Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aha!
pont így!
<#circling>
csak én nem használok kormányt meg sebváltot a heli irányításához
<#vigyor5>

macleody
Úgy 😊
Kenny85
így? <#zavart1>

üdv Mindenkinek!
sikerült megcsinálni,hogy 2 db 17"os monitoron fusson a bs.
-fõ képernyõ
-abris+shkval
fotókat holnap (ma) felteszem majd...
ha tudok segíteni vkinek hasonló ügyben... írjon bátran
<#violent>

nem konfiguráltam át. Sõt igaz ugyan, hogy próbáltam másik bill. átrakni, elfogadta a beállításokat, de azzal sem hagyta indítani.
Sziasztok! Most vettem meg a progi angol változatát és eléggé idegesít, hogy a "rita" angolul dumál orosz akcentussal... A beállításoknál csak a kabin feliratokat tudtam átállítani oroszra, a rádiózást és a ritát nem...
Van valami ötletetek, azon kívül, hogy vegyem meg az orosz verziót? 😊

macleody
Nem konfigoltad át véletlenül a pause billt valami másra?
Vaki járt már úgy, hogy játék indításakor bejön a Pause/Brake fekirat de nem reagál a Pause-ra. Win7 64 bit. Az Esc-re kapcsol de másra nem. Így nem tudom elindítani. Mi lehet probléma. köszi a segítséget
hungarojet!
ma lenne FC2 is!
ez neked is jó lehet vipon!
<#law>

Szevasztok! Megvettem a GAME-t eredetiben és szeretnék én is beszállni némi csetepatéba. Hogy és mikor szoktatok játszani milyen TS t használtok és kéne pár MSN-cím is ,hogy kivel vegyem fel a kapcsolatot.
Elõre is köszönöm a segítséget. Jah és van némi fogalmam a játékról szóval nem egy amatõr oktatása lesz a játék. 😊
HungaroJET
22:20 után MP teszt: =MW= Mod World 😊

HAVE A BANDIT DAY !

HungaroJET
Talán ma este lesz megint online teszt.
Kicsit behavazódtam. Megint belecsaptam a lecsóba azaz a Ka-50-en kívüli többi helikopter játék közbeni újrafegyverezésével foglalatoskodom.
Most ott tart a dolog, hogy vagy csak a játékba belépett fegyverekkel lehet újra fegyverezni a megfelelõ pilonokon, vagy ha új fegyvereket pakol fel az ember akkor azokat a gép "hasába" a 0.0.0 koordinátákra pakolja a program.
Másik visszatérõ témám a növényzet: grrrr.
Utálom, hogy az AI keresztül lát/lõ a fákon.
Nos, ez talán most megoldódik. Nem fog átlátni növényzeten és épületeken sem. Eddig átlátott az épületeken/tereptárgyakon is, de a lövedékek, rakéták az épületbe csapódtak, ha pl. egy ház mögé húzódtam.
A növényzeten keresztül repült minden.
Jó esetben ütközésesek lesznek a fák, erdõk is, nem csak átláthatatlanok az AI számára.
Némi FPS csökkenésre és számításokat igénylõ CPU lassulásra azért számítani lehet 😞

HAVE A BANDIT DAY !

hungarojet!
mikor lesz proba újra?
multkor bs-el nem tapasztaltunk semmi rendellenest...
vagy ez nem is kérdéses...?
üdv <#worship>

HungaroJET
Longbow Air2Air teszt most indul.
Raktam pár "moderátor" gépet is a misszióba a 6ökrök elûzésére 😄

HAVE A BANDIT DAY !

macleody
Ja és nem lesz publikus a téma?
macleody
Nekem nincs meg az FC2 szóval DCS-vel megyek.
És ilyenkor nincs normális netem... kiakadok menten... :S

www.smart-bus.hu

HungaroJET
Az az igazság, hogy már 1 éve kész van. Csak hát ugye FC2 eddig nem volt, hogy leteszteljük.
Hozzátenném, hogy már kb. 3 éve megcsináltam az FC1-hez a Client helikoptereket, de akkor még nem volt DCS.
Aztán mikor kijött a DCS és mindenkit átbaxtak azzal, hogy nem az FC-hez adták hozzá, hanem új kóddal és MultiPlayer opciókkal hozakodtak elõ, akkor borult az egész 😞
Most megnézem a Doktor House-t, de 22:30-tól már jöhettek =MW= serverre tesztelni 😊
Ha nem tudtok FC2-vel belépni, akkor javallom a belépést DCS-vel.
IP-t és portot megnézni, majd manuálisan beírni ezen adatokat FC2 multiba. Ozt, hadd szóljon 😄
Lehet, hogy AH-1 Cobra-val leszek és Sidewinderrel a szárnyakon 😄

HAVE A BANDIT DAY !

macleody
Na ácsi. Csak nem azt mondod, hogy összehoztad a Black Sharkot meg az FC2-t? Mert akkor beszarok 😄
HungaroJET
Nem szeretem a kötöttségeket 😄

HAVE A BANDIT DAY !

Ez kész! 😄 Minek ide DCS pecs... ED-ék felvehetnének... 😄

www.smart-bus.hu

ma este még lehet hogy nem, de holnap este tutti repülés multiban :o)
várunk Mindenkit!

további szép napot!<#guluszem1>

HungaroJET
Hát ez az !
Ahhoz, hogy repülni tudj A-10-vel, azt kell elérni, hogy Client vagy Player legyen a gép 😊

HAVE A BANDIT DAY !

Jaja én is ezt látom!

Meg már sikerûlt berakni egy A10-t,csak azt nem tudom hogy lehet bele ülni(vezetni).Nincs player lehetõség.
HungaroJET
Naja, de ha küldesz egy Apache fülkét beteszem neked a játékba 😊
Az is jó lesz ami a EECH-ban van 😊 csak .lom-ban legyen.
Elég idõt rabló a repmodellek helyre igazgatása is, most azokon ügyküdöm.
Inercia, tömegközéppontok, talaj érintési pontok egyéb nyalánkságok 😞
és a legtöbb idõ a teszteléssel és a hibákon való agyalással megy el.
Kezdem érteni az ED-t, miért is lesz a 9 hónapokból 18 😞
JA, + pl. írtam még az ED-nek, hogy a Kamov és általában a többi helikopter is vízszintes forgássíkú rotorral lebegnek a valóságban mert a DCS-ben nem ezt látom. Nem javították ki. Szóval megcsináltam magam. Azzal jó sok idõt elszórakoztam grrr 😞
A DCS+FC2 meg itt van. Most lehet jönni tesztelni MP-re 😊
Jelszó nincs, =MW= Mod World a server neve.
Ha lehet inkább FC2-vel gyertek, kíváncsi vagyok a többi gépre is. Raktam a mission-be Client F-14, F-16 és SU-30-at is a "gyári" gépeken kívül. 😄

HAVE A BANDIT DAY !

DummyBoy
Jaja, ez így nem ér, te nem játszhatsz! <#hehe> <#integet2> <#eljen>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver
Jó, hát azt tudjuk ( legalábbis a legtöbben ), hogy Te vagy a nagy machinátor 😉 Szóval a HunagroJET nem ér 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

macleody
Jól néz ki az Apach Kamov mûszerfallal 😊
Nem lepne meg, ha Te már az FC2-t összebuheráltad volna DCS-l... vallj színt!!! 😄

www.smart-bus.hu

HungaroJET
Azért ez ÍGY, ebben a formában, nem teljesen igaz 😊

http://forums.eagle.ru/showpost.php?p=861375&postcount=18
http://forums.eagle.ru/showthread.php?p=861385#post861385

HAVE A BANDIT DAY !

macleody
Nem.
Hali!

Valahogy át lehet rakni repülõket ebbe a játékba?A-10,SU-25...persze ami vezethetõ is!
DummyBoy
Üdv Urak ... FC2 keresgélés közben erre akadtam, aki sprehhen zi angol, annak jól jöhet:

DCS Tweak guide

LeonSilver
Egyrészt az a heli nem álló volt másrészt meg gyakorolj.
Vedd nagyobbra a markert és úgy könnyebb befogni.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

macleody
Ilyen egyszerû lenne? Az álló helit én is le tudom lõni, de amelyik kerget és lõ rám mint az állat azt nem 😊
LeonSilver

LeonSilver
Holnap majd felteszem a BS-t és csinálok egy videót.

macleody
Na ja, a helik ellen mi is tehetetlenek vagyunk.
SgtChris
Lehet, hogy telhetetlen vagyok, meg értetlen is, de hol van valami tutorial a lég célok leküzdésérõl??? A tankokkal már elbánok, de az air to air harcokba 100%ban legyûrnek...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

naja - majd, amikor fejjel lefele reppenek veled formában...
<#violent>
és ugy aprítom az ellent...

macleody
Ugyanmár, fostalicska X52 Pro-d van, nem nagy szám <#nyes>
üdv Mindenkinek!
aki nincs saitek joystickkal megáldva, annak mondanám hogy gyorsan szerezzen be 1et <#taps>
ez nagyon szuper a genius-f31 után - gyengén fogalmaztam,
ÉG és FÖLD
<#szeret>

macleody
Ááááááááá pass: 123
macleody pass kéne MOST!
<#vigyor2>

macleody
Csolee koma mióta megjött az X52-d el vagy tûnve. Repültünk ma a csapattal.
Hááát... én biztos nem adnék érte annyit, bár ez is szubjektív vélemény... 😊

Egyben egyetértünk, tényleg szebb... hülyén hangzik, de ez nálam is indok lehet! 😊)

www.smart-bus.hu

macleody
A végén még visszamegyek az rFactor ligába, hogy történjen is valami 😊
DummyBoy
Sajna kevés idõm van repülni, akkor is inkább ROF, abban nem vagyok olyan béna ... De lehet valamikor csatlakozok hozzátok 😊

macleody
Mikor lesz már egy összejövetel a szerveren? Megbeszélhetnénk egy idõpontot és röppenhetne egy kicsit a banda.
DummyBoy
Dede, 9k-val megér többet ...

Érzékenyebb, pontosabb (dupla Hall szenzorok, dupla rugós center cucc ...), strapabíróbb (Fém tányér, kicsit erõsebb mechanika ...), programozható a kijezõje (Mondjuk ez szó szerint értendõ, tényleg programozónak kell leni hozzá ...De még a LED-ek szinét is lehet váltogatni ...)

És szebb is xD Bár ez szubjektív ...