4747
-
#3866 Okok, reméljük kiderül mi a mizu ... (Remélem belső nézet :) ) -
#3865 Már megvan a videó (284MB) de nagyon lassan tölti fel. Majd pár óra múlva belinkelem hacsak be nem gyorsul. -
#3864 Ja, de mit lehet tudni ... mindig érik az embert meglepetések :)
A Papa vezérlés gondjára is így sikerült rájönni :) -
csolee #3863 na igen! nem az a fura, hogy hátradől, hanek az hogy single-ben miért nem?
-
Solt #3862 Ha lenne, akkor mindig jelentkezne a gond... nem? -
#3861 Ati: Nem tudnál erről két kis videót csinálni és felrakni Youtube-ra?
Valahonnan rémlik nekem ez ... (Bár lehet keverem valami más gonddal ...)
Nincs esetleg kormány vagy más beviteli kütyü rádugva a gépre? -
#3860 Igen, de pont az a lényeg, hogy a Trim gomb felengedése utáni pillanatban teljesen mindegy hol tartod a Ruddert, az X és Y gomb lenyomása miatt a szim úgy érzékeli, hogy a Rudder csak a Trimmelt állapotban van ...
És ez arra éppen elég, hogy hirtelen ne pörögjön túl a heli, vagy ne törjönek a rotorok ... -
Solt #3859 Nem tudom, nem hallottam még ilyenről... nekem mindig hátradől, ha nem trimmelem... pont ezért kezdek azzal felszállás előtt, hogy picit előre tolom a botot, trimmelek, és elemelem... -
csolee #3858 ati810!
single - multi közti különbséggel sztem nem találkoztunk ez eddig, de ne bánd.
szokd meg és kész...
hajrá! -
#3857 De akkor single-ben mért nem csinál ilyet (realisztikusra van állítva) ? -
Solt #3856 Ne csinálj, ez így működik... ezért kell trimmelni! -
#3855 De ha előrenyomom és elengedem akkor megint megy hátrafelé, max akkor tudok előre menni ha trimm-el beállítom hogy előre dőljön. Ez kb olyan mintha felszállásnál rögtön hátrahúznád a joy-t és gázt adnál csak én nem húzom hátra a joy-t hanem csak gázt adok de mégis olyan hátrafelé megy. Ha tudok csinálok róla egy videót. -
#3854 Nem nagyon értem mi a gondod. Felszállás közben nyomd előre a joyt, akkor nem billen hátra a gép.
Dummyboy: nade... felengedés után már hiába nyom gyorsan egy x-y-t, mert akkor már be van trimmelve és úgyis visszaáll a trimmelés közbeni pzícióba nem? -
#3853 Multiplayer-re nem lehet valahol beállítani az irányítást ? Mert mikor gázt adok a felszálláshoz rögtön felemeli az orrát és megy össze-vissza de a ha bekapcsolom azt a kis mércét akkor azt mutatja hogy egyenesben vagyok miközben hátrafelé szállok. Tudna esetleg valaki segíteni ? -
#3852 Ennek is ugyanannak kellene lennie, csak most felengedés után még nyom egy gyors x-y-t amivel belövi középre a Rudder-t. (Attól félek, hogy az advanced command nem jó ...)
Ennek az az előnye, hogy ugye mint említettem, 3 féle Trim módszer van ...
1: addig nem tudsz semmit csinálni amíg a tengelyeket vissza nem mozgatod középállásba: Itt azért jó, mert ha úgyfelejted a Rudder-t (velem megtörtént párszor) akkor érhet meglepi, hogy miért nem reagál a heli
2: adott ideig nem érzékeli a bevitelt a heli: Itt azért jó, mert ha a rudder-t kinthagyod egy pozícióban, és trimelsz, ha az idő lejártáig nem mozgatod vissza akkor a kitérés hozzáadódik a Trimmelt pozícóhoz és könnyen törhetnek a rotorok, vagy bepöröghet a heli ...
3: FFB Trim: Itt ugye nincs sem idő, sem visszatérítési kényszer, itt azonnal az új pozíciók számítanak, emiatt sokkal inkább előjön az amit a 2-es pontban említettem ... HA x-y-al visszaállítod középre, akkor kisebb az esélye a pörgésnek vagy rotortörésnek ...
Lehet, hogy aki megszokta eddig a beállításokat, annak ez nem fog feltűnni, de aki még betanuló fázisban van, annak segítség lehet ... -
#3851 Nem a legfaszább de azért látni ha erre gondolsz.
Az első klikknél lenyomom a trimmet, kicsivel később felengedem és ha figyelsz látod, hogy megmozdulnak a pedálok.
-
#3850 Az x-y -t kivéve eddig is úgy működött, hogy ha lenyomtam a pinkle szviccset (nekem azon van a trimm) akkor kattan egyet a trimm de még nem állítja be csak akkor amikor felengedem.A lenyomás és a felengedés között pedig lehet "állítgatni", hogy mi legyen.
Minnyá megnézem ezt az x-y izét. -
#3849 Működik? Mármint BS alatt?
Tehát ha folyamatosan nyomod, akkor csak felengesékor "kattan" a trim?
Azt csinálja hogy Trimmelés után középállásba teszi a Ruddert (x-y), és lecsökkenti annak a lehetőségét, hogy úgyfelejtve a Ruddert letörd a rotort vagy megpörgesd a helit ...
Jééééézus ... jobklik ... szóval jobbklikk-el ... Anyám meglátja, kitagad :) -
#3848 Közben sikerült megcsinálni ;)
Szóval mit is csinál ez ? :) -
#3847 Jaja, rá kell kattintani az első T-re (A Press-re) és jobbklikk - Delete :)
Bocs, ezt elfelejtettem ...
Aztán ha kész, akkor ugyancsak jobklikel van olyan hogy Quantize Time, azzal lehet a Delayeket belőni :) -
#3846 Ez így nekem nem igazán akar összejönni.
Ha valamelyik gombra csinálok egy "advenced command"-ot akkor a "T"-t csak így tudom megcsinálni
-
#3845 Hmmm ... Olvasgatom az ED fórumot, és gondolom nem csak én szüttyügük azzal, hogy Trim után elfelejtem a Rudder-eket középre állítani ...
Ennek kiküszöbölésére az a megoldás, hogy létre kell hozni egy makrót, ami a trim gomb felengedése után gyorsan megnyomja az x és y gombot, ami középre állítja a Ruddert és kész ... Nem is agyaltam eddig ezen, de most hogy már nincs X52-esem, most esik le, hogy azzal sem bonyolult ...
Itt az eredeti topik
Na, X52-nél valami ilyesmi lehet:
Kipróbálná nekem valaki, hogy ez működik-e így? Mert ha igen, akkor használjátok egészséggel, már csak arra kell rájönnöm, G940 alatt hogy működik :)
-
Solt #3844 Egyetértek, a német nyelv borzalmas! Már akkor hazudnak, amikor írás közben kimondanak egy kétjegyű számot! Ettől függetlenül a Rammstein nemes egyszerűséggel tökéletes! :D -
#3843 Naaaa ... a Rammstein mellett még a német Punk is meglepően jó tud lenni :) (Ezt úgy mondom, hogy én nem szeretem a német nyelvet ...) -
#3842 Én, közel az osztrák határhoz vallom, hogy németül csak az UFO-k beszélnek!Ez a szám viszont így jó ahogy van.Szerintem. -
#3841 Volt egy kis csata :)
-
#3840 Ramstein vaze :) -
bgabor #3839 Német nyelvű zene? :hányósszmájli:
Az a nyelv annyira dallamtalan, hogy teljesen alkalmatlan az éneklésre (is). -
#3838 Fura, én még nem tapasztaltam különbséget single és multi között. Egyébként van szeró Hege néven. 5-en vagyunk bent. Pass:654321 -
#3837 Ha a "bébi" alatt könnyített módot értesz akkor nem. Mindig realisztikusra van állítva. -
#3836 Singleben csinálja multiban meg nem? Nem bébi módban repültél a singleben? -
#3835 Másnak nincs olyan multiban hogy ha gázt ad akkor megemelkedik a gép orra kb 10-15°-ot ? Mert nekem minden szerveren ez van és így nem tudom irányítani. -
#3834 Ezt még nem próbáltam, de qrva jó!Remélem holnap vagy legkésőbb holnap után visszahozzák a qrva monitoromat és akkor majd kipróbálom én is :D
Egyébként én ilyenekkel szoktam baromkodni.Célokat is rakok be legtöbbször, csak úgy funból.Sajnos nincs olyan rendezői vénám mint például Glowing mesternek de azért annyira nem szar :D A zenét sem ismertem amíg nem hallottam egy videójában és azóta a rabja vagyok :D (remélem a qrva jútyúb nem szedi le)
-
#3833 Valaki megtudná mondani mért van az hogy multiplayerben ha felszállok utána a gép orra rögtön megemelkedik kb 10-20°-os szögben (Singleben nem csinál ilyet) ? -
#3832 Na Dummy, mester, én is pont így vagyok vele.. és félek hogy "tovább oszlunk", ha kijön az A-10C és a Storm of War: Battle of Britai... :))) -
csolee #3831 ati810!
ha közös repülés továbbra is érdekel, akkor írj a [email protected].
a 0.8-at az 59eseken kivül nem nagyon használják... -
#3830 Akkor egyenlőre maradok BS-nél mert amúgy is jobban szeretem a helikoptereket mert pl ha le akarok szálni csak simán odalebegek és leszállok FC-ben meg ha nem sikerül mehetek még egy kört. De akkor ha átírom 0,8-ra attól még mehetek más szerverre is ?
Azok a finomhangolási tanácsok akkor is jók ha pl alapból csak medium-on tudok játszani ? -
csolee #3829 az stp csapat szeroján mindig jó pályák vannak,
gabival ketten vagyunk csak rajta -
Solt #3828 Jogos, de privát szerverre akkor sem! :) -
csolee #3827 nem lát gabika se vmié
62.202.45.90 - STP I szero
gogogo