1623
Samsung i900 OMNIA
-
domez128 #1143 Van szerencsém az urakhoz !
Hátha valaki tud segíteni ,az irodám biztonsági kamerájának kameráit szeretném elérni wifin keresztűl , de sima böngészővel nem megy mivel activx-re van szükség. Olvastam valahol , hogy van egy viewcommander nevű program amivel lehetséges lenne . Beszereztem, de miután elindítom a menűben megjelenik , hogy " control settings motion " valamint , hogy a kapcsolat felépítése . No ezután nem történik semmi , mintha fagyna , nem tudok semmit állítani rajta. Valaki ismeri azt a programot , netalántán tudna valami mást javasolni ? -
HUmanHunter #1142 WTF, felcsatlakozatm egy wifi hálózatra, azon neteztem 10 percig kb, a telón nem volt egy fillér se, most feltöltöttem 1500 al, jön az sms hogy új egyenlege -2800 WTF?!!! -
#1141 Köszönöm szépen a segítséget! Sikerült! -
#1140 És még valami.
Nem véletlenül mondják, hogy ez nem telefon. Ez PDA. Ha telefonként állsz hozzá, nem fogod szeretni; túl bonyolult. Ellenben, ha úgy állsz hozzá, hogy ez egy "zseb PC" (Idézőjel nagyon erős!) nagyon meg fogod szeretni. Például, mert wifi közelében, Skype, vagy MSN használatával ingyen telefonálhatsz. Mert van benne GPS, wifi, etc, és gyakorlatilag mindenre képes a készülék, a megfelelő programmal. -
#1139 Telefonba kell rakni a 2 Gigásat. A SIM mellett van a helye. A többi; itt. -
#1138 Helló!
Egy kis segítséget szeretnék kérni a telefonhoz.
Vettem egy Omniát de nem tudom hogy kell rárakni az Igo-t. Két memória kártya van, van egy kisebbb és egy nagyobb, csak ezeket nem tudom hogy az olvasóba kell rakni vagy a telefonba? A telefonba nem látom a helyét.
Fogalmam sincs hogyan kell telepíteni!
Választ előr is köszönöm! -
#1137 Ha ésszel használod, nem lesz gondod.
Pl; Ne a készülék memóriájába, hanem a háttértárra telepítsd, amit csak lehet, időnként lődd ki a felesleges folyamatokat... stb. De ezt úgy is kitanulod, hamar. -
#1136 A bal felső részen található kis fülbe lehet, de nem javaslom, mert eléggé idegesítő tud lenni telefonálás közben, ráadásul ahogy nekicsapódik a készülékháznak, azzal a lendülettel karcolja is. Én vettem hozzá tokot és arra kötöttem rá. -
HUmanHunter #1135 nah baca tól megvettem az omniát, a kérdés, a stylust hová lehet rögzíteni? -
La7low #1134 Sziasztok Omniások!
Azt szeretném kérdezni, hogy mennyire használható az omnia? Tehát több programot egyszerre akadásmentesen futtat-e vagy sem (pl. megy egy zenelejátszó progi, háttérbe ott az igo vagy vmi más is, meg közbe böngészel)? Böngészésnél zoom-olás akadásmentes?
Tehát arra vagyok kíváncsi, mire elég/mit bír a benne rejlő 624 MHz+128 MB RAM?
Köszi a válaszokat! -
baca01 #1133 Ahogy ígértem, tettem fel hirdetést, melyet itt tekinthettek meg:
hardverapró
expresz
Az expresz.hu-s hirdetésben van fent több kép is! -
baca01 #1132 Van egy eladó omniám. Kicsit később rakok fel majd hirdetést is képekkel, addig is ha valakit érdekel privátban keressen.
Nagyon szép állapotban van exkluzív eredeti samsung hátlappal, kijelzőn védő fólia, így karcmentes az is. -
HUmanHunter #1131 #1130
thx -
nbs86 #1130 Persze, hogy lehet net nélkül használni. Szép is lenne, ha nem így lenne. Navigációhoz nem kell net, képet csinálni szintén nem kell, filmet nézni is lehet nélküle, minden egyéb funkció megy análkül. A böngészés az egyetlen, ami nem megy anélkül, de a városok, bevásárlóközpontok, egyetemek szoktak rendelkezni ingyenesen használható wifivel, akkor még az is megy.
Szóval én is egyetértek az előttem szóló kollegával, lassan egy éve használom a készüléket, meg vagyok vele elégedve. (Ebből közel 3/4 évet mobilnet nélkül használtam) -
#1129 Simán.
Wifi alapból van benne, így a mobilnet nem szükséges. Apró történet;
Fater n95 8GB-t vett. 3 napig ment a GPS, majd a telefon közölte, hogy sorry, de ez fizetős szolgáltatás. (addig lehet vissza adni, hogy Te nem ezt kérted) Fater fizetett még egyszer, viszont azóta se használja, mert állandóan a mobilnetet akarja használni a navigációhoz.
Ezzel szemben, mikor bepipáltam, hogy az aktuális műhold adatokat leszedje az Omnia, (Gyorsabb felállás érdekében, mert régi rom van rajta, ami kicsit lassabb) felugrott egy ablak, hogy biztos vagyok-e a dologban, mert ez pénzbe kerül! A szóban forgó fájl, amúgy 10kb sincs. És ennek a letöltése előtt is figyelmeztet.
Korrekt készülék, korrekt tudással, hozzáállással. Hónapok óta használom, csal ajánlani tudom! -
HUmanHunter #1128 hali!
Azon gondolkoztam, hogy karácsonyra jó lenne beszerezni egy Omniát.
Olvasgattam véleményeket róla, és úgy álltalában jókat írtak róla.
Azt nem tudom viszont, hogy nagyjából tudom e rendesen használni a telót internet nélkül? végzős középsulis vagyok, és nincs pénz havonta hogy mobilnetet fizessek.
thx -
#1127 Ezt kerestem, köszi! :) -
#1126 Mit használsz Today Screen-nek?
Mert ha pl a sima WM felületet, akkor a Settings/Home menüben csak simán kipipálod hogy Tasks vagy Calendar. -
#1125 A GPS extrát végül megtaláltam a telefonban, viszont az SPB túl komplex és nekem nincs szükségem ennyi funkcióra. Nincs ennél egy primitívebb program esetleg amit tudnál ajánlani? -
#1124 Őőő, pl SPB Mobile Shell 3.5.1? -
#1123 Egy jobbfajta rom-ban ez eleve benne van. De az i900.eoldal.hu-n van erre info.
http://rapidshare.com/files/167018218/GPS_XTRA.exe -
#1122 Van hivatalos youtube alkalmazás WM-ra, én azt használom. Próbáltad már? -
#1121 Illetve mégegy kérdés, létezik valami program amivel teendőket írhatok ki a főképernyőre? (olyat amit folyamatosan látok az óra mellett) -
#1120 Hogy lehet azt megoldani hogy a műholdak pozícióját néhány nappal előre letöltse a telefon? -
#1119 találtam coreplayer1.3.6-ot telepítettem simán minden probléma nélkül, youtuberól elindítottam egy klippet, megnyiltz a stream-de neki továbbra sincs kapcsolat, hát elindítottam a coreplayert belinkeltem a klippet, mire a válasz:( Network not available!(FFFFFFE8)
valakinek valami ötlete?
-
#1118 Keressél hozzá Coreplayert az minden visz csak nem kell hozzá böngésző hanem ezt elindítod és már viszi is! -
baca01 #1117 Nálam működik rendesen. Tegnapelőtt este is youtube-on néztem a Bryan életét, miközben robogtam hazafelé a vonattal. :)
Messenger is működik. -
#1116 hy
nemtudja valaki, hogy 3g pannon internetem van ebben a telcsiben, és bár internetezni simán tudok, viszont Pl: youtube-ról zenét halgatni nem mert a streamming player kapcsolathibát ír ki, illetve ugyanerre hivatkozik a messenger is.
Viszont ha megosztom a netet a notebookal akkor ott minden okés. illetve ha wifin csatlakozok a nethez akkor is minden ok, és simán megy minden.
tud valaki erre mondani valamit?
-
#1115 Mi van ezzel telefonnal?
Most nézem hogy már a 16GB-osat is 59.990-ért dobálják.Pár napja még 71.990 volt. -
#1114 nem tud valaki egy olyan programot windows mobile-ra ami megadott programok esetében letiltja a képernyő elforgatását?
mert manila2D-t használok today-nek és annak bugos a landscape módja, viszont sms-t abban szoktam írni, stb, stb... -
baca01 #1113 Jövőhéten kapom vissza a szervízből a telót és szeretnék romot frissíteni.
Szerintetetk 6.1-et vagy 6.5-öt tegyek rá?
-
Amenothep #1112 Köszi sikerült :) -
#1111 szia.
ezeken az oldalakon nézz körül. minden le van írva.
ezen csak regisztrálsz és megjelenik előtted miden infó :)
pda forum
és itt a másik: i900.eoldal.hu -
Amenothep #1110 Biztos lehetsz benne hogy továbbítja!
Távközlésben utazom.
Bármely szolgáltató készülékéről hívod fel az x szolgáltatót, legyen az vezetékes vagy mobil, látni fogják a számodat! :)
MInt ahogy én is látom bárhonnan hív.
Mindenki szereti a tényeket ködösíteni, de ez így működik.
Én x szolgáltatónál dolgozom. Te felhívsz az x,y,z mobil szolgáltató mobiljáról, látom a számod. HA felhívsz a j,k,l vezetékes szolgáltató vonaláról letiiltott számmal, azt is látom.
Tégy egy próbát :)!
HA van behajtó céggel ügyed akkor mobilról keresd fel az ominózus céget letiltott számmal :)
Rejtéjes módon ha nem tartod magad a megbeszéltekhez visszahívnak :)
-
#1109 A telefon elküldi az azonosítóját híváskor, akármit csinálsz, ez TÉNY, viszont a Rendőrség is csak a szolgáltatótól tudja beszerezni az adataidat, ez is TÉNY. Ugyanis, alapból nincs joga tudni. Csak gyanú esetén. (Adatvédelmi törvény) Így ők sem rendelkezhetnek olyan készülékkel, ami ezt megkerüli. Magyarán, a szolgáltató eleve nem közli a telefonoddal, ki keres, mert letiltott hívószám kijelzés esetén nem is teheti. (nem egyszer SMS alapján fogtak meg gyorsan embereket, mert ott nem lehet ezt a funkciót elérni, ugyanis (ki tudja miért) arra nem áll az adatvédelmi törvény ezen része; ott nem működik a hívószám-letiltása. Egyébként elég pár rendőrségi hírt megnézni a dologgal kapcsolatban, hogy ez nyilvánvaló legyen. Sokszor hallani, hogy "annyi esze sem volt, hogy a hívószámkijelzést letiltsa", vagy "SMS-t küldött a helyszínről, ami..."
Úgyhogy a telefonod nem kapja meg a hívó azonosítóját, ha le van tiltva a hívószám elküldése. -
Amenothep #1108 Petka!
Köszi az infót.
Jelenleg minden oda nem való cuccot töröltem, csak a wiont hagytam meg.
így van 19M free terület.
A frissítéssel kapcsolatbn is tudnál segíteni? :) Sejtelmem sincs hol induljak neki :( -
#1107 Előszöris, ha vannak fontos dolgaid rajta, akkor azokat másold át a My Storagebe. Utána szerintem frissíts szoftvert valamelyik clean verzióra. Ilyen clean változatokkal, akár 80-100MB szabad hely is elérhető a rendszeren! -
Amenothep #1106 Kis segítséget kérek.
Szeretném telepíteni a spb mobile shell 3-at.
Nagy nehezen hozzájutottam a crack verzióhoz :)
Viszont jelenleg 18M szabad hely van a rendszer meghajtón, mivel minden nem fontos progit töröltem.
Viszont ez a free terület sem elég a telepítéshez.
Tudtok abban segíteni hogy a bánatba lehet helyet felszabadítani a "C"-n.
Mert ez így elég karcsú sajnos :( -
Amenothep #1105 Olyan program ami kíírja a hívó fél telefonszámát szeriintem nemigen létezik.
Az viszont nem igaz hogy a számot a központ nem küldi el, mivel nem a hívó fél nem küldi hanem a telefon készüléked nem jeleníti meg.
Az egyes szolgáltatók, minisztériumok, rendőrségen olyan készülékek-központok vannak amelyek a letiltott szám esetén is megjelenítik a hívott felet.
Tehát telefonos zaklatás előtt jó ezen elgondolkodni, ugyanis elég sok mindenkinek van jogköre erre. Töbek között a szolgáltatódnak is
:)
De ilyen progiról még nem hallotam. Igazából törvényellenes de erősen :) -
kjupika #1104 Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni ! Honnan tudom letölteni a Spb Wierless Monitor magyarosítást ! Előre is köszönöm !!!