Érdekes fádalmak topicja
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
és amikor elkezdõdött az év, szépen lassan lefogytam 61-ig. szerencsére már nem fogyok, most vagyok 62 <#idiota>#idiota>
de nem tudom az érettségire fogni, mert nagyon nem vagyok stresszes ebben a tekintetben, általában mindenki csak néz, mért veszem ilyen lazán.
elõszöris kezdõdött ezzel a fülzúgós mókával. ami utóbbi néhány hónapban nem is jelentkezett, de most megint, és nagyon zavaró.
aztán ezzel egy idõben elkezdett gyakorivá válni, hetente többször is hogy bedobogott nagyon a szívem, azaz hogy néhány másodpercre nagyon hevesen összevissza kalimpált, ha mondjuk lehajoltam, vagy felálltam, stb... fájdalom szívkörnyéken már vagy 5 éve nem volt, mostanába sincs, ilyenkor se fáj, egyszerûen csak úgy érzem köhögnöm kell, úgy bepörög hirtelen...
aztán ez van hogy hónapokig nem jön, van hogy hetente többször.
lehet apámtól örököltem ezt, mert azt mondja, ez neki is van. van, hogy évekig nem jön.
ezzel egyidõben már étvágyam is sokkal kevesebb volt.
de nem akartam lefogyni, ezért erõltettem a kaját. Egy össze-vissza evés után pl. rohadt erõs hányingert éreztem, mint még soha. 4-5 órán keresztül, hányni nem tudtam, mozdulni nem tudtam tõle, csak feküdtem egyhelyben, átélve életem talán legszarabb pár óráját :p
ez rátett egy lapáttal arra, hogy szar lett a gyomrom...
meg ez is elég változó, mert van, hogy annyira nincs étvágyam hogy 7 óra elteltével sem éhezem meg, de van, amikor hirtelen éhes leszek és sokat zabálok.
lehet, hogy a hangulatomtól is függ.
és úgy az egész állapotom hullámzó. volt már pár olyan napom az utóbbi évben, hogy k*rvajól éreztem magam, és semmi bajom nem volt, de vannak napok/hetek, amikor máson sem tudok gondolkodni, csak azon, hogy mi lehet a bajom...
lehet szar kedélyállapottal is összefüggésben, mert akkor érzem magam a legrosszabbul, és kb. nagyon nincs étvágyam egész nap, ha egyedül vagyok, és nincs mit csinálnom. vagy már dél körül kezdõdik, ha elõre tudom, hogy a mai nap a továbbiakban is rohadt unalmas lesz.
sport meg ilyesmihez nincs kedvem. nemrég jártam kondiba, de amíg edzettem, és utána is, gyakran rajtam volt az a tompa hányinger.
mióta elkezdõdött egyetem, azóta ez nincs, mert van mivel lefoglalnom magam... mindenesetre amíg kung fuztam, az volt életem legegészségesebb 2 éve d:
Szívesen folytatnám. de sportos dolgokba meg nincs kedvem belevágni.
már nem tudom eldönteni, hogy testi vagy lelki eredetû dolog...
De a biciklizés (suliba + hétvégénként ligetben/szigeten), és mostanában jóga gyakorlatozás, meg sok zenehallgatás/filmnézés/játék jót tesz 😊
a bokáim meg már egész kiskorom óta fájnak pl, ha fáradt vagyok. ugyanaz a fájdalomérzet, mint a könyökömnél, ami mostanában jelentkezett.
másrészt meg bal oldalon, közvetlenül a bordáim alatt egyetlen, pici pontban szokott reggel fájni néha, ezt a helyet viszont jól be tudom határolni.
bár ez már kb. egy hónapja nem volt.
teljes csendben olyan 10-15 perc elteltével a bal fülem is zúg.
éjszaka gyakran felébredek rá, hogy zsibbad valamelyik kézfejem.
ás szaggatottan alszok. elalvás az megy szerencsére, de van hogy 5x felkelek éjszaka a semmire, egyszerûen csak felpattan a szemem.
szal nekem is van 1-2 problémám 😄
Emellett jó idõnként leülni és zenét hallgatni, vagy filmet nézni.
Na meg ajánlott kerülni a cigarettát, alkoholt, tünetkezelõ és nem létszükséges gyógyszereket, C vitamint érdemes szedni, sok folyadékot inni, stb..
Továbbra is mondom, hogy akit érdekel, el tudom küldeni a "Sport és Jóga" (hatha jóga, légzõgyakorlatok vannak benne) könyvet.
Meg még van néhány olvasható digitális könyvem (fõleg ncore-rõl ill. majomparade torrentrõl) ha érdekel valakit;
*Természetes életmód - Betegség és fájdalom nélküli élet
*A Reiki energia
*Dr. Lenkei G. - Cenzúrázott egészség
meg még sok minden, akit érdekel az privátot küldjön és átküldöm valahogy.
Esetlegesen rossz hangulat..
Fáradj el esetleg pszihológushoz, ha rossz a kedélyed, bár inkább pszihiátert ajánlanék, mert õ írhat is fel erre gyógyszert, amit a buta emberek nem szednek be arra hivatkozva, hogy ájj ugyan.. ezek csak fehér meg kék pirulák mit tudnak ezek aztán pár hónap múlva nagyokat pislognak, hogy lehet bekellett volna szedni AKKOR, amikor még nem volt késõ.
Az, hogy egy bizonyos ideig nem szorúltál gyógyszeres kezelésre nem jelenti azt, hogy a hátralévõ életedben sem fogsz. Édesapám is 40 éves korában kapott elõször gyógyszeres kezelést. Kitudja mi lenne, ha nem venné be :/
Ne csak ülj a gépelött és várd azt a választ tõlünk, ami kedvedre való és nem kell érte csinálni semmit, hanem tessék bevenni a gyógyszert, akár csak próba jelleggel is, hogy hatásos-e vagy beszélgess pszihiáterrel.
A fájdalomcsillapítós megoldást sosem kedveltem. Nem elnyomni kell a fájdalmat, hanem megszüntetni az okozóját, mert kitudja, hogy mi az..
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
állandóan stresszel, mindenen idegeskedik, aggódik, és gyakran végtelenül pesszimsta.
szóval jellembõl is fakadhat.
persze ezt nála a suli váltja ki.
hétvégén/nyáron nem is szedi...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
a testvéremnek mostanában már 3-4 napos folyamatos fejfájásai vannak, és tök mindegy mit és mennyit vesz be, semmi hatása.
õ is volt orvosnál, ide küldték oda küldték, megvizsgálták mindenhonnan, meg leperkált egy rakás vizitdíjat aztán az eredmény egykis hümmögés meg egy nemtudjuk lett
Puszi nektek!
Olvasok én eleget, csak nem értem miért történik az, ami.. PEDIG sokat vagyok a szabadban, ritkán ülök gép elõtt, és alig érzem magam stresszesnek.. Holnapra kiírtam magam fizetett szabira.. Már írom ki a címeket a noteszembe a szorongok.hu -ról, meg a házipatikáról..
Drukkoljatok, hogy megleljem a bajom forrását..
Áramlik bennem a csí. (ez rosszat jelent, a felkelõnap szelleme nem tûri a fájdalmat)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
A gyógyszereket kerüljétek ameddig tényleg nincs nagy szükség rá.
Az orvosokban egyre kevésbé lehet bízni, én nem javaslom. Maximum valamilyen természetgyógyászt, vagy reikist, vagy ilyesmit 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Csak ugye maga a módszer tudományosan nincs megalapozva, nincs egy olyan sablon, ami megmutatja hogy milyen elváltozás pontosan milyen betegségre utal. Az írisztérképek is arra jók, hogy a diagnoszta tudja, melyik szerv melyik részhez tartozik. De hogy kitalálja, hogy milyen elváltozás milyen betegségre utal, azt már csak a sok év tapasztalatából tudja. Nem árt, ha profi belgyógyász minél szélesebb körû ismeretekkel. Ez a véleményem.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Bár a vérkép össze-visszaságot mutat, szerintem mégis más a probléma. PEr pillanat csak a vérnyomásomra szedek gyógyszert, de sürgõsen el lettem küldve fül-orr-gégészhez, és fogászatra góckutatás miatt.
Ami eddig megvan: Másfél hónapon belül 3 vérvétel (már tisztára hozzá leszek edzõdve a tûhöz); mellkasröntgen; nyak, hasi ultrahang; ekg; holter vérnyomásmérés; ingyom-bingyom.
A tököm kivan a fogászattal, 5 hónapja úgy vésték ki (szó szerint, vésõ-kalapács) az álkapcsomból az egyik fogamat. Szerintem megint húzni kell majd.
Amúgy pár hete kíváncsiságból elmentem íriszdiagnosztikára.
Nem vittem semmi leletet, direkt nem panaszkodtam semmire, a nõ azt mondja a végén fél óra nézelõdés után: Krónikus góc van valahol a testemben, ezért az immunrendszerem túlmûködik, a vegetatív idegrendszerem is gõzerõvel dolgozik +a beleimben van valami gombás fertõzés.
Azt mondja: 2 héten belül három helyre kell elmennem: tüdõszûrõ, fogorvos, fül-orr gégész. Egybõl a kezembe is nyomott három beutalót.
Aztán végigjártam a "hagyományos utat" is. Mi a vége: Mellkasröntgen, fül-orr gégész, fogorvos. És ez a doki is ugyanazt mondta: nyomul a vegetatív idegrendszer, krónikus góc valahol. Ultrahangon meg megállapították, hogy kicsit "gáz"-osak a beleim. Mondom: Pedig ma még nem is ettem. Válasz (nevetve): Azt jól is tette. 😊
Amit olvastam az íriszdiagnózisról, hogy ugyan nincs tudományos tesztekkel megalapozva, mégis létezik összefüggés az írisz, és a belsõ szervek állapota között. Én inkább azok között vagyok most, akik hisznek benne.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
Szjuca, nem rossz a szemem még hála az égnek, bár egész családom szemüveges már, én még jól bírom 😊..