Samsung i900 OMNIA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen , igen ezt próbáltam tenni , , és átmásoltam az igo-t a külsõ memoria kártyára , gondolván legyen memoria bõvem , de így nem müködött
az igo.
Van benne egy belsõ 8 gigás memória, + tehetsz bele egy microSD kártyát, ami ugye jelen esetben az IGO kártyája.

Ohhh, ennek a készüléknek a belsõ memoriája 7 giga ? Ez tényleg elég , én meg még vettem egy külön 8 gigás kártyát mellé . Balek vagyok . Igen, köszönöm tudom a szobában nem használható , leérnyékolják a falak.
Van egy igo a gyerek psp jén is néha szoktam használni , gondolom úgyanúgy mûködik ez is.
franc0
Úgy jön ki a 9 giga, hogy az iGO 1-et foglal a 2-bõl + 8GB beépített tárhely van a telefonban. Pendriveként is használható az adatkábellel.

Elvileg megtalálja magától a GPS-t, de az elsõ indításnál a gyári rommal nagyon sok ideig tart. Menj ki a szabadba. Szobában amúgysem fogja be soha. (legalábbis nálam)

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Igen most próbáltam az eredeti kártyával indúl . De hol a 9 giga ? Az eredet kártya csak 2 gigás. Ha elindúl az igo az automatikusan a belsõ gps vevõt megtalálja és használja , vagy valahol be kell álítani ?
franc0
Ez nem ilyen egyszerû ám hogy átmásolom a 2 gigásról a 8 gigásra. Persze hogy nem indul.
De akkor jól értem hogy az eredeti kártyával végülis mûködik? Mert akkor használd azt. 9 giga hely csak elég 😊

Nem lehet cserélni nincs több belõle.
feltelepítettem ahogy mondtad, de mikor indítom kilép. Lehet , hogy az a baj , hogy átmásoltam az eredeti kártyáról egy nagyobb 8gb ra és onnan telepítettem. Megjegyzem, mikor az eredetit raktam bele akkor sem indult
el automatikusan :
franc0
Tedd fel az SPB Mobile Shell 3.0.1-et. Ezért is írtam elsõ helyre a felsorolásban 😊

Az iGO-nál pedig próbáld ki mûködik-e ha a fájlkezelõben a Storage Card/2577/autorun.exe-t elindítod. Ez indítja a telepítést.

Petka
Cseréltesd ki gariban!

Igen, a készülékhez adták!
eredeti igo?
Én EZT ajánlanám.
hello !Köszönöm a hozzám való jó indulatodat , és a jó tanácsokat.A hétvégén belerágom magam a telefonomba , bár a rom frissítéstõl kissé , fázok , mivel nem teljesen veszélytelen rám nézve. Esetleg ha addig is tudnál ajánlani , már ha létezik , valamilyen telefonkönyv , vagy kezelõ progit,valahogy nem vagyok kibékülve a benne levõvel . És még , ha elárulnád , hogy tudom feltelepíteni az igo-t . Valahol azt olvastam , ha berakom a memória kártyát automatikusan feltelepül . De ez nem történt meg.
És még egy kérdés: diktafon proginak mit ajánlotok? Hallottam, hogy a beépített nem túl jó, 5 percnél leáll, rossz a formátum... Tényleg, mi a legjobb formátum? mp3, wav, raf vagy mi?

köszi
Üdv!

Továbbra sem tud senki ajánlani egy átlátható, könnyen használható wifi-keresõ, csatlakozó, kezelõ progit?
HoReSz1975
Esetleg, ha érdekel valakit:

SAMSUNG i900 OMNIA 8GB

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Petka
Oké, köszi!

franc0
Igen.

Petka
Ez DXID1-es?

franc0
Ráadásul közben szerverköltözés is volt.
http://pfc.treck.hu/ROM/
# 23045_Clean.7z a legjobb szerintem. Felhasználónév és jelszó is : pfc

Petka
A ROM engem is érdekelne, de az ftp jelszót és felhasználónevet kér. <#nemtudom>

franc0
Esetleg ez?
Még nem próbáltam, de jónak néz ki.

SZiasztok!

Wifi hálózatok kezelésére tudtok vmi jó progit ajánlani? Ami alapból fent van, az elég gagyi, ujjal nehezen kezelhetõ, bonyolult idegen hálózatokat keresgetni és próbálgatni fellépni... köszi
franc0
A rom csak Firefox-szal jön le a linkrõl.

franc0
Hali! Grat a frankó készülékhez 😊

Elõször is csinálunk rajta egy romfrissítést. FONTOS: minden romfrissítés elõtt és után is csinálj egy hard resetet. Settings/System menüpontban találod. A romfrissítés idejére érdemes kivenni minden kártyát.
A romfrissítésrõl ITT mindent megtalálsz. Ez az oldal nagyon hasznos, kezdõként érdemes végigolvasni mindent. Ami még FONTOSabb: a frissítést pontosan ugyanúgy csináld ahogy oda van írva, különben tönkremehet a készülék.
Én személy szerint EZT a romot ajánlom. Remélem az angollal nincs baj. Ettõl a verziótól egyébként többek között a kijelzõ is érzékenyebb lesz.
Ha sikerült a mûvelet, érdemes körbenézni ITT különbözõ programokért. .cab kiterjesztésû fájlokat keress, ezeket át kell rakni a telefonra, majd ott a fájlkezelõben rákattintva telepítheted. Én a következõket használom és javaslom:
Mobile Shell 3, Office Mobile, CorePlayer, Dopod SIM Manager, VITO EyePhoto, VITO SMS-Chat, MSN Messenger, Opera Mobile 9.7 beta, Panoramic Calculator Pro, ProfiMail, Resco File Explorer, Shake and Save, Skype, Sprite backup, Youtube.

Indulásnak hirtelen ennyi, ha van valami kérdezz nyugodtan 😊 Rengeteg apró finomság van amit mindenkinek ki kell tapasztalni. Nekem egy romcsere és minden beállítás kb másfél óra, pedig tudom hova és hogyan nyúljak. Szóval türelem.

igo 8-at nem kaptál eredetit?
Mert ha nem kártyáról akarod futtatni, az csak tényleg warezos megoldással mûködik.
2008. novemberi térkép, kac-kac... Mármint mát van elég sok 2009-es térkép is, inkább olyat érdemes használni. Az átnevezgetõs módszer is felesleges. Ha érdekel, akkor tudok neked egy legújabb navit, friss térképpel adni, ami a kártya nélkül is elfut, de psszt..., nem tõlem kaptad. írj privit, ha esetleg érdekel. Vagy nézz körül egyes fórumokon, mint pl ppcwarez. Nem reklám, csak hát ötlet.
Kezdeném az i900.eoldal.hu átolvasásával, vagy ennek a fórumnak a visszaolvasásával akár.
Egy jó beállítás és egy jó ROM sokat lendít a dolgon.
A pdafanclubbot is érdmes nézni.
Ha bármi kérdés van, akkor nyugodtan, hátha tudjuk a választ.
Hello FRANCO ! Megfogadtam a tanácsodat , és szereztem a jet helyett egy omniat : Ma sikerült átvennem . Szeretnélek a szavadon fogni , mi szerint , ha megvan , tudtok segíteni feltuningolni. Mivel kezdjem…????? Elõre is köszönöm.
Dante73
Ha azt írja, nem jót szedtél le.
Ha kell, hogy mutassa a táblákat felül, akkor 8.3 fölötti kell neked, ha nem akkor kisebb verziószámú igo8. (1; ha jól emlékszem a verziószámokra, 2; nem jelzõtáblákat, hanem forgalmi táblákat mutat, azaz a "zöldeket")
Ugyan nem warezes a topik, de hasonlóba én is belefutottam; Olvasd át a letöltési topikban, pontosan mit is kell tenni, hogy mûködjön. Nagyobb torrent oldalakon általában megtalálható a megfelelõ verzió. Beállításokhoz pedig ajánlom figyelmedbe az i900.eoldal.hu megfelelõ szekcióját. (ezt)

http://www.freetvmaci.info/

én kicsit visszább tekintenék.....én nekem nincs rajta a iGO8 de valahonna nletöltöttem de azt irja h csak eredeti memo kártyával fut....eleve nincs is memo kártyám, de ugye nem si kell hozzá? rem csak rosszat töltöttem le....csak h hogy néz ki a leirás a progiról amit le akarok most tölteni..:

iGO8 navigációs software
teljes EU. térkép 2008.07 és MAGYARORSZÁG 2008, nov. 13-i térképadatbázissal
Már benne van:
új M6
új M0
új megyeri hid

PNA-n is megy. Az Igo8 mappát és az igo8.exe-t kell átnevezni "mobilenavigator"-ra és ennyi.

http://navngo.com
Rövid leírás:
30 nyelven 50 hangprofillal élvezhetjük az új 3 dimenziós navigációt, így akár külföldi ismerõseink is felfedezhetik a vendéglátó országot saját nyelvükön. A rendszerkövetelményben QVGA és VGA felbontást igénylõ igo8 navigációs szoftver, mind beépített mind külsõ GPS vevõs eszközöket is támogat majd. A processzorigény minimumát 300Mhz-ben, a rendszermemóriát 64 MB-ban határozta meg a gyártó.

kb igy😊
ez jó lesz, vagy nemtom melyik lenne jó!
help me pls😊
Petka
És persze a használata: link

Kell hozzá egy viszonylag új ROM, az OmniaTMC driver, egy fülhallgató.
A DRIVER
Sziasztok ! Tudna valaki segíteni van egy Samsung i900 Omniám IGO8 van rajta azon hogy tudom bekapcsolni a TMC vevõt külön le kel tölteni valamit vagy valami beállítás. A menüjében van de sehogy se mûködik mindig aszt írja ki hogy TMC vevõ nem található.Elõre is köszönöm !
Szerintem szerviz. Vagy hardreset és, ha akkor sem jó, akkor szerviz.
azt nem tudom, hogy a metro program megy-e Pesten, de van értelme? Nincs olyan túl sok metróállomás.
Patesz
Valaki találkozott olyan problémával hogy nemmûködik se az automatikus képernyõ elforgatás se a fényerõ szabályzás? Vagyis mûködik de csak olyankor ha a telefont töltöm. Ezt mi okozza? valami ötlet?

SZiasztok! A metro vagy milyen progi (tömegközlekedéssel kapcsolatos) mennyire használható Pesten? Köszi a választ!
serkov
Nekem nem... ha a fõmenüben nyomom az óra, s egyéb... akkor minden oks! De ha az alant leírtakban emlitett óra s ébresztõket használom akkor a legjobb választható hang a foglaltjelzés! <#wink> Erre mondták a PDA-n hogy csak waw megy ottan, s használjam a másikat, vagy a G alarmot!

Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit

franc0
Nekem lejátszik MP3-at. Igaz, WM6.5-öm van.
Ráadásul be se kellett másolnom sehova, a My Storage gyökerében van.

serkov
Forrás PDA FANCLUB Fórum! :-))))

serkov
Köszi a választ, de nem pontos :-) mint kiderült MP3-at csak a Samsung clock játszik le! Az általam említett windowsos óra csak wawokat játszik, úgyhogy leginkább felejtõs..... nem is használtam, csak érdekelt miért nem mûköd! :-))

Geroy
másolj csengõhangot a my documents/my ringtones-ba és majd ki tudod választani.

serkov
most én ott vagyok, hogy fõmenü/beállítások/rendszer/óra és ébresztõ/ébresztõk nos itt hogy tudom a hangokat megváltoztatni, mert csak ilyen idióta rendszer bippegések választhatók? Elõre is köszi!

Geroy
Üdv mindenkinek!
Nemrég jutottam hozzá e becses darabhoz és még mindig tanuló fázisban vagyok. A készüléket nagyjából kitapasztaltam, és az activesync-el már sikerült feltenni adatot, de nem a beépített memóriakártyára. :S Ha átváltom hogy csak a memóriakártyát kezelje, lefagy a gép, és nem ismeri fel adathordozónak. Mi lehet a probléma?

Vmi hülye log fájl, de nem tudom pontosan melyik.
Ellenben lefuttattam rajta az SKTools pucolóját, meg a MemMaid-et is, ami szintén szemeteket keres a készüléken és megszûnt ez a lista is, mármint most tök üres lett.
Ha hosszan nyomom rá a ceruzát akkor kihozza az utolsó címzetteket.de sehol nincs olyan opció hogy ki lehessen törölni.
hali mindenkinek

egy kis help kellene
az omniámon szeretném lecserélni a gyári órát egy másik kinézetûre

flip clock-ra gondoltam de nem tudom honnan lehetne megszerezni
ha esetleg tudtok olyan oldalt ahonnan meg lehetne szerezni osszátok meg velem
köszi
Az elsõ kérdésre kérdeznék én is..
Nekem mondjuk angol ROM van a gépen, de az sms írásnál nem is látok olyat, hogy bárhol is megjegyezné az utolsó címzettet.. Tök üres a mezõ.
Ezzel a bluetooth-os átvitellel sokaknak problémája van, sajnos fogalmsm sincsen miért van, hogy nem oda akarja menteni. Talán a pdafanclub-on tudja valaki.
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni, hogy hogyan lehet kitörölni sms írásnál az utolsó címzetteket?
Meg esetleg hogy miért irja ki hogy nem tud fogadni fájlt mert kevés a memória és helyezzek át dolgokat a memóriakártyára mikor be állítottam alapértelmezett fogadási helynek a kártyát?
hálás köszönetem