4747
-
csolee #3826 fogparam = alap (1.1) -
csolee #3825 ip:
91.82.221.152 -
#3824 Meg a vml-es BS szerverekre is :)
A Fogparam2 0,8-ra áéllításával lehet kiküszöbölni azt, hogy a junoszty-ban áttetszőek legyenek vagy ne látsszanak a célok ...
Nekem mindkettő alatt át van lőve :) (FC2 és BS!)
@Ati810: Ettől függetlenül igaza van Solt-nak, érdemes egyszerre 1 SIM-re koncentrálni ... nekem fent van 4, nem tudom eldönteni melyikkel repüljek mikor van egy kis időm, és mivel megoszlik a figyelmem, emiatt semelyiket nem tudom úgy kezelni , ahogy szeretném :)
Mellesleg a grafika és teljesítmény finomhangolásra jó, egy valag trükk le van írva benne, amit érdemes megfogadni, mert ránézésre ugyanolyan szép lesz a játék, de magabb FPS mellett! -
Solt #3823 Khmmm... én mondtam neked, hogy egyszerre csak egyre koncentrálj, mert keveredés lesz... ;)
Amit olvastál az FC2-re vonatkozik, és az MH59 szerverére... -
#3822 Ezzel a guide mire jó ? -
#3821 Azt olvastam hogy ahhoz hogy tudjak csatlakozni magyar szerverhez át kell pár dolgot a fogparam2 fájlban vagy miben. Ha ott átírom 1,1-ről 0,8-ra attól még tudok külföldi szerverhez csatlakozni ? -
#3820 Nem láttam a szervert. Simán csolee néven volt ? -
csolee #3819 aha! este 9
azaz csak most
pass:
12345 -
#3818 Hogyan működik az automatikus célra fordító rendszer ? Mert kiakartam próbálni, befogtam a célt de hiába nyomtam "q"-t nem fordult rá hanem nekem kellett egy vonalba hozni a két kört. -
#3817 Este 9 ? -
csolee #3816 ati810!
tegnap este nemtom mi volt, de ma leakarok ülni a gép elé...
9kor indítok egy csolee szerot... keress meg!
roby meg ugy is lesz...
gOgO! -
#3815 -
#3814 Beálltam a boxba de a szerelők elmentek sörözni :)
-
#3813 Elvileg este csoleeval lesz reppenés, remélem nem 10-kor esik be a gép elé. Most azon gondolkodom , hogy repüljek egy kicsit vagy armázzak. Nagy dilemma :) -
#3812 Ha megmondod mikor és hol akkor megyek. -
#3811 Jó vidi! :) -
#3810 Bassza meg, mondom végre lehet nyugisan repkedni, csolee elment világgá. Mit keresel te itt? :) -
csolee #3809 macleody! nem megy ez a toborzás, én úgy látom...
de aggodalomra nincs okod, vasárnap már leszek - készíts vmi pályát!
-
Solt #3808 Nekem hónapok óta nincs rendes netem... :S -
#3807 RZ De a neve alapján könnyű ám megtalálni ;) -
#3806 Na senki nem akar repkedni egy kicsit? Olyan izék vagytok -
#3805 -
#3804 Ok thx. És melyik tengelyt kell állítani x, y vagy z ? -
#3803 Én 5-10 izét szoktam neki adni.
Annyinak elégnek kell lenni. -
#3802 És mennyit mert nem tudom hogy mennyitől kerülne középre mivel csak alig van elcsúszva. -
#3801 AZ a pedál "csúszkája".Annak is adj dedzónát. -
#3800 Végre sikerült a függeszkedés! Köszönöm a segítséget. Csak annyi volt a baj hogy nem resteltem a trimm-et és azért mászkált el. Bár még egy nagyon picit balra forog ha egy helyben maradok. Azt szeretném kérdezni hogy a RCTRL+Enter-es mérce alján lévő vonal az hogy állítható középre mert még egy hangyányit balra van és ezért van még a kis forgás. -
#3799 Oki, köszi a segítséget! :) Mondjuk ami ebben a manőverben még nagy kihívás számomra, hogyha szépen lecsökkent a sebesség, hajlamos elkezdeni tolatni a madár.. :) -
#3798 Persze, és közben sasold a variómétert. -
#3797 Köszi a választ! :)
Tehát megemelem az orrát és a kollektívet pedig húzom? -
#3796 Használd a kollektív kart ha nem akarsz süllyedni.
"Fékezni" csak úgy tudsz, hogy megemeled az orrát.Vagy kiteszed a kezed ;) -
#3795 Dummy mester tegnap erről a H betűről nem tudtam, hogy mit jelent: :)
Urak, vízszintes repülésben, hogyan lehet hatékonyan sebességet csökkenteni? Úgyhogy ne kezdjen el süllyedni, és az állásszöget se kelljen változtatni.
Köszönöm a válaszokat! :) -
#3794 Thx. -
#3793 T - LCtrl Trimmer reset
xyz:\Eagle Dynamics\Ka-50\Doc\dcs-bs_key_commands_ka-50_real_eng.pdf -
#3792 Ez egy jó kérdés. Azt hogy kell ? -
#3791 Összejöhetnénk már egy kis közös repülésre, ha már ennyien szelitek a levegőt :) -
Solt #3790 A trimmet reseteled auto hover előtt? -
#3789 Hát nem is tudom. Beállítottam olyanra mint a tied mert nekem alapból 0 volt a Deadzone és 0 a Curvature és volt amikor tudtam függeszkedni de volt amikor forgott. -
#3788 Megtaláltam. -
#3787 Azt hol kell ?