Samsung i900 OMNIA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Storage Memory: 88,55MB free (Opera 10, Adobe Flash Playert, Resco Contact Managert ide telepítettem.
Program Memory: 50,32MB
Mivel már sikerült berendezkednem dobnék is néhány képet.

Bocsi a képek miatt egy kicsit hosszú lett!:$
AVIRA - \"More than security.\"
néha semmi gond vele néha meg 20-30mp után ledobálja folyamatosan😞
mondjuk erre is csak ritkán van szükségem de akkor bosszantani szokott nagyon. Tudom tegyek fel egy új romot😊
föleg hogy nekem még sima gyári rom van rajta😊
de egyszerüen nem visz rá a lélek😊
végülis amire használom a kicsikét arra ez is jó de mostanában egyre többet gondolkozok rajta hogy rakok rá valami buheráltat.
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
2. A MyDevice-ra telepítetted a programokat és elfogyott a hely. Telepíts a MyStorage-re. Vagy a háttérben túl sok program fut, de szerintem az elsõ lesz az.
3. Megesik. WinMO!😄
Csak nem tudtam hogy müködik e még ez itt!!
Pl:1-bluetoothon küldtem rá 3zenét egyet megtaláltam a többit azóta is keresem pedig azokat is ugyanúgs elfogadta!
2-kritikusan kevés a memória..ez miért??
3-valamikor fogja magát és nem csörög ha hívnak egyszer csörög egyszer nem!
Az Operára pedig: a 10-es jó lesz, valószínûleg annyit kell tenned, hogy a My Device-ra telepíted, és akkor lejátssza a flasht is (bár nekem a képernyõrõl erõsen kilógnak a YouTube videók, úgyhogy én inkább hanyagolom, arra ott az OCK-nál amúgy is alapnak számító YouTube kliens).
"Sziasztok. Az érdekelne, hogy valakinek mûködik-e egyáltalán a flash lejátszása a böngészõben. Opera 10 van fent és Opera Mini 5 is, de egyikkel sem mûködik se a youtube, se más oldalon lévõ flash videó. Youtube Playerrel tökéletesen lejátsza a videókat, de Operába már nem. Adobe Flashlite 3.1 van telepítve."
Ott ezt a választ kaptam.
"Adobe Flashlite 3.1 van telepítve.
Talán itt a megoldás."
A telefon tutira bírja, mert Youtube Playerbe tök jó minõségbe hamar betölti a videókat, de ha már Operából próbálom akkor kiírja, hogy nem található a flash.
OCK 23129-es Premium ROM-ja van fent (épp az új GTX-re várok), TouchFlo nélkül 60 mega RAM-mal indul a drága, két napja nem töltöttem és nem is kapcsoltam ki, bár sokat nem is használtam (néhány telefonálgatás, összesen kb. 30 perc buzerálás), így állt 90%-on az akku és így volt 58,8 mega RAM. A második képen meg a kb. 7-8 megát zabáló Manila látható, netezéskor érdemes kikapcsolni, kicsit felpörög tõle a gép...

A második és harmadik kérdésedet nem teljesen értem, bár én nem használok se GPRS-t, se 3G-t, csak WiFi-t, úgyhogy erre majd válaszol valaki, aki nálam jártasabb a témában.
És szerintem igen, még egy olyanra nem ártana befizetni, én is mindig szerettem volna venni az Omniámhoz, de valahogy mindezidáig kimaradt.
Hú, és azt az alkalmazást fel ne rakd, mert aztán jöhet a HR, nekem is teljesen kikészítette a gépet. Bár egyes szakácsok ROM-jaiban alapból benne van, ott egész szépen mûködik...
Nem tudom, mennyire sikerült kitalálnom, hogy milyen kérdések kavarognak a fejedben, ha esetleg mellélõttem volna, akkor hallgatunk (olvasunk), érdeklõdj nyugodtan. Konkrét dolgokról...
Pár napja kaptam kezembe ezt a telefont!
Nem volt használva kb fél éves!
Volna egy kettõ kérdésem ha tud valaki segíteni
1; Túl sok programot telepítettél a memóriába. Amit csak lehet, a háttértárra kell.
2; Idõnként, (használat után) zárd be a programokat. A felsõ kis x nem alkalmas erre. Menj be a feladatkezelõbe, és lõdd ki.
Nem lassú a készülék, ha megfelelõen használod. Javaslom olvasgass!
i900.eoldal.hu
http://www.freetvmaci.info/
Olyan kérdésem lenne, hogy az omniám azt irkálja ki, hogy az SMS fogadásához nagyobb memóriára van szüksége, meg hogy "Kritikusan kevés a memória. Amennyiben nem növeli a tárhelyet, további programokat valószínûleg nem is indíthat. A nem használt fájlok törléséhez használja az Intézõt, vagy helyezzen át néhány fájlt a memóriakártyára."
Pedig van hely a telefonon, és szinte üres az SMS tárolója is.Nem tudok SMS-t küldeni se, és fogadni se. Néha ha rájön, egyszerre kapom meg azokat az SMS-eket, amiket írtak.
A másik, hogy baromi lassú. Tudom a Windows alapúak ilyenek, de szerintem ez túltesz már rajta.
Kérlek adjatok tippeket, mit tegyek vele!
Köszi, Marci
Tanácsom;
Amennyire tudod szedd szét, és 2-3 napig NE NYÚLJ HOZZÁ! Be SEMMIKÉPP se kapcsold. Aksit mindenképp vedd ki. Tedd napra, (Ne az aksit) nagy valószínûséggel kedden kutya baja sem lesz a készüléknek. Viszont addig bekapcsolni TILOS.
valaki cserélte már a saját hangszóróját vagy cserélték neki, ha igen mennyibe került? kösz
\"A gumi kopjon, ne a lelked\"
de eleinte elég sok probléma volt vele mert a kijelzõ felbontása nem a szokványos igy sok program nem indult el rajta vagy valamit ügyeskedni kellett😊 bár szerintem ez a dolog még ma is áll.
Nekem eddig semmi bajom nem volt vele 😊 Eddig csak hü társam volt 😉
SPB Mobile Shell 5.0 ezt nagyon várom rá .
És ezt : YouTube Videó
ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O
ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O