Age of Pirates 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah és nem mondtam hogy többe kerül 1790-nél de gondolkozz már, pest ide 19 km (jó ezt nemtudtad elnézem)+ a bolt+ ugyanez mert még haza is kell menni és ráadásul most csak a benzin 300ft/liter. 😊 szánalmas vagyok!!! meeeert letöltöm torrentrõl INGYEN😊
istenem, téged pénzért kellene mutogatni, lassan írom le mert tudom hogy nem tudsz gyorsan olvasni, letölthetem torrentrõl INGYEN vaaaaaagy felmegyek pestre 300ft/liter benzin pénz mellett hogy keressek egy pc boltot majd megvegyem 1790 ft-ért vaaaagy megrenedelem 1790-ért + szálíltási költség (általában 990ft) csakis azért hogy a te a kis aranyos tünci bünci agyacskád ne higgye azt hogy szánalmas, olvasd el még 2x, és ha megértetted mit akarok elmondani, nos utána még olvasd el még 2x és utána gondolkozz el, mi is a szánalmas
IMYke2.0.0.0
Csak magadat tudtad tovább (le)minõsíteni... 'iq harcos'... ezen is sokat gondolkodhattál.

1790 Ft-ba kerül MINDEN PC játékot árusító poltban* - de legfeljebb, a kormánynak köszönhetõ +5%-os ÁFA emeléssel is, 1999 Ft-ba...

Age of Pirates 2 - CDGalaxis - 1790 Ft + postaköltség
Age of Pirates 2 - 576.hu - 1790 Ft + postaköltség

* TESCO, MediaMarkt is...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

azért szépen is válaszolhattál volna, ó honnan a francból tudja hol laksz

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

bocsi az elözõ kérdésért már rájöttem, pont az utolsó lap elött hagytam abba a fórum olvasását erre ottvan
lenne 1 kérdésem, hogyan tudok 3 harcost felvenni? mert amikor végre valahára találok 1 tisztet a kocsmában és harcos, akkor azt írja ki... nos nem tudok angolul de olyasmit ír ki hogy a poszt már foglalt vagy beadja az adatlapját vagy mijét, de ottis csak egy x-re tudok kattintani és bármire kattintok nemtudom felvenni, aztán elbocsájtom a harcosaimat majd újból felveszem csak utasnak ahogy kóborolnak, megint odamegyek a tiszthez fel akarom venni és megint azt írja hogy a poszt már foglalt
jah igen, meik boltban? csak nem az ócsa city world pc shopban? am meg nem fogok 1000 pénzt elbenzinezni h utánna elköltsek még 1700 ft-t, hogy a hozzád hasonlók ne gondolják h szánalmas, irónikus, szerintem meg ez szánalmas^^ remélem érted az iróniát iq harcos!
IMYke2.0.0.0
Boltban csak 1790 Ft! Ennyit se bírsz ki? - Ez már szánalom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Auric
Hmm megtizedelni? Ezen még nem is gondolkodtam, csak rögtön nekik mentem és hajóraszálltam, az eddigi részeknél ez mûködött, szóval +1 pont a játék javára, csak javítottak valamit rajta. 😊 Levonásaim szerencsére nincsenek, de ezek a matrózjellemzõk... jó hogy felnyitottad a szemem, ezekre eddig nem figyeltem, pedig láttam, hogy ott vannak. Így biztos érdekesebb lesz az egész.

Nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm a rengeteg segítséget! 😊

GRUNGE IS DEAD

végre aopozhatok ezaz!!!😄😄D😄😄😄😄D😄😄😄D😄😄😄😄
kösz szeretlek!!!(L)(L)(L) van barátnõd?
Frissítsd a Tages védelemhez tartozó meghajtóprogramokat. Itt megtalálod: Windows 7 fix Verzio attol fugg, milyen fajta win7-et használsz.
Win7 RC alatt elindul a játék, igaz elsõre mindig hiányolja a lemezt, de másodjára eddig mindig elindult.
miket?😄 ez nekem kínai😄
Windows 7 a probléma, nézd meg a 380 körüli postokat.
am nekem nem mûködik a deamon tools, az egyetlen ami jó az alcohol 120 =(
kéri az origi cd-t vagy crack kell vagy mini image de nekem windows7 em van úgy hogy a mini image-k nem igazán müxenek, de láttam h torrenten crackel lehet leszedni az aop2 õt....
Ismerõsöm szerint nem kell crack, hanem megfelelõen friss Daemon Tools, de az a nem mindegy, hogy Pro vagy Lite verzio. De fejbõl nem tudja melyik, mert nincs a gépnél.
andrez szeretlek! teis torrentrõl szedted le az aop2-õt?
Hát nyilván elõször a kartáccsal (kis apró ágyútöltelék, grains) minél jobban meg kell tizedelni az ellenfél legénységét. Jó közel kell menni az ellenség agyúinak a holtterében. De ha túlzásba viszed, csak gondot okoz, mert megadják magukat és ha a tengerbe dobod a legénységet/kapitányt csökken e hírneved.
Sokat segít a musket volley perk, hajófogalás indítása elõtt egy sortûz a muskétákból. Legyen melletted fighter is felszerelve fegyverrel és elixirekkel. Nekem csak egy van, de hajófoglalás elõtt az ágyusomat és az asztalost is átállítom fighterre, igy plusz hárman segítenek.
A fegyver/gyógyszer/morál mellett még segíthet, ha olyan helyen veszed fel a legénységet ahol erõsek a katonák.
Az angolok a hajózásban jók, a franciák az ágyúzásban. A kalózók mindenben elég jók. A spanyoloknak akkor a katonák maradnak, de õk nállam ellenség, szal nem tudhatom 😊
Ja meg persze figyelni kell arra, ha nincs meg neked vagy a navigátorodnak a hajódhoz szükséges navigation(jobbklikk a skillre) skilled, akkor brutális levonásokat kasz a skilljeidre/attributumaidra.
Emberek!!! gondolom ti is torrentrõl szedtétek le!!! mert még nem láttam boltba, valaki nem tudna megdobni 1 crackel!!! légyszíves, különben beülök a sarokba és felvagdosom az ereimet, légyszives help me
Auric
Ez... olyan szomorú. 😞 Ált. nekem 20 embernél több sosem marad - még ha 300 fõ fölötti a legénységem sem, pedig van egy jó elsõtisztem meg szanitécem is...😞 Valaki tud valami effektívebb módot erre? A korábbi részekben ilyen problémám nem volt, de most... egyszerûen mindig lemészárolják az embereim. (fegyverek+gyógyszerek a raktérben;hõsies morál... mégsem jön össze)

GRUNGE IS DEAD

Auric
Egy darabig nem lehet... meg kell csinálni egy küldetést elõbb, de úgy hallottam, hogy miután végeztél vele nem igazán érdemes... jobban mondva nincs miért búvárkodni.

GRUNGE IS DEAD

2 nap alatt jött le a sok leecher miatt, erre nem adtak hozzá cracket =(=(=(=(=(=(=(=(=(=( vki ha tudna adni hozzá cracket nagyon megköszönném!!!!!!!!
hali már kérdeztem buvárkodni hogy kell?
Egyik tisztedet ki kell jelölnöd kapitánynak. Miután legyõzted a kapitányt, akkor az elõjövõ menüben, ahol a saját és az elfogott hajó adatait és rakományát látod, ott a "set captain" ikonra kattintva kijelölheted a tisztedet. DE fontos, hogy a hajóhoz szükséges minimális legénységet is átvezényelj a transfer crew ikonnal.

ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT

ha elfoglalok egy hajót mit kell csinálni h megtartsam és ne süllyedjen el?
IMYke2.0.0.0
Csinálgatom, de 1 éven belül ne számítson senki se az elkészültére!

akkor magyarosítást senki se csinál?
kösz
Mindenkivel érdemes beszélni, mert küldetést adhat vagy információt a meglévõ küldirõl.
Mellékküldiket adhat pl. a boltos, pap, Port control vezetõje stb. is.
De érdemes a kormányzó küldetéseit csinálni, az növeli a reputációdat.
Ha már elég ismert és tapasztalt vagy, akkor a fõkormányzó küldetéseit érdemes csinálni vagy a kalózvezérekét.
Van kb. 10 nagy küldetéslánc is.
Ha elakadtál, itt érdemes körülnézni:
Pirates Ahoy - angol fórum
Pirates Ahoy - Végigjátszás magyarra foditva
küldetéseket a kocsmában lehet felvenni ugye?
Lehorgonyzol a spanyol város melletti parton. A dzsungelen keresztul ÉJFÉL után belopózol a városba. Az õröket kikerülve megkeresed a kocsmát. Reggelig alszol, utána az õröket kikerülve tudsz normálisan mászkálni a városban. A másik megoldás a trading license, de az elég sokba kerül.

A másik kérdésre: ha a navigation skillre jobbklikkelsz, akkor kiirja, hogy melyik osztályú hajóhoz mennyi a minimum skill.
Sziasztok.
Egy küldetésem során egy spanyol kikötõbe kéne bujotnom, de a spanyolokkal háború van. Hogyan lehetne bejutni?
Másik kérdés: meg lehet nézni valahol, hogy hányas szintnél milyen osztályú hajónál nincs büntetésem?

Egér balgomb. Vagy mire gondolsz?
a legyõzött kapitány kabinjából hogy lehet kijönni?
Nem lehet, csak a legelején.
characternél h lehet növelni a pontokat úgy mint az elején hiába kattintok rá nem tudom se fel se levinni
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet!
Azért nem tudsz több tiszetet felvenni, mert az authority attribútum kétszerese határozza meg a tisztek maximális számát. Ebbe beleszámitanak az egyéb utasok is.
Van egy csalás, amivel ezt túl lehet lépni. Beteszed a Port Control-nál az egyik tisztedet egy kis hajóval, felveszel egy újat a kocsmában, kiveszed a hajót a Port Control-ból. Eggyel több tiszted lett 😊
Kereskedni a boltban lehet. A zölddel jelzett árut érdemes venni és a kékkel jelzettett eladni. A piros a csempészáru.
grebber
<#rinya><#schmoll2>

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok!

Már egypárszor végigolvastam a fórumot, s egypár lérdésemre meg is találtam a választ, így köszönet mindenkinek, aki eddig leírta a tapasztalatait a játékról.

Viszont egy kérdés: hogyan tudok tisztet felbérelni?
1. kérdésnél még az a válaszom csak, h tele a hajó.
2. kérdéskor már meg tudom nézni az adtlapját, de nem találok semmilyen gombot, vagy bármit, amivel elfogadthatnám, csak a jobb felsõ sarokban a halálfej van, amire kattinthatok...
Aranyam van vagy 30k, a hajóm még az eredeti fregatt, most tervezem "lecserélni" kissebbre 😄

Szóval, ha tud valaki, kérem segítsen.

Köszönöm!
ez biztos?
IMYke2.0.0.0
Lefújták a magyarítást. 1 év lenne, mire elkészülne. Lejjebb megtaláljátok a karakterszámot és a hasonló mennyiséggel bíró projektek elkészülési idejét.

kereskedni h lehet?
A kocsmában a csaposnál lehet legénységet fogadni.
hogy lehet legénységet szerezni?
csak õ (õk) csinálnak magyarositást?
A horgony csak azt jelzi, hogy ki tudsz kötni.
Ogle az ültetvényen van az egyik kunyhóban.