1623
Samsung i900 OMNIA
-
#1543 Mert jól néz ki!:) -
#1542 A Resco valóban jó cuccokat csinál.
Időjárást meg minek frissítsek? Kinézek az ablakon, és ugyanazt látom, amit az Omnia képernyőjén.
M2D TP nincs, se névnapok a naptárhoz, úgyis mindig mindenki elkotyogja, hogy jaaaj, hát ma neki névnapja van, azután meg akár gondoltam rá előtte is, akár nem, úgy nézne ki, mintha csak a megjegyzése miatt kívánnék boldog névnapot :D A szülinapokat észben tartom, névnapokból meg tudom a sajátomat, hogy én is elkotyoghassam :D -
#1541 Meg Resco buzi is vagy, mint én. Egy időjárást frissíthettél volna!:D Pofásabb. Esetleg M2D tp? Névnapok a naptárhoz? Amúgy jó, az ikonok szépek!:) -
#1540 Hmm... Most nézem: nálam mindig 40%-on van az akksi? :D
Amúgy annyira belejöttem a mutogatásba, hogy... Na jó, nem, a 23118 GTX-et majd talán máskor... :D -
#1539 És íme egy kis nosztalgiázás a Mobile Shellel (bocs, öregautó-buzi vagyok :D):
-
#1538 No én is alkottam, íme a Manilám, a Start menüm és a telepített programjaim listája:
-
#1537 Nálam tökéletesen működik az IGO és nem eredeti!:D Azért nem ébreszt mert az operációs rendszer nem fut amikor ki van kapcsolva. Ez ilyen, ez nem ébreszt. -
#1536 Tévedzs sajnos.Nekem az eredeti IGO szoftware van hozzá még is csinálja.Egy másik kérdés.Ha kikapcsolom teljesen az Omniát miért nem ébreszt?
-
#1535 Ez jó kérdés... Nekem néha egyszerűen kilép, talán valami hibaüzenetet feldob... Nem akarok dicsekedni a dologgal, de halkan megsúgom, hogy ez talán az én egyéni szociális problémám, eredeti verzióval nem biztos, hogy ezt csinálná... -
#1534 Ha már itt tartunk.Miért fagy be az IGO állított nézettbe menet közben?Fektetett nézetben meg működik rendesen. -
#1533 4-en.Én midig jelen vagyok. -
#1532 Na már legalább hárman vagyunk, úgyhogy van létjogosultságunk :D -
#1531 Én is olvasgatom ám, csak most nincs mit hozzászólnom...
-
#1530 Ez látod egy jó kérdés, de néha ide is lehet írogatni, ha valaki azon gondolkozik, hogy vegyen-e Omniát, és erre téved, nem árt, ha látja, hogy van még egy-két elmebeteg, aki nem Nexus One-nal, Desire-rel, meg Galaxy S-sel a zsebében szaladgál :D -
#1529 Én ki se próbálom, mert szerintem meg alapból csak szarul néznek ki. De lehet, hogy nekem van ám ízlésficamom. Amúgy ezt a topicot látogatja valaki rajtunk kívül sugga?:D -
#1528 Egyébként azt röhögöm, hogy a modacón meg mindenki nyalogatja meg szopogatja OCK megfelelő testrészeit a 23118-as újabb verziói óta... Úgyhogy biztos, mi vagyunk a hülyék, és amúgy ezek istenkirály ROM-ok, csak hát ugye a kultúrához fel kell nőni, mi, barbár magyarok az ilyesmihez nem értünk... Sebaj, a 23129 még a mi egyszerű lelki világunkkal is emészthető, megbízható, használható ROM, úgyhogy én maradnék is ennél, és mindenkinek a legjobb lelkiismerettel tudom ajánlani ;) -
#1527 Már sugga is mesélte, hogy nagyon bugos. Nekem kinézetre se tetszik:D Most M2D love van, ahhoz jöhetne inkább frissítés, mondjuk eddig nem vettem észre, hogy bármi bug lenne. Ha utólagosan a fontokat állítgatod, akkor a settings > home > items résznél kiveszi magát és nem fog indulni a kezelőfelület. Emiatt volt kb 3-4 hard resetem mire rájöttem, hogy csak vissza kell kapcsolni!:$ -
kicsirobi #1526 Az a baj,hogy OCK bácsi ezt nagyon elbugosította.
És sokat fagy :( -
#1525 Today Screen Update (előbb nem ment)
-
#1524 Új ROM nem is kell csak frissítések a régiekhez!;) Today Screen Update!
-
#1523 Hopp, na ki adott ki megint új ROM-ot? Naná, hogy OCK :D De sajna elmondása szerint nem tervez többet :( -
#1522 Kipróbáltam sugga által használt ROM-ot, csak én egy másik félét, de lényegében ugyanaz. Nem jutok szóhoz. Már az SPB Menu Shell-el is egészen használható volt a telefon, de ezzel meg egyenesen élvezet nyomkodni. Minden egy mozdulattal gyorsan elérhető, esztétikus és gyors. Pár problémát is fixált ami előtte az Anzo-val meg volt. Pl ha SMS-t kapok nem rezeg és hangot sem ad ki. Ezzel a ROM-al már legalább hangot tudok beállítani!:) Az Opera szépen viszi a flash-t. Először kétségeim voltak a Manilával kapcsolatban. Egyáltalán nem lassú és nem bugos.
Storage Memory: 88,55MB free (Opera 10, Adobe Flash Playert, Resco Contact Managert ide telepítettem.
Program Memory: 50,32MB
Mivel már sikerült berendezkednem dobnék is néhány képet.
Bocsi a képek miatt egy kicsit hosszú lett!:$ -
#1521 A youtube nekem is csak a saját lejátszójával megy hiába raktam fel én is a az Opera 10-et ill FlashLiteo-ot:(Mondjuk inkább csak bosszant a dolog mert alapból nagyon nincs rá szükségem. Viszont ami sokkal jobban bosszant, hogs soxor eldobálja a Wifit:(
néha semmi gond vele néha meg 20-30mp után ledobálja folyamatosan:(
mondjuk erre is csak ritkán van szükségem de akkor bosszantani szokott nagyon. Tudom tegyek fel egy új romot:)
föleg hogy nekem még sima gyári rom van rajta:)
de egyszerüen nem visz rá a lélek:)
végülis amire használom a kicsikét arra ez is jó de mostanában egyre többet gondolkozok rajta hogy rakok rá valami buheráltat. -
#1520 1. Alapból a MyDevice-ra kapod a BT-n kapott cuccokat, kivéve ha nincs megpiszkálva. Ott nézz körül
2. A MyDevice-ra telepítetted a programokat és elfogyott a hely. Telepíts a MyStorage-re. Vagy a háttérben túl sok program fut, de szerintem az első lesz az.
3. Megesik. WinMO!:D -
Szegmens #1519 Rendben bocsi!
Csak nem tudtam hogy müködik e még ez itt!!
Pl:1-bluetoothon küldtem rá 3zenét egyet megtaláltam a többit azóta is keresem pedig azokat is ugyanúgs elfogadta!
2-kritikusan kevés a memória..ez miért??
3-valamikor fogja magát és nem csörög ha hívnak egyszer csörög egyszer nem! -
#1518 Még mindig nem működik. -
#1517 Ezt megpróbálom és ha megy akkor királyság:D Eddig csak azzal trükköztem, hogy a flash-t telepítettem a MyDevice-ra. Amúgy billentyűzetnek próbáld ki a Resco Keyboard-ot. Eddig SPB Keyboard-ot használtam, de még ott is picik voltak a betűk. Ezzel egész kényelmesen lehet írogatni szinte sose nyúlok mellé. Valami másik ROM-ot meg már én is nézek, mert ez a magyarított ANZO cuccok nem tűnnek valami jónak. -
#1516 OCK 23129-es Premium ROM-ja, alapból ilyen rajta a Manila. Mivel rengeteg program van rajta már a flasheléskor is, én csak az Opera 10-et, az STDict-et, a Shake And Save-et, a SIPChange-et, a CorePlayert, a Resco Explorert és a Finger Keyboardot tettem fel rá.
Az Operára pedig: a 10-es jó lesz, valószínűleg annyit kell tenned, hogy a My Device-ra telepíted, és akkor lejátssza a flasht is (bár nekem a képernyőről erősen kilógnak a YouTube videók, úgyhogy én inkább hanyagolom, arra ott az OCK-nál amúgy is alapnak számító YouTube kliens). -
HUmanHunter #1515 anzo 23659 es romja van fenn és alapból bennevolt a flash. -
#1514 Milyen ROM van fent? Van-e valamilyen külön telepített flash? És eltudnád küldeni nekem azt az Opera verziót? Előre is köszi! -
HUmanHunter #1513 nekem opera 10 lejátsza youtube videókat gond nélkül. -
#1512 Boccs a dupla hsz-ért. PDA Fan Club-on már feltettem a kérdésemet, de átmásolom ide is hátha itt segít valaki.
"Sziasztok. Az érdekelne, hogy valakinek működik-e egyáltalán a flash lejátszása a böngészőben. Opera 10 van fent és Opera Mini 5 is, de egyikkel sem működik se a youtube, se más oldalon lévő flash videó. Youtube Playerrel tökéletesen lejátsza a videókat, de Operába már nem. Adobe Flashlite 3.1 van telepítve."
Ott ezt a választ kaptam.
"Adobe Flashlite 3.1 van telepítve.
Talán itt a megoldás."
A telefon tutira bírja, mert Youtube Playerbe tök jó minőségbe hamar betölti a videókat, de ha már Operából próbálom akkor kiírja, hogy nem található a flash. -
#1511 Nem néz ki rosszul. Külön tetted rá a Manilát vagy ilyen a ROM? Milyen programokat használsz? -
#1510 Hopp :D No ezen gyorsan segíthetünk.
-
#1509 Nyugodtan vedd annak. Más úgy sem nagyon fog képet rakni!:D Már csak az a gond, hogy nem hozza be a képet amit linkeltél!:( -
#1508 Ezt most célzásnak veszem :D
OCK 23129-es Premium ROM-ja van fent (épp az új GTX-re várok), TouchFlo nélkül 60 mega RAM-mal indul a drága, két napja nem töltöttem és nem is kapcsoltam ki, bár sokat nem is használtam (néhány telefonálgatás, összesen kb. 30 perc buzerálás), így állt 90%-on az akku és így volt 58,8 mega RAM. A második képen meg a kb. 7-8 megát zabáló Manila látható, netezéskor érdemes kikapcsolni, kicsit felpörög tőle a gép...
-
HUmanHunter #1507 megdobhatnál spb seriallal mert az enyém lejárt :D -
#1506 Aki nagyon unatkozik dobhatna képeket a today-ről. Az enyém így néz ki. Ma volt HR, mindent szépen beállítgattam, feltelepítettem stb!:D
-
#1505 Az első kérdésedre a válaszom: igen, erre több ingyenes alkalmazás is képes, nézz körül lentebb linkelt oldalakon.
A második és harmadik kérdésedet nem teljesen értem, bár én nem használok se GPRS-t, se 3G-t, csak WiFi-t, úgyhogy erre majd válaszol valaki, aki nálam jártasabb a témában.
És szerintem igen, még egy olyanra nem ártana befizetni, én is mindig szerettem volna venni az Omniámhoz, de valahogy mindezidáig kimaradt.
Hú, és azt az alkalmazást fel ne rakd, mert aztán jöhet a HR, nekem is teljesen kikészítette a gépet. Bár egyes szakácsok ROM-jaiban alapból benne van, ott egész szépen működik...
Nem tudom, mennyire sikerült kitalálnom, hogy milyen kérdések kavarognak a fejedben, ha esetleg mellélőttem volna, akkor hallgatunk (olvasunk), érdeklődj nyugodtan. Konkrét dolgokról... -
#1504 Szerintem is írd le kérdéseidet mert azok nélkül elég nehezen lehet segíteni:)