Digital Combat Simulator : Black Shark

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Papa01
Én Pfalz-al fogok célgépet játszani.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

DummyBoy
xD

Ma este nem érek rá sajna missziót editálgatni, egyébirányú elfoglaltságok miatt ... (El kell vinnem a tevémet agyaggalambnak 😊 )

De utána nekiállok szerintem 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Papa01
Üdv Urak! 😊

Én is kipróbálnám a közöset, ha gondoljátok szívesen host-olok is.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

DummyBoy
Ehh ... ezt a Mission editort annyira nem vágom még ...

De jó ötlet .... keresek valami jó kis mission-t, és beleeditálok valamit ... Elsõ körben valami egyszerût ... megnézem a Dragon Mission Packban van-e valami 😊

Na, a hétévégén megint nem repülni fogok hanem küldit szerkeszteni 😊

A kérdés csak az, hogy hogy legyen az indulás ... Egy reptérrõl? Mert akkor a merevszárnyúak befonják a szemöldöküket mire a kopterek odaérnek 😊

Mondjuk lehetne valami olyasmi, hogy egy reptér/konvoly/bázis támadása, ahol a SU-k feladata a légvédelem és a radarok kiiktatása, a Kamovoké pedig a tisztogatás ... esetleg egy két érkezõ ellenséges helivel - repülõvel megspékelve, hogy ne csak shooting range legyen ...

Át kell néznem a mission editort 😊

LeonSilver
Ki kellene próbálni a Ka-50 Su-25T kombót is mert ugye elvileg az utolsó peccs óta lehet együtt is repülni.Csinálhatnál egy ilyen küldit Dummy.
Mit szósz?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VMERCI
csolee, Írtam ([email protected])

[email protected]

jaja, engem is

VMERCI
Engem is érdekel...

DummyBoy
Engem lehet érdekelne, de én maximálisan amatõr vagyok ...

Szerveretek van, vagy hostoltok?

Milyen mission-t?

Elkérhetem?
Üdv!

Dummy

üdv Mindenkinek!
majdnem minden nap repülünk... vki nem száll be?
további szép napot!
<#ticking>

LeonSilver
Elég.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VMERCI
Hello mindenkinek!
Lenne egy kérdésem: megvan az eredeti BS és kérdezném, hogy elég a DCS_BS_Patch_1.0.2_EN.exe-t felrakni vagy kell elõtte korábbi patch-et is telepíteni?

Köszönöm

DummyBoy
xD

Papa01
Jaja, a w7 miatt újraraktam, örültem is, hogy na csak ügyesedem, de késõbb kiderült hogy be VOLT kapcsolva a GAME FLIGHT MODE. <#idiota>

DummyBoy
Papa, nyomod a BS-t? Tegnap végre nekem is volt egy kis idõm repkedni, én is elõvettem 😊

Papa01
És mire jutottál??? 😊 Szerintem nem lenne rossz összegyûjteni a fontosabb dolgokat, akár egy sima weboldalon is..

LeonSilver
De Papa, gondolkodni gondolkodtam rajta 😊

Papa01
Köszi Urak a segítséget! 😊
Nagy kár, mert a gyakorló küldiken szoktam szerencsétlenkedni... 😊
Leon, a FAQ-n nem gondolkodtál? 😊

LeonSilver
Nem mondtam még, hogy nem Emil rulez hanem ED rulez ? ( emil rulez Hajós zenekara volt, hátha valaki nem ismeri )

GaBika6
Nincs training, de ha törlöd a patch-t akkor újra van...
Tehát nem kell újrarakni a jatékot.

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Papa01
Az 1.02 után ha training-re kattintok ezt az ablakot kapom:

Ez nálatok is így megy?

LeonSilver
Sajnos ED szokásához híven semmit sem közöl a peccsrõl.Legalábbis én semmit sem találtam arról, hogy mit javít.

Papa01
Oks, Urak, köszi szépen, felteszem az 1.02-es javítást..
Az csak a közös multit teszi lehetõvé semmilyen egyéb javítást nem eszközöltek benn?

LeonSilver
Elég de ennyi erõvel nyugodtan felteheted az 1.0.2 peccset.Semmi galiba nincs vele.

GaBika6
Elég, de akkor csak helikkel repülsz multiban. Ha felpatcheled, akkor aki fc2.0-at indít, veled repülhet.

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Papa01
Urak, elég ha csak a DCS-BS_Patch_1.0.1c_EN patch-et teszem fel?

<#wilting><#bdead>

macleody
Szarnak ezek ránk. Még a hibákat se javították ki, nemhogy új helit raknának a patchbe. Majd esetleg pénzért megvehetjük mint az A-10-et.
Jaj bocsi fogalmazhattam volna pontosabban is, úgy értettem célegyenesben van, dátummal..és hát az a 9 hónaponkénti új gép hátha innen indul...tudom naiv vagyok, de hátha.<#vigyor2>

Papa01
Pár ötlet még:
-Joy kezelés
-DCS Max

Papa01
Leon Mester! 😊

Nem akarsz valami kis FAQ-t, vagy valami hasonlót készíteni? 😊
Pl
- install
- patch-elés
- beállítások
- aktivációs okosságok
- multipalyer

Oké Urak, köszönöm az infókat! 😉

www.smart-bus.hu

GaBika6
THX! <#papakacsint>

KA-50

DummyBoy
Na igen, picit informatívabb is lehetett volna az elsõ Hsz, elég sok minden kintvan már, szóval pár mondatoban írtam róla ...

És ilyen interjúkat meg ilyeneket ki is hagytam ... SimHQ-n és pcpilot.hu-n van már kint pár hír róla ...

Jó kis év lesz szimes szemszögból ...

Hát úgy valahogy, szerintem hosszabb távon pont ezekkel a be nem tartott ígéretekkel rontják sokkal jobban saját maguk bizniszét, mintha egy teljesíthetõ határidõt mondanának a potenciális vevõknek.
GaBika6
Azért indítottam neki topicot, mert hamarosan jönnie kell... <#awink>

DCS-A10C Warthog

LeonSilver
Azért lófasz ám a seggükbe.Ígéret szerint a Ka-50 után ha jól emlékszem kilenc hónappal kellett volna jönnie.Az is igaz, hogy ED-nek azt sem kell elhinni amit kérdez.

LeonSilver
Még nemigazán van kész ( tehát semmi info a megjelenésrõl vagy valami ) 😉 Egyelõre egy producer notes number one-t láthattunk.

GaBika6
Szerintem elolvashattál valamit, mert tudomásom szerint õszre ígérik...

Addig is...

Mobil netem van most csak, így komolyabb oldalt nem tudok megnézni! 😞

MI IS TÖRTÉNT, TÉNYLEG KÉSZ AZ A-10C? <#guluszem1>

www.smart-bus.hu

macleody
Hol az A10?
Látom kész az A-10c...az Apachról vannak hírek, vagy bármilyen helikopterrõl??

Jó kis game, én most tolom single-ben, a grafika is szép. (Leszámítva néhány kocka kerekû Hummert) Lassabb mint általában a hasonló fps-ek, mert itt lopakodni, kúszni-mászni kell a sznájperrel, bár nekem épp ez tetszik a legjobban.
macleody
Valamelyik nap láttalak a VML szerón. Csak nem tudtam átmenni a belépõ szobába mert épp mission közben voltunk.
Nade azért egy startup precedure-t csak nem tudsz lerendezni joystick-gombokkal. 😄

macleody
Azt látom, hogy nincs köze a BS-hez, de jó lenne ha a környezet ilyen lenne 😊
GaBika6

GaBika6
KÉP! <#awink>
Amúgy csak a két kamov miatt tettem be... Köze nincs a DCS-hez tehát off...

http://store.steampowered.com/app/34830

macleody
Ezmiezez?