1623
Samsung i900 OMNIA
  • Urbn Cohors
    Sziasztok !

Köszönöm a segítséget tényleg sikerült beállítva és most már működik !

Még1x köszi !
  • Patesz
    közben megoldottam. csak simán rápakoltam egy másik operát
    viszont most 10megát levett a memóriámból :S:S
    ezzel lehet valamit kezdeni?
  • Patesz
    valami történt az opera böngészőmmel a pda-n
    amikor rányomok akkor úgycsinál mintha elindulna, az a betöltési csík mozog. utána egyszercsak megáll a program betöltése és semmi nem történik
    a programok eltávolítása között nincs fent az opera hogy eltudjam távolítani és visszarakni.
    mit tudok csinálni? valami ötlet?
  • Urbn Cohors
    Ok köszi a tippet ezt kipróbálom aztán jelentkezem. Köszi
  • Dante73
    Pontos link. Ha így csinálja, és nem megy, akkor vissza kell vinni a készüléket.
    Első indításnál eltarthat egy darabig, míg műholdat talál!
  • Dante73
    Van.
    i900.eoldal.hu-n olvasgasson bele a dologba.
    Nagy valószínűséggel az a gond, 1ébként, hogy nincs beállítva, melyik módon használja az IGO-t a készülék, ill fordítva.
  • Urbn Cohors
    Sziasztok !
    Segítsetek kérlek.
    Apámnak van egy i900 Omniája 8gb. Igo nem megy rajta. Nem talál műholdat és nem is talál gps vevőt az igo (amigo). Szerintetek mi lehet a baj? Egyáltalán van benne gps?
  • Bobber
    akkor nagyon nézz szét a rendszeedbe szerintem hogy mi az ami nem kell vagy nem ott van ahol lennie kell. mert a 3 mega az nagyon kevés.
    Fényképező elindul egyáltalán?
    mert elvileg az se indul el 5 mega alatt. Nekem is volt sajna olyan régebbe hogy nem indult el a fényképező gép se, mert kevés volt a memó:(
    mostmár sokkal ésszerübben és egyszerübben telepítettem fel a progikat és most nekem is olyan 20-25 mega közötti szabad helyek vannak. sokat számít:)
    illetve néha csinálj egy resetet ill a feladatkezelőben lőd ki a nemkivánatosan futó alkalmazsokat. Sajna azzal hogy az ember kiixeli a futó progikat soxor nem zárja be csak eltünteti a háttérbe. Igy az ott továbra is fut és zabálja a rendszermemót ill a proci teljesítményt.
    Néha érdemes ránézni.
  • cibi17
    az jó, nekem meg van majd 3mega helyem :S

széép :(
  • baca01
    Köszi! :)
  • Dante73
    pdafanclub.com
    i900eoldal.hu
    omniahub.com
  • baca01
    nem a My documents-be menti?

Nekem is van egy kérdésem. Én tegnap vettem az omniámat, eddig symbianos telefonjaim voltak, és az érdekelne, hogy hol találok olyan oldalt, mint a nokiaprogramok.hu, ahol temérdek program van a telefonra?
  • Dante73
    A blu beállításai közt megtalálod. Beállíthatod saját kedvedre, hogy hova mentsen, VISZONT úgy vettem észre, nem mindent fogad a készülék.
    Nem egyszer megesik, hogy valamit, ami a készülék szabad belső memóriájánál nagyobb, vagy legalább majdnem akkora, nem fogadja. Nekem 20egynéhány Mb szabad helyem van általában, és eddig csak azt fogadta biztosan, ami 15 Mb alatt volt. Ami felette azt viszont sosem, VAGY közvetlen küldés után nem találtam, viszont valamivel később megjelent a kijelölt helyen.
    Úgyhogy, én sem igazán értem a dolgot, szerintem a készüléknek "lelke van"... Sokszor egy keresés segít a dolgon. Sokszor meg nem. Persze, lehet csak ROM-om vacakol már, vagy csak régi. (Még mindig nem sikerült rászánnom magam a frissítésre...)
  • cibi17
    sziasztok!

#921-hez senki nem tud vmit mondani? :S
  • franc0
    Őőő, teljesen más kategória a kettő, látszik az árból is.

Ami a legfontosabb, a HD Symbian!!! (pfejjjj)
    A HD nagyobb, nehezebb, de a kijelzője is nagyobb. A kijelzőnek jobb a felbontása, ráadásul AMOLED és kapacitív (érzékeny mint az iPhone).
    Van 3,5mm jack, sztereó külső hangszórók. MicroUSB csatlakozó (ez az amit az EU megszavazott végül szabványnak). Ugyanaz a proci mint az iPhone 3GS-ben. A memóriakártya cseréhez nem kell kivenni az akksit.

Volt a kezemben is a cucc. Aki szereti a Symbiant, annak must have, bármelyik Nokiát lefőzi. Hardveres téren nagyon ott van, WM-al, Androiddal vagy iPhone OS-el én is megvenném.
  • grebber
    Az i8910HD a HD felvétele és az 5 helyett 8 MP-es kamerája végett jobb csak mint az i900 Omnia vagy van még más is?? (Mert ugye 4x ezer ft-al drágátt sajnos)
  • serkov
    Megvan! Csak bizonyos avi-kat nem játszott le! A többi oks! :-)
  • serkov
    Ha majd valaki más esetleg......
  • franc0
    Meglehet. De ahhoz meg nem értek, mert a romokba amiket használok az ilyenek bele vannak főzve.
  • serkov
    Nem kell valami kodek esetleg? Előtte volt fent a TCPMP is, de csk kockás nézhetetlen volt a kép! :-)
  • franc0
    Ez érdekes, mert nálam meg pont hogy az avi-t viszi kifogástalanul.
    Próbáld meg feltenni a TCPMP lejátszót, de előtte mindenképp szedd le a CorePlayer-t mert összeakadhatnak.
  • serkov
    Helló! Ha filmet akarnék nézni a Samun, mindenképp át kell konvertálnom WMV-be, vagy van valami csel, amivel lejátsza a core player az AVI formátumot?
  • cibi17
    helló, sziasztok, szép estét!

ha még fent van vki, akkor megírná nekem, h merre keressem a file-okat amiket blútúton küldtek át? mert küldtek egy mp3at, de semerre nem találom... régebben küldtek, akkor megtaláltam, de most?! :S

vagy lehet csak szimplán nem jött át? de megkérdezte, h fogadom-e és nyomtam rá igent, szal :S

köszi előre is
  • Balin
    közbe rájöttem:)
  • Balin
    azt meglehet csinálni hogy a spb mobile shellbe a lifestyle oldalon csak 2 oldal legyen ne 3 vagy 4? mert nekem elég lenne kettő is:)
  • nbs86
    Én nem tudom biztosan, mert itt nincs wifi, se kábel, de nekem az angolba, ha belépek, akkor a menü alatt van olyan, hogy kapcsolatok opciója vagy nem tudom mi lehet magyarul, ott nem lehet átállítani?
  • nbs86
    Én SPB párti vagyok, de a másikat nem is próbáltam. Nekem az spb teljesíti azt, amit szerettem volna és ennyi.
  • lilla0629
    sziasztok!
    samsung omniám van, és amikor telepítettem rá a windows live-et, úgy állítottam be, hogy a partnereimet mentse el mindig a Névjegyalbumba. ezt szeretném most megváltoztatni, de eddig akárhogy próbáltam nem sikerült :S. tudnátok segíteni?

az e-mailemre is írhattok: [email protected]
  • Balin
    amúgy ki mit használ?
    mármint Manilla2D vagy Spb mobile shell?

csak hogy legyen valami téma:D
  • nbs86
    SAMSUNG MIDOMI

Egy kis szórakozás: hümmögésből, éneklésből dalfelismerő programocska.
    Külföldi zenéket ismer fel, magyart nem nagyon. De arra jó, ha csak egy kis részlet maradt meg bennünk, hogy hátha ez felismeri. Ingyenes.

• Bobber
    jaja most reggel probáltam :)
    na majd akor néha megnézem:)
    ill amikor lesz
  • franc0
    Ha most reggel nézted, azért nem vitte mert csak a BL meccsekről van stream.
  • Bobber
    Én nem vagyok focirajngó de gondoltam ránézek:)

sajna nekem az omnia nem viszi a 9.5ös verzióval:(
  • franc0
    Vannak itt focirajongók akiknek nincs digiTV hogy nézzék a meccseket?
    m.digisport.hu/live
    A gyári opera viszi, a 9.7 nem.

Az iPhone meg egyáltalán nem :DDD
  • nbs86
    Én még nem nagyon találkoztam olyan programmal, amit szerettem volna feltenni, de a kijelző felbontása miatt ne sikerült volna. A fontosabbak tényleg mind mennek rajta.
    Hogy zavaró-e ez a felbontás, az csak tőled függ. Menj be egy olyan boltba, ahol ki lehet próbálni, vagy ki van téve egy, ami nyomkodni lehet. Nekem vga felbontású pda-m volt ezelőtt, de igazából ilyen kicsi mértekeben engem nem zavar, hogy ez fele annyi.
  • franc0
    Mivel elterjedt telefon, minden programból (ami számít) van olyan verzió ami elfut ezen is.
    Én HTC Diamond-ról váltottam, annak sokkal szebb volt a képe, de már hozzászoktam.
  • baca01
    Sziasztok!
    Erősen gondolkodom egy ilyen készülék beszerzésén, de olvastam hogy a teló kijelzője nem a szabványos felbontású, így nagyon sok program nem működik rajta. Ez mennyire igaz? Illetve írták, hogy kicsi a felbontása és pixeles a kép. Ez nagyon észrevehető?
  • Patesz
    jah értem. köszönöm
  • Patesz
    most sikerült regisztálnom a www.naviextras.hu oldara is! :D már 4 napja próbálkoztam
  • franc0
    Arra próbáltam utalni, hogy a 6.5-höz nincs magyarosítás.
    De legalábbis én nem tudok róla.