4747

Digital Combat Simulator

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

Hasznos linkek

• DummyBoy
    Okok, reméljük kiderül mi a mizu ... (Remélem belső nézet :) )
  • Ati810
    Már megvan a videó (284MB) de nagyon lassan tölti fel. Majd pár óra múlva belinkelem hacsak be nem gyorsul.
  • DummyBoy
    Ja, de mit lehet tudni ... mindig érik az embert meglepetések :)

A Papa vezérlés gondjára is így sikerült rájönni :)
  • csolee
    na igen! nem az a fura, hogy hátradől, hanek az hogy single-ben miért nem?
  • Solt
    Ha lenne, akkor mindig jelentkezne a gond... nem?
  • DummyBoy
    Ati: Nem tudnál erről két kis videót csinálni és felrakni Youtube-ra?

Valahonnan rémlik nekem ez ... (Bár lehet keverem valami más gonddal ...)

Nincs esetleg kormány vagy más beviteli kütyü rádugva a gépre?
  • DummyBoy
    Igen, de pont az a lényeg, hogy a Trim gomb felengedése utáni pillanatban teljesen mindegy hol tartod a Ruddert, az X és Y gomb lenyomása miatt a szim úgy érzékeli, hogy a Rudder csak a Trimmelt állapotban van ...

És ez arra éppen elég, hogy hirtelen ne pörögjön túl a heli, vagy ne törjönek a rotorok ...
  • Solt
    Nem tudom, nem hallottam még ilyenről... nekem mindig hátradől, ha nem trimmelem... pont ezért kezdek azzal felszállás előtt, hogy picit előre tolom a botot, trimmelek, és elemelem...
  • csolee
    ati810!
    single - multi közti különbséggel sztem nem találkoztunk ez eddig, de ne bánd.
    szokd meg és kész...
    hajrá!
  • Ati810
    De akkor single-ben mért nem csinál ilyet (realisztikusra van állítva) ?
  • Solt
    Ne csinálj, ez így működik... ezért kell trimmelni!
  • Ati810
    De ha előrenyomom és elengedem akkor megint megy hátrafelé, max akkor tudok előre menni ha trimm-el beállítom hogy előre dőljön. Ez kb olyan mintha felszállásnál rögtön hátrahúznád a joy-t és gázt adnál csak én nem húzom hátra a joy-t hanem csak gázt adok de mégis olyan hátrafelé megy. Ha tudok csinálok róla egy videót.
  • macleody
    Nem nagyon értem mi a gondod. Felszállás közben nyomd előre a joyt, akkor nem billen hátra a gép.

Dummyboy: nade... felengedés után már hiába nyom gyorsan egy x-y-t, mert akkor már be van trimmelve és úgyis visszaáll a trimmelés közbeni pzícióba nem?
  • Ati810
    Multiplayer-re nem lehet valahol beállítani az irányítást ? Mert mikor gázt adok a felszálláshoz rögtön felemeli az orrát és megy össze-vissza de a ha bekapcsolom azt a kis mércét akkor azt mutatja hogy egyenesben vagyok miközben hátrafelé szállok. Tudna esetleg valaki segíteni ?
  • DummyBoy
    Ennek is ugyanannak kellene lennie, csak most felengedés után még nyom egy gyors x-y-t amivel belövi középre a Rudder-t. (Attól félek, hogy az advanced command nem jó ...)

Ennek az az előnye, hogy ugye mint említettem, 3 féle Trim módszer van ...

1: addig nem tudsz semmit csinálni amíg a tengelyeket vissza nem mozgatod középállásba: Itt azért jó, mert ha úgyfelejted a Rudder-t (velem megtörtént párszor) akkor érhet meglepi, hogy miért nem reagál a heli

2: adott ideig nem érzékeli a bevitelt a heli: Itt azért jó, mert ha a rudder-t kinthagyod egy pozícióban, és trimelsz, ha az idő lejártáig nem mozgatod vissza akkor a kitérés hozzáadódik a Trimmelt pozícóhoz és könnyen törhetnek a rotorok, vagy bepöröghet a heli ...

3: FFB Trim: Itt ugye nincs sem idő, sem visszatérítési kényszer, itt azonnal az új pozíciók számítanak, emiatt sokkal inkább előjön az amit a 2-es pontban említettem ... HA x-y-al visszaállítod középre, akkor kisebb az esélye a pörgésnek vagy rotortörésnek ...

Lehet, hogy aki megszokta eddig a beállításokat, annak ez nem fog feltűnni, de aki még betanuló fázisban van, annak segítség lehet ...
  • LeonSilver
    Nem a legfaszább de azért látni ha erre gondolsz.
    Az első klikknél lenyomom a trimmet, kicsivel később felengedem és ha figyelsz látod, hogy megmozdulnak a pedálok.

• LeonSilver
    Az x-y -t kivéve eddig is úgy működött, hogy ha lenyomtam a pinkle szviccset (nekem azon van a trimm) akkor kattan egyet a trimm de még nem állítja be csak akkor amikor felengedem.A lenyomás és a felengedés között pedig lehet "állítgatni", hogy mi legyen.
    Minnyá megnézem ezt az x-y izét.
  • DummyBoy
    Működik? Mármint BS alatt?

Tehát ha folyamatosan nyomod, akkor csak felengesékor "kattan" a trim?

Azt csinálja hogy Trimmelés után középállásba teszi a Ruddert (x-y), és lecsökkenti annak a lehetőségét, hogy úgyfelejtve a Ruddert letörd a rotort vagy megpörgesd a helit ...

Jééééézus ... jobklik ... szóval jobbklikk-el ... Anyám meglátja, kitagad :)
  • LeonSilver
    Közben sikerült megcsinálni ;)
    Szóval mit is csinál ez ? :)
  • DummyBoy
    Jaja, rá kell kattintani az első T-re (A Press-re) és jobbklikk - Delete :)

Bocs, ezt elfelejtettem ...

Aztán ha kész, akkor ugyancsak jobklikel van olyan hogy Quantize Time, azzal lehet a Delayeket belőni :)
  • LeonSilver
    Ez így nekem nem igazán akar összejönni.
    Ha valamelyik gombra csinálok egy "advenced command"-ot akkor a "T"-t csak így tudom megcsinálni
  • DummyBoy
    Hmmm ... Olvasgatom az ED fórumot, és gondolom nem csak én szüttyügük azzal, hogy Trim után elfelejtem a Rudder-eket középre állítani ...

Ennek kiküszöbölésére az a megoldás, hogy létre kell hozni egy makrót, ami a trim gomb felengedése után gyorsan megnyomja az x és y gombot, ami középre állítja a Ruddert és kész ... Nem is agyaltam eddig ezen, de most hogy már nincs X52-esem, most esik le, hogy azzal sem bonyolult ...

Itt az eredeti topik

Na, X52-nél valami ilyesmi lehet:

Kipróbálná nekem valaki, hogy ez működik-e így? Mert ha igen, akkor használjátok egészséggel, már csak arra kell rájönnöm, G940 alatt hogy működik :)

• Solt
    Egyetértek, a német nyelv borzalmas! Már akkor hazudnak, amikor írás közben kimondanak egy kétjegyű számot! Ettől függetlenül a Rammstein nemes egyszerűséggel tökéletes! :D
  • DummyBoy
    Naaaa ... a Rammstein mellett még a német Punk is meglepően jó tud lenni :) (Ezt úgy mondom, hogy én nem szeretem a német nyelvet ...)
  • LeonSilver
    Én, közel az osztrák határhoz vallom, hogy németül csak az UFO-k beszélnek!Ez a szám viszont így jó ahogy van.Szerintem.
  • macleody
    Volt egy kis csata :)

• macleody
    Ramstein vaze :)
  • bgabor
    Német nyelvű zene? :hányósszmájli:

Az a nyelv annyira dallamtalan, hogy teljesen alkalmatlan az éneklésre (is).
  • macleody
    Fura, én még nem tapasztaltam különbséget single és multi között. Egyébként van szeró Hege néven. 5-en vagyunk bent. Pass:654321
  • Ati810
    Ha a "bébi" alatt könnyített módot értesz akkor nem. Mindig realisztikusra van állítva.
  • macleody
    Singleben csinálja multiban meg nem? Nem bébi módban repültél a singleben?
  • Ati810
    Másnak nincs olyan multiban hogy ha gázt ad akkor megemelkedik a gép orra kb 10-15°-ot ? Mert nekem minden szerveren ez van és így nem tudom irányítani.
  • LeonSilver
    Ezt még nem próbáltam, de qrva jó!Remélem holnap vagy legkésőbb holnap után visszahozzák a qrva monitoromat és akkor majd kipróbálom én is :D
    Egyébként én ilyenekkel szoktam baromkodni.Célokat is rakok be legtöbbször, csak úgy funból.Sajnos nincs olyan rendezői vénám mint például Glowing mesternek de azért annyira nem szar :D A zenét sem ismertem amíg nem hallottam egy videójában és azóta a rabja vagyok :D (remélem a qrva jútyúb nem szedi le)

• Ati810
    Valaki megtudná mondani mért van az hogy multiplayerben ha felszállok utána a gép orra rögtön megemelkedik kb 10-20°-os szögben (Singleben nem csinál ilyet) ?
  • Papa01 #3832
    Na Dummy, mester, én is pont így vagyok vele.. és félek hogy "tovább oszlunk", ha kijön az A-10C és a Storm of War: Battle of Britai... :)))
  • csolee
    ati810!
    ha közös repülés továbbra is érdekel, akkor írj a [email protected].
    a 0.8-at az 59eseken kivül nem nagyon használják...
  • Ati810
    Akkor egyenlőre maradok BS-nél mert amúgy is jobban szeretem a helikoptereket mert pl ha le akarok szálni csak simán odalebegek és leszállok FC-ben meg ha nem sikerül mehetek még egy kört. De akkor ha átírom 0,8-ra attól még mehetek más szerverre is ?
    Azok a finomhangolási tanácsok akkor is jók ha pl alapból csak medium-on tudok játszani ?
  • csolee
    az stp csapat szeroján mindig jó pályák vannak,
    gabival ketten vagyunk csak rajta
  • Solt
    Jogos, de privát szerverre akkor sem! :)
  • csolee
    nem lát gabika se vmié
    62.202.45.90 - STP I szero
    gogogo