Samsung i900 OMNIA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ROM frissítésnél azért óvatosa, minden lépést ellenõrizz, ha kell kétszer is.
Gyári kábel, USB 2.0, samsung driver, aktiválni a drivert, ha lehet szünetemnetes táp, laptop, stb...
Pedig a második registry-s dolog mûködött nekem, az tuti, az elsõnek is menni kell. Nincsen backupod véletlen?
ROm frissítés után viszont ne tedd vissza a régi backupot, max a pimbackup mentését, mert kicsit megzavarodik az omnia.
http://www.freetvmaci.info/
Azért köszi a segítséget, de azt hiszem, maradok a gyári hangoknál, HR után is...
HKCU\ControlPanel\SoundCategories\Ring\Directory-nál az értékét változtasd meg \Windows\-ról vagy mi a csuda van ott eddig \My Storage-ra. A per jelek irányáben nem vagyok biztos, a lényeg, hogy azokat ne változtasd meg csak a Windows szót írd át a My Storage-ra.
Nekem ismétel funkció csk arra szolgál, hogy több napra be lehessen nyomni az ébresztõt. Feltolt és kicsit módosított hangerõn, ami az eoldlaon is van, hogyna kell beállítani, teljesen jól szól, hangos és a szundival is mûködik, eddig mindig felkeltem rá.
már régebben is megfigyeltem de most hétvégn fel is huztam rajta magam, hogyha olyan helyen vagyok ahol nincs térerõm, vagy akár magamtól is de kikapcsolom a telefon funkciót, akkor a gps egyszerüen nem tud jelet fogni. várhatok én akármenyi egy idõ után kiirja hogy nem megy a dolog.
most hétvégén bosszantott nagyon mert kint voltam a bükkben egy kicsit és olyan helyen voltam ahol nem volt térerõ.
viszont szerettem volna ugy fotózni hogy legyenek rajta koordináták. Na ez nem ment. Pls valami ötlet mit lehet csinálni miért lehet hogy ilyet csinál stb.
elõre is köszi a segítséget😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
Next PC upgrade: 2022
Ma reggelre beállítottam az ébresztõt, hát nem volt egy nagy cucc a hangja. Alarm5, és ismétlésre állítottam. Gondolom, ne4m kell mondjam, 1; Nem ismétel, 2; nem ébredtem fel rá...
Csengõhangot sem igazán tudok változtatni.... (Csak gyárit ajánl fel)
Hogyan lehetne elérni, (mert eddig nem jött össze) hogy saját csengõhangot, ébresztõhangot tudjak beállítani, lehetõleg My Storage-rõl?
A TCPMP-t meg áthúzod simán a mappáját és a linket, ami rámutat javítod a helyes, új útvonalra.
A Totalcommander nem foglal túl sokat.
Most viszont mennem kell, csak hétfõn leszek megint, asszem...
Jó hétvégét mindenkinek!
kepek my storageba megy, csengohang csak 1van ott, amit hasznalok, tobbi m.s-en.
i5 6600K, MSI GTX 1070 8gb gaming X, 2x8gb 3200mhz/cl15, Logitech G27
Az Opera cache mekkora és hova kerül?
mp3 csengõhangok, gyári felesleges képek még megvannak?
SPB MobuleSHELL-t is át lehet rakni My storgara, illetve a TCPMP-t is.
SKTools vagy DinarSoft MemMaid telepítése után pucoltasd ki velük a rendszert.
Az a nagy fájl, az a START - Beállítások - Rendszer - Memória és legalul van ez.
vmi ilyesmit irt ki... pedig akarmi ha felkerul a telora az megy at a my storegera...
mit torolhetek szerintetek? vagy mi lehet ilyen nagy? az nem para, ha a programok nem kozvetlenul a keszulekre vannak telepitve, hanem mondjuk a my storageba?
talaltam egyszer vhol egy ilyen opciot, h nagy meretu fajlok keresese... az merre van?
azzal szabadithatnek fel egy kis helyet...
koszi a valaszokat!
És maximum a START - Beállítások - Mai nap-nál tudom elképzelni, hogy megjelenik egy ilyen, de ez csak egy tipp. Játékok, skinek, színek és egyéb ilyen nyalánkságok terén nem vagyok otthon.
most is lenne egy..letöltöttem a giannis86 black touch dimamond 2.2-õt..skin vagy téma, de nem tom hogy lehet megcsinálni h olyan is legyen felteszi telepiti de nem találom h hogy s mint lenne olyan a téma!
help pls!!!
thx 😉
Itt van egy piros betûs serialinside nevû szócska, próbálj arra kattintani, hátha netán lesz vmi érdekes. 😉
Nincs regelve, tegnap leszedtem egy kodot hozza, de sajna letoroltem :S
es fogalmam nincs, h hol van a link, vagy h hol talaltam...
pls dobj meg egy seriallal, vagy vki 😊
thx
nincs veletlen valakinek az asphalt4 jatekhoz egy regkodja? 😉
priviben nem tudja meg senki 😛😛😛
koszi...
mit tetszik erre keresni?😊)
na jó elolvastam😊
hát amenyire az én infóim jók sajnos nem a legjobb helyen kopogtatsz
a mi készülékünk ugyanis WM 6 oprendszerü és ha jól tudom a HD meg simbianos
Szóval ami nálunk megy az nem megy nálad. ettõl függetlenül majd dobok egykét linket ami simbianhoz jó😊
de privibe szigoruan😊 (kisért a simbianos multam😊)
Ami a virusokat illeti neked otthon kéne lenni ebben a telefonos témában de leirom a véleményemet😊
nem tudom menyire használod majd a készüléket majd internetezésre ill menyire fogsz rá eszetlenül tölteni midnenféle cuccot midnenféle nem ellenõrizhetõ warez siteról, de amenyire ismerlek ilyen veszély nem fog fenyegetni. Szóval ha nem netezel ról ész nélkül, nem töltesz rá mindeféle vacak progit ami nem "ellenörzött" forrásból való akkor nem lesz virus gondod. De ha még mindig úgy gondolod hogy szükséged van virusirtóra akkor ajánlom a NOD oldalát ott vannak kimondottan ppc-re készült virusirtok és szerintem van symbianos is.
Én nem tettem fel ilyesmit mert odafigyelek hogy mit honnan teszek rá, nem netezek sokat sõt szinte egyáltalán nem na és a lényeg sajnálom rá az erõforrásokat😊
ha valami gondod van megtalálsz és majd próbálo segíteni😊
vettem egy samsung omnia hd-t, tudom, ez nem annak a típusnak a topikja, de ahogy elnéztem, ez az egyik legaktívabb samsung-telós topik
szóval tudnátok ajánlani pár hasznos site-ot, ahol tudnék hozzá letöltögetni progikat, illetve miket ajánlotok, mit érdemes feltenni rá.. illetve hogyan lehet megvédeni az ilyen telefonokat, úgy hallottam, hogy már vannak telefonokat támadó vírusok is..gondolom akkor tán léteznek telefonra telepíthetõ víruskeresõk, tûzfalak, mittomén... vagy hol érdeklõdjek ilyenekrõl ?
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Után olyan navi szoftvert teszel rá, amit szeretnél, garmint, syginc-et vagy igo-t. Az összes Omniába bele van építve a gps vevõ, gps pozíciós fényképet is tudsz csinálni vele, illetve ha van netkapcsolat, akkor a Googlemaps is fut rajta és megtalál a térképen a gps jel alapján.
Szóval ha van igo-d, akkor nem érdemes hozzá megvenni.
Az lenne a kérdésem, hogy a Vodánál a GPS navigáció nélkül kapható Omnia hardveresen képes-e a navigációra? Vagy csak a navi szoftvert nem adják hozzá? Nem mindegy az a 15 ezer pénz...
Köszi a választ elõre is!
Remélem nem mondtam hülyeséget csak tudom hogy nem volt egyszerü a 6600án se ezt elérni😊
Az lenne a kérdésem, meg tudjátok-e magyarázni, miért nem tudom bluetooth modemként használni a készülékemet a laptopomhoz, amikor madzaggal tökéletesen mûködik az internet megosztásom. Ha BT-vel csatlakozom, akkor nem megy az internet a gépemen, pedig mindent ugyanúgy csinálok.
Köszi az ötleteket!
Feri
Nekem is csak az átkozott ago szócska nem magyar. 😊
De szerencsére nekem sincsenek gondjaim az angollal, így néha én sem tudom melyik program milyen nyelvû, tehát nem zavar.
pl ami a widgetek hozzáadása rendezése stb az full angol😊
csak annyira természetes volt hogy angol hogy fel se tünt😊
majd átfutom hogy mennyire vészes de ha gondolod elküldöm szivesen😊
Az a fájl másold be a SPB MS3 könyvtárába, írd felül, ami ott van, soft reset és kész is. Ha az Indító - Beállítások - SPB Mobile Shell - Névjegynél regisztrálva van, akkor nem kell csinálnod semmit.
Bobber, légyszi küldd el, akkor a Te txt-ed is, hátha akkor megjavul a dolog nekem is. Csak ezzel az új 3.0.1-enél van nekem ez az ago van az ezelõtt szócska helyett hiba. Persze nem zavar, csak hát mégis.. 😊
mert tolem nem kert semmit...
vagy az miert kell egyaltalan?
koszi elore is...
(ja es ha lehet cabot pls, mert nem otthon vagyok es szinte semmi progi nincs itt, (pl rar miatt)
és én is eoldalasat tettem fel aszem
Sõtt odáig megyek hogy nekem az idõjárásnál sincs gond😊
lehet hogy ott is cserélgetik és néha nem jó kerül fel
Ez méretre kisebb, mint az enyém volt, és TÖKKÉLLETTESS!!!
Nagyon köszönõm!
Én ezt a fájl használom és eddig egy nem magyart vettem észre benne, azt is az idõjárásánál, amikor kiírja, hogy az utolsó frissítés mondjuk 5 órával ago.., de mást eddig nem láttam (vagy nem tûnt fel, mert angolul is tudok..)
Én ezzel írtam felül az eredeti txt-t, softreset és utána magyar lett.
De szerintem én is a eoldalról szedtem le ezt a fájlt.
Asphalt4 - autószimulátor, elvileg külön van omniás verziója
Teeter - hasonló a Resco Bubbleshoz, csak ez eredetileg HTC-re készült, de megy Omnián is egy kis hackkel
Amúgy meg gugli... tudod...
ingyen persze 😄
akarmit... mozgaserzekelost, vagy sima akar poker, ilyesmiket...
És az indító pl még mindig nem magyar. Honnan magyarítottad? Én i900eoldal.hu-n, a fórumának, kb 99. oldalán találhatóval. Ha Te nem azzal, átküldenéd, amit Te használsz?
Ez enm ajánlás, csak egy tipp...
Írd be a googlebe a keresõbe, hogy: spb mobile 3.0.1 shell ppcwarez
És az elsõ találatot nézd meg, hátha az pont ez...
A gombokat toszogatni egyáltalán nem nehéz oda húzod, ahova akarod, akár egymásra is, kicsit, közepes, nagy méretekben, igazítva, stb.
Simán lehet forgatni a panelek az ujjaddal, nekem a magyarítással sem volt gondja, néhány szó nem magyar, de nem zavaró a 3.0.1-nél.
Az enyém így néz ki.