-t teljesen kivette, így lett "kezdknek" a link. Ronda és olvashatatlan. :) Köszönöm!

www.pcpilot.hu

Ha jól rémlik a jobb hátsó panelen van collision light néven.. Nem tudom pontosan melyik de ott van.
Balumann
Jah még 1, a helikopter alján van egy forgó lámpa, és azt bekapcsolja a win+home -al való indításkor. Azt hol a fenébe lehet kikapcsolni, vagyis melyik lámpa? :/ Már végig kapcsolgattuk az összes fénnyel kapcsolatos kapcsolót, fölül is, a képernyõ alatt is, jobboldalt is, és nem tudjuk kikapcsolni :@

Balumann
Tegnap coopoztam haverommal, hát igen érdekes menetek voltak. Letöltöttünk egy coop missziót még korábban, igensok ellenség van rajta, és mindjárt az elsõ harc apache-k ellen kezdõdik. Hát elképesztõ, még kis pixelnek látszanak, de olyan lazán kilõttek... Pedig már én is céloztam volna be õket, csak nem találtam meg a fejcélzóval. Aztán azok elmentek, sorban kilõttük a páncélosokat - én bemérõs nc-vel, haverom a gépágyúval. A völgyben meglepetésszerûen elszórtak még néhány ellenséget, az elsõt idõben észrevettem, egy rakétát kilõtt rám, azt valahogy sikerült elkerülnöm, aztán kilõttem a nem célzós rakétákkal, a következõnél is elkerültem egy rakétát, de nem sikerült kilõni, úgyhogy a következõvel már el is talált. Haverom még kilõtte, és kibírta a következõ ellenségig :D

Egyre inkább megszeretem a játékot, remélem meg fogom tudni venni én is egyszer a játékot, és tudok majd veletek is, neten is játszani :-(

A felszállással nekem még vannak gondjaim, általában sikerül mindent látszólag bekapcsolnom, de aztán elkezd panaszkodni, hogy a battery-rõl megy az áram vagy mi. Aztán bekapcsoltam 2-3 dolgot (valami left meg right ac), akkor eltûnt, de repülés közben egyszercsak kikapcsolt minden, és próbált visszakapcsolni de akkor már lezuhantam nem tudom miért :I
Mindenesetre ha hosszabb távra replünk, missziókba akkor még a win+home megoldást használjuk :S :D

Igazából sok kérdésem lenne! Ezért aki segítene nekem azzal akár telon is felvenném a kapcsolatot mert mire itt leírom megõszülök. Jah és nem lakik valaki Balaton közelben. Lehet Rendeznék egy LAN-t is. ;)
macleody
:)
Én élvezem, hogy kézzel indítok. Volt olyan multiban, hogy nem indult a masina valamiért és olyankor már nem tudtam mit csinálni, ki kellett lépnem meg vissza, mert hiába állítottam le win+end-el és indítottam újra, nem röffent be. Így meg pöcc-röff :)
DummyBoy
Én is elkezdtem, de aztán maradt a kétgombos ... Hiába, no ... lusta disznó vagyok :)

macleody
Ja, tegnap este vagy ötvenszer beindítottam. Ma kajaidõben is, nehogy berozsdáljon a kicsike :D Röffentem is mindjárt és repkedek kicsit.
Jaja... :)) Bohóckodjunk már egyet valamelyik este multiban... már lassan felszállni sem tudok vele... :((

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Én addig nem is csináltam mást amíg nem ment a ramp ;)

Az annyira jó érzés amikor életre kell... én amikor kijött, napokig csak ezen élvezkedtem! :)))

www.smart-bus.hu

macleody
Tegnap este gyakoroltam egy kicsit a kézzel indítást, kb. 20-adjára sikerült. De már legalább tudom ezt is. És hol van még az Abris kezelése, a navigációs panel meg a többi ketyere :)
DummyBoy
Annyira szerintem senki ... De mond, mi a kérdés ...

macleody
Na igen, ez már az x-aktákba tartozik :)

www.smart-bus.hu

macleody
Szeva. Én nem kenem vágom de mit szeretnél tudni?
Sziasztok! Kéne nekem egy kis segítség... Ki az aki keni vágja ezt a game-t REAL módban..? Elõre is kössz!
macleody
De jó, beszart ez a tetû, nem indul el.
LeonSilver
Az a baj Dummy, hogy a RoF mellett alig jut ideje az embernek másra.
A Teve ( is ) oylan háklis, hogy néhány nap kihagyás és kezdheti az ember elõröl az idomítását.

DummyBoy
Használd egészséggel! <#integet2>

Kicsit felgyúrom magam, aztán majd lehet egyszer-kétszer én is csatlakozom hozzátok :)

este team reppenés...
gyertek minél többen!
dummyboy! sikerült a free tracket beüzemelnem - KÖSZI!
<#law>

DummyBoy
Neeem ... még nem gyõzött meg annyira ...

Jelenleg maximálisan boldog vagyok a Saitek cuccaimmal ...

Talán majd egyszer :)

Az én vóóótam bátyó... :))

@pollux: Foglald már össze a lényeget emberi nyelven is! <#ravasz1>

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Most nem azt mondod, hogy vettél valami FFB-s csodát!?

macleody
Na most legalább már tudom mirõl van szó :)

Még 10 kör az F1-bõl, de van szerver ha valaki repülni akar:
ramboroby_sgteam_hungary
pass: sg.hu
DummyBoy
Engem kiakasztott, de szokni kell ... Én is bekapcsoltam, aztán megszokásból akartam trimmelni, erre semmire nem reagál ... Elfelejtettem középre visszaengedni a joy-t :)

Szokni kell még :) Ezért kérdeztem :)

polluxware
a lényeg:

"control input is disabled until the player returns the controls to their neutral position. This allows the player to re-center his controls smoothly, minimizing unwanted control input.
"

polluxware
NEW TRIMMER IMPLEMENTATION

In addition to the original trimmer implementation, in which control input is disabled for 1 second to allow the player to quickly re-center his controls, a new method is included in version 1.0.1, using a different re-centering logic. In the new method, control input is disabled until the player returns the controls to their neutral position. This allows the player to re-center his controls smoothly, minimizing unwanted control input.

The new trimmer logic is optional and is selected ON by default upon installation of the patch. Selection of the trimmer implementation is available in the GAMEPLAY menu of the game options.

The Yaw (heading) autopilot channel functionality has also been redesigned. If the yaw rate is under 3 deg/sec. when the trimmer button is released, the autopilot will stabilize the helicopter heading. If the yaw rate is greater than 3 deg/sec., the autopilot will stabilize the yaw rate to maintain the turn.

The control deadzone for the new trimmer implementation can be adjusted in the following configuration file:
...Scripts\Aircrafts\_Common\FMOoptions.lua

The relevant variables are:

HelicopterTrimmerMethod - trimmer implementation option: 1 - original, 2 - new (selected by default).

The default neutral positions (deadzone) to which the player must return his controls to reactivate control input (in % of half of the controls' full motion!)
HelicopterTrimmerZonePitch = 0.05 (5% in pitch)
HelicopterTrimmerZoneRoll = 0.05 (5% in roll)
HelicopterTrimmerZoneRudder = 0.1 (10% in yaw)

HelicopterTrimmerTauInverse = 7.0 - time factor for the period given the player to re-center his controls when using the original trimmer implementation.

IMPORTANT! All of the above values are recorded for track playback. Any alterations of these values may result in incorrect track playback. Do not use the Windows® Notepad to edit LUA files. A text editor with full UTF-8 compatibility is required when editing the configuration files.

LeonSilver
Central Position Trimmer Mode

Nekem be van jelölve és a nevébõl adódóan én úgy gondolom, hogy FFB-s joynál kell kikapcsolni lévén az FFB-s a trimmelési pozícióban marad míg a mezei joy mindig közélállásba kerül.

macleody
Ja értem, az nekem be van pipálva. Nem is próbáltam még pipa nélkül azt hiszem.